Perlisten | KT Radio

Perlisten

Perlisten - D12s

THX Dominus godkendt subwoofer

D12s er en imponerende stærk subwoofer, i et kompakt design. Hjertet i D12s den kraftige 12" basenhed. Denne drives af en 1500 watt karftig forstærker, hvilket gør D12s i stand til at spille dybt, med et imponerende lydtryk. D12s kan ydermere styres via Bluetooth, eller via touchskærm på toppen af subwooferen. En stærk subwoofer i et elegant design.

 
32.500,00 DKK

Perlisten - D15s

THX Dominus godkendt subwoofer

D15s er fantastisk subwoofer fra Perlisten. Hjertet i D15s den kraftige 15" basenhed. Denne drives af en 2000 watt karftig forstærker, hvilket gør D15s i stand til at spille dybt, med et uhyggeligt lydtryk. D15s kan ydermere styres via Bluetooth, eller via touchskærm på toppen af subwooferen. En stærk subwoofer i et elegant design.

 
39.500,00 DKK

Perlisten - D212s

THX Dominus godkendt subwoofer

D212s er lillebror til den kritikkerroste D215s. Hjertet i D212s er 2 massive 12" basenheder som er monteret i push-pull konfiguration. Denne konfiguration kombineret med en 3000 watt forstærker gør D212s i stand til at levere et uhyggeligt lydtryk med imponerende lav forvrængning. D212s kan ydermere styres via Bluetooth, eller via touchskærm på toppen af subwooferen. En mildest talt imponerende subwoofer!

 
53.800,00 DKK

Perlisten - S7c

High-end centerhøjttaler fra Perlisten

S7c er Perlistens bedste centerhøjttaler. Der er tale om en nyudviklet og innovativ model som byder på et væld af nye teknologier, hvilket bl.a. har gjort Perlisten S7c til verdens første THX Dominus godkendte center. S7c er bestykket med nogle af de bedste enheder på markedet, herunder en 28 mm. beryllium diskant, samt 2 stk. 28 mm. TCPD letvægts enheder, som er med til at "styre" spredningen. 4 kraftige TCPD basenheder leverer en imponerende bas, som både går dybt og samtidig leverer et imponerende lydtryk.

 
58.000,00 DKK

Perlisten - S4s

Bemærk, prisen er pr. sæt.

S4s er en imponerende baghøjttaler fra Perlisten. Der er tale om en nyudviklet og innovativ model som byder på et væld af nye teknologier, hvilket bl.a. har gjort Perlisten S4s til verdens første THX Dominus godkendte baghøjttaler. S4s er bestykket med nogle af de bedste enheder på markedet, herunder en 28 mm. beryllium diskant, samt 2 stk. 28 mm. TCPD letvægts enheder, som er med til at "styre" spredningen. Den kraftige TCPD basenheder leverer en imponerende bas, som spiller dybt og præcist.

 
59.000,00 DKK

Perlisten - S4b

Bemærk, prisen er pr. sæt.

S4b er en imponerende reolhøjttaler fra Perlisten. Der er tale om en nyudviklet og innovativ reolmodel som byder på et væld af nye teknologier, hvilket bl.a. har gjort Perlisten S4b til verdens første THX Dominus godkendte reolhøjttaler. S4b er bestykket med nogle af de bedste enheder på markedet, herunder en 28 mm. beryllium diskant, samt 2 stk. 28 mm. TCPD letvægts enheder, som er med til at "styre" spredningen. Den kraftige TCPD basenheder leverer en imponerende bas, som spiller dybt og præcist.

 
61.400,00 DKK

Perlisten - D215s

THX Dominus godkendt subwoofer fra Perlisten

D215s er den ultimative subwoofer fra Perlisten. Hjertet i D215s er 2 massive 15" basenheder som er monteret i push-pull konfiguration. Denne konfiguration kombineret med en 3000 watt forstærker gør D215s i stand til at levere et uhyggeligt lydtryk med imponerende lav forvrængning. D215s kan ydermere styres via Bluetooth, eller via touchskærm på toppen af subwooferen. En mildest talt imponerende subwoofer!

 
69.000,00 DKK

Perlisten - S5m

Bemærk, prisen er pr. sæt og ekskl. standere.

S5m er en 1. klasses fronthøjttaler fra Perlisten. Der er tale om en nyudviklet og innovativ model som byder på et væld af nye teknologier, hvilket bl.a. har gjort Perlisten S5m til verdens første THX Dominus godkendte fronthøjttaler. S5m er bestykket med nogle af de bedste enheder på markedet, herunder en 28 mm. beryllium diskant, samt 2 stk. 28 mm. TCPD letvægts enheder, som er med til at "styre" spredningen. 2 kraftige TCPD basenheder leverer en imponerende bas, som både går dybt og samtidig leverer et imponerende lydtryk.

 
96.800,00 DKK

Perlisten - S7t

Bemærk, prisen er pr. sæt.

S7t er Perlistens flagskibshøjttalere. Der er tale om en nyudviklet og innovativ gulvmodel som byder på et væld af nye teknologier, hvilket bl.a. har gjort Perlisten S7t til verdens første THX Dominus godkendte højttaler. S7t er bestykket med nogle af de bedste enheder på markedet, herunder en 28 mm. beryllium diskant, samt 2 stk. 28 mm. TCPD letvægts enheder, som er med til at "styre" spredningen. 4 kraftige TCPD basenheder leverer en imponerende bas, som både går dybt og samtidig leverer et imponerende lydtryk.

Disse unikke teknologier er med til at gøre Perlisten til en éner i et marked, hvor flere kanaler, højere opløsning og større dynamisk rækkevidde, flytter grænsen for hvad moderne højttalersystemer skal kunne præstere.

 
142.000,00 DKK