Strømforsyning/Renser | KT Radio

Strømforsyning/Renser

Daisy o­n the OhoopeeMange opgraderer deres anlæg med kabler.

I mens andre vælger at give sit lydsystem en støjsvag og stabil ekstern strømforsyning eller strømrenser. Dette kan gøre ekstremt meget på lydbilledet, da det er med til at fjerne alt det unødvendige baggrundsstøj, men samtidig at den bringer fokus til detalje billedet.

iFi - GND Defender

Fjerner uønskede jordsløjfer (ground loops) forårsaget af forskellige jordpotentialer, der efterlader et irriterende lavfrekvent brummen fra højttalerne.

For mange apparater i et Hi Fi system, kan resultere i "for meget" jord med forskellig potentiale og dermed jordsløjfer (ground loops), der afstedkommer brum og anden støj. GND Defender placeres i apparatets netbrønd før netstikket og detekterer, hvis der skulle være mere end én jord til stede og den potentialeforskel det giver. Når det fænomen opstår, fjerner GND defender den overflødige jord og genskaber den ønskede stilhed.

 
795,00 DKK

iFi - DC Blocker

Alle fordelene ved at fjerne irriterende brummen uden ulemper - Blokerer på intelligent vis DC-spændinger fra lysnettet for at eliminere transformatorbrummen.

De fleste af vores Hi-Fi apparater er udstyret med ringkernetransformatorer og det er en god ting, men sådan en bandit har et stort minus og det er, at indkommende DC fra strømnettet kan give mekanisk støj fra ringkernen. Det er så her DC blocker kommer ind og blokerer DC, så det ikke kommer ind i transformatoren, hvorved man undgår den støj, der ubærligt vil degradere lydoplevelsen. Den sættes ind i apparatets netbrønd og strømstikket sættes så ind i DC blockereren.

 
995,00 DKK

iFi - AC iPurifier

AC filter fra iFi

iPurifier fra iFi fjerner uønsket elektromagnetisk, samt RF støj fra el-nettet, hvilket giver en renere strøm til dit følsomme audioudstyr.

 
995,00 DKK

Isotek - Evo3 Isoplug

Strømfilter der er lavet til at blive placeret ved siden af "støjende" enheder.

Alt med en strømforsyning, så som PC'er, køleskabe, mikrobølgeovne osv. er med til at skabe "støj" på dit anlæg. IsoPlug skal blog stikkes i stikkontaken ved siden af disse apparater, for øjeblikkelig virkning.

 
1.000,00 DKK

Nordöst - QK1

Støjrenser i særklasse fra Nordöst.

Man bliver overrasket når man sætter denne lille stump tilbehør til. Den giver virkelig et forbedret og naturligere lydbillede. QK-1 sættes i din stikontakt eller anden ledig plads i din strømskinne derhjemme. Resultatet bliver mere dybde og mindre baggrundsstøj.

 
2.400,00 DKK

Isotek - Evo3 Mini Mira

Super strømfilter specielt lavet til TV og projekter.

Mini Mira er specielt designet til visuelle produkter som CRT, LCD, LED & plasma skærme – hvor den ved hjælp af et smart “Triple Resonance Filter©” forbedrer billedet – simpelthen ved at fungere som et effektivt filter på de kredsløb som forstyrres af for meget støj. Mini Mira er også en stor forbedring på en projektor.

 
2.800,00 DKK

Nordöst - Qv2

Støjrenser i særklasse fra Nordost.

Qv2 er designet til at forbedre lyd og/eller billedgengivelsen på dit anlæg. Den kan enten benyttes alene eller sammen med Nordos's andre Quantum produkter. Qv2 fungerer direkte i din stikdåse og producerer en række pulserende frekvenser som sænker støj gulvet. Forskellen er markant.

 
3.400,00 DKK

IsoTek - EVO3 Polaris

Høj kvalitets stikdåse med plads til 6 udtag. Klar forbedring til dit hi-fi system. 

EVO3 Polaris er til dig der ikke har prøvet at lege med strømfiltrer før. Her kan du få en super løsning, til fjernnelse af unødig støj, på dit system derhjemme. Polaris er en effektiv opgradering, som et hvert system kan leve godt godt af. Forbløffende værdig for pengene og helt klart et lyt værd.

 
3.980,00 DKK

Naim - NAPSC 2

Fremragende lille opgradering fra Naim.

NAPSC er den mindste strømforsyning i Naim's sortiment, men man skal ikke lade sig narre af størrelsen. Det er en rigtig god opgradering til NAC 202 og den bruges til at tage sig af strøm på de operative dele. Den kan også bruges som strømforsyning til Naims Headline hovedtelefonforstærker, for en endnu renere, bestemt og dynamisk lyd. Udover dette kan den også bruges til at forbedre lyden fra din NAC282 og er også et veloplagt valg til din HeadLine.

