Hovedtelefoner

Daisy on the Ohoopee

 

Hovedtelefoner findes i mange størrelser og forskellige lyd nuancer.

Hos KT-radio bestræber vi os på at have bredt udvalg af hovedtelefoner, alt lige fra små in-ear, til store lukkede modeller, Hi-Fi eller studie brug. Forbruget af hovedtelefoner er anderledes fra person til person og vi bestræber os i at have et bredt sortiment. Vi har da også forskellige mærker at tilbyde såsom Sennheiser, Ultrasone, Beyerdynamic og Pioneer, så lad os være din guide igennem junglen af hovedtelefoner.

Sennheiser - CX 1.00

Den mindste in-ear hovedtelefon i Sennheisers CX serie.

Fås både til iPhone og Android.

Sennheisers CX 1.00 in-ear hovedtelefoner tilbyder en super lydoplevelse med en dyb bas. Det nye ultra enkle design garanterer fremragende komfort. Der medføres derudover forskellige sæt øre-adaptere (XS, S, M, L), som sikre effektiv støj blokering.

 
299,00 DKK

Audio Technica - ATH-CKR30iS

Prisstærk in-ear hovedtelefon fra Audio Technica

Audio Technica CKR30 byder på en imponerende lydkvalitet til prisen. Hovedtelefonerne leveres med 4 forskellige størrelse puder til ørerne samt bæretaske. CKR30 kan også benyttes til at besvare opkald på din smartphone.

 
329,00 DKK

Sennheiser - CX 3.00

Super in-ear hovedtelefon fra Sennheiser.

Fås både til iPhone og Android.

Sennheisers CX 1.00 in-ear hovedtelefoner tilbyder en super lydoplevelse med en dyb bas. Det nye ultra enkle design garanterer fremragende komfort. Der medføres derudover forskellige sæt øre-adaptere (XS, S, M, L), som sikre effektiv støj blokering.

 
375,00 DKK

Beyerdynamic - Byron

Super lækre in-ear hovedtelefoner fra tyske Beyerdynamic.

Komfort og lækker lyd er i højsædet med disse in-ear hovedtelefoner. Det bliver hurtigt en fest, at gå på gaden, når du har Byron på. Lyden er kontrollerende, har en super dybde og en stor klarhed. I den prisklasse er det svært at finde noget bedre.

 
399,00 DKK

Sennheiser - CX 2.00

Super in-ear hovedtelefon fra Sennheiser.

Fås både til iPhone og Android.

CX 2.00i er en in-ear hovedtefon som byder på en fantastisk lydkvalitet, samt høj komfort. Tilslut CX 2.00i til din iPhone, og du kan nemt svare opkald samt styre volumen via den vedhængte fjernbetjening.

 
399,00 DKK

Sennheiser - HD 2.20s

Elegant og transportvenlig hovedtelefon fra tyske Sennheiser.

Den legendariske Sennheiser-kvalitet har aldrig set bedre ud. Den nye HD 2 serie har et elegant, minimalistisk design og er alligevel skabt til et liv i bevægelse. Med en lyd, som lader din mobile enhed, dvs. din musik, komme til sin ret, uanset hvor du er. HD 2.20s er meget mere end et par elegante, lette og robuste, sammenfoldelige hovedtelefoner. Den har både mikrofon og den ægte Sennheiser lyd, som er både klar og detaljeret, samt har en kraftfuld bas.

 
549,00 DKK

Sennheiser - CX 5.00

Den aller bedste in-ear hovedtelefon fra Sennheisers CX serie.

Fås både til iPhone og Android.

Sennheiser CX 5.00 giver dig det bedste fra begge verdener. Den leverer et imponerende lydbillede, som både huserer detaljer og en fyldig bas. Derudover har den indbygget fjernbetjening med integreret mikrofon, så du både kan skifte musik, samt tale i telefon.

 
599,00 DKK

Focal - Spark

Super in-ear hovedtelefon fra franske Focal.

Den helt nye entry level model fra franske Focal, kaldet Spark. Spark er resultatet af Focals langeårige arbejde med hovedtelefoner, og her får de alt det bedste ned i en prisvenlig in-ear. Den er nem at håndtere og har et enkelt design. Spark vil altid imødekomme dine musikalske behov.

 
599,00 DKK

Sennheiser - HD 4.20s

Super hovedtelefon til en stærk pris.

Fås både til iPhone og Android.

HD 4.20s er et robust konstruktion med en sammenfoldelig hovedbøjle til nem opbevaring og er perfekt til musiklytning og telefonsamtaler undervejs. Kablet har en praktisk 1-knaps fjernbetjening til kontrol af din bærbare enhed.

