Hovedtelefoner (Trådløse)

Daisy on the Ohoopee

Trådløse hovedtelefoner er til dig der gerne vil undgå kabler.

I denne kategori er der kommet en del løsninger de sidste par år. Tit og oftest har det været hovedtelefoner der sættes til din forstærker er derfra sender signalet ud til hovedtelefonerne. Nu benytter flere firmaer sig af aktive hovedtelefoner hvor du streamer direkte til dem fra en tablet eller android/iPhone via. bluetooth. Vi har haft super oplevelser med disse teknologier og kan selvfølgelig også give en demo af det i butikken!

Panasonic - RP-NJ310B

NJ310B er designet til at være let at bruge og som ikke forventes at falde af. En ergonomisk form med dobbelthold, der er nyudviklet til ørestykket, sidder fast to steder, tragus og ante-tragus, til øretelefoner, som passer perfekt til dit øre. Desuden er fjernbetjening og batterikassen blevet symmetrisk placeret for en stabil pasform, der gør, at de ikke forventes at falde af.

 
399,00 DKK

Sennheiser - CX 150BT

Trådløs in-ear hovedtelefon fra Sennheiser

CX150BT har den ideelle balance af lydkvalitet, komfort og holdbarhed. Takket være et slankt design, klar detaljeret lyd med effektiv støjisolering, komfortabel pasform (inkl. 4 udskiftelige øreadaptere) og 10 timers batteritid er CX 150BT den ideelle følgesvend til daglig brug. Endnu en super velspillende høretelefon fra Sennheiser.

 
529,00 DKK

Sennheiser - RS 120 II

Trådløs hovedtelefon fra tyske Sennheiser.

Lyt til din yndlingsmusik trådløst selv ved en afstand på 90 m. Denne RF transmitter og den genopladelige trådløse hovedtelefon gengiver lyd detaljerigt fra næsten alle kilder og har en auto on/off-funktion.

 
699,00 DKK

Audio Technica - ATH-CKR55BT

Super velspillende Bluetooth hovedtelefon fra Audio Technica

CKR55BT er et sæt utroligt velspillende trådløse hovedtelefoner fra Audio Technica. Disse fleksible hovedtelefoner sikrer en høj lydkvalitet via Bluetooth aptX, sættet har også indbygget mikrofon som gør det muligt at besvare opkald.

 
899,00 DKK

Audio Technica - ATH-ANC500BT

Prisstærk Bluetooth hovedtelefon fra Audio Technica

ATH-ANC500BT er en trådløs On-ear hovedtelefon med Bluetooth og Audio Technicas særlige Quietpoint støjreduktion. Hjertet i ANC500BT er Audio Technicas særlige 40 mm. Driver, som byder på en imponerende lydkvalitet, med stor åbenhed og dynamisk formåen. En fantastisk velspillende hovedtelefon.

 
899,00 DKK

Audio Technica - ATH-ANC100BT

Trådløs hovedtelefon med QUIETPOINT.

ANC100BT er et sæt utroligt velspillende trådløse hovedtelefoner fra Audio Technica. Disse fleksible hovedtelefoner sikrer en høj lydkvalitet via Bluetooth aptX, de har indbygget QUIETPOINT støjreduktion, som fjerner uønsket støj fra dine omgivelser. Sættet har også indbygget mikrofon som gør det muligt at besvare opkald.

 
949,00 DKK

Sennheiser - HD 450BT

Trådløs hovedtelefon med NoiseGard.

Det nye Sennheiser HD 450BT Wireless headset leverer trådløs lyd i topkvalitet til dig, der ofte er undervejs. Det lukkede Around-Ear-design med Bluetooth 5.0- og aptX-understøttelse garanterer ægte Hi-fi-lyd med dynamisk bas. Det elegante, minimalistiske ydre er skabt af robuste kvalitetsmaterialer, der kan modstå et liv på farten. HD 450BT er ydermere udstyret med Sennheisers særlige NoiseGard system, som udelukker uønsket støj fra omgivelserne.

 
1.350,00 DKK

Sennheiser - HD 458BT

Stærk trådløs hovedtelefon fra Sennheiser.

Det nye Sennheiser HD 458BT Wireless headset leverer trådløs lyd i topkvalitet til dig, der ofte er undervejs. Det lukkede Around-Ear-design med Bluetooth 5.0- og aptX-understøttelse garanterer ægte Hi-fi-lyd med dynamisk bas. Det elegante, minimalistiske ydre er skabt af robuste kvalitetsmaterialer, der kan modstå et liv på farten. HD 458BT er ydermere udstyret med Sennheisers særlige Noise Cancelation system, som udelukker uønsket støj fra omgivelserne.

 
1.499,00 DKK

Sennheiser - Momentum In-Ear Wireless

Momentum seriens seneste skud på stammen.

Momentum In-Ear Wireless kombinerer elegant design, et fantastisk lydbillede, samt mobilitet. I nakkebøjlen er Sennheisers unikke trådløse teknologi indbygget, som gør det muligt at streame via Bluetooth apt-X fra din telefon. Derudover er der integreret mikrofon, one touch parring og 10 timers batterilevetid. Hvad mere kan man forvente? 

 
1.499,00 DKK

Audio Technica - ATH-M50xBT

Trådløs Bluetooth hovedtelefon med lang batterilevetid fra Audio Technica.

