Højttaler Streaming/trådløse | KT Radio

Højttaler Streaming/trådløse

Daisy on the Ohoopee

Aktive/trådløse højttaler er til dig der vil streame musik og gøre det så let som muligt.


Før i tiden var aktive højttalere noget man satte i forbindelse med små computer højttalere. De sidste par år har aktive højttalere fået et helt andet fokus og der bliver investeret meget i at lave ordenlige produkter. Fordelene ved at købe et sæt aktive højttalere er selvfølgelig at forstærkeren er indbygget i højttaleren. Som regel har du både analoge og digitale indgange bag på højttaleren, som gør at du f.eks. kan sætte en streamer, Airport Express eller en bluetooth receiver til. Der findes både aktive højttalere i 4000 kroners klassen samt helt op til 75.000 kroner for et sæt.

Forskellen på aktive og trådløse højttalere er ganske simpel. Aktive højttalere skal have tilsluttet en kilde via. kabel, i mens der streames via. bluetooth eller wi-fi når det gælder trådløse højttalere. Hos KT Radio har vi også et bredt udvalg af trådløse højttalere, hvor det kun er strømkabler du skal tænke på at gemme væk.

Yamaha - WS-B1A

Elegant Bluetooth højttaler fra yamaha.

Denne lille perle af en højttaler byder på en imponerende lydkvalitet, især når man tager dens kompakte størrelse i betragtning. WS-B1A måler kun 10x8x8 cm. og kan nemt medbringes overalt. Det indbyggede batteri giver op til 12 timers vellyd, og med indbygget Bluetooth kan alle nemt tilgå den lille højtaller med deres smartphone.

 
989,00 DKK

Harman Kardon - Citation One MK3

Kompakt og velspillende streamhøjttaler fra Harman Kardon

Harman Kardon Citation ONE mkII er en sofistikeret og kompakt, næste-generations alt-i-en smart-højttaler, som leverer en flot og fyldig lyd. Harman Kardon Citation ONE mkII er let at bruge med intuitiv touch-betjening og nyskabende funktioner som AirPlay og indbygget Chromecast, hvor musikelskere får adgang til mere end 300 musikstreaming-tjenester. I tilgift leverer Google Assistent bekvem stemmestyring med håndfri hjælp til musikken og rundt om i hjemmet.

 
1.499,00 DKK

Tivoli Audio - CUBE

Nyhed fra Tivoli Audio

CUBE kan straks tages i brug som Bluetooth højttaler eller Tivoli Audio app’en kan downloades for en avanceret oplevelse med CUBE på dit trådløse netværk. Enkelt, stilrent og kompakt, blander CUBE design og lydkvalitet i en attraktiv, højkvalitets enhed. Hjemmets indretning får et løft med Gabriel tekstiler og Tivoli Audio træfiner.

 
1.799,00 DKK

Tivoli Audio - ORB

Nyhed fra Tivoli Audio

ORB kan straks tages i brug som Bluetooth højttaler eller Tivoli Audio app’en kan downloades for en avanceret oplevelse med ORB på dit trådløse netværk. Ophængt på væg som et maleri eller monteret på egen stander som en skulptur, er ORB et kunstværk der giver et tiltalende æstetisk indslag til hjemmet. Hjemmets indretning får et løft med højkvalitets Gabriel tekstiler og kabinet af ægte træfiner.

 
1.899,00 DKK

Yamaha - MusicCast 20 WX-021

Elegant streamhøjttaler fra Yamaha

Skru op for lyden. Lad dig ikke narre af det diskrete design. MusicCast 20 er bygget til at sætte gang i festen med en lyd, der fylder rummet og trodser dens størrelse. Med en bred understøttelse af streaming tjenester, herunder TIDAL og Spotify samt AirPlay byder MusicCast 20 på en enkel brugerflade og kan arbejde sammen med de andre MusicCast produkter fra Yamaha.

 
1.990,00 DKK

LD Systems - Roadjack 8

Vellydende transportabelt højttalersystem fra LD Systems.

LD Systems Roadjack 8 er en mobil 2-vejs system aktiv højtaler med indbyggede hjul og justerbaret håndtag. Højtaleren producerer lyd i frekvensområdet 90 Hz til 18 kHz med et maksimalt lydniveau på 113 dB. Roadjack 8 kommer med et genopladeligt batteri, der holder strøm i op til 20 timer. LD Systems Roadjack 8 har indbygget 3-kanals mixer med individuelle volume-kontrol, 2-bånds EQ, regulerbar rumklang og master volume. Med LD Systems Roadjack 8 kan du afspille din musik på mange forskellige måder. Brug den indbyggede bluetooth-player til trådløs afspilning eller styr musikken med den inkluderede IR remote control. LD Systems Roadjack bruger også SD kort og kan tilsluttes med USB-enheder.

 
2.095,00 DKK

LD Systems - Roadjack 10

Fremragende transportabel højttalersystem med indbygget 10 tommer bas.

