Strømforsyning/Renser

Daisy o­n the OhoopeeMange opgraderer deres anlæg med kabler.


I mens andre vælger at give sit lydsystem en støjsvag og stabil ekstern strømforsyning eller strømrenser. Dette kan gøre ekstremt meget på lydbilledet, da det er med til at fjerne alt det unødvendige baggrundsstøj, men samtidig at den bringer fokus til detalje billedet.

iFi - GND Defender

Fjerner uønskede jordsløjfer (ground loops) forårsaget af forskellige jordpotentialer, der efterlader et irriterende lavfrekvent brummen fra højttalerne.

For mange apparater i et Hi Fi system, kan resultere i "for meget" jord med forskellig potentiale og dermed jordsløjfer (ground loops), der afstedkommer brum og anden støj. GND Defender placeres i apparatets netbrønd før netstikket og detekterer, hvis der skulle være mere end én jord til stede og den potentialeforskel det giver. Når det fænomen opstår, fjerner GND defender den overflødige jord og genskaber den ønskede stilhed.

 
795,00 DKK

iFi - AC iPurifier

AC filter fra iFi

iPurifier fra iFi fjerner uønsket elektromagnetisk, samt RF støj fra el-nettet, hvilket giver en renere strøm til dit følsomme audioudstyr.

 
995,00 DKK

iFi - DC Blocker

Alle fordelene ved at fjerne irriterende brummen uden ulemper - Blokerer på intelligent vis DC-spændinger fra lysnettet for at eliminere transformatorbrummen.

De fleste af vores Hi-Fi apparater er udstyret med ringkernetransformatorer og det er en god ting, men sådan en bandit har et stort minus og det er, at indkommende DC fra strømnettet kan give mekanisk støj fra ringkernen. Det er så her DC blocker kommer ind og blokerer DC, så det ikke kommer ind i transformatoren, hvorved man undgår den støj, der ubærligt vil degradere lydoplevelsen. Den sættes ind i apparatets netbrønd og strømstikket sættes så ind i DC blockereren.

 
995,00 DKK

Isotek - Evo3 Isoplug

Strømfilter der er lavet til at blive placeret ved siden af "støjende" enheder.

Alt med en strømforsyning, så som PC'er, køleskabe, mikrobølgeovne osv. er med til at skabe "støj" på dit anlæg. IsoPlug skal blog stikkes i stikkontaken ved siden af disse apparater, for øjeblikkelig virkning.

 
1.000,00 DKK

Nordöst - QK1

Støjrenser i særklasse fra Nordöst.

Man bliver overrasket når man sætter denne lille stump tilbehør til. Den giver virkelig et forbedret og naturligere lydbillede. QK-1 sættes i din stikontakt eller anden ledig plads i din strømskinne derhjemme. Resultatet bliver mere dybde og mindre baggrundsstøj.

 
2.400,00 DKK

Isotek - Evo3 Mini Mira

Super strømfilter specielt lavet til TV og projekter.

Mini Mira er specielt designet til visuelle produkter som CRT, LCD, LED & plasma skærme – hvor den ved hjælp af et smart “Triple Resonance Filter©” forbedrer billedet – simpelthen ved at fungere som et effektivt filter på de kredsløb som forstyrres af for meget støj. Mini Mira er også en stor forbedring på en projektor.

 
2.800,00 DKK

Isotek - V5 Gemini

Høj kvalitets stikdåse med plads til 2 udtag. Klar forbedring til dit hi-fi system. 

V5 Gemini er den nye og opdaterede version af Isotek's prisvindende EVO3 Polaris. Den er bestykket med 2 stk. 10A udgange, og reducerer uønsket RFI støj med 35 dB. En enkel og elegant løsning som forbedrer ydelsen fra dit musikanlæg.

 
3.200,00 DKK

Nordöst - Qv2

Støjrenser i særklasse fra Nordost.

Qv2 er designet til at forbedre lyd og/eller billedgengivelsen på dit anlæg. Den kan enten benyttes alene eller sammen med Nordos's andre Quantum produkter. Qv2 fungerer direkte i din stikdåse og producerer en række pulserende frekvenser som sænker støj gulvet. Forskellen er markant.

 
3.400,00 DKK

Isotek - V5 Polaris inkl. Initium C13 strømkabel

Høj kvalitets stikdåse med 6 udtag. Klar forbedring til dit hi-fi system. 