 
599,00 DKK

Ultrasone - HFI-15G

Super lille åben hovedtelefon fra Ultrasone.

HFI-15G er en prisstærk åben hovedtelefon fra Ultrasone. Lyden er levende og dynamisk og designet er kompakt og praktisk.

 
669,00 DKK

Sennheiser - HD 2.30

Kompakt headset til forbrugeren der er på farten.

Fås både til iPhone og Android.

Den legendariske Sennheiser-kvalitet har aldrig set bedre ud. Den nye HD 2 serie har et elegant, minimalistisk design og er alligevel skabt til et liv i bevægelse. Med en lyd, som lader din mobile enhed, dvs. din musik, komme til sin ret, uanset hvor du er. HD 2.30i er meget mere end et par elegante, lette og robuste, sammenfoldelige hovedtelefoner. Den har både mikrofon og den ægte Sennheiser lyd, som er både klar og detaljeret, samt har en kraftfuld bas.

 
699,00 DKK

Sennheiser - HD 4.30

Ny model fra Sennheiser.

Fås både til iPhone og Android.

Med HD 4.30 kan du opleve kvaliteten og fylden af Sennheiser-lyd hvor og hvornår du vil. Med sit lukkede Over-Ear-design skaber den et exceptionelt lydbillede med præcis akustisk respons og rig, dynamisk bas. Nogen foretrækker sort, andre hvidt. Men da HD 4.30 lyder lige fantastisk i begge farver, overlader vi det til din personlige smag. Valget er dit - og i begge tilfælde får du et elegant headset i tidløst design.

 
749,00 DKK

Sennheiser - Momentum In-Ear

In-ear version af Sennheiser momentum.

Fås både til iPhone og Android.

In-ear er det nyeste medlem af Momentum familien. Nu kan du nyde den kompromisløse lydkvalitet, som har gjort Momentum serien så populær, i et kompakt in-ear design. Hovedtelefonerne leveres eksklusivt i rød og sort.

 
749,00 DKK

Pioneer Pro - DJE-1500

Super lækre in-ear hovedtelefoner fra Pioneer Pro.

Dynamiske drivere leverer en rig bas og et klart mellemrum og diskant. Professionelle i-øretelefoner med valgfri over-ear-design giver fremragende hold og maksimal komfort, der gør det muligt for DJ'er at vælge iført stil. Rig bas lyd produceres ved hjælp af dynamiske drivere med store 9.4mm åbninger og magtfulde sjældne jordmagneter. Derudover er klar mid-range og diskant produceret ved brug af tremblere fremstillet af proprietært keramisk pulverbelægning kompositmateriale til reduceret unødvendig indre vibration samt lette CCAW talespoler.

 
749,00 DKK

Audio Technica - CKR-70iS

In-ear hovedtelefon fra Audio Technica

CKR70 er en in-ear hovedtelefon med medfølgende mikrofon til brug med din smartphone. Denne perle af en hovedtelefon byder ved hjælp fra sin 11.8 mm. driver på en fantastisk lydkvalitet samt høj komfort. CKR70 leveres med 4 forskellige størrelser puder til ørerne.

 
799,00 DKK

Pioneer Pro - HRM-5

Studio monitor hovedtelefon fra Pioneer.

Studiomonitorhovedtelefoner er bygget specielt til alle faser af musikproduktionsprocessen. Deres design sikrer en uberørt lyd og behagelig pasform under optagelse og blanding. HRM-5 leverer en kraftig lyd på tværs af frekvenser op til 30 kHz, og har en maksimal indgang på 1.600 mW.

 
799,00 DKK

Focal - Spark Wireless

Super trådløs in-ear hovedtelefon fra franske Focal.

Den helt nye entry level model fra franske Focal, kaldet Spark. Spark er resultatet af Focals langeårige arbejde med hovedtelefoner, og her får de alt det bedste ned i en prisvenlig in-ear. Den er nem at håndtere og har et enkelt design. Spark vil altid imødekomme dine musiske behov.

 
899,00 DKK

Sennheiser - HD 569

Dynamisk og velspillende hovedtelefon.

Den lukkede HD 569 med Around-Ear design er en fleksibel tilføjelse til hjemmeanlægget. Den leverer fyldig og klar bas og tilføjer yderligere fleksibilitet, fordi du kan nyde lydoplevelsen fuldt ud uden at forstyrre andre.

 
999,00 DKK

Focal - Sphear

Super in-ear hovedtelefon fra franske Focal.

