Hovedtelefoner Trådløse | KT Radio

Hovedtelefoner Trådløse

Daisy on the Ohoopee

Trådløse hovedtelefoner er til dig der gerne vil undgå kabler.

I denne kategori er der kommet en del løsninger de sidste par år. Tit og oftest har det været hovedtelefoner der sættes til din forstærker er derfra sender signalet ud til hovedtelefonerne. Nu benytter flere firmaer sig af aktive hovedtelefoner hvor du streamer direkte til dem fra en tablet eller android/iPhone via. bluetooth. Vi har haft super oplevelser med disse teknologier og kan selvfølgelig også give en demo af det i butikken!

Panasonic - RP-NJ310B

NJ310B er designet til at være let at bruge og som ikke forventes at falde af. En ergonomisk form med dobbelthold, der er nyudviklet til ørestykket, sidder fast to steder, tragus og ante-tragus, til øretelefoner, som passer perfekt til dit øre. Desuden er fjernbetjening og batterikassen blevet symmetrisk placeret for en stabil pasform, der gør, at de ikke forventes at falde af.

 
399,00 DKK

Audio Technica - ATH-CKR35BT

Velspillende trådløs in-ear hovedtelefon fra Audio Technica

Audio Technica CKR35 er en trådløs Bluetooth hovedtelefon som byder på en imponerende lydkvalitet til prisen. Hovedtelefonerne leveres med 4 forskellige størrelse puder til ørerne samt bæretaske. CKR35BT kan også benyttes til at besvare opkald på din smartphone.

 
499,00 DKK

Sennheiser - CX 150BT

Trådløs in-ear hovedtelefon fra Sennheiser

CX150BT har den ideelle balance af lydkvalitet, komfort og holdbarhed. Takket være et slankt design, klar detaljeret lyd med effektiv støjisolering, komfortabel pasform (inkl. 4 udskiftelige øreadaptere) og 10 timers batteritid er CX 150BT den ideelle følgesvend til daglig brug. Endnu en super velspillende høretelefon fra Sennheiser.

 
529,00 DKK

Sennheiser - HD 250BT

Prisstærk Bluetooth hovedtelefon fra Sennheiser

Sennheiser HD 250BT leverer en spændende, DJ-inspireret lydoplevelse med højere lydkvalitet og dynamisk bas fra Sennheisers berømte transducerteknologi. Takket være en batteritid på 25 timer, avanceret trådløs teknologi og et robust design følger HD 250BT let med selv den mest travle livsstil og giver dig en bemærkelsesværdig lytteoplevelse, hvor og hvornår du vil.

 
590,00 DKK

Sennheiser - HD 350BT

Prisstærk Bluetooth hovedtelefon fra Sennheiser

Det nye Sennheiser HD 350BT Wireless headset leverer trådløs lyd i topkvalitet til dig, der ofte er på farten. Det lukkede Around-Ear-design med Bluetooth aptX-understøttelse garanterer ægte Hi-fi-lyd med dynamisk bas. Det elegante, minimalistiske ydre er skabt af robuste kvalitetsmaterialer, der kan modstå et liv på farten.

 
730,00 DKK

Audio Technica - ATH-ANC500BT

Prisstærk Bluetooth hovedtelefon fra Audio Technica

ATH-ANC500BT er en trådløs On-ear hovedtelefon med Bluetooth og Audio Technicas særlige Quietpoint støjreduktion. Hjertet i ANC500BT er Audio Technicas særlige 40 mm. Driver, som byder på en imponerende lydkvalitet, med stor åbenhed og dynamisk formåen. En fantastisk velspillende hovedtelefon.

 
899,00 DKK

Audio Technica - ATH-CKR55BT

Super velspillende Bluetooth hovedtelefon fra Audio Technica

CKR55BT er et sæt utroligt velspillende trådløse hovedtelefoner fra Audio Technica. Disse fleksible hovedtelefoner sikrer en høj lydkvalitet via Bluetooth aptX, sættet har også indbygget mikrofon som gør det muligt at besvare opkald.

 
899,00 DKK

Audio Technica - ATH-ANC100BT

Trådløs hovedtelefon med QUIETPOINT.

ANC100BT er et sæt utroligt velspillende trådløse hovedtelefoner fra Audio Technica. Disse fleksible hovedtelefoner sikrer en høj lydkvalitet via Bluetooth aptX, de har indbygget QUIETPOINT støjreduktion, som fjerner uønsket støj fra dine omgivelser. Sættet har også indbygget mikrofon som gør det muligt at besvare opkald.

