Højttaler Subwoofer

Daisy on the Ohoopee

Subwoofere kan give dig den dybde du mangler i dit stereo anlæg eller hjemmebiograf.

En subwoofer er noget af det mest essentielle ved en hjemmebiograf, men her hos KT Radio har vi også lært at en subwoofer virkelig kan give perspektiv i stemmeføring når det gælder stereo. Vores bedste bud på en pris billig subwoofer starter ved ca. 1.999,- kr. Her gør Fx. REL, Paradigm, JBL det utroligt godt. Forskellen på de lidt bedre subwoofer er bl.a. effektforstærkernes størrelse, basenhederne og om det er et lukket system eller reflex. En god sub kendetegnes ved at være hurtig (så den kan følge med de øvrige højttalere), samtidig med at den uanstrengt kan gå dybt ned. Dette er ingen let opgave, hvilket er grunden til at de dyreste subwoofere snildt kan koste 30-40.000 kr.

JBL - Arena A100P

Vilspillende 10" subwoofer fra JBL

Arena A100P er en kraftig 10" subwoofer fra JBL. Den massive 10" Polycellulose enhed bliver drevet af en stærk 150 Watt forstærker, som giver en utrolig god kontrol. En super velspillende subwoofer, som vil danne et stærkt fundament i din hjemmebiograf eller stereo setup.

 
3.195,00 DKK

JBL - Arena A120P

Prisstærk 12" subwoofer fra JBL

Arena A120P er en kraftig 12" subwoofer fra JBL. Den massive 12" Polycellulose enhed bliver drevet af en stærk 250 Watt forstærker, som giver en utrolig god kontrol. En super velspillende subwoofer, som vil danne et stærkt fundament i din hjemmebiograf eller stereo setup.

 
4.195,00 DKK

System Audio - Saxo 10 sub

Lækker subwoofer fra Danske System Audio!

Saxo 10 er en potent lille sag. Til trods for sit beskedne ydre byder Saxo 10 subwooferen på en dynamisk og hurtig gengivelse som egner sig godt til både musik og film.

 
4.499,00 DKK

REL - T Zero

Ultra kompakt subwoofer fra REL.

Denne lille perle af en subwoofer måler kun 21 x 24 x 26 cm. og lyden er mildest talt imponerende. Med sit elegante design i enten high gloss sort eller high gloss hvid gør T-Zero ikke meget væsen af sig. Til at levere bassen sidder en 6.5" longthrow enhed og forstærkeren yder 100 Watt.

 
4.900,00 DKK

Elac - Debut SUB 3010

Imponerende subwoofer fra Elac

Debut SUB 3010 er en mildest talt imponerende subwoofer fra Elac. Denne perle byder på en utrolig præcis gengivelse med et utroligt stort lydtryk. Selve subwooferen er bestykket med en 10" basenhed som bliver drevet af en 400 Watt forstærker. SUB 3010 kan tilmed styres trådløst via bluetooth og den indbyggede EQ sørger for optimal tilpasning til dit rum.

 
4.900,00 DKK

DLS - Flatsub Stereo One - Spar 50%

Subwoofer med indbygget forstærker og Bluetooth

Flatsub Stereo One er en super fleksibel subwoofer, som ud over indbygget 80 Watt forstærker der driver den indbyggede 7" basenhed, også har indbygget 2 x 35 Watt forstærker, til brug med 2 løse højttalere. Sagt med andre ord, kan du tilslutte Stereo Sub One direkte til 2 højttalere og have et 2.1 lydanlæg med indbygget Bluetooth. Så nemt kan det gøres!

 
2.495,00 DKK

KEF - Kube 8 MIE

Elegant og kompakt subwoofer fra KEF

Den kompakte Kube 8 MIE fylder måske ikke meget, men bassen, den leverer, er langt fra lille. Med en 8-tommer enhed er den ideel til mindre rum. Ved at benytte den samme 300 watt klasse D-forstærker fra sine større søskende, udviser Kube 8 MIE hidtil usete niveauer af kontrol. Med Music Integrity Engine® er Kube 8 MIE optimeret til dynamisk at udvide basdybden. En imponerende subwoofer, til en stærk pris.

