KEF

KEF - KW1 TX/RX system

Trådløst subwoofer kit fra KEF 

KW1 er en trådløs sender/modtager fra KEF, som kan gøre forbindelsen til din KEF subwoofer trådløs. Tilslut sub-out/pre-out til transmitteren, så sender KW1 trådløst signalet til modtageren som elegant kan tilsluttes din KEF sub. 

 
1.749,00 DKK

KEF - LSX B1 Wall Bracket

Beslag til KEF LSX

Fleksibelt vægbeslag til brug med KEF LSX højttalere.

 
1.790,00 DKK

KEF - Ci160.2CL

Indbygningshøjttaler fra KEF

Bemærk prisen er pr. stk.

Ci160.2CL benytter KEF uniQ teknologi som sikrer en ensrettet spredning af lyden fra både diskant såvel som bas, CL2 modellen er en smallere udgave som tillader montering i svært tilgængelige vægge/loft. Selve modellen er bestykket med en 16 mm. diskant samt en kraftig 6.5" basenhed. En super fleksibel og musikalsk indbygningshøjttaler.

 
1.895,00 DKK

KEF - Ci130QR

Indbygningshøjttaler fra KEF

Bemærk prisen er pr. stk.

Ci130QR benytter KEF uniQ teknologi som sikrer en ensrettet spredning af lyden fra både diskant såvel som bas. Selve modellen er bestykket med en 1" diskant samt en kraftig 5.25" basenhed. En super fleksibel og musikalsk indbygningshøjttaler.

 
1.895,00 DKK

KEF - Ci160QR

Indbygningshøjttaler fra KEF

Bemærk prisen er pr. stk.

Ci160QR benytter KEF uniQ teknologi som sikrer en ensrettet spredning af lyden fra både diskant såvel som bas. Selve modellen er bestykket med en 1" diskant samt en kraftig 6.5" basenhed. En super fleksibel og musikalsk indbygningshøjttaler.

 
2.295,00 DKK

KEF - Ci160QS

Indbygningshøjttaler fra KEF

Bemærk prisen er pr. stk.

Ci160QS benytter KEF uniQ teknologi som sikrer en ensrettet spredning af lyden fra både diskant såvel som bas. Selve modellen er bestykket med en 1" diskant samt en kraftig 6.5" basenhed. En super fleksibel og musikalsk indbygningshøjttaler.

 
2.295,00 DKK

kef - S1 LSX Stand

Stander til LSX højttalere

KEF S1 LSX stand.

Leveres i flere farver.

 
2.590,00 DKK

KEF - Ci130QS

Indbygningshøjttaler fra KEF

Bemærk prisen er pr. stk.

Ci130QS benytter KEF uniQ teknologi som sikrer en ensrettet spredning af lyden fra både diskant såvel som bas. Selve modellen er bestykket med en 1" diskant samt en kraftig 5.25" basenhed. En super fleksibel og musikalsk indbygningshøjttaler.

 
3.349,00 DKK

KEF - Ci200QR

Indbygningshøjttaler fra KEF

Bemærk prisen er pr. stk.

Ci200QR benytter KEF uniQ teknologi som sikrer en ensrettet spredning af lyden fra både diskant såvel som bas. Selve modellen er bestykket med en 1" diskant samt en kraftig 8" basenhed. En super fleksibel og musikalsk indbygningshøjttaler.

 
3.349,00 DKK

KEF - Ci200QS

Indbygningshøjttaler fra KEF

Bemærk prisen er pr. stk.

Ci200QS benytter KEF uniQ teknologi som sikrer en ensrettet spredning af lyden fra både diskant såvel som bas. Selve modellen er bestykket med en 1" diskant samt en kraftig 8" basenhed. En super fleksibel og musikalsk indbygningshøjttaler.

 
3.349,00 DKK

KEF - S2 Floor Stand

Gulvstand fra KEF.

OBS. Sætpris.

KEFs solide stander er perfekt til at stille KEFs højttalere på.

