Hovedtelefoner Trådløse

Daisy on the Ohoopee

Trådløse hovedtelefoner er til dig der gerne vil undgå kabler.

I denne kategori er der kommet en del løsninger de sidste par år. Tit og oftest har det været hovedtelefoner der sættes til din forstærker er derfra sender signalet ud til hovedtelefonerne. Nu benytter flere firmaer sig af aktive hovedtelefoner hvor du streamer direkte til dem fra en tablet eller android/iPhone via. bluetooth. Vi har haft super oplevelser med disse teknologier og kan selvfølgelig også give en demo af det i butikken!

Audio Technica - ATH-CKR35BT

Velspillende trådløs in-ear hovedtelefon fra Audio Technica

Audio Technica CKR35 er en trådløs Bluetooth hovedtelefon som byder på en imponerende lydkvalitet til prisen. Hovedtelefonerne leveres med 4 forskellige størrelse puder til ørerne samt bæretaske. CKR35BT kan også benyttes til at besvare opkald på din smartphone.

 
499,00 DKK

Sennheiser - HD 350BT

Prisstærk Bluetooth hovedtelefon fra Sennheiser

Det nye Sennheiser HD 350BT Wireless headset leverer trådløs lyd i topkvalitet til dig, der ofte er på farten. Det lukkede Around-Ear-design med Bluetooth aptX-understøttelse garanterer ægte Hi-fi-lyd med dynamisk bas. Det elegante, minimalistiske ydre er skabt af robuste kvalitetsmaterialer, der kan modstå et liv på farten.

 
699,00 DKK

Audio Technica - ATH-ANC500BT

Prisstærk Bluetooth hovedtelefon fra Audio Technica

ATH-ANC500BT er en trådløs On-ear hovedtelefon med Bluetooth og Audio Technicas særlige Quietpoint støjreduktion. Hjertet i ANC500BT er Audio Technicas særlige 40 mm. Driver, som byder på en imponerende lydkvalitet, med stor åbenhed og dynamisk formåen. En fantastisk velspillende hovedtelefon.

 
899,00 DKK

Audio Technica - ATH-ANC100BT

Trådløs hovedtelefon med QUIETPOINT.

ANC100BT er et sæt utroligt velspillende trådløse hovedtelefoner fra Audio Technica. Disse fleksible hovedtelefoner sikrer en høj lydkvalitet via Bluetooth aptX, de har indbygget QUIETPOINT støjreduktion, som fjerner uønsket støj fra dine omgivelser. Sættet har også indbygget mikrofon som gør det muligt at besvare opkald.

 
949,00 DKK

Sennheiser - CX 400BT

2 stk. Trådløse in-ear hovedtelefoner fra Sennheiser

CX 400BT har den ideelle balance af lydkvalitet, komfort og holdbarhed. Takket være et elegant design, klar detaljeret lyd med komfortabel pasform (inkl. 4 udskiftelige øreadaptere) og 20 timers batteritid er CX 400BT den ideelle følgesvend til daglig brug. Hovedtelefonerne leveres med smart opbevaringskasse, der også fungerer som oplader. Endnu en super velspillende høretelefon fra Sennheiser.

 
1.199,00 DKK

Sennheiser - HD 450BT

Trådløs hovedtelefon med NoiseGard.

Det nye Sennheiser HD 450BT Wireless headset leverer trådløs lyd i topkvalitet til dig, der ofte er undervejs. Det lukkede Around-Ear-design med Bluetooth 5.0- og aptX-understøttelse garanterer ægte Hi-fi-lyd med dynamisk bas. Det elegante, minimalistiske ydre er skabt af robuste kvalitetsmaterialer, der kan modstå et liv på farten. HD 450BT er ydermere udstyret med Sennheisers særlige NoiseGard system, som udelukker uønsket støj fra omgivelserne.