LD Systems Roadjack 10 er en aktiv højtaler med 2-vejs system. Med indbyggede hjul og justerbaret håndtag er den nem at transportere og bruge hvor som helst. Højtaleren producerer lyd i frekvensområdet 90 Hz til 18 kHz med et maksimalt lydniveau på 117 dB. Roadjack 10 har også et genopladeligt batteri, der holder strøm i op til 20 timer. LD Systems Roadjack 10 har mixer med 3 kanaler, hvor du kan styre individuel volume-kontrol. Mixeren har også 2-bånds EQ, regulerbar rumklang, master volume og mulighed for input af TRS jack og RCA. Med LD Systems Roadjack 10 kan du afspille musik trådløst med den indbyggede bluetooth-player eller styre musikken med den inkluderede IR remote control. LD Systems Roadjack bruger også SD kort og kan tilsluttes med USB-enheder som iPod og MP3 afspillere.

 
2.395,00 DKK

Harman Kardon - Citation 300

Super fleksibel streamhøjttaler fra harman Kardon

Harman Kardon Citation 300 er en næste-generations smart-højttaler med stereo og en brugervenlig touch-skærm i farver. Den innovative højttaler leverer storslået stereolyd i et sofistikeret design med sans for detaljen. Musikelskere vil elske stereolyden, der fylder hele lokalet med overraskende kraftfuld bas. Få adgang til over 300 musiktjenester og HD-streaming med Chromecast built-in. Google Assistent leverer praktisk talestyring, så Citation 300 bliver din håndfri hjælper i hjemmet. Få svar, spil musik, planlæg din dag, styr dit smarte hjem, nyd din underholdning og meget mere - alt sammen med din stemme!

 
2.999,00 DKK

Harman Kardon - Citation 200

Transportabel streamhøjttaler fra Harman Kardon. OBS. Levering fra September.

Harman Kardon Citation ONE mkII er en sofistikeret og kompakt, næste-generations alt-i-en smart-højttaler, som leverer en flot og fyldig lyd. Harman Kardon Citation ONE mkII er let at bruge med intuitiv touch-betjening og nyskabende funktioner som AirPlay og indbygget Chromecast, hvor musikelskere får adgang til mere end 300 musikstreaming-tjenester. I tilgift leverer Google Assistent bekvem stemmestyring med håndfri hjælp til musikken og rundt om i hjemmet.

 
2.999,00 DKK

System Audio - Saxo 3 Active

Bemærk prisen er pr. sæt

Der mangler ikke noget. De nye SA saxo 3 active er alt, hvad du har brug for som musikelsker. De højttalere, du ser, er et komplet musikanlæg med fantastisk lyd og trådløs forbindelse til din smartphone. SA saxo 3 active taler direkte sammen med din smartphone, PC eller tablet, så de kan fylde dine rum med al den musik, du elsker og har på din playliste. Du kan også bruge SA saxo 3 active sammen med dit TV og en spillekonsol og få bedre lyd til dine billeder.

 
3.999,00 DKK

Elac - Connex DCB41

Bemærk, prisen er pr. sæt.

ConneX er en fuldt aktiv trådløs bluetooth højttaler fra Elac. Modellen byder på en imponerende lydkvalitet til prisen og kan ud over Bluetooth, også benyttes med pladespiller, analog kilde, USB, optisk eller dit TV via HDMI (ARC). Den indbyggede forstærker yder 2 x 50 Watt, hvilket giver en imponerende ren gengivelse. Endnu en perle fra Elac.

 
3.999,00 DKK

Yamaha - MusicCast 50 WX-051

MusicCast højttaler fra Yamaha

Skru op for lyden. Lad dig ikke narre af det diskrete design. MusicCast 50 er bygget til at sætte gang i festen med en lyd, der fylder rummet og trodser dens størrelse.Til film blæser MusicCast 50 dig omkuld med eksplosiv lyd, der er den seneste action-blockbuster værdig.

 
4.390,00 DKK

System Audio - Air 1

Velspillende løsning fra System Audio

SA air 1 er Bluetooth-højttaleren til køkkenet, værelset, stuen og hvor du ellers har brug for fantastisk lyd. Du kan streame musik trådløst fra din smartphone ved hjælp af Bluetooth. Air-højttaleren anvender markedets bedste Bluetooth 5.0 teknologi og bruger en højkvalitets-modtager med ekstra lang rækkevidde, så du slipper for udfald. Tilslut en pladespiller til den dedikerede pladespiller-indgang, hvor vi har kælet ekstra med kvaliteten af komponenterne, for at give dig den bedste lyd. Opgrader lyden fra dit TV, ved at forbinde et HDMI-kabel fra fjernsynet til SA air 1. Brug højttalerens optiske og analoge indgange til at høre musik fra CD, computer osv.

 
4.495,00 DKK

Harman Kardon - Citation 500

Super velspillende streamhøjttaler fra Harman Kardon 

Harman Kardon Citation 500 er en næste-generations smart-højttaler til store rum med stereo og brugervenlig touch-skærm i farver. Den innovative højttaler leverer kraftfuld lyd i et sofistikeret design med sans for detaljen. Musikelskere vil elske den komplette, detaljerede lyd. Få adgang til over 300 musiktjenester og HD-streaming med Chromecast built-in. Google Assistent leverer praktisk talestyring, så Citation 500 bliver din håndfri hjælper i hjemmet. Få svar, spil musik, planlæg din dag, styr dit smarte hjem, nyd din underholdning og meget mere - alt sammen med din stemme!

