Højttaler Subwoofer | KT Radio

Højttaler Subwoofer

Daisy on the Ohoopee

Subwoofere kan give dig den dybde du mangler i dit stereo anlæg eller hjemmebiograf.

En subwoofer er noget af det mest essentielle ved en hjemmebiograf, men her hos KT Radio har vi også lært at en subwoofer virkelig kan give perspektiv i stemmeføring når det gælder stereo. Vores bedste bud på en pris billig subwoofer starter ved ca. 1.999,- kr. Her gør Fx. REL, Paradigm, JBL det utroligt godt. Forskellen på de lidt bedre subwoofer er bl.a. effektforstærkernes størrelse, basenhederne og om det er et lukket system eller reflex. En god sub kendetegnes ved at være hurtig (så den kan følge med de øvrige højttalere), samtidig med at den uanstrengt kan gå dybt ned. Dette er ingen let opgave, hvilket er grunden til at de dyreste subwoofere snildt kan koste 30-40.000 kr.

Harman Kardon - Citation Sub S

Trådløs og kompakt subwoofer fra Harman Kardon

Fyldig og dyb bas i et elegant, kompakt design. Harman Kardon Citation Sub S subwooferen leverer klassens bedste baslyd til alle dine yndlingsfilm og din yndlingsmusik. Det stilfulde design med førsteklasses materialer står godt til moderne indretning. Og med sit kompakte design passer den ind overalt. Subwooferen er let at opsætte og bruge - og fuldt kompatibel med hele Harman Kardon Citation-serien, herunder Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700 soundbar, Citation Bar og Harman Kardon Citation Tower-højttalere. Fuldend din komplette 5.1 surround-oplevelse i hjemmebiografen med Harman Kardon Citation Sub S.

 
2.999,00 DKK

MK Sound - V8

V8 er en utrolig kraftig sub, som byder på en imponerende ydelse til trods for sin beskedne størrelse. Den nye V serie trækker på de samme teknologier som benyttes i den fantastiske X serie. V8 er bestykket med en kraftig 8" basenhed og har indbygget 150 Watt forstærker (250 W peak). Modellen fås i satin hvid og sort.

 
5.495,00 DKK

REL - HT/1003

Hjemmebiograf subwoofer fra REL

REL's nye HT (Home Theater) serie af subwoofere er dedikeret til brug i hjemmebiograf miljøer. HT/1003 er bestykket med en kraftig 10" basenhed og en kraftig 300 Watt forstærker, hvilket gør den velegnet til brug i små til mellemstore rum. HT/1003 byder på en imponerende gengivelse til prisen, med stor præcision og et enormt overskud.

 
5.500,00 DKK

Harman Kardon - Citation Sub

Trådløs subwoofer i Citation serien

Harman Kardon Citation Sub er en trådløs næste-generations subwoofer, som er let at sætte op og bruge. Den kombinerer lydtekniske nyskabelser med et sofistikeret design med sans for de mindste detaljer. Du får tordnende bas til film og musik, når subwooferen parres med Citation Bar eller Citation Tower. Oplev ægte 5.1 surround-lyd i din hjemmebiograf - uden kablerne. Automatisk opdatering af software sikrer, at din Citation Sub altid yder det optimale.

 
5.999,00 DKK

REL - HT/1205

Hjemmebiograf subwoofer fra REL

REL's nye HT (Home Theater) serie af subwoofere er dedikeret til brug i hjemmebiograf miljøer. HT/1205 er bestykket med en massiv 12" basenhed og en kraftig 500 Watt forstærker, hvilket gør den velegnet til brug i mellemstore rum. HT/1205 byder på en imponerende gengivelse til prisen, med stor præcision og et enormt overskud.

 
7.500,00 DKK

MK Sound - V10+

Kompakt og kraftig subwoofer fra M&K Sound

V10+ er en utrolig kraftig sub, som byder på en imponerende ydelse til trods for sin beskedne størrelse. Den nye V+ serie trækker på de samme teknologier som benyttes i den fantastiske X serie. V10+ er bestykket med en kraftig 10" basenhed og har indbygget 300 Watt forstærker (600 W peak). Modellen fås i satin hvid og sort.

 
9.295,00 DKK

MK Sound - V12

THX Select sub fra MK Sound.

V12 er en utrolig kraftig sub, som byder på en imponerende ydelse i forhold til sin størrelse. Den nye V serie trækker på de samme teknologier som benyttes i den fantastiske X serie. V12 er bestykket med en kraftig 12" basenhed og har indbygget 300 Watt forstærker (500 W peak). Modellen fås i satin hvid og sort. V12 imødekommer de strenge THX Select krav.

 
9.995,00 DKK

REL - HT/1508 Predator

Imponerende hjemmebio subwoofer fra REL!

REL's nye HT (Home Theater) serie af subwoofere er dedikeret til brug i hjemmebiograf miljøer. HT/1508 er bestykket med en kraftig 15" basenhed og en kraftig 800 Watt forstærker, hvilket gør den velegnet til brug i store rum. HT/1508 Predator er en mildest talt uhyggelig subwoofer, som byder på et utroligt kraftoverskud og enorm præcision. Med HT/1508 opnår du en gengivelse i bassen som kun kan matches af de bedste biografsale, og alt dette til en uhyggelig stærk pris!

 
14.900,00 DKK

JBL - HDI-1200P

Imponerende subwoofer fra JBL

JBL HDI-1200P er designet og udviklet i Californien i USA. Denne super kraftige subwoofer er bestykket med en 12" long throw basenhed, samt en strømstærk 1000 Watt forstærker. HDI-1200P byder på en imponerende gengivelse med stor kontrol og et enormt lydtryk.

 
22.000,00 DKK

MK Sound - X10

Nyhed fra MK Sound.

X er en helt ny serie af subwoofere fra MK Sound. X10 er bestykket med 2 stk. 10" basenheder i deres legendariske push/pull koncept. X10 leverer et imponerende lydtryk, og spiller samtidig både nuanceret og detaljeret. Denne subwoofer er mindst lige så god til musik som den er til film!

 
22.995,00 DKK

MK Sound - X12

Nyhed fra MK Sound.

X er en helt ny serie af subwoofere fra MK Sound. X12 er bestykket med 2 stk. 12" basenheder i deres legendariske push/pull koncept. X12 leverer et imponerende lydtryk, og spiller samtidig både nuanceret og detaljeret. Denne subwoofer er mindst lige så god til musik som den er til film!

 
27.995,00 DKK

JBL - SSW-2

Imponerende subwoofer fra JBL

SSW-2 er en ektremt kraftig subwoofer fra JBL. Der er tale om et dual 12" design, som er bestykket med 2 stk. af JBLs nye specialudviklede 12" longthrow enhed, som hver kan klare 600 WRMS i et ekstremt tungt konstrueret kabinet. Subwooferen er passiv, og vil derfor kræve ekstern forstæker. 

 
29.995,00 DKK

JBL - SSW-1 Synthesis

Ultimativ subwoofer fra JBL

SSW-1 er JBLs flagskib subwoofer. Der er tale om et dual 15" design, som er bestykket med 2 stk. af JBLs nye specialudviklede 15" longthrow enhed, som hver kan klare 2.500 WRMS i et ekstremt tungt konstrueret kabinet. Subwooferen er passiv, og vil derfor kræve ekstern forstærker. 

 
59.995,00 DKK