LD Systems

Festudlejning - System 1

Alle priser i udlejningen er inkl. moms. og lørdag-mandag regnes som enkeltdags leje.

Vores System 1 løsning består af 2 stk. højttalere fra LD-Systems, der hver yder 900 watt i klasse d. Disse højttalere kan forbindes til mobil/tablet via. Bluetooth. Der følger kabler med i prisen.

Perfekt løsning til den lille/mellem-store fest (10-50 personer), uden DJ, hvor der spilles musik fra playliste. 

HUSK Billede ID og sygesikringsbevis, da vi ikke kan udleje anlæg uden dette!

 
500,00 DKK

LD Systems - Roadjack 8

Vellydende transportabelt højttalersystem fra LD Systems.

LD Systems Roadjack 8 er en mobil 2-vejs system aktiv højtaler med indbyggede hjul og justerbaret håndtag. Højtaleren producerer lyd i frekvensområdet 90 Hz til 18 kHz med et maksimalt lydniveau på 113 dB. Roadjack 8 kommer med et genopladeligt batteri, der holder strøm i op til 20 timer. LD Systems Roadjack 8 har indbygget 3-kanals mixer med individuelle volume-kontrol, 2-bånds EQ, regulerbar rumklang og master volume. Med LD Systems Roadjack 8 kan du afspille din musik på mange forskellige måder. Brug den indbyggede bluetooth-player til trådløs afspilning eller styr musikken med den inkluderede IR remote control. LD Systems Roadjack bruger også SD kort og kan tilsluttes med USB-enheder.

 
2.095,00 DKK

LD Systems - Roadjack 10

Fremragende transportabel højttalersystem med indbygget 10 tommer bas.

LD Systems Roadjack 10 er en aktiv højtaler med 2-vejs system. Med indbyggede hjul og justerbaret håndtag er den nem at transportere og bruge hvor som helst. Højtaleren producerer lyd i frekvensområdet 90 Hz til 18 kHz med et maksimalt lydniveau på 117 dB. Roadjack 10 har også et genopladeligt batteri, der holder strøm i op til 20 timer. LD Systems Roadjack 10 har mixer med 3 kanaler, hvor du kan styre individuel volume-kontrol. Mixeren har også 2-bånds EQ, regulerbar rumklang, master volume og mulighed for input af TRS jack og RCA. Med LD Systems Roadjack 10 kan du afspille musik trådløst med den indbyggede bluetooth-player eller styre musikken med den inkluderede IR remote control. LD Systems Roadjack bruger også SD kort og kan tilsluttes med USB-enheder som iPod og MP3 afspillere.

 
2.395,00 DKK

LD Systems - ICOA 12

PA højttaler fra LD Systems.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket LD Systems ejes af den tyske koncern Adam Hall Group. På under et årti har de etableret sig som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres ICOA serie er specielt designet til mobile opsætninger, hvor der er brug for et letvægts højttalersystem der leverer kvalitetslyd. 12 er den mindste model i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed og en 1" hornladet driver. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 123dB (peak). 

 
2.495,00 DKK

LD Systems - STINGER 10 G3

PA højttaler fra LD Systems.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket LD Systems ejes af den tyske koncern Adam Hall Group. På under et årti har de etableret sig som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres Stinger serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer kvalitetslyd. 10 G3 er den næst mindste model i serien. Den bestykket med en 10" basenhed og en 1" hornladet BMS driver. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 121dB (peak). 

 
2.895,00 DKK

LD Systems - ICOA 15

PA højttaler fra LD Systems. Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket LD Systems ejes af den tyske koncern Adam Hall Group. På under et årti har de etableret sig som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres ICOA serie er specielt designet til mobile opsætninger, hvor der er brug for et letvægts højttalersystem der leverer kvalitetslyd. 15 er den største model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed og en 1" hornladet driver. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 125dB (peak).  

 
2.995,00 DKK

LD Systems - ICOA 12 A

PA højttaler fra LD Systems.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket LD Systems ejes af den tyske koncern Adam Hall Group. På under et årti har de etableret sig som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres ICOA serie er specielt designet til mobile opsætninger, hvor der er brug for et letvægts højttalersystem der leverer kvalitetslyd. 12 A er den mindste model i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed og en 1" hornladet driver. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 126dB (peak).

 
3.295,00 DKK

LD Systems - ICOA 15 A

PA højttaler fra LD Systems.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket LD Systems ejes af den tyske koncern Adam Hall Group. På under et årti har de etableret sig som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres ICOA serie er specielt designet til mobile opsætninger, hvor der er brug for et letvægts højttalersystem der leverer kvalitetslyd. 15 A er den største model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed og en 1" hornladet driver. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 128dB (peak).

 
3.595,00 DKK

LD Systems - STINGER 12 G3

PA højttaler fra LD Systems.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket LD Systems ejes af den tyske koncern Adam Hall Group. På under et årti har de etableret sig som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres Stinger serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer kvalitetslyd. 12 G3 er den mest moderate model i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed og en 1" hornladet BMS driver. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 125dB (peak). 

 
3.595,00 DKK

LD Systems - Dave 8 XS

PA lydsystem fra LD systems.