 
4.995,00 DKK

KEF - Kube 10 MIE

Stærk subwoofer fra KEF

Den kompakte Kube 10 MIE optager ikke meget plads i stuen, men bassen, den leverer, er langt fra lille. Med en 10-tommer enhed er den ideel til mindre eller mellemstore rum. Ved at benytte den samme 300 watt klasse D-forstærker fra sine større søskende, udviser Kube 10 MIE hidtil usete niveauer af kontrol. Med Music Integrity Engine® er Kube 10 MIE optimeret til dynamisk at udvide basdybden. En imponerende subwoofer, til en stærk pris.

 
5.995,00 DKK

Dynaudio Pro - 9S

Aktiv pro subwoofer fra Dynaudio.

Bemærk prisen er pr. stk.

9S er en kompakt subwoofer med en 9,5" basenhed, som er ideel til masterings processen. Ydeevnen er helt fantastisk og giver dig en nøjagtig indikation af bassen fra dine indspilninger. Den spiller helt ned til 22Hz, men er bedst fokuseret i frekvensområdet 50-150Hz. Med en indbygget 300 Watts klasse D forstærker, får du en kraftfuld subwoofer.

 
6.700,00 DKK

REL - T/5x

Kompakt og velspillende subwoofer fra Engelske REL

REL's T-serie af subwoofere byder på en fantastisk ydelse til prisen. T5x er bestykket med en nedadrettet 8" long throw "FibreAlloy" bas enhed, og har indbygget 125 Watt forstærker. Den nye i model kan tilmed benyttes trådløst med den nye Arrow transmitter! Tilsammen giver dette en yderst kompetent subwoofer, med en utrolig dynamisk formåen. Vi må sige at vi aldrig har oplevet noget lignende i denne prisklasse, T5x skal opleves.

 
6.900,00 DKK

KEF - Kube 12 MIE

Stærk subwoofer fra KEF

Kube 12 MIE er designet til at levere fyldig og kraftfuld bas, der skaber en hjertebankende rumlen til din yndlingsmusik og -film. Den har en stor 12-tommer driver og en 300 watt klasse D-forstærker. Med Music Integrity Engine® er Kube 12 MIE optimeret til at levere enestående niveau af dybde og dynamik. En imponerende subwoofer fra Engelske KEF.

 
6.950,00 DKK

JBL - Studio S650P

Stærk subwoofer fra JBL

S650P er en kraftig 10" subwoofer fra JBL. Den kraftige 10" PolyPlas long throw enhed bliver drevet af en stærk 250 Watt forstærker, som giver en imponerende kontrol. En super velspillende subwoofer til en stærk pris.

 
7.495,00 DKK

SA - SubElectro 200

Super sub fra System Audio!

System Audio Sub Electro 200 er usædvanligt alsidig. Den er specialiseret i præcis gengivelse af dybe toner. Derfor kan den anvendes i en hjemmebiograf, hvor den vil tilføre energi og drama til filmoplevelsen. Helt usædvanligt for aktive subwoofere kan den også anvendes i et musikanlæg, hvor den yder en dybere og mere præcis bas end en almindelig højttaler kan tilbyde også selvom den er meget større.

 
7.999,00 DKK

JBL - Studio S660P

Kraftig 12" subwoofer fra JBL

S660P er en kraftig 12" subwoofer fra JBL. Den kraftige 12" PolyPlas long throw enhed bliver drevet af en stærk 500 Watt forstærker, som giver en imponerende kontrol. En super velspillende subwoofer, som vil danne et stærkt fundament i din hjemmebiograf eller stereo setup.