Focal har i mange år fokuseret på god lyd kombineret med lækkert design. Det er ikke så tit at begge ting bliver fuldført når det gælder hovedtelefoner, men her må vi dog indrømme at Focal har ramt plet. Deres nye in-ear hovedtelefon er en fantastisk kombination af åben lyd med god stram bas. De lyder kort sagt som et par over-ear hovedtelefonr, hvilket siger lidt om den store lyd Sphear har.

 
999,00 DKK

Pioneer Pro - HDJ-700

Fleksibel og naturligt lydende DJ hovedtelefon.

Uanset om du DJ'er derhjemme, på klubben eller bare skal lytte til musik på farten, så er HDJ-700 lige sagen for dig. Med inspiration fra top-serien er de finjusterede til at reproducere rige, klare mellem- og lavfrekvenser - og har spin-færdige aluminium hængsler, en letvægtsbygger, drejelig ørekop og et elegant og stilfuldt design.

 
1.039,00 DKK

Sennheiser - HD-559

Super musikalsk hovedtelefon fra Sennheiser.

Med deres særlige interne Surround Reflector, er Sennheiser HD-559 åbne, circumaural hovedtelefoner i stand til at generere en udvidet rumlig lydfelt, hvilket gør dem ideelle til at lytte til hjemmebiografen såvel som musik. De er også udstyret med Sennheiser's innovative EAR teknologi, der sikrer nøjagtig kanalisering af lydsignaler i ørerne, samt avancerede Duofol membraner, der reducerer uønskede resonanser til et absolut minimum. HD 559 kommer med hud kærtegner velour ørepuder og hovedbøjle pude, som giver fremragende bærekomfort, selv for længe lytte sessioner.

 
949,00 DKK

Ultrasone - Performance 820

Performance serien fra Ultrasone

820 er den mindste model i Ultrasone's Performance serie. Der er tale om et lukket design, som benytter Ultrasone's særlige S-Logic Plus teknologi, hvilket giver en ekstra 3 dimensionel luftig gengivelse. 820 er en imponerende hovedtelefon til en stærk pris.

 
1.199,00 DKK

Pioneer Pro - HRM-6

Fremragende lukket studio hovedtelefon.

Studiomonitorhovedtelefoner er bygget specielt til alle faser af musikproduktionsprocessen. Deres design sikrer en uberørt lyd og behagelig pasform under optagelse og blanding. HRM-6 er bygget til at gå den ekstra mile og går op til 40kHz, med en maksimal indgang på 2.000 mW.

 
1.239,00 DKK

Ultrasone - PRO 580i

PRO hovedtelefon fra Ultrasone

PRO-580i er en lukket hovedtelefon specielt udviklet til brug i studier, men den kan sagtens benyttes i hi-fi sammenhæng. En dynamisk og udstrakt lyd sikrer at alt kommer med, og designet er slidstærkt og elegant.

 
1.299,00 DKK

Sennheiser - Urbanite

Lækker hovedtelefon fra Sennheiser.

Fås både til iPhone og Android.

Elsk dine ører: Sennheisers nye hovedtelefoner Urbanite leverer en unik stil og en intens natklub lyd på farten - hovedtelefonen byder på en massiv basgengivelse men med Sennheisers kompromisløse lydkvalitet hvilket sikrer en fantastisk lydoplevelse igennem hele frekvensområdet.

 
1.349,00 DKK

Sennheiser - HD 579

Ny model fra Sennheiser

Sennheiser HD 5-modelserien er efterfølgeren til deres populære HD 500 Series og tilbyder høj kvalitet og værdi i ethvert aspekt. Lyden leveres af Sennheisers specielle transducerteknologi inkl. "Ergonomic Acoustic Refinement" (E.A.R)-designet, som leder audiosignalet direkte ind i dine ører. Med et tidssvarende design, som er både elegant og ergonomisk. En gave til alle, som lytter til musik med en følelse af være på opdagelse.

 
1.199,00 DKK

Pioneer Pro - DJE-2000

Aldeles fremragende in-ear hovedtelefon.

Professionelt i øret hovedtelefoner. Hybrid 2-vejs driver system leverer fremragende lydkvalitet, med en varm bas og klar midfrekvenser. Professionelle DJ-øretelefoner til overvågning og forberedelse af spor. Den fremragende lydkvalitet, der kræves til afspilning af dansemusik og musikproduktion, er opnået takket være et hybrid 2-vejs førersystem, der bruger dynamiske drivere med store 9.4 mm blænde og kraftige sjældne jordmagneter til baslyd i forbindelse med balancerede armaturdrivere med lydkvalitet Tuning til mid-range og diskant. Beats fra snare trommer og cymbaler er nemme at fange i kraft af rige, hurtige baslyde og klare mellemrum og diskant. Et specielt kabel vedtages ved hjælp af en kombination af formhukommelsesharpiks materiale og blødt harpiks materiale i over-øret dele. Fremragende hold og maksimal komfort sikrer, at disse hovedtelefoner forbliver tæt på ørerne og kan bæres selv over mange timer. 

