Elac - Miracord 60 u. Pickup -

Varenummer :

7.900,00 DKK.

Bemærk, prisen er ekskl. pickup

Antal

Sikker onlinehandel

Elac Miracord 60

I 2016 blev det prestigefyldte navn Miracord genoptaget af Elac og etablerede sig igen som et navn, der skal huskes i high-end Hi-fi-industrien. Efter 3 år og 3 modeller senere er Miracord 60 nu klar, til at fortsætte den unikke ELAC audiophile saga.
Miracord 60 er inspireret af den verdenskendte og meget iøjnefaldende Miracord 90. Miracord 60 er født med det formål at bringe det fantastiske design til en ny klasse af ELAC-pladespillere, hvor flere kan være med. Resultatet er en pladespiller, der er helt i tråd med sine rødder, men stadig har sin egen unikke profil. Sammenlignet med Miracord 90, så har denne pladespiller et lidt mere elegant design og er knap så kraftigt udført. Der er dog ikke gået på kompromis med finish, og det er tydeligt, at der er lagt mange timer i designet.
Med Miracord 60 får du altså fornemmelsen af næsten at have at gøre med en lille topmodel men til en pris, der er til at betale.
Elac modellen har også en stærk plinth i MDF, som dog også benytter sig af aluminiumsforstærkninger, der hjælper med at udligne og eliminere vibrationer, så pick-uppens arbejde kan få lov at udfolde sig uden forstyrrende elementer.
Den indbyggede pladespillerforstærker betyder også, at du er klar til at bruge pladespilleren lige ud af boksen, når du har valgt den rette pick-up.
Miracord 60 kommer uden en medfølgende pick-up, men hvis du har brug for hjælp til at finde den rette, så står vi altid klar til at hjælpe.
Den nye Miracord 60 udtrykker altså betydningen af vinyl til perfektion og i et tidløst, elegant design inspirereret af den velrenommerede Miracord 90, men i en anden klasse af pladespillere. Til dig der gerne vil kunne få lidt mere for pengene.

Elac Miracord 60I 2016 blev det prestigefyldte navn Miracord genoptaget af Elac og etablerede sig igen som et navn, der skal huskes i high-end Hi-fi-industrien. Efter 3 år og 3 modeller senere er Miracord 60 nu klar, til at fortsætte den unikke ELAC audiophile saga.Miracord 60 er inspireret af den verdenskendte og meget iøjnefaldende Miracord 90. Miracord 60 er født med det formål at bringe det fantastiske design til en ny klasse af ELAC-pladespillere, hvor flere kan være med. Resultatet er en pladespiller, der er helt i tråd med sine rødder, men stadig har sin egen unikke profil. Sammenlignet med Miracord 90, så har denne pladespiller et lidt mere elegant design og er knap så kraftigt udført. Der er dog ikke gået på kompromis med finish, og det er tydeligt, at der er lagt mange timer i designet.Med Miracord 60 får du altså fornemmelsen af næsten at have at gøre med en lille topmodel men til en pris, der er til at betale.Elac modellen har også en stærk plinth i MDF, som dog også benytter sig af aluminiumsforstærkninger, der hjælper med at udligne og eliminere vibrationer, så pick-uppens arbejde kan få lov at udfolde sig uden forstyrrende elementer.Den indbyggede pladespillerforstærker betyder også, at du er klar til at bruge pladespilleren lige ud af boksen, når du har valgt den rette pick-up.Miracord 60 kommer uden en medfølgende pick-up, men hvis du har brug for hjælp til at finde den rette, så står vi altid klar til at hjælpe.Den nye Miracord 60 udtrykker altså betydningen af vinyl til perfektion og i et tidløst, elegant design inspirereret af den velrenommerede Miracord 90, men i en anden klasse af pladespillere. Til dig der gerne vil kunne få lidt mere for pengene.

 


 

ype: Pladespiller
Hastighed: 33 & 45 (r.p.m)
Finish: sort eller hvid
Output: RCA to phono
Mål (BxHxD): 450 x 115 x 385 mm
Armlængde: -- mm
Vægt: -- kg

ype: Pladespiller
Hastighed: 33 & 45 (r.p.m)
Finish: Silver
Output: RCA to phono
Mål (BxHxD): -- mm
Tonearm: Carbonfibre tube
Vægt: -- kg

Fragt koster 75,00 kr. Ved køb over 5000,00 kr. er det fragtfrit (gælder dog ikke ved køb af TV).