 
4.999,00 DKK

Siala - SAGA

Dansk produceret Bluetooth højttaler

Siala er en højtydende Bluetooth højttaler som er designet og bygget i Danmark. Modellen byder på en fantastisk god lydkvalitet i et tidsløst design, som kan tilpasses ethvert hjem. Hjertet i Siala er en 200 Watt, klasse D forstærker, der i samarbejde med en kraftfuld DSP driver 2 kraftige 4" basenheder og 2 silkemembran diskanter. Resultatet er en utrolig velspillende enhed, som både kan benyttes tilsluttet lysnettet, eller helt trådløst via det indbyggede batteri.

 
5.000,00 DKK

Siala - SAGA - m. Håndtag

Dansk produceret Bluetooth højttaler

Siala er en højtydende Bluetooth højttaler som er designet og bygget i Danmark. Modellen byder på en fantastisk god lydkvalitet i et tidsløst design, som kan tilpasses ethvert hjem. Hjertet i Siala er en 200 Watt, klasse D forstærker, der i samarbejde med en kraftfuld DSP driver 2 kraftige 4" basenheder og 2 silkemembran diskanter. Resultatet er en utrolig velspillende enhed, som både kan benyttes tilsluttet lysnettet, eller helt trådløst via det indbyggede batteri.

 
5.400,00 DKK

System Audio - Saxo 7 active

Aktiv højttaler fra System Audio

Bemærk prisen er pr. sæt.

Inde bag de smukt forarbejdede og overraskende tunge kabinetter gemmer saxo 7 active på indbyggede, kraftige forstærkere og elektronik, der “taler sammen” med din smartphone, tablet og trådløse PC. Højttalerne er udstyret med en Autosense-scanner, der automatisk skaber kontakt med din smartphone, så snart du kommer ind ad døren derhjemme. Samtidig kobler højttalernes fjernbetjening sig også sammen med din mobil, så du kan skifte numre og skrue op og ned via fjernbetjeningen, selv om du måske lægger mobilen i et andet rum.

 
4.499,00 DKK

System Audio - Air 9

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Med fire indbyggede forstærkere, indgang til pladespiller, Bluetooth 5.0, digitale optiske og analoge indgange og utroligt stor lyd, har du ikke brug for andet. Nyd den suveræne stereolyd fra denne kraftfulde og smukt udførte højttaler. Med sine praktisk talt uendelige tilslutningsmuligheder, inkl. TV ARC, tilbyder SA air 9 langt større lytteoplevelser end et traditionelt musikanlæg, der koster tre gange så meget. SA air 9 lyder bedre end enhver soundbar men har en ligeså enkel plug-n-play opsætning. Den prisvindende akustik og førsteklasses DSP, får den til at lyde som en langt større højttaler.

 
7.499,00 DKK

Technics - SC-C70 MKII

Super velspillende alt i et løsning fra Technics

Premium Alt-i-et musikanlæg. Det nye Technics anlæg der er bygget op efter OTTAWA konstruktions koncept med fuld digital forstærkerkonfiguration, får du hermed en af de mest overbevisende lydoplevelse i et Alt-i-et anlæg. Med de fleste tilslutningsmuligheder tilgængelige på markedet, skulle der være mulighed nok for at få det perfekte lydanlæg.

På streaming delen er der både Spotify, Tidal og netradio. Der kan desuden streames fra lokale kilder som Bluetooth, Apple AirPlay2, ChromeCast og DLNA som f.eks en NAS server. Det hele kan styres fra den gratis Technics app, som både er til IOS og Android produkter. Dog bliver du ikke snydt for den velkendte FM radio og der er også tænkt i de digitale baner, med det nye DAB+ format og internet radio, så du kan nyde flere tusinde radio kaneler i den genre, der måtte falde i smag. På toppen finder du tilmed en indbygget CD-afspiller.

 
7.499,00 DKK

DLS - Flatsub m. Mini højttalere

Aktivt højttalersystem med Bluetooth

Flatsub Stereo One er en super fleksibel subwoofer, som ud over indbygget 80 Watt forstærker der driver den indbyggede 7" basenhed, også har indbygget 2 x 35 Watt forstærker, til brug med de 2 medfølgende DLS mini højttalere. Sagt med andre ord, kan du tilslutte Stereo Sub One direkte til de 2 højttalere og have et 2.1 lydanlæg med indbygget Bluetooth. Så nemt kan det gøres!

 
4.499,00 DKK

Naim - MuSo QB 2 nd. Gen.