De kan naturligvis også bruges til andre højttalerer.

 
3.500,00 DKK

KEF - Q150

Q-seriens mindste højttaler.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Q-serien fra KEF har altid været kendt for at være en højttaler med masser af energi. Q150 er en ny og opgraderet version af forgængeren Q100. Den er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nye kabinetter og helt nyt design. Q150 er klar til at tage udfordringen op mod dets konkurrenter, om at være den bedst vellydende højttaler til under 4000 kroner.

 
3.790,00 DKK

KEF - Ci4100QL THX Select

THX godkendt in-wall højttaler fra KEF

Bemærk prisen er pr. stk.

Ci4100QL er en THX godkendt indbygningshøjttaler konstrueret op om en 4" UniQ enhed med en 0.75" diskant samt 3 stk. 4" basenheder. Ci4100QL THX byder på en fantastisk åben og lufig gengivelse, med stor taleforståelse og en enorm dynamisk formåen. Denne højttaler er den perfekte front, center eller baghøjttaler i en fuldblods indbygget THX hjemmebiograf.

Ci4100QL THX leveres med hvid front.

 
3.895,00 DKK

KEF - Ci200TRb

Passiv subwoofer til indbygning i loft eller væg

Bemærk prisen er pr. stk.

Ci200TRb er en indbygnings-subwoofer som er bestykket med en 8" basenheder i et åbent kabinet. Dette er en utrolig potent lille subwoofer som byder på en solid basgengivelse, og alt dette opnås med enheden diskret gemt i væggen eller loftet.

 
3.895,00 DKK

KEF - Q250C

Elegant center højttaler i KEF Q serien

Den mest essentiele højttaler i et surround system. Q250c er en elegant og kompakt centerkanal. Den er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nyt kabinet og helt nyt design. Q250c er klar til at tage udfordringen op mod dets konkurrenter, om at være den bedst vellydende højttaler til under 4000 kroner.

 
3.950,00 DKK

KEF - Q650c

Super centerhøjttaler fra engelske KEF.

Bemærk prisen er pr. stk.

Den mest essentiele højttaler i et surround system. Q650c er en ny og opgraderet version af forgængeren Q600c. Den er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nye kabinetter og helt nyt design. Q650c er klar til at tage udfordringen op mod dets konkurrenter, om at være den bedst vellydende højttaler til under 5000 kroner.

 
4.295,00 DKK

KEF - Q350

Fremragende kompakthøjttaler fra KEF.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Q-serien fra KEF har altid været kendt for at være en højttaler med masser af energi. Q350 er en ny og opgraderet version af forgængeren Q300. Den er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nye kabinetter og helt nyt design. Q350 er klar til at tage udfordringen op mod dets konkurrenter, om at være den mest vellydende højttaler til under 4500 kroner.

 
4.590,00 DKK

KEF - Q50A

Elegant baghøjttaler fra Engelske KEF

Bemærk, prisen er pr. sæt.

KEF Q50a er en vinklet baghøjttaler fra KEF som både kan benyttes på væggen, eller som up-firing højttaler i en Atmos opsætning. Den unikke fleksibilitet gør Q50a velegnet til en lang række installationer, og klangen matcher naturligvis de øvrige modeller i KEFs R serie af højttalere. 

 
4.590,00 DKK

KEF - Kube 8 MIE

Elegant og kompakt subwoofer fra KEF

Den kompakte Kube 8 MIE fylder måske ikke meget, men bassen, den leverer, er langt fra lille. Med en 8-tommer enhed er den ideel til mindre rum. Ved at benytte den samme 300 watt klasse D-forstærker fra sine større søskende, udviser Kube 8 MIE hidtil usete niveauer af kontrol. Med Music Integrity Engine® er Kube 8 MIE optimeret til dynamisk at udvide basdybden. En imponerende subwoofer, til en stærk pris.

 
4.995,00 DKK

KEF - Ci200RR THX Ultra

THX godkendt lofthøjttaler til indbygning.

