iFi

iFi - iDefender+

iDefender+ 3.0 eliminerer på intelligentvis støj, jitter og forvrængning i dit system, og løfter lydkvalitet fra USB porten til helt nye højder.

IDefender 3.0 tilsluttes din computers USB-port og registrerer automatisk, om der er mere end én jord og vil 'intelligent' afbryde computerens jord for renere lydkvalitet. Hvis DAC er USB-drevet, kræver iDefender 3.0 en ekstern 5v for at bryde jorden.

 
475,00 DKK

iFi - iSilencer+

iSilencer+ 3.0 reducerer støj og jitter fra din computers USB port og løfter lydkvaliteten til din DAC til et nyt niveau. Nem og hurtig fix til bedre lyd.

USB er tovejs og overfører både strøm og data. Det er derfor plaget af støj/RMI/EFI-problemer, der har negativ indflydelse på lydkvaliteten.
Støjproblemer SKAL løses så tidligt som muligt, helst ved kilden, som typisk er computeren.

 
475,00 DKK

iFi - GND Defender

Fjerner uønskede jordsløjfer (ground loops) forårsaget af forskellige jordpotentialer, der efterlader et irriterende lavfrekvent brummen fra højttalerne.

For mange apparater i et Hi Fi system, kan resultere i "for meget" jord med forskellig potentiale og dermed jordsløjfer (ground loops), der afstedkommer brum og anden støj. GND Defender placeres i apparatets netbrønd før netstikket og detekterer, hvis der skulle være mere end én jord til stede og den potentialeforskel det giver. Når det fænomen opstår, fjerner GND defender den overflødige jord og genskaber den ønskede stilhed.

 
795,00 DKK

iFi - Zen Air Blue

Prisstærk Bluetoothmodtager fra iFi

 

Hvis du gerne vil nyde din musik fra din smartphone eller tablet på dit anlæg i høj kvalitet, så er Zen Air blue en 1. klasses Bluetoothmodtager til en stærk pris. Når du normalt bruger Bluetooth, så ser man ofte et 40% fald i lydkvaliteten sammenlignet med en kabelforbindelse, og derfor bruger iFi deres egen teknologi, der sikrer at lydkvaliteten forbliver i top, når den sendes fra din enhed til Bluetooth modtageren.
Zen Air Blue er utrolig nem at bruge og fungere ved, at du tilslutter Zen Air Blue til en ledig analog indgang bag på dit anlæg, og så tilkobler du din smartphone, iPhone, tablet eller anden enhed via Bluetooth til modtageren, hvorefter at du kan afspille musik fra din enhed, som vil afspilles gennem højtalerne.
Bluetoothmodtageren har en lang rækkevidde, så du kan afspille musik selvom du ikke sidder lige ved siden af den. Den er stabil, så du ikke behøver at bekymre dig om afbrydelser i musikken, som kan ødelægge lytteoplevelsen.
Zen serien er prisvindende for deres lydgengivelse og denne air-model formår at bibeholde størstedelen af den fremragende lydgengivelse til en rigtig skarp pris og med meget få kompromisser. Sammenlignet med de dyrere modeller er materialet på kabinettet blevet ændret til termoplast og få indgange er blevet fjernet, så til den almene bruger er det derfor en rigtig god løsning.
ZEN Air Blue understøtter alle aktuelle Bluetooth stereo audio codec (signaler), der er tilgængelige på markedet i dag.
• SBC – standard Bluetooth, der bruges af de fleste lydenheder
• aptX – bedre end SBC, meget brugt, findes i Android-enheder
• AAC – bedre end SBC, meget brugt, findes i Apple-enheder
• aptX HD, aptxLL og aptX Adaptive – variationer af en forbedret aptX
• LDAC – meget høj kvalitet, lavet af Sony
• LHDC – meget høj kvalitet, lavet af Huawei
Hvis du er ny i lyduniverset og bare vil have en nem måde at streame din musik på dine analoge højtalere, så du kan få en god lyd, så er dette den ideelle løsning for dig.