 
1.499,00 DKK

Ultrasone - DJ1-Pro

Vi har 1 stk. tilbage af disse

Ultrasone DJ1 Pro er specielt designet til DJ´s og håndtere ekstremt høj indgangseffekt. DJ1 Pro har naturligvis serien med MU-Metal afskærming. Hertil kommer DJ1-Pro er skræddersyet til de behov, DJ´s har, selv indparkningen til DJ1-Pro er til deres behov, PRO-Box. Denne boks giver en sikker transport og omfatter tilbehør som 2 forskellige længder kabler, ekstra udskiftlige ørepuder. Ultrasone DJ1-Pro har også det eksklusive design med et formidable lydkvalitet præsenteret i et elegant alulook-

 
1.350,00 DKK

Ultrasone - PRO-780i

PRO Hovedtelefon fra Ultrasone

PRO-780i er en lukket hovedtelefon specielt udviklet til brug i studier, men den kan sagtens benyttes i hi-fi sammenhæng. En dynamisk og udstrakt lyd sikrer at alt kommer med, og designet er slidstærkt og elegant. PRO-780i har et kstra bredt frekvensområde, og spiller derfor helt nede fra 10 Hz til 26 KHz.

 
1.599,00 DKK

Beyerdynamic - DT 880 Edition

Velspillende hovedtelefon fra Beyerdynamic.

DT 440 Edition er en åben dynamisk hovedtelefon som spiller med en fantastisk musikalitet. Den har en meget høj komfort og byder på en god byggekvalitet. Det åbne design gør DT 440 Edition det perfekte valg til musikelskeren.

 
1.599,00 DKK

Pioneer Pro - HRM-7

Dynamisk hovedtelefon fra Pioneer.

HRM-7 er designet til at levere ren og neutral lyd til bl.a. musikproducere. Det fuldt lukkede design har dobbelt luftstrømskamre og en dæmpningsstruktur til forbedring af basresponsen, og derudover reducering af resonans for bedre præcision.

 
1.520,00 DKK

Sennheiser - Urbanite XL

Super hovedtelefon fra Sennheiser.

Fås både til iPhone og Android.

Elsk dine ører: Sennheisers nye hovedtelefoner Urbanite XL leverer en unik stil og en intens natklub lyd på farten - hovedtelefonen byder på en massiv basgengivelse men med Sennheisers kompromisløse lydkvalitet hvilket sikrer en fantastisk lydoplevelse igennem hele frekvensområdet.

 
1.725,00 DKK

Sennheiser - CXC-700

In-ear hovedtelefon med noise reduction!

Dette er den perfekte hovedtelefon til dig der ofte befinder sig i larmende miljøer, men ønsker total ro i musikken. CXC-700 bort-filtrerer uønsket støj og efterlader kun det rene musik signal for dig at nyde. 

 
1.795,00 DKK

KEF - Motion One

Trådløse in-ear hovedtelefoner fra KEF

KEF Motion One byder på en fantastisk lydkvalitet i et tidløst design fra Porsche. Motion One understøtter Bluetooth aptX for tabsfri trådløs overførsel af musikken og er tilmed vandtæt. Et super sæt trådløse in-ear hovedtelefoner til den kvalitets bevidste lytter.

 
1.895,00 DKK

Sennheiser - HD 599

Ny model fra Sennheiser

Med HD 599 går du ind i en verden af audiofil lyd. Her vil du opleve et fremragende, naturtro og rumlig lydbillede, leveret af avancerede, specielle Sennheiser transducere. Måske har du tidligere lyttet til hovedtelefoner, der var temmelig gode. HD 599 viser dig, hvad der findes ud over det. Advarsel: Der er ingen vej tilbage.

 
1.499,00 DKK

Focal - Listen

Stærk hovedtelefon fra Focal

Listen kan bedst beskrives som en "lille" Focal Elear designet til dig på farten. Hovedtelefonen byder på en fantastisk lydkvalitet samt høj komfort. Listen er den perfekte partner til din smartphone, og tillader dig både at styre volumen samt besvare opkald. 

