Højttaler Stands

Daisy o­n the Ohoopee

Højttaler standen har stor indflydelse på lyden.

Når man skal finde en platform til sine reol højttalere, er det utroligt vigtigt at denne platform sikrer en god afkobling fra omgivelserne, samtidig med at den ser elegant ud i stumiljøet. Vi har udvalgt en række højttaler stande som imødekommer netop disse to behov.

Focal - Chora Center Stand

Stander til Centerhøjttaler

Bemærk, prisen er pr. stk.

Chora standen er specielt designet til brug med Focal's Chora Center højttaler, men den kan nemt bruges med andre mærker og modeller. Selve standen er i MDF og har en højde på 45 cm. (uden spikes).

 
890,00 DKK

Focal - Chora Stand

Elegant højttaler stander fra Focal

Bemærk, prisen er pr. sæt

Chora standen er specielt designet til brug med Focal's Chora 806 højttalere, men den kan nemt bruges med andre mærker og modeller. Selve standen er i MDF og har en højde på 55 cm. (uden spikes).

 
1.790,00 DKK

JBL - L82 Stands

Original stander fra JBL

Prisen er pr. sæt.

Original stander til JBL L82 højttalere. Disse standere løfter dine JBL L82 op i den rigtige højde og giver dem samtidig en elegant vinkel.

 
1.795,00 DKK

Dynaudio - Stand 10

Elegant stand fra Dynaudio

Stand 10 er en Elegant højttaler stand fra Dynaudio. Ideen bag gik ud på at skabe en effektiv afkobling for dine kompakte højttalere. Denne stand har en elegant top- og bundplade, integreret kabelskjuler og byder på en kraftig lydforbedring. Stand 10 er intet mindre end en moderne højttaler stand, som optimerer dine komptakte højttaleres lyd. 

 
2.195,00 DKK

JBL - L100 Stands

Original stander fra JBL.

Original stander til JBL L100 højttalere. Disse standere løfter dine JBL L100 op i den rigtige højde og giver dem samtidig en elegant vinkel.

 
3.495,00 DKK

Dynaudio - Stand 20

Ultimativ stand fra Dynaudio

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Stand 20 er en fremragende højttaler stand fra Dynaudio. Ideen bag gik ud på at skabe den ultimative afkobling for dine kompakte højttalere. Denne stand har en elegant top- og bundplade, integreret kabelskjuler og byder samtidig på en kraftig lydforbedring. Stand 20 er intet mindre end en moderne højttaler stand, som optimerer dine komptakte højttaleres lyd.

 
3.995,00 DKK

KEF - Stands Reference 1

Højttaler stands der er ideele for KEF Reference 1 kompakt højttaleren.

Bemærk prisen er pr. sæt.

KEFs Reference 1 højttaleren er unik og skal selvfølgelig have den rette afkobling, hvilket Stand 1 sørger for. Den er bygget med henblik på at få det maksimale ud af Reference 1 højttaleren.

 
9.590,00 DKK

KEF - Stands Reference 4C

Ideel højttaler stand til KEF Reference 4C center højttaler.

Bemærk prisen er pr. stk.

KEFs Reference 4c højttaleren er unik og skal selvfølgelig have den rette afkobling, hvilket Stand 4c sørger for. Den er bygget med henblik på at få det maksimale ud af Reference 4c center højttaleren.

 
9.695,00 DKK