Revo

Revo - SuperSignal

DAB+ Radio med Bluetooth

Supersignal fra Engelske Revo, er en utroligt velspillende DAB+ radio som byder på en imponerende byggekvalitet og et elegant design. Ud over DAB+ kan Supersignal også afspille trådløs musik via Bluetooth i den høje aptX standard. Styringen håndteres via et særligt joystick på toppen af enheden, og et stort OLED display viser klokken samt information om stationer eller musiknumre.

 
2.800,00 DKK

Revo - SuperConnect

DAB+ radio med Bluetooth og netværk

SupeConnect fra Engelske Revo, er en utroligt velspillende DAB+ radio som byder på en imponerende byggekvalitet og et elegant design. Ud over DAB+ kan SuperConnect også afspille trådløs musik via Bluetooth (i den høje aptX standard) eller via netværk. Styringen håndteres via et særligt joystick på siden af enheden, og et stort OLED display viser klokken samt information om stationer eller musiknumre.

 
4.000,00 DKK

Revo - SuperTone

DAB+ stereo radio med Bluetooth

SuperTone fra Engelske Revo, er en utroligt velspillende DAB+ radio som byder på en imponerende byggekvalitet og et elegant design. Ud over DAB+ kan SuperTone også afspille trådløs musik via Bluetooth i den høje aptX standard. Den imponerende lydkvalitet håndteres af 2 stk. 3.5" BMR enheder, en 6" subenhed drevet af en 80 Watt forstærker. Styringen håndteres via et særligt joystick på toppen af enheden, og et stort OLED display viser klokken samt information om stationer samt musiknumre.

 
4.500,00 DKK

Revo - SuperSystem

DAB+ radio med Bluetooth og netværk

SuperSystem fra Engelske Revo, er en utroligt velspillende DAB+ radio som byder på en imponerende byggekvalitet og et elegant design. Ud over DAB+ kan SuperSystem også afspille trådløs musik via Bluetooth (i den høje aptX standard) eller via netværk. Den imponerende lydkvalitet håndteres af 2 stk. 3.5" BMR enheder, en 5,25" subenhed drevet af en 80 Watt forstærker. Styringen håndteres via et særligt joystick på siden af enheden, og et stort OLED display viser klokken samt information om stationer samt musiknumre.

 
6.000,00 DKK