Tilbehør Pladespiller

Daisy o­n the Ohoopee

Pladespillere er blevet en fast bestanddel af vores hverdag igen.

Og derfor findes der selvfølgelig også mange forskellige typer tilbehør til. Lige fra remme, til strømforsyninger og til børster der renser pick-upper. Hos KT Radio har vi et bredt udvalg af tilbehør til pladespillere hvis du har lyst til at opgradere!

Ortofon - Libelle

Vaterpas fra Ortofon.

Ortofon Libelle vaterpas til nøjagtig indstilling af din pladespillers positionering.

 
65,00 DKK

Inakustik - Pladebørste

Kulfiberbørste fra Inakustik.

Er dine vinylplader støvede? Med pladebørsten fra Inakustik kan du nemt og bekvemt rense dine plader for støv og skidt.

 
120,00 DKK

ProJect - Cork IT

En billig opgradering til din pladespiller.

Ved at købe en cork plademåtte undgår du statisk elektricitet, måtten trækker ikke støv og du reducerer resonanser.

 
195,00 DKK

Rega - Standard rem

Rega rem i standard udgave.

Standard rem fra Rega.

 
200,00 DKK

Audio Technica - AT6013a Pladebørste

Anti statisk pladebørste fra Audio Technica. Med AT6013a kommer du helt ned i de enkelte riller og får en grundig rengøring af dine vinylplader. 

 
200,00 DKK

Rega - 45 Adapter

Singleplade adapter til de små vinyler.

Vi kender det, de gamle singleplader kommer frem, men der mangler noget i midten. Rega 45 adapter er drejet i aluminium og prydet med Regas logo. Enkel virksom kvalitet, der yder den vigtige funktion, at stoppe hullet ud og lade musikken tage over.

 
200,00 DKK

Audio Technica - AT6012 Pladerenser sæt

Komplet væskebaseret pladerense sæt bestående af Audio Technica "Record Care Solution" samt en special udviklet børste som effektivt fjerner snavs og smuds sammen med den medfølgende væske.

 
210,00 DKK

Rega - Plademåtte

Plademåtte fra Rega.

Standard plademåtte fra Rega.

 
250,00 DKK

Audio Technica - AT617a

Cartridge Stylus Cleaner

Tacky Gel..... Uhmm!

Specialt fremstillet polyurethane gele, der forsigtigt fjerner snavs og støvpartikler fra din nål.

 
269,00 DKK

Ortofon - LW-6N Leadwire

Leadwire til pickup 4 stk. ledninger til pickúpen.

 
325,00 DKK

Ortofon - Accuracy in sound LP

Vinyl testplade

Accuracy in sound fra Ortofon byder på en række signaler til at teste din pickup samt pladespiller.

 
329,00 DKK

ProJect - Leather IT

Lædermåtte til de lidt mere nørdet.

En billig men meget effektiv opgradering til din pladespiller. Den undgår markant mere resonans og lader ikke statisk elektricitet.

 
395,00 DKK

Thorens - REM

Thorens rem til TD-316, TD-318, TD-320, TD-321, TD124, TD-126 og mange andre i samme kategori.

Thorens Orignale produceret gummi rem.

 
400,00 DKK

Rega - Dust Cover

Støvlåg til Rega pladespiller helt klart.

Standard Rega låg.

 
450,00 DKK

Audio Technica - AT618a

Disc Stabilizer

Passer ned over spindlen på pladespilleren, for at stabilisere pladen, reducere resonanser og forbedre lydkvaliteten.

 
459,00 DKK

Ortofon - LH-2000

Pick-up hus fra Ortofon.

LH-2000 er passende til stort set en hver type pro pladespiller. Den er universel og passer til alt lige fra 2M til MC pickupperne fra Ortofon.

 
495,00 DKK

Thorens - Cleaning set

Pladerense sæt fra Thorens.

Dette pladerense sæt fra Thorens indeholder en fiber børste til plader, en rensebørste til pickup, antistatisk spray samt fiberklud og rensevæske til pickup. Et super kit til dig der gerne vil passe på dine vinyler samt pladespiller. 

