Selvbyg Højttalere

Dansk Audio Teknik står altid klar til diverse selvbyg projektor.

Især Amadeus serien har været en succes de seneste par år. Muligheder er der rigeligt af, så kom ind i butikken og hør nærmere.

DAT - AT 6.5S (kit u.kabinet)

Dansk Audio Teknik selv-byg løsning med alle enheder og delefilter til 2 stk. højttaler.

Dansk Audio Tekniks selv-byg konstruktioner, Amadeus 6.5 som selv-byg UDEN kabinet. Er du lidt fingernem, har værktøjet, lysten og tiden til det, og kan følge de detaljerede tegninger som medfølger i kit'et. - Så har du her en mulighed for både at opnå en besparelse og sætte dit eget personlige præg og slutfinish på din nye AT 6.5 højtaler.

 
1.889,00 DKK

DAT - AT 6.5S (kit m. kabinet)

Dansk Audio Teknik selv-Byg løsning MED kabinetter, alle enheder og delefilter til 2 højttaler.

I Dansk Audio Tekniks selv-byg konstruktioner, fås Amadeus 6.5 Signature som selv-byg MED kabinet. Er du lidt fingernem, har værktøjet, lysten og tiden til det, og kan følge de detaljerede tegninger som medfølger i kit'et. - Så har du her en mulighed for både at opnå en besparelse og sætte dit eget personlige præg og slutfinish på din nye AT 6.5 Signature højtaler.

 
2.499,00 DKK

DAT - TT Center (kit)

Dansk Audio Teknik byg selv løsning med alle enheder og delefilter.

Som de fleste af Dansk Audio Tekniks konstruktioner, fås Amadeus Center også som selv-byg uden kabinet. Er du lidt fingernem, har værktøjet, lysten og tiden til det, og kan følge de detaljerede tegninger som medfølger i kit'et. - Så har du her en mulighed for både at opnå en besparelse og sætte dit eget personlige præg og slutfinish på din nye Center højtaler.

 
3.899,00 DKK

DAT - Amadeus Icon (kit)

Prisen er inkl. enheder samt filter til 2 højttalere.

Som de fleste af Dansk Audio Tekniks konstruktioner, fås Amadeus Icon også som selv-byg uden kabinet. Er du lidt fingernem, har værktøjet, lysten og tiden til det, og kan følge de detaljerede tegninger som medfølger i kit'et. - Så har du her en mulighed for både at opnå en besparelse og sætte dit eget personlige præg og slutfinish på din nye Icon højttaler.

 
4.589,00 DKK

DAT - TNT S5 (kit)

Dansk Audio Teknik byg-selv TNT S-5 højttaler, prisen er pr. sæt. for alle enheder.

Dansk Audio Teknik selv-Byg løsning TNT S5 simpelthen vores gulvhøjttaler Rolls Royce. Her anvender vi hele 2 stk. af Scan Speaks utrolige 6½" bas / mellemtone enheder, med deres patenteret membran, kæmpe magnet og Symetric Drive formår at gengive hele registret både magtfuldt og lynhurtigt. Diskantområdet reproduceres kompromisløst af Scan Speaks R297000 neodynium dome, som uanstrengt og transientvilligt formidler selv de mest dynamiske passager. Prisen er for alle enheder og delefilter.

 
11.999,00 DKK

DAT - TNT S7 (kit)

Prisen er inkl. for alle enheder og filter til 2 højttaler.

Dansk Audio Tekniks Selv-Byg konstruktioner, her Amadeus TNT S-7 som selv-byg dog uden kabinet. Er du lidt fingernem, har værktøjet, lysten og tiden til det, og kan følge de detaljerede tegninger som medfølger i kit'et. - Så har du her en mulighed for både at opnå en besparelse og sætte dit eget personlige præg og slutfinish på din nye TNT S7 højtaler.

 
14.899,00 DKK

DAT - TNT S9 (kit)

Prisen for Amadeus TNT S9 er for enheder og delefilter.

Dansk Audio Tekniks selv-byg konstruktioner, her Amadeus TNT S-9 som selv-byg uden kabinet. Er du lidt fingernem, har værktøjet, lysten og tiden til det, og kan følge de detaljerede tegninger som medfølger i kit'et. - Så har du her en mulighed for både at opnå en besparelse og sætte dit eget personlige præg og slutfinish på din nye TNT S9 højtaler.

 
19.599,00 DKK