 
1.899,00 DKK

Ultrasone - Performance 840

Lukket hovedtelefon fra Ultrasone

820 er den mellemste model i Ultrasone's Performance serie. Der er tale om et lukket design, som benytter Ultrasone's særlige S-Logic Plus teknologi, hvilket giver en ekstra 3 dimensionel luftig gengivelse. Ydermere er Performance 840 opbygget med en særlig metal afskærmning som giver bedre beskyttelse og større holdbarhed. 840 er en imponerende hovedtelefon til en stærk pris.

 
1.899,00 DKK

Beyerdynamic - DT 990 Edition

Velspillende hovedtelefon fra Beyerdynamic.

DT 990er en åben dynamisk hovedtelefon som spiller med en fantastisk opløsning. Den har en meget høj komfort og byder på en høj byggekvalitet. Det åbne design gør DT 990 det perfekte valg til musikelskeren.

 
1.999,00 DKK

Audio Technica - ATH-MSR7

Højtydende hovedtelefon fra Audio Technica

Audio Technica's MSR7 hovedtelefon har vundet en masse priser! Dette skyldes at du med MSR7 får en imponerende velspillende løsning med utrolig høj byggekvalitet og komfort. Hjertet i MSR7 er Audio Technicas særlige 45 mm. True Motion Driver, som byder på en imponerende lydkvalitet, med stor åbenhed og dynamisk formåen.

 
1.999,00 DKK

Audio Technica - ATH-A990Z

1. klasses hovedtelefon fra Audio Technica

Hos Audio Technica bliver alle enheder håndsamlet i Japan, hvilket sikrer høj stabilitet samt ydelse. Hjertet i A990Z er en 53 mm. driver som byder på en fantastisk åben og luftig gengivelse. Byggekvaliteten er som altid 1. klasses og komforten er naturligvis i top.

 
2.199,00 DKK

Sennheiser - PXC-480

Super hovedtelefon med Noise Guard!

NoiseGard ™ er et aktivt støjkompensations system, som Sennheiser oprindeligt udviklede til brug for piloter. Systemet sikrer en god lydkvalitet og effektiv beskyttelse mod støj, selv i meget larmende miljøer.
Brugere af en PXC 450, som ønsker at kommunikere med deres naboer kan gøre det uden at tage ud hovedtelefonerne af: Når TalkThrough funktionen er aktiveret. Professionelle kvalitets mikrofoner er monteret på ydersiden af ​​hovedtelefonerne til at opfange alle akustiske signaler i umiddelbar nærhed. Uønsket baggrundsstøj, som f.eks lyden af ​​motorerne på et fly, bliver filtreret ud elektronisk, således at kun naboens stemme er videregivet gennem hovedtelefonerne ind til brugerens øre i top lydkvalitet.

 
2.250,00 DKK

Sennheiser - Momentum Over-Ear 2

Vinder af EISA Award årets "Hovedtelefon" prisen 2015/2016. En af Sennheisers absolut bedste hovedtelefoner til prisen.

Fås både til iPhone og Android.

Sennheiser Momentum er blevet berømt for dens gode lydkvalitet og design. Nu er version 2.0 kommet af den populære hovedtelefon. Ligesom før er den afspejlet i materialevalget, hvor der er brugt læder i hovedbøjlen og hvor kopperne stråler af god stil. De største forandringer ved Momentum Version 2.0 er at den har fået større kopper og at den kan slås sammen. 

 
1.499,00 DKK

Sennheiser - IE 8i

Eksklusiv in-ear hovedtelefon fra Sennheiser.

IE8i giver en unik lydoplevelse, hvori deres unikke teknologi gør det muligt for brugeren, at justere bassen. Lyden er enestående, præcis og klar, og derudover så har den mikrofon indbygget. Dette kombineret med et flot ydre, samt en robust byggelse, giver dig en af markedets bedste in-ear hovedtelefoner.

 
2.399,00 DKK

Sennheiser - HD-600

Lækker dynamisk hovedtelefon fra Sennheiser

HD-600 er en af Sennheiser's mest populære high-end hovedtelefoner, og det er ikke uden grund. Lyden er klar og veldefineret og den dynamiske formåen er imponerende. HD-600 spiller med lethed et bredt spektrum af musikgenrer, og er yderst behagelige at have på hovedet.

 
2.999,00 DKK

Ultrasone - Performance 880

1. klasses hovedtelefon fra Ultrasone

880 er den største model i Ultrasone's Performance serie. Der er tale om et lukket design, med en 40 mm. titanium transducer, som benytter Ultrasone's særlige S-Logic Plus teknologi, hvilket giver en ekstra 3 dimensionel luftig gengivelse. Ydermere er Performance 880 opbygget med en særlig metal afskærmning som giver bedre beskyttelse og større holdbarhed. 880 er en imponerende hovedtelefon til en stærk pris.