Bemærk prisen er pr. stk.

Ci200RR er en THX godkendt indbygningshøjttaler til loft. Selve højttaleren er bygget op om KEF's særlige UniQ enhed bestående af 1stk. 1" diskant centreret i en 8" basenhed. Ci200RR THX byder på en fantastisk åben og lufig gengivelse, med stor spredning og en enorm dynamisk formåen. Denne højttaler kan benyttes som baghøjttaler eller som lofthøjttaler i et Atmos/DTS-X setup.

Ci200RRTHX leveres med hvid og sort front.

 
5.395,00 DKK

KEF - S3

Bemærk, prisen er pr. sæt.

S3 er specielt designet til at blive benyttet sammen med KEF's R Meta serie af højttalere, men den kan naturligvis også fungere som elegant stand sammen med andre mærker. Kablerne kan elegant trækkes skjult igennem et hult rør i standen. En elegant stand fra Engelske KEF.

 
5.500,00 DKK

KEF - Kube 10 MIE

Stærk subwoofer fra KEF

Den kompakte Kube 10 MIE optager ikke meget plads i stuen, men bassen, den leverer, er langt fra lille. Med en 10-tommer enhed er den ideel til mindre eller mellemstore rum. Ved at benytte den samme 300 watt klasse D-forstærker fra sine større søskende, udviser Kube 10 MIE hidtil usete niveauer af kontrol. Med Music Integrity Engine® er Kube 10 MIE optimeret til dynamisk at udvide basdybden. En imponerende subwoofer, til en stærk pris.

 
5.995,00 DKK

KEF - Kube 12 MIE

Stærk subwoofer fra KEF

Kube 12 MIE er designet til at levere fyldig og kraftfuld bas, der skaber en hjertebankende rumlen til din yndlingsmusik og -film. Den har en stor 12-tommer driver og en 300 watt klasse D-forstærker. Med Music Integrity Engine® er Kube 12 MIE optimeret til at levere enestående niveau af dybde og dynamik. En imponerende subwoofer fra Engelske KEF.

 
6.950,00 DKK

KEF - LSX II - LT

Streaminghøjttaler fra KEF.

Designet som en strømlinet version af den prisvindende LSX II, bevarer LSX II LT de samme kerneegenskaber og teknologier, der har gjort KEF's produkter kendte i branchen. I hjertet af LSX II LT finder du den karakteristiske 11. generation af Uni-Q driver array og Music Integrity Engine. Disse banebrydende teknologier sikrer høj kvalitet, samt en perfekt afbalanceret lydgengivelse.

Tilslut problemfrit til dine yndlingsmusiktjenester, og nyd en verden af ​​streaming. Med plug-and-play-funktionalitet tilbyder LSX II LT praktiske tilslutningsmuligheder, herunder HDMI ARC, USB-C samt optisk indgang, hvilket sikrer problemfri integration med en række forskellige enheder såsom dit tv, stationære computersystem med mere.

Ikke alene leverer LSX II LT enestående ydeevne, men den kan også prale af et minimalt og moderne design skabt af den britiske industridesigner Michael Young. For at imødekomme forskellige præferencer er LSX II LT tilgængelig i tre fantastiske finisher: Sage Green, Stone White og Graphite Grey.

På LSX II LT benyttes der et forbindelseskabel imellem de 2 højttalere, dette skyldes at alt elektronikken er placeret i Master højttaleren. Der medfølger et 3 meters kabel sammen med højttalerne, men længere kan tilkøbes.

 
7.695,00 DKK

KEF - Q550

Aldeles fremragende gulvhøjttaler fra engelske KEF.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Q550 er den mindste af gulvhøjttalerne i Q-serien. Ikke desto mindre, så lyder den dyrere end hvad den egentlig koster. Q550 er en ny og opgraderet version af forgængeren Q500. Den er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nye kabinetter og helt nyt design. Q550 er klar til at tage udfordringen op mod dets konkurrenter, om at være den bedst vellydende højttaler til under 10.000 kroner.