 
595,00 DKK

Ortofon - LH-4000

Pick-up hus fra Ortofon.

LH-4000  er passende til stort set en hver type pro pladespiller. Den er universel og passer til alt lige fra 2M til MC pickupperne fra Ortofon.

 
675,00 DKK

ProJect - Clamp IT

Pladestrammer fra ProJect.

Til de mere skæve plader, så kan lyden forbedres meget ved at købe Project Clamp It. Du undgår dermed uønskede resonanser mellem pladen og fladen, som tit kan opstå ved mere skæve eller bøjet plader.

 
695,00 DKK

Ortofon - LH-6000

Super pick-up hus fra Ortofon.

LH-6000 er et højkvalitets hus fra Ortofon. Den passer rigtig udmærket til bl.a. MC Windfeld Ti og Cadenza serien. Den er bygget med endnu mere nøjagtighed end dets småbrødre.

 
745,00 DKK

Clearaudio - Concept Clamp

Pladestrammer fra Clearaudio.

Clearaudios concept clamp pladestrammer giver endnu mere præcision når du spiller plader. Den er lavet af aluminium og er teflon behandlet på undersiden. Som navnet indikerer så er den et tilkøb til Concept pladespilleren, men kan selvfølgelig også bruges til de større serier. 

 
850,00 DKK

Ortofon - LH-8000

Super hus fra Ortofon, lavet af træ.

LH-8000 er en højkvalitets pick-up hus fra Ortofon, lavet af træ. Den passer forrygende til MC Windfeld Ti og de større 2M pick-upper.

 
935,00 DKK

ProJect - Wallmount IT 1

Vægbeslag til din pladespiller.

En pladespiller har bedst af at stå på væggen. Både fordi pickuppen ikke hopper og danser når du går over gulvet, men selvfølgelig også fordi du får pladespilleren bedre afkoblet, hvilket selvfølgelig giver bedre lyd. 

 
1.095,00 DKK

Ortofon - DS-3

Digital pickup vægt.

DS-3 tillader en utrolig præcis måling af nåletryk fra din pickup. Denne ultra præcise vægt giver op til 200 x 0,1 gram præcission!

 
1.119,00 DKK

Rega - RWB 2017

Vægbeslag til Rega pladespiller.

RWB er det perfekte vægophæng til Rega's pladespillere, og giver samtidig den perfekte afkobling fra rummet.

 
1.295,00 DKK

Ortofon - LH-9000

Carbon støbt pick-up hus fra Ortofon.

For at undgå så meget resonans som muligt, så er LH-9000 lavet af carbon fiber. Passer perfekt til Cadenza serien, samt MC A95 og MC Windfeld Ti.

 
1.350,00 DKK

ProJect - Wallmount IT 2

Pladespiller hylde fra ProJect.

En pladespiller har bedst af at stå på væggen. Både fordi pickuppen ikke hopper og danser når du går over gulvet, men selvfølgelig også fordi du får pladespilleren bedre afkoblet, hvilket selvfølgelig giver bedre lyd. Stålkonstruktionen er den markante forskel i forhold til lillebroder modellen Wallmount 1. Dette giver en højstivhed, der giver ultra lidt resonans.

 
1.395,00 DKK

ProJect - Spin Clean Package MkII

Den bedste vinylrenser til prisen.

Rensevæske og børste medfølger i prisen.

Mange vinylelskere glemmer at få renset deres plader. En beskidt plade er faktisk med til at slide på pickuppen, samt lyden ikke er helt så god. Med Spin Clean kan du formå altid at have vinyl pladen ren inden du sætter den til afspilning.

 
1.395,00 DKK

ProJect - Wallmount IT 5

En af de bedste opgraderinger til din pladespiller.

En pladespiller har bedst af at stå på væggen. Både fordi pickuppen ikke hopper og danser når du går over gulvet, men selvfølgelig også fordi du får pladespilleren bedre afkoblet, hvilket selvfølgelig giver bedre lyd. 

 
1.695,00 DKK

Ortofon - 6 NX TSW-1010 L

Tonearmskabel med L stik

 
2.095,00 DKK

Rega - Neo TT-PSU

Løs strømforsyning. Ny opgraderet udgave, med bl.a justerbar hastighed. Stor op gradering for Rega RP3.