 
9.495,00 DKK

REL - T/7x

Elegant og kraftig subwoofer fra Engelske REL

REL's T-serie af subwoofere byder på en fantastisk ydelse til prisen. T7x er bestykket med en fremadrettet 8" long throw bas enhed samt en 10" ULT "FibreAlloy" nedadrettet bas enhed, og har indbygget 200 Watt forstærker. Den nye i model kan tilmed benyttes trådløst med den nye Arrow transmitter! Tilsammen giver dette en yderst kompetent subwoofer, med en utrolig dynamisk formåen. Vi må sige at vi aldrig har oplevet noget lignende i denne prisklasse, T7x skal opleves.

 
9.900,00 DKK

KEF - Kube 15 MIE

Imponerende 15" subwoofer fra KEF

Kube 15 MIE, den største model i Kube-serien, er konstrueret til at give den dybeste bas til musik og film, hvilket giver dig en jordrystende oplevelse. Perfekt egnet til store rum, 15-tommer driveren og 300W (RMS) klasse D-forstærkeren kombineres for at levere den mest viscerale basydelse. Med Music Integrity Engine® er Kube 15 MIE optimeret til at levere enestående dybde og dynamik. En uhyggelig subwoofer til en utrolig stærk pris!

 
9.950,00 DKK

JL Audio - Dominion D108 Ask

Ærke amerikansk subwoofer fra JL Audio.

Med JL Audios enorme ekspertise inden for brutale subwoofere har de formået at få dette ned i endnu mindre kasser. Med deres helt fantastiske enheder og ekstremt stærke klasse D forstærkere får en subwoofer som vælter dig bagover når du integrerer den i din hjemmebiograf. Formålet er selvfølgelig at gengive de lave frekvenser med en helt unik præcision og tørhed. Dette kombineret med en super brugervenlighed og et tidsløst design gør at Dominion subwooferne er fabelagtige til prisen.

 
9.950,00 DKK

Elac - Varro Reference RS500

Imponerende subwoofer fra ELAC

Elac's nye Reference RS500 subwoofer, leverer en imponerende ydelse, med høj styrke, i et modernet elegant design. Avanceret teknologi, såsom integrationen af en kraftig BASH forstærker på 500 Watt, 10" basenhed med HEX ophæng, styring via avanceret App, samt ELAC's revolutionerende Auto EQ system, gør ELAC's RS500 subwoofer til den perfekte partner til din hjemmebiograf eller hifi system.

 
10.200,00 DKK

System Audio - Silverback Sub Solo - Wireless

Trådløs subwoofer til brug med System Audio HUB

Silverback Sub Solo er den perfekte partner til dit trådløse højttalersystem fra System Audio. Du kan benytte Sub Solo sammen med System Audios Stereo eller Surround HUB. Sub Solo giver den ekstra bas der er brug for, når musikken eller filmen kræver det. Hjertet i Sub Solo er den 8" store "long throw" basenhed, som drives af en indbygget 150 Watt forstærker.
Tilslut Sub Solo trådløst via Stereo eller Surround HUB og nyd den kompromisløse gengivelse.

 
10.999,00 DKK

JL Audio - Dominion D108 Piano

Ærke amerikansk subwoofer fra JL Audio.

Med JL Audios enorme ekspertise inden for brutale subwoofere har de formået at få dette ned i endnu mindre kasser. Med deres helt fantastiske enheder og ekstremt stærke klasse D forstærkere får en subwoofer som vælter dig bagover når du integrerer den i din hjemmebiograf. Formålet er selvfølgelig at gengive de lave frekvenser med en helt unik præcision og tørhed. Dette kombineret med en super brugervenlighed og et tidsløst design gør at Dominion subwooferne er fabelagtige til prisen.

 
11.450,00 DKK

JL Audio - Dominion D110 Ask

En ægte biograf subwoofer med en 10" tommer bas.