 
949,00 DKK

Sennheiser - CX 400BT

2 stk. Trådløse in-ear hovedtelefoner fra Sennheiser

CX 400BT har den ideelle balance af lydkvalitet, komfort og holdbarhed. Takket være et elegant design, klar detaljeret lyd med komfortabel pasform (inkl. 4 udskiftelige øreadaptere) og 20 timers batteritid er CX 400BT den ideelle følgesvend til daglig brug. Hovedtelefonerne leveres med smart opbevaringskasse, der også fungerer som oplader. Endnu en super velspillende høretelefon fra Sennheiser.

 
1.199,00 DKK

Sennheiser - HD 450BT

Trådløs hovedtelefon med NoiseGard.

Det nye Sennheiser HD 450BT Wireless headset leverer trådløs lyd i topkvalitet til dig, der ofte er undervejs. Det lukkede Around-Ear-design med Bluetooth 5.0- og aptX-understøttelse garanterer ægte Hi-fi-lyd med dynamisk bas. Det elegante, minimalistiske ydre er skabt af robuste kvalitetsmaterialer, der kan modstå et liv på farten. HD 450BT er ydermere udstyret med Sennheisers særlige NoiseGard system, som udelukker uønsket støj fra omgivelserne.

 
1.350,00 DKK

Audio Technica - ATH-M50xBT2

Trådløs Bluetooth hovedtelefon med lang batterilevetid fra Audio Technica.

Audio technica ATH-M50xBT2 er en over-ear trådløs hovedtelefon, der leverer en fremragende klarhed i et udvidet frekvensområde og dyb, præcis basrespons over en lavenergi Bluetooth® 5.0 trådløs forbindelse. ATH-M50xBT2 egner sig perfekt til dig på farten med en batterilevetid på 50 timer, nemme berøringsfølsomme kontakter til synkronisering af smartphones og nem styring med Audio-Technicas Connect app til Android & IOS. 

 
1.690,00 DKK

Audio Technica - ATH-SR50BT

Trådløs hovedtelefon fra Audio Technica

SR50BT er en trådløs on-ear hovedtelefon med Bluetooth og NFC. Hjertet i SR50BT er Audio Technicas særlige 45 mm. True Motion Driver, som byder på en imponerende lydkvalitet, med stor åbenhed og dynamisk formåen.

 
1.699,00 DKK

Sennheiser - RS 175U

Kvalitets trådløs hovedtelefon fra Sennheiser.

RS 175 er en lækker trådløs hovedtelefon med meget høj digital lydkvalitet. Her får du friheden til at nyde din musik uden at være hæmmet af irriterende kabler. Komforten er også i top med bløde, omsluttende ørepuder.

 
1.899,00 DKK

Audio Technica - ATH-ANC700BT

ATH-ANC700BT er en trådløs Around-ear hovedtelefon med Bluetooth og Audio Technicas særlige Quietpoint støjreduktion. Hjertet i ANC700BT er Audio Technicas særlige 40 mm. Driver, som byder på en imponerende lydkvalitet, med stor åbenhed og dynamisk formåen. En fantastisk velspillende hovedtelefon.

 
1.899,00 DKK

Sennheiser - Momentum True Wireless

Imponerende trådløse in-ear hovedtelefoner.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless er omhyggeligt produceret med fokus på hver eneste fine lyttedetalje. Fra de elegante og perfekt tilpassede øretelefoner, som bringer dig tættere på den musik, du elsker, og til den nemme adgang til talekommandoer og touch-betjening, som arbejder intuitivt sammen med dig. Og så er der det, du hører. Sennheiser's audioteknologier samarbejder om at skabe den helt specielle, markedsledende lyd.

Velkommen til den ultimative trådløse lytteoplevelse.

 
1.980,00 DKK

Audio Technica - ATH-ANC900BT

High-end trådløs hovedtelefon fra Audio Technica

ATH-ANC900BT er en trådløs Around-ear hovedtelefon med Bluetooth og Audio Technicas særlige Quietpoint støjreduktion. Hjertet i ANC900BT er Audio Technicas særlige 40 mm. Driver, som byder på en imponerende lydkvalitet, med stor åbenhed og dynamisk formåen. 900 modellen byder ydermere på op til 35 timers spilletid, samt 3 indstllinger for støjreduktion. En utroligt velspillende hovedtelefon.

