Højttaler Subwoofer

Daisy on the Ohoopee

Subwoofere kan give dig den dybde du mangler i dit stereo anlæg eller hjemmebiograf.

En subwoofer er noget af det mest essentielle ved en hjemmebiograf, men her hos KT Radio har vi også lært at en subwoofer virkelig kan give perspektiv i stemmeføring når det gælder stereo. Vores bedste bud på en pris billig subwoofer starter ved ca. 1.999,- kr. Her gør Fx. REL, Paradigm, JBL det utroligt godt. Forskellen på de lidt bedre subwoofer er bl.a. effektforstærkernes størrelse, basenhederne og om det er et lukket system eller reflex. En god sub kendetegnes ved at være hurtig (så den kan følge med de øvrige højttalere), samtidig med at den uanstrengt kan gå dybt ned. Dette er ingen let opgave, hvilket er grunden til at de dyreste subwoofere snildt kan koste 30-40.000 kr.

Klipsch - R-8SW

Kompakt og velspillende subwoofer fra Klipsch

R-8SW er en kompakt og velspillende subwoofer fra Amerikanske Klipsch. Subwooferen er bestykket med en 8" basenhed og har indbygget 50 Watt (150 Watt peak) forstærker. R-8SW er perfekt til en mindre stue, hvor der ønskes en god og veldefineret bas til en stærk pris!

 
2.499,00 DKK

SA - Saxo 10 sub

Lækker subwoofer fra Danske System Audio!

Saxo 10 er en potent lille sag. Til trods for sit beskedne ydre byder Saxo 10 subwooferen på en dynamisk og hurtig gengivelse som egner sig godt til både musik og film.

 
2.599,00 DKK

Klipsch - R-100SW

Prisstærk 10" subwoofer fra Klipsch

R-100SW er en prisstærk og kraftig subwoofer fra Amerikanske Klipsch. Subwooferen er bestykket med en 10" basenhed og har indbygget 150 Watt (300 Watt peak) forstærker. R-12SW er perfekt til en større stue, hvor der ønskes en god og veldefineret bas til musik eller film.

 
3.499,00 DKK

REL - TZero

Ultra kompakt subwoofer fra REL.

Denne lille perle af en subwoofer måler kun 21 x 24 x 26 cm. og lyden er mildest talt imponerende. Med sit elegante design i enten high gloss sort eller high gloss hvid gør TZero ikke meget væsen af sig. Til at levere bassen sidder en 6.5" longthrow enhed og forstærkeren yder 100 Watt.

 
3.750,00 DKK

Klipsch - R-120SW

Prisstærk 12" subwoofer fra Klipsch

R-120SW er en prisstærk og kraftig subwoofer fra Amerikanske Klipsch. Subwooferen er bestykket med en 12" basenhed og har indbygget 200 Watt (400 Watt peak) forstærker. R-12SW er perfekt til en større stue, hvor der ønskes en god og veldefineret bas til musik eller film.

 
3.999,00 DKK

Elac - Debut SUB 3010

Imponerende subwoofer fra Elac

Debut SUB 3010 er en mildest talt imponerende subwoofer fra Elac. Denne perle byder på en utrolig præcis gengivelse med et utroligt stort lydtryk. Selve subwooferen er bestykket med en 10" basenhed som bliver drevet af en 400 Watt forstærker. SUB 3010 kan tilmed styres trådløst via bluetooth og den indbyggede EQ sørger for optimal tilpasning til dit rum.

 
4.400,00 DKK

Klipsch - R-10SWi wireless

Trådløs 10" subwoofer fra Klipsch

R-10SWi er en prisstærk og kraftig subwoofer fra Amerikanske Klipsch. Subwooferen er bestykket med en 10" basenhed og har indbygget 150 Watt (300 Watt peak) forstærker. R-10SWi er perfekt til en mindre til middelstørrelse stue, hvor der ønskes en god og veldefineret bas til musik eller film. SWi udgaven bliver leveret med trådløs sender/modtager, så du kan nyde den rene bas uden træk af kabler.

 
4.999,00 DKK

Elipson - Prestige Facet Sub 8

Elegant subwoofer fra Elipson

Elipson Sub 8 giver ekstra dybde til din musik og film. Der er tale om en elegant og velspillende subwoofer, som er bestykket med en kraftig 8" basenhed og som har indbygget 150 Watt forstærker. Hvis du ønsker en elegant subwoofer med en potent lydgengivelse, så er Sub 8 noget for dig.

 
4.999,00 DKK

SA - SubElectro 175

Leveres i bla. hvid og sort samt træ farver.

