Hovedtelefon Forstærker

Daisy on the Ohoopee

Hovedtelefon forstærkere giver dine hovedtelefoner et helt andet lydbillede.Du bør derfor kigge nærmere på en hovedtelefon forstærker. En hovedtelefon forstærker forbedrer lydkvaliteten i forhold til den indbyggede udgang på din normale forstærker eller computer. De har den rigtige impedans til at dine hovedtelefoner lyder som et stereo anlæg. Om det er et sæt til 1000 kroner eller 10.000 kroner, så vil du hurtigt kunne høre forskel på lyden før og efter den er sat til en hovedtelefon forstærker. Kom ned i butikken og hør nærmere.

iFi - Hip DACV2

Transportabel DAC/Hovedtelefonforstærker

iFi Hip DAC2 er en transportabel D/A konverter og hovedtelefonforstærker. Tilslut din smartphone via USB og oplev en stærk forbedret lydkvalitet fra dine favorit hovedtelefoner. en 1. klasses løsning til dig som ønsker en kompromisløs gengivelse når du er på farten.

 
1.495,00 DKK

iFI ZEN - CAN

Fuldt balanceret hovedtelefonsforsærker fra iFi. 

Hvis du leder efter en prisvenlig hovedtelefonforstærker, der kan være med i kampen blandt de dyrere alternativer, så er denne Zen Can model et seriøst bud.

iFi er kongerne indenfor at skabe værdi i det prisvenlige segment, og med denne hovedtelefonforstærker, så har de endnu engang vist, at man kan få solide produkter til fornuftige priser.

En computer leverer et lavt energioutput og meget lavere end det, som gode høretelefoner kan håndtere. Det betyder, at du aldrig får udnyttet dine høretelefoner optimalt, da computeren simpelthen ikke kan levere nok energi til at give den ønskede lyd. iFi’s Zen Can kan levere 52 gange mere strøm end en computer, så du kan begynde at få den lyd, som dine høretelefoner kan levere.

Forstærkeren er udstyret med kredsløbet fra den over 10.000 kroner dyre storebror Pro ICAN (300 ohm), som dermed gør det muligt at presse selv de mest krævende høretelefoner helt til det yderste.

Zen serien går heller ikke ned på speciallavet software og denne model er ingen undtagelse. For at gøre lyden mere rummelig, så du undgår den flade fornemmelse som ofte opstår, når man benytter sig af høretelefoner, så har Zen Can en 3D feature, der giver lyden den rigtige højtalerfornemmelse. Det kommer til at lyde som om, at lyden er ude af dit hoved, over, under og ved siden af dig. Alt det uden at miste lydens opløsning eller at bruge kompleks digital signalmanipulation

Et andet problem med høretelefoner er, at der ofte er en flad bas, så det problem har iFi selvfølgelig også sat sig for at løse. Deres XBass løsning er en elegant løsning, der korrigerer bassen præcist.

Der er også en række mere Premium elementer som MELF-resistors, Panasonic ECPU kapaciteters og meget mere.

 

Dermed en utrolig hovedtelefonsforstærker til prisen.

Laptops og smartphones har en virkelig lav effekt på <1.0v. På et godt sæt hovedtelefoner løber du altid tør for juice. Du får aldrig rigtig høre, hvad de kan gøre.
Brug en bærbar computer, telefon eller DAC til at fodre din musik til ZEN CAN og tilslut dine hovedtelefoner. Når du pumper 52 gange mere strøm ud, hører du nu, hvad du har savnet.

 
1.595,00 DKK

iFi - Go Blu

Mobil Bluetooth forstærker til hovedtelefoner

Go Blu fra iFi er en transportabel Bluetooth hovedtelefonforstærker. Forbind din smartphone til iFi Go Blu via Bluetooth og oplev en stærkt forbedret lydkvalitet fra dine favorit hovedtelefoner. En fantastisk enkelt og elegant løsning.

 
1.595,00 DKK

Musical Fidelity - V90 BHA

Prisstærk balanceret hovedtelefonforstærker fra Musical Fidelity

MX HPA er en fantastisk velspillende hovedtelefonforstærker fra Musical Fidelity. Modellen byder på en lav forvrængning på kun 0.005% fra 20 Hz - 20 kHz og har et signal/støj forhold på 109 db. V90 BHA er en perfekt partner til dine hovedtelefoner.

 
2.395,00 DKK

Musical Fidelity - LX2 HPA

Super velspillende hovedtelefonforstærker fra Musical Fidelity

En hovedtelefonforstærker kan bedst beskrives som en lille forstærker. Det er de samme dyder der gør sig gældende, god kanal separation, lav forvrængning og højt signal/støj forhold. Med LX2 HPA fra Musical Fidelity får du alle disse dyder. Denne lille perle af en forstærker kan løfte gengivelsen fra dine favorit hovedtelefoner til nye højder.

 
2.695,00 DKK

Musical Fidelity - MX HPA

Balanceret hovedtelefonforstærker fra Musical Fidelity

MX HPA er en fantastisk velspillende hovedtelefonforstærker fra Musical Fidelity. Modellen byder på en imponerende lav forvrængning på kun 0.005% fra 20 Hz - 40 kHz og har et signal/støj forhold på hele 120 db. MX HPA er en værdig partner til markedets fineste hovedtelefoner.

 
6.995,00 DKK

McIntosh - MHA50

Bærbar hovedtelefonforstærker fra McIntosh

MHA50 er den ultimative forstærker til dig som ønsker 1.klasses lytteoplevelser på farten. MHA50 er designet til at fungere med din smartphone eller tablet, og er fuldt kompatibel med både IOS og Android. Forstærkeren har en god størrelse som passer elegant i lommen, og giver et kæmpe løft i lydkvalitet over det traditionelle output fra en smartphone.

 
7.995,00 DKK

Naim - Uniti Atom Headphone Edition

1. klasses hovedtelefon/forforstærker fra Naim

Uniti Atom headphone edition, er ligesom den klassiske Atom, udstyret med et hav af muligheder for musik afspilning. Udover at kunne fungere som hovedtelefon forstærker, så kan du også streame stort set alle musiktjenester via. Naims app. Du kan streame musik via. Google Cast, Apple AirPlay, Tidal, Spotify Connect, Bluetooth, Internet Radio og UPnP. Du har også mulighed for at benytte Atom som forforstærker da der er både balanceret og rca pre-out. Endnu en genistreg fra engelske Naim Audio.

 
21.900,00 DKK

McIntosh - MHA200

Rør-hovedtelefonforstærker fra McIntosh

Hvis du skal have hovedtelefon forstærker der giver dig varme, åbenhed og rendyrket detaljer, så er MHA200 lige sagen. Den giver dig selvfølgelig en fantastisk lyd kombineret med McIntosh egne MHP1000, men partner også godt op med hovedtelefoner fra f.eks. Sennheiser, Focal eller Audio Technica. En imponerende rør-hovedtelefonforstærker fra McIntosh.

 
27.995,00 DKK

Mcintosh - MHA150

Fantastisk hovedtelefon forstærker fra amerikanske McIntosh.

Hvis du skal have hovedtelefon forstærker der giver dig varme, åbenhed og rendyrket detaljer, så er MHA150 lige sagen. Den giver dig selvfølgelig en fantastisk lyd kombineret med McIntosh egne MHP1000, men partner også godt op med hovedtelefoner fra f.eks. Sennheiser, Focal eller Beyerdynamic. Udover hovedtelefon forstærkeren, så er der også en super konverter at finde i bæstet. En helt fantastisk lytteoplevelse er i vente med denne.

 
61.995,00 DKK