 
2.569,00 DKK

Audio Technica - ATH-DSR7BT

1. klasses trådløs hovedtelefon fra Audio Technica

Audio Technica's DSR7BT er en fantastisk trådløs hovedtelefon! Dette skyldes at du med DSR7BT får en imponerende velspillende løsning med BLuetooth,NFC, utrolig høj byggekvalitet, samt komfort. Hjertet i DSR7BT er Audio Technicas særlige 45 mm. True Motion Driver, som byder på en imponerende lydkvalitet, med stor åbenhed og dynamisk formåen.

 
2.799,00 DKK

Sennheiser - RS-195

Trådløs hovedtelefon fra tyske Sennheiser.

Vores hørelse udvikler sig med tiden. Skønt dette er normalt, kan udviklingen ændre kvaliteten af de lyde, vi oplever, for eksempel når vi ser fjernsyn eller lytter til musik. De nye trådløse RS 195 hovedtelefoner tager højde for denne udvikling ved at lyden kan tilpasses helt individuelt ift. din hørelse.

Sennheiser har udbygget sin teknologi for at kunne tilbyde intuitive indstillinger, som forbedrer taleforståelse og gengiver selv de mindste detaljer af din yndlingsmusik. Genopdag den subtile intensitet af din yndlingsmusik med RS 195.

 
2.699,00 DKK

Technics - EAH-F70N

Trådløs hovedtelefon fra Technics

EAH-F70N er en trådløs Arround-ear hovedtelefon med AptX Bluetooth. Hjertet i F70N er Technics særlige 40 mm. dynamiske membran, som byder på en imponerende lydkvalitet, med stor åbenhed og dynamisk formåen. For at sikre et helt stille miljø er F70N udstyret med Technics "Noise Cancelling", som elliminerer uønsket støj fra omgivelserne og sikrer at alle detaljer i musikken bliver hørt.

 
3.195,00 DKK

Sennheiser - Momentum 3 Wireless

Imponerende trådløs hovedtelefon fra Sennheiser.

MOMENTUM Wireless byder på en fantastisk lydkvalitet og den har intuitive kontroller til enhver situation. Uanset om du besvarer et forretningsopkald, taler med en ven eller bare bliver væk i dit personlige lydunivers, sikrer Auto On/Off- og Smart Pause-funktionerne, at du aldrig går glip af noget. Aktiv støjreduktion og Transparent Hearing-funktionen gør det muligt at opleve din lydverden på dine egne betingelser. Den avancerede Active Noise Cancellation har 3 indstillinger, skræddersyede til forskellige miljøer. Og med Transparent Hearing-funktionen kan du nyde din musik, mens du stadig er fuldt til stede i det, du aktuelt er i gang med.
Momentum 3 er den ultimative trådløse hovedtelefon til dig der ønsker en fantastisk lydkvalitet, med stor fleksibilitet.

 
2.980,00 DKK

Focal - Bathys

High-end trådløs hovedtelefon fra Focal

Bathys er Focals bud på den ultimative trådløse hovedtelefon. Hjertet i Bathys er den højtydende "M-dome" enhed, som leverer en utrolig luftig og klar gengivelse. Den trådløse forbindelse håndteres via den nyeste Bluetooth 5.1 standard, og Focals "Active Noise Cancellation", sikrer et helt stille lyttemiljø, selv i støjende omgivelser. Byggekvaliteten er som altid 1.klasses og komforten er i top.  

 
6.290,00 DKK

JVC - XP-EXT1

Komplet hjemmebiograflyd uden at forstyrre naboerne!

XP-EXT1 er noget så sjældent som en fuldblods 3D surroundhovedtelefon, som er i stand til at skabe et komplet 7.1.4 surround lydbillede. Hovedtelefonen leveres komplet med surround processor, der understøtter både Dolby Atmos og DTS-X 3D lydsystemer. På processoren finder du både HDMI, optisk samt analog lydindgang og alt styres let og elegant via JVC's smartphone app.

 
7.990,00 DKK

Mark Levinson - No 5909

Ultimativ trådløs hovedtelefon

High-End lydgengivelse mødes med de mest luksuriøse materialer i Mark Levinsons kompromisløse Bo 5909 hovedtelefoner. Læn dig tilbage og nyd den utimative lydkvalitet kombineret med den højeste komfort, samt nyeste teknologi, herunder, bluetooth med aptX, samt ANC støjreduktion. No 5909 er den ultimative hovedtelefon til hjemmet, eller når du er på farten.

 
8.495,00 DKK