Muso QB i ny 2 generation

Naim Mu-So Qb er et særdeles velbygget og vellydende kompakt lydsystem med indbygget streamer via UPnP til dit netværk, Spotify Connect, TIDAL, Airplay 2, Bluetooth®/aptX®, USB og Optisk indgang, internet radio, 4 x 50 W forstærker til diskanter og mellemtone og 1 x 100 til den aktive basenhed som også “driver” de 2 passive basenheder. Det hele styres ved hjælp af DSP kontrolleret aktiv deling, og de 5 aktive enheder kvitterer derfor med præcist den lyd, de skal gengive og ikke mere. Naim Mu-So Qb kan nemt indgå i et multi rums set-up med den store Mu-So eller andre Naim enheder, og hele herligheden styres nemt via gratis apps til både Apple og Android platformen.

Der er mulighed for at personificere din Mu-So Qb med frontstof i flere forskellige farver.

 
8.900,00 DKK

KEF - LSX II

Aktiv streaming højttaler fra KEF

Bemærk, prisen er pr. sæt

LSX II er en imponerende lille aktiv højttaler. Ud over en imponerende lydkvalitet og et uovertruffent design, byder LSX II på en nem og enkel betjening via KEF's egen App. Afspil musik fra Tidal, Spotify, ChromeCast, AirPlay 2 eller via Bluetooth. KEF LSX II er den ultimative højttaler til dig som ønsker en høj lydkvalitet et enkelt og kompakt udseende.

 
10.995,00 DKK

Elac - Varro Reference RS700

Stærk subwoofer fra ELAC

Elac's nye Reference RS700 subwoofer, leverer en imponerende ydelse, med høj styrke, i et modernet elegant design. Avanceret teknologi, såsom integrationen af en kraftig BASH forstærker på 700 Watt, 12" basenhed med HEX ophæng, styring via avanceret App, samt ELAC's revolutionerende Auto EQ system, gør ELAC's RS700 subwoofer til den perfekte partner til din hjemmebiograf eller hifi system.

 
11.800,00 DKK

McIntosh - RS150

Streaming højttaler fra McIntosh

RS150 er den ultimative streaming højttaler fra McIntosh. Stream din yndlingsmusik fra f.eks. Tidal, Spotify eller AirPlay, RS150 understøtter det meste. Som altid med McIntosh går lyd og byggekvalitet op i en højere enhed.

 
12.995,00 DKK

Naim - MuSo 2nd Generation

Ny 2nd Generation med nyudviklet DSP samt HDMI ARC.

Den helt nye Naim Muso 2nd Generation har intet mindre end 450 Watt inbygget forstærker kraft. Dette gør denne diskrete højttaler istand til at yde et imponerende lydbillede! Mu-so tilbyder musik via Apple Airplay, Bluetooth, USB, UpNP, Spotify, Tidal samt Net radio. Ydermere kan Mu-so benyttes som soundbar til dit TV via HDMI eller optiske indgang. Mu-so er så smukt udført at den skal opleves i virkeligheden! Kom forbi vores forretning på Vesterbrogade 181 og se og hør Naim Mu-so, det er køreturen værd!

 
11.900,00 DKK

JBL - L75ms

Imponerende streaming højttaler fra JBL

JBL L75ms er den perfekte løsning til musik entusiasten, som ønsker en enkel og simpel løsning med en imponerende lydgengivelse. Systemet har et klassisk retro design med alle de nyeste features, herunder, ChromeCast, AirPlay 2 og Bluetooth. Selve højttaleren er bestykket med 2 stk. 5,25" basenheder, 4" mellemtone samt 2 stk. Alluminium diskanter og alt sammen drives af den indbyggede 350 Watt forstærker. På indgangssiden finder du analog tilslutning for pladespiller, HDMI samt udtag for tislutning af aktiv subwoofer.

 
13.995,00 DKK

JBL - L75ms - BLK Edition

Begrænset antal!

JBL L75ms er den perfekte løsning til musik entusiasten, som ønsker en enkel og simpel løsning med en imponerende lydgengivelse. Systemet har et klassisk retro design med alle de nyeste features, herunder, ChromeCast, AirPlay 2 og Bluetooth. Selve højttaleren er bestykket med 2 stk. 5,25" basenheder, 4" mellemtone samt 2 stk. Alluminium diskanter og alt sammen drives af den indbyggede 350 Watt forstærker. På indgangssiden finder du analog tilslutning for pladespiller, HDMI samt udtag for tislutning af aktiv subwoofer.

BLK Edition leveres i højglans sort finish, og er i stærkt begrænset antal!

 
14.995,00 DKK

Elac - Navis ARB-51

Aktiv/trådløs højttaler fra Elac

Bemærk, prisen er pr. sæt!

Elacs nye Navis serie af højttalere kombinerer minimalistisk design med høj ydelse. Alle modeller i Navis serien er fuldt aktive konstruktioner, med højt ydende enheder i tidløst design som vil pynte i enhver stue. ARB-51 er en 3 vejs reolmodel med indbygget forstærker på samlet 300 Watt. Lyden fra disse højttalere er ganske enkelt fremragende, med stort overskud og en luftig gengivelse.

