Højttaler Front

Daisy o­n the OhoopeeFronthøjttalere til dit hjemmebiograf setup.

En god front højttaler matcher perfekt ind sammen med de øvrige højttalere i hjemmebio systemet. Til filmlyd er det vigtigt at fronten har en god og klar dialog, samtidig med at den kan spille åbent og uanstrengt på, eller tæt ved reference niveau. En god front behøver ikke at være fuldtone, men den bør gå dybt nok til at give en perfekt overgang til subwooferen.

MK Sound - M7 LCR Front

Elegante fronthøjttalere fra MK Sound. Bemærk prisen er pr. sæt.

M7 er en fremragende fronthøjttaler, med en klar og tydelig talegengivelse og en sprød klang! M7 er den perfekte højttaler til dig der ønsker en rigtig hjemmebio lyd, men som ikke har budgettet til de store THX godkendte systemer. Kom ind og hør M7 i butikken, du bliver ikke skuffet.

 
5.990,00 DKK

MK Sound - MP7 LCR Front

Væghøjttaler fra MK sound. Bemærk prisen er pr. sæt.

MP7 er en fremragende fronthøjttaler, med en klar og tydelig talegengivelse og en sprød klang! MP7 er designet til flad montering på væggen, og er tilgængelig i både sort og hvid finish. MP7 er den perfekte højttaler til dig der ønsker en rigtig hjemmebio lyd, men som ikke har budgettet til de store THX godkendte systemer. Kom ind og hør MP7 i butikken, du bliver ikke skuffet!

 
7.990,00 DKK

MK Sound - LCR 750 THX Select Front

THX Select godkendt front. Bemærk prisen er pr. sæt.

MK Sound's 750 system byder på en fantastisk gengivelse. 750 front højttalerne er hurtige dynamiske og utroligt åbne. THX Select godkendelsen sikrer at 750 højttalerne kan gengive dine film lydspor ved reference niveau, uden at forvrænge eller rasle. Et utroligt velspillende sæt front højttalere!

 
7.990,00 DKK

MK Sound - LCR 950 THX Select2 Front

THX Select2 godkendte front højttalere. Bemærk prisen er pr. sæt.

950 serien ligger imellem MK sounds 750 og 150 serie. Lyden er blevet yderligere forbedret og designet er langt mere elegant. THX Select godkendelsen sikrer at LCR 950 kan gengive dine film lydspor ved reference niveau i mindre rum.

 
10.990,00 DKK

Klipsch - R-625FA

Gulvhøjttaler med indbygget Atmos

Bemærk prisen er pr. sæt!

R-625FA er en 1.klasses fronthøjttaler fra Klipsch reference serie. Der er tale om en fuldvoksen gulvhøjttaler som er bestykket med deres særlige "1" Aluminum Diaphragm Compression diskant samt 2 stk. kraftige 6,5" basenheder (1" Aluminum Diaphragm Compression diskant, 5,25" basenhed upfiring). Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på et imponerende lydtryk! FA versionen og ydermere indbygget upfiring højttaler til brug med de nye 3D lydsystemer Dolby Atmos, og DTS-X. Ideen er at R-625FA simulerer loftkanalerne ved at reflektere lyden fra loftet.

 
10.998,00 DKK

Klipsch - KL-525 THX Front

THX godkendt fronthøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er for 2 stk.

KL-525 THX er en THX godkendt fronthøjttaler bygget op om en 1" hornladet kompressionsdriver og 2 stk. 5,25" basenheder. KL-525 THX byder på en fantastisk åben og lufig gengivelse, med stor taleforståelse og en enorm dynamisk formåen. Disse højttalere er de perfekte fronter i en fuldblods THX hjemmebiograf.

 
11.998,00 DKK

Procella - P5 Front

Fantastisk fronthøjttaler fra Procella. Bemærk prisen er pr. sæt.

Procella's højttalere er udviklet til at få det optimale ud af de nye højopløste lydsystemer, noget de færreste højttalere er istand til! Procella's P5 højttaler byder på reference lydkvalitet og en utrolig bred dynamisk rækkevide i et utroligt kompakt kabinet, hvilket gør den nem at integrere sammen med fladskærms TV'et eller i en projektions væg. Lyden fra disse perler får alt andet i denne størrelse til at blegne!

 
12.590,00 DKK

Klipsch - KL-650 THX Front

THX godkendt fronthøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er for 2 stk.

KL-650 THX er en THX godkendt fronthøjttaler bygget op om en 1" hornladet kompressionsdriver og 2 stk. 6,5" basenheder. KL-650 THX byder på en fantastisk åben og lufig gengivelse, med stor taleforståelse og en enorm dynamisk formåen. Disse højttalere er de perfekte fronter i en fuldblods THX hjemmebiograf.

