Hovedtelefon Forstærker | KT Radio

Hovedtelefon Forstærker

Daisy on the Ohoopee

Hovedtelefon forstærkere giver dine hovedtelefoner et helt andet lydbillede.

Du bør derfor kigge nærmere på en hovedtelefon forstærker. En hovedtelefon forstærker forbedrer lydkvaliteten i forhold til den indbyggede udgang på din normale forstærker eller computer. De har den rigtige impedans til at dine hovedtelefoner lyder som et stereo anlæg. Om det er et sæt til 1000 kroner eller 10.000 kroner, så vil du hurtigt kunne høre forskel på lyden før og efter den er sat til en hovedtelefon forstærker. Kom ned i butikken og hør nærmere.

iFI ZEN - CAN

Fuldt balanceret hovedtelefonsforsærker fra iFi. 

iFI ZEN CAN gør det til en leg at trække selv de mest krævende hovedtelefoner til det yderste. Laptops og smartphones har en virkelig lav effekt på <1.0v. På et godt sæt hovedtelefoner løber du altid tør for juice. Du får aldrig rigtigt hørt, hvad de kan levere. Brug en bærbar computer, telefon eller DAC til at fodre din musik til ZEN CAN og tilslut dine hovedtelefoner. Der leveres 52 gange mere strøm ud, og du vil nu høre hvad du har savnet.

Laptops og smartphones har en virkelig lav effekt på <1.0v. På et godt sæt hovedtelefoner løber du altid tør for juice. Du får aldrig rigtig høre, hvad de kan gøre.
Brug en bærbar computer, telefon eller DAC til at fodre din musik til ZEN CAN og tilslut dine hovedtelefoner. Når du pumper 52 gange mere strøm ud, hører du nu, hvad du har savnet.

 
1.395,00 DKK

Musical Fidelity - V90 BHA

Prisstærk balanceret hovedtelefonforstærker fra Musical Fidelity

MX HPA er en fantastisk velspillende hovedtelefonforstærker fra Musical Fidelity. Modellen byder på en lav forvrængning på kun 0.005% fra 20 Hz - 20 kHz og har et signal/støj forhold på 109 db. V90 BHA er en perfekt partner til dine hovedtelefoner.

 
2.395,00 DKK

Musical Fidelity - LX2 HPA

Super velspillende hovedtelefonforstærker fra Musical Fidelity

En hovedtelefonforstærker kan bedst beskrives som en lille forstærker. Det er de samme dyder der gør sig gældende, god kanal separation, lav forvrængning og højt signal/støj forhold. Med LX2 HPA fra Musical Fidelity får du alle disse dyder. Denne lille perle af en forstærker kan løfte gengivelsen fra dine favorit hovedtelefoner til nye højder.

 
2.395,00 DKK

Naim - HeadLine 2

Super hovedtelefonforstærker fra engelske Naim.

Hovedtelefoner kan fås i mange forskellige prisklasser og især high-end hovedtelefoner, har brug for en ekstern forstærker for ultimativ udnyttelse. Naims HeadLine 2 er en hovedtelefonforstærker, som virkelig appellerer til high-end hovedtelefoner. Den kan strømfødes ved enten af bruge NAPSC, Hi-Cap, FlatCap eller for en ultimativ oplevelse, SuperCap. Med denne "lille" sag, vil lyden i dine hovedtelefoner være åbent og dynamisk, samtidig med at timingen er spot on!

 
5.900,00 DKK

Musical Fidelity - MX HPA

Balanceret hovedtelefonforstærker fra Musical Fidelity

MX HPA er en fantastisk velspillende hovedtelefonforstærker fra Musical Fidelity. Modellen byder på en imponerende lav forvrængning på kun 0.005% fra 20 Hz - 40 kHz og har et signal/støj forhold på hele 120 db. MX HPA er en værdig partner til markedets fineste hovedtelefoner.

 
6.995,00 DKK

Focal - Arche

Ultimativ hovedtelefonforstærker fra Focal

Arche er en 1. klasse hovedtelefonforstærker som er bygget i Frankrig. Arche kombinerer en high-end D/A konverter med 2 rene klasse A forstærker funktioner, som er specielt designet til brug med hovedtelefoner. Forstærkeren er den perfekte partner til Focals high-end hovedtelefoner (Utopia, Stellia, Clear, Elegia eller Elear), men den kan naturligvis også benyttes med modeller fra andre mærker.

 
21.900,00 DKK

Mcintosh - MHA150

Fantastisk hovedtelefon forstærker fra amerikanske McIntosh.

Hvis du skal have hovedtelefon forstærker der giver dig varme, åbenhed og rendyrket detaljer, så er MHA150 lige sagen. Den giver dig selvfølgelig en fantastisk lyd kombineret med McIntosh egne MHP1000, men partner også godt op med hovedtelefoner fra f.eks. Sennheiser, Focal eller Beyerdynamic. Udover hovedtelefon forstærkeren, så er der også en super konverter at finde i bæstet. En helt fantastisk lytteoplevelse er i vente med denne.

 
48.550,00 DKK