Det nye LD Systems DAVE 8 XS er et bærbart 2.1-multimediesystem med en højtydende 8" subwoofer og to satellithøjttalere (med to 4" mellemtoner og en 1" diskant i hver). Systemet giver krystalklar lyd og er specielt designet til multimedieapplikationer såsom hjemmeopsætninger eller gamingopsætninger; det er også velegnet som monitor til DJs eller musikere, eller som musiksystem til mindre spillesteder som barer og caféer. Den højtydende A/B-forstærker indbygget i subwooferen sørger for både subwooferen og satellitterne. LD DAVE 8 XS har linjeindgange i XLR- og RCA -format og er udstyret med alle standardbeskyttelser. Den indbyggede begrænser holder systemet sikkert mod overbelastning og sikrer en lang levetid. På siden af ​​subwooferen er der ud over en ON/OFF-kontakt og en faseomskifter (180°), en separat subwoofer lydstyrkeknap, der giver dig mulighed for at finde den perfekte blanding af diskant, mellemtone og bas.

 
3.895,00 DKK

LD Systems - ICOA 12 A BT

PA højttaler fra LD Systems.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket LD Systems ejes af den tyske koncern Adam Hall Group. På under et årti har de etableret sig som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres ICOA serie er specielt designet til mobile opsætninger, hvor der er brug for et letvægts højttalersystem der leverer kvalitetslyd. 12 A BT er den mindste model i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed, en 1" hornladet driver og en Bluetooth modtager. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 126dB (peak). 

 
3.895,00 DKK

LD Systems - STINGER 10 A G3

PA højttaler fra LD Systems.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket LD Systems ejes af den tyske koncern Adam Hall Group. På under et årti har de etableret sig som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres Stinger serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer kvalitetslyd. 10 A G3 er den næst mindste model i serien. Den er bestykket med en 10” basenhed og en 1" hornladet BMS driver. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 127dB (peak).

 
4.395,00 DKK

LD Systems - ICOA 15 A BT

Aktiv PA højttaler fra LD Systems. Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket LD Systems ejes af den tyske koncern Adam Hall Group. På under et årti har de etableret sig som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres ICOA serie er specielt designet til mobile opsætninger, hvor der er brug for et letvægts højttalersystem der leverer kvalitetslyd. 15 A BT er den største model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed, en 1" hornladet driver og en Bluetooth modtager. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 128dB (peak).

 
4.495,00 DKK

LD Systems - Dave 10 G3

PA lydsystem fra LD systems.

Bemærk prisen er uden kabler og stativer.

Det nye LD Systems DAVE 10 G3 er det perfekte aktive PA-system til kraftfulde live-koncerter, multimediepræsentationer og permanente installationer i barer og klubber. En 10" basrefleks subwoofer og satellitterne med 5.25" drivere og HF -horn sikrer en god lyd med defineret bas, naturlige mellemtoner og klar diskant. 2.1-forstærkerfasen er indbygget i subwooferen og giver systemkomponenterne 1400W Peak-effekt. 

 
5.295,00 DKK

LD Systems - ICOA SUB 15 A

PA Subwoofer fra LD Systems.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket LD Systems ejes af den tyske koncern Adam Hall Group. På under et årti har de etableret sig som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres ICOA serie er specielt designet til mobile opsætninger, hvor der er brug for et letvægts højttalersystem der leverer kvalitetslyd. Sub 15 A er den mindste subwoofer i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 131dB (peak). 

 
6.795,00 DKK

LD Systems - Dave 12 G3

PA lydsystem fra LD systems.

Bemærk prisen er uden kabler og stativer.

Det nye LD Systems DAVE 12 G3 er det perfekte aktive PA-system til kraftfulde live-koncerter, multimediepræsentationer og permanente installationer i barer og klubber. En 12" basrefleks subwoofer og satellitterne med 6.5" drivere og HF -horn sikrer en god lyd med defineret bas, naturlige mellemtoner og klar diskant. 2.1-forstærkerfasen er indbygget i subwooferen og giver systemkomponenterne 2000 W Peak-effekt. 

 
7.395,00 DKK

LD Systems - ICOA SUB 18 A

PA Subwoofer fra LD Systems.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket LD Systems ejes af den tyske koncern Adam Hall Group. På under et årti har de etableret sig som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres ICOA serie er specielt designet til mobile opsætninger, hvor der er brug for et letvægts højttalersystem der leverer kvalitetslyd. Sub 18 A er den største subwoofer i serien. Den er bestykket med en 18" basenhed. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 133dB (peak). 

 
7.499,00 DKK

LD systems - Dave 15 G3

PA lydsystem fra LD systems.

Bemærk prisen er uden kabler og stativer.

Det nye LD Systems DAVE 15 G3 er det perfekte aktive PA-system til kraftfulde live-koncerter, multimediepræsentationer og permanente installationer i barer og klubber. En 15" basrefleks subwoofer og satellitterne med 8" drivere og HF -horn sikrer en god lyd med defineret bas, naturlige mellemtoner og klar diskant. 2.1-forstærkerfasen er indbygget i subwooferen og giver systemkomponenterne 2800 W Peak-effekt. 

 
9.395,00 DKK