 
2.999,00 DKK

Sennheiser - HD-650

High-End hovedtelefon fra Sennheiser.

HD-650 er efterhånden nærmest en legende. Med sin enorme musikalitet samt store åbenhed, byder denne hovedtelefon på en lydkvalitet ud over det sædvanlige. Med HD-650 er du sikret vellyd i aller højeste klasse!

 
3.295,00 DKK

Sennheiser - HD-660S

Dynamisk hovedtelefon fra Sennheiser.

Med den nye HD 660 S kan du nyde sofistikeret audiofil lyd i endnu flere situationer. Efterfølgeren til den legendariske HD 650 brillerer med forbedret performance fra et nyt transducer-design. Takket være den lavere impedans leverer den også sin referenceklasse-lyd sammen med mobile kvalitetsafspillere og er dermed langt mere fleksibel. HD 660 S er en elegant hovedtelefon i høj kvalitet, som forkæler den kræsne lytter med præcisionslyd og høj komfort.

 
3.499,00 DKK

Ultrasone - PRO-900i

Ultimativ PRO hovedtelefon fra Ultrasone

 

ULT-PRO900 Ultrasone lukket hovedtelefon.
For profesionelle som kræver intense lyttesituationer. Lyt til mix i studiet eller blot til god musik. Ørepuderne er i lækkert veleur som er meget holdbart og utrolig behageligt at sidde med i længere tid ad gangen.

ULT-PRO900 Ultrasone lukket hovedtelefon.For profesionelle som kræver intense lyttesituationer. Lyt til mix i studiet eller blot til god musik. Ørepuderne er i lækkert veleur som er meget holdbart og utrolig behageligt at sidde med i længere tid ad gangen.

 

 
3.699,00 DKK

Beyerdynamic - Amiron

Super velspillende hovedtelefon fra Beyer Dynamic

Amiron er en fantastisk musikalsk hovedtelefon fra Beyer Dynamic. Der er tale om et åbent design, som benytter Beyer Dynamics særlige TESLA teknologi, som giver en utrolig åben og levende gengivelse. Komforten er som altid i top.

 
4.095,00 DKK

Sennheiser - HD 650 Apogee

High-end USB hovedetelefon

Det nye sæt fra Sennheiser består af HD 650, der er Sennheisers topmodel blandt de åbne, dynamiske hovedtelefoner, og Apogee Groove, der er en USB DAC- og hovedtelefonforstærker. Denne kombination giver brugerne af pc'en eller Mac'en mulighed for at nyde det komplette dynamiske område og de ultra lave forvrængningsniveauer ved et par af Sennheisers bedste hovedtelefoner nogensinde

 
4.399,00 DKK

Sennheiser - HD-700

Super lækker High-End hovedtelefon fra Sennheiser.

Sennheiser HD700 bygger på de samme principper som den kompromisløse HD800. Mange af de samme fantastiske egenskaber som har gjort HD800 til en legende, går igen i denne nye fantastiske model. Kun Sennheiser kan producere en hovedtelefon med så fantastiske lydegenskaber, og det oven i købet til en stærkt reduceret pris!

 
4.499,00 DKK

Sennheiser - IE800

High-end in ear hovedtelefon fra Sennheiser.

Hjertet i IE-800 er en helt ny XWB transducer, som giver et ekstra stort dynamikområde, samt en meget lav forvrængning. Dette er med til at gøre IE800 til en af de mest velspillende in ear hovedtelefoner på markedet!

 
5.249,00 DKK

Ultrasone - Edition M Black Pearl on-ear

On-ear hovedtelefon fra Ultrasone

Ultrasone Edition M serien trækker på mange af de samme egenskaber som har gjort Edition 8 serien så populær. Ligesom sin storebror er Edition M håndbygget i Tyskland og der benyttes kun de bedste materialer. En fantastisk hovedtelefon til en stærk pris.

 
5.499,00 DKK

Ultrasone - Signature DJ

Ultimativ DJ hovedtelefon fra Ultrasone

Signature DJ er den ultimative hovedtelefon til den kompromisløse DJ. Alle materialer er 1. klasses og lyden er åben, dynamisk og udstrakt. Samtidig byder Signature DJ på en utrolig høj komfort og er utroligt slidstærk. Signature DJ leveres i en elgant bæretaske, som gør det nemt og sikkert at transportere dine hovedtelefoner fra job til job.

 
6.299,00 DKK

Ultrasone - Edition M Plus over-ear

Imponerende hovedtelefon fra Ultrasone

Ultrasone Edition M serien trækker på mange af de samme egenskaber som har gjort Edition 8 serien så populær. Ligesom sin storebror er Edition M håndbygget i Tyskland og der benyttes kun de bedste materialer. En fantastisk hovedtelefon til en stærk pris.