Trådløs brug kræver Elac AirX2 DS-C101W transmitter til 2.995,-

 
14.000,00 DKK

Naim - MuSo 2nd. Generation - Bentley Edition

Naim MuSo i Bentley Edition

Den helt nye Naim Muso 2nd Generation har intet mindre end 450 Watt inbygget forstærker kraft. Dette gør denne diskrete højttaler istand til at yde et imponerende lydbillede! Mu-so tilbyder musik via Apple Airplay, Bluetooth, USB, UpNP, Spotify, Tidal samt Net radio. Ydermere kan Mu-so benyttes som soundbar til dit TV via HDMI eller optiske indgang. Mu-so er så smukt udført at den skal opleves i virkeligheden! Bentley udgaven er specielt designet som en hyldest til det hæderkronede Engelske bilmærke.

 
16.900,00 DKK

System Audio - Legend 5.2 Silverback

Aktiv højttaler fra System Audio

Bemærk prisen er pr. sæt!

Giv SA legend 5.2 et musikanlæg i en god kvalitet, og den forfører dig med lækker og naturtro musikalitet. Den er skabt til at overraske. SA legend 5.2 lyder som en langt større højttaler og den præsenterer enhver musikform med energi og nærvær. Det er let at høre, at den kommer fra et brand med rødder i musikken. Klangen er stor og rig på nuancer. Rytmen er præcis og det er let at følge musikkens flow. Et musikanlæg i en god kvalitet giver dig fantastiske musikoplevelser med SA legend 5.2, og den er let at få til at performe optimalt. Der findes ingen bashøjttaler, der minder om den i SA legend 5.2. Her finder du hovedårsagen til højttalerens utroligt store lyd. Membranen kan bevæge sig 40 % mere end normalt, og derfor oplever du dybere bas og mere fyldig lyd, end på andre højttalere af samme størrelse. Membranen er lavet af kulfiber. Det lette materiale er med til at gøre lyden klarere og mere levende, og du får en tydelig følelse af at være tæt på musikken.

Silverback versionen af Legend 5.2 er fuldt aktiv, og har indbygget 2 x 75 Watt (i alt 150 Watt) i hver højttaler. Silverback modellen kan ydermere benyttes trådløst via den særlige WiSA standard i op til 7.1 kanaler! (Kræver WiSA hub).

 
18.499,00 DKK

JBL - 4305P

Aktiv streaminghøjttaler fra JBL

JBL 4305P er en fuldt aktiv streaminghøjttaler fra Amerikanske JBL. Spil din favorit musik via ChromeCast eller AirPlay 2 og nyd den klassiske JBL lyd fra et fuldt aktivt design med indbygget 150 Watt forstærker (125 W bas, 25 W diskant) i hver højttaler. JBL 4305P er den ultimative højttaler til dig der søger en simpel og moderne løsning, i et klassisk design, med første klasses lyd!

Roon Ready, Aplle Airplay 2, Chromecast og bluetooth, giver dig masser af muligheder med hensyn til streaming.

 
18.995,00 DKK

Harman Kardon - Citation Tower

Bemærk, prisen er pr. sæt.

CITATION TOWER er beregnet til trådløs afspilning af musik. Man kan afspille musik via Bluetooth på højttaleren. Man kan forbinde sin højttaler til det lokaleWi-Fi-netværk og afspille musik med Google Chromecast eller AirPlay 2. Højttaleren fungerer også sammen med Google Home. CITATION TOWER byder på en imponerende lydkvalitet og kan som noget helt unikt benyttes som fronter i en trådløs 5.1 hjemmebiograf med CITATION soundbar som center, og ONE DUO som baghøjttalere. En kraftig 8" nedad rettet basenhed sikrer en imponerende dynamik.

 
19.999,00 DKK

KEF - LS50 Wireless II

LS50 wireless i MKII udgave

Bemærk, prisen er pr. sæt.

LS50 Wireless har uden tvivl været en af de mest populære aktive/trådløse højttalere i nyere tid. Kernen i højttaleren bygger over KEF's roste LS50 jubilæumshøjttaler, som benytter KEF's særlige "point source" teknologi der sikrer at alle toner kommer fra samme sted. Den nye MKII udgave er blevet forbedret på en række punkter, herunder AirPlay2, ChromeCast samt understøttelse for MQA. Som noget nyt behøver du ej heller nogen kablet forbindelse imellem højttalerne. Disse højttalere skal ganske enkelt opleves. 

 
18.995,00 DKK

System Audio - Legend 5.2 Silverback inkl. HUB

Trådløse, aktive højttalere fra System Audio

Bemærk prisen er pr sæt

Giv SA legend 5.2 et musikanlæg i en god kvalitet, og den forfører dig med lækker og naturtro musikalitet. Den er skabt til at overraske. SA legend 5.2 lyder som en langt større højttaler og den præsenterer enhver musikform med energi og nærvær. Det er let at høre, at den kommer fra et brand med rødder i musikken. Klangen er stor og rig på nuancer. Rytmen er præcis og det er let at følge musikkens flow. Et musikanlæg i en god kvalitet giver dig fantastiske musikoplevelser med SA legend 5.2, og den er let at få til at performe optimalt. Der findes ingen bashøjttaler, der minder om den i SA legend 5.2. Her finder du hovedårsagen til højttalerens utroligt store lyd. Membranen kan bevæge sig 40 % mere end normalt, og derfor oplever du dybere bas og mere fyldig lyd.