Audio technica ATH-M50xBT er en over-ear trådløs hovedtelefon, der leverer en fremragende klarhed i et udvidet frekvensområde og dyb, præcis basrespons over en lavenergi Bluetooth® 5.0 trådløs forbindelse. ATH-M50xBT egner sig perfekt til dig på farten med en batterilevetid på 40 timer, nemme berøringsfølsomme kontakter til synkronisering af smartphones og nem styring med Audio-Technicas Connect app til Android & IOS. 

 
1.599,00 DKK

Sennheiser - CX 400BT

Trådløse in-ear hovedtelefoner fra Sennheiser

CX 400BT har den ideelle balance af lydkvalitet, komfort og holdbarhed. Takket være et elegant design, klar detaljeret lyd med komfortabel pasform (inkl. 4 udskiftelige øreadaptere) og 20 timers batteritid er CX 400BT den ideelle følgesvend til daglig brug. Hovedtelefonerne leveres med smart opbevaringskasse, der også fungerer som oplader. Endnu en super velspillende høretelefon fra Sennheiser.

 
1.599,00 DKK

Audio Technica - ATH-SR50BT

Trådløs hovedtelefon fra Audio Technica

SR50BT er en trådløs on-ear hovedtelefon med Bluetooth og NFC. Hjertet i SR50BT er Audio Technicas særlige 45 mm. True Motion Driver, som byder på en imponerende lydkvalitet, med stor åbenhed og dynamisk formåen.

 
1.699,00 DKK

Sennheiser - RS 175U

Kvalitets trådløs hovedtelefon fra Sennheiser.

RS 175 er en lækker trådløs hovedtelefon med meget høj digital lydkvalitet. Her får du friheden til at nyde din musik uden at være hæmmet af irriterende kabler. Komforten er også i top med bløde, omsluttende ørepuder.

 
1.899,00 DKK

Audio Technica - ATH-ANC700BT

ATH-ANC700BT er en trådløs Around-ear hovedtelefon med Bluetooth og Audio Technicas særlige Quietpoint støjreduktion. Hjertet i ANC700BT er Audio Technicas særlige 40 mm. Driver, som byder på en imponerende lydkvalitet, med stor åbenhed og dynamisk formåen. En fantastisk velspillende hovedtelefon.

 
1.899,00 DKK

Focal - Listen Wireless

Trådløs version af den velkendte Focal Listen.

Listen Wireless er Focals lukkede trådløse hovedtelefon, som selvfølgelig er udstyret med den nyeste Bluetooth aptX teknologi. Fremragende lydgengivelse er garanteret takket være de fantastiske drivere, samt det lukkede design. Med 20 timers batterilevetid og 3 timer til genopladning, så giver Listen Wireless dig en super hovedtelefon til pengene.

 
2.199,00 DKK

Panasonic - RP-HD605N

Trådløs hovedtelefon fra Panasonic

Panasonic RP-HD605N er en trådløs Bluetooth hovedtelefon som byder på høj komfort og en fantastisk lydkvalitet! RP-HD605N fungerer via aptX Bluetooth og benytter Panasonics særlige Noise Cancelling som fjerner alt uønsket støj. HD605N skal opleves! Den leverer en krystalklar lydgengivelse uden at være fastgjort til et kabel.

 
2.495,00 DKK

Audio Technica - ATH-ANC900BT

High-end trådløs hovedtelefon fra Audio Technica

ATH-ANC900BT er en trådløs Around-ear hovedtelefon med Bluetooth og Audio Technicas særlige Quietpoint støjreduktion. Hjertet i ANC900BT er Audio Technicas særlige 40 mm. Driver, som byder på en imponerende lydkvalitet, med stor åbenhed og dynamisk formåen. 900 modellen byder ydermere på op til 35 timers spilletid, samt 3 indstllinger for støjreduktion. En utroligt velspillende hovedtelefon.

 
2.569,00 DKK

Audio Technica - ATH-DSR7BT

1. klasses trådløs hovedtelefon fra Audio Technica

Audio Technica's DSR7BT er en fantastisk trådløs hovedtelefon! Dette skyldes at du med DSR7BT får en imponerende velspillende løsning med BLuetooth,NFC, utrolig høj byggekvalitet, samt komfort. Hjertet i DSR7BT er Audio Technicas særlige 45 mm. True Motion Driver, som byder på en imponerende lydkvalitet, med stor åbenhed og dynamisk formåen.

 
2.799,00 DKK

Sennheiser - RS-195

Trådløs hovedtelefon fra tyske Sennheiser.

Vores hørelse udvikler sig med tiden. Skønt dette er normalt, kan udviklingen ændre kvaliteten af de lyde, vi oplever, for eksempel når vi ser fjernsyn eller lytter til musik. De nye trådløse RS 195 hovedtelefoner tager højde for denne udvikling ved at lyden kan tilpasses helt individuelt ift. din hørelse.

Sennheiser har udbygget sin teknologi for at kunne tilbyde intuitive indstillinger, som forbedrer taleforståelse og gengiver selv de mindste detaljer af din yndlingsmusik. Genopdag den subtile intensitet af din yndlingsmusik med RS 195.

 
2.999,00 DKK

Technics - EAH-F70N

Trådløs hovedtelefon fra Technics

EAH-F70N er en trådløs Arround-ear hovedtelefon med AptX Bluetooth. Hjertet i F70N er Technics særlige 40 mm. dynamiske membran, som byder på en imponerende lydkvalitet, med stor åbenhed og dynamisk formåen. For at sikre et helt stille miljø er F70N udstyret med Technics "Noise Cancelling", som elliminerer uønsket støj fra omgivelserne og sikrer at alle detaljer i musikken bliver hørt.

 
3.195,00 DKK