Højttaler Gulv

Daisy o­n the Ohoopee

 Gulvhøjttalere findes I mange former og lyd nuancer.Men hvilken højttaler er bedst? Det er et meget svært spørgsmål at besvare, da vi alle har forskellige meninger til hvordan musikken skal lyde. Derfor har KT Radio et stort sortiment af gulv højttalere, f.eks. Dynaudio, JBL, KEF, Focal, Sonus Faber, Klipsch og mange andre. Nogle er rigtigt gode til prisen, andre er super i størrelsen, nogle er i sortimentet, fordi designet er en fryd for øjet og nogen fordi fagpressen har rost produktet til skyerne. Til sidst er der de højttalere der efter vores opfattelse, bare er verdens klasse. Kom ind i butikken og få en demo af de forskellige modeller!

 

JBL - Arena A170

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Arena A170 er en super velspillende gulvhøjttaler fra JBL. Den er bestykket mede en hornladet 1" aluminium diskant, samt 2 kraftige 5,5" bas enheder. Højttaleren byder på en imponerende lydkvalitet til prisen, og har en høj følsomhed, hvilket gør den velegnet til brug med alle typer forstærker. Endnu en perle fra JBL.  

 
5.590,00 DKK

JBL - Arena A180

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Arena A180 er en super velspillende gulvhøjttaler fra JBL. Den er bestykket mede en hornladet 1" aluminium diskant, samt 2 kraftige 6,5" bas enheder. Højttaleren byder på en imponerende lydkvalitet til prisen, og har en høj følsomhed, hvilket gør den velegnet til brug med alle typer forstærker. Endnu en perle fra JBL.  

 
6.390,00 DKK

System Audio - Saxo 40

Bemærk prisen er pr. sæt

Du elsker stor lyd, men ikke store højttalere. Derfor vælger du SA saxo 40. Den lyder overvældende og fylder ikke meget i stuen. SA saxo 40 er en gulvhøjttaler i et nyt format. Den er mindre end en almindelig gulvhøjttaler, men lyden er stor. Det skyldes blandt andet en helt nye type bashøjttaler. Den kræver ikke det samme store kabinet, som traditionelle bashøjttalere gør. En anden årsag er den patenterede akustiske DXT-linse, der effektivt fylder stuen med lyd.

 
6.999,00 DKK

KEF - Q550

Aldeles fremragende gulvhøjttaler fra engelske KEF.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Q550 er den mindste af gulvhøjttalerne i Q-serien. Ikke desto mindre, så lyder den dyrere end hvad den egentlig koster. Q550 er en ny og opgraderet version af forgængeren Q500. Den er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nye kabinetter og helt nyt design. Q550 er klar til at tage udfordringen op mod dets konkurrenter, om at være den bedst vellydende højttaler til under 10.000 kroner.

 
7.990,00 DKK

JBL - Arena A190

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Arena A190 er en super velspillende gulvhøjttaler fra JBL. Den er bestykket mede en hornladet 1" aluminium diskant, samt 2 kraftige 8" bas enheder. Højttaleren byder på en imponerende lydkvalitet til prisen, og har en høj følsomhed, hvilket gør den velegnet til brug med alle typer forstærker. Endnu en perle fra JBL.  

 
8.390,00 DKK

KEF - Q750

Super gulvhøjttaler fra engelske KEF.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Q750 er den miderste af gulvhøjttalerne i Q-serien. Ikke desto mindre, så lyder den dyrere end hvad den egentlig koster. Q550 er en ny og opgraderet version af forgængeren Q700. Den er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nye kabinetter og helt nyt design. Q750 er klar til at tage udfordringen op mod dets konkurrenter, om at være den bedst vellydende højttaler til under 10.000 kroner.

 
9.990,00 DKK

Polk Audio - Reserve R500

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Polk Audio R500 giver en perfekt balance imellem størrelse og ydelse. Højttaleren er perfekt til brug med både stereo og surround. Den leverer en fantastisk lyd fra et kompakt og elegant design, og til en stærk pris. R500 er bestykket med en "Pinacle Ring Radiator" diskant, samt 2 kraftige 5,1/4" Turbine Cone basenheder. X-Port basreflex porten sørger for ekstra bas, helt uden uønsket portstøj.

 
10.400,00 DKK

System Audio - Saxo 60

Fantastisk gulvhøjttaler til en rimelig pris

Bemærk prisen er pr. sæt

System Audio Saxo 60 er et mesterstykke af en højttaler. Det diskrete design passer ind i enhver stue, den ekstraordinære lydkvalitet matcher enhver musikform og den er svær at slå til prisen. Når du spiller højt kan du glæde dig over højttalerens utrolige holdbarhed, der inviterer til at høre høj musik mange, mange timer. Lyden er SA's store passion og de har derfor konstrueret højttalerenhederne til SA Saxo 60 helt fra bunden. Der er flere store fordele ved de specialbyggede højttalerenheder, men først og fremmest er de produceret for at optimere lyden.

Fantastisk gulvhøjttaler til en rimelig pris
SA saxo 60 er et mesterstykke af en højttaler. Det diskrete design passer ind i enhver stue, den ekstraordinære lydkvalitet matcher enhver musikform og den er svær at slå til pr

 
10.999,00 DKK

Dynaudio - Emit 30 - Spar 25%

Stærk gulvhøjttaler fra Dynaudio

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Dynaudios helt nye Emit serie er udviklet af de samme dygtige folk, som stod bag den nye Confidence linje. Serien er testet og fintunet i Dynaudios helt nye Jupiter test facilitet, som huser et komplet lyddødt rum med en robotarm som indeholder 31 mikrofoner, der opfanger alle aspekter af højttalerens ydelse. Resultatet er en ny reference i prisklassen. Emit 30 er den mindste gulv model i den nye serie - selve højttaleren er bestykket med 2 stk. 14 cm. MSP basenheder og en nyudviklet Cerotar softdome diskant. En super elegant og musikalsk højttaler.

 
8.625,00 DKK

Rega - RX3

Super gulvhøjttaler fra Regas nye RX serie.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Rega har i mange år været kendte for deres pladespillere, forstærker og ikke mindst deres højttalere. De har efter mange års succes med deres RS serie nu valgt at forny sig. Den nye RX3 er efterfølgeren af RS3. Enhederne er nye og bassen levere endnu mere præcis og smooth sound. Højttaleren i sig selv er dynamisk og har en fantastisk stemmeføring. Findes i valnød, sort ask og cherry finish.

 
11.990,00 DKK

Focal - Theva No2

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Focal Theva No2 er den perfekte højttaler stuen. Denne kompakte gulvhøjttaler byder på et åbent lydbillede med stor musikalitet. Theva No2 er bestykket med en 5" mellemtone, 2 stk. 5" Slatefiber bas enheder, samt en TNF "Inverted dome" diskant, som giver en imponerende luftig gengivelse. Endnu en stærk højttaler fra Franske Focal.

 
12.000,00 DKK

Elac - Debut Reference DFR52

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Debut Reference DRF52 er en utrolig musikalsk gulvhøjttaler fra Elac. Der er tale om en 3 vejs konstruktion, som er bestykket med en 1" diskant, 5,25" mellemtone og 2 kraftige 5.25" basenheder. Tilsammen giver disse DBRF52 en imponerende og åben gengivelse til prisen. Dette er uden tvivl en af de bedste gulvhøjttalere i prisklassen.