Med JL Audios enorme ekspertise inden for brutale subwoofere har de formået at få dette ned i endnu mindre kasser. Med deres helt fantastiske enheder og ekstremt stærke klasse D forstærkere får en subwoofer som vælter dig bagover når du integrerer den i din hjemmebiograf. Formålet er selvfølgelig at gengive de lave frekvenser med en helt unik præcision og tørhed. Dette kombineret med en super brugervenlighed og et tidsløst design gør at Dominion subwooferne er fabelagtige til prisen.

 
11.950,00 DKK

Dynaudio Pro - 18S

Fremragende subwoofer med en verdensklasse timing.

Bemærk prisen er pr. stk.

Til Dynaudios ambitiøse subwoofer, 18S, er der anvendt det avanceret DSP-modelling teknologi, der akustisk kan få 18S til at matche enhver Dynaudio Pro monitor. Dette gør at du nemt kan gå fra et to vejs aktivt system til et tre vejs, hvor højttalerne ikke spiller bas. Med to helt nye MSP + Hybrid Drive enheder og en 500 Watts klasse D forstærker, så giver det 18S en slagkraft og timing som ingen anden. 

 
12.000,00 DKK

Audiovector - QR Sub

Helt ny plomberet emballeret Black QR subwoofer.

QR Sub er en utrolig velspillende og kraftig subwoofer fra Audiovector. Hjertet i QR Sub er 2 stk. massive 10" Piston bas-enheder (en passiv), som bliver drevet af en kraftig 350 Watt forstærker. Tilsammen giver dette en kontant og hurtig gengivelse som er velegnet til musik såvel som til film.

 
12.000,00 DKK

Focal - SUB 1000F

Imponerende subwoofer fra Focal incl. 3 meter kabel.

SUB 1000F er en brutal subwoofer! Hjertet i denne kompromisløse konstruktion er en kraftig 12" basenhed samt 1000 Watt BASH forstærker. SUB 1000F har den egenskab at den kan flytte enorme mængder energi når det kræves, og samtidig kan den spille nuanceret og roligt, når f.eks. skal lyttes til kompliceret musik. En fantastisk subwoofer fra Focal.

 
12.500,00 DKK

REL - Classic 98

Retro subwoofer fra Engelske REL

REL's Classic 98 subwoofer byder på en fantastisk ydelse i et elegant retro design. Classic 98 bestykket med en nedadrettet 10" long throw bas enhed, og har indbygget 300 Watt forstærker. Den nye i model kan tilmed benyttes trådløst med den nye Arrow transmitter! Tilsammen giver dette en yderst kompetent subwoofer, med en utrolig dynamisk formåen. Vi må sige at vi aldrig har oplevet noget lignende i denne prisklasse, T9x skal opleves.

 
12.900,00 DKK

REL - T/9x

Stærk subwoofer fra Engelske REL

REL's T-serie af subwoofere byder på en fantastisk ydelse til prisen. T9x er bestykket med en fremadrettet 10" long throw bas enhed samt en 10" ULT "FibreAlloy" nedadrettet bas enhed, og har indbygget 300 Watt forstærker. Den nye i model kan tilmed benyttes trådløst med den nye Arrow transmitter! Tilsammen giver dette en yderst kompetent subwoofer, med en utrolig dynamisk formåen. Vi må sige at vi aldrig har oplevet noget lignende i denne prisklasse, T9x skal opleves.

Arrow trådløs transmitter er tilkøb og koster 2.090,-

 
12.900,00 DKK

KEF - KC62

Imponerende kompakt subwoofer fra KEF

KEF KC62 er en imponerende kompakt subwoofer, som byder på en imponerende dynamisk gengivelse. Hemmeligeheden til KC62's imponerende gengivelse, skal findes i KEF's særlige UNI-CORE højttaler teknologi, som placerer 2 kraftige "long-throw" 6.5" basenheder i samme kraftige magnetsystem. Hele herligheden drives af en imponerende 1000 Watt forstærker, som sikrer at KC62 aldrig mister pusten, eller overblikket.