Hvis du gerne vil nyde din musik fra din smartphone eller tablet på dit anlæg i høj kvalitet, så er Zen Air blue en 1. klasses Bluetoothmodtager til en stærk pris. Når du normalt bruger Bluetooth, så ser man ofte et 40% fald i lydkvaliteten sammenlignet med en kabelforbindelse, og derfor bruger iFi deres egen teknologi, der sikrer at lydkvaliteten forbliver i top, når den sendes fra din enhed til Bluetooth modtageren.Zen Air Blue er utrolig nem at bruge og fungere ved, at du tilslutter Zen Air Blue til en ledig analog indgang bag på dit anlæg, og så tilkobler du din smartphone, iPhone, tablet eller anden enhed via Bluetooth til modtageren, hvorefter at du kan afspille musik fra din enhed, som vil afspilles gennem højtalerne.Bluetoothmodtageren har en lang rækkevidde, så du kan afspille musik selvom du ikke sidder lige ved siden af den. Den er stabil, så du ikke behøver at bekymre dig om afbrydelser i musikken, som kan ødelægge lytteoplevelsen.Zen serien er prisvindende for deres lydgengivelse og denne air-model formår at bibeholde størstedelen af den fremragende lydgengivelse til en rigtig skarp pris og med meget få kompromisser. Sammenlignet med de dyrere modeller er materialet på kabinettet blevet ændret til termoplast og få indgange er blevet fjernet, så til den almene bruger er det derfor en rigtig god løsning.ZEN Air Blue understøtter alle aktuelle Bluetooth stereo audio codec (signaler), der er tilgængelige på markedet i dag.• SBC – standard Bluetooth, der bruges af de fleste lydenheder• aptX – bedre end SBC, meget brugt, findes i Android-enheder• AAC – bedre end SBC, meget brugt, findes i Apple-enheder• aptX HD, aptxLL og aptX Adaptive – variationer af en forbedret aptX• LDAC – meget høj kvalitet, lavet af Sony• LHDC – meget høj kvalitet, lavet af HuaweiHvis du er ny i lyduniverset og bare vil have en nem måde at streame din musik på dine analoge højtalere, så du kan få en god lyd, så er dette den ideelle løsning for dig.

 

 
795,00 DKK

iFi - AC iPurifier

AC filter fra iFi

iPurifier fra iFi fjerner uønsket elektromagnetisk, samt RF støj fra el-nettet, hvilket giver en renere strøm til dit følsomme audioudstyr.

 
995,00 DKK

iFi - DC Blocker

Alle fordelene ved at fjerne irriterende brummen uden ulemper - Blokerer på intelligent vis DC-spændinger fra lysnettet for at eliminere transformatorbrummen.

De fleste af vores Hi-Fi apparater er udstyret med ringkernetransformatorer og det er en god ting, men sådan en bandit har et stort minus og det er, at indkommende DC fra strømnettet kan give mekanisk støj fra ringkernen. Det er så her DC blocker kommer ind og blokerer DC, så det ikke kommer ind i transformatoren, hvorved man undgår den støj, der ubærligt vil degradere lydoplevelsen. Den sættes ind i apparatets netbrønd og strømstikket sættes så ind i DC blockereren.

 
995,00 DKK

iFi - Hip DACV2

Transportabel DAC/Hovedtelefonforstærker

iFi Hip DAC2 er en transportabel D/A konverter og hovedtelefonforstærker. Tilslut din smartphone via USB og oplev en stærk forbedret lydkvalitet fra dine favorit hovedtelefoner. en 1. klasses løsning til dig som ønsker en kompromisløs gengivelse når du er på farten.

 
1.495,00 DKK

iFi - Go Blu

Mobil Bluetooth forstærker til hovedtelefoner

Go Blu fra iFi er en transportabel Bluetooth hovedtelefonforstærker. Forbind din smartphone til iFi Go Blu via Bluetooth og oplev en stærkt forbedret lydkvalitet fra dine favorit hovedtelefoner. En fantastisk enkelt og elegant løsning.

 
1.595,00 DKK

iFi ZEN - Phono

Bliv forelsket i din LP-samling igen med denne Riaa forstærker fra iFi.

Denne iFi ZEN Phono RIAA er en vidunderlig ekstra pladespillerindgang til dit vinyl set-up, som i rækken af iFi’s kompakte HiFi-apparater, der leverer utrolig meget værdi for pengene.

iFi er gået i krig med det mere prisvenlige segment af pladespillerforstærkere, som ofte har flere kritikpunkter. Et af dem er strømforsyningen, som har fået en stærk optimering, for at mindske elektrisk støj og skabe en bedre ramme for at kunne nyde musikken.