 
6.999,00 DKK

Audio Technica - ATH-AD2000X

Reference hovedtelefon fra Audio Technica

ATH-AD2000X er Audio Technica's bud på den ultimative hovedtelefon. Hjertet i AD2000X er den særlige 53 mm. driver med Audio Technica's særlige OFC-7N svingspole. Dette kompromisløse åbne design giver en lytteoplevelse i absolut særklasse! Alt er sat ind på at gøre ATH-AD2000X så let som mulig, hvilket giver en imponerende høj komfort hvor du næsten glemmer at du har hovedtelefoner på.

 
7.599,00 DKK

Focal - Elegia

Lukket hovedtelefon fra Focal

Elegia er en imponerende velkonstrueret løsning, som er kulminationen af flere års arbejde. Opgaven var at skabe den perfekte lytteoplevelse til prisen (hvilket må siges at være lykkedes). Hovedtelefonen, som er udviklet og produceret i Frankrig, har en utrolig høj komfort og er intet mindre end en revolution til prisen. Man kan med rette sige at Elegia er en "lukket" variant af Elear, men som ydermere er blevet forbedret på følsomheden, således at den er nemmere at drive med bærbare afspillere, såsom smartphones.

 
7.700,00 DKK

Focal - Elear

Fantastisk hovedtelefon fra Focal

Elear er en imponerende velkonstrueret løsning, som er kulminationen af flere års arbejde. Opgaven var at skabe den perfekte lytteoplevelse til prisen (hvilket må siges at være lykkedes). Hovedtelefonen, som er udviklet og produceret i Frankrig, har en utrolig høj komfort og er intet mindre end en revolution til prisen.

 
7.999,00 DKK

Beyerdynamic - T1

Reference hovedtelefon fra Beyerdynamic.

Beyerdynamic Tesla 1 spiller med et utroligt overskud. Disse håndbyggede perler byder på en lydkvalitet som kun få hovedtelefoner er i stand til at opnå. Detaljerne står i kø og dynamikken virker endeløs stor. I sandhed en high-end hovedtelefon.

 
8.995,00 DKK

Beyerdynamic - T5P (2. gen)

2. Generation fra Beyerdynamic

T5p er nu i en ny 2 generation med forbedret lydkvalitet via den særlige "Tesla technology". Der er tale om et lukket design, med høj komfort samt en 1. klasses byggekvalitet. I sandhed en fantastisk hovedtelefon.

 
8.995,00 DKK

Technics - T700

Suveræn musikoplevelse på den nye Technics T700 hovedtelefon.

Oplev gengivelse af bredbåndslyd fra de nyeste højopløste formater i enestående klarhed med den nye 2-vejs konstruktion (2" (50 mm) dynamisk driver-enhed og 1/2" (14 mm) Super Tweeter). Den dynamiske 50 mm enhed, som gengiver det meste af frekvensområdet, anvender en MLF-membran (Multi-layer film), som har en changerende, blank finish. Super flerlagsfilmen består af flere hundrede lag, har meget lave resonansniveauer og gengiver utrolig ren lyd. Realistisk lyd frembringes af denne unikt udviklede konfiguration. Desuden udjævner de nydesignede magnetiske kredsløb det magnetiske flux-flow samt den luftstrøm, som forårsages af membranvibration. Derved opnås en kraftfuld lydkvalitet over et bredt område.

 
8.999,00 DKK

Ultrasone - Edition 8 Ruthenium

En af de mange lækre versioner af Edition 8 fra Ultrasone

Ultrasone Edition 8 Ruthenium er en fantastisk high-end hovedtelefon, som sætter sit fokus på at give en det perfekte lyd billede. Kombinationen af luksus og teknologi gør at denne hovedtelefons lyd fremstår meget naturlig.

 
10.195,00 DKK

Focal - Clear

1. klasses hovedtelefon fra Focal

Focal Clear trækker på de erfaringer Focal gjorde sig under udviklingen af deres Utopia hovedtelefon. Mange af de samme teknologier og lydegenskaber som har gjort Utopia til en af de mest eftertragtede hovedtelefoner på markedet har fundet vej til Clear. Resultatet er en hovedtelefon som spiller langt over sin prisklasse, med enorm åbenhed og dynamisk formåen. Kom ind i KT Radio og få et lyt på Focal Clear, du bliver ikke skuffet.

 
11.995,00 DKK

Sennheiser - HD-800S

Verdensklasse hovedtelefon fra tyske Sennheiser.

