Højttaler Front | KT Radio

Højttaler Front

Daisy o­n the OhoopeeFronthøjttalere til dit hjemmebiograf setup.

En god front højttaler matcher perfekt ind sammen med de øvrige højttalere i hjemmebio systemet. Til filmlyd er det vigtigt at fronten har en god og klar dialog, samtidig med at den kan spille åbent og uanstrengt på, eller tæt ved reference niveau. En god front behøver ikke at være fuldtone, men den bør gå dybt nok til at give en perfekt overgang til subwooferen.

MK Sound - M50 LCR Front

Elegant vægmonterbar fronthøjttaler

Bemærk, prisen er pr. sæt

M50 er en fremragende fronthøjttaler, med en klar og tydelig talegengivelse og en sprød klang. M50 er designet til flad montering på væggen, og er tilgængelig i både sort og hvid finish. M50 er den perfekte højttaler til dig der ønsker en rigtig hjemmebiolyd, og som samtidig ønsker en elegant løsning.

 
4.990,00 DKK

MK Sound - M70 LCR Front

Elegant vægmonterbar fronthøjttaler

Bemærk, prisen er pr. stk.

M70 er en fremragende fronthøjttaler, med en klar og tydelig talegengivelse og en sprød klang. M70 er designet til flad montering på væggen, og er tilgængelig i både sort og hvid finish. M70 er den perfekte højttaler til dig der ønsker en rigtig hjemmebiolyd, og som samtidig ønsker en elegant flad løsning til væggen.

 
6.990,00 DKK

MK Sound - M7 LCR Front

Elegante fronthøjttalere fra MK Sound. Bemærk prisen er pr. sæt.

M7 er en fremragende fronthøjttaler, med en klar og tydelig talegengivelse og en sprød klang! M7 er den perfekte højttaler til dig der ønsker en rigtig hjemmebio lyd, men som ikke har budgettet til de store THX godkendte systemer. Kom ind og hør M7 i butikken, du bliver ikke skuffet.

 
6.990,00 DKK

MK Sound - LCR 750 THX Select Front

THX Select godkendt front. Bemærk prisen er pr. sæt.

MK Sound's 750 system byder på en fantastisk gengivelse. 750 front højttalerne er hurtige dynamiske og utroligt åbne. THX Select godkendelsen sikrer at 750 højttalerne kan gengive dine film lydspor ved reference niveau, uden at forvrænge eller rasle. Et utroligt velspillende sæt front højttalere!

 
7.990,00 DKK

MK Sound - LCR 950 THX Select2 Front

THX Select2 godkendte front højttalere. Bemærk prisen er pr. sæt.

950 serien ligger imellem MK sounds 750 og 150 serie. Lyden er blevet yderligere forbedret og designet er langt mere elegant. THX Select godkendelsen sikrer at LCR 950 kan gengive dine film lydspor ved reference niveau i mindre rum.

 
10.990,00 DKK

MK Sound - MP950 Front

Bemærk, prisen er pr. sæt.

950 serien ligger imellem MK sounds 750 og 150 serie. Lyden er blevet yderligere forbedret og designet er langt mere elegant. MP950 er specielt designet til at hænge fladt på væggen. En super velspillende højttaler som nemt kan integreres i ethvert rum.

 
12.390,00 DKK

Focal - Chora 826-D

Front højttaler med indbygget Atmos "up-firing" højttaler.

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Chora 826-D er den ideelle fronthøjttaler til en stor stue. Med sin dynamiske og levende bas, samt åbne mellemtone og diskant bydes der på gode lytteoplevelser til en stærk pris. Chorus 826 er et 3 vejs design bestykket med Focals særlige TNF Aluminium/Magnesium diskant, 1 stk. 6 1/2" mellemtone og 2 stk. 6,5" basenheder i deres nyudviklede "slatefiber" materiale. Den særlige 826-D variant er ydermere udstyret med en "up-firing" højttaler, til brug med Dolby Atmos lydprocessering.

 
15.900,00 DKK

MK Sound - S-150 mkIII THX Ultra2 Front

THX Ultra2 godkendt front højttaler fra MK sound. Bemærk prisen er pr. sæt.

S-150 mkIII kræver ingen nærmere introduktion. Denne legendariske højttaler bliver stadig benyttet i et hav af studier verden over bl.a. hos Lucas Film. Den nye mkIII udgave af S-150 har fået forbedret diskant og er om muligt blevet endnu mere åben. Med S-150 MKIII er du et skridt nærmere bio himlen, selv ved reference styrke i store rum spiller disse perler u-anstrengt, åbent og luftigt og med et enormt "attack".

 
20.990,00 DKK

MK sound - MP-150 THX Ultra2 - Front

THX Ultra2 godkendt front højttaler fra MK sound.

Bemærk prisen er pr. sæt.

150 serien kræver ingen nærmere introduktion. Disse legendariske højttalere bliver stadig benyttet i et hav af studier verden over bl.a. hos Lucasfilm. Den særlige MP udgave af S-150 er lavet mere monteringsvenlig, således at den elegant kan placeres fladt på væggen eller bagved lærredet. Med MP-150 er du et skridt nærmere bio himlen, selv ved reference styrke i store rum spiller disse perler u-anstrengt, åbent og luftigt og med et enormt "attack".

 
20.990,00 DKK

MK Sound - S300 THX Ultra2 Front

Ny reference front fra MK-Sound. Bemærk prisen er pr. sæt.

S-300 er den naturlige vidreudvikling af MK Sounds legendariske 150 højttalere. Specielt udvalgte drivere i et større kabinet gør S-300 istand til at ramme THX reference niveau i selv meget store rum. Disse højttalere repræsenterer en helt ny standard i lyd, og skal opleves!

 
45.990,00 DKK

JBL - SCL-1 Synthesis - Front

Bemærk, prisen er pr. sæt.

SCL-1 er JBLs flagskibshøjttaler til hjemmebiografen. Denne komprimisløse højttaler er kulminationen af mere end 50 års erfaring, indenfor filmlyd. SCL-1 er bestykket med 2 massive 12 tommer "Carbon Cellulose Composite" basenheder, samt deres D2430K "dual 3 tommer" kompressionsdriver, hvilket tilsammen giver et imponerende lydtryk, med en uhyggelig detaljerigdom. SCL-1 er uden tvivl den ultimative hjemmebiografhøjttaler.

 
259.990,00 DKK