Studiemonitorer | KT Radio

Studiemonitorer

Studiemonitorer

Professionelle monitorer, eller studiemonitorer, er højttalere i højttalerkabinetter der er specielt designet til professionel brug med lydproduktionsprogrammer, såsom i optagelsesstudier, radiostudier, film- og tvproduktion eller hjemmestudier, hvor nøjagtig lydgengivelse er afgørende. Tag et kig på vores udvalg af monitors nedenunder.

Pioneer Pro - S-DJ50X

Studie monitor fra Pioneer.

Bemærk prisen er pr. stk.

S-DJ-serien af højttalere er designet til at give professionelle DJs og producere præcis lyd og fremragende fleksibilitet. Uanset om du er DJ, producer eller bare lytter til musik, gengiver S-DJ'erne nøjagtigt den originale kilde, mens en indbygget lineær EQ lader dig finjustere frekvenserne efter behov. S-DJ50X monitoren har 3 typer indgange (XLR, TRS og RCA) til tilslutning af DJ-udstyr, computere og mobile enheder. Højttalerne indeholder også en Auto Standby funktion, der automatisk slukker sig selv, når der ikke registreres noget input efter 25 minutter og tændes igen, når signalinput registreres.

 
1.249,00 DKK

Pioneer Pro - DM-40

Studie monitor fra Pioneer.

Bemærk prisen er for et sæt.

De kompakte DM-40 studiemonitors bringer fremragende lydkvalitet til din hjemmeopsætning. De arver det bedste fra Pioneers professionelle S-DJX-serie, herunder et front-loadet basreflekssystem til en fyldig, stram bas og DECO-teknologi for en bredere rækkevidde og sweet spot. Alle disse funktioner er kombineret i et kompakt design, der gør DM-40 til det perfekte match til DJs, producere og folk der gerne vil nyde nøjagtig musikgengivelse derhjemme.

 
1.395,00 DKK

Pioneer Pro - S-DJ60X

Studie monitor fra Pioneer.

Bemærk prisen er pr. stk.

S-DJ-serien af højttalere er designet til at give professionelle DJs og producere præcis lyd og fremragende fleksibilitet. Uanset om du er DJ, producer eller bare lytter til musik, gengiver S-DJ'erne nøjagtigt den originale kilde, mens en indbygget lineær EQ lader dig finjustere frekvenserne efter behov. S-DJ60X monitoren har 3 typer indgange (XLR, TRS og RCA) til tilslutning af DJ-udstyr, computere og mobile enheder. Højttalerne indeholder også en Auto Standby funktion, der automatisk slukker sig selv, når der ikke registreres noget input efter 25 minutter og tændes igen, når signalinput registreres.

 
1.649,00 DKK

Yamaha Pro - HS5

Studie monitor fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Når du skal vælge studiemonitors, er der ét kriterie der bør veje tungere end alle andre - præsicion. Fra den legendariske NS-10M over MSP-Serien og til den tidligere HS-serie har denne filosofi været i højsædet, og det er den også med den nye generation HS, der leverer dit materiale uden farvning og forvrængning. Hvor mange fabrikanter af studiemonitorer stræber efter at få dem til at lyde imponerende, er Yamahas monitorer lavet med henblik på at give dig de bedst tænkelige redskaber til at lave det bedst mulige mix. HS5 højttaleren er en 2-vejs basrefleks bi-forstærket nærfelts studie monitor med en 5" kegle basenhed og 1" dome diskantenhed.

 
1.799,00 DKK

Pioneer Pro - S-DJ80X

Studie monitor fra Pioneer.

Bemærk prisen er pr. stk.

S-DJ-serien af højttalere er designet til at give professionelle DJs og producere præcis lyd og fremragende fleksibilitet. Uanset om du er DJ, producer eller bare lytter til musik, gengiver S-DJ'erne nøjagtigt den originale kilde, mens en indbygget lineær EQ lader dig finjustere frekvenserne efter behov. S-DJ80X monitoren har 3 typer indgange (XLR, TRS og RCA) til tilslutning af DJ-udstyr, computere og mobile enheder. Højttalerne indeholder også en Auto Standby funktion, der automatisk slukker sig selv, når der ikke registreres noget input efter 25 minutter og tændes igen, når signalinput registreres.

