Arcam

Arcam - MusicBOOST

Kombineret hovedtelefonsforstærker, DAC og oplader til iPhone 6 og 6S.

MusicBOOST er en kombination af rigtig mange ting på en gang. Designet er lavet til at du beskytter din iPhone 6, men samtidig at den også øger batteriets levetid. Derudover forbedrer den også lydkvaliteten med mange længder. Med en indbygget DAC og en dedikeret hovedtelefon udgang forvandler Arcam den kedelige lyd fra din iPhone til en fuldstændig fantastisk lytteoplevelse.

 
995,00 DKK

Arcam - miniBlink Bluetooth

Bluetooth receiver med indbygget DAC.

Med aptX bluetooth teknologien og Arcam's flair for at bygge DAC's er miniBlink en fantastisk lille sender der giver rigtig fed lyd til dit musiksystem. miniBlink benytter sig af en PCM 5102 DAC som står får en god konvertering af dine digitale filer. Et super produkt til prisen.

 
1.095,00 DKK

Arcam - rBlink

Lille diskret Bluetooth DAC fra Arcam!

Streaming er det foretrukne valg at høre musik på i dag. Med denne lille mobileenhed er det nemt at afspille musik i høj kvalitet. rBlink bruger PCM 5102 DAC til at konventere din digitale musik, som giver en ekseptionel god lyd. Dette er altså en fantastisk nem løsning, til dig der vil hører høj kvalitets musik med et klik.

 
1.795,00 DKK

Arcam - rHead

Hovedtelefon forstærker fra Arcam.

Hovedtelefon forstærker fra Engelske Arcam. rHead byder på en fantastisk lydkvalitet, og med både RCA samt XLR indgang henvender rHead sig til både den klassiske musikelsker samt den krævende entusiast.

 
1.995,00 DKK

Arcam - irDAC II

Version 2 af den velkendte irDAC.

irDAC har efter en fantastisk DAC, men har fået en del forbedringer i forhold til dens forgænger. Bluetooth er blevet tilføjet, en hovedtelefonudgang som svarer til den der sidder i FMJ A49 og DSD128. De digitale og analoge kredsløb er blevet bedre isoleret, en bedre strømforsyning og en direkte koblet signalvej gør at lyden er i højsæddet på irDAC II. Kort sagt har Arcam forbedret irDAC så den er konkurrencedygtig og så lyden igen er at foretrække i forhold til andre produkter. 

 
3.595,00 DKK

Arcam - rPhono

Super RIAA fra engelske Arcam.

Hvis du har en super pladespiller, men mangler en RIAA forforstærker, så er den nye Arcam rPhono værd at kigge på. Denne RIAA giver din pladespiller den fokus på lyden, som tit og oftest kan mangle i de RIAA dele, der er indbygget i integrerede forstærkere. Derudover kan du både tilslutte din MM, men også din MC pickup, plus du kan justere på både pF og gain bag på maskinen.

 
3.995,00 DKK

Arcam - rPlay

Streamer fra engelske Arcam der kan gøre et hvert system opdateret til det 21 århundrede.

Arcam rPlay er til for at gøre dit integrede system endnu smartere. Den nye streamer fra Arcam gør det nemt at afspille din digitale musik samling på både DLNA, men også på Spotify og Tidal. Med sit enkle design og solide konstruktion, er rPlay en af de nemmeste måder at spille digitalt musik på. Kan styres via. appen, der hedder, Play-Fi som bl.a. understøtter Spotify, Tidal samt internet radio.

 
3.995,00 DKK

Arcam - UDP 411

Ultimativ Blu-Ray afspiller, som samtidig spiller CD i enestående kvalitet.

Den nye Blu-Ray afspiller fra Arcam omfavner film og musikafspilning og giver en fantastisk præstation i begge kategorier. Denne maskine kan både afspille Blu-Ray i højeste kvalitet, men giver også de musik interesserede en oplevelse. I UDP 411 sidder der også en TI/Burr Brown PCM1794 DAC i, som gør at den musikalske ydeevne er meget lig de standarder der er i reference klassen. Strømforsyning i UDP 411 er også noget særligt, da den er sub-reguleret, som gør at de forskellige sektioner i maskinen arbejder uafhængigt af hinanden.

 
9.899,00 DKK

Arcam - FMJ A29

Kontrol og overskud er i højsædet i den nye Arcam A29.

A29 bruger kun de bedste komponenter, så ejeren kan få den bedste musikalske ydelse. I A29 sidder der en klasse G forstærker, ringkerne baseret strømforsyning, akustisk dæmpet chassis, parallel transistor i udgangstrinet, samt usædvanligt lavt forvrængning og støjniveau. Alle disse faktorer gør at A39 er i stand til at gengive din musik i den bedste opløsning, med flest af de oprindelige detaljer ind takt. A29 er konkurrence dygtig og leverer 80 Watt pr. kanal i 8 Ohm. Denne massive kraft leverer en fantastisk kontrol og en fuldstændig fantastisk gengivelse af musikken. 

 
9.999,00 DKK

Arcam - AVR390

Powerfull og dynamisk surround receiver fra engelske Arcam.