 
12.000,00 DKK

KEF - Q950

Største højttaler i KEFs Q-serie.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Q950 er den største af gulvhøjttalerne i Q-serien. Ikke desto mindre, så lyder den dyrere end hvad den egentlig koster. Q950 er en ny og opgraderet version af forgængeren Q900. Den er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nye kabinetter og helt nyt design. Q950 er klar til at tage udfordringen op mod dets konkurrenter, om at være den bedst vellydende højttaler til under 12.000 kroner.

 
12.990,00 DKK

JBL - Studio S680

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Den nye S680 er en super velspillende gulvhøjttaler i JBLs nye Studio serie. Hjertet i S680 er implementeringen af JBLs berømte 25 mm. kompressions driver med HDI waveguide. Dette gør S680 i stand til at spille med stort overskud, selv ved høj lydstyrke. Kombiner dette med implementeringen af 2 kraftige 6,5" basser, og du har en sikker vinder.

 
13.190,00 DKK

Polk Audio - Reserve R600

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Polk Audio R600 giver en perfekt balance imellem størrelse og ydelse. Højttaleren er perfekt til brug med både stereo og surround. Den leverer en fantastisk lyd fra et kompakt og elegant design, og til en stærk pris. R600 er bestykket med en "Pinacle Ring Radiator" diskant, samt 2 kraftige 6 1/2" Turbine Cone basenheder. X-Port basreflex porten sørger for ekstra bas, helt uden uønsket portstøj.

 
13.200,00 DKK

Focal - Theva No3

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Focal Theva No3 er den perfekte højttaler stuen. Denne store gulvhøjttaler byder på et åbent lydbillede med stor musikalitet. Theva No3 er bestykket med en 6 1/2" mellemtone, 2 stk. 6 1/2" Slatefiber bas enheder, samt en TNF "Inverted dome" diskant, som giver en imponerende luftig gengivelse. Endnu en stærk højttaler fra Franske Focal.

 
14.000,00 DKK

JBL - Studio S690

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Den nye S690 er en super velspillende gulvhøjttaler i JBLs nye Studio serie. Hjertet i S690 er implementeringen af JBLs berømte 25 mm. kompressions driver med HDI waveguide. Dette gør S690 i stand til at spille med stort overskud, selv ved høj lydstyrke. Kombiner dette med implementeringen af 2 kraftige 8" basser, og du har en sikker vinder.

 
14.790,00 DKK

Dynaudio - Emit 50 - Spar 25%

Stærk gulvhøjttaler fra Dynaudio

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Dynaudios Emit 50 er en solid gulvhøjtaler, der er blevet udstyret med komponenter fra de high-end højtalerserier Evoke og Confidence. Emit 50 er indbegrebet af ægte danske Hi-fi, når det er allerbedst.

Den helt nye Emit serie er udviklet af de samme dygtige folk, som stod bag den nye og anmelderroste Confidence linje, som appellerer til den mere high-end køber. Som et resultat deraf har Emit serien nydt godt af trickle-down-effekten, hvor de verdensklassekomponenter brugt i Dynaudios dyrere produkter bliver tilgængelige i Emit serien. Det betyder også, at du får en højtaler som er bygget i en kvalitet som du normalt kun vil se i produkter, der ligger i en anden prisklasse.
Serien er en sjældenhed i den forstand, at den er rigtig dansk. Den er udviklet og gennemtestet i Danmark. Emit serien er testet og fintunet i Dynaudios helt nye Jupiter test facilitet i Danmark, som huser et komplet lyddødt rum med en robotarm som indeholder 31 mikrofoner, der opfanger alle aspekter af højttalerens ydelse, hvilket betyder, at der er blevet taget højde for selv de mindste detaljer.
Emit 50 er gulvhøjtalermodellen og den største i den nye Emit serie, og den passer godt ind til dig, der godt vil give din højtaler en fremtrædende plads i hjemmet og ikke er bange for at vise sine højtalere frem. Den har en størrelse, så den kan passe ind i de fleste hjem, men samtidig viser, at du er en musiknyder.
 Selve højttaleren har fået intet mindre end 2 18 cm MSP-basenheder og en nyudviklet 28mm Cerotar softdome diskant, der kan spores helt tilbage til Confidence-serien, hvilket giver dig absolut top ydeevne i prisklassen. Basenheden er også baseret på dem du finder i Evoke-serien, og deres membraner er lavet af Dynaudios eget materiale MSP, som er med til at give en exceptionel præcision. I denne model får du også en 15 cm MSP-mellemtone.
Designet er enkelt og minimalistisk og højtaleren fås ligesom de andre modeller i serien i sort, hvid og valnød. Det er et design, der er diskret, og lader højtaleren tale for sig selv.
Alt i alt er Emit 50 højtaleren en dynamisk og musikalsk højttaler, som med komponenter fra de meget dyrere serier giver rigtig meget værdi for pengene

Dynaudios Emit 50 er en solid gulvhøjtaler, der er blevet udstyret med komponenter fra de high-end højtalerserier Evoke og Confidence. Emit 50 er indbegrebet af ægte danske Hi-fi, når det er allerbedst.Den helt nye Emit serie er udviklet af de samme dygtige folk, som stod bag den nye og anmelderroste Confidence linje, som appellerer til den mere high-end køber. Som et resultat deraf har Emit serien nydt godt af trickle-down-effekten, hvor de verdensklassekomponenter brugt i Dynaudios dyrere produkter bliver tilgængelige i Emit serien. Det betyder også, at du får en højtaler som er bygget i en kvalitet som du normalt kun vil se i produkter, der ligger i en anden prisklasse.

Serien er en sjældenhed i den forstand, at den er rigtig dansk. Den er udviklet og gennemtestet i Danmark. Emit serien er testet og fintunet i Dynaudios helt nye Jupiter test facilitet i Danmark, som huser et komplet lyddødt rum med en robotarm som indeholder 31 mikrofoner, der opfanger alle aspekter af højttalerens ydelse, hvilket betyder, at der er blevet taget højde for selv de mindste detaljer.

Emit 50 er gulvhøjtalermodellen og den største i den nye Emit serie, og den passer godt ind til dig, der godt vil give din højtaler en fremtrædende plads i hjemmet og ikke er bange for at vise sine højtalere frem. Den har en størrelse, så den kan passe ind i de fleste hjem, men samtidig viser, at du er en musiknyder. Selve højttaleren har fået intet mindre end 2 18 cm MSP-basenheder og en nyudviklet 28mm Cerotar softdome diskant, der kan spores helt tilbage til Confidence-serien, hvilket giver dig absolut top ydeevne i prisklassen. Basenheden er også baseret på dem du finder i Evoke-serien, og deres membraner er lavet af Dynaudios eget materiale MSP, som er med til at give en exceptionel præcision. I denne model får du også en 15 cm MSP-mellemtone.

Designet er enkelt og minimalistisk og højtaleren fås ligesom de andre modeller i serien i sort, hvid og valnød. Det er et design, der er diskret, og lader højtaleren tale for sig selv.

Alt i alt er Emit 50 højtaleren en dynamisk og musikalsk højttaler, som med komponenter fra de meget dyrere serier giver rigtig meget værdi for pengene

 
11.625,00 DKK

Rega - RX5

Dynamisk gulvhøjttaler fra Regas RX serie.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Rega har i mange år været kendte for deres pladespillere, forstærker og ikke mindst deres højttalere. De har efter mange års succes med deres RS serie nu valgt at forny sig. Ideén med RX5 er den samme som RX3. Kabinettet er dog større her, i mens basenheden ude i siden af højttaleren igen også er større. Dette giver en endnu mere fyldig og varm lyd. Dynamik og balance er i centrum med denne højttaler og er nok en af de højttalere hvor du ikke skal ligge mærke til så meget. Du skal bare læne dig tilbage og høre musik. Findes i valnød, sort ask og cherry finish.

