Perlisten

Perlisten - R10s

Imponerende 10" subwoofer fra Perlisten.

Den nye R serie fra Perlisten, bygger på erfaringerne fra deres flagskibs D-serie. Perlisten har udviklet en ny serie af subwoofere, som er bestykket med en enkelt enhed. Serien er bestykket med helt ny enheder, som er udviklet af Perlistens ingeniører. Glasfiberkompositmembraner, flere aluminiums-kortslutningsringe, massive magneter, flerlags Nomex-spidere og letvægts spoleledning af aluminium er nøgleingredienserne – Proprietære ikke-lineære modelleringsteknikker giver Perlisten mulighed for at simulere alle disse komponenter og derefter optimere dem til den virkelige verden. Den nye R10s bliver drevet af Perlistens nye 1,0kW forstærker, som er droslet tilbage til 750W for at matche 10” enheden. Alle funktioner styres af en 48-bit DSP og 32-bit ARM M4 Cortex-processor, i stand til at reagere på mikrosekunder, hvilket sikrer sonisk nøjagtighed. Alle R-Series subs har 2,4" LCD touchscreen display og mulighed for at styre avancerede indstillinger ved hjælp af Perlistens app.

 
15.000,00 DKK

Perlisten - R5c

Imponerende centerhøjttaler fra Perlisten

R5c er den perfekte centerhøjttaler til den øvrige R-serie. Her benyttes igen 3 stk. (26 mm.) diskanter til at styre spredningen og sikre optimal gengivelse over et bredt lyttemråde. 2 kraftige basenheder leverer en imponerende bas, som både går dybt og samtidig leverer et imponerende lydtryk, hvilket er med til at sikre R5c sin THX Dominus godkendelse. R5c er på alle måder en fantastisk centerhøjttaler, som bringer dig imponerende tæt på film oplevelsen.

 
23.000,00 DKK

Perlisten - R12s

Stærk 12" subwoofer fra Perlisten.

Den nye R serie fra Perlisten, bygger på erfaringerne fra deres flagskibs D-serie. Perlisten har udviklet en ny serie af subwoofere, som er bestykket med en enkelt enhed. Serien er bestykket med helt ny enheder, som er udviklet af Perlistens ingeniører. Glasfiberkompositmembraner, flere aluminiums-kortslutningsringe, massive magneter, flerlags Nomex-spidere og letvægts spoleledning af aluminium er nøgleingredienserne – Proprietære ikke-lineære modelleringsteknikker giver Perlisten mulighed for at simulere alle disse komponenter og derefter optimere dem til den virkelige verden. Den nye R12s bliver drevet af Perlistens nye 1,0kW forstærker, og er bestykket med en 12” enhed. Alle funktioner styres af en 48-bit DSP og 32-bit ARM M4 Cortex-processor, i stand til at reagere på mikrosekunder, hvilket sikrer sonisk nøjagtighed. Alle R-Series subs har 2,4" LCD touchscreen display og mulighed for at styre avancerede indstillinger ved hjælp af Perlistens app.

 
23.800,00 DKK

Perlisten - S3ic

Bemærk, prisen er pr. stk.

S3ic er Perlistens bud på en indbygnings Atmos højttaler. Der er tale om en nyudviklet og innovativ model som byder på et væld af nye teknologier, hvilket bl.a. har gjort Perlisten S3ic til verdens første THX Dominus godkendte Atmos lofthøjttaler. S3ic er bestykket med nogle af de bedste enheder på markedet, herunder en 28 mm. beryllium diskant, samt 1 28 mm. TPCD letvægts enhed, som er med til at "styre" spredningen, og en kraftig TPCD basenhed leverer en imponerende bas, som både går dybt og samtidig leverer et imponerende lydtryk.

 
26.000,00 DKK

Perlisten - R4s

Bemærk, prisen er pr. sæt.

R4s er fantastisk velspillende surroundhøjttaler. Her benyttes igen 3 stk. (26 mm.) diskanter til at styre spredningen og sikre optimal gengivelse over et bredt lyttemråde. En kraftig basenhed leverer en imponerende bas, som både går dybt og samtidig leverer et solidt lydtryk, hvilket er med til at sikre R4s sin THX Ultra godkendelse. R4s er på alle måder en fantastisk højttaler, som skaber det perfekte rum i hjemmebiografen.

 
28.000,00 DKK

Perlisten - S4i-LCRS

Bemærk, prisen er pr. stk.