 
1.090,00 DKK

Audio Technica - ATH-M50xBT2

Trådløs Bluetooth hovedtelefon med lang batterilevetid fra Audio Technica.

Audio technica ATH-M50xBT2 er en over-ear trådløs hovedtelefon, der leverer en fremragende klarhed i et udvidet frekvensområde og dyb, præcis basrespons over en lavenergi Bluetooth® 5.0 trådløs forbindelse. ATH-M50xBT2 egner sig perfekt til dig på farten med en batterilevetid på 50 timer, nemme berøringsfølsomme kontakter til synkronisering af smartphones og nem styring med Audio-Technicas Connect app til Android & IOS. 

 
1.495,00 DKK

Audio Technica - ATH-SR50BT

Trådløs hovedtelefon fra Audio Technica

SR50BT er en trådløs on-ear hovedtelefon med Bluetooth og NFC. Hjertet i SR50BT er Audio Technicas særlige 45 mm. True Motion Driver, som byder på en imponerende lydkvalitet, med stor åbenhed og dynamisk formåen.

 
1.699,00 DKK

Sennheiser - RS 175U

Kvalitets trådløs hovedtelefon fra Sennheiser.

RS 175 er en lækker trådløs hovedtelefon med meget høj digital lydkvalitet. Her får du friheden til at nyde din musik uden at være hæmmet af irriterende kabler. Komforten er også i top med bløde, omsluttende ørepuder.

 
1.899,00 DKK

Audio Technica - ATH-ANC700BT

ATH-ANC700BT er en trådløs Around-ear hovedtelefon med Bluetooth og Audio Technicas særlige Quietpoint støjreduktion. Hjertet i ANC700BT er Audio Technicas særlige 40 mm. Driver, som byder på en imponerende lydkvalitet, med stor åbenhed og dynamisk formåen. En fantastisk velspillende hovedtelefon.

 
1.899,00 DKK

Technics - EAH-AZ70E

In-ear bluetooth hovedtelefoner fra Technics

EAH-AZ70 trådløse hovedtelefoner benytter en bred ⌀10mm dynamisk driver, hvilket giver en bred lydscene. Dette gør det nemt at generere bas, hvilket skaber et bredt lydfelt, samt rumopfattelse. Et akustisk kontrolkammer er placeret på bagenden af driveren, dette styrer nøjagtigt luftstrømmen foran og bagpå membranen og bringer driverens ydeevne frem i mellem-lavtone intervallet. EAH-AZ70E trådløse hovedtelefoner bruger Dual Hybrid Noise Cancelling Technology, der er sammensat af flere systemer. For det første et Feedforward Noise Cancelling (FF-NC) og Feedback Noise Cancelling (FB-NC). For det andet en kombination af analog og digital behandling. Kombinationen af disse to systemer opnår en brancheførende støjdæmpende effekt.

 
1.999,00 DKK

Sennheiser - Momentum True Wireless

Imponerende trådløse in-ear hovedtelefoner.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless er omhyggeligt produceret med fokus på hver eneste fine lyttedetalje. Fra de elegante og perfekt tilpassede øretelefoner, som bringer dig tættere på den musik, du elsker, og til den nemme adgang til talekommandoer og touch-betjening, som arbejder intuitivt sammen med dig. Og så er der det, du hører. Sennheiser's audioteknologier samarbejder om at skabe den helt specielle, markedsledende lyd.

Velkommen til den ultimative trådløse lytteoplevelse.

 
1.980,00 DKK

Sennheiser - Momentum 4

Trådløs hovedtelefon fra Sennheiser

Lækker trådløs hovedtelefon der sidder godt på hovedet, og lyder godt.