Der er ovenikøbet tilføjet et subsonisk filter, som er hentet direkte fra den dyrere serie iPhono, som er en intelligent løsning, der fjerner uønsket støj samtidig med, at basområdet forbliver intakt, så den rene musik kan nydes i sin helhed.

Uanset hvilken type pladespiller du har, så understøtter Zen Phono både moving magnet og moving coil pickupper og kan derfor spille musikken.

Flagskibs phonoforstærkere har deres egen strømforsyning, uden dette vil den kæmpe for at forstærke signalet uden ekstra støj, iFi ZEN Phono har et super lavt støjnivau  - 151dbv. Usædvanligt har ZEN Phono også sin egen high-tech ren strømforsyning. 

iFi’s Zen serie er kendt for at leve enormt meget værdi for pengene, og denne RIIA skuffer bestemt heller ikke med et output, der kan måle sig med alternativer i langt dyrere prisklasser.

Komponenterne skal selvfølgelig også være af en høj kaliber for at kunne leve op til forventningerne, og Zen Phone benytter sig faktisk af mange af de samme komponenter som sine søskende i iPhono serien som er dyrere. Den er altså rustet til at kunne klare alt det du smider efter den, og du får fordele som ofte kun findes ved dyrere produkter til en pris, der er til at betale.

Zen Phone er altså en super tilføjelse til dit LP setup, som kan hjælpe med, at få det bedste ud af din samling, så du kan sidde og nyde musikken i timevis - uden at din RIAA skal koste en bondegård.

 
1.595,00 DKK

iFi ZEN - Blue V2

Trådløs streamer med høj opløsning fra iFi. 

iFi ZEN Blue er en trådløs DAC og streamer med høj opløsning. Denne ultra-overkommelige højopløselige Bluetooth®-streamer giver dig mulighed for at slappe af i stil. Bare tilføj smartphone, tablet, pc eller Mac, og du vil opnå ægte ZEN. Uanset om du er en Spotify-, Amazon-, Apple Music- eller Qobuz-elsker eller helt foretrækker Tidal, leverer ZEN Blue fabelagtig fejlfri musikkvalitet, der passer til dit humør via betagende højopløsnings Bluetooth®. Alle nuværende og fremtidige Bluetooth®-lydformater understøttes.

 
1.595,00 DKK

iFI ZEN - CAN

Fuldt balanceret hovedtelefonsforsærker fra iFi. 

Hvis du leder efter en prisvenlig hovedtelefonforstærker, der kan være med i kampen blandt de dyrere alternativer, så er denne Zen Can model et seriøst bud.

iFi er kongerne indenfor at skabe værdi i det prisvenlige segment, og med denne hovedtelefonforstærker, så har de endnu engang vist, at man kan få solide produkter til fornuftige priser.

En computer leverer et lavt energioutput og meget lavere end det, som gode høretelefoner kan håndtere. Det betyder, at du aldrig får udnyttet dine høretelefoner optimalt, da computeren simpelthen ikke kan levere nok energi til at give den ønskede lyd. iFi’s Zen Can kan levere 52 gange mere strøm end en computer, så du kan begynde at få den lyd, som dine høretelefoner kan levere.

Forstærkeren er udstyret med kredsløbet fra den over 10.000 kroner dyre storebror Pro ICAN (300 ohm), som dermed gør det muligt at presse selv de mest krævende høretelefoner helt til det yderste.

Zen serien går heller ikke ned på speciallavet software og denne model er ingen undtagelse. For at gøre lyden mere rummelig, så du undgår den flade fornemmelse som ofte opstår, når man benytter sig af høretelefoner, så har Zen Can en 3D feature, der giver lyden den rigtige højtalerfornemmelse. Det kommer til at lyde som om, at lyden er ude af dit hoved, over, under og ved siden af dig. Alt det uden at miste lydens opløsning eller at bruge kompleks digital signalmanipulation

Et andet problem med høretelefoner er, at der ofte er en flad bas, så det problem har iFi selvfølgelig også sat sig for at løse. Deres XBass løsning er en elegant løsning, der korrigerer bassen præcist.

Der er også en række mere Premium elementer som MELF-resistors, Panasonic ECPU kapaciteters og meget mere.

 

Dermed en utrolig hovedtelefonsforstærker til prisen.