 
1.999,00 DKK

Yamaha Pro - HS7

Studie monitor fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Når du skal vælge studiemonitors, er der ét kriterie der bør veje tungere end alle andre - præsicion. Fra den legendariske NS-10M over MSP-Serien og til den tidligere HS-serie har denne filosofi været i højsædet, og det er den også med den nye generation HS, der leverer dit materiale uden farvning og forvrængning. Hvor mange fabrikanter af studiemonitorer stræber efter at få dem til at lyde imponerende, er Yamahas monitorer lavet med henblik på at give dig de bedst tænkelige redskaber til at lave det bedst mulige mix. HS7 højttaleren er en 2-vejs basrefleks bi-forstærket nærfelts studie monitor med en 6.5" kegle basenhed og 1" dome diskantenhed.

 
2.199,00 DKK

Yamaha Pro - HS8

Studie monitor fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Når du skal vælge studiemonitors, er der ét kriterie der bør veje tungere end alle andre - præsicion. Fra den legendariske NS-10M over MSP-Serien og til den tidligere HS-serie har denne filosofi været i højsædet, og det er den også med den nye generation HS, der leverer dit materiale uden farvning og forvrængning. Hvor mange fabrikanter af studiemonitorer stræber efter at få dem til at lyde imponerende, er Yamahas monitorer lavet med henblik på at give dig de bedst tænkelige redskaber til at lave det bedst mulige mix. HS8 højttaleren er en 2-vejs basrefleks bi-forstærket nærfelts studie monitor med en 8" kegle basenhed og 1" dome diskantenhed.

 
2.899,00 DKK

Yamaha Pro - HS8S

Studie subwoofer fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Forlæng dit systems LF helt ned med HS8S-subwooferen der leverer lave frekvenser helt ned til 22Hz. Den fungerer sammen med en brugerdefineret 8" nedadgående driver og en 150 Watt forstærker der er designet specifikt til lave frekvenser. Med en PHASE-omskifter er opsætningen af det komplette subwoofer-system nem, med simple forbindelser og uden yderligere udstyr.

 
4.299,00 DKK

Pioneer Pro - RM-05

Studie monitor fra Pioneer.

Bemærk prisen er pr. stk.

 

RM-05 er udstyret med en 5-tommer koaksial HD-driver til at levere præcis punktkildeovervågning. Specialdesignede klasse AB bi-forstærkere sikrer balance på tværs af frekvenserne, mens en eksklusiv toroidal transformer strømkilde garanterer fremragende S/N-forhold og ingen forvrængning. Sidst men ikke mindst beskytter en klipindikator på forsiden af højttaleren enheden mod overdreven input.
Med udgangspunkt i en rig arv inden for højttalerdesign er RM -seriens aktive referencemonitorer med HD -koaksiale driverenheder den perfekte løsning for professionelle producenter. De er fyldt med pro-lydteknologi til at levere en høj SPL og en neutral lyd med klar adskillelse på tværs af frekvenserne-hvilket gør dem til den ideelle ledsager til nærfeltstudioovervågning af lyde i høj opløsning.

Med udgangspunkt i en rig arv inden for højttalerdesign er RM-seriens aktive monitors med HD-koaksiale driverenheder den perfekte løsning for professionelle producere. De er fyldt med pro-lydteknologi til at levere en høj SPL og en neutral lyd med klar adskillelse på tværs af frekvenserne, hvilket gør dem til de ideelle nærfeltstudiomonitors. RM-05 er udstyret med en 5-tommer koaksial HD-driver til at levere præcis og nøjagtig lydgengivelse. Specialdesignede klasse A/B bi-forstærkere sikrer balance på tværs af frekvenserne, mens en eksklusiv toroidal transformer strømkilde garanterer fremragende S/N-forhold og ingen forvrængning. Sidst men ikke mindst beskytter en klipindikator på forsiden af højttaleren enheden mod overdreven input. 

 

 
5.495,00 DKK

Dynaudio Pro - BM5 MkIII

Vellydende aktiv monitor fra Dynaudio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

BM5 modellen har efterhånden mange års udvikling, samt succes på markedet. MkIII versionen er ingen undtagelse. Den giver en bredere frekvenskurve, et ultrahøjt dynamisk område, samt håndlavet drivere der giver en overlegen præsentation. Forvent en højttaler der er hurtig til at reagere, præcis i lyden og har en uovertruffen nøjagtighed. 

 
6.980,00 DKK

Dynaudio PRO - LYD 5

Pro monitor fra Dynaudio

Bemærk prisen er pr. sæt.

LYD 5 er en 1. klasses nærfelts monitor fra Dynaudio. Hjertet i LYD 5 er de 2 indbyggede klasse D forstærkere med 24 bit/96 Khz DSP, som varetager de indkommende signaler og sender dem til de enkelte enheder for et utroligt præcist lydbillede. LYD 5 er perfekt til det lille studie, eller til brug i et hifi system. 