Silverback versionen af Legend 5.2 er fuldt aktiv, og har indbygget 2 x 75 Watt (i alt 150 Watt) i hver højttaler. Silverback modellen kan ydermere benyttes trådløst via den særlige WiSA standard i op til 7.1 kanaler!

I denne pakke medfølger HUB til brug i 2 kanals setup. Den særlige HUB understøtter Apple Airplay, Google Chrome Cast, Bluetooth og har intet mindre end 4 digitale, 1 USB, 2 analoge samt HDMI indgang. 

 
21.698,00 DKK

Elac - AIR-X403

Trådløs højttaler fra Elac. Prisen er pr. sæt.

AIR-X403 er et sæt fuldt aktive højttalere fra Elac. Den indbyggede analoge klasse A/B forstærker på 225 Watt sikrer en detaljeret lyd med en fantastisk dybbas og den medfølgende fjernbetjening gør daglig brug til en leg. Den medfølgende transmitter gør AIR-X403 trådløs, og giver oven i købet mulighed for lyd i op til 3 rum.

 
21.999,00 DKK

Cabasse - The Pearl Akoya

Trådløs højttaler fra Cabasse

Bemærk, prisen er pr. sæt.

The Pearl Akoya er en mildest talt imponerende højttaler fra Franske Cabasse.
Med sine kun 22 cm. i omkreds, fremstår Akoya med et utroligt minimalistisk udtryk - men bag dens beskedne ydre, gemmer sig en utrolig kraftig højttaler.
Via sin indbyggede 1050 Watt forstærker, er Akoya i stand til at levere et lydtryk på imponerende 115 dB! Ud over den kraftige gengivelse, leverer Akoye et utroligt afbalanceret og åbent lydbillede med fokus på detaljer og musikalitet. 
Alt dette opnås via et intelligent 3 vejs design, bestående af en 1. klasses diskant, 5" mellemtone samt en kraftig 7" basenhed - fuldt aktivt drevet - i det kompakte kabinet.
Cabasse Akoya, er en højttaler der skal opleves!  

 
27.590,00 DKK

System Audio - Legend 7.2 Silverback

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Giv SA legend 7.2 et musikanlæg i en god kvalitet, og den forfører dig med lækker og naturtro musikalitet. Den er skabt til at overraske. SA legend 7.2 lyder som en langt større højttaler og den præsenterer enhver musikform med energi og nærvær. Det er let at høre, at den kommer fra et brand med rødder i musikken. Klangen er stor og rig på nuancer. Rytmen er præcis og det er let at følge musikkens flow. Legend 7.2 er designet til flad montering på væggen, hvilket giver et minimalistisk udtryk i stuen.

Silverback versionen af Legend 7.2 er fuldt aktiv, og har indbygget 3 x 75 Watt (i alt 225 Watt) i hver højttaler. Silverback modellen kan ydermere benyttes trådløst via den særlige WiSA standard i op til 7.1 kanaler! (Kræver WiSA hub).

 
27.998,00 DKK

Harman Kardon - Radiance 2400

Trådløst højttalersystem fra Harman Kardon

Radiance 2400 er et super elegant og utroligt velspillende trådløst system fra Harman Kardon. De unikke slanke fronthøjttalere er bestykket med 24 stk. 1,25" fuldtone enheder som leverer en uhørt høj lydkvalitet via Harman Kardons patenterede CBT "Constant Bandwith Technology" teknik. Systemet er fuldt aktivt og leveres med en potent 10" trådløs subwoofer, samt Radiance HUB som har indbygget Apple AirPlay 2, Chromecast, Bluetooth samt indgange for HDMI, optisk samt analog kilde. 

 
29.999,00 DKK

JBL - 4329P

Bemærk, prisen er pr. sæt.

JBL 4329P er en fuldt aktiv streaminghøjttaler fra Amerikanske JBL. Spil din favorit musik via ChromeCast eller AirPlay 2 og nyd den klassiske JBL lyd fra et fuldt aktivt design med indbygget 300 Watt forstærker (250 W bas, 50 W diskant) i hver højttaler. 4329P er bestykket med en kraftig 8" JW200P basenhed, og deres patenterede 2409H 1" kompressions enhed. JBL 4329P er den ultimative højttaler til dig der søger en simpel og moderne løsning, i et klassisk design, med første klasses lyd!

Roon Ready, Aplle Airplay 2, Chromecast og bluetooth, giver dig masser af muligheder med hensyn til streaming.

 
30.995,00 DKK

McIntosh - RS250

Ultimativ streaming højttaler fra McIntosh

RS250 er den ultimative streaming højttaler fra McIntosh. Stream din yndlingsmusik fra f.eks. Tidal eller Spotify, RS250 understøtter det meste. Som altid med McIntosh går lyd og byggekvalitet op i en højere enhed med en imponerende lyd og et fantastisk design. RS250 understøtter ChromeCast, AirPlay2, Bluetooth aptX, og den har både analog, USB, Optisk samt HDMI indgang.