 
7.990,00 DKK

KEF - Stands Reference 1

Højttaler stands der er ideele for KEF Reference 1 kompakt højttaleren.

Bemærk prisen er pr. sæt.

KEFs Reference 1 højttaleren er unik og skal selvfølgelig have den rette afkobling, hvilket Stand 1 sørger for. Den er bygget med henblik på at få det maksimale ud af Reference 1 højttaleren.

 
9.300,00 DKK

KEF - Stands Reference 4C

Ideel højttaler stand til KEF Reference 4C center højttaler.

Bemærk prisen er pr. stk.

KEFs Reference 4c højttaleren er unik og skal selvfølgelig have den rette afkobling, hvilket Stand 4c sørger for. Den er bygget med henblik på at få det maksimale ud af Reference 4c center højttaleren.

 
9.350,00 DKK

KEF - LS50 Meta

Ny udgave af LS50

Bemærk, prisen er pr. sæt.

KEF's LS50 højttaler kræver ingen nærmere introduktion. Den oprindelige model blev konstrueret i anledning af KEF's 50 års jubilæum, og blev en øjeblikkelig success. Kernen i den nye LS50 er igen KEF's særlige "point source" teknologi som sikrer at alle toner kommer fra samme sted. Derfor er diskanten intelligent placeret i midten af basenheden hvilket sikrer en utrolig sammenhæng. Den nye model, er blevet udstyret med en helt nyudviklet uniQ enhed, som har øget den frekvens lineær gengivelse med 40%. Disse perler skal bare opleves!

 
9.790,00 DKK

KEF - Kube 15 MIE

Imponerende 15" subwoofer fra KEF

Kube 15 MIE, den største model i Kube-serien, er konstrueret til at give den dybeste bas til musik og film, hvilket giver dig en jordrystende oplevelse. Perfekt egnet til store rum, 15-tommer driveren og 300W (RMS) klasse D-forstærkeren kombineres for at levere den mest viscerale basydelse. Med Music Integrity Engine® er Kube 15 MIE optimeret til at levere enestående dybde og dynamik. En uhyggelig subwoofer til en utrolig stærk pris!

 
9.950,00 DKK

KEF - Q750

Super gulvhøjttaler fra engelske KEF.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Q750 er den miderste af gulvhøjttalerne i Q-serien. Ikke desto mindre, så lyder den dyrere end hvad den egentlig koster. Q550 er en ny og opgraderet version af forgængeren Q700. Den er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nye kabinetter og helt nyt design. Q750 er klar til at tage udfordringen op mod dets konkurrenter, om at være den bedst vellydende højttaler til under 10.000 kroner.

 
9.990,00 DKK

KEF - LSX II

Aktiv streaming højttaler fra KEF

Bemærk, prisen er pr. sæt

LSX II er en imponerende lille aktiv højttaler. Ud over en imponerende lydkvalitet og et uovertruffent design, byder LSX II på en nem og enkel betjening via KEF's egen App. Afspil musik fra Tidal, Spotify, ChromeCast, AirPlay 2 eller via Bluetooth. KEF LSX II er den ultimative højttaler til dig som ønsker en høj lydkvalitet et enkelt og kompakt udseende.

 
9.995,00 DKK

KEF - R2 Meta

Center højttaler i KEFs nye R Meta serie.

Hvis du har valgt KEF's R serie som fronter i din hjemmebio skal du naturligvis bruge en center højttaler der kan matche. R2 Meta er den perfekte partner til KEFs R serie af højttalere. Via sin UniQ enhed sørger R2 Meta for en præcis gengivelse samt en total ens klang med fronterne. R2 Meta er bestykket med en 1" diskant, 5" mellemtone samt 2 kraftige 5.25" basenheder.