 
14.998,00 DKK

MK sound - MP-150 THX Ultra2 - Front

THX Ultra2 godkendt front højttaler fra MK sound.

Bemærk prisen er pr. sæt.

150 serien kræver ingen nærmere introduktion. Disse legendariske højttalere bliver stadig benyttet i et hav af studier verden over bl.a. hos Lucasfilm. Den særlige MP udgave af S-150 er lavet mere monteringsvenlig, således at den elegant kan placeres fladt på væggen eller bagved lærredet. Med MP-150 er du et skridt nærmere bio himlen, selv ved reference styrke i store rum spiller disse perler u-anstrengt, åbent og luftigt og med et enormt "attack".

 
20.990,00 DKK

MK Sound - S-150 mkIII THX Ultra2 Front

THX Ultra2 godkendt front højttaler fra MK sound. Bemærk prisen er pr. sæt.

S-150 mkIII kræver ingen nærmere introduktion. Denne legendariske højttaler bliver stadig benyttet i et hav af studier verden over bl.a. hos Lucas Film. Den nye mkIII udgave af S-150 har fået forbedret diskant og er om muligt blevet endnu mere åben. Med S-150 MKIII er du et skridt nærmere bio himlen, selv ved reference styrke i store rum spiller disse perler u-anstrengt, åbent og luftigt og med et enormt "attack".

 
20.990,00 DKK

Klipsch - RP-8060FA

Gulvhøjttaler med indbygget Atmos upfiring højttaler

Bemærk prisen er pr. sæt.

RP-8060FA er den største højttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen gulvhøjttaler som er bestykket med deres særlige "1" Titanium diskant med Klipsch helt nye "Computer modeled phase plug" samt 2 stk. kraftige 8" basenheder (1" Titanium diskant, 6,5" basenhed upfiring). Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på et imponerende lydtryk! FA versionen og ydermere indbygget upfiring højttaler til brug med de nye 3D lydsystemer Dolby Atmos, og DTS-X. Ideen er at 280FA simulerer loftkanalerne ved at reflektere lyden fra loftet.

 
23.998,00 DKK

Procella - P6-B Front

Fuldblods surround højttaler fra Procella.

Bemærk prisen er pr sæt.

Procella Audio blev skabt af Anders Uggelberg som er en kraft indenfor biograf verden. Uggelberg har bl.a. arbejdet for DTS og bygget adskillige THX certificerede biografer verden over. Procella's højttalere er udviklet til at få det optimale ud af de nye højopløste lydsystemer, noget de færreste højttalere er istand til! Procella's P6 højttaler byder på reference lydkvalitet og en utrolig bred dynamisk rækkevide i et utroligt kompakt og smalt kabinet, hvilket gør den nem at integrere sammen med fladskærms TV'et eller i en projektions væg. Lyden fra disse perler får alt andet i denne størrelse til at blegne.

P6 benyttes både som front, center samt baghøjttaler.

 
26.990,00 DKK

Procella - P8 THX Front

THX godkendt højttaler fra Procella.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Procella P8-B er noget så sjældent som en fuldt THX godkendt højttaler. Normalt er højttalere enten Ultra eller Select godkendte til små eller store private stuer. P8-B er også godkendt til brug i professionelle biograf sale! Denne godkendelse stiller uhørt høje krav til konstruktion og dynamisk formåen. Vi må da også indrømme at vi aldrig har hørt noget lignende!

P8-B kan benyttes både som front, center og bagkanal.

 
41.990,00 DKK

MK Sound - S300 THX Ultra2 Front

Ny reference front fra MK-Sound. Bemærk prisen er pr. sæt.

S-300 er den naturlige vidreudvikling af MK Sounds legendariske 150 højttalere. Specielt udvalgte drivere i et større kabinet gør S-300 istand til at ramme THX reference niveau i selv meget store rum. Disse højttalere repræsenterer en helt ny standard i lyd, og skal opleves!

 
45.990,00 DKK

Procella - P815 THX Front

THX godkendt højttaler fra Procella med 15" aktiv bas.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Vild, vildere vildest! Procella P815-B er noget så sjældent som en fuldt THX godkendt højttaler. Normalt er højttalere enten Ultra eller Select godkendte til små eller store private stuer. P815-B er også godkendt til brug i professionelle biograf sale! Denne godkendelse stiller uhørt høje krav til konstruktion og dynamisk formåen. Vi må da også indrømme at vi aldrig har hørt noget lignende. P815-B er i praksis en aktiv P8-B sammen med en 15" aktiv bas-sektion. Til sammen giver dette noget nær den ultimative Front/center højttaler.

 
89.990,00 DKK