 
15.590,00 DKK

JBL - Studio S698

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Den nye S698 er en super velspillende gulvhøjttaler i JBLs nye Studio serie. Hjertet i S698 er implementeringen af JBLs berømte 25 mm. kompressions driver med HDI waveguide. Dette gør S698 i stand til at spille med stort overskud, selv ved høj lydstyrke. Kombiner dette med implementeringen af en 6" mellemtone, og 2 kraftige 8" basser, og du har en sikker vinder.

 
16.990,00 DKK

Elac - Carina FS 247.4

Elegant serie fra Elac

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Elac's Carina serie er utroligt smuk, og byder på noget af den mest avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Carina serien benytter naturligvis Elac's særlige JET diskant, som giver en utrolig luftig og ren gengivelse. FS 247.4 modellen er en 2 1/2 vejs gulvhøjttaler, som er bestykket med 2 kraftige 5 1/4" basenheder. Carina FS 247.4 er i sandhed en højttaler som imponerer til en utrolig stærk pris! 

 
17.400,00 DKK

Polk Audio - Reserve R700

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Polk Audio R700 giver en perfekt balance imellem størrelse og ydelse. Højttaleren er perfekt til brug med både stereo og surround. Den leverer en fantastisk lyd fra et kompakt og elegant design, og til en stærk pris. R700 er bestykket med en "Pinacle Ring Radiator" diskant, en kraftig 6 1/2" Turbine Cone mellemtone, samt 2 kraftige 8"  Polypropelene basenheder. X-Port basreflex porten sørger for ekstra bas, helt uden uønsket portstøj.

 
17.800,00 DKK

Audiovector - QR3

Elegant gulvhøjttaler fra Audiovector.

Bemærk, prisen er pr. sæt!

QR3 er den mellemste højttaler i Audiovectors QR serie, der er tale om en velkonstrueret gulvhøjttaler som er bestykket med 2 stk. 6" basenheder, samt deres berømte "Gold leaf" Air motion diskant. Tilsammen giver dette en imponerende luftig og musikalsk gengivelse, hvilket placerer Audiovector QR3 blandt de absolut bedste højttalere i sin prisklasse.

 
19.500,00 DKK

Focal - Vestia No2

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Vestia No2 er en fantastisk velspillende gulvhøjttaler. Modellen byder på en god og levende bas, med en klar mellemtone og diskant. Med Vestia No2 bydes der på gode lytteoplevelser til en stærk pris. Der er tale om et 3 vejs design bestykket med Focals særlige TAM "inverted dome" diskant, en 6,5" "Slatefiber" mellemtone og to kraftige 6,5" "Slatefiber" bas enheder.

 
21.000,00 DKK

Amphion - Helium 520

Elegant gulvhøjttaler fra Amphion.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Helium 520 giver dig et stort lydbillede, som agerer naturlig, åben og hvor lyden hælder mest til den varme side. Designet er slankt, elegant og den er ekstrem nem at placere i dit rum. En smuk og vellydende højttaler til prisen.

 
21.990,00 DKK

System Audio - Legend 40.2

Legend fra System Audio

Bemærk prisen er pr. sæt

Sammen med et godt musikanlæg leverer SA legend 40.2 fantastiske oplevelser af enhver form form musik. Den er skabt i kærlighed til musikken. Det hører du tydeligt, når du oplever SA legend 40.2 med dine egne ører. Lyden har en varme og et nærvær, der gør alle musikformer fascinerende at lytte til. Højttalerens utrolige lyd hænger sammen med de nye teknologier, der viser sig alle steder i højttaleren. De specialbyggede bashøjttalere kan f.eks. bevæge 40 % mere luft end alminelige bashøjttalere af samme størrelse. Det gør lyden fyldig og bassen utroligt dyb. Mellemtonens ultralette membran af kulfiber gengiver selv de mindste nuancer i musikken. Diskanthøjttalerens patenterede DXT-linse fylder stuen med lyd og afslører nuancer i musikken, der giver musikelskere lyst til at høre mere.

 
21.999,00 DKK

Elac - Solano FS287

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Elac's Solano serie fremstår utrolig elegant, og byder på avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Solano serien benytter naturligvis Elac's særlige JET5 diskant, som giver en utrolig luftig og ren gengivelse. FS287 modellen er en 2 1/2 vejs gulvhøjttaler, som er bestykket med en JET5 diskant, samt 2 kraftige 150 mm. basenheder. En super musikalsk højttaler i et elegant design. 

 
23.500,00 DKK

Focal - Aria 926

Elegant gulvhøjttaler fra Focal. 

Bemærk prisen er pr. sæt.

Focal Aria 926 er en fantastisk gulvhøjttaler, som byder på en åben og veldefineret lyd. Bas/mellemtone enhederne i Focals Aria serie er af deres særlige "Flax Sandwich" type og diskanten deres nye TNF Alluminium/titanium type med inverted dome teknologi. Tilsammen giver dette en utrolig musikalsk højttaler.

 
24.000,00 DKK

Focal - Vestia No3

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Vestia No3 er en fantastisk velspillende gulvhøjttaler. Modellen byder på en dyb og levende bas, med en klar mellemtone og diskant. Med Vestia No3 bydes der på gode lytteoplevelser til en stærk pris. Der er tale om et 3 vejs design bestykket med Focals særlige TAM "inverted dome" diskant, en 6,5" "Slatefiber" mellemtone og tre kraftige 6,5" "Slatefiber" bas enheder.

 
25.000,00 DKK

JBL - HDI-3600

Stærk gulv højttaler fra JBL

Bemærk, prisen er pr. sæt.

HDI serien fra JBL kombinerer deres prisvindende proffesionelle højttaler teknologi, med stuevenlige klassiske hifi dyder. Hjertet i HDI serien er den nyudviklede 2410-H2 kompressions driver, som er en lillebroder til JBL's legendariske D2 enhed som benyttes i nogle af verdens bedste konstruktioner. 2410-H2 byder på en uhørt høj lydkvalitet, som tåler at der spilles enormt højt uden forvrængning. For at få bassen med er HDI-3600 bestykket med 3 stk. nyudviklet 6.5" basenheder med aluminum matrix membran, samt nyt kraftigt magnet system. En imponerende gulvhøjttaler i et super elegant design. 

 
25.990,00 DKK

KEF - R5 Meta

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Dette er den mindste gulvhøjttaler i KEF´s nye Meta R serie. R serien har mange af de samme fordele som vi kender fra den dyrere reference serie, blot til en langt mere overkommelig pris. Til trods for sin beskedne størrelse, er der med KEF R5 Meta tale om en fuldt 3 vejs konstruktion bestykket med en 1" diskant, 5" mellemtone samt 2 stk. 5,25" basenheder. R5 Meta byder på en utroligt tempofyldt gengivelse samt åbenhed, R5 Meta har desuden en utrolig punktformighed i lyden takket været UniQ med MAT teknikken. En fantastisk gulvhøjttaler til en stærk pris.