 
10.995,00 DKK

KEF - Q350 5.0 Bundle

5 kanals pakke fra Engelske KEF

5 kanals pakke bestående af KEF Q350 front, KEF Q150 bagkanaler og en KEF Q250C center højttaler. Q-serien fra KEF har altid været kendt for at være en højttalerserie med masser af energi. Den nye version byder på adskillige forbedringer over forgængeren. Serien er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nye kabinetter og helt nyt design. 

 
12.330,00 DKK

KEF - Ci3160RL THX Ultra

THX godkendt in-wall højttaler fra KEF

Bemærk prisen er pr. stk.

Ci3160RL er en THX godkendt indbygningshøjttaler konstrueret op om en 6.5" UniQ enhed med en 1" diskant samt 2 stk. 6.5" basenheder. Ci3160RL THX byder på en fantastisk åben og lufig gengivelse, med stor taleforståelse og en enorm dynamisk formåen. Denne højttaler er den perfekte front, center eller baghøjttaler i en fuldblods indbygget THX hjemmebiograf.

Ci3160RL THX leveres med hvid og sort front.

 
12.395,00 DKK

KEF - R8 Meta

Bemærk, prisen er pr. sæt.

KEF R8 Meta er en vinklet baghøjttaler fra KEF som både kan benyttes på væggen, eller som up-firing højttaler i en Atmos opsætning. Den unikke fleksibilitet gør R8 Meta velegnet til en lang række installationer, og klangen matcher naturligvis de øvrige modeller i KEFs R Meta serie af højttalere. 

 
12.590,00 DKK

KEF - Q950

Største højttaler i KEFs Q-serie.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Q950 er den største af gulvhøjttalerne i Q-serien. Ikke desto mindre, så lyder den dyrere end hvad den egentlig koster. Q950 er en ny og opgraderet version af forgængeren Q900. Den er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nye kabinetter og helt nyt design. Q950 er klar til at tage udfordringen op mod dets konkurrenter, om at være den bedst vellydende højttaler til under 12.000 kroner.

 
12.990,00 DKK

KEF - KC62

Imponerende kompakt subwoofer fra KEF

KEF KC62 er en imponerende kompakt subwoofer, som byder på en imponerende dynamisk gengivelse. Hemmeligeheden til KC62's imponerende gengivelse, skal findes i KEF's særlige UNI-CORE højttaler teknologi, som placerer 2 kraftige "long-throw" 6.5" basenheder i samme kraftige magnetsystem. Hele herligheden drives af en imponerende 1000 Watt forstærker, som sikrer at KC62 aldrig mister pusten, eller overblikket.

 
12.995,00 DKK

KEF - R6 Meta

Center højttaler i KEFs nye R Meta serie.

Hvis du har valgt KEF's R serie som fronter i din hjemmebio skal du naturligvis bruge en center højttaler der kan matche. R6 Meta er den perfekte partner til KEFs R serie af højttalere. Via sin UniQ enhed sørger R6 Meta for en præcis gengivelse samt en total ens klang med fronterne. R6 Meta er bestykket med en 1" diskant, 5" mellemtone samt 2 kraftige 6.5" basenheder.

 
13.995,00 DKK

KEF - Ci4100QLb

Bemærk prisen er for 2 stk. Ci4100QL samt KEF KASA-500 forstærker på 2 x 200 Watt!

Ci4100QL er en indbygnings-subwoofer som er bestykket med 4 stk. 4" basenheder i et åbent kabinet. Dette er en utrolig potent subwoofer som byder på en solid basgengivelse, og alt dette opnås med enheden diskret gemt i væggen.

 
17.185,00 DKK

KEF - R3 Meta

Bemærk, prisen er pr. sæt og ekskl. standere.

Dette er den mindste højttaler i KEF´s nye Meta R serie. R serien har mange af de samme fordele som vi kender fra den dyrere reference serie, blot til en langt mere overkommelig pris. Til trods for sin beskedne størrelse, er der med KEF R3 Meta tale om en fuldt 3 vejs konstruktion. R3 Meta byder på en utroligt tempofyldt gengivelse samt åbenhed, R3 Meta har desuden en utrolig punktformighed i lyden takket været UniQ med MAT teknikken. En fantastisk reolhøjttaler til en stærk pris.

