Højttaler Gulv

Daisy o­n the OhoopeeGulvhøjttalere findes I mange former og lyd nuancer.

Men hvilken højttaler er bedst? Det er et meget svært spørgsmål at besvare, da vi alle har forskellige meninger til hvordan musikken skal lyde. Derfor har KT Radio et stort sortiment af gulv højttalere, f.eks. Dynaudio, JBL, KEF, Focal, Sonus Faber, Revel og meget mere. Nogle er rigtigt gode til prisen, andre er super i størrelsen, nogle er i sortimentet, fordi designet er en fryd for øjet og nogen fordi fagpressen har rost produktet til skyerne. Til sidst er der de højttalere der efter vores opfattelse, bare er verdens klasse. Kom ind i butikken og få en demo på nogle af de forskellige typer!


Klipsch - R-610F

Ny kompakt gulvhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt!

R-610F er den mellemste gulvhøjttaler i Klipsch Reference serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen højttaler som er bestykket med deres særlige "1" Aluminium LTS diskant" samt en kraftig 6,5" basenhed. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende gengivelse til prisen!

 
4.998,00 DKK

Klipsch - R-26F

Super velspillende gulvhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

R-26F er den mellemste gulvhøjttaler i Klipsch Reference serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen højttaler som er bestykket med deres særlige "1" Linear Travel Suspension Aluminium diskant" samt 2 stk. kraftige 6,5" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på et imponerende lydtryk til prisen!

 
5.999,00 DKK

Q Acoustics - Q-3050

Super højttaler fra Q Acoustics.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Q Acoustics har i de seneste par år haft stor succes med deres 2000 serie og concept serie. Nu er de tilbage med den nye 3000 serie, som allerede nu har overbevidst os. 3050 er gulv storebroderen til 3020 og giver en lidt mere fyldig og dynamisk lyd. 3050 er en fantastisk nem løsning til dig der gerne vil have større lyd i stuen. 3050 er den super velspillende højttaler fra Q acoustics.

 
6.499,00 DKK

Klipsch - R-620F

Bemærk prisen er pr. sæt!

R-620F er den mellemste gulvhøjttaler i Klipsch Reference serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen højttaler som er bestykket med deres særlige "1" Aluminium LTS diskant" samt 2 stk. kraftige 6,5" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på et imponerende lydtryk til prisen!

 
6.998,00 DKK

Klipsch - RP-4000F

Stærk gulvhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

RP-5000F er den mindste gulvhøjttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen højttaler som er bestykket med deres særlige "1 Titanium diskant med Klipsch helt nye "computer modeled phase plug" samt 2 stk. kraftige 4" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende gengivelse!

 
6.998,00 DKK

KEF - Q550

Aldeles fremragende gulvhøjttaler fra engelske KEF.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Q550 er den mindste af gulvhøjttalerne i Q-serien. Ikke desto mindre, så lyder den dyrere end hvad den egentlig koster. Q550 er en ny og opgraderet version af forgængeren Q500. Den er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nye kabinetter og helt nyt design. Q550 er klar til at tage udfordringen op mod dets konkurrenter, om at være den bedst vellydende højttaler til under 10.000 kroner.

 
7.990,00 DKK

Klipsch - RP-5000F

Stærk gulvhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

RP-5000F er en elegant gulvhøjttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen højttaler som er bestykket med deres særlige "1 Titanium diskant med Klipsch helt nye "computer modeled phase plug" samt 2 stk. kraftige 5,25" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende gengivelse!

 
7.998,00 DKK

SA - Saxo 40

Bemærk prisen er pr. sæt

Du elsker stor lyd, men ikke store højttalere. Derfor vælger du SA saxo 40. Den lyder overvældende og fylder ikke meget i stuen. SA saxo 40 er en gulvhøjttaler i et nyt format. Den er mindre end en almindelig gulvhøjttaler, men lyden er stor. Det skyldes blandt andet en helt nye type bashøjttaler. Den kræver ikke det samme store kabinet, som traditionelle bashøjttalere gør. En anden årsag er den patenterede akustiske DXT-linse, der effektivt fylder stuen med lyd.

 
7.998,00 DKK

SA - Saxo 50

Fantastisk gulvhøjtaler fra System Audio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Saxo 50 er en super musikalsk perle af en gulvhøjttaler. Lyden fra disse er både åben og utrolig dynamisk! Sammensæt dem evt. med Saxo subwooferen og du vil opleve en lyd som ellers kun kendetegner væsentligt større højttalere.

 
7.999,00 DKK

Klipsch - R-820F

Imponerende gulvhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt!

R-820F er den største højttaler i Klipsch Reference serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen gulvhøjttaler som er bestykket med deres særlige "1" Aluminium LTS diskant" samt 2 stk. kraftige 8" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på et imponerende lydtryk til prisen!

 
8.598,00 DKK

Focal - Chorus 716

Stærk gulvhøjttaler fra fra Focal.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Chorus 716 er den ideelle gulvhøjttaler til mellemstor stue. Med sin dynamiske og levende bas, samt åbne mellemtone og diskant bydes der på gode lytteoplevelser til en stærk pris. Chorus 716 er et 2 1/2 vejs design bestykket med Focals særlige inverted dome diskant og 2 stk. 6,5" basenheder.

 
9.199,00 DKK

KEF - Q750

Super gulvhøjttaler fra engelske KEF.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Q750 er den miderste af gulvhøjttalerne i Q-serien. Ikke desto mindre, så lyder den dyrere end hvad den egentlig koster. Q550 er en ny og opgraderet version af forgængeren Q700. Den er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nye kabinetter og helt nyt design. Q750 er klar til at tage udfordringen op mod dets konkurrenter, om at være den bedst vellydende højttaler til under 10.000 kroner.

 
9.990,00 DKK

Elipson - Prestige Facet 14F

Elegant gulvhøjttaler fra Elipson

Bemærk prisen er pr. sæt.