TT-PSU forbedrer gengivelsen fra din Rega RP3, og giver dig automatisk skift imellem 33 og 45 omdrejninger.

 
2.395,00 DKK

ProJect - Wallmount IT 3

Den bedste pladespiller hylde ProJect laver.

En pladespiller har bedst af at stå på væggen. Både fordi pickuppen ikke hopper og danser når du går over gulvet, men selvfølgelig også fordi du får pladespilleren bedre afkoblet, hvilket selvfølgelig giver bedre lyd. Stålkonstrukion med 3 spikes der afkobler hylden fra rammen, hvori den kan justeres i højden, så pladespilleren er perfekt i vater.

 
2.495,00 DKK

Rega - RB-220

Den mindste tonearm fra Rega.

Endnu en gang har Rega formået at opgradere et af deres produkter, uden at det er blevet dyrere. Armen er håndsamlet på deres fabrik i England. RB-220 er blevet endnu mere friktionsfri, samt der er ingen slør i lejerne. Dette giver en ydeevne der er på højeste niveau og en lyd der kan være de fleste pick-upper bekendt. 

 
2.495,00 DKK

Rega - RB-330

En af de mest anmelderoste tonearme i hi-fi verdenen.

Med mange års erfaring i pladespiller branchen har Rega da også sat et præg på markedet med deres fantastisk tonearme. Armrøret støbt i et stykke aluminium, høj kvalitetslejer med små tolerancer og et godt og fleksibelt tonearmskabel, er den umiddelbare forklaring på den høje lydkvalitet, men dertil kommer montering og samling af armen.

Lejerne bliver justeret i hånden til der er et minimum af slør og kablet i armen bliver ”viklet ud” så det ikke trækker i nogen retning. En god tonearm er en der, friktionsløst, understøtter pickuppen i dens vandring hen over pladen, vel og mærke uden slør og slup i lejerne. Samtidigt skal den helst bestå af så få dele som muligt. Rega`s armrør er det eneste på markedet der er støbt i et stykke aluminium, hvilket er optimalt for bortledning af de vibrationer der opstår, når pickuppen bevæger sig i rillen. Belønningen, for den omhu Rega ligger i materialevalg og fremstilling, kommer når man skal høre sine plader.

Lyden er meget præcist gengivet, med dynamik og drive og et stort rummeligt lydbillede, placeret mellem højttalerne. Små detaljer bliver serveret med en sjælden selvfølgelighed og bassen fremstår dyb, tæt og tør.

Armen kan eftermonteres på de fleste pladespillere med en kraftig lyd forbedring til følge og den passer til de fleste pickupper på markedet. RB-330 armen grupperes ofte sammen med arme der er 5 til 10 gange dyrere.

 
3.995,00 DKK

Rega - RB-880

Fantastisk tonearm fra Engelske Rega.

Sammen med udviklingen af Rega RP8 har Rega lanceret RB-880 tonearmen, som med den nyeste generation af helstøbte arm-rør, stort set er på højde med den berømte RB-1000 tonearm.

Fremstillingsprocessen er den samme som ved de billgere tonearme - men ved at benytte bedre lejre, der er optimalt justeret - bedre kabel internt og ud fra armen samt en ny lakering, er BB-880 uden tvivl blandt de 4 -5 bedste tonearme i verden. 

Armen der står i utrolig flot sort finish, og vil være en forbedring på stort set alle pladespillere, uanset hvilken arm der måtte være monteret i forvejen.

 
6.695,00 DKK

Rega - RB-3000

En af markedets absolut bedste tonearme.

Rega har efterhånden bygget tonearme i rigtig mange år og bruger rigtig meget af deres energi på det, da de mener at det er en af de bærende kræfter for lyden. RB3000 er håndbygget og er lavet til at undgå så meget friktion som muligt, så meget støj som muligt og simpelthen spille så meget musik som muligt. Den er normalt også sat på Regas reference pladespiller RP10 og når man har hørt denne arm, så ved man også hvorfor den er i absolut verdensklasse.

 
12.995,00 DKK