 
17.190,00 DKK

KEF - Q350 5.1 Bundle

5.1 kanals pakke fra Engelske KEF

5 kanals pakke bestående af KEF Q350 front, KEF Q150 bagkanaler og en KEF Q250C center højttaler samt en Kube 8 aktiv subwoofer. Q-serien fra KEF har altid været kendt for at være en højttalerserie med masser af energi. Den nye version byder på adskillige forbedringer over forgængeren. Serien er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nye kabinetter og helt nyt design. Med i pakken får du også KEF Kube 8, en kraftig 8" aktiv subwoofer som giver en imponerende bund. 

 
17.325,00 DKK

KEF - Q750 5.0 Bundle

5 kanals pakke fra Engelske KEF

5 kanals pakke bestående af KEF Q750 front, KEF Q150 bagkanaler og en KEF Q250C center højttaler. Q-serien fra KEF har altid været kendt for at være en højttalerserie med masser af energi. Den nye version byder på adskillige forbedringer over forgængeren. Serien er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nye kabinetter og helt nyt design. 

 
17.330,00 DKK

KEF - LS50 Wireless II

LS50 wireless i MKII udgave

Bemærk, prisen er pr. sæt.

LS50 Wireless har uden tvivl været en af de mest populære aktive/trådløse højttalere i nyere tid. Kernen i højttaleren bygger over KEF's roste LS50 jubilæumshøjttaler, som benytter KEF's særlige "point source" teknologi der sikrer at alle toner kommer fra samme sted. Den nye MKII udgave er blevet forbedret på en række punkter, herunder AirPlay2, ChromeCast samt understøttelse for MQA. Som noget nyt behøver du ej heller nogen kablet forbindelse imellem højttalerne. Disse højttalere skal ganske enkelt opleves. 

 
17.495,00 DKK

KEF - R5 - Demosæt - Spar 25%

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Dette er den mindste gulvhøjttaler i KEF´s R serie. R serien har mange af de samme fordele som vi kender fra den dyrere reference serie, blot til en langt mere overkommelig pris. Til trods for sin beskedne størrelse, er der med KEF R5 tale om en fuldt 3 vejs konstruktion bestykket med en 1" diskant, 5" mellemtone samt 2 stk. 5,25" basenheder. R5 byder på en utroligt tempofyldt gengivelse samt åbenhed, R5 har desuden en utrolig punktformighed i lyden takket været UniQ teknikken. En fantastisk gulvhøjttaler til en stærk pris.

Vores demosæt i hvidt.

 
14.899,00 DKK

KEF - Ci5160RL THX Ultra

THX godkendt in-wall højttaler fra KEF

Bemærk prisen er pr. stk.

Ci5160RL er en THX godkendt indbygningshøjttaler konstrueret op om en 6.5" UniQ enhed med en 1" diskant samt 4 stk. 6.5" basenheder. Ci5160RL THX byder på en fantastisk åben og lufig gengivelse, med stor taleforståelse og en enorm dynamisk formåen. Denne højttaler er den perfekte front eller center i en fuldblods indbygget THX hjemmebiograf.

Ci5160RL THX leveres med hvid og sort front.

 
19.995,00 DKK

KEF - Q950 5.0 Bundle

5 kanals pakke fra Engelske KEF 

5 kanals pakke bestående af KEF Q950 front, KEF Q350 bagkanaler og en KEF Q650C center højttaler. Q-serien fra KEF har altid været kendt for at være en højttalerserie med masser af energi. Den nye version byder på adskillige forbedringer over forgængeren. Serien er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nye kabinetter og helt nyt design. 

