Hovedtelefoner

Daisy on the Ohoopee

 

Hovedtelefoner findes i mange størrelser og forskellige lyd nuancer.Hos KT-radio bestræber vi os på at have bredt udvalg af hovedtelefoner, alt lige fra små in-ear, til store lukkede modeller, Hi-Fi eller studie brug. Forbruget af hovedtelefoner er anderledes fra person til person og vi bestræber os i at have et bredt sortiment. Vi har da også forskellige mærker at tilbyde såsom Sennheiser, Audio Technica, Focal og Pioneer, så lad os være din guide igennem junglen af hovedtelefoner.

Sennheiser - HD 400S

Elegant og transportvenlig hovedtelefon fra Tyske Sennheiser.

HD 400S er et robust konstruktion med en sammenfoldelig hovedbøjle til nem opbevaring og med en lyd, som lader din mobile enhed, dvs. din musik, komme til sin ret. Den har mikrofon og den ægte Sennheiser lyd, som er både klar og detaljeret, med en kraftfuld bas.

 
499,00 DKK

Sennheiser - HD 569

Dynamisk og velspillende hovedtelefon.

Den lukkede HD 569 med Around-Ear design er en fleksibel tilføjelse til hjemmeanlægget. Den leverer fyldig og klar bas og tilføjer yderligere fleksibilitet, fordi du kan nyde lydoplevelsen fuldt ud uden at forstyrre andre.

 
889,00 DKK

Technics - EAH-AZ40E

In-ear Bluetooth hovedtelefoner

Disse elegante in-ear hovedtelefoner fra Technics, byder på en høj komfort og en imponerende god lydkvalitet. Hovedtelefonerne leveres med forskellige størrelser in-ear puder, samt en smart ladestation som du kan have med i lommen. Ud over at lytte til din favoritmusik, kan du besvare opkald. Baterilevetiden er på op til 7.5 timer.

 
1.099,00 DKK

Audio Technica - ATH-PDG1a Gaming

Stærk gamer hovedtelefon fra Audio Technica.

Audio Technica PDG1 er den ultimative opgradering til gamere, der vil løfte deres spil et niveau højere op: Ultrakomfortable ørepuder garanterer den bedste akustiske lukning i sin klasse, mens en nyudviklet "gooseneck" mikrofon sikrer høj taleforståelse når du kommunikerer med dine venner i spillet.

 
1.499,00 DKK

Sennheiser - HD 560S

Fantastisk hovedtelefon fra Sennheiser

HD 560S er en helt ny hovedtelefon fra Sennheiser. Disse fantastiske hovedtelefoner byder på en imponerende lydkvalitet til prisen. Der er tale om et åbent design, som benytter Sennheisers ny-udviklede E.A.R driver teknologi. En fantastisk hovedtelefon, som skal opleves.

 
1.350,00 DKK

Sennheiser - HD 599

Ny model fra Sennheiser

Med HD 599 går du ind i en verden af audiofil lyd. Her vil du opleve et fremragende, naturtro og rumlig lydbillede, leveret af avancerede, specielle Sennheiser transducere. Måske har du tidligere lyttet til hovedtelefoner, der var temmelig gode. HD 599 viser dig, hvad der findes ud over det. Advarsel: Der er ingen vej tilbage.

 
1.499,00 DKK

Audio Technica - ATH-A990Z

1. klasses hovedtelefon fra Audio Technica

Hos Audio Technica bliver alle enheder håndsamlet i Japan, hvilket sikrer høj stabilitet samt ydelse. Hjertet i A990Z er en 53 mm. driver som byder på en fantastisk åben og luftig gengivelse. Byggekvaliteten er som altid 1. klasses og komforten er naturligvis i top.

 
2.199,00 DKK

Sennheiser - IE 8i

Eksklusiv in-ear hovedtelefon fra Sennheiser.

IE8i giver en unik lydoplevelse, hvori deres unikke teknologi gør det muligt for brugeren, at justere bassen. Lyden er enestående, præcis og klar, og derudover så har den mikrofon indbygget. Dette kombineret med et flot ydre, samt en robust byggelse, giver dig en af markedets bedste in-ear hovedtelefoner.

