iFi | KT Radio

iFi

iFi - iDefender+

iDefender+ 3.0 eliminerer på intelligentvis støj, jitter og forvrængning i dit system, og løfter lydkvalitet fra USB porten til helt nye højder.

IDefender 3.0 tilsluttes din computers USB-port og registrerer automatisk, om der er mere end én jord og vil 'intelligent' afbryde computerens jord for renere lydkvalitet. Hvis DAC er USB-drevet, kræver iDefender 3.0 en ekstern 5v for at bryde jorden.

 
475,00 DKK

iFi - iSilencer+

iSilencer+ 3.0 reducerer støj og jitter fra din computers USB port og løfter lydkvaliteten til din DAC til et nyt niveau. Nem og hurtig fix til bedre lyd.

USB er tovejs og overfører både strøm og data. Det er derfor plaget af støj/RMI/EFI-problemer, der har negativ indflydelse på lydkvaliteten.
Støjproblemer SKAL løses så tidligt som muligt, helst ved kilden, som typisk er computeren.

 
475,00 DKK

iFi - GND Defender

Fjerner uønskede jordsløjfer (ground loops) forårsaget af forskellige jordpotentialer, der efterlader et irriterende lavfrekvent brummen fra højttalerne.

For mange apparater i et Hi Fi system, kan resultere i "for meget" jord med forskellig potentiale og dermed jordsløjfer (ground loops), der afstedkommer brum og anden støj. GND Defender placeres i apparatets netbrønd før netstikket og detekterer, hvis der skulle være mere end én jord til stede og den potentialeforskel det giver. Når det fænomen opstår, fjerner GND defender den overflødige jord og genskaber den ønskede stilhed.

 
795,00 DKK

iFi - Zen Air Blue

Prisstærk Bluetoothmodtager fra iFi

Zen Air Blue er en 1. klasses bluetoothmodtager til en stærk pris. Tilslut Zen Air Blue til en ledig analog indgang bag på dit anlæg, og nyd trådløs musik fra din smartphone eller tablet. Zen Air Blue giver en fantastisk ydelse til prisen, og er nem at bruge. 

 
795,00 DKK

iFi - AC iPurifier

AC filter fra iFi

iPurifier fra iFi fjerner uønsket elektromagnetisk, samt RF støj fra el-nettet, hvilket giver en renere strøm til dit følsomme audioudstyr.

 
995,00 DKK

iFi - DC Blocker

Alle fordelene ved at fjerne irriterende brummen uden ulemper - Blokerer på intelligent vis DC-spændinger fra lysnettet for at eliminere transformatorbrummen.

De fleste af vores Hi-Fi apparater er udstyret med ringkernetransformatorer og det er en god ting, men sådan en bandit har et stort minus og det er, at indkommende DC fra strømnettet kan give mekanisk støj fra ringkernen. Det er så her DC blocker kommer ind og blokerer DC, så det ikke kommer ind i transformatoren, hvorved man undgår den støj, der ubærligt vil degradere lydoplevelsen. Den sættes ind i apparatets netbrønd og strømstikket sættes så ind i DC blockereren.

 
995,00 DKK

iFi - Hip DACV2

Transportabel DAC/Hovedtelefonforstærker

iFi Hip DAC2 er en transportabel D/A konverter og hovedtelefonforstærker. Tilslut din smartphone via USB og oplev en stærk forbedret lydkvalitet fra dine favorit hovedtelefoner. en 1. klasses løsning til dig som ønsker en kompromisløs gengivelse når du er på farten.

 
1.495,00 DKK

iFi - Go Blu

Mobil Bluetooth forstærker til hovedtelefoner

Go Blu fra iFi er en transportabel Bluetooth hovedtelefonforstærker. Forbind din smartphone til iFi Go Blu via Bluetooth og oplev en stærkt forbedret lydkvalitet fra dine favorit hovedtelefoner. En fantastisk enkelt og elegant løsning.

 
1.595,00 DKK

iFi ZEN - Phono

Bliv forelsket i din LP-samling igen med denne Riaa forstærker fra iFi.

Denne iFi ZEN Phono Riaa er en vidunderlig ekstra pladespillerindgang til dit vinyl-setup. Flagskibs phonoforstærkere har deres egen strømforsyning, uden dette vil den kæmpe for at forstærke signalet uden ekstra støj, iFi ZEN Phono har et super lavt støjnivau  - 151dbv. Usædvanligt har ZEN Phono også sin egen high-tech ren strømforsyning. 