Prestige Facet 14F er en 2 1/2 vejs gulvhøjttaler som ud over sit imponerende udseende også byder på en storslået lydkvalitet. Neutral og præcis er nogle af de ord som definerer Prestige seriens lydfilosofi. En utroligt velkonstrueret højttaler til en stærk pris!

 
9.998,00 DKK

Klipsch - RP-6000F

Stærk gulvhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

RP-260F er den mellemste gulvhøjttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen højttaler som er bestykket med deres særlige "1 Titanium diskant med klipsch særlige "computer modeled phase plug" samt 2 stk. kraftige 6,5" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende gengivelse!

 
10.598,00 DKK

Focal - Chorus 726

Velspillende gulvhøjttaler fra Focal.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Chorus 726 er den ideelle gulvhøjttaler til en stor stue. Med sin dynamiske og levende bas, samt åbne mellemtone og diskant bydes der på gode lytteoplevelser til en stærk pris. Chorus 726 er et 3 vejs design bestykket med Focals særlige inverted dome diskant, 1 stk. 6 1/2" mellemtone og 2 stk. 6,5" basenheder.

 
10.899,00 DKK

Dynaudio - Emit M30

Dynaudios seneste gulv højttaler. En sensation til prisen.  

Brmærk prisen er pr. sæt.

Dynaudio's Emit M30 højttalere er virkelig et sæt der virkelig imponerer. Sjældent har vi hørt så god lydkvalitet i denne prisklasse. Mellemtonen står utroligt klart og veldefineret, diskanten er luftig og præcis og bunden virker endeløs dyb, men samtidig utroligt nuanceret og hurtig. Disse højttalere bør opleves! Emit M30 er tilgængelig hvid og sort.

 
10.899,00 DKK

KEF - Q950

Største højttaler i KEFs Q-serie.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Q950 er den største af gulvhøjttalerne i Q-serien. Ikke desto mindre, så lyder den dyrere end hvad den egentlig koster. Q550 er en ny og opgraderet version af forgængeren Q900. Den er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nye kabinetter og helt nyt design. Q950 er klar til at tage udfordringen op mod dets konkurrenter, om at være den bedst vellydende højttaler til under 12.000 kroner.

 
11.990,00 DKK

Rega - RX3

Super gulvhøjttaler fra Regas nye RX serie.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Rega har i mange år været kendte for deres pladespillere, forstærker og ikke mindst deres højttalere. De har efter mange års succes med deres RS serie nu valgt at forny sig. Den nye RX3 er efterfølgeren af RS3. Enhederne er nye og bassen levere endnu mere præcis og smooth sound. Højttaleren i sig selv er dynamisk og har en fantastisk stemmeføring. Findes i valnød, sort ask og cherry finish.

 
12.490,00 DKK

Klipsch - RP-8000F

Imponerende gulvhøjttaler fra Klipsch

Prisen er pr. sæt

RP-8000F er den største højttaler i Klipsch helt nye Reference Premium serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen gulvhøjttaler som er bestykket med deres særlige "1" Titanium diskant med Klipsch helt nye "Computer modeled phase plug" samt 2 stk. kraftige 8" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på et imponerende lydtryk!

 
12.998,00 DKK

SA - Saxo 70 - Sort

Dynamisk og levende gulvhøjttaler fra System Audios Saxo serie til en vanvittig god pris.

Kun i sort!

Bemærk prisen er pr. sæt.

Saxo serien har i mange år været System Audios entrance serie. Lyden i deres højttalere har altid være beskrevet som værende varme, hurtige og detaljerige. Det nyeste medlem til familien er Saxo 70, som selvfølgelig bygger på mange af de kvaliteter lillebroderen Saxo 50 har, nu får du bare endnu mere af det.  Det Roskilde baseret firma forsøger hele tiden at give en musikalsk oplevelse til deres kunder og dette giver de også med den nye Saxo 70. Den er et lyt værd og giver dig fantastisk perspektiv til prisen.

Kun HG sort tilbage!

 
12.998,00 DKK

Amphion - Helium 520

Elegant gulvhøjttaler fra Amphion.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Helium 520 giver dig et stort lydbillede, som agerer naturlig, åben og hvor lyden hælder mest til den varme side. Designet er slankt, elegant og den er ekstrem nem at placere i dit rum. En smuk og vellydende højttaler til prisen.

 
13.500,00 DKK

Piega - Classic 5.0

Utroligt velspillende højttaler fra Piega

Bemærk prisen er pr. sæt.

Piega Classic serien er alternativet til den populære Premium serie, bare en tand billigere, større og så i træ. Classic serien er en hyldest til Piegas oprindelse og er skabt til musik og film-elskeren, der ikke vil gå på kompris. Classic serien levere en ufatteligt høj ydelse i prisklassen, takket være en kombination, af den sublime AMT-1 (Air Motion Transformer) diskant og Piegas special udviklede bas/mellemtone enheder, der samlet set, sikrer en ekstraordinær og transparant lydgengivelse. Classic serien er i øvrigt den eneste serie fra Piega der er lavet i et træ kabinet, hvilket giver mulighed for at nyde den unikke og førende PIEGA lyd, i et mere traditionelt højttalerdesign.

 
13.998,00 DKK

Elipson - Prestige Facet 24F

Elegant gulvhøjttaler fra Elipson

Bemærk prisen er pr. sæt.

Prestige Facet 24F er en 3 1/2 vejs gulvhøjttaler som ud over sit imponerende udseende også byder på en storslået lydkvalitet. Neutral og præcis er nogle af de ord som definerer Prestige seriens lydfilosofi. En utroligt velkonstrueret højttaler til en stærk pris!

 
14.998,00 DKK

Elac - FS 197

Elegant gulvhøjttaler fra Elac.

Bemærk prisen er pr. sæt.

FS 197 fanger din opmærksomhed med det samme, uanset om den benyttes til 2 kanals stereo eller i et fuldt surround setup. Den kan både levere imponerende lydtryk samt gengive de fineste nuancer i musikken. En perle fra Elac.

 
14.998,00 DKK

KEF - R500 - Sort - SPAR 25%

Vi har 2 sæt af disse!