 
21.875,00 DKK

KEF - Q750 5.1 Bundle

5.1 pakke fra Engelske KEF

5.1 kanals pakke bestående af KEF Q750 front, KEF Q150 bagkanaler og en KEF Q250C center højttaler samt en Kube 10 aktiv subwoofer. Q-serien fra KEF har altid været kendt for at være en højttalerserie med masser af energi. Den nye version byder på adskillige forbedringer over forgængeren. Serien er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nye kabinetter og helt nyt design. Med i pakken får du også KEF Kube 10, en kraftig 10" aktiv subwoofer som giver en imponerende bund.

 
22.925,00 DKK

KEF - R5 Meta

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Dette er den mindste gulvhøjttaler i KEF´s nye Meta R serie. R serien har mange af de samme fordele som vi kender fra den dyrere reference serie, blot til en langt mere overkommelig pris. Til trods for sin beskedne størrelse, er der med KEF R5 Meta tale om en fuldt 3 vejs konstruktion bestykket med en 1" diskant, 5" mellemtone samt 2 stk. 5,25" basenheder. R5 Meta byder på en utroligt tempofyldt gengivelse samt åbenhed, R5 Meta har desuden en utrolig punktformighed i lyden takket været UniQ med MAT teknikken. En fantastisk gulvhøjttaler til en stærk pris.

 
26.990,00 DKK

KEF - Q950 5.1 Bundle

5.1 pakke fra Engelske KEF

5.1 kanals pakke bestående af KEF Q950 front, KEF Q350 bagkanaler og en KEF Q650C center højttaler samt en Kube 12 aktiv subwoofer. Q-serien fra KEF har altid været kendt for at være en højttalerserie med masser af energi. Den nye version byder på adskillige forbedringer over forgængeren. Serien er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nye kabinetter og helt nyt design. Med i pakken får du også KEF Kube 12, en kraftig 12" aktiv subwoofer som giver en imponerende bund. 

 
28.370,00 DKK

KEF - Ci3160RLB THX Select

Bemærk prisen er for 2 stk. inkl KEF KASA500 forstærker.

For THX Ultra spec. benyttes 2 komplette pakker (4 stk. Ci3160RLb, 2 stk. KASA500)

Ci3160RLb er en THX godkendt indbygnings-subwoofer som er bestykket med 3 stk. 6.5" basenheder i et åbent kabinet. Dette er en utrolig potent subwoofer som byder på en massiv basgengivelse, og alt dette opnås med enheden diskret gemt i væggen.

 
28.985,00 DKK

KEF - R7 Meta

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Dette er den mellemste gulvhøjttaler i KEF´s nye Meta R serie. R serien har mange af de samme fordele som vi kender fra den dyrere reference serie, blot til en langt mere overkommelig pris. Med KEF R7 Meta, er der tale om en fuldt 3 vejs konstruktion. R7 Meta er bestykket med en 1" diskant, 5" mellemtone samt 2 kraftige 6.5" basenheder. R7 Meta byder på en utroligt tempofyldt gengivelse samt åbenhed, R7 Meta har desuden en utrolig punktformighed i lyden takket været UniQ med MAT teknikken. En fantastisk gulvhøjttaler til en stærk pris.

 
37.990,00 DKK

KEF - LS60 Wireless

Trådløs gulvhøjttaler fra KEF

Bemærk, prisen er pr. sæt.

LS60 Wireless er en kompromisløs trådløs gulvhøjttaler fra Engelske KEF. LS60 Wireless byder på en uovertruffen lydkvalitet, og benytter en lang række innovative teknologier, herunder UniQ enhed med META teknologi, og KEFs særlige  UniCore bas enheder. Der er tale om et fuldt aktivt design, som styres via KEFs Music Integrity Engine, en inteligent DSP som sikrer at alle enheder arbejder optimalt sammen. Afspil din digtale musik via AirPlay2, ChromeCast, Tidal eller Spotify Connect i op til fuld 24 bit/384 kHz opløsning.

 
38.995,00 DKK

KEF - Reference 2C Meta

Super center højttaler fra engelske KEF.

Bemærk prisen er pr. stk.