 
4.900,00 DKK

IsoTek - EVO3 Sirius

Strømskinne med 6 udtag til forbedring af dit hi-fi system.

IsoTek's EVO3 Sirius er en multi prisvindende strømskinne, som er med til at filtrere støj fra dine stikdåser derhjemme. Dermed kan dit system derhjemme få en renhed i musikken, som ikke er hørt før med almindelige stikkontakter. Sirius kan monteres diskret bag dit hi-fi system med det særlige vægbeslag, som er bygget med. Et specialbeslag gør det desuden muligt, at vægmontere Sirius diskret på væggen ved dit anlæg.

 

 
5.600,00 DKK

iFi - Powerstation

Stikdåse med indbygget strømrenser

Powerstation er en 1.klasses stikdåse fra iFi med plads til 6 tilslutninger. Powerstation har indbygget støjfilter som fjerner uønsket elektromagnetisk, samt RF støj fra nettet. Ydermere beskytter Powerstation også dit følsomme udstyr mod kraftig strøm.

 
5.895,00 DKK

IsoTek - EVO3 Corvus

Super strømrenser fra IsoTek

Corvus er et super velfungerende strømfilter. Corvus fjerner unødig støj på dit system derhjemme. Corvus er en effektiv opgradering, som kan optimere lyden på ethvert system. Forbløffende værdi for pengene og helt klart et lyt værd.

 
6.400,00 DKK

Nordöst - QB4 mk II

Strømdåse fra Nordost med Quantum teknologi.

Stikdåse med udtag. QB4 benytter Nordost særlige Quantum teknologi som renser strømmen. Forskellen er markant! Tilslut din forstærker, CD afspiller, Blu-ray eller skærm og du vil opleve et mere roligt lydbillede samt billed gengivelse.

 
9.000,00 DKK

Naim - FlatCap XS

Fremragende strømforsyning fra Naim.

 

Naim FlatCap XS er en “dual-rail” strømforsyning der, enten alene eller i par, leverer den mest effektive måde at få den ultimative præstation ud et XS system.
FlatCap XS er en ekstern strømforsyning. Lydforbedringerne er små, men vigtige: Dynamikken er mere jævn i hele det hørbare område, bassen er mere nuanceret og støjniveauet er sænket.
Den kan også benyttes sammen med NAC-202 eller NAC-282 forforstærker samt Naims Snaxo elektroniske delefilter i forbindelse med et aktivt system.
Den kan også bruges sammen med alle Naims Phonoforforstærkere (RIAA).

Naim FlatCap XS er en “dual-rail” strømforsyning der, enten alene eller i par, leverer den mest effektive måde at få den ultimative præstation ud et XS system.FlatCap XS er en ekstern strømforsyning. Lydforbedringerne er små, men vigtige: Dynamikken er mere jævn i hele det hørbare område, bassen er mere nuanceret og støjniveauet er sænket.
Den kan også benyttes sammen med NAC-202 eller NAC-282 forforstærker samt Naims Snaxo elektroniske delefilter i forbindelse med et aktivt system.
Den kan også bruges sammen med alle Naims Phonoforforstærkere (RIAA).

 

 
10.900,00 DKK

Nordöst - QB8 mk II

Strømrenser fra Nordost.

Stikdåse med udtag. QB8 benytter Nordost særlige Quantum teknologi som renser strømmen. QB8 producerer en række pulserende frekvenser som sænker støj gulvet. Forskellen er markant! Tilslut din forstærker, CD afspiller, Blu-ray eller skærm og du vil opleve et mere roligt lydbillede samt billed gengivelse. QB8 har 8 tilslutninger.

 
15.400,00 DKK

Naim - HI-CAP DR

Strømforsynings Klassiker i ny opdateret vesion. 

Det kan godt være at Hi-Cap DR ser lille ud, men derfor skal den absolut ikke udelukkes. Denne søde lille strømforsyning kan bruges lige fra en NAC 152 til NAC 282. Den fungerer også rigtig godt sammen med SuperNait, Stageline Riaa og SuperLine.

 
16.900,00 DKK

Isotek - Evo3 Sigmas

Fantastisk strømfilter til pengene fra IsoTek.

Sigmas har 6 udtag – 4 medium power udtag (2.300W) til CD afspillere, streamere, tunere, etc og 2 High power udtag ( 3.680 W) til produkter der trækker meget strøm. High Power udtagene er nedskalerede versioner af de kredsløb der sidder i Titan. Sigmas har et LED display som viser den aktuelle spænding og den aktuelle forvrængning /støj på nettet.

 
29.800,00 DKK

McIntosh - MPC500

Strømrenser fra McIntosh

MPC500 er en 1. klasses strømrenser fra McIntosh. Enheden fjerner uønsket støj fra el-nettet og giver bedre arbejdsvilkår fra dine følsomme audiokomponenter samt et lavere støjgulv. MPC500 har tilslutning for op til 4 enheder.