Bemærk prisen er pr. sæt!

Dette er den mindste gulv højttaler i KEF´s nye R serie. R serien har mange af de samme fordele som vi kender fra den dyrere reference serie, blot til en langt mere overkommelig pris. R500 byder på en utrolig dynamisk lyd samt åbenhed, mellemtonen er utroligt sprød og bassen er dyb og præcis. R500 har desuden en utrolig spredning af lyden i rummet takket været UniQ teknikken.

 
11.995,00 DKK

KEF - R500 - Hvid - SPAR 25%

Vi har 1 sæt af disse!

Bemærk prisen er pr. sæt!

Dette er den mindste gulv højttaler i KEF´s nye R serie. R serien har mange af de samme fordele som vi kender fra den dyrere reference serie, blot til en langt mere overkommelig pris. R500 byder på en utrolig dynamisk lyd samt åbenhed, mellemtonen er utroligt sprød og bassen er dyb og præcis. R500 har desuden en utrolig spredning af lyden i rummet takket været UniQ teknikken.

 
11.995,00 DKK

Rega - RX5

Dynamisk gulvhøjttaler fra Regas RX serie.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Rega har i mange år været kendte for deres pladespillere, forstærker og ikke mindst deres højttalere. De har efter mange års succes med deres RS serie nu valgt at forny sig. Ideén med RX5 er den samme som RX3. Kabinettet er dog større her, i mens basenheden ude i siden af højttaleren igen også er større. Dette giver en endnu mere fyldig og varm lyd. Dynamik og balance er i centrum med denne højttaler og er nok en af de højttalere hvor du ikke skal ligge mærke til så meget. Du skal bare læne dig tilbage og høre musik. Findes i valnød, sort ask og cherry finish.

 
16.490,00 DKK

Martin Logan - Motion 20

Den mindste højtaler fra Martion Logans Motion-serie.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Motion serien fra Martin Logan er en række rent dynamiske højttalere, som byder på en fantastisk ydelse i prisklassen. Med den særlige "Folded motion tweeter" diskant, som bl.a. er kendt fra Audiovector's reference højttalere, bydes der her på en utrolig åben og luftig top. Læg dertil en utrolig åben mellemtone og en god bas, så har du Motion 20! Fås i sort eller hvid. Højglans mørk kirsebær koster 1000 kroner ekstra.

 
17.600,00 DKK

Amphion - Argon 3L

Super højttaler fra Amphion.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Ud over sit smukke ydre, byder Argon 3L på en åben og neutral gengivelse. De bedste enheder sat sammen med de fineste materialer gør Argon 3L til en helt unik højttaler.

 
19.990,00 DKK

Focal - Aria 926

Elegant gulvhøjttaler fra Focal. 

Bemærk prisen er pr. sæt.

Focal Aria 926 er en fantastisk gulvhøjttaler, som byder på en åben og veldefineret lyd. Bas/mellemtone enhederne i Focals Aria serie er af deres særlige "Flax Sandwich" type og diskanten deres nye TNF Alluminium/titanium type med inverted dome teknologi. Tilsammen giver dette en utrolig musikalsk højttaler.

 
19.999,00 DKK

SA - Legend 40

Legend fra System Audio

Bemærk prisen er pr. sæt

Sammen med et godt musikanlæg leverer SA legend 40 fantastiske oplevelser af enhver form form musik. Den er skabt i kærlighed til musikken. Det hører du tydeligt, når du oplever SA legend 40 med dine egne ører. Lyden har en varme og et nærvær, der gør alle musikformer fascinerende at lytte til. Højttalerens utrolige lyd hænger sammen med de nye teknologier, der viser sig alle steder i højttaleren. De specialbyggede bashøjttalere kan f.eks. bevæge 40 % mere luft end alminelige bashøjttalere af samme størrelse. Det gør lyden fyldig og bassen utroligt dyb. Mellemtonens ultralette membran af kulfiber gengiver selv de mindste nuancer i musikken. Diskanthøjttalerens patenterede DXT-linse fylder stuen med lyd og afslører nuancer i musikken, der giver musikelskere lyst til at høre mere.

 
19.999,00 DKK

Sonus Faber - Venere 2.5 - Hvid - SPAR 15%

Vi har 1 sæt af disse!

Sonus Faber Venere 2.5 er en gulv-højttaler bestykket med 3 enheder i en 2.5 vejs konstruktion. Venere 2.5 er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med kabinetform som en lyre. Enhederne består af 2 CURV™ bas samt en silkedome fra tyske DKM. Venere 2.5 har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassens bedste gulvhøjttaler! Den skrå frontbaffle og den elegante fod giver et yderest lækkert indtryk og gør placering af højttaleren til en enkel opgave i alle miljøer.

 
17.850,00 DKK

Sonus Faber - Venere 2.5

Super højttaler fra Sonus Faber.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Sonus Faber Venere 2.5 er en gulv-højttaler bestykket med 3 enheder i en 2.5 vejs konstruktion. Venere 2.5 er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med kabinetform som en lyre. Enhederne består af 2 CURV™ bas samt en silkedome fra tyske DKM. Venere 2.5 har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassens bedste gulvhøjttaler! Den skrå frontbaffle og den elegante fod giver et yderest lækkert indtryk og gør placering af højttaleren til en enkel opgave i alle miljøer. Fås også i wood finish til 23.750 kroner sættet.

 
21.000,00 DKK

KEF - R700

En fantastisk dynamisk gulvhøjtaler fra KEF!

Bemærk prisen er pr. sæt.

Dette er den mellemste gulv højttaler i KEF´s nye R serie. R serien har mange af de samme fordele som vi kender fra den dyrere reference serie, blot til en langt mere overkommelig pris. R700 byder på en utrolig dynamisk lyd samt åbenhed, mellemtonen er utroligt sprød og bassen er dyb og præcis. R700 har desuden en utrolig spredning af lyden i rummet takket været UniQ teknikken.