 
12.995,00 DKK

JL Audio - Dominion D110 Piano

En ægte biograf subwoofer med en 10" tommer bas.

Med JL Audios enorme ekspertise inden for brutale subwoofere har de formået at få dette ned i endnu mindre kasser. Med deres helt fantastiske enheder og ekstremt stærke klasse D forstærkere får en subwoofer som vælter dig bagover når du integrerer den i din hjemmebiograf. Formålet er selvfølgelig at gengive de lave frekvenser med en helt unik præcision og tørhed. Dette kombineret med en super brugervenlighed og et tidsløst design gør at Dominion subwooferne er fabelagtige til prisen.

 
13.450,00 DKK

Elac - Varro Dual Reference DS1000

Reference subwoofer fra ELAC

Elac's nye Dual Reference DS1000 subwoofer, leverer en imponerende ydelse, med høj styrke, i et modernet elegant design. Avanceret teknologi, såsom integrationen af en kraftig BASH forstærker på 1000 Watt, 2 x 10" basenheder med HEX ophæng i push-pull, styring via avanceret App, samt ELAC's revolutionerende Auto EQ system, gør ELAC's DS1000 subwoofer til den perfekte partner til din hjemmebiograf eller hifi system.

 
18.995,00 DKK

JL Audio - E-Sub E110

Magtfuld og brutal subwoofer fra JL Audio.

JL Audio er et firma med stolte traditioner. De brainstormer, udvikler og bygge det hele i USA og går altid efter at være det førende subwoofer mærke i verdenen. E-Sub serien er noget af de vildeste man kan finde til pengene. Både E110 og E112 levere en magtdemonstration uden lige når det gælder lydvalitet, dybde og perspektiv. Kom ind og få et lyt på en subwoofer i absolut top klasse.

 
19.950,00 DKK

Elac - Varro Dual Reference DS1200

Ultimativ subwoofer fra ELAC

Elac's nye Dual Reference DS1200 subwoofer, leverer en imponerende ydelse, med høj styrke, i et modernet elegant design. Avanceret teknologi, såsom integrationen af en kraftig BASH forstærker på 1200 Watt, 2 x 12" basenheder med HEX ophæng i push-pull, styring via avanceret App, samt ELAC's revolutionerende Auto EQ system, gør ELAC's DS1200 subwoofer til den perfekte partner til din hjemmebiograf eller hifi system.

 
21.995,00 DKK

REL - S/510

Utroligt velspillende subwoofer fra REL

REL's nye S serie er et skridt op fra deres fremragende T serie. Lyden fra S serien er hurtigere, renere og mere sprød. Designet er endnu mere elegant, og vil klæde ethvert hjem. S/510 er bestykket med en 10" aktiv basenhed som skyder ned i gulvet, samt en fremadrettet 12" passiv enhed. Forstærkeren er en klasse D på 500 Watt!
Som noget helt unikt tilbyder REL's S-serie tilslutning via højttalerterminaler, hvilket sikrer en bedre integration når subwooferen benyttes i et klassisk 2 kanals setup.

 
23.900,00 DKK

JL Audio - E-Sub E112

En af de absolut bedste subwoofer til under 25.000 kroner.

JL Audio er et firma med stolte traditioner. De brainstormer, udvikler og bygge det hele i USA og går altid efter at være det førende subwoofer mærke i verdenen. E-Sub serien er noget af de vildeste man kan finde til pengene. Både E110 og E112 levere en magtdemonstration uden lige når det gælder lydvalitet, dybde og perspektiv.

 
24.950,00 DKK

REL - S/812

High-end subwoofer fra REL

REL's nye S serie er et skridt op fra deres fremragende T serie. Lyden fra S serien er hurtigere, renere og mere sprød. Designet er endnu mere elegant, og vil klæde ethvert hjem. S/812 er bestykket med en 12" aktiv basenhed som skyder ned i gulvet, samt en fremadrettet 12" passiv enhed. Forstærkeren er en klasse D på 800 Watt!
Som noget helt unikt tilbyder REL's S-serie tilslutning via højttalerterminaler, hvilket sikrer en bedre integration når subwooferen benyttes i et klassisk 2 kanals setup.