 
30.995,00 DKK

System Audio - Legend 7.2 Silverback inkl. HUB

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Giv SA legend 7.2 et musikanlæg i en god kvalitet, og den forfører dig med lækker og naturtro musikalitet. Den er skabt til at overraske. SA legend 7.2 lyder som en langt større højttaler og den præsenterer enhver musikform med energi og nærvær. Det er let at høre, at den kommer fra et brand med rødder i musikken. Klangen er stor og rig på nuancer. Rytmen er præcis og det er let at følge musikkens flow. Legend 7.2 er designet til flad montering på væggen, hvilket giver et minimalistisk udtryk i stuen.

Silverback versionen af Legend 7.2 er fuldt aktiv, og har indbygget 3 x 75 Watt (i alt 225 Watt) i hver højttaler.

I denne pakke medfølger HUB til brug i 2 kanals setup. Den særlige HUB understøtter Apple Airplay, Google Chrome Cast, Bluetooth og har intet mindre end 4 digitale, 1 USB, 2 analoge samt HDMI indgang. 

 
31.197,00 DKK

Elac - Navis ARF-51

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Elacs nye Navis serie af højttalere kombinerer minimalistisk design med høj ydelse. Alle modeller i Navis serien er fuldt aktive konstruktioner, med højt ydende enheder i tidløst design som vil pynte i enhver stue. ARF-51 er en 3 vejs gulvmodel med indbygget forstærker på samlet 300 Watt. Lyden fra disse højttalere er ganske enkelt fremragende, med stort overskud og en luftig gengivelse.

Trådløs brug kræver Elac AirX2 DS-C101W transmitter til 2.995,-

 
31.500,00 DKK

System Audio - Legend 40.2 Silverback

Aktiv højttaler fra System Audio

Bemærk prisen er pr. sæt

Sammen med et godt musikanlæg leverer SA legend 40.2 fantastiske oplevelser af enhver form form musik. Den er skabt i kærlighed til musikken. Det hører du tydeligt, når du oplever SA legend 40.2 med dine egne ører. Lyden har en varme og et nærvær, der gør alle musikformer fascinerende at lytte til. Højttalerens utrolige lyd hænger sammen med de nye teknologier, der viser sig alle steder i højttaleren. De specialbyggede bashøjttalere kan f.eks. bevæge 40 % mere luft end alminelige bashøjttalere af samme størrelse. Det gør lyden fyldig og bassen utroligt dyb. Mellemtonens ultralette membran af kulfiber gengiver selv de mindste nuancer i musikken. Diskanthøjttalerens patenterede DXT-linse fylder stuen med lyd og afslører nuancer i musikken, der giver musikelskere lyst til at høre mere.

Silverback versionen af Legend 40.2 er fuldt aktiv, og har indbygget 4 x 75 Watt (i alt 300 Watt) i hver højttaler. Silverback modellen kan ydermere benyttes trådløst via den særlige WiSA standard i op til 7.1 kanaler! (Kræver WiSA hub).

 
35.999,00 DKK

Dynaudio - Focus 10

High-End trådløs højttaler fra Dynaudio

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Focus 10 er en 1.klasses trådløs højttaler fra Danske Dynaudio. Focus 10 byder på en imponerende lydkvalitet, kombineret med nem og enkel betjening. Selve højttaleren er bestykket med en 28 mm. Cerotar soft-dome diskant samt en kraftig 14 cm. Esotec+ basenhed. Enhederne drives til perfektion af den indbyggede 390 Watt forstærker (110 Watt diskant, 280 Watt bas). Focus 10 understøtter de mest benyttede streamingtjenester, herunder Spotify og Tidal, samt ROON, AirPlay2 og ChromeCast. Ydermere kan Focus 10 benyttes med andre trådløse løsninger via WiSA.

 
39.000,00 DKK

System Audio - Legend 40.2 Silverback inkl. HUB

Trådløse, aktive højttalere fra System Audio

Bemærk prisen er pr. sæt

Sammen med et godt musikanlæg leverer SA legend 40.2 fantastiske oplevelser af enhver form form musik. Den er skabt i kærlighed til musikken. Det hører du tydeligt, når du oplever SA legend 40.2 med dine egne ører. Lyden har en varme og et nærvær, der gør alle musikformer fascinerende at lytte til. Højttalerens utrolige lyd hænger sammen med de nye teknologier, der viser sig alle steder i højttaleren. De specialbyggede bashøjttalere kan f.eks. bevæge 40 % mere luft end alminelige bashøjttalere af samme størrelse. Det gør lyden fyldig og bassen utroligt dyb.

Silverback versionen af Legend 40.2 er fuldt aktiv, og har indbygget 4 x 75 Watt (i alt 300 Watt) i hver højttaler. Silverback modellen kan ydermere benyttes trådløst via den særlige WiSA standard i op til 7.1 kanaler!