S4i-LCRS er Perlistens mindste indbygningshøjttaler i S serien. Der er tale om en nyudviklet og innovativ model som byder på et væld af nye teknologier, hvilket bl.a. har gjort Perlisten S4i-LCRS til verdens første THX Dominus godkendte indbygningshøjttaler. S4i-LCRS er bestykket med nogle af de bedste enheder på markedet, herunder en 28 mm. beryllium diskant, samt 2 stk. 28 mm. TCPD letvægts enheder, som er med til at "styre" spredningen, og en kraftig TCPD basenhed leverer en imponerende bas, som både går dybt og samtidig leverer et imponerende lydtryk.

 
30.000,00 DKK

Perlisten - R4b

Bemærk, prisen er pr. sæt.

R4b er fantastisk velspillende reolhøjttaler. Her benyttes igen 3 stk. (26 mm.) diskanter til at styre spredningen og sikre optimal gengivelse over et bredt lyttemråde. En kraftig basenhed leverer en imponerende bas, som både går dybt og samtidig leverer et solidt lydtryk, hvilket er med til at sikre R4b sin THX Ultra godkendelse. R4b er på alle måder en fantastisk højttaler, som bringer dig imponerende tæt på musik oplevelsen.

 
35.000,00 DKK

Perlisten - D12s

THX Dominus godkendt subwoofer

D12s er en imponerende stærk subwoofer, i et kompakt design. Hjertet i D12s den kraftige 12" basenhed. Denne drives af en 1500 watt karftig forstærker, hvilket gør D12s i stand til at spille dybt, med et imponerende lydtryk. D12s kan ydermere styres via Bluetooth, eller via touchskærm på toppen af subwooferen. En stærk subwoofer i et elegant design.

 
37.500,00 DKK

Perlisten - R210s

Imponerende subwoofer fra Perlisten

R210s er lillebror til den imponerende R212s. Hjertet i R210s er 2 massive 10" basenheder som er monteret i push-pull konfiguration. Denne konfiguration kombineret med en 1.300 watt forstærker gør R210s i stand til at levere et uhyggeligt lydtryk med imponerende lav forvrængning. R210s kan ydermere styres via Bluetooth, eller via touchskærm på toppen af subwooferen. En mildest talt imponerende subwoofer!

 
39.500,00 DKK

Perlisten - R212s

R212s er den ultimative subwoofer fra Perlisten. Hjertet i D212s er 2 massive 12" basenheder som er monteret i push-pull konfiguration. Denne konfiguration kombineret med en 1300 watt forstærker gør R212s i stand til at levere et uhyggeligt lydtryk med imponerende lav forvrængning. R212s kan ydermere styres via Bluetooth, eller via touchskærm på toppen af subwooferen. En mildest talt imponerende subwoofer!

 
43.250,00 DKK

Perlisten - D15s

THX Dominus godkendt subwoofer

D15s er fantastisk subwoofer fra Perlisten. Hjertet i D15s den kraftige 15" basenhed. Denne drives af en 2000 watt karftig forstærker, hvilket gør D15s i stand til at spille dybt, med et uhyggeligt lydtryk. D15s kan ydermere styres via Bluetooth, eller via touchskærm på toppen af subwooferen. En stærk subwoofer i et elegant design.

 
45.000,00 DKK

Perlisten - R5m

Bemærk, prisen er pr. sæt.

R5m er den perfekte fronthøjttaler til den ultimative hjemmebiograf. Her benyttes igen 3 stk. (26 mm.) diskanter til at styre spredningen og sikre optimal gengivelse over et bredt lyttemråde. 2 kraftige basenheder leverer en imponerende bas, som både går dybt og samtidig leverer et imponerende lydtryk, hvilket er med til at sikre R5m sin THX Dominus godkendelse. R5m er på alle måder en fantastisk højttaler, som bringer dig imponerende tæt på film oplevelsen.

 
46.000,00 DKK

Perlisten - S5c

Imponerende centerhøjttaler fra Perlisten.

S5c er en fremragende centerhøjttaler. Der er tale om en nyudviklet og innovativ model som byder på et væld af nye teknologier, hvilket bl.a. har gjort at Perlisten S5c har opnået THX Dominus godkendelse. S5c er bestykket med nogle af de bedste enheder på markedet, herunder en 28 mm. beryllium diskant, samt 2 stk. 28 mm. TCPD letvægts enheder, som er med til at "styre" spredningen. 2 kraftige TCPD basenheder leverer en imponerende bas, som både går dybt og samtidig leverer et imponerende lydtryk.

 
46.300,00 DKK

Perlisten - S5i-LR

Bemærk, prisen er pr. stk.

