DJ Mixere

 

 Enhver DJ kender vigtigheden af en god Mixer!

Hos KT Radio har vi et bredt udvalg af de bedste mixere på markedet. Om det skal være en normal 3 kanals mixer til en 16 kanals mixer der skal bruges til live bands, så kan vi skaffe det. Tjek vores udvalg ud her på vores hjemmeside.

Yamaha Pro - AG03

Alsidig 3-kanals mixer med USB Audio-interface.

Transformér din PC, Mac eller tilmed din iPad om til en komplet radiostation og spred dit budskab til verden. AG-mixerne gør det overraskende let at producere online indhold i høj kvalitet, hvad enten det er til real-time broadcast, via streaming-platforme som USTREAM eller YouTube Live eller til on-demand podcasts eller videoer. Din AG-mixer vil give dine produktioner et løft med baggrundsmusik, lydeffekter og en lydkvalitet, der ikke kan matches med den konventionelle computer/headset kombination.

 
999.00 DKK

Yamaha Pro - MG06

6 kanals mixer fra Yamaha.

Kompakt mixer med intern effektmaskine, 6 kanaler, inklusive 2 mikrofon/6 line ( 2 mono + 2 stereo). Yamaha MG mixere i 3. generation, er en serie kompakte professionelle mixere med bl.a. high-end klasse-A D-pre mikrofonpreamps, der leverer overlegen lydkvalitet med et stort frekvensområde. Mono indgange er udstyret med Phanom power, high pass filter, -26dB dæmpning, samt kvalitets balancerede Neutrix combo stik med XLR indgang til mikrofon, og jack til line niveau. Alle modeller er fremstillet i kraftigt pulverlakeret stål-chassis og knappernes placering over chassis overfladen, beskytter de interne komponenter ved at absorbere slag og tryk.

 
1,149.00 DKK

Yamaha Pro - AG06

Alsidig 6 kanals mixer med USB Audio-interface.

Transformér din PC, Mac eller tilmed din iPad om til en komplet radiostation og spred dit budskab til verden. AG-mixerne gør det overraskende let at producere online indhold i høj kvalitet, hvad enten det er til real-time broadcast, via streaming-platforme som USTREAM eller YouTube Live eller til on-demand podcasts eller videoer. Din AG-mixer vil give dine produktioner et løft med baggrundsmusik, lydeffekter og en lydkvalitet, der ikke kan matches med den konventionelle computer/headset kombination.

 
1,249.00 DKK

Yamaha Pro - MG12

Kompakt mixer med 12 kanaler, inklusive 6 mikrofon/12 line (4 mono + 4 stereo), compressor, AUX og 2 gruppe busser. Yamaha MG mixere i 3. generation, er en serie kompakte professionelle mixere med bl.a. high-end klasse-A D-PRE mikrofonpreamps, der leverer overlegen lydkvalitet med et stort frekvensområde. Mono indgange er udstyret med Phanom power, high pass filter, -26dB dæmpning, samt kvalitets balancerede Neutrik combo stik med XLR indgang til mikrofon, og jack til line niveau. Alle modeller er fremstillet i kraftigt pulverlakeret stål-chassis og knappernes placering over chassis overfladen, beskytter de interne komponenter ved at absorbere slag og tryk.  

 
2,199.00 DKK

Pioneer Pro - DJM-350

2-kanals effektmixer med fremragende ydeevne.

Med funktioner, der ellers findes på vores high-end klubprodukter, som f.eks. kraftfulde kreative effekter og nye unikke ditto som f.eks. optagelse til USB, er DLM-350 den perfekte DJ-mixer for begyndere. Effekterne omfatter Echo, Jet, Noise og et høj-/lavpasfilter. Med den intuitive styring kan du ændre lyde, så du kan tilføje personlige og originale arrangementer til dine mix. Med den 3-bånds equalizer (isolatortype) får du en bred og kanaluafhængig styring i HI, MID og LOW. Det betyder, at du kan styre lyden individuelt for hver kanal.

 
4,049.00 DKK

Yamaha Pro - MG20

20 kanals mixer fra Yamaha.

Kompakt mixer med 20 kanaler, inklusive 16 mikrofon/20 line (12 mono + 4 stereo), compressor, AUX og 4 gruppe busser. Yamaha MG mixere i 3. generation, er en serie kompakte professionelle mixere med bl.a. high-end klasse-A D-PRE mikrofonpreamps, der leverer overlegen lydkvalitet med et stort frekvensområde. Mono indgange er udstyret med Phanom power, high pass filter, -26dB dæmpning, samt kvalitets balancerede Neutrik combo stik med XLR indgang til mikrofon, og jack til line niveau. Alle modeller er fremstillet i kraftigt pulverlakeret stål-chassis og knappernes placering over chassis overfladen, beskytter de interne komponenter ved at absorbere slag og tryk. 

 
4,649.00 DKK

Pioneer Pro - DJM-450

Super 2 kanals effektmixer.

Pioneers mixere er legendariske på DJ markedet og DJM-450 er ingen undtagelse.

 
5,399.00 DKK

Pioneer Pro - DJM-750

Efterfølgeren af den legendariske DJM-700.

Hvis man kender til Pioneers professionele udstyr, så har man helt sikkert også stødt på den ældre DJM-700 mixer. Afløseren har efterhånden været på markedet i noget tid, men vi kan så godt lide at skrive hvor meget bedre den egentlig er.

 
7,999.00 DKK

Pioneer Pro - DJM-850

4-kanals high-end digital mixer.

DJM-850 kombinerer fremtidssikret teknologi med DJ'ens foretrukne funktioner. Mixeren byder på et utal af kreative muligheder og en DJ-oplevelse uden sidestykke med sin plug-and-play-funktion og sine prækonfigurerede effekter i studiokvalitet, der er tilgængelige ved et tryk på en knap. Beat Colour Effect er noget helt nyt på markedet. Med 'sidechaining' tilføjes et nyt kontrollag. Beat Effect 'lytter' til lydinputtet fra hver kanal og forbinder ændringerne i styrken med andre parametre, så man nemt kan mixe nye lyde og effekter ind i sin musik. Det integrerede 4-stereo-kanals lydkort gør opsætningen utrolig enkel, idet tilslutning til PC'er og laptops blot kræver ét kabel.

 
11,890.00 DKK

Pioneer Pro - Toraiz Sp-16

Professionel sampler fra Pioneer Pro.

 

TORAIZ SP-16 sampler og trin sequencer er den første i vores line-up af musik produktionsværktøjer til DJs og producenter. Vi har indgået et samarbejde med den legendariske synth skaberen Dave Smith for at tilføje sine profet-6 analoge filtre, så du kan give dine kreationer en rig analog varme og nærvær. Brug TORAIZ SP-16 enkle layout og store touch screen til produktion, eller bruge den som en selvstændig enhed i DJ booth at forbedre præstationer. Bare indlæse prøv at skabe mønstre, tilføje FX, sløjfer, og manipulere deres parametre til at gøre din musik til din egen.

 
12,399.00 DKK

Pioneer Pro - DJM-S9

Pioneer mixer med pads.

 
13,699.00 DKK

Pioneer Pro - DJM-900 Nexus

Fantastisk alsidig mixer fra Pioneer.

DJM-900 og DJM-2000 er efterhånden standarden for en DJ i dag. DJM-900 har 4 lyd kanaler samt 2 mikrofon kanaler. Derudover har PRO DJ link, som gør det nemmere for DJ'en at overføre sin musik over til flere DJ afspillere. 

 
17,449.00 DKK