 
2.399,00 DKK

Sennheiser - HD-600

Lækker dynamisk hovedtelefon fra Sennheiser

HD-600 er en af Sennheiser's mest populære high-end hovedtelefoner, og det er ikke uden grund. Lyden er klar og veldefineret og den dynamiske formåen er imponerende. HD-600 spiller med lethed et bredt spektrum af musikgenrer, og er yderst behagelige at have på hovedet.

 
2.999,00 DKK

Audio Technica - ATH-A1000Z

Imponerende hovedtelefon fra Audio Technica

ATH-A1000Z er en højtydende hovedtelefon fra Audio Technica. Hjertet i A1000Z er den nyudviklede 53 mm. driver med forbedret gengivelse og opløsning. Dette kompromisløse lukkede design giver en lytteoplevelse i absolut særklasse! Alt er sat ind på at gøre a1000Z så komfortabel som muligt, således at du næsten glemmer at du har hovedtelefoner på.

 
3.999,00 DKK

Sennheiser - HD 660S2

High-end hovedtelefon fra Sennheiser

Nyd din musik på et helt nyt niveau. Med en intim, afslappet lydsignatur kombineret med enestående præcision og enestående komfort – samt en udvidet subbas – byder HD 660S2 på dybt bevægende oplevelser. Det Unikke kraftfulde ventilerede magnetsystem giver minimal forvrængning, og en ultralet aluminiumsspole med 300 ohm impedans for optimal impulsrespons er hjertet i HD 660S2. Tilsammen giver dette en intim lyd med god klang og dyb, præcis subbas. De bløde ørepuder og åbne design giver maksimal komfort. Endnu er fremragende hovedtelefon fra Sennheiser, designet i Tyskland og fremstillet i Irland.

 
4.500,00 DKK

Audio Technica - ATH-AD2000X

Reference hovedtelefon fra Audio Technica

ATH-AD2000X er Audio Technica's bud på den ultimative hovedtelefon. Hjertet i AD2000X er den særlige 53 mm. driver med Audio Technica's særlige OFC-7N svingspole. Dette kompromisløse åbne design giver en lytteoplevelse i absolut særklasse! Alt er sat ind på at gøre ATH-AD2000X så let som mulig, hvilket giver en imponerende høj komfort hvor du næsten glemmer at du har hovedtelefoner på.

 
7.599,00 DKK

Focal - Celestee

High End hovedtelefon fra Focal - i lukket design

 

Focal - Celestee
Focal Celestee er til dig, der ønsker verdensklasse lydkvalitet og et eksklusivt og luksuriøst design.
Focal er et verdenskendt fransk firma med mange års erfaring indenfor Hi-fi i den helt tunge ende, og det kan man bestemt mærke i dette 
Som alle Focals produkter får du høretelefoner produceret i Frankrig med de højeste standarder. Hvis du ikke vil gå på kompromis med lyden, så er det høretelefonerne for dig. De har en ren og meget præcis lyd samt en god bas.
Selvom dette er en af Focals indgangsmodeller, når det kommer til high-end over-ear høretelefoner, så gør Focals M-formede enhed med en diameter på 40 mm, at høretelefonerne kan levere en stor og meget overbevisende lyd.
Celestees design er en absolut mesterlighed af Focal. Den nye navy blå giver høretelefonerne et sofistikeret look og mere dybde end den gængse sorte farve. Det er første gang, at farven bliver brugt i Focals line-up, og det skaber et godt sammenspil med høretelefonernes kobber finish.
Materialerne er med til at give høretelefoner en ekstra kant. Ørepuderne er lavet af semi-anilin læder og med et lag udenpå af rustfrit stål. For at give den bedste komfort er båndet lavet af mikrofiber og overtrukket med læder, hvilket fuldender det æstetiske design.
Designet og den semi-aniline læder brugt til Focals ørepuder er med til at lydisolere Celestee, så du kan forsvinde ind i din egen verden, når du hører musik med disse høretelefoner på.
Med høretelefonerne medfølger et etui, et 1.2 meter kabel med 3.5mm stik, samt en adapter fra 3.5mm til 6.3mm
Celestee tilpasningsperiode:
Når du køber disse høretelefoner, så kræver de en tilpasningsperiode for, at de kan fungere optimalt
Efter at have brugt høretelefonerne i flere timer vil de automatisk have tilpasset sig
Hvis du vil gøre processen hurtigere, så kan det anbefales, at du spiller høj musik med meget bass gennem dem i mindst 24 timer
Det vil være med til at stabilisere højtalernes drivers, så du kan få det optimale ud af dem