Den nye V5 Polaris er forbedret på en række punkter, herunder ni gange mere effektiv Differentiel tilstandsfiltrering, forøget strømstyrke med reduceret modstand samt 60% forbedret Jævnstrømsmodstand. Beskyttelsen er også forbedret, og designet er blevet mere elegant. V5 Polaris giver den bedste ydelse til prisen.

 
5.400,00 DKK

iFi - Powerstation

Stikdåse med indbygget strømrenser

Powerstation er en 1.klasses stikdåse fra iFi med plads til 6 tilslutninger. Powerstation har indbygget støjfilter som fjerner uønsket elektromagnetisk, samt RF støj fra nettet. Ydermere beskytter Powerstation også dit følsomme udstyr mod kraftig strøm.

 
5.895,00 DKK

Isotek - V5 Corvus inkl. Intium C13 strømkabel

Høj kvalitets stikdåse med 9 udtag. Klar forbedring til dit hi-fi system.

Den nye V5 Corvus er forbedret på en række punkter, herunder ni gange mere effektiv Differentiel tilstandsfiltrering, forøget strømstyrke med reduceret modstand samt 60% forbedret Jævnstrømsmodstand. Beskyttelsen er også forbedret, og designet er blevet mere elegant. V5 Corvus giver den bedste ydelse til prisen.

 
7.200,00 DKK

Isotek - V5 Sirius inkl. Premier C19 kabel

Stærk strømrenser fra Isotek

V5 Sirius er den nye og opdaterede version af Isotek's prisvindende EVO3 Sirius. Den er bestykket med 6 stk. 16A udgange, og reducerer uønsket RFI støj med op til 45 dB. En enkel og elegant løsning som forbedrer ydelsen fra dit musikanlæg.

 
8.200,00 DKK

Nordöst - QB4 mk III

Strømdåse fra Nordost med Quantum teknologi.

Stikdåse med udtag. QB4 mk. III benytter Nordost særlige Quantum teknologi som renser strømmen. Forskellen er markant! Tilslut din forstærker, CD afspiller, Blu-ray eller skærm og du vil opleve et mere roligt lydbillede samt billed gengivelse.

 
11.000,00 DKK

Isotek - V5 Elektra inkl. Initium C13 strømkabel

1. klasses strømrenser fra Isotek

Isotek V5 Elektra benytter individuel strømrensning på hver enkelt udtag. Den har forbedret strømbeskyttelse, Den er bestykket med 6 stk. 10A udgange, og reducerer uønsket RFI støj med imponerende 55 dB. In mildest talt imponerende strømrenser til en stærk pris.

 
13.500,00 DKK

Nordöst - QB8 mk III

Strømrenser fra Nordost.

Stikdåse med 8 udtag. QB8 mk.III benytter Nordost særlige Quantum teknologi som renser strømmen. QB8 producerer en række pulserende frekvenser som sænker støj gulvet. Forskellen er markant! Tilslut din forstærker, CD afspiller, Blu-ray eller skærm og du vil opleve et mere roligt lydbillede samt billed gengivelse. QB8 har 8 tilslutninger.

 
18.000,00 DKK

Isotek - V5 Aquarius inkl. Premier C19 strømkabel

Strømrenser med 6 udtag

Den oprindelige Aquarius blev hyldet som en af de bedste strømrensere til prisen. Den nye V5 model tager ydelsen til et nyt niveau. Der er større kraftresourcer at hente via et 35% kraftigere konstrueret kobber kredsløb, jævnstrømsmodstanden er forbedret med 25% og tættere på idealet på 0 Ohm. Beskyttelseskredsen er også forbedret og øget til 81.000A. Hver udgang har sit eget strømrensningskredsløb, så du finder i alt 6 kredsløb i Aquarius.

 
19.900,00 DKK

Isotek - V5 Sigmas inkl. Premier C19 kabel

Stærk strømrenser fra Isotek

Isotek V5 Sigmas er en af de mest effektive metoder at opgradere dit anlæg med. Den nye V5 version er en markent opgradering over den gamle EVO3 Sigmas. Den nye version byder på 7 udtag som giver en reduktion i RFI på op til 80dB. En imponerende strømrenser fra Isotek.

 
34.900,00 DKK

McIntosh - MPC500

Strømrenser fra McIntosh

MPC500 er en 1. klasses strømrenser fra McIntosh. Enheden fjerner uønsket støj fra el-nettet og giver bedre arbejdsvilkår fra dine følsomme audiokomponenter samt et lavere støjgulv. MPC500 har tilslutning for op til 4 enheder.