System Audio SA-175 har som ingen anden subwoofer både Reflex system & trykkammer mulighed. Den runde bundplade under SE175 kan drejes - og forvandle subwooferen fra basrefleks til trykkammer. Stuer på under 20 kvm. er akustisk vanskelige, for en almindelig aktiv subwoofer. Bassen bliver normalt for buldrende. Ved at omdanne SubElectro 175 til fungere efter trykkammerprincippet, har du langt større chance for, at nyde en tør, præcis og dyb basgengivelse i en lille stue.

 
4.999,00 DKK

Klipsch - SPL-100

10" Reference subwoofer fra Klipsch

Klipsch helt nye Reference serie af subwoofer byder på en imponerende gengivelse til prisen. SPL-100 er ingen undtagelse! Bestykket med en massiv 10" basenhed og med Klipsch særlige 200 Watt (450 Watt peak) digitale forstærker, yder SPL-100 et imponerende lydtryk! Dette er den perfekte subwoofer til musik såvel som film.

 
5.499,00 DKK

REL - T5i

Super subwoofer fra walisiske REL.

REL's T-serie af subwoofere byder på en fantastisk ydelse til prisen. T5i er bestykket med en nedadrettet 8" long throw bas enhed, og har indbygget 125 Watt forstærker. Den nye i model kan tilmed benyttes trådløst med den nye Arrow transmitter! Tilsammen giver dette en yderst kompetent subwoofer, med en utrolig dynamisk formåen. Vi må sige at vi aldrig har oplevet noget lignende i denne prisklasse, T5i skal opleves.

Arrow trådløs transmitter er tilkøb og koster 1.695,-

 
5.500,00 DKK

Dynaudio Pro - 9S

Aktiv pro subwoofer fra Dynaudio.

Bemærk prisen er pr. stk.

9S er en kompakt subwoofer med en 9,5" basenhed, som er ideel til masterings processen. Ydeevnen er helt fantastisk og giver dig en nøjagtig indikation af bassen fra dine indspilninger. Den spiller helt ned til 22Hz, men er bedst fokuseret i frekvensområdet 50-150Hz. Med en indbygget 300 Watts klasse D forstærker, får du en kraftfuld subwoofer.

 
6.700,00 DKK

Klipsch - SPL-120

12" Reference subwoofer fra Klipsch

Klipsch Reference serie af subwoofer byder på en imponerende gengivelse til prisen. SPL-120 er ingen undtagelse! Bestykket med en massiv 12" basenhed og med Klipsch særlige 300 Watt (600 Watt peak) digitale forstærker, yder SPL-120 et imponerende lydtryk! Dette er den perfekte subwoofer til musik såvel som film.

 
6.999,00 DKK

Elipson - Prestige Facet Sub 10

Imponerende subwoofer fra Elipson

Elipson Sub 10 giver ekstra dybde til din musik og film. Der er tale om en elegant og velspillende subwoofer, som er bestykket med en kraftig 10" basenhed og som har indbygget 250 Watt forstærker. Hvis du ønsker en elegant subwoofer med en potent lydgengivelse, så er Sub 10 noget for dig.

 
6.999,00 DKK

REL - T7i

Nyhed fra REL.

REL's T-serie af subwoofere byder på en fantastisk ydelse til prisen. T7i er bestykket med en fremadrettet 8" long throw bas enhed samt en 10" ULT nedadrettet bas enhed, og har indbygget 200 Watt forstærker. Den nye i model kan tilmed benyttes trådløst med den nye Arrow transmitter! Tilsammen giver dette en yderst kompetent subwoofer, med en utrolig dynamisk formåen. Vi må sige at vi aldrig har oplevet noget lignende i denne prisklasse, T7i skal opleves.

Arrow trådløs transmitter er tilkøb og koster 1.695,-

 
7.800,00 DKK

JL Audio - Dominion D108 Ask

Ærke amerikansk subwoofer fra JL Audio.

Med JL Audios enorme ekspertise inden for brutale subwoofere har de formået at få dette ned i endnu mindre kasser. Med deres helt fantastiske enheder og ekstremt stærke klasse D forstærkere får en subwoofer som vælter dig bagover når du integrerer den i din hjemmebiograf. Formålet er selvfølgelig at gengive de lave frekvenser med en helt unik præcision og tørhed. Dette kombineret med en super brugervenlighed og et tidsløst design gør at Dominion subwooferne er fabelagtige til prisen.

 
7.950,00 DKK

SA - SubElectro 200

Super sub fra System Audio!

System Audio Sub Electro 200 er usædvanligt alsidig. Den er specialiseret i præcis gengivelse af dybe toner. Derfor kan den anvendes i en hjemmebiograf, hvor den vil tilføre energi og drama til filmoplevelsen. Helt usædvanligt for aktive subwoofere kan den også anvendes i et musikanlæg, hvor den yder en dybere og mere præcis bas end en almindelig højttaler kan tilbyde også selvom den er meget større.