Arcam's nye AVR serie byder på et endnu højere niveau af lydkvalitet end hørt før. Om du hører lyden fra din blu-ray eller bare spiller musik i stereo, så er der en fantastisk realisme i lydbilledet. De har også forbedret rum korrektion med den nyeste teknologi fra Dirac Research. Dirac Live giver kunden mulighed for at tune receiveren fuldstændig ind til det rum den er i, så du får den bedste oplevelse af lyden i hvilken som helst hjem.

 
18.495,00 DKK

Arcam - AVR550

Strømstærk surround receiver fra Arcam.

Arcam's nye AVR serie byder på et endnu højere niveau af lydkvalitet end hørt før. Om du hører lyden fra din blu-ray eller bare spiller musik i stereo, så er der en fantastisk realisme i lydbilledet. De har også forbedret rum korrektion med den nyeste teknologi fra Dirac Research. Dirac Live giver kunden mulighed for at tune receiveren fuldstændig ind til det rum den er i, så du får den bedste oplevelse af lyden i hvilken som helst hjem.

 
27.995,00 DKK

Arcam - FMJ SR250

Fremragende receiver fra Arcam med indbygget HDMI board.

SR250 er det KT Radio har ventet på i mange år. En receiver i 20.000 kroners klassen med alt indbygget inkl. HDMI board. Det er nemlig ikke alle der vil have en surround receiver og til dig der gerne vil have en receiver med HDMI, men du kun spiller musik i stereo, så er dette lige sagen. SR250 giver dig et fantastisk stereo perspektiv med klangvarm lyd og god detaljeføring. Samtidig får du alle tænkelige tilslutninsmuligheder. Du kan derudover stereo delen også tune din rum korrektion, da Dirac Research, Dirac Live, teknologien er bygget ind i. Hvis alt dette ikke var nok, så har du vel og mærke også FM/DAB+ tuner indbygget, samt du kan spille via. UPnP via. den tilhørende APP. Alt i alt har Arcam lavet en receiver som kan alt og levere en lyd, som er svær at bide skeer med.

 
27.995,00 DKK

Arcam - FMJ C49

Fremragende for-forstærker som passer perfekt til Arcam P49!

C49 fra Arcam bygger på mange års erfaring og giver dig en klasse oplevelse når det gælder en rendyrket musikoplevelse. C49 er resultatet af dette arbejde og giver dig en slidstærk forforstærker, som vil tjene dig med musikalsk nydelse. C49 har dobbelt mono volume kontrol og en balanceret signalvej hele vejen igennem. Sammen med dens partner in crime P49 så får du et fuldstændig outstanding for-og effekttrin.

 
28.999,00 DKK

Arcam - FMJ P49

Ny kraftig effektforstærker fra Arcam.

Har du brug for mere effekt? Kan dine højttalere bi-ampes, eller leder du bare efter den perfekte effektforstærker til din forforstærker. Så er Arcam's P49 måske svaret. Med sine 2 x 200 Watt i 8 Ohm, kan denne effektforstærker drive det meste. Lyden er som altid åben detaljeret og med utrolig dynamisk formåen og designet passer ind sammen med de øvrige produkter i FMJ serien. Passer perfekt sammen med sit familiemedlem C49.

 
34.999,00 DKK

Arcam - FMJ A49

High-end forstærker fra Arcam med klasse A forstærker del.

Arcam's største integrerede forstærker byder på en klangvarm og præcis gengivelse, med stor åbenhed og en fantastisk rytmisk sans. Udgangeffekten lyder på 2 x 50 W i klasse A drift og super solide 2 x 200 W i klasse G, 8 ohm. Opbygningen er fuldt balanceret og designet passer perfekt sammen med de øvrige komponenter i FMJ serien.

 
41.999,00 DKK

Arcam - FMJ P349

Super effektforstærker med masse af kraft.

Arcam går altid efter at bygge slidstærke produkter der kan tåle alle typer af opgaver. P349 er et tegn på netop dette hvor du både får en effektforstærker der er bygget som en tank, men samtidig giver dig en fantastisk musikalsk oplevelse. Med klasse G teknologi, som også ses i deres integrerede forstærkere, ringkerne baseret strømforsyning, akustisk dæmpet chassis, parallel transistor udgangstrin og ekstrem lav forvrængning gør at P349 er i stand til at gengive musikken med dens oprindelige detaljer og akustik. P349 kan både køre stereo (2x200W), mono (1x220W) og i 3 kanaler (3x180W).

 
42.995,00 DKK

Arcam - AVR850

Ultimativ receiver fra Arcam

Arcam's nye AVR serie byder på et endnu højere niveau af lydkvalitet end hørt før. Om du hører lyden fra din blu-ray eller bare spiller musik i stereo, så er der en fantastisk realisme i lydbilledet. De har også forbedret rum korrektion med den nyeste teknologi fra Dirac Research. Dirac Live giver kunden mulighed for at tune receiveren fuldstændig ind til det rum den er i, så du får den bedste oplevelse af lyden i hvilken som helst hjem. I AVR850 får du alt det du behøver til din biograf og mere til.

 
44.995,00 DKK