Hovedtelefon Forstærker

Daisy on the Ohoopee

Hovedtelefon forstærkere giver dine hovedtelefoner et helt andet lydbillede.

Du bør derfor kigge nærmere på en hovedtelefon forstærker. En hovedtelefon forstærker forbedrer lydkvaliteten i forhold til den indbyggede udgang på din normale forstærker eller computer. De har den rigtige impedans til at dine hovedtelefoner lyder som et stereo anlæg. Om det er et sæt til 1000 kroner eller 10.000 kroner, så vil du hurtigt kunne høre forskel på lyden før og efter den er sat til en hovedtelefon forstærker. Kom ned i butikken og hør nærmere.

Arcam - MusicBOOST

Kombineret hovedtelefonsforstærker, DAC og oplader til iPhone 6 og 6S.

MusicBOOST er en kombination af rigtig mange ting på en gang. Designet er lavet til at du beskytter din iPhone 6, men samtidig at den også øger batteriets levetid. Derudover forbedrer den også lydkvaliteten med mange længder. Med en indbygget DAC og en dedikeret hovedtelefon udgang forvandler Arcam den kedelige lyd fra din iPhone til en fuldstændig fantastisk lytteoplevelse.

 
995,00 DKK

Project - Head Box S

Hovedtelefon forstærker fra Project

Har du købt de gode hovedtelefoner? Så har du brug for en rigtig god hovedtelefon forstærker. Head Box S giver et kæmpe løft sammenlignet med de fleste indbyggede løsninger, som du finder i forstærkere. Lyden er varm, åben og dynamisk.

 
1.495,00 DKK

Arcam - rHead

Hovedtelefon forstærker fra Arcam.

Hovedtelefon forstærker fra Engelske Arcam. rHead byder på en fantastisk lydkvalitet, og med både RCA samt XLR indgang henvender rHead sig til både den klassiske musikelsker samt den krævende entusiast.

 
1.995,00 DKK

Pro-Ject - Head Box S2 Digital

Hovedtelefonforstærker med USB

Har du købt de gode hovedtelefoner? Så har du brug for en rigtig god hovedtelefon forstærker. Head Box S2 Digital giver et kæmpe løft sammenlignet med de fleste indbyggede løsninger, som du finder i forstærkere. På ingangssiden finder du Optisk, Coaxial samt USB digital indgang og der benyttes 32 Bit konveter med DSD256 understøttelse. Lyden er varm, åben og dynamisk.

 
2.295,00 DKK

Naim - HeadLine 2

Super hovedtelefonforstærker fra engelske Naim.

Hovedtelefoner kan fås i mange forskellige prisklasser og især high-end hovedtelefoner, har brug for en ekstern forstærker for ultimativ udnyttelse. Naims HeadLine 2 er en hovedtelefonforstærker, som virkelig appellerer til high-end hovedtelefoner. Den kan strømfødes ved enten af bruge NAPSC, Hi-Cap, FlatCap eller for en ultimativ oplevelse, SuperCap. Med denne "lille" sag, vil lyden i dine hovedtelefoner være åbent og dynamisk, samtidig med at timingen er spot on!

 
5.600,00 DKK

Sennheiser - HDV-820

Ultimativ hovedtelefon forstærker fra Sennheiser.

HDV-820 er Sennheisers bud på den ultimative hovedtelefon forstærker. Den komplet symetriske opbygning, samt fuldt balancerede konstruktion er med til at HDV-820 til noget nær den ultimative lytteoplevelse. På input siden finder vi både analoge indgange, samt optisk coaxial og USB. Den indbyggede 32 bit 384 Khz digitale konverter, giver dine digitale kilder en 1. klasses behandling, og det dobbelte hovedtelefon udtag på fronten, sikrer at både du og din partner kan få glæde af lyden samtidig.

Kombiner evt. HDV-820 med Sennheiser HD-800 eller HD-820 hovedtelefoner, vi garanterer at du aldrig har oplevet noget lignende!

 
17.899,00 DKK

Focal - Arche

Ultimativ hovedtelefonforstærker fra Focal

Arche er en 1. klasse hovedtelefonforstærker som er bygget i Frankrig. Arche kombinerer en high-end D/A konverter med 2 rene klasse A forstærker funktioner, som er specielt designet til brug med hovedtelefoner. Forstærkeren er den perfekte partner til Focals high-end hovedtelefoner (Utopia, Stellia, Clear, Elegia eller Elear), men den kan naturligvis også benyttes med modeller fra andre mærker.

 
21.300,00 DKK

Mcintosh - MHA150

Fantastisk hovedtelefon forstærker fra amerikanske McIntosh.

Hvis du skal have hovedtelefon forstærker der giver dig varme, åbenhed og rendyrket detaljer, så er MHA150 lige sagen. Den giver dig selvfølgelig en fantastisk lyd kombineret med McIntosh egne MHP1000, men partner også godt op med hovedtelefoner fra f.eks. Sennheiser, Focal eller Beyerdynamic. Udover hovedtelefon forstærkeren, så er der også en super konverter at finde i bæstet. En helt fantastisk lytteoplevelse er i vente med denne.

 
55.000,00 DKK