I denne pakke medfølger HUB til brug i 2 kanals setup. Den særlige HUB understøtter Apple Airplay, Google Chrome Cast, Bluetooth og har intet mindre end 4 digitale, 1 USB, 2 analoge samt HDMI indgang. 

 
39.198,00 DKK

Cabasse - The Pearl

Trådløs højttaler fra Cabasse

Bemærk, prisen er pr. sæt.

The Pearl er en mildest talt imponerende højttaler fra Franske Cabasse.
Med sine kun 33 cm. i omkreds, fremstår The Pearl med et utroligt minimalistisk udtryk - men bag dens beskedne ydre, gemmer sig en utrolig kraftig højttaler.
Via sin indbyggede 1600 Watt forstærker, er The Pearl i stand til at levere et lydtryk på imponerende 118 dB! Ud over den kraftige gengivelse, leverer The Pearl et utroligt afbalanceret og åbent lydbillede med fokus på detaljer og musikalitet. 
Alt dette opnås via et intelligent 3 vejs design, bestående af en 1. klasses diskant, 5" mellemtone samt en kraftig 13" basenhed - fuldt aktivt drevet - i et kompakt kabinet.
Cabasse The Pearl, er en højttaler der skal opleves!  

 
43.990,00 DKK

KEF - LS60 Wireless

Trådløs gulvhøjttaler fra KEF

Bemærk, prisen er pr. sæt.

LS60 Wireless er en kompromisløs trådløs gulvhøjttaler fra Engelske KEF. LS60 Wireless byder på en uovertruffen lydkvalitet, og benytter en lang række innovative teknologier, herunder UniQ enhed med META teknologi, og KEFs særlige  UniCore bas enheder. Der er tale om et fuldt aktivt design, som styres via KEFs Music Integrity Engine, en inteligent DSP som sikrer at alle enheder arbejder optimalt sammen. Afspil din digtale musik via AirPlay2, ChromeCast, Tidal eller Spotify Connect i op til fuld 24 bit/384 kHz opløsning.

 
49.950,00 DKK

Dynaudio - Focus 30

High-end trådløs gulvhøjttaler fra Dynaudio

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Focus 30 er en 1.klasses trådløs gulvhøjttaler fra Danske Dynaudio. Focus 30 byder på en imponerende lydkvalitet, kombineret med nem og enkel betjening. Selve højttaleren er bestykket med en 28 mm. Cerotar soft-dome diskant samt 2 kraftige 14 cm. Esotec+ basenheder. Enhederne drives til perfektion af den indbyggede 670 Watt forstærker (110 Watt diskant, 2 x 280 Watt bas). Focus 30 understøtter de mest benyttede streamingtjenester, herunder Spotify og Tidal, samt ROON, AirPlay2 og ChromeCast. Ydermere kan Focus 30 benyttes med andre trådløse løsninger via WiSA.

 
58.500,00 DKK

System Audio - Legend 60.2 Silverback inkl. HUB

Trådløse aktive højttalere fra System Audio

Bemærk, prisen er pr. sæt

Sammen med et godt musikanlæg leverer SA legend 60.2 fantastiske oplevelser af enhver form form musik. Den er skabt i kærlighed til musikken. Det hører du tydeligt, når du oplever SA legend 60.2 med dine egne ører. Lyden har en varme og et nærvær, der gør alle musikformer fascinerende at lytte til. Højttalerens utrolige lyd hænger sammen med de nye teknologier, der viser sig alle steder i højttaleren. De specialbyggede bashøjttalere kan f.eks. bevæge 40 % mere luft end alminelige bashøjttalere af samme størrelse. Det gør lyden fyldig og bassen utroligt dyb.

Silverback versionen af Legend 60.2 er fuldt aktiv, og har indbygget 4 x 140 Watt (i alt 560 Watt) i hver højttaler. Silverback modellen kan ydermere benyttes trådløst via den særlige WiSA standard i op til 7.1 kanaler!

I denne pakke medfølger HUB til brug i 2 kanals setup. Den særlige HUB understøtter Apple Airplay, Google Chrome Cast, Bluetooth og har intet mindre end 4 digitale, 1 USB, 2 analoge samt HDMI indgang. 

 
61.198,00 DKK

Dynaudio - Focus 50

High-end trådløs gulvhøjttaler fra Dynaudio

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Focus 50 er Dynaudios bud på den ultimative trådløse gulvhøjttaler. Focus 50 byder på en imponerende lydkvalitet, kombineret med nem og enkel betjening. Selve højttaleren er bestykket med en 28 mm. Cerotar soft-dome diskant, en 15 cm. mellemtone samt 2 kraftige 18 cm. Esotec+ basenheder. Enhederne drives til perfektion af den indbyggede, imponerende kraftige 950 Watt forstærker (110 Watt diskant, 3 x 280 Watt mellemtone/bas). Focus 50 understøtter de mest benyttede streamingtjenester, herunder Spotify og Tidal, samt ROON, AirPlay2 og ChromeCast. Ydermere kan Focus 50 benyttes med andre trådløse løsninger via WiSA.

 
78.000,00 DKK