 
7.999,00 DKK

Audiovector - QR Sub

Imponerende subwoofer fra Audiovector

QR Sub er en utrolig velspillende og kraftig subwoofer fra Audiovector. Hjertet i QR Sub er 2 stk. massive 10" Piston bas-enheder (en passiv), som bliver drevet af en kraftig 350 Watt forstærker. Tilsammen giver dette en kontant og hurtig gengivelse som er velegnet til musik såvel som til film.

 
8.100,00 DKK

Klipsch - R-115SW

15" Reference subwoofer fra Klipsch

Klipsch Reference serie af subwoofer byder på en imponerende gengivelse til prisen. R-115SW er ingen undtagelse! Bestykket med en massiv 15" basenhed og med Klipsch særlige 400 Watt (800 Watt peak) digitale forstærker, yder R-115SW et imponerende lydtryk! Dette er den perfekte subwoofer til musik eller som ultimativ subwoofer til hjemmebiograf. R-115SW leverer nemlig et lydtryk på intet mindre end 122 db!! 

 
6.999,00 DKK

JL Audio - Dominion D108 Piano

Ærke amerikansk subwoofer fra JL Audio.

Med JL Audios enorme ekspertise inden for brutale subwoofere har de formået at få dette ned i endnu mindre kasser. Med deres helt fantastiske enheder og ekstremt stærke klasse D forstærkere får en subwoofer som vælter dig bagover når du integrerer den i din hjemmebiograf. Formålet er selvfølgelig at gengive de lave frekvenser med en helt unik præcision og tørhed. Dette kombineret med en super brugervenlighed og et tidsløst design gør at Dominion subwooferne er fabelagtige til prisen.

 
8.950,00 DKK

REL - T9i

Fremragende subwoofer fra REL.

REL's T-serie af subwoofere byder på en fantastisk ydelse til prisen. T9i er bestykket med en fremadrettet 10" long throw bas enhed samt en 10" ULT nedadrettet bas enhed, og har indbygget 300 Watt forstærker. Den nye i model kan tilmed benyttes trådløst med den nye Arrow transmitter! Tilsammen giver dette en yderst kompetent subwoofer, med en utrolig dynamisk formåen. Vi må sige at vi aldrig har oplevet noget lignende i denne prisklasse, T9i skal opleves.

Arrow trådløs transmitter er tilkøb og koster 1.695,-

 
9.200,00 DKK

Klipsch - SPL-150

15" reference subwoofer fra Klipsch

Klipsch Reference serie af subwoofer byder på en imponerende gengivelse til prisen. SPL-115 er ingen undtagelse! Bestykket med en massiv 15" basenhed og med Klipsch særlige 400 Watt (800 Watt peak) digitale forstærker, yder SPL-115 et imponerende lydtryk! Dette er den perfekte subwoofer til musik eller som ultimativ subwoofer til hjemmebiograf. SPL-115 leverer nemlig et lydtryk på intet mindre end 122 db!! 

 
9.499,00 DKK

JL Audio - Dominion D110 Ask

En ægte biograf subwoofer med en 10" tommer bas.

Med JL Audios enorme ekspertise inden for brutale subwoofere har de formået at få dette ned i endnu mindre kasser. Med deres helt fantastiske enheder og ekstremt stærke klasse D forstærkere får en subwoofer som vælter dig bagover når du integrerer den i din hjemmebiograf. Formålet er selvfølgelig at gengive de lave frekvenser med en helt unik præcision og tørhed. Dette kombineret med en super brugervenlighed og et tidsløst design gør at Dominion subwooferne er fabelagtige til prisen.

 
9.950,00 DKK

JL Audio - Dominion D110 Piano

En ægte biograf subwoofer med en 10" tommer bas.

Med JL Audios enorme ekspertise inden for brutale subwoofere har de formået at få dette ned i endnu mindre kasser. Med deres helt fantastiske enheder og ekstremt stærke klasse D forstærkere får en subwoofer som vælter dig bagover når du integrerer den i din hjemmebiograf. Formålet er selvfølgelig at gengive de lave frekvenser med en helt unik præcision og tørhed. Dette kombineret med en super brugervenlighed og et tidsløst design gør at Dominion subwooferne er fabelagtige til prisen.

 
11.450,00 DKK

Dynaudio - Sub 3

Kompakt subwoofer med en 10 tommer basenhed.

Bemærk prisen er pr. stk.

Dynaudio har lavet deres hidtil bedste subwoofere. Sub 3 er identisk i størrelsen sammenlignet med forgængeren Sub 250, men er bygget med endnu mere omhu og kræfter. Den har en indbygget 300 watts forstærker, som sørger for at basenheden konstant holder sig stream og tight. Derudover har den et indbygget high-pass filter, som gør det muligt at justere på skæringsfrekvensen.  