Med HD-800 satte Sennheiser en helt ny standard indenfor high-end hovedtelefoner. Nu kommer HD-800S en ny og forbedret udgave af den hæderkronede HD-800. Man skulle ikke tro at det var muligt, men lyden i HD-800S er faktisk blevet endnu mere balanceret, ren og med større musikalitet. Designet er i store træk det samme, men nu i et mørkere og mere nedtonet farvevalg. 

 
10.999,00 DKK

Ultrasone - Edition 8 EX

Super hovedtelefon fra Ultrasone

Ultrasone Edition 8 EX er en fantastisk high-end hovedtelefon, som sætter sit fokus på at give en det perfekte lyd billede. Kombinationen af luksus og teknologi gør at denne hovedtelefons lyd fremstår meget naturlig. Gennem den særlige S-logicEX teknologi giver Edition 8 EX en totalt omsluttende, og 3 dimmensionelt lydbillede.

 
13.999,00 DKK

Ultrasone - Edition 5 Unlimited

High-end hovedtelefon fra Ultrasone

Ultrasone Edition 5 Unlimited er muligvis den bedste lukkede hovedtelefon på markedet. Edition 5 benytter Ultrasone's særlige S-LogicEX teknologi som sikrer et altomsluttende og 3 dimmensionelt lydbillede. Kombinationen af de bedste materialer og ny teknologi giver en lytteopleveæse som ligger langt ud over det sædvanlige.

 
15.995,00 DKK

Sennheiser - HD-820

En af Sennheisers mest ambitiøse hovedtelefoner til dato.

Kommer sommer 2018!

Rigtige lydentusiaster har aldrig været i tvivl: når det gjaldt circumaurale (øreomsluttende) hovedtelefoner, fandtes den bedste lyd i åbne hovedtelefoner. Denne grundsætning er nu gjort til skamme af det nyeste medlem af Sennheisers Audiophile Range: De lukkede, dynamiske HD 820 hovedtelefoner anvender en innovativ teknologi, som får dem til at lyde imponerende transparent og naturligt. Levende, åben, transparent, naturlig. Lyden i HD 820 er nærmest uden grænser. Hvilket du næppe ville forvente af et par lukkede, øreomsluttende hovedtelefoner. Med HD 820 kan du udforske og genopdage din musik i absolut refencekvalitet uden at trænge ind på andres lyd-enemærker. Således åbner HD 820 ikke blot lydbilledet, men også for nye steder og muligheder for at nyde din musik.

 
17.990,00 DKK

Pioneer - SE-Master 1

High-end hovedtelefon fra Pioneer.

SE-Master 1 er Pioneers svar på en ægte high-end hovedtelefon. Med en fantastisk opløsning som både giver dig dybde i stemmen, samt i bassen, så er du garanteret en oplevelse. Åbenhed og gennemsigtighed er nogle af nøgleordene vi benytter til at beskrive denne hovedtelefon. Hvis du parrer den med Pioneers egen hovedtelefon forstærker, U-05, så er du garanteret et fantastisk setup med rigtig fed lyd.

 
19.995,00 DKK

Ultrasone - Edition 15

Ultimativ hovedtelefon fra Ultrasone

Samtlige Edition 15 hovedtelefoner er håndlavede i Bayern!
Disse nyudviklede hovedtelefoner byder på kunstfærdigt håndværk kombineret med en luftig og 3-dimensionel lyd. Enhver Edition 15 hovedtelefoner er lavet med ekstrem precision og omhu og er udstyret med sit eget serienummer. 
Denne hovedtelefon hører uden tvivl til blandt verdens allerbedste!

 
19.999,00 DKK

Mcintosh - MHP1000

Dynamisk og musikalsk hovedtelefon fra McIntosh.

MHP1000 bygger på den samme sound, som McIntosh er kendte for. En smooth og varm hovedtelefon, som både er kontrolleret og detaljeret. Den er bygget som en lukket hovedtelefon, så du kan nyde musikken uden så meget støj udefra. Den passer selvfølgelig perfekt til McIntosh egen hovedtelefon forstærker, MHA150.

 
20.000,00 DKK

Focal - Utopia

Reference hovedtelefon fra Focal.

Utopia er resultatet af mere end 35 års innovation, udvikling og produktion af high-end højttalere. Den nyeste teknologi og de fineste materialer er gået sammen i en højere enhed med Utopia hovedtelefonerne. I hjertet af hovedtelefonen sidder en beryllium enhed, som er konstrueret i Focals særlige "M" form, hvilket giver en utrolig realistisk og naturlig lyd gengivelse, samt en rækkevidde fra 5 Hz - 50 Khz!

 
31.999,00 DKK