Focal - CelesteeFocal Celestee er til dig, der ønsker verdensklasse lydkvalitet og et eksklusivt og luksuriøst design.Focal er et verdenskendt fransk firma med mange års erfaring indenfor Hi-fi i den helt tunge ende, og det kan man bestemt mærke i dette Som alle Focals produkter får du høretelefoner produceret i Frankrig med de højeste standarder. Hvis du ikke vil gå på kompromis med lyden, så er det høretelefonerne for dig. De har en ren og meget præcis lyd samt en god bas.Selvom dette er en af Focals indgangsmodeller, når det kommer til high-end over-ear høretelefoner, så gør Focals M-formede enhed med en diameter på 40 mm, at høretelefonerne kan levere en stor og meget overbevisende lyd.Celestees design er en absolut mesterlighed af Focal. Den nye navy blå giver høretelefonerne et sofistikeret look og mere dybde end den gængse sorte farve. Det er første gang, at farven bliver brugt i Focals line-up, og det skaber et godt sammenspil med høretelefonernes kobber finish.Materialerne er med til at give høretelefoner en ekstra kant. Ørepuderne er lavet af semi-anilin læder og med et lag udenpå af rustfrit stål. For at give den bedste komfort er båndet lavet af mikrofiber og overtrukket med læder, hvilket fuldender det æstetiske design.Designet og den semi-aniline læder brugt til Focals ørepuder er med til at lydisolere Celestee, så du kan forsvinde ind i din egen verden, når du hører musik med disse høretelefoner på.Med høretelefonerne medfølger et etui, et 1.2 meter kabel med 3.5mm stik, samt en adapter fra 3.5mm til 6.3mmCelestee tilpasningsperiode:Når du køber disse høretelefoner, så kræver de en tilpasningsperiode for, at de kan fungere optimaltEfter at have brugt høretelefonerne i flere timer vil de automatisk have tilpasset sigHvis du vil gøre processen hurtigere, så kan det anbefales, at du spiller høj musik med meget bass gennem dem i mindst 24 timerDet vil være med til at stabilisere højtalernes drivers, så du kan få det optimale ud af dem

 
8.900,00 DKK

Focal - Clear MG

Focal Clear i ny MG udgave

Focal - Clear MG

Med inspiration fra Focals absolutte topmodel Utopia, så får du med over-ear høretelefonerne Clear MG et par høretelefoner, der spiller langt over sin prisklasse.
Focal har med dette produkt trukket på deres erfaring fra en af de mest eftertragtede høretelefoner på markedet Utopia, og det velrenommerede brand har bestemt ikke skuffet denne gang.
Clear MG modellen er håndlavet i Frankrig under strenge kvalitetskrav, så du kan være sikker på at få levereret den ypperste kvalitet.
Focals velkendte og patenterede M-formede enhed med en diameter på 40 mm bliver i disse høretelefoner kombineret med en ny magnesiumenhed til Clear MG højtalernes drivere, hvilket resulterer i en dynamisk og detaljeret lyd i hele lydspekteret samtidig med, at den balancerede profil bibeholdes. Den M-formede gril i høretelefonerne er med til at skabe en endnu større præcision. Dermed får du en lyd som næsten kan måle sig med de professionelle høretelefoner, der ligger i en helt anden prisklasse.
Designet på Clear MG høretelefonerne er med til at tage dem at gøre dem til noget helt for sig selv. Med de bedste materialer som ægte læder og aluminium, så opnår de en særlig elegance og kvalitetsfornemmelse. 
De er inspirerede af en bikube med den eksterne gril og den smukke metalfinish i valnød. Clear MG har ikke bare en uovertruffen lyd, men de er også sofistikerede og elegante på et niveau, hvor konkurrencen ikke kan følge med. 
Med høretelefonerne medfølger et skræddersyet etui i farve, der matcher høretelefonerne, 1.2 meter kabel med 3.5mm mini-Jack, et 3 meter kabel med 4-pin XLR-stik og en adapter fra 3.5mm til 6.3mm Jack.
Clear MG er dermed den gyldne standard indenfor åbne høretelefoner og leverer en overvældende lydperformance og et tidløst og raffineret design, som du stolt kan bære.
Kom ind i KT Radio og få lov at lytte til Focal Clear MG, du bliver ikke skuffet.