 
26.990,00 DKK

Dynaudio - Evoke 30

Elegant gulvhøjttaler fra Dynaudio

Bemærk, prisen er pr. sæt

Dynaudio Evoke 30 er en utrolig velspillende gulvhøjttaler fra Dynaudio. Evoke serien af højttalere erstatter den hæderkronede Excite linje og byder på en række store forbedringer, bl.a. helt nyudviklede Esotec+ basenheder samt Cerotar diskantenheder. Evoke 30 er en 2.5 vejs konstruktion, bestykket med 28 mm. diskant samt 2 stk. kraftige 14 cm. basenheder. Tilsammen giver dette en imponerende åben og levende gengivelse.

 
27.000,00 DKK

Focal - Vestia No4

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Vestia No4 er en fantastisk velspillende gulvhøjttaler. Modellen byder på en imponerende dyb og dynamisk bas, med en klar mellemtone og diskant. Med Vestia No4 bydes der på gode lytteoplevelser til en stærk pris. Der er tale om et 3 vejs design bestykket med Focals særlige TAM "inverted dome" diskant, en 6,5" "Slatefiber" mellemtone og 2 kraftige 8,25" "Slatefiber" bas enheder.

 
28.000,00 DKK

Focal - Aria Evo X N2

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Aria Evo X N°2 er den ideelle 3-vejs gulvhøjttaler til hi-fi-lytning derhjemme. Takket være Focals know-how gengiver denne audiofile højttaler ren og præcis lyd for en musikalsk oplevelse som er rig på følelser.

Aluminium/magnesium TAM diskantenhed, Hørkegle lavet af fransk hørfiber, samt multiventilsystem for endnu mere dybde: Gulvmodellens gennemførte design gør den til den perfekte højttaler, uanset hvilken type musik du lytter til.

Disse fantastiske højttalere som er produceret i Frankrig, byder på en imponerende lydkvalitet til prisen.

 
28.000,00 DKK

Amphion - Argon 3LS

Super højttaler fra Amphion.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Ud over sit smukke ydre, byder Argon 3L på en åben og neutral gengivelse. De bedste enheder sat sammen med de fineste materialer gør Argon 3L til en helt unik højttaler.

 
29.990,00 DKK

Audiovector - QR5

Imponerende gulvhøjttaler fra Audiovector

Bemærk, prisen er pr. sæt!

QR5 er den største højttaler i Audiovectors QR serie, der er tale om en imponerende gulvhøjttaler som er bestykket med 3 stk. 6" basenheder, samt deres berømte "Gold leaf" Air motion diskant. Tilsammen giver dette en imponerende luftig og musikalsk gengivelse, hvilket placerer Audiovector QR5 blandt de absolut bedste højttalere i sin prisklasse.

 
30.500,00 DKK

Focal - Aria Evo X N3

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Aria Evo X N°3 er en 3-vejs gulvhøjttaler med et elegant design og lille fodaftryk. Med sin imponerende dynamik, leveret af 3 kraftige basenheder, adskiller N°3 sig fra Aria Evo X N°2. Hvilket gør et spektakulært indtryk i enhver hjemmebiografopsætning, eller stereoopsætning i en større stue.

Højttalerdrivernes Flax-kegle, lavet af franske hørfibre, leverer en meget naturlig lyd uden farve, med rig gengivelse af mellemtonen, samt kraftfuld bas. Diskanten er meget åben og klar takket være Focal TAM-diskant teknologien.

Aria Evo X N°3 inkarnerer essensen af ​​spilleglæde for musik- og filmelskere, hvilket gør den til imponerende hi-fi-højttaler, der er en benchmark i sin kategori.

 
33.000,00 DKK

JBL - HDI-3800

Imponerende gulvhøjttaler fra JBL

Bemærk, prisen er pr. sæt.

HDI serien fra JBL kombinerer deres prisvindende proffesionelle højttaler teknologi, med stuevenlige klassiske hifi dyder. Hjertet i HDI serien er den nyudviklede 2410-H2 kompressions driver, som er en lillebroder til JBL's legendariske D2 enhed som benyttes i nogle af verdens bedste konstruktioner. 2410-H2 byder på en uhørt høj lydkvalitet, som tåler at der spilles enormt højt uden forvrængning. For at få bassen med er HDI-3800 bestykket med 3 stk. nyudviklet 8" basenheder med aluminum matrix membran, samt nyt kraftigt magnet system. En imponerende gulvhøjttaler i et super elegant design.

 
33.990,00 DKK

Elac - Vela FS 407

Elegant højttaler fra Elac

Prisen er pr sæt

Elac Vela FS 407

OBS. Prisen er for et sæt Elac Vela FS 407 højtalere.
Elac's nye Vela serie står nu klar efter 7 år. Den forrige model skabte stor interesse, da den udfordrede grænserne for, hvad en smal gulvhøjtaler kunne præstere. Efter 7 års venten er Elac nu klar med efterfølgeren til den anerkendte og anmelderroste Vela FS 407.
FS 407 modellen er en 2,5-vejs gulvhøjttaler, og som du kender det fra Elac, så byder den nye Vela-serie også på noget af den mest avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Vela FS 407 modellen benytter naturligvis Elac's særlige JET diskant, som giver en utrolig luftig og ren gengivelse. Højtaleren er også blevet bestykket med 2 kraftige 150 mm basenheder og et helt nyt delefilter, hvilket betyder, at højtaleren går i forgængernes fodspor, og giver dig en nærmest usammenlignelig god lydoplevelse og dybde til prisen. 
Komponentkvaliteten er også forbedret, og terminalerne matcher en hvilken som helst form for tilslutning, så du er sikker på at få dig en fremtidssikret model.
På designfronten har FS 407 højtaleren fået sig en overhaling og fremstår utrolig elegant. Højtaleren byder stadig på den velkendte lille og slanke profil og verdensklasse finish. Kabinettet har dog fået sig et nyt design med rundede sider og naturlige former, som giver 407 et tidløst design, så højtaleren kan vise sig frem i din bolig de næste mange år. Højtaleren fås desuden i farverne Black High Gloss, White High Gloss eller Walnut High Gloss, så uanset hvilken stil du foretrækker, så kan du finde en farve, der passer til lige netop dit hjem.
Elacs Vela FS 407 er en utrolig musikalsk højtaler med et stort og dynamisk lydbillede i et tidløst design til en skarp pris, der hurtigt for mange af de andre konkurrenter til at blegne.

Elac Vela FS 407 OBS. Prisen er for et sæt Elac Vela FS 407 højttalere.Elac's nye Vela serie står nu klar efter 7 år. Den forrige model skabte stor interesse, da den udfordrede grænserne for, hvad en smal gulvhøjtaler kunne præstere. Efter 7 års venten er Elac nu klar med efterfølgeren til den anerkendte og anmelderroste Vela FS 407.FS 407 modellen er en 2,5-vejs gulvhøjttaler, og som du kender det fra Elac, så byder den nye Vela-serie også på noget af den mest avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Vela FS 407 modellen benytter naturligvis Elac's særlige JET diskant, som giver en utrolig luftig og ren gengivelse. Højtaleren er også blevet bestykket med 2 kraftige 150 mm basenheder og et helt nyt delefilter, hvilket betyder, at højtaleren går i forgængernes fodspor, og giver dig en nærmest usammenlignelig god lydoplevelse og dybde til prisen. Komponentkvaliteten er også forbedret, og terminalerne matcher en hvilken som helst form for tilslutning, så du er sikker på at få dig en fremtidssikret model.På designfronten har FS 407 højtaleren fået sig en overhaling og fremstår utrolig elegant. Højtaleren byder stadig på den velkendte lille og slanke profil og verdensklasse finish. Kabinettet har dog fået sig et nyt design med rundede sider og naturlige former, som giver 407 et tidløst design, så højtaleren kan vise sig frem i din bolig de næste mange år. Højtaleren fås desuden i farverne Black High Gloss, White High Gloss eller Walnut High Gloss, så uanset hvilken stil du foretrækker, så kan du finde en farve, der passer til lige netop dit hjem.Elacs Vela FS 407 er en utrolig musikalsk højtaler med et stort og dynamisk lydbillede i et tidløst design til en skarp pris, der hurtigt for mange af de andre konkurrenter til at blegne.