Laptops og smartphones har en virkelig lav effekt på <1.0v. På et godt sæt hovedtelefoner løber du altid tør for juice. Du får aldrig rigtig høre, hvad de kan gøre.
Brug en bærbar computer, telefon eller DAC til at fodre din musik til ZEN CAN og tilslut dine hovedtelefoner. Når du pumper 52 gange mere strøm ud, hører du nu, hvad du har savnet.

 
1.595,00 DKK

iFi ZEN - DAC V2

Den super overkommelige og kompakte DAC/Hovedtelefonforstærker fra iFi er lige blevet endnu bedre. 

 

Den nye Zen Dac med et V2 i navnet kan benyttes både som forforstærker med en separat effektforstærker og som hovedtelefonforstærker. 
Den nye V2 model er blevet endnu bedre end forgængeren på grund af den helt nyudviklede Xmos 16 core processor, som er meget kraftigere og 200 gange hurtigere end den forrige. Den nye Xmos processor muliggør også MQA dekodning og kan køre DSD 256 i samme firmware. 
Derudover er der opgraderet med en ny og bedre Jitterclock, der sammen med processoren forfiner den i forvejen gode lydkvalitet.
Du kan koble den direkte til din computer med et USB-kabel og høre, hvad det gør for lyden.
Til prisen er den indbyggede chip klart foran alle andre konkurrenter. Selvom det er et småt apparat, så har det et hav af muligheder.
Du kan både benytte dig af den almindelige 6.3 mm udgang til Jack Stick eller 4.4 mm udgangen som også er begyndt at blive mere brugt blandt hovedtelefoner. Den analoge udgang kan også benyttes enten hvis du vil tilkoble en effektforstærker eller en integreret forstærker.
I bund og grund er det samme USB DAC som den prisvindende forgænger men bare tilført en hel nu mængde af power.
Størrelsen på den gør det muligt at tage den med og bruge på både arbejde og derhjemme
For den store HiFi-nørd, så giver Zen Dac V2 dig også features som for eksempel TrueBass, som gør det muligt at forstærke bassen uden at forplumre lyden. Det er et godt redskab til f.eks. åbne hovedtelefoner som ofte kan mangle noget bas. Derudover vil du opleve andre funktioner, som Powermatch, så du kan tilpasse outputtet til den intenderede enhed.
Hvis du leder efter en god DAC/hovedtelefonforstærker til den rette pris, så er dette en super mulighed.

Den nye Zen Dac med et V2 i navnet kan benyttes både som forforstærker med en separat effektforstærker og som hovedtelefonforstærker. Den nye V2 model er blevet endnu bedre end forgængeren på grund af den helt nyudviklede Xmos 16 core processor, som er meget kraftigere og 200 gange hurtigere end den forrige. Den nye Xmos processor muliggør også MQA dekodning og kan køre DSD 256 i samme firmware. Derudover er der opgraderet med en ny og bedre Jitterclock, der sammen med processoren forfiner den i forvejen gode lydkvalitet.Du kan koble den direkte til din computer med et USB-kabel og høre, hvad det gør for lyden.Til prisen er den indbyggede chip klart foran alle andre konkurrenter. Selvom det er et småt apparat, så har det et hav af muligheder.Du kan både benytte dig af den almindelige 6.3 mm udgang til Jack Stick eller 4.4 mm udgangen som også er begyndt at blive mere brugt blandt hovedtelefoner. Den analoge udgang kan også benyttes enten hvis du vil tilkoble en effektforstærker eller en integreret forstærker.I bund og grund er det samme USB DAC som den prisvindende forgænger men bare tilført en hel nu mængde af power.Størrelsen på den gør det muligt at tage den med og bruge på både arbejde og derhjemmeFor den store HiFi-nørd, så giver Zen Dac V2 dig også features som for eksempel TrueBass, som gør det muligt at forstærke bassen uden at forplumre lyden. Det er et godt redskab til f.eks. åbne hovedtelefoner som ofte kan mangle noget bas. Derudover vil du opleve andre funktioner, som Powermatch, så du kan tilpasse outputtet til den intenderede enhed.Hvis du leder efter en god DAC/hovedtelefonforstærker til den rette pris, så er dette en super mulighed.

 
1.595,00 DKK

iFi - Nova Power 1.8 m.