 
31.195,00 DKK

Isotek - Evo3 Titan

Strømfilter i absolut topklasse.

Den ULTIMATIVE upgrade til dem, der gerne vil forkæle deres for- og effektforstærker sæt. Det er ingen hemmelighed , at Titan er en af vores egne favorit produkter fra IsoTek. Selv på forstærkersæt til +250.000 kr. er en Titan en STOR forbedring. Bedre bas gengivelse, bedre detaljering, større og nemmere indlevelse i musikken – ja, superlativerne står i kø hos alle der har hørt en Titan – et af de IsoTek produkter som du ikke skal prøve – hvis du altså ikke er klar til at beholde den.

 
34.800,00 DKK

Naim - XPS DR

Fleksibel strømforsyning fra Naim!

XPS DR er en fremragende strømforsyning og passer perfekt sammen med Naim DAC, NDX, CDX2, NDS og ND5 XS. Med sin store ringkerne trafo, så kan XPS DR strømføde langt de fleste produkter fra Naim's sortiment. Støjsvag og stabil er to nøgleord Naim's ingeniøre har i tanke, når de laver strømforsyninger og det må vi sige at de formår at få igennem i dette produkt. Den store ringkerne trafo føder 6 separate DR regulatorer, og XPS sørger på den måde for en støjsvag og stabil strømforsyning til dine Naim produkter.

 
41.900,00 DKK

Naim - SuperCap DR

Suveræn opgraderings mulighed fra Naim!

SuperCap er det oplagte valg til dem, der gerne vil opgradere performance på deres Naim forforstærker - den forbedrer lyden fra alle forforstærkere op til NAC282 - NAC172 undtaget - og er det eneste valg til en NAC252. SuperCap er med sine 13 x 24V DR regulatorer et veritabelt kraftværk, som ubesværet sørger for at levere strøm stabilt og støjsvagt. SuperCap kan også bruges som ekstern strømforsyning til SNAXO delefilter og SuperLine riaa'en.

 
49.900,00 DKK

McIntosh - MPC1500

Strømrenser fra McIntosh

MPC1500 er en 1. klasses strømrenser fra McIntosh. Enheden fjerner uønsket støj fra el-nettet og giver bedre arbejdsvilkår fra dine følsomme audiokomponenter samt et lavere støjgulv. MPC1500 har tilslutning for op til 6 enheder.

 
66.395,00 DKK

Isotek - Evo3 Mosaic Genesis

Reference strømfilter fra IsoTek.

IsoTek Mosaic Genesis repræsentere en Hybrid af IsoTeks to statement teknologier fra Genesis og SuperTitan i ét og samme produkt – med 5 output, hvoraf 2 er dedikeret til High Power produkter som effektforstærkere og de øvrige 3 er dedikeret til forforstærkere, CD’afspillere, streamere etc.

 
70.400,00 DKK

Naim - 555PS

Reference strømforsyning fra Naim!

Naim 555PS er den ultimative strømforsyning fra Naim. Med dette produkt understreger Naim, at det er nødvendigt med en stabil og stærk strømforsyning, til ens forforstærker, streamer eller CD afspiller. 555PS giver nemlig den optimale udnyttelse af dine produkter og sørger for at strøm er det sidste du behøver at tænke på. 555PS blev oprindeligt lavet til at samarbejde med CD555, men efterfølgende finder vi det også naturligt, at den skal samarbejde med NDS streameren. Naim 555PS skal ses som et topprodukt fra Naim og en fantastisk opgraderingsmulighed til produkter som NDX streameren, Naim DAC og HDX serveren.

 
71.900,00 DKK

Isotek - Evo3 Super Titan 32 amp

Ultimativ strømfilter med 32 ampere.

Leveres med EVO3 Premier strømkabel.

Super Titan er det ultimative statement indenfor High Power strøm rensning. Super Titan er fremstillet med henblik på at kunne forsyne selv de mest strømkrævende effektforstærkere og kan levere 7.360 W kontinuerligt og helt op til 35.500 W i peak.

SUPER TITAN kan også leveres i en 20 amperes udgave, hvis man ikke har brug helt så meget strøm

 
101.800,00 DKK

Isotek - Evo3 Genesis

En milepæl inden for strømrensere.

Leveres med EVO3 Premier strømkabel.

Med Genesis har IsoTek sat en milepæl indenfor strømrensning og et revolutionerende produkt med 100 fokus på ren strøm og ultra lav forvrængning – Genesis sigter specifikt på anvendelse med forforstærkere og kilder som CD, streamere og pladespillere. Genesis stabiliserer din strømforbindelse til 230 volt +/- 2 %.

 
158.200,00 DKK