 
34.000,00 DKK

Dynaudio - Evoke 50

Imponerende gulvhøjttaler fra Dynaudio

Bemærk, prisen er pr. sæt

Dynaudio Evoke 50 er en utrolig velspillende gulvhøjttaler fra Dynaudio. Evoke serien af højttalere erstatter den hæderkronede Excite linje og byder på en række store forbedringer, bl.a. helt nyudviklede Esotec+ basenheder samt Cerotar diskantenheder. Evoke 50 er en 3 vejs konstruktion, bestykket med 28 mm. diskant, 15 cm. mellemtone samt 2 stk. kraftige 18 cm. basenheder. Tilsammen giver dette en imponerende åben og dynamisk gengivelse.

 
37.000,00 DKK

Focal - Aria Evo X N4

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Aria Evo X N°4 repræsenterer en tilbagevenden til autentisk stor lyd. Denne 3-vejs gulvhøjttaler er designet til at give den ultimative lydoplevelse. Med en aluminium/magnesium TAM diskanthøjttaler med 'M'-formet omvendt kuppel, to 21 cm (8 tommer) basenheder og en mellemtoneenhed med Flax kegle, er den den ideelle løsning for alle musikelskere. Med det ekstra basreflekssystem for bedre lyddybde, aluminiumslegeringsbase og meget mere, giver Aria Evo X N°4 højkvalitetslyd, til den reneste lytteglæde.

Ud over dens lydpræstation er den omhyggeligt designet, en kombination af klassisk og moderne stil, for at hjælpe den med at passe problemfrit ind i ethvert interiør.

 
37.000,00 DKK

KEF - R7 Meta

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Dette er den mellemste gulvhøjttaler i KEF´s nye Meta R serie. R serien har mange af de samme fordele som vi kender fra den dyrere reference serie, blot til en langt mere overkommelig pris. Med KEF R7 Meta, er der tale om en fuldt 3 vejs konstruktion. R7 Meta er bestykket med en 1" diskant, 5" mellemtone samt 2 kraftige 6.5" basenheder. R7 Meta byder på en utroligt tempofyldt gengivelse samt åbenhed, R7 Meta har desuden en utrolig punktformighed i lyden takket været UniQ med MAT teknikken. En fantastisk gulvhøjttaler til en stærk pris.

 
37.990,00 DKK

Amphion - Argon 7LS

High-End gulvhøjttaler fra Amphion.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Ud over sit smukke ydre, byder Argon 7L på en åben og neutral gengivelse. De bedste enheder sat sammen med de fineste materialer gør Argon 7L til en helt unik højttaler.

 
43.990,00 DKK

System Audio - Legend 60.2

Legend fra System Audio

Bemærk, prisen er pr. sæt

Sammen med et godt musikanlæg leverer SA legend 60.2 fantastiske oplevelser af enhver form form musik. Den er skabt i kærlighed til musikken. Det hører du tydeligt, når du oplever SA legend 60.2 med dine egne ører. Lyden har en varme og et nærvær, der gør alle musikformer fascinerende at lytte til. Højttalerens utrolige lyd hænger sammen med de nye teknologier, der viser sig alle steder i højttaleren. De specialbyggede bashøjttalere kan f.eks. bevæge 40 % mere luft end alminelige bashøjttalere af samme størrelse. Det gør lyden fyldig og bassen utroligt dyb. Mellemtonens ultralette membran af kulfiber gengiver selv de mindste nuancer i musikken. Diskanthøjttalerens patenterede DXT-linse fylder stuen med lyd og afslører nuancer i musikken, der giver musikelskere lyst til at høre mere.

 
43.999,00 DKK

KEF - R11 Meta

Bemærk, prisen er pr. sæt. Vores demo sæt i sort til super pris.

Dette er den største gulvhøjttaler i KEF´s nye Meta R serie. R serien har mange af de samme fordele som vi kender fra den dyrere reference serie, blot til en langt mere overkommelig pris. Med KEF R11 Meta, er der tale om en fuldt 3 vejs konstruktion. R11 Meta er bestykket med en 1" diskant, 5" mellemtone samt hele 4 kraftige 6.5" basenheder. R11 Meta byder på en utroligt tempofyldt gengivelse samt åbenhed, R11 Meta har desuden en utrolig punktformighed i lyden takket været UniQ med MAT teknikken. En fantastisk gulvhøjttaler til en stærk pris.

 
49.990,00 DKK

Elac - Vela FS 409

Imponerende gulvhøjttaler fra Elac

Prisen er pr sæt

Elac's nye Vela serie fremstår utrolig elegant, og byder på noget af den mest avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Elac serien benytter naturligvis Elac's særlige JET diskant, som giver en utrolig luftig og ren gengivelse. FS 409 modellen er en 3 1/2 vejs gulvhøjttaler, som er bestykket med en 150 mm. mellemtone samt 2 kraftige 180 mm. basenheder. En super musikalsk højttaler i et tidløst design. 

 
53.600,00 DKK

Perlisten - R5t

Bemærk, prisen er pr. sæt.

R5t fra Perlisten bygger på de samme egenskaber som dens storebror S5t. Her benyttes igen 3 stk. (26 mm.) diskanter til at styre spredningen og sikre optimal gengivelse over et bredt lyttemråde. 2 kraftige basenheder leverer en imponerende bas, som både går dybt og samtidig leverer et imponerende lydtryk, hvilket er med til at sikre R5t sin THX Dominus godkendelse. R5t er på alle måder en fantastisk højttaler, som bringer dig imponerende tæt på musik & film oplevelsen.

 
55.000,00 DKK

Dynaudio - Contour 30i

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Dynaudios helt nye opdaterede Contour serie er blevet udstyret med deres allernyeste Esotar 2i diskant. Dette kombineret med en nyudviklet og væsentligt kraftigere 8" basenheder samt et nyudviklet filter gør Contour 30i til noget ganske særligt. Kabinettet er afrundet og vægten er intet mindre end 31,4 kg. pr. stk! Disse højttalere byder på et imponerende lydbillede, og har en åbenhed og dynamisk formåen som er svær at finde i prisklassen!

 
62.000,00 DKK

JBL - 4349

Imponerende højttaler fra JBL, med D2 kompressions horn.

Bemærk, prisen er pr. sæt.

JBL 4349 er den nyeste højtaler fra JBL’s high-end division. Med en 12" bas enhed, kæmpe HDI horn med D2415 kompressions enhed og look fra 80’erne er der her tale om en nymodens klassiker. D2415 kompressions driveren er unik og meget kompliceret, den er med dobbelt membran og dobbelt svingspole og leverer en imponerende klar lyd, med et enormt output. Samtidig med dette har højttaleren en følsomhed på 91dB. 12” Bass enheden er en såkaldt long-throw design som er konstrueret til at spille stramt, hurtigt og med enorm dynamisk formåen. og JBL 4349 kan formidle musikken med en energi, præcission og live feeling som ingen andre kan.