Velproduceret strømkabel fra iFi

iFi Nova er et super velproduceret strømkabel, som benytter kraftig oxygenfri kobber samt 1.klasses forgyldte stik. 

 
2.395,00 DKK

iFi - ZEN Stream

Super lille streamer fra iFi

 

Til dig der ønsker brede muligheder og høj kvalitet og den bedste lydkvalitet, så er Zen Stream en af de bedste muligheder.
En supervelspillende og kompakt løsning og en af de bedste løsninger, hvis du vil sende musik fra internettet til din DAC uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten af din musik.
Både software og hardware er designet af iFi for at give den bedste performance på markedet. Det er med til at give dig et lynhurtigt produkt og en prisvindende lydgengivelse. Deres software gør det endda muligt at skifte mellem ”exclusive” modes, der gør det muligt at få levereret et endnu mere rent resultat.
Zen Stream har ingen D/A converter, hvilket betyder, at du ikke kan få et analogt signal ud af den. Du kan derfor bruge den med alle højtalere der har digitale indgange eller også kan du benytter dig af en DAC. Fordelene ved dette er, at du undgår støj fra netværksdelen og dermed kan få et mere klart output. 
Streameren har også iPurifier indbygget og aktiv støjreducering, så du får den bedste lyd overhovedet. 
Zen Stream giver dig en række forskellige muligheder for at streame din lyd i den bedste kvalitet til dine højtalere. Du kan:
- Streame med Spotify eller Tidal apps via Spotify og Tidal Connect
- Virker med alle certificerede DLNA-streaming apps
- Integreret AirPlay - stream nemt fra både Android og Apple enheder
- Roon ready
- NAA i samarbejde med Sygnalist’s HQPlayer software
Hvis du vil have den absolut bedste lydgengivelse, så er Zen Stream altså en formidabel løsning.

Til dig der ønsker brede muligheder og høj kvalitet og den bedste lydkvalitet, så er Zen Stream en af de bedste muligheder.En supervelspillende og kompakt løsning og en af de bedste løsninger, hvis du vil sende musik fra internettet til din DAC uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten af din musik.Både software og hardware er designet af iFi for at give den bedste performance på markedet. Det er med til at give dig et lynhurtigt produkt og en prisvindende lydgengivelse. Deres software gør det endda muligt at skifte mellem ”exclusive” modes, der gør det muligt at få levereret et endnu mere rent resultat.Zen Stream har ingen D/A converter, hvilket betyder, at du ikke kan få et analogt signal ud af den. Du kan derfor bruge den med alle højtalere der har digitale indgange eller også kan du benytter dig af en DAC. Fordelene ved dette er, at du undgår støj fra netværksdelen og dermed kan få et mere klart output. Streameren har også iPurifier indbygget og aktiv støjreducering, så du får den bedste lyd overhovedet. Zen Stream giver dig en række forskellige muligheder for at streame din lyd i den bedste kvalitet til dine højtalere. Du kan:- Streame med Spotify eller Tidal apps via Spotify og Tidal Connect- Virker med alle certificerede DLNA-streaming apps- Integreret AirPlay - stream nemt fra både Android og Apple enheder- Roon ready- NAA i samarbejde med Sygnalist’s HQPlayer softwareHvis du vil have den absolut bedste lydgengivelse, så er Zen Stream altså en formidabel løsning.

 

 
3.195,00 DKK

iFi - Neo iDSD

Imponerende DAC fra iFi

iFi iDSD er en 1. klasses D/A konverter og hovedtelefonforstærker. I hjertet af iDSD finder du iFi's særlige DAC-modul, som er en 4 kanals højkvalitets DAC der både håndterer PCM i fuld 32 bit/768 kHz samt DSD512.Den enormt kraftfulde XMOS-processor gør det også muligt at performe fuld MQA-afkodning til 384 kHz.Kort sagt så gør iDSD det muligt at høre mere af musikken lige som artisten ville have det. Musikken vil blive mere dynamisk, klarere og fyldig med iDSD's utrolige evner til at fjerne larm og forvrægning med teknologier som Ipurifier og Active Noice Cancellation.

Alt dette kombineret med en indbygget high-end hovedtelefonforstærker, gør iDSD til en helt unik løsning.