 
27.900,00 DKK

REL - Carbon Special

High-end subwoofer fra Engelske REL

REL Carbon Special kan bedst beskrives som en tunet S/812 subwoofer. Modellen benytter 2 stk. forbedret 12" Carbon Long-throw enheder, som er kendt fra RELs Gibraltar serie. Disse massive enheder bliver drevet af en massiv indbygget 1000 Watt forstærker - hvilket sikrer at Carbon Special har en utrolig kontrol, selv ved højt lydtryk. 

 
37.900,00 DKK

JL Audio - Fathom F110v2

Aldrig før har du hørt en 10" bas enhed være så overlegen.

Der er som regel mange udfordringer når man designer en subwoofer i mere kompakte størrelser. Der går dog intet til spilde pga. JL Audio basenheder. Disse drivere gør det muligt at få et meget højt output, samtidig med at forvrængning bliver holdt under det der er hørebart. Forstærkeren er bygget til at kunne tåle så mange tæsk, at du aldrig nogensinde kommer til at mangle power i din hjemmebiograf og/eller stereo system. Derudover er det en flot højttaler, som stadig har et forholdsvist kompakt design der ikke skræmmer for mange væk. Der er bygget JL Audios eksklusive Digital Automatic Room Optimization kredsløb inden i, så det bliver gjor muligt at justere din sub fuldstændig ind til dit rum. Kort sagt Fathom serien er for dem der kun vil havde det bedste.

 
37.950,00 DKK

JL Audio - Fathom F112v2

Kraftfuld subwoofer fra amerikanske JL Audio.

Der er som regel mange udfordringer når man designer en subwoofer i mere kompakte størrelser. Der går dog intet til spilde pga. JL Audio basenheder. Disse drivere gør det muligt at få et meget højt output, samtidig med at forvrængning bliver holdt under det der er hørebart. Forstærkeren er bygget til at kunne tåle så mange tæsk, at du aldrig nogensinde kommer til at mangle power i din hjemmebiograf og/eller stereo system. Derudover er det en flot højttaler, som stadig har et forholdsvist kompakt design der ikke skræmmer for mange væk. Der er bygget JL Audios eksklusive Digital Automatic Room Optimization kredsløb inden i, så det bliver gjor muligt at justere din sub fuldstændig ind til dit rum. Kort sagt Fathom serien er for dem der kun vil havde det bedste.

 
42.950,00 DKK

REL - 212/SX

Brutal subwoofer fra REL

212/SX ER topmodellen i den nyeste S-serie og leveres i Piano sort…..og når vi skriver topmodel, så er det alvorligt ment. Den er udstyret med en 1000W forstærker som driver 2 aktive 12″ enheder og 2 passive 12″ enheder.
De 4 enheder skaber i fællesskab en fantastisk kobling til luften i lytterummet og har derved lettere ved at undgå udfasninger i store områder af lytterummet. Et fænomen som ellers altid er et emne, når talen falder på subwoofere.
212/SX er den kraftigste subwoofer som REL nogensinde har konstrueret og den er lige velegnet til at blive kombineret med selv store stereo systemer, såvel som seriøse hjemmebiografer.

Bemærk trådløs transmitter er tilbehør og koster 2.875,-

 
44.900,00 DKK

KEF - Reference 8b Sub

Fantastisk subwoofer fra engelske KEF.

Hvis du mangler lidt ekstra bund til dine højttalere, som f.eks. Reference højttalere, så er 8b subwooferen værd at kigge på. Bygget efter samme dyder som resten af Reference serien. Den er indbygget med 2 x 500 W class D forstærker og to 9" basenheder, hvilket giver dig en mægtig og tight bas til resten af dit system.