 
21.990,00 DKK

Martin Logan - Motion 40

Lækker højtaler fra Martin Logan.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Motion serien fra Martin Logan er en række rent dynamiske højttalere, som byder på en fantastisk ydelse i prisklassen. Med den særlige "Folded motion tweeter" diskant, som bl.a. er kendt fra Audiovector's reference højttalere, bydes der her på en utrolig åben og luftig top. Læg dertil en utrolig åben mellemtone og en dynamisk bas, så har du Motion 40. Fås i sort eller hvid. Højglans mørk kirsebær koster 1000 kroner ekstra.

 
22.000,00 DKK

Focal - Aria 936

Super gulvhøjttaler fra Focal.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Focal Aria 936 er en fantastisk gulvhøjttaler, som byder på en åben og veldefineret lyd. Bas/mellemtone enhederne i Focals Aria serie er af deres særlige "Flax Sandwich" type og diskanten deres nye TNF Alluminium/titanium type med inverted dome teknologi. Tilsammen giver dette en utrolig musikalsk højttaler.

 
24.999,00 DKK

Yamaha - Soavo NS-F901

High-End højttaler fra Yamaha i Piano sort eller hvid Lak Finish.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Yamaha's Soavo højttalere er sammensat af de fineste enheder og materialer og lyden er mildest talt imponerende. Mere end 100 års erfaring med konstruering af de fineste instrumenter, har ligget til grund for udviklingen af Soavo NSF901 og resultatet taler for sig selv!

 
26.990,00 DKK

Focal - Aria 948

Gulvhøjttaler med 2 stk. 8" bas enheder.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Focal Aria 948 er en fantastisk gulvhøjttaler, som byder på en åben og veldefineret lyd. Bas/mellemtone enhederne i Focals Aria serie er af deres særlige "Flax Sandwich" type og diskanten deres nye TNF Alluminium/titanium type med inverted dome teknologi. Tilsammen giver dette en utrolig musikalsk højttaler. 948 modellen er udstyret med 2 stk. 8" bas enheder.

 
26.999,00 DKK

Martin Logan - Electro Motion ESL

Elektrostatisk højttaler fra Martin Logan!

Bemærk prisen er pr. sæt.

Electro Motion sætter en ny standard for hvad man kan forvente sig af en elektrostatisk højttaler til prisen! Disse perler producerer et åndeløst luftigt og musikalsk lydbillede, og dette til en brøkdel af prisen af hvad en elektrostatisk højttaler af denne kvalitet historisk har kostet! Kom ind i KT-Radio og få et lyt på disse fantastiske højttalere.

 
27.000,00 DKK

Sonus Faber - Sonetto III

Elegant gulvhøjttaler fra Sonus Faber

Prisen er pr sæt

Sonus Sonetto III er en gulv-højttaler bestykket med 4 enheder i en 3 vejs konstruktion. Sonetto III er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med en rund og elegant kabinetform. Enhederne består af en 150 mm. mellemtone, 2 stk. 150 mm. basenheder samt en 29 mm. DAD™ (Damped Apex Dome™) diskant. Sonetto III har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassens bedste gulvhøjttaler. Den skrå frontbaffle og den elegante fod giver et yderest lækkert indtryk og gør placering af højttaleren til en enkel opgave i alle miljøer.

 
28.000,00 DKK

Elac - -Vela FS 407

Elegant højttaler fra Elac

Prisen er pr sæt

Elac's nye Vela serie fremstår utrolig elegant, og byder på noget af den mest avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Elac serien benytter naturligvis Elac's særlige JET diskant, som giver en utrolig luftig og ren gengivelse. FS 407 modellen er en 2 1/2 vejs gulvhøjttaler, som er bestykket med 2 kraftige 150 mm. basenheder. En super musikalsk højttaler i et tidløst design. 

 
31.580,00 DKK

KEF - R900

Fremragende gulvhøjttaler fra KEFs R-serie.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Dette er den største højttaler i KEF´s nye R serie. R serien har mange af de samme fordele som vi kender fra den dyrere reference serie, blot til en langt mere overkommelig pris. R900 byder på en utrolig dynamisk lyd samt åbenhed, mellemtonen er utroligt sprød og bassen er imponerende dyb og præcis. R900 har desuden en utrolig spredning af lyden i rummet takket været UniQ teknikken

 
31.990,00 DKK

Amphion - Argon 7L

High-End gulvhøjttaler fra Amphion.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Ud over sit smukke ydre, byder Argon 7L på en åben og neutral gengivelse. De bedste enheder sat sammen med de fineste materialer gør Argon 7L til en helt unik højttaler.

 
32.990,00 DKK

Revel - Performa3 F206

Elegant gulvhøjttaler fra Revel. Forrygende design og finish. 

Bemærk prisen er pr. sæt.

F206 er den mellemste model i Revels roste Performa3 serie. F206 er en 3 vejs højttaler, som er bestykket med 2 stk. 6,5" basenheder som er med til at give F206 en slagstærk lyd. Den let buede profil er samtidig med til at give F206 et elegant udtryk. En fantastisk højttaler til den kræsne lytter.

 
33.800,00 DKK

Sonus Faber - Sonetto V

Elegant gulvhøjttaler fra Sonus Faber

Prisen er pr sæt

Sonus Sonetto V er en gulv-højttaler bestykket med 4 enheder i en 3 vejs konstruktion. Sonetto V er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med en rund og elegant kabinetform. Enhederne består af en 150 mm. mellemtone, 2 stk. 180 mm. basenheder samt en 29 mm. DAD™ (Damped Apex Dome™) diskant. Sonetto V har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassens bedste gulvhøjttaler. Den skrå frontbaffle og den elegante fod giver et yderest lækkert indtryk og gør placering af højttaleren til en enkel opgave i alle miljøer.

 
35.000,00 DKK

Elac - Adante AF-61

Super velspillende gulvhøjttaler

Adante er en utroligt velspillende højttalerserie fra Elac. Hjertet i højttaleren er den særlige concentriske diskant/mellemtone som er hjertet i alle modeller i serien. AF-61 er en 3 vejs gulvhøjttaler som er bestykket med en 5,25" mellemtone og hele 3 stk. 6,5" basenheder som er internt monterede og 3 stk. 8" passive alluminiums basenheder. En mildest talt imponerende højttaler.