 
4.995,00 DKK

iFi - Powerstation

Stikdåse med indbygget strømrenser

Powerstation er en 1.klasses stikdåse fra iFi med plads til 6 tilslutninger. Powerstation har indbygget støjfilter som fjerner uønsket elektromagnetisk, samt RF støj fra nettet. Ydermere beskytter Powerstation også dit følsomme udstyr mod kraftig strøm.

 
5.895,00 DKK

iFi - Neo Stream

Imponerende streamer fra iFi.

 

Neo Stream er til den passionerede musikentusiast, som ønsker at få sin digitale musik afspillet i allerhøjeste kvalitet.
Den har alle high-end kvaliteter men til en rigtig god pris.
Neo Stream er både en gennemført forforstærker, en rigtig god DAC og en Streamer, som giver dig en masse frihed til selv at vælge hvor du vil streame din musik fra.
Streameren har en lille størrelse men til trods for det vil du få en fremragende lydkvalitet som bliver hjulpet godt på vej af Neo Streams DAC-modul, som er en 4 kanals højkvalitets DAC der både håndterer PCM i fuld 32 bit/768 kHz samt DSD512.
Den enormt kraftfulde XMOS-processor gør det også muligt at performe fuld MQA-afkodning til 384 kHz.
Kort sagt så gør streameren det muligt at høre mere af musikken lige som artisten ville have det. Musikken vil blive mere dynamisk, klarere og fyldig med Neo Streams utrolige evner til at fjerne larm og forvrægning med teknologier som Ipurifier og Active Noice Cancellation.
For de seriøse entusiaster vil du opleve at streameren har et væld af små detaljer, der gør oplevelsen helt i topklasse. Fra bit-perfect transmission, ultra-hurtige datahastigheder til avancerede indstillinger. Den er ikke blevet sparet noget væk på denne utrolige model.
Neo Stream giver dig mulighed for selv at vælge, hvordan du vil afspille din musik, og du kan blandt andet:
Streame med Spotify eller Tidal apps via Spotify og Tidal Connect
Virker med alle certificerede DLNA/UPnP-streaming apps som BubbleUpnP, connect, Audirvana
NAS drive - stream fra en lokal enhed med Stream-iFi
Integreret AirPlay - stream nemt fra Apple enheder
Roon ready - Neo Stream arbejder gnidningsfrit sammen med Roon software
NAA for de seriøse entusiaster
Hvis du vil have den reneste forbindelse, så er Neo Stream den eneste streamer du har brug for.

Neo Stream er til den passionerede musikentusiast, som ønsker at få sin digitale musik afspillet i allerhøjeste kvalitet.Den har alle high-end kvaliteter men til en rigtig god pris.Neo Stream er både en gennemført forforstærker, en rigtig god DAC og en Streamer, som giver dig en masse frihed til selv at vælge hvor du vil streame din musik fra.Streameren har en lille størrelse men til trods for det vil du få en fremragende lydkvalitet som bliver hjulpet godt på vej af Neo Streams DAC-modul, som er en 4 kanals højkvalitets DAC der både håndterer PCM i fuld 32 bit/768 kHz samt DSD512.Den enormt kraftfulde XMOS-processor gør det også muligt at performe fuld MQA-afkodning til 384 kHz.Kort sagt så gør streameren det muligt at høre mere af musikken lige som artisten ville have det. Musikken vil blive mere dynamisk, klarere og fyldig med Neo Streams utrolige evner til at fjerne larm og forvrægning med teknologier som Ipurifier og Active Noice Cancellation.For de seriøse entusiaster vil du opleve at streameren har et væld af små detaljer, der gør oplevelsen helt i topklasse. Fra bit-perfect transmission, ultra-hurtige datahastigheder til avancerede indstillinger. Den er ikke blevet sparet noget væk på denne utrolige model.Neo Stream giver dig mulighed for selv at vælge, hvordan du vil afspille din musik, og du kan blandt andet:Streame med Spotify eller Tidal apps via Spotify og Tidal ConnectVirker med alle certificerede DLNA/UPnP-streaming apps som BubbleUpnP, connect, AudirvanaNAS drive - stream fra en lokal enhed med Stream-iFiIntegreret AirPlay - stream nemt fra Apple enhederRoon ready - Neo Stream arbejder gnidningsfrit sammen med Roon softwareNAA for de seriøse entusiasterHvis du vil have den reneste forbindelse, så er Neo Stream den eneste streamer du har brug for.

 

 
9.995,00 DKK