S5i-LR er Perlistens bedste indbygningshøjttaler. Der er tale om en nyudviklet og innovativ model som byder på et væld af nye teknologier, hvilket bl.a. har gjort Perlisten S5i-LR til verdens første THX Dominus godkendte indbygningshøjttaler. S5i-LR er bestykket med nogle af de bedste enheder på markedet, herunder en 28 mm. beryllium diskant, samt 2 stk. 28 mm. TCPD letvægts enheder, som er med til at "styre" spredningen. 2 kraftige TCPD basenheder leverer en imponerende bas, som både går dybt og samtidig leverer et imponerende lydtryk.

 
50.000,00 DKK

Perlisten - S5i-C

Bemærk, prisen er pr. stk.

S5i-LR er Perlistens bedste indbygningshøjttaler. Der er tale om en nyudviklet og innovativ model som byder på et væld af nye teknologier, hvilket bl.a. har gjort Perlisten S5i-LR til verdens første THX Dominus godkendte indbygningshøjttaler. S5i-LR er bestykket med nogle af de bedste enheder på markedet, herunder en 28 mm. beryllium diskant, samt 2 stk. 28 mm. TCPD letvægts enheder, som er med til at "styre" spredningen. 2 kraftige TCPD basenheder leverer en imponerende bas, som både går dybt og samtidig leverer et imponerende lydtryk.

 
50.000,00 DKK

Perlisten - R5t

Bemærk, prisen er pr. sæt.

R5t fra Perlisten bygger på de samme egenskaber som dens storebror S5t. Her benyttes igen 3 stk. (26 mm.) diskanter til at styre spredningen og sikre optimal gengivelse over et bredt lyttemråde. 2 kraftige basenheder leverer en imponerende bas, som både går dybt og samtidig leverer et imponerende lydtryk, hvilket er med til at sikre R5t sin THX Dominus godkendelse. R5t er på alle måder en fantastisk højttaler, som bringer dig imponerende tæt på musik & film oplevelsen.

 
55.000,00 DKK

Perlisten - S4s

Bemærk, prisen er pr. sæt.

S4s er en imponerende baghøjttaler fra Perlisten. Der er tale om en nyudviklet og innovativ model som byder på et væld af nye teknologier, hvilket bl.a. har gjort Perlisten S4s til verdens første THX Dominus godkendte baghøjttaler. S4s er bestykket med nogle af de bedste enheder på markedet, herunder en 28 mm. beryllium diskant, samt 2 stk. 28 mm. TCPD letvægts enheder, som er med til at "styre" spredningen. Den kraftige TCPD basenheder leverer en imponerende bas, som spiller dybt og præcist.

 
59.000,00 DKK

Perlisten - S7i-LR

Bemærk, prisen er pr. stk.

S7i-LR er Perlistens bedste indbygningshøjttaler. Der er tale om en nyudviklet og innovativ model som byder på et væld af nye teknologier, hvilket bl.a. har gjort Perlisten S7i-LR til verdens første THX Dominus godkendte indbygningshøjttaler. S7i-LR er bestykket med nogle af de bedste enheder på markedet, herunder en 28 mm. beryllium diskant, samt 2 stk. 28 mm. TCPD letvægts enheder, som er med til at "styre" spredningen. 4 kraftige TCPD basenheder leverer en imponerende bas, som både går dybt og samtidig leverer et imponerende lydtryk.

 
60.000,00 DKK

Perlisten - D212s

THX Dominus godkendt subwoofer

D212s er lillebror til den kritikkerroste D215s. Hjertet i D212s er 2 massive 12" basenheder som er monteret i push-pull konfiguration. Denne konfiguration kombineret med en 3000 watt forstærker gør D212s i stand til at levere et uhyggeligt lydtryk med imponerende lav forvrængning. D212s kan ydermere styres via Bluetooth, eller via touchskærm på toppen af subwooferen. En mildest talt imponerende subwoofer!

 
60.000,00 DKK

Perlisten - S7i-C

Bemærk, prisen er pr. stk.

S7i-C er Perlistens bedste indbygningshøjttaler. Der er tale om en nyudviklet og innovativ model som byder på et væld af nye teknologier, hvilket bl.a. har gjort Perlisten S7i-C til verdens første THX Dominus godkendte indbygningshøjttaler. S7i-C er bestykket med nogle af de bedste enheder på markedet, herunder en 28 mm. beryllium diskant, samt 2 stk. 28 mm. TCPD letvægts enheder, som er med til at "styre" spredningen. 4 kraftige TCPD basenheder leverer en imponerende bas, som både går dybt og samtidig leverer et imponerende lydtryk.

 
60.000,00 DKK

Perlisten - S7c

High-end centerhøjttaler fra Perlisten

S7c er Perlistens bedste centerhøjttaler. Der er tale om en nyudviklet og innovativ model som byder på et væld af nye teknologier, hvilket bl.a. har gjort Perlisten S7c til verdens første THX Dominus godkendte center. S7c er bestykket med nogle af de bedste enheder på markedet, herunder en 28 mm. beryllium diskant, samt 2 stk. 28 mm. TCPD letvægts enheder, som er med til at "styre" spredningen. 4 kraftige TCPD basenheder leverer en imponerende bas, som både går dybt og samtidig leverer et imponerende lydtryk.