 
69.990,00 DKK

Rega - RS10

High-end højttalere fra Rega.

Bemærk prisen er pr. sæt.

RS-10 er udviklet til at færdiggøre Rega's high-end linje af produkter. Disse højttalere er den perfekte partner til Osiris forstærkeren, Isis CD-afspilleren samt RP-10 pladespilleren. RS-10 byder på en utrolig høj lydkvalitet bl.a. via Rega's særlige "Dual Drive" bas system, samt en helt nyudviklet diskant enhed. Som noget helt unikt kan RS-10 tilpasses forskellige rum opstillinger via deres særlige "enviroment match" system.

 
72.990,00 DKK

Perlisten - R7t

Bemærk, prisen er pr. sæt.

R7t fra Perlisten bygger på de samme egenskaber som dens storebror S7t. Her benyttes igen 3 stk. (26 mm.) diskanter til at styre spredningen og sikre optimal gengivelse over et bredt lyttemråde. 4 kraftige basenheder leverer en imponerende bas, som både går dybt og samtidig leverer et imponerende lydtryk, hvilket er med til at sikre R7t sin THX Dominus godkendelse. R7t er på alle måder en fantastisk højttaler, som bringer dig imponerende tæt på musik & film oplevelsen.

 
77.500,00 DKK

Dynaudio - Contour 60i

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Dynaudios helt nye opdaterede Contour serie er blevet udstyret med deres allernyeste Esotar 2i diskant. Dette kombineret med en 1. klasses mellemtoneenhed, kraftige 10" basenheder samt et nyudviklet filter, gør Contour 60i til noget ganske særligt. Kabinettet er afrundet og vægten er intet mindre end 54,3 kg. pr. stk! Disse højttalere byder på et imponerende lydbillede, og har en åbenhed og dynamisk formåen som er svær at finde i prisklassen!

 
78.000,00 DKK

Focal - Kanta no2

Fantastisk velspillende højttaler fra Focal

Bemærk prisen er pr. sæt

Kanta byder på en fantastisk ydelse til prisen. Der er tale om en kompromisløs konstruktion som benytter Focal's seneste IAL3 beryllium diskant samt FLAX mellemtone og basenheder. Kanta no2 byder på en fantastisk åben er detaljeret gengivelse, med stor musikalitet og luft. Kanta no2 er et perfekt eksempel på hvorledes moderne teknologi og klassiske musikalske egenskaber kan mødes på et højere plan.

 
78.000,00 DKK

Elac - Concentro S 507

Imponerende højttaler fra Elac

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Elac's nye Concentro højttaler er utrolig elegant, og byder på noget af den mest avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Concentro benytter en nyudviklet X-JET enhed hvor ELAC har placeret deres unikke JET diskant concentrisk i en alluminium mellemtone, tilsammen giver dette en utrolig luftig og ren gengivelse, med optimal spredning i rummet. Modellen er noget så unikt som en 4 vejs konstruktion, som er bestykket med en "lav mellemtone" AS-XR enhed samt 4 kraftige 150 mm. AS-Cone basenheder. En super musikalsk højttaler i et tidløst design. 

 
95.000,00 DKK

Focal - Kanta No3

Imponerende højttaler fra Focal.

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Kanta byder på en fantastisk ydelse til prisen. Der er tale om en kompromisløs konstruktion som benytter Focal's seneste IAL3 beryllium diskant samt FLAX mellemtone og basenheder. Kanta no3 byder på en fantastisk åben er detaljeret gengivelse, med stor musikalitet og luft. Kanta no3 er et perfekt eksempel på hvorledes moderne teknologi og klassiske musikalske egenskaber kan mødes på et højere plan.

 
99.000,00 DKK

KEF - Reference 3 Meta

Reference højttaler fra KEF

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Samme DNA som Reference 1 Meta, bare i en større løsning med endnu flere af KEFs fantastiske enheder. Ydeevnen på denne gulv højttaler er outstanding og designet ligeledes. Den velkendte Uni-Q driver med KEF's unikke META teknologi, og den sensationelle bas-enhed skaber et realistisk lydbillede. Reference 3 Meta garantere dig en fantastisk oplevelse hvor der både er plads til nærlytning, samt dans. Det er ikke bare en højttaler til feinschmeckeren, men også til musikelskeren.

 
99.990,00 DKK

JBL - S3900

High-end gulvhøjttaler fra JBL. Bemærk prisen er pr. sæt.

S3900 er en kraftig 3 vejs gulvhøjttaler fra JBL. Den bygger over de samme filosofier og materialer som benyttes i de roste JBL Project K2 S9900 højttalere, som anses som nogle af de bedste og mest avancerede højttalere i verden. Til bunden benytter S3900 to kraftige 10" neodymium basenheder, og mellemtone og diskant håndteres af 2 titanium horn af højeste kaliber. Disse højttalere kan spille meget højt med ekstrem lav forvrængning og utrolig dynamik!

 
115.990,00 DKK

Perlisten - S5t

Bemærk, prisen er pr. sæt.

S5t er en nyudviklet og innovativ gulvmodel som byder på et væld af nye teknologier, hvilket bl.a. har gjort at Perlisten S5t er THX Dominus godkendt. S5t er bestykket med nogle af de bedste enheder på markedet, herunder en 28 mm. beryllium diskant, samt 2 stk. 28 mm. TCPD letvægts enheder, som er med til at "styre" spredningen. 2 kraftige TCPD basenheder leverer en imponerende bas, som både går dybt og samtidig leverer et imponerende lydtryk.

Disse unikke teknologier er med til at gøre Perlisten til en éner i et marked, hvor flere kanaler, højere opløsning og større dynamisk rækkevidde, flytter grænsen for hvad moderne højttalersystemer skal kunne præstere.

 
122.000,00 DKK

Elac - Concentro S 509

High-end højttaler fra Elac

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Elac's nye Concentro højttaler er utrolig elegant, og byder på noget af den mest avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Concentro benytter en nyudviklet X-JET enhed hvor ELAC har placeret deres unikke JET diskant concentrisk i en alluminium mellemtone, tilsammen giver dette en utrolig luftig og ren gengivelse, med optimal spredning i rummet. Modellen er noget så unikt som en 4 vejs konstruktion, som er bestykket med en "lav mellemtone" AS-XR enhed samt 4 kraftige 180 mm. AS-Cone basenheder. En super musikalsk højttaler i et tidløst design.

 
126.000,00 DKK

JBL - 4367

Ægte studio monitor fra JBL! Bemærk prisen er pr. sæt.

JBL 4367 er nyeste højtaler fra JBL’s high-end division.

Med en 15" bas enhed, kæmpe HDI horn med D2430K compressions driver og look fra 80’ernes er der her tale om en nymodens klassiker.

JBL 4367 skiller sig lidt ud fra JBL’s High-end sortiment da den benytter samme compressionsdriver som sidder i de store VTX line arrays, som bliver brugt til kæmpe indendørs og udendørs arenaer. D2430K compressions driveren er unik og meget kompliceret, den er med dobbelt membran og dobbelt svingspole og går fra 700Hz til 40kHz, samtidig med den har en følsomhed på 104dB! Det er fuldstændig overkill at bruge denne enhed i en High-end stuehøjtaler….men til gengæld rigtig sjovt og med en knusende dynamik.