 
7.440,00 DKK

Dynaudio PRO - LYD 7

Pro Monitor fra Dynaudio

Bemærk prisen er pr. sæt.

LYD 7 er en 1. klasses nærfelts monitor fra Dynaudio. Hjertet i LYD 7 er de 2 indbyggede klasse D forstærkere med 24 bit/96 Khz DSP, som varetager de indkommende signaler og sender dem til de enkelte enheder for et utroligt præcist lydbillede. LYD 7 er perfekt til det lille studie, eller til brug i et hifi system. 

 
8.920,00 DKK

Dynaudio PRO - LYD 8

1. klasses monitor fra Dynaudio

Bemærk prisen er pr. sæt.

LYD 8 er en 1. klasses nærfelts monitor fra Dynaudio. Hjertet i LYD 8 er de 2 indbyggede klasse D forstærkere med 24 bit/96 Khz DSP, som varetager de indkommende signaler og sender dem til de enkelte enheder for et utroligt præcist lydbillede. LYD 8 er perfekt til det lille studie, eller til brug i et hifi system. 

 
10.420,00 DKK

Dynaudio Pro - BM6A

Ambitiøs aktiv monitor fra Dynaudio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

BM6A har et elektronisk phase-aligned crossover-punkt ved 2,2 KhZ, der føder to højeffektive MOSFET forstærkere der leverer 100 Watt til hver enhed. Dette drives af en lavfrekvent equalizer der tilbyder brugeren et valg mellem udvidet, kritisk dæmpet respons eller mere konventionelt højere QT-respons for mere niveau. Dynaudio har tænkt på lyden ned til mindste detalje, f.eks. med hvordan designet af front bafflen kan give de sidste par procenter i llyden.

 
13.420,00 DKK

Dynaudio PRO - LYD 48

Imponerende aktiv monitor fra Dynaudio

Bemærk prisen er pr. sæt.

LYD 48 er en 1. klasses nærfelts monitor fra Dynaudio. Hjertet i LYD 48 er de 3 indbyggede klasse D forstærkere med 24 bit/96 Khz DSP, som varetager de indkommende signaler og sender dem til de enkelte enheder for et utroligt præcist lydbillede. LYD 48 er perfekt til det lille studie, eller til brug i et hifi system.

 
16.220,00 DKK

Dynaudio Pro - BM15A

En legendarisk monitor inden for pro verdenen.

Bemærk prisen er pr. sæt.

BM15A er en lidt atypisk konstruktion, da det er en kompakt reol monitor med en 10" basenhed. Derudover finder du den special lavet Dynaudio ESOTEC soft dome tweeter samt et elektronisk fasejusteret delefilter. Til sidst er de kraftige MOSFET forstærkere til at finde i monitoren. Der er fuldstændig styr på det elektroniske ned til mindste detalje. Som bruger kan der derfor forventes en nøjagtig og meget præcis gengivelse af lyd. Om de skal benyttes til producer arbejde, masterering eller filmlyd, så er BM15A et ualmindeligt skarpt værktøj.

 
19.380,00 DKK

JBL - M2

Studie monitor fra JBL.

Bemærk prisen er pr. sæt.

JBL M2 er det ultimative arbejdsværktøj for de professionelle studioer og gradeing suites. JBL’s M2 er den højtaler som mange af de nyere JBL modeller deler teknik fra. Det kæmpe horn med D2430K compressions driver er den enhed som også sidder i de store VTX line arrays, som bliver brugt til kæmpe indendørs og udendørs arenaer. D2430K compressions driveren er unik og meget kompliceret, den er med dobbelt membran og dobbelt svingspole og går fra 700Hz til 40kHz, samtidig med den har en følsomhed på 104dB! Det er fuldstændig overkill at bruge denne enhed i en High-end højtaler til små indendørs lokaler….men til gengæld rigtig sjovt og med en knusende dynamik. Hvis man er til Live lyd og elsker at gå til koncerter og høre hvordan musikerne rigtig lyder, så vil du elske denne højtaler. 15” Bass enheden med neodynium magnetsystem er konstrueret til at spille stramt og hurtigt. JBL M2 har intet internt delefilter og SKAL der for benyttes med 2 forstærker kanaler pr. højtaler og forstærkeren skal have indbygget EQ preset for M2 eller man skal benytte JBL SDEC EQ system. Hvis man ikke ønsker at benytte digitale effektforstærkere og separat EQ system, så laver JBL en high-end stue version af M2, den kaldes for JBL 4367.

 
109.800,00 DKK