 
39.500,00 DKK

SA - Pandion 20

Elegant gulvhøjttaler fra System Audio

Bemærk prisen er pr. sæt

Normalt opdeler man højttalere i to kategorier: Store og små. Store højttalere har deres fordele, mens små højttalere har andre finesser. SA pandion 20 gør op med begrænsningerne hos begge. Takket være det særlige kabinet og den specialkonstruerede bashøjttaler leverer SA pandion 20 en basgengivelse, du aldrig har hørt fra så lille en højtaler.

 
39.998,00 DKK

Martin Logan - Electromotion ESL-X

Nyhed fra  Martin Logan

Bemærk prisen er pr. sæt.

ESL-X er storebror til de roste Electromotion højttalere fra Martin Logan. Panelet er blevet større og der benyttes 2 stk. 8" basenheder, som gør ESL-X endnu mere dynamisk end sin lillebroder. Præcis som Martin Logans andre elektrostater producerer ESL-X et åndeløst luftigt og musikalsk lydbillede, og dette til en utroligt stærk pris! Kom ind i KT-Radio og få et lyt på disse fantastiske højttalere.

 
44.000,00 DKK

Sonus Faber - Sonetto VIII

Elegant gulvhøjttaler fra Sonus Faber

Prisen er pr sæt

Sonus Sonetto VIII er en gulv-højttaler bestykket med 5 enheder i en 3 vejs konstruktion. Sonetto VIII er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med en rund og elegant kabinetform. Enhederne består af en 150 mm. mellemtone, 3 stk. 180 mm. basenheder samt en 29 mm. DAD™ (Damped Apex Dome™) diskant. Sonetto VIII har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassens bedste gulvhøjttaler. Den skrå frontbaffle og den elegante fod giver et yderest lækkert indtryk og gør placering af højttaleren til en enkel opgave i alle miljøer.

 
47.000,00 DKK

Revel - Performa3 F208

Kraftig gulvhøjttaler fra Revel. Bemærk prisen er pr. sæt.

F208 er den største model i Revels roste Performa3 serie. F208 er en 3 vejs højttaler, som er bestykket med 2 stk. 8" basenheder som er med til at give F208 en imponerende dynamisk lyd. Den let buede prosil er samtidig med til at give F208 et elegant udtryk. En fantastisk højttaler til den kræsne lytter.

 
47.800,00 DKK

Klipsch - Cornwall III

1. klasses gulvhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

Cornwall er en 3 vejs højttaler fra Amerikanske Klipsch som er bestykket med 2 kompressionshorn, samt en 15" basenhed. Selve modellen er en del Klipsch "Heritage" serie af gamle klassiske Klipsch højttalere som er forbedret med nye og bedre komponenter samt teknikker. Cornwall højttaleren daterer således helt tilbage til 1959 hvor den første version kom på markedet. Som de øvrige modeller fra Heritage serien bliver Cornwall håndbygget i USA.

 
49.998,00 DKK

Elac - -Vela FS 409

Imponerende gulvhøjttaler fra Elac

Prisen er pr sæt

Elac's nye Vela serie fremstår utrolig elegant, og byder på noget af den mest avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Elac serien benytter naturligvis Elac's særlige JET diskant, som giver en utrolig luftig og ren gengivelse. FS 409 modellen er en 3 1/2 vejs gulvhøjttaler, som er bestykket med en 150 mm. mellemtone samt 2 kraftige 180 mm. basenheder. En super musikalsk højttaler i et tidløst design. 

 
50.200,00 DKK

Dynaudio - Contour 30

Ny Contour serie fra Dynaudio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Dynaudio's helt nye Contour serie er blevet udstykket med deres allerbedste Esotar 2 diskant. Dette kombineret med nyudviklet og væsentligt kraftigere 8" basenheder gør Contour 30 til noget ganske særligt. Kabinettet er blevet mere afrundet og vægten er øget til intet mindre end 34,4 kg. pr. stk! Højttalere med så stor åbenhed og dynamisk formåen er svært at finde i denne prisklasse!

 

 
54.999,00 DKK

Sonus Faber - Olympica II

Sonus Faber Olympica II gulvhøjttalere. Leveres i Walnut eller Graphite finish. 

Bemærk prisen er pr. sæt.

De allerbedste enheder og teknologi går hånd i hånd, med det bedste Italienske kabinet håndværk i Sonus Fabers Olympica serie. Olympica II er en 3 vejs gulvhøjttaler, som er bestykket med en særlig "Arrow Point" diskant, som giver en fantastisk luftig top. Kombineret med de speciel udviklet 15 cm mellemtone og 18 cm bas enhed sikre Sonus Faber en uforlignelig samspil, timing og musikalitet.

 
62.999,00 DKK

Dynaudio - Contour 60

Ny Contour serie fra Dynaudio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Dynaudio's helt nye Contour serie er blevet udstykket med deres allerbedste Esotar 2 diskant. Dette kombineret med en højtydende mellemtone enhed samt nyudviklet og væsentligt kraftigere 10" basenheder gør Contour 60 til noget ganske særligt. Kabinettet er blevet mere afrundet og vægten er øget til intet mindre end 54,3 kg. pr. stk! Højttalere med så stor åbenhed og dynamisk formåen er svært at finde i denne prisklasse!

 

 
69.999,00 DKK

Focal - Kanta no2

Fantastisk velspillende højttaler fra Focal

Bemærk prisen er pr. sæt

Kanta byder på en fantastisk ydelse til prisen. Der er tale om en kompromisløs konstruktion som benytter Focal's seneste IAL3 beryllium diskant samt FLAX mellemtone og basenheder. Kanta no2 byder på en fantastisk åben er detaljeret gengivelse, med stor musikalitet og luft. Kanta no2 er et perfekt eksempel på hvorledes moderne teknologi og klassiske musikalske egenskaber kan mødes på et højere plan.