Hvis man er til Live lyd og elsker at gå til koncerter og høre hvordan musikerne rigtig lyder, så vil du elske denne højtaler. 15” Bass enheden med neodynium magnetsystem er konstrueret til at spille stramt og hurtigt og JBL 4367 kan formidle musikken med en energi, præcision og live feeling som ingen andre kan.

 
139.990,00 DKK

Focal - Sopra No2

Vinder af EISA Award årets "high-end højttalere" prisen.

En af de absolut bedste højttalere til prisen.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Vinder af EISA Award årets "high-end højttalere" prisen 2015/2016.Sopra er en ny linje af højttalere fra Franske FOCAL som ligger lige under den hæderkronede Utopia højttaler serie og giver dig en af de absolut bedste højttalere til prisen. Denne højtaler er til dig, der vil gå langt for at opnå eliten indenfor high-end højttalere og drømmer om den altoverskyggende utopia serie men gerne vil ned i et budget, der er lidt lettere at betale. Denne højtaler tager mange elementer fra topserien og leverer en fantastisk lyd til prisen, så det er måske det rette alternativ.Højttalerne byder på nogle helt nye enheder som er inspireret af, og bygger på knowhow fra deres Utopia linje. Designet er som altid utroligt smukt, og den elegante hældning sikrer optimal timing imellem enhederne.Sopra No2 redefinerer lyd i et kompakt set up og i modsætningen til den ekstravagante Utopia serie, så har der her været et fokus på at få den mest optimale og transparente lyd ud af en kompakt enhed. Derfor egner modellen sig også godt til rum op til 30 kvadratmeter, men er endnu mere ideel og kan udfolde sig maksimalt i rum, der er op til 70 kvadratmeter store.Sopra No2 er en ny æra indenfor Premium high-end højtalere og kombinerer kompakthed, modernitet, design, karakter og selvfølgelig exceptionel lyd.Teknologien er cutting-edge og den dynamiske, harmoniske og fyldige lyd opnås blandt andet med de bedste mellemtonedrivere Focal nogensinde har produceret, NIC og TMD-teknologi og beryllium tweeters.Der er et unikt sammenspil mellem æstetik og performance, som går hånd i hånd. Designet er rent, men samtidig men en utrolig sans for detaljerne. Selvfølgelig fås højtaleren også i mange farver, så mesterværket kan brilliere i dit tiltænkte rum.”Hi-fi bliver aldrig helt det samme igen efter at have hørt, hvad Focals nye Sopra Nº2 kan diske op med af musikalske krumspring.” - Lydogbillede.dk

Vinder af EISA Award årets "high-end højttalere" prisen 2015/2016.
Sopra er en ny linje af højttalere fra Franske FOCAL som ligger lige under den hæderkronede Utopia højttaler serie og giver dig en af de absolut bedste højttalere til prisen. 
Denne højtaler er til dig, der vil gå langt for at opnå eliten indenfor high-end højttalere og drømmer om den altoverskyggende utopia serie men gerne vil ned i et budget, der er lidt lettere at betale. Denne højtaler tager mange elementer fra topserien og leverer en fantastisk lyd til prisen, så det er måske det rette alternativ.
Højttalerne byder på nogle helt nye enheder som er inspireret af, og bygger på knowhow fra deres Utopia linje. Designet er som altid utroligt smukt, og den elegante hældning sikrer optimal timing imellem enhederne.
Sopra No2 redefinerer lyd i et kompakt set up og i modsætningen til den ekstravagante Utopia serie, så har der her været et fokus på at få den mest optimale og transparente lyd ud af en kompakt enhed. Derfor egner modellen sig også godt til rum op til 30 kvadratmeter, men er endnu mere ideel og kan udfolde sig maksimalt i rum, der er op til 70 kvadratmeter store.
Sopra No2 er en ny æra indenfor Premium high-end højtalere og kombinerer kompakthed, modernitet, design, karakter og selvfølgelig exceptionel lyd.
Teknologien er cutting-edge og den dynamiske, harmoniske og fyldige lyd opnås blandt andet med de bedste mellemtonedrivere Focal nogensinde har produceret, NIC og TMD-teknologi og beryllium tweeters.
Der er et unikt sammenspil mellem æstetik og performance, som går hånd i hånd. Designet er rent, men samtidig men en utrolig sans for detaljerne. Selvfølgelig fås højtaleren også i mange farver, så mesterværket kan brilliere i dit tiltænkte rum.
”Hi-fi bliver aldrig helt det samme igen efter at have hørt, hvad Focals nye Sopra Nº2 kan diske op med af musikalske krumspring.” - Lydogbillede

 
140.000,00 DKK

JBL - S-4700

Imponerende højttaler fra JBL

Bemærk prisen er pr. sæt

JBL S4700 er en 3vejs gulvhøjtaler med 15” bas enhed med neodynium magnetsystem, kombineret med de to speciel fremstillede highend compression drivere med pure-titanium membraner, som er monteret på bi-radial horn af SonoGlass. Compressions driverne er blandt verdens hurtigste højtalerenheder og de spiller med et overskud og dynamik helt op til 40kHz hvilket ikke kan matches af konventionelle højtalere. JBL S4700 leveres i lækker finish og fremtoner majestætisk i stuen med det flotte design. Den fås i træfiner eller sort høj glans lakering. Den kan spille alle genrer af musik og spiller det med et overskud og detaljegrad som er helt unik og karakteristisk for JBL. Den bygger over de samme filosofier og tekniker som benyttes i de roste JBL Project K2 S9900 højttalere, som anses som en af de bedste og mest avancerede højttalere i verden.

 
145.990,00 DKK

Perlisten - S7t

Bemærk, prisen er pr. sæt.

S7t er Perlistens flagskibshøjttalere. Der er tale om en nyudviklet og innovativ gulvmodel som byder på et væld af nye teknologier, hvilket bl.a. har gjort Perlisten S7t til verdens første THX Dominus godkendte højttaler. S7t er bestykket med nogle af de bedste enheder på markedet, herunder en 28 mm. beryllium diskant, samt 2 stk. 28 mm. TCPD letvægts enheder, som er med til at "styre" spredningen. 4 kraftige TCPD basenheder leverer en imponerende bas, som både går dybt og samtidig leverer et imponerende lydtryk.

Disse unikke teknologier er med til at gøre Perlisten til en éner i et marked, hvor flere kanaler, højere opløsning og større dynamisk rækkevidde, flytter grænsen for hvad moderne højttalersystemer skal kunne præstere.

 
150.000,00 DKK

Dynaudio - Confidence 30

Gulvmodel i Dynaudios Confidence serie

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Med den helt nye Confidence serie cementerer Dynaudio igen sin position blandt verdens dygtigste højttalerproducenter. Avanceret computersimulation og præcise målinger i Dynaudios kompromisløse "Jupiter" måle facilitet, har ledt til en af de mest avancerede og velspillende højttalerserie på markedet. Den "lille" gulvmodel Confidence 30 er bestykket med en helt nyudviklet 28 mm. Esotar 3 diskant, en nyudviklet 15 cm. mellemtone med Dynaudios særlige airflow-correcting ophæng, samt 2 stk. kraftige 18 cm. Neo Tec MSP basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig detaljeret gengivelse, med en imponerende dynamisk formåen. En mildest talt imponerende højttaler.