 
61.000,00 DKK

Perlisten - S4b

Bemærk, prisen er pr. sæt.

S4b er en imponerende reolhøjttaler fra Perlisten. Der er tale om en nyudviklet og innovativ reolmodel som byder på et væld af nye teknologier, hvilket bl.a. har gjort Perlisten S4b til verdens første THX Dominus godkendte reolhøjttaler. S4b er bestykket med nogle af de bedste enheder på markedet, herunder en 28 mm. beryllium diskant, samt 2 stk. 28 mm. TCPD letvægts enheder, som er med til at "styre" spredningen. Den kraftige TCPD basenheder leverer en imponerende bas, som spiller dybt og præcist.

 
63.200,00 DKK

Perlisten - D215s

THX Dominus godkendt subwoofer fra Perlisten

D215s er den ultimative subwoofer fra Perlisten. Hjertet i D215s er 2 massive 15" basenheder som er monteret i push-pull konfiguration. Denne konfiguration kombineret med en 3000 watt forstærker gør D215s i stand til at levere et uhyggeligt lydtryk med imponerende lav forvrængning. D215s kan ydermere styres via Bluetooth, eller via touchskærm på toppen af subwooferen. En mildest talt imponerende subwoofer!

 
75.000,00 DKK

Perlisten - R7t

Bemærk, prisen er pr. sæt.

R7t fra Perlisten bygger på de samme egenskaber som dens storebror S7t. Her benyttes igen 3 stk. (26 mm.) diskanter til at styre spredningen og sikre optimal gengivelse over et bredt lyttemråde. 4 kraftige basenheder leverer en imponerende bas, som både går dybt og samtidig leverer et imponerende lydtryk, hvilket er med til at sikre R7t sin THX Dominus godkendelse. R7t er på alle måder en fantastisk højttaler, som bringer dig imponerende tæt på musik & film oplevelsen.

 
77.500,00 DKK

Perlisten - S5m

Bemærk, prisen er pr. sæt og ekskl. standere.

S5m er en 1. klasses fronthøjttaler fra Perlisten. Der er tale om en nyudviklet og innovativ model som byder på et væld af nye teknologier, hvilket bl.a. har gjort Perlisten S5m til verdens første THX Dominus godkendte fronthøjttaler. S5m er bestykket med nogle af de bedste enheder på markedet, herunder en 28 mm. beryllium diskant, samt 2 stk. 28 mm. TCPD letvægts enheder, som er med til at "styre" spredningen. 2 kraftige TCPD basenheder leverer en imponerende bas, som både går dybt og samtidig leverer et imponerende lydtryk.

 
102.000,00 DKK

Perlisten - S5t

Bemærk, prisen er pr. sæt.

S5t er en nyudviklet og innovativ gulvmodel som byder på et væld af nye teknologier, hvilket bl.a. har gjort at Perlisten S5t er THX Dominus godkendt. S5t er bestykket med nogle af de bedste enheder på markedet, herunder en 28 mm. beryllium diskant, samt 2 stk. 28 mm. TCPD letvægts enheder, som er med til at "styre" spredningen. 2 kraftige TCPD basenheder leverer en imponerende bas, som både går dybt og samtidig leverer et imponerende lydtryk.

Disse unikke teknologier er med til at gøre Perlisten til en éner i et marked, hvor flere kanaler, højere opløsning og større dynamisk rækkevidde, flytter grænsen for hvad moderne højttalersystemer skal kunne præstere.

 
122.000,00 DKK

Perlisten - S7t

Bemærk, prisen er pr. sæt.

S7t er Perlistens flagskibshøjttalere. Der er tale om en nyudviklet og innovativ gulvmodel som byder på et væld af nye teknologier, hvilket bl.a. har gjort Perlisten S7t til verdens første THX Dominus godkendte højttaler. S7t er bestykket med nogle af de bedste enheder på markedet, herunder en 28 mm. beryllium diskant, samt 2 stk. 28 mm. TCPD letvægts enheder, som er med til at "styre" spredningen. 4 kraftige TCPD basenheder leverer en imponerende bas, som både går dybt og samtidig leverer et imponerende lydtryk.

Disse unikke teknologier er med til at gøre Perlisten til en éner i et marked, hvor flere kanaler, højere opløsning og større dynamisk rækkevidde, flytter grænsen for hvad moderne højttalersystemer skal kunne præstere.

 
150.000,00 DKK