 
2.399,00 DKK

Technics - EAH-AZ80E

Imponerende in-ear hovedtelefon fra Technics

Technics AZ80's benytter 10 mm drivere, med en særlig akustisk struktur og har samtidig klassens førende støjreduktion. Tilsammen giver dette en enestående lydkvalitet, samt krystalklar opkaldskvalitet. Det smukt udformede og komfortable design gør daglig brug til en ren fornøjelse.
Med et akustisk kontrolkammer for naturlige mellemtone og kraftig bas. Samt en harmonisator for omsluttende lyd med mindre forvrængning. Understøtter AZ80 LDAC™ trådløs lyd med høj opløsning.*

*Leveres i 96 kHz/24 bit LDAC ved tilslutning via Bluetooth® til en kompatibel enhed.

 
2.499,00 DKK

Technics - EAH-A800E

Bluetooth hovedtelefon fra Technics

Takket være Technics legendariske byggekvalitet har EAH-A800-hovedtelefonerne fremragende lyd, enestående komfort over øret og funklende klare opkald til hjemmet, arbejdet og rejsen. Slip en ægte hi-fi-lydoplevelse løs med disse behagelige hovedtelefoner. En klar, medrivende lydoplevelse med en fornemmelse af rækkevidde og dybde. Med PEEK/polyuretan 3-lags membran 40 mm driveren kan du fortabe dig i jævne, detaljerede højdepunkter og bas.

Med 8 forskellige mikrofoner og avanceret reduktion af vindstøj sender EAH-A800 din stemme tydeligt ved hvert opkald; stråleformnings- og støjreduktionsteknologi* med 4 mikrofoner isolerer og forstærker ord, samtidig med at omgivende støj minimeres. Designet til at passe komfortabelt over dit øre med polstrede, superbløde ørepuder, der fordeler trykket jævnt og giver en stabil pasform med en hovedbøjle, der reducerer trykket på hele hovedet.

 
1.999,00 DKK

Sennheiser - RS-195

Trådløs hovedtelefon fra tyske Sennheiser.

Vores hørelse udvikler sig med tiden. Skønt dette er normalt, kan udviklingen ændre kvaliteten af de lyde, vi oplever, for eksempel når vi ser fjernsyn eller lytter til musik. De nye trådløse RS 195 hovedtelefoner tager højde for denne udvikling ved at lyden kan tilpasses helt individuelt ift. din hørelse.

Sennheiser har udbygget sin teknologi for at kunne tilbyde intuitive indstillinger, som forbedrer taleforståelse og gengiver selv de mindste detaljer af din yndlingsmusik. Genopdag den subtile intensitet af din yndlingsmusik med RS 195.

 
2.888,00 DKK

Focal - Bathys

High-end trådløs hovedtelefon fra Focal

Focal - Bathys

Focal Bathys er Focals bud på de ultimative trådløse høretelefoner, der kombinerer fremragende lyd og exceptionel komfort. Det er høretelefonerne til dig, der ikke vil gå på kompromis med noget og ønsker den absolute særklasse og luksus.
Focal er et verdenskendt fransk firma, som har specialiseret sig i high-end højtalere, og det skinner bestemt igennem i deres første trådløse og støjreducerende høretelefoner.
Lydoplevelsen går op i en højere enhed med disse høretelefoner produceret i Frankrig. Med Bluetooth 5.1 og aktiv støjreducering, så får du en uovertruffen lydoplevelse, hvor du er fuldkommen afskærmet fra omgivelserne.
Focals patenterede M-dome enhed, der er lavet af en blanding af aluminium og magnesium tager høretelefonerne til et nyt niveau, som ikke kan matches af nogen andre trådløse on-ear høretelefoner på markedet.
Der er heller ikke gået på kompromis med designet, hvor der er blevet brugt materialer som ægte læder og eksklusive metaller for at skabe en luksuriøs fornemmelse, der matcher den suveræne lydoplevelse.
På trods af metaller som magnesium i designet, så er designet let og kompakt, og læderbåndet sørger for, at høretelefonerne kan sidde godt i timevis uanset din hovedform.
Ikke nok med det, så har de trådløse Bathys høretelefoner også et hav af features, der gør det muligt at få en god lydoplevelse uanset, hvor du er. Med over 30 timers batterilevetid og flere ANC-niveauer, så kan du roligt tage høretelefonerne med dig og tilpasse støjreduktionen til dine omgivelser.
Til dig der ønsker topklassen indenfor lydkvalitet, så har Bathys også et integreret USB-DAC-mode, så du kan få lyden levereret i en opløsning på 24 bits og 192 kHz. Med denne konvertering kan du opnå en performance, der ellers kun kan opnås med kablede høretelefoner. 
Deres fremragende lyd og design, har også resulteret i en stor efterspørgsel, der kan gøre dem svære at få fat på, så hvis de er på lager, så skynd dig at bestille. 