Samme DNA som resten af Reference serien fra KEF, nu bare lagt ned i en centerhøjttaler. Ydeevnen er outstanding og designet ligeledes. Den nyudviklede Uni-Q Meta driver og den sationelle bas-mellemtone skaber et realistisk lydbillede med detaljer og hul igennem. 

 
42.995,00 DKK

KEF - Reference 8b Sub

Fantastisk subwoofer fra engelske KEF.

Hvis du mangler lidt ekstra bund til dine højttalere, som f.eks. Reference højttalere, så er 8b subwooferen værd at kigge på. Bygget efter samme dyder som resten af Reference serien. Den er indbygget med 2 x 500 W class D forstærker og to 9" basenheder, hvilket giver dig en mægtig og tight bas til resten af dit system.

 
46.950,00 DKK

KEF - R11 Meta

Bemærk, prisen er pr. sæt. Vores demo sæt i sort til super pris.

Dette er den største gulvhøjttaler i KEF´s nye Meta R serie. R serien har mange af de samme fordele som vi kender fra den dyrere reference serie, blot til en langt mere overkommelig pris. Med KEF R11 Meta, er der tale om en fuldt 3 vejs konstruktion. R11 Meta er bestykket med en 1" diskant, 5" mellemtone samt hele 4 kraftige 6.5" basenheder. R11 Meta byder på en utroligt tempofyldt gengivelse samt åbenhed, R11 Meta har desuden en utrolig punktformighed i lyden takket været UniQ med MAT teknikken. En fantastisk gulvhøjttaler til en stærk pris.

 
49.990,00 DKK

KEF - Reference 4C Meta

Fremragende center højttaler fra KEF.

Bemærk prisen er pr. stk.

Præcision og perfektion er to nøgleord der definerer Reference 4C Meta center højttaleren. Den har samme dyder, som sin lillebroder Reference 2C Meta, bare endnu mere af det. Den nyudviklede Uni-Q META driver sørger for den kritiske mellemtone og diskantgengivelse, og 4 kraftige basenheder leverer bunden. Du får et fantastisk nærværende og realistisk lydbillede med denne center højttaler.

 
58.995,00 DKK

KEF - Reference 1 Meta

Reference højttaler fra KEF

Bemærk, prisen er pr. sæt.

KEF overrasker os altid og Reference 1 Meta er ingen undtagelse. Ydeevnen på den kompakte højttaler er outstanding og designet ligeledes. Den velkendte Uni-Q driver er blevet yderligere forbedret med KEF's særlige META teknologi, og den sensationelle bas-enhed skaber et uhyggeligt realistisk lydbillede. Reference 1 Meta garantere dig en fantastisk oplevelse hvor der både er plads til nærlytning, samt dans.

 
69.990,00 DKK

KEF - Reference 3 Meta

Reference højttaler fra KEF

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Samme DNA som Reference 1 Meta, bare i en større løsning med endnu flere af KEFs fantastiske enheder. Ydeevnen på denne gulv højttaler er outstanding og designet ligeledes. Den velkendte Uni-Q driver med KEF's unikke META teknologi, og den sensationelle bas-enhed skaber et realistisk lydbillede. Reference 3 Meta garantere dig en fantastisk oplevelse hvor der både er plads til nærlytning, samt dans. Det er ikke bare en højttaler til feinschmeckeren, men også til musikelskeren.

 
99.990,00 DKK

KEF - Reference 5 Meta

Ultimativ højttaler fra KEF

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Magisk er ordet! Samme DNA som Reference 3 Meta, bare i en større kasse som giver dig endnu mere lyd ud i stuen. Ydeevnen på denne gulv højttaler er fuldstændig fantastisk, og samtidig er designet utroligt smukt. Den velkendte Uni-Q drive med den helt nye META teknologi og de sensationelle bas-enheder skaber et uhyggeligt realistisk lydbillede. Reference 5 Meta garanterer dig en fantastisk oplevelse hvor der både er plads til nærlytning, samt dans. Det er ikke bare en højttaler til feinschmeckeren, men også til musikelskeren.

 
155.990,00 DKK