Focal - Clear MG Med inspiration fra Focals absolutte topmodel Utopia, så får du med over-ear høretelefonerne Clear MG et par høretelefoner, der spiller langt over sin prisklasse.Focal har med dette produkt trukket på deres erfaring fra en af de mest eftertragtede høretelefoner på markedet Utopia, og det velrenommerede brand har bestemt ikke skuffet denne gang.Clear MG modellen er håndlavet i Frankrig under strenge kvalitetskrav, så du kan være sikker på at få levereret den ypperste kvalitet.Focals velkendte og patenterede M-formede enhed med en diameter på 40 mm bliver i disse høretelefoner kombineret med en ny magnesiumenhed til Clear MG højtalernes drivere, hvilket resulterer i en dynamisk og detaljeret lyd i hele lydspekteret samtidig med, at den balancerede profil bibeholdes. Den M-formede gril i høretelefonerne er med til at skabe en endnu større præcision. Dermed får du en lyd som næsten kan måle sig med de professionelle høretelefoner, der ligger i en helt anden prisklasse.Designet på Clear MG høretelefonerne er med til at tage dem at gøre dem til noget helt for sig selv. Med de bedste materialer som ægte læder og aluminium, så opnår de en særlig elegance og kvalitetsfornemmelse. De er inspirerede af en bikube med den eksterne gril og den smukke metalfinish i valnød. Clear MG har ikke bare en uovertruffen lyd, men de er også sofistikerede og elegante på et niveau, hvor konkurrencen ikke kan følge med. Med høretelefonerne medfølger et skræddersyet etui i farve, der matcher høretelefonerne, 1.2 meter kabel med 3.5mm mini-Jack, et 3 meter kabel med 4-pin XLR-stik og en adapter fra 3.5mm til 6.3mm Jack.Clear MG er dermed den gyldne standard indenfor åbne høretelefoner og leverer en overvældende lydperformance og et tidløst og raffineret design, som du stolt kan bære.Kom ind i KT Radio og få lov at lytte til Focal Clear MG, du bliver ikke skuffet.

 
12.900,00 DKK

Focal - Stellia

Ny high-end hovedtelefon i lukket design fra Focal

Stellia trækker på alle de erfaringer Focal gjorde sig under udviklingen af deres reference Utopia hovedtelefon. Målet har været at udvikle den bedste hovedtelefon på markedet i et lukket design. Den nyeste teknologi og de fineste materialer er gået sammen i en højere enhed med Stellia. I hjertet af hovedtelefonen sidder en beryllium enhed, som er konstrueret i Focals særlige "M" form, hvilket giver en utrolig realistisk og naturlig lyd gengivelse, samt en rækkevidde fra 5 Hz - 40 Khz!

 
24.900,00 DKK

Focal - Utopia 2023

Opgraderet Reference hovedtelefon fra Focal.

Utopia er resultatet af mere end 35 års innovation, udvikling og produktion af high-end højttalere. Den nyeste teknologi og de fineste materialer er gået sammen i en højere enhed med Utopia hovedtelefonerne. I hjertet af hovedtelefonen sidder en beryllium enhed, som er konstrueret i Focals særlige "M" form, hvilket giver en utrolig realistisk og naturlig lyd gengivelse, samt en rækkevidde fra 5 Hz - 50 Khz!

 
39.900,00 DKK