Focal - BathysFocal Bathys er Focals bud på de ultimative trådløse høretelefoner, der kombinerer fremragende lyd og exceptionel komfort. Det er høretelefonerne til dig, der ikke vil gå på kompromis med noget og ønsker den absolute særklasse og luksus.Focal er et verdenskendt fransk firma, som har specialiseret sig i high-end højtalere, og det skinner bestemt igennem i deres første trådløse og støjreducerende høretelefoner.Lydoplevelsen går op i en højere enhed med disse høretelefoner produceret i Frankrig. Med Bluetooth 5.1 og aktiv støjreducering, så får du en uovertruffen lydoplevelse, hvor du er fuldkommen afskærmet fra omgivelserne.Focals patenterede M-dome enhed, der er lavet af en blanding af aluminium og magnesium tager høretelefonerne til et nyt niveau, som ikke kan matches af nogen andre trådløse on-ear høretelefoner på markedet.Der er heller ikke gået på kompromis med designet, hvor der er blevet brugt materialer som ægte læder og eksklusive metaller for at skabe en luksuriøs fornemmelse, der matcher den suveræne lydoplevelse.På trods af metaller som magnesium i designet, så er designet let og kompakt, og læderbåndet sørger for, at høretelefonerne kan sidde godt i timevis uanset din hovedform.Ikke nok med det, så har de trådløse Bathys høretelefoner også et hav af features, der gør det muligt at få en god lydoplevelse uanset, hvor du er. Med over 30 timers batterilevetid og flere ANC-niveauer, så kan du roligt tage høretelefonerne med dig og tilpasse støjreduktionen til dine omgivelser.Til dig der ønsker topklassen indenfor lydkvalitet, så har Bathys også et integreret USB-DAC-mode, så du kan få lyden levereret i en opløsning på 24 bits og 192 kHz. Med denne konvertering kan du opnå en performance, der ellers kun kan opnås med kablede høretelefoner. Deres fremragende lyd og design, har også resulteret i en stor efterspørgsel, der kan gøre dem svære at få fat på, så hvis de er på lager, så skynd dig at bestille. 

 
6.290,00 DKK

JVC - XP-EXT1

Komplet hjemmebiograflyd uden at forstyrre naboerne!

XP-EXT1 er noget så sjældent som en fuldblods 3D surroundhovedtelefon, som er i stand til at skabe et komplet 7.1.4 surround lydbillede. Hovedtelefonen leveres komplet med surround processor, der understøtter både Dolby Atmos og DTS-X 3D lydsystemer. På processoren finder du både HDMI, optisk samt analog lydindgang og alt styres let og elegant via JVC's smartphone app.

 
7.990,00 DKK

Mark Levinson - No 5909

Ultimativ trådløs hovedtelefon

High-End lydgengivelse mødes med de mest luksuriøse materialer i Mark Levinsons kompromisløse Bo 5909 hovedtelefoner. Læn dig tilbage og nyd den utimative lydkvalitet kombineret med den højeste komfort, samt nyeste teknologi, herunder, bluetooth med aptX, samt ANC støjreduktion. No 5909 er den ultimative hovedtelefon til hjemmet, eller når du er på farten.

 
8.495,00 DKK