 
46.950,00 DKK

JL Audio - Fathom F113v2

Absurd kraftig subwoofer fra JL Audio.

Der er som regel mange udfordringer når man designer en subwoofer i mere kompakte størrelser. Der går dog intet til spilde pga. JL Audio basenheder. Disse drivere gør det muligt at få et meget højt output, samtidig med at forvrængning bliver holdt under det der er hørebart. Forstærkeren er bygget til at kunne tåle så mange tæsk, at du aldrig nogensinde kommer til at mangle power i din hjemmebiograf og/eller stereo system. Derudover er det en flot højttaler, som stadig har et forholdsvist kompakt design der ikke skræmmer for mange væk. Der er bygget JL Audios eksklusive Digital Automatic Room Optimization kredsløb inden i, så det bliver gjor muligt at justere din sub fuldstændig ind til dit rum. Kort sagt Fathom serien er for dem der kun vil havde det bedste.

 
52.950,00 DKK

REL - Gibraltar No31

Ultimativ sub fra REL!

Gibraltar er REL's bud på de ultimative subwoofere. Disse modeller går DYBT, og har samtidig en hurtighed og nøjagtighed som er helt unik. G1 er bestykket med en massiv 12" basenhed i kulfiber, og en massiv 600 Watt forstærker leverer strømmen. G1 er udstyret med et særligt 4 ordens filter sat til Dolby's særlige .1 120 Hz deling, med separat volumen for denne. Dette giver en unik kontrol når G1 benyttes i en hjemmebiograf.

 
64.900,00 DKK

JL Audio - Fathom F212v2

Fuldstændig outstanding subwoofer fra en af USAs største subwoofer firmaer.

Der er som regel mange udfordringer når man designer en subwoofer i mere kompakte størrelser. Der går dog intet til spilde pga. JL Audio basenheder. Disse drivere gør det muligt at få et meget højt output, samtidig med at forvrængning bliver holdt under det der er hørebart. Forstærkeren er bygget til at kunne tåle så mange tæsk, at du aldrig nogensinde kommer til at mangle power i din hjemmebiograf og/eller stereo system. Derudover er det en flot højttaler, som stadig har et forholdsvist kompakt design der ikke skræmmer for mange væk. Der er bygget JL Audios eksklusive Digital Automatic Room Optimization kredsløb inden i, så det bliver gjor muligt at justere din sub fuldstændig ind til dit rum. Kort sagt Fathom serien er for dem der kun vil havde det bedste.

 
84.950,00 DKK

REL - No.32

Et pragteksemplar af en subwoofer.

Er du parat til at få dit mellemgulv omarrangeret?

 

Med No.32 fra Britiske REL mangler der ikke bas - Overhovedet!

 

Sjældent har man mødt en mere musikalsk subwoofer, der samtidig er eksplosiv når der er brug for det.

Med 85 kilo, 15" enhed med 4" vandring og 1.000 watt er her lagt i kakkelovnen til den helt store tur.

 
92.500,00 DKK

JL Audio - Gotham G213v2

En af verdens absolut bedste subwoofere!

Fra aller første gang du kigger på JL Audio Gotham, så ved du at den er noget helt særligt. Alt lige fra det stilrige design, til det ekstraordinære håndværk der er lagt i enhederne og til det første lyt af den, som simpelthen ikke kan beskrives med ord. Dette er en subwoofer som rykker alle grænser når det gælder kontrol, dybde, perspektiv og meget mere. Alt er håndlavet af JL Audios specialister i Arizona, så du ved at det er en subwoofer af aller højeste kvalitet. Med to 13,5 tommer basenheder og en forstærker der levere 4500 uhøre watt, så kan denne subwoofer spille en hal op uden problemer. Som JL Audio selv beskriver det, så afslører Gotham subwooferen en helt ny dimension af bas ydeevne, hvor andre subwoofere simpelthen kun vil være et kompromis.

 
187.950,00 DKK