 
11.999,00 DKK

Klipsch - C-308ASWi

Trådløs subwoofer med rumkorrektion fra Klipsch

C-308ASWi er en imponerende "lille" subwoofer som byder på en detaljeret gengivelse, samtidig med at den leverer et imponerende lydtryk. Hjertet i C-308ASWi er en kraftig 8" basenhed drevet af en massiv 600 Watt forstærker! Som noget nyt kan C-308ASWi tilpasses unøjagtigheder i dit rum via den indbyggede automatiske EQ.

 
11.999,00 DKK

Dynaudio Pro - 18S

Fremragende subwoofer med en verdensklasse timing.

Bemærk prisen er pr. stk.

Til Dynaudios ambitiøse subwoofer, 18S, er der anvendt det avanceret DSP-modelling teknologi, der akustisk kan få 18S til at matche enhver Dynaudio Pro monitor. Dette gør at du nemt kan gå fra et to vejs aktivt system til et tre vejs, hvor højttalerne ikke spiller bas. Med to helt nye MSP + Hybrid Drive enheder og en 500 Watts klasse D forstærker, så giver det 18S en slagkraft og timing som ingen anden. 

 
12.000,00 DKK

Klipsch - C-310ASWi

Trådløs subwoofer med rumkorrektion fra Klipsch

C-310ASWi er en imponerende "lille" subwoofer som byder på en detaljeret gengivelse, samtidig med at den leverer et imponerende lydtryk. Hjertet i C-308ASWi er en kraftig 10" basenhed drevet af en massiv 800 Watt forstærker! Som noget nyt kan C-310ASWi tilpasses unøjagtigheder i dit rum via den indbyggede automatiske EQ.

 
14.999,00 DKK

JL Audio - E-Sub E110

Magtfuld og brutal subwoofer fra JL Audio.

JL Audio er et firma med stolte traditioner. De brainstormer, udvikler og bygge det hele i USA og går altid efter at være det førende subwoofer mærke i verdenen. E-Sub serien er noget af de vildeste man kan finde til pengene. Både E110 og E112 levere en magtdemonstration uden lige når det gælder lydvalitet, dybde og perspektiv. Kom ind og få et lyt på en subwoofer i absolut top klasse.

 
15.900,00 DKK

REL - S/510

Utroligt velspillende subwoofer fra REL

REL's nye S serie er et skridt op fra deres fremragende T serie. Lyden fra S serien er hurtigere, renere og mere sprød. Designet er endnu mere elegant, og vil klæde ethvert hjem. S/510 er bestykket med en 10" aktiv basenhed som skyder ned i gulvet, samt en fremadrettet 12" passiv enhed. Forstærkeren er en klasse D på 500 Watt!
Som noget helt unikt tilbyder REL's S-serie tilslutning via højttalerterminaler, hvilket sikrer en bedre integration når subwooferen benyttes i et klassisk 2 kanals setup.

 
15.900,00 DKK

REL - Habitat 1

Trådløs subwoofer i elegant design. Inkl. sender til trådløst.

REL Habitat 1 kombinerer på fornem vis utrolig dyb bas, med design og stil. Habitat 1 er slank, så slank at den nemt kan hænge på væggen, uden at du lægger mærke til den. Lyden lader til gengæld intet tilbage, denne sub spiller dybt! Den er hurtig, den er præcis og den spiller med et utroligt overskud. Kom ind og oplev Habitat 1.

 
18.300,00 DKK

JL Audio - E-Sub E112

En af de absolut bedste subwoofer til under 20.000 kroner.

JL Audio er et firma med stolte traditioner. De brainstormer, udvikler og bygge det hele i USA og går altid efter at være det førende subwoofer mærke i verdenen. E-Sub serien er noget af de vildeste man kan finde til pengene. Både E110 og E112 levere en magtdemonstration uden lige når det gælder lydvalitet, dybde og perspektiv.

 
18.900,00 DKK

REL - S/812

High-end subwoofer fra REL

REL's nye S serie er et skridt op fra deres fremragende T serie. Lyden fra S serien er hurtigere, renere og mere sprød. Designet er endnu mere elegant, og vil klæde ethvert hjem. S/812 er bestykket med en 12" aktiv basenhed som skyder ned i gulvet, samt en fremadrettet 12" passiv enhed. Forstærkeren er en klasse D på 800 Watt!
Som noget helt unikt tilbyder REL's S-serie tilslutning via højttalerterminaler, hvilket sikrer en bedre integration når subwooferen benyttes i et klassisk 2 kanals setup.

 
19.