 
155.000,00 DKK

KEF - Reference 5 Meta

Ultimativ højttaler fra KEF

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Magisk er ordet! Samme DNA som Reference 3 Meta, bare i en større kasse som giver dig endnu mere lyd ud i stuen. Ydeevnen på denne gulv højttaler er fuldstændig fantastisk, og samtidig er designet utroligt smukt. Den velkendte Uni-Q drive med den helt nye META teknologi og de sensationelle bas-enheder skaber et uhyggeligt realistisk lydbillede. Reference 5 Meta garanterer dig en fantastisk oplevelse hvor der både er plads til nærlytning, samt dans. Det er ikke bare en højttaler til feinschmeckeren, men også til musikelskeren.

 
155.990,00 DKK

Focal - Sopra no3

Ultimativ high end højttaler fra Focal.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Focals hæderkronede Sopra linje er igennem ganske få år blevet hyldet af en enig fagpresse for deres enestående egenskaber. Den nye Sopra 3 er ingen undtagelse! Der er tale om en 3 vejs konstruktion med separate kamrer til bas, diskant og mellemtone. Højttaleren er naturligvis bestykket med Focals bedste enheder, bl.a. Beryllium diskant samt deres særlige "power Flower" enhed. I sandhed en unik højttaler!

 
176.000,00 DKK

Dynaudio - Confidence 50

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Med den helt nye Confidence serie cementerer Dynaudio igen sin position blandt verdens dygtigste højttalerproducenter. Avanceret computersimulation og præcise målinger i Dynaudios kompromisløse "Jupiter" måle facilitet, har ledt til en af de mest avancerede og velspillende højttalerserie på markedet. Den mellemste gulvmodel Confidence 50 er bestykket med en helt nyudviklet 28 mm. Esotar 3 diskant, 2 stk. 15 cm. mellemtoner med Dynaudios særlige airflow-correcting ophæng, samt 2 kraftige 18 cm. Neo Tec MSP basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig detaljeret gengivelse, med en imponerende dynamisk formåen. En mildest talt imponerende højttaler.

 
217.000,00 DKK

Dynaudio - Confidence 60

Ultimativ reference højttaler fra Dynaudio

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Med den helt nye Confidence serie cementerer Dynaudio igen sin position blandt verdens dygtigste højttalerproducenter. Avanceret computersimulation og præcise målinger i Dynaudios kompromisløse "Jupiter" måle facilitet, har ledt til en af de mest avancerede og velspillende højttalerserie på markedet. Den største gulvmodel Confidence 60 er bestykket med en helt nyudviklet 28 mm. Esotar 3 diskant, 2 stk. 15 cm. mellemtoner med Dynaudios særlige airflow-correcting ophæng, samt 2 kraftige 23 cm. Neo Tec MSP basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig detaljeret gengivelse, med en imponerende dynamisk formåen. En mildest talt imponerende højttaler.

 
325.000,00 DKK

Focal - Scala Utopia Evo 3

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Musikalitet, smukt design og nem integration, er nogle af de ord som knytter sig til Scala Utopia. Det er ingen hemmelighed at Focal's Utopia højttalere hører til blandt nogle af verdens mest roste. Hjertet i Scala Utopia er den særlige "Power Flower" magnet teknologi, som giver en utrolig præcission i enhedernes vandring. Kombinationen af den kompromisløse Beryllium diskant, og en utrolig kraftig 10" basenhed gør Diablo Utopia til noget ganske særligt. Disse højttalere hører - uden tvivl - til blandt markedets allerbedste.

 
330.000,00 DKK

JBL - K2 S9900

Ring for yderlig information om JBL K2-S9900 i sidste udgave. Bemærk prisen er pr. sæt.

JBL Project K2 S9900 er en af de mest avancerede og sophistikerede højtalere i verden. Project K2 serien fra JBL går mange årtier tilbage og Project K2 serien har altid været det ypperste hvad JBL s High-end division kan fremstille på det gældende tidspunkt. Disse perler spiller med en dynamisk formåen som ikke findes lignende i andre high-end højttalere. Den lækre 15” basenhed er special fremstillet til netop denne højtaler og magnetsystemet i sig selv vejer hele 16kg. Som noget helt unikt er der til denne højtaler udviklet en 4” magnesium compressions driver som sidder monteret i et SonoGlass horn som er en del af selve kabinet konstruktionen, en lækker detalje hvor baflen er med til at sikre en perfekt frekvensgang og styre spredningen på den delikate mellemtone. De øverste frekvenser varetages af 1” Beryllium compressionsdriver som går helt op til 50kHz, som sidder monteret i sit eget højglanslakerede hus på et SonoGlass belagt støbt aluminums bi-radial horn. Delefiltret er der også kræset for, alle de vigtige kondensatorer er pre-opladt med 9volts batteri spænding, og hver enkelt højtaler enhed har sit eget delefilter som er placeret individuelt i kabinettet så de ikke har indvirkning på hinanden. Kabinettet er et kapitel for sig selv, de elegante kurver er flotte uanset om du vælger dem i en custom high gloss finish eller i den klassiske træfiner. Vægten på de 82,7kg taler sit tydelige sprog. JBL Project K2 S9900 er den ultimative højtaler til musikelskeren som spiller alle genrer af musik, den gør det lækkert og sprødt som ingen anden højtaler i verden.

 
439.990,00 DKK

Focal - Maestro Utopia Evo3

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Musikalitet, smukt design og nem integration, er nogle af de ord som knytter sig til Maestro Utopia. Det er ingen hemmelighed at Focal's Utopia højttalere hører til blandt nogle af verdens mest roste. Hjertet i Maestro Utopia er den unikke "Power Flower" magnet teknologi, som giver en utrolig præcission i enhedernes vandring. Kombinationen af den kompromisløse Beryllium diskant, 6 1/2" mellemtone, samt 2 kraftige 10" basenheder gør Maestro Utopia til noget ganske særligt. Disse højttalere hører til blandt markedets allerbedste.

 
580.000,00 DKK

Focal - Stella Utopia EM EVO

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Ultimativ lydkvalitet, smukt design og nem integration, er nogle af de ord som knytter sig til Stella Utopia. Det er ingen hemmelighed at Focal's Utopia højttalere hører til blandt nogle af verdens mest roste. Hjertet i Stella Utopia er den unikke "Power Flower" magnet teknologi, som giver en utrolig præcission i enhedernes vandring. Kombinationen af den kompromisløse Beryllium diskant, 2 stk. 6 1/2" mellemtone, samt kraftige 13" basenhed gør Stella Utopia til noget ganske særligt. Disse højttalere hører til blandt markedets allerbedste.

 
1.100.000,00 DKK

Focal - Grande Utopia EM EVO

Bemærk, prisen er pr sæt.

Grande Utipia er den ultimative højttaler fra Franske Focal.Hjertet i Grande Utopia er den unikke "Power Flower" magnet teknologi, som giver en utrolig præcission i enhedernes vandring. Kombinationen af den kompromisløse Beryllium diskant, 2 stk. 6 1/2" mellemtone, 11" mid-bas, samt en massiv 16" basenhed gør Grande Utopia til, en hele vejen igennem, unik højttaler. Alle enheder sidder i deres eget kabinet, og kan præcist vinkles for optimal fase integration. Alle komponenter er 1. klasses, lige fra de udvalgte kabinet materialer til det unikke OPC+ filter med 1.458 forskellige justeringsmuligheder. Grande Utopia er den ultimative højttaler.

 
2.100.000,00 DKK