 
1.595,00 DKK

iFi ZEN - Blue V2

Trådløs streamer med høj opløsning fra iFi. 

iFi ZEN Blue er en trådløs DAC og streamer med høj opløsning. Denne ultra-overkommelige højopløselige Bluetooth®-streamer giver dig mulighed for at slappe af i stil. Bare tilføj smartphone, tablet, pc eller Mac, og du vil opnå ægte ZEN. Uanset om du er en Spotify-, Amazon-, Apple Music- eller Qobuz-elsker eller helt foretrækker Tidal, leverer ZEN Blue fabelagtig fejlfri musikkvalitet, der passer til dit humør via betagende højopløsnings Bluetooth®. Alle nuværende og fremtidige Bluetooth®-lydformater understøttes.

 
1.595,00 DKK

iFI ZEN - CAN

Fuldt balanceret hovedtelefonsforsærker fra iFi. 

iFI ZEN CAN gør det til en leg at trække selv de mest krævende hovedtelefoner til det yderste. Laptops og smartphones har en virkelig lav effekt på <1.0v. På et godt sæt hovedtelefoner løber du altid tør for juice. Du får aldrig rigtigt hørt, hvad de kan levere. Brug en bærbar computer, telefon eller DAC til at fodre din musik til ZEN CAN og tilslut dine hovedtelefoner. Der leveres 52 gange mere strøm ud, og du vil nu høre hvad du har savnet.

Laptops og smartphones har en virkelig lav effekt på <1.0v. På et godt sæt hovedtelefoner løber du altid tør for juice. Du får aldrig rigtig høre, hvad de kan gøre.
Brug en bærbar computer, telefon eller DAC til at fodre din musik til ZEN CAN og tilslut dine hovedtelefoner. Når du pumper 52 gange mere strøm ud, hører du nu, hvad du har savnet.

 
1.595,00 DKK

iFi ZEN - DAC V2

Den super overkommelige og kompakte DAC/Hovedtelefonforstærker fra iFi er lige blevet endnu bedre. 

Den nye Zen Dac, med et V2 i navnet, er blevet endnu bedre end forgængeren. Den helt nyudviklede Xmos 16 core processor er meget kraftigere og 200 gange hurtigere end den forrige og muliggør fuld MQA dekodning og kan køre DSD 256 i samme firmware. Derudover er der opgraderet med en ny og bedre Jitterclock, der sammen med processoren forfiner den i forvejen gode lydkvalitet.

 
1.595,00 DKK

iFi - Nova Power 1.8 m.

Velproduceret strømkabel fra iFi

iFi Nova er et super velproduceret strømkabel, som benytter kraftig oxygenfri kobber samt 1.klasses forgyldte stik. 

 
2.395,00 DKK

iFi - ZEN Stream

Super lille streamer fra iFi

ZEN Streamer er en super fleksibel løsning til dig som ønsker brede muligheder og høj kvalitet. Denne imponerende kompakte enhed understøtter både Spotify samt Tidal Connect, DLNA og den er ROON ready. En super velspillende og kompakt løsning.

 
3.195,00 DKK

iFi - Powerstation

Stikdåse med indbygget strømrenser

Powerstation er en 1.klasses stikdåse fra iFi med plads til 6 tilslutninger. Powerstation har indbygget støjfilter som fjerner uønsket elektromagnetisk, samt RF støj fra nettet. Ydermere beskytter Powerstation også dit følsomme udstyr mod kraftig strøm.

 
5.895,00 DKK

iFi - Neo Stream

Imponerende streamer fra iFi.

Neo Stream er en super højtydende streamer fra iFi. Neo Stream byder på en bred understøttelse, herunder Spotify & Tidal connect, AirPlay, DNLA/UPnP samt MQA. Til trods for sin beskedne størrelse, byder Neo Stream på en fantastisk lydkvalitet, i hjertet finder du Neo Streams DAC modul, som er en 4 kanals højkvalitets DAC der både håndterer PCM i fuld 32 bit/768 kHz samt DSD512. En mildest talt imponerende streamer til en stærk pris!

 
9.995,00 DKK