 
34.995,00 DKK

Isotek - V5 Titan inkl. Premier C19 strømkabel

High-end strømrenser fra Isotek

Da den oprindelige Titan blev lanceret i 2004, satte den ny standard for high-end strømrensning, og vandt prisen som bedste strømrenser i Hi-Fi News. Den nye V5 model er udvidet et tredje udtag, samt et 'system link' udtag, som muliggør sammenkoblingen af flere Isotek enheder at blive forbundet. Der er større kraftresourcer at hente via et 50% kraftigere konstrueret kobber kredsløb, jævnstrømsmodstanden er forbedret og tættere på idealet 0 Ohm. Beskyttelseskredsen er også forbedret og øget til 153.000A. Dette er uden tvivl en af de mest robuste strømrensere på markedet.

 
37.800,00 DKK

Naim - NPX 300 New Classic

High-End strømforsyning til Naim NSC 222

Naim NPX 300 er den ultimative strømforsyning fra Naim. Med dette produkt understreger Naim, at det er nødvendigt med en stabil og stærk strømforsyning, til ens forforstærker/streamer. NPX 300 giver nemlig den optimale udnyttelse af din NSC 222 og sørger for at strøm er det sidste du behøver at tænke på. Naim NPX 300 skal ses som et topprodukt fra Naim og en fantastisk opgraderingsmulighed til NCS 222 enheden.

 
58.500,00 DKK

Isotek - Evo3 Mosaic Genesis

Reference strømfilter fra IsoTek.

IsoTek Mosaic Genesis repræsentere en Hybrid af IsoTeks to statement teknologier fra Genesis og SuperTitan i ét og samme produkt – med 5 output, hvoraf 2 er dedikeret til High Power produkter som effektforstærkere og de øvrige 3 er dedikeret til forforstærkere, CD’afspillere, streamere etc.

 
70.400,00 DKK

McIntosh - MPC1500

Strømrenser fra McIntosh

MPC1500 er en 1. klasses strømrenser fra McIntosh. Enheden fjerner uønsket støj fra el-nettet og giver bedre arbejdsvilkår fra dine følsomme audiokomponenter samt et lavere støjgulv. MPC1500 har tilslutning for op til 6 enheder.

 
74.995,00 DKK

Naim - 555PS

Reference strømforsyning fra Naim!

Naim 555PS er den ultimative strømforsyning fra Naim. Med dette produkt understreger Naim, at det er nødvendigt med en stabil og stærk strømforsyning, til ens forforstærker, streamer eller CD afspiller. 555PS giver nemlig den optimale udnyttelse af dine produkter og sørger for at strøm er det sidste du behøver at tænke på. 555PS blev oprindeligt lavet til at samarbejde med CD555, men efterfølgende finder vi det også naturligt, at den skal samarbejde med NDS streameren. Naim 555PS skal ses som et topprodukt fra Naim og en fantastisk opgraderingsmulighed til produkter som NDX streameren, Naim DAC og HDX serveren.

 
82.900,00 DKK

Accuphase - PS-1200

PS-1250 leverer en imponerende forbedring i lydkvalitet 

Denne strømforsyning leverer strøm til hele dit musiksystem.

Accuphases Clean Power Supply sikrer en minimal støj og forvrængning ved hjælp af den banebrydende "waveform shaping technology" der sammenligner strømforsyningens strøm med en reference og derved fjerner uønsket støj. 

 
102.000,00 DKK

Isotek - Evo3 Super Titan 32 amp

Ultimativ strømfilter med 32 ampere.

Leveres med EVO3 Premier strømkabel.

Super Titan er det ultimative statement indenfor High Power strøm rensning. Super Titan er fremstillet med henblik på at kunne forsyne selv de mest strømkrævende effektforstærkere og kan levere 7.360 W kontinuerligt og helt op til 35.500 W i peak.

SUPER TITAN kan også leveres i en 20 amperes udgave, hvis man ikke har brug helt så meget strøm

 
144.000,00 DKK

Isotek - Evo3 Genesis

En milepæl inden for strømrensere.

Leveres med EVO3 Premier strømkabel.

Med Genesis har IsoTek sat en milepæl indenfor strømrensning og et revolutionerende produkt med 100 fokus på ren strøm og ultra lav forvrængning – Genesis sigter specifikt på anvendelse med forforstærkere og kilder som CD, streamere og pladespillere. Genesis stabiliserer din strømforbindelse til 230 volt +/- 2 %.

 
198.000,00 DKK