 
74.000,00 DKK

Rega - RS10

High-end højttalere fra Rega.

Bemærk prisen er pr. sæt.

RS-10 er udviklet til at færdiggøre Rega's high-end linje af produkter. Disse højttalere er den perfekte partner til Osiris forstærkeren, Isis CD-afspilleren samt RP-10 pladespilleren. RS-10 byder på en utrolig høj lydkvalitet bl.a. via Rega's særlige "Dual Drive" bas system, samt en helt nyudviklet diskant enhed. Som noget helt unikt kan RS-10 tilpasses forskellige rum opstillinger via deres særlige "enviroment match" system.

 
76.990,00 DKK

Klipsch - La Scala II

Klassisk højttaler fra Klipsch

Klipsch La Scala II er en 3 vejs højttaler fra Amerikanske Klipsch som er bestykket med en 1" kompressionshorn til diskanten, 2" kompressionshorn til mellemtonen samt en 15" basenhed. Selve modellen er en del Klipsch "Heritage" serie af gamle klassiske Klipsch højttalere som er forbedret med nye og bedre komponenter samt teknikker. Klipsch La Scala serien daterer således tilbage til 1963. Som de øvrige modeller fra Heritage serien bliver Klipsch Horn håndbygget i USA.

 
78.000,00 DKK

KEF - Reference 3

Super lækker højttaler fra KEFs reference serie.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Samme dna som Reference 1, bare i en større kasse med endnu flere af KEFs fantastiske enheder. Ydeevnen på den gulv højttaler er outstanding og designet ligeledes. Den velkendte Uni-Q driver og den sensationelle bas-enhed skaber et realistisk lydbillede. Reference 3 garantere dig en fantastisk oplevelse hvor der både er plads til nærlytning, samt dans. Det er ikke bare en højttaler til feinschmeckeren, men også til musikelskeren.

Kan også fås i Blue Ice White og Copper Black Aluminium finish til 87.990 kroner.

 
79.990,00 DKK

JBL - S3900

High-end gulvhøjttaler fra JBL. Bemærk prisen er pr. sæt.

S3900 er en kraftig 3 vejs gulvhøjttaler fra JBL. Den bygger over de samme filosofier og materialer som benyttes i de roste JBL Project K2 S9900 højttalere, som anses som nogle af de bedste og mest avancerede højttalere i verden. Til bunden benytter S4700 en massiv 15" neodymium basenhed, og mellemtone og diskant håndteres af 2 titanium horn af højeste kaliber. Disse højttalere kan spille meget højt med ekstrem lav forvrængning og utrolig dynamik!

 
85.000,00 DKK

Sonus Faber - Olympica III

Sonus Faber Olympica III leveres i walnut og graphite.

Bemærk prisen er pr. sæt.

De allerbedste enheder og teknologi går hånd i hånd, med det bedste Italienske kabinet håndværk i Sonus Fabers Olympica serie. Olympica II er en 3 vejs gulvhøjttaler, som er bestykket med en særlig "Arrow Point" diskant, som giver en fantastisk luftig top. Kombineret med de speciel udviklet 15 cm mellemtone og 18 cm bas enheder sikre Sonus Faber en uforlignelig samspil, timing og musikalitet.

 
85.999,00 DKK

Dynaudio - Confidence C2 Platinum

C2 i signature udgave!

Bemærk prisen er pr. sæt.

C2 Signature er et personligt projekt iværksat af Dynaudio's grundlægger Wilfried Ehrenholz. Ideen var at tage en af Dynaudio's allerbedste højttalere og gøre den endnu bedre. At forbedre et sæt Confidence højttalere er ikke nogen let opgave, højttaleren består i forvejen af nogle af de fineste komponenter, kombineret med Dynaudio's aller bedste ingeniør kunst. C2 Signaure er blevet fintunet, og komponent kvaliteten er om muligt blevet endnu højere!

 
99.999,00 DKK

Martin Logan - Impression 11A

Nyhed fra Martin Logan med ARC rumkorrektion.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Martin Logans fortsætter med at spytte nyheder ud og supplerer nu de imponerende Renaissance gulvhøjttalere med to mere stuevenlige modeller Impression ESL 11A og Expression ESL 13A.
Begge nyheder tilbyder de samme unikke teknologier og habile tilpasningsevne som Renaissance, men er mere venlige over for både indretning og pengepung.
Elektrostatpanelet er af præcis samme opbygning som på Renaissance – bare mindre. Her finder vi også MicroPerf ™ stator og den nye ultra-stive AirFrame™ Blade ramme, der ikke bare giver elektrostatpanelet væsentligt bedre arbejdsbetingelser, men også giver højttaleren et nyt og skarpt visuelt udtryk.
Men en stor del af revolutionen ligger i bassektionen. Impression ESL 11A er udstyret med to 8” basenheder i et kompakt kabinet, placeret ryg mod ryg, så de udligner hinandens mekanikske påvirking af kabinettet. De to basser er drevet af hver deres indbyggede 275 Watt Class-D forstærker - samlet 550 Watt pr. højttaler og kontrolleret af en 24-bit Vojtko DSP processor med PoweredForce Forward og Anthems lovpriste ARC RUMKORREKTION!

 
99.000,00 DKK

KEF - Reference 5

Den største højttalere i KEFs reference serie.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Magisk er ordet; samme dna som Reference 3, bare i en større kasse som giver dig endnu mere lyd ud i stuen. Ydeevnen på denne gulv højttaler er fuldstændig fantastisk, samt designet er utrolig smukt. Den velkendte Uni-Q drive og de sensationelle bas-enheder skaber et realistisk lydbillede. Reference 5 garanterer dig en fantastisk oplevelse hvor der både er plads til nærlytning, samt dans. Det er ikke bare en højttaler til feinschmeckeren, men også til musikelskeren.

Kan også fås i Blue Ice White og Copper Black Aluminium finish til 119.990 kroner.

 
111.990,00 DKK

JBL - 4367

Ægte studio monitor fra JBL! Bemærk prisen er pr. sæt.

JBL 4367 er nyeste højtaler fra JBL’s high-end division. Med en 15" bas enhed, kæmpe HDI horn med D2430K compressions driver og look fra 80’ernes er der her tale om en nymodens klassiker. JBL 4367 skiller sig lidt ud fra JBL’s High-end sortiment da den benytter samme compressionsdriver som sidder i de store VTX line arrays, som bliver brugt til kæmpe indendørs og udendørs arenaer. D2430K compressions driveren er unik og meget kompliceret, den er med dobbelt membran og dobbelt svingspole og går fra 700Hz til 40kHz, samtidig med den har en følsomhed på 104dB! Det er fuldstændig overkill at bruge denne enhed i en High-end stuehøjtaler….men til gengæld rigtig sjovt og med en knusende dynamik. Hvis man er til Live lyd og elsker at gå til koncerter og høre hvordan musikerne rigtig lyder, så vil du elske denne højtaler. 15” Bass enheden med neodynium magnetsystem er konstrueret til at spille stramt og hurtigt og JBL 4367 kan formidle musikken med en energi, præcission og live feeling som ingen andre kan.

 
117.000,00 DKK

JBL - S-4700

Imponerende højttaler fra JBL

Bemærk prisen er pr. sæt

JBL S4700 er en 3vejs gulvhøjtaler med 15” bas enhed med neodynium magnetsystem, kombineret med de to speciel fremstillede highend compression drivere med pure-titanium membraner, som er monteret på bi-radial horn af SonoGlass. Compressions driverne er blandt verdens hurtigste højtalerenheder og de spiller med et overskud og dynamik helt op til 40kHz hvilket ikke kan matches af konventionelle højtalere. JBL S4700 leveres i lækker finish og fremtoner majestætisk i stuen med det flotte design. Den fås i træfiner eller sort høj glans lakering. Den kan spille alle genrer af musik og spiller det med et overskud og detaljegrad som er helt unik og karakteristisk for JBL. Den bygger over de samme filosofier og tekniker som benyttes i de roste JBL Project K2 S9900 højttalere, som anses som en af de bedste og mest avancerede højttalere i verden.

 
117.000,00 DKK

Focal - Sopra No2

Vinder af EISA Award årets "high-end højttalere" prisen 2015/2016.

En af de absolut bedste højttalere til prisen.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Sopra er en ny linje af højttalere fra Franske FOCAL som ligger lige under den hæderkronede Utopia højttaler serie. Højttalerne byder på nogle helt nye enheder som er inspireret af, og bygger på knowhow fra deres Utopia linje. Designet er som altid utroligt smukt, og den elegante hældning sikrer optimal timing imellem enhederne.

 
118.000,00 DKK

Sonus Faber - Elipsa

Fantastisk velspillende højttaler fra Sonus Faber.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Elipsa bygger over de erfaringer Sonus Faber gjorde sig under udviklingen af deres kompromisløse Stradivari højttaler. Målet var af få så meget af stradivaris ydevne ind i en højttaler der koster under det halve, og vi må sige at det er lykkedes. Elipsa er en fantastisk højttaler, med en utrolig musikalitet og et meget åbent lydbillede. De bedste teknologier går hånd i hånd, med ægte Italiensk håndværk, for at bringe dig nærmere det lydmæssige nirvana.

 
127.000,00 DKK

Dynaudio - Confidence C4 Platinum

Confidence C4 Signature reference serie. High-Gloss finish fås til 149,900 ,-

Bemærk prisen er pr. sæt.

Dynaudio's nye Confidence serie Signatur, C2 & C4 gulv højttalere, blev lanceret i sommeren 2002 og fik en fantastisk modtagelse over hele verden. Dynaudio opgraderer C2 & C4 til Signatura i 2010. Dette har etableret Confidence modellerne som de teknologisk og lydmæssigt førende højttalere i sin klasse.

 
137.999,00 DKK

Revel - Ultima2 Studio2

Helt unik højttaler fra Revel.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Revel Studio2's runde former giver en elegant profil som vil klæde ethvert hjem. Dette sammenkoblet med en kompromisløs lydkvalitet gør disse højttalere til noget helt særligt. Studio giver åbenhed og luft en helt ny mening, disse højttalere spiller hurtigt som en elektrostat og med dynamik og autoritet som de bedste dynamiske modeller.

 
138.000,00 DKK

Focal - Sopra no3

Ultimativ high end højttaler fra Focal.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Focals hæderkronede Sopra linje er igennem ganske få år blevet hyldet af en enig fagpresse for deres enestående egenskaber. Den nye Sopra 3 er ingen undtagelse! Der er tale om en 3 vejs konstruktion med separate kamrer til bas, diskant og mellemtone. Højttaleren er naturligvis bestykket med Focals bedste enheder, bl.a. Beryllium diskant samt deres særlige "power Flower" enhed. I sandhed en unik højttaler!

 
148.000,00 DKK

Martin Logan - Expression 13A

Nyhed fra Martin Logan med ARC rumkorrektion.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Martin Logans fortsætter med at spytte nyheder ud og supplerer nu de imponerende Renaissance gulvhøjttalere med to mere stuevenlige modeller Impression ESL 11A og Expression ESL 13A.
Begge nyheder tilbyder de samme unikke teknologier og habile tilpasningsevne som Renaissance, men er mere venlige over for både indretning og pengepung.
Elektrostatpanelet er af præcis samme opbygning som på Renaissance – bare mindre. Her finder vi også MicroPerf ™ stator og den nye ultra-stive AirFrame™ Blade ramme, der ikke bare giver elektrostatpanelet væsentligt bedre arbejdsbetingelser, men også giver højttaleren et nyt og skarpt visuelt udtryk.
Men en stor del af revolutionen ligger i bassektionen. Expression ESL 13A er udstyret med to 10” basenheder i et kompakt kabinet, placeret ryg mod ryg, så de udligner hinandens mekanikske påvirking af kabinettet. De to basser er drevet af hver deres indbyggede 300 Watt Class-D forstærker - samlet 300 Watt pr. højttaler og kontrolleret af en 24-bit Vojtko DSP processor med PoweredForce Forward og Anthems lovpriste ARC RUMKORREKTION!

 
155.000,00 DKK

Gamut - RS5i

Bemærk prisen er pr. sæt

RS5i er en 2 1/2 vejs gulvhøjttaler som er designet til at give en endnu mere rig basgengivelse end den mindre RS3i. Ligesom med RS3i kan du forvente imponerende dynamik samt en helt utrolig detaljeringsgrad som bringer alle informationerne frem i lydsporet. Stemmer står med en utrolig luft og klarhed og det samlede lydbillede er stort og 3 dimmensionelt. RS5i er på alle områder en imponerende højttaler.

 
189.995,00 DKK

Revel - Ultima2 Salon2

Reference højttaler fra Revel.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Revel Salon2's runde former giver en elegant profil som vil klæde ethvert hjem. Dette sammenkoblet med en kompromisløs lydkvalitet gør disse højttalere til noget helt særligt. Salon giver åbenhed og luft en helt ny mening, disse højttalere spiller hurtigt som en elektrostat og med dynamik og autoritet som de bedste dynamiske modeller. Disse perler skal opleves!

 
196.000,00 DKK

Klipsch - Klipsch Horn 70th

Ultimativ reference højttaler fra Klipsch!

Bemærk prisen er pr. sæt.

Klipsch Horn 70th er en 3 vejs højttaler fra Amerikanske Klipsch som er bestykket med 2 kompressionshorn, samt en 15" basenhed. Selve modellen er en del Klipsch "Heritage" serie af gamle klassiske Klipsch højttalere som er forbedret med nye og bedre komponenter samt teknikker. Klipsch Horn højttaleren daterer således hele 70 år tilbage. Jubilæums modellen leveres i en særklig eksklusiv Australsk Valnød træfiner. Som de øvrige modeller fra Heritage serien bliver Klipsch Horn håndbygget i USA.

 
199.998,00 DKK

Mcintosh - XR200

Utimativ High-End højttaler.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Denne høje og elegante gulvhøjttaler benytter intet mindre end et 19 elements mellemtone/diskant array, som består af 12 stk. 2" "long throw" mellemtone enheder, og 7 titanium diskanter. Dette er et helt unikt Mcintosh design som byder på en helt utrolig dybde og lav forvrængning. Disse højttalere skal opleves!

 
220.000,00 DKK

Gamut - RS7i

Bemærk prisen er pr. sæt

RS7i er udviklet til den mest dedikerede musikelsker. Der er tale om et ægte 3-vejs design som benytter 2 kraftige bas-enheder. Resultatet er en utrolig ren og rig basgengivelse som kombineret med den utrolige åbenhed og musikalitet giver en lytteoplevelse langt ud over det sædvanlige.

 
249.995,00 DKK

Dynaudio - Consequence Ultimate Edition

High-end højtaler fra Dynaudio! 

Bemærk prisen er pr. sæt.

Dynaudio's Consequence højttalere nedstammer fra et mere end 20 år gammelt koncept. De første Consequence højttalere så dagens lys helt tilbage i 1984 og var dengang verdens dyreste højttalere! Ideen er ligesom dengang at lave en højttaler som er kompromisløs på alle leder og kanter. Kun de bedste enheder sidder i et sæt Consequence, og det særlige bas system, som består af to 12" basenheder giver en ren frekvensgang ned til 17Hz! Disse højttalere skal opleves.

 
359.999,00 DKK

JBL - K2 S9900

Ring for yderlig information om JBL K2-S9900 i sidste udgave. Bemærk prisen er pr. sæt.

JBL Project K2 S9900 er en af de mest avancerede og sophistikerede højtalere i verden. Project K2 serien fra JBL går mange årtier tilbage og Project K2 serien har altid været det ypperste hvad JBL s High-end division kan fremstille på det gældende tidspunkt. Disse perler spiller med en dynamisk formåen som ikke findes lignende i andre high-end højttalere. Den lækre 15” basenhed er special fremstillet til netop denne højtaler og magnetsystemet i sig selv vejer hele 16kg. Som noget helt unikt er der til denne højtaler udviklet en 4” magnesium compressions driver som sidder monteret i et SonoGlass horn som er en del af selve kabinet konstruktionen, en lækker detalje hvor baflen er med til at sikre en perfekt frekvensgang og styre spredningen på den delikate mellemtone. De øverste frekvenser varetages af 1” Beryllium compressionsdriver som går helt op til 50kHz, som sidder monteret i sit eget højglanslakerede hus på et SonoGlass belagt støbt aluminums bi-radial horn. Delefiltret er der også kræset for, alle de vigtige kondensatorer er pre-opladt med 9volts batteri spænding, og hver enkelt højtaler enhed har sit eget delefilter som er placeret individuelt i kabinettet så de ikke har indvirkning på hinanden. Kabinettet er et kapitel for sig selv, de elegante kurver er flotte uanset om du vælger dem i en custom high gloss finish eller i den klassiske træfiner. Vægten på de 82,7kg taler sit tydelige sprog. JBL Project K2 S9900 er den ultimative højtaler til musikelskeren som spiller alle genrer af musik, den gør det lækkert og sprødt som ingen anden højtaler i verden.

 
364.400,00 DKK

McIntosh - XRT1K

Reference højttaler fra McIntosh, den vejl pris er sidst opdateret 2016 kr.449.000,-

Bemærk prisen er pr. sæt.

Med dual 10" basenheder er XRT1K nok en af de mest kraftfulde og dynamiske højttalere på markedet. Med et utal af mellemtoner og diskanter kommer du til at opleve perspektiver i musikken, som du aldrig har hørt før. Det piano sorte ekstruderet aluminium kabinet er ekstra dybt til at tillade top- portering. En ny basenhed støbning tillader XRT1K at have en usædvanlig smal profil for en højttaler med 1.200 watt håndtering og dens 8 ohm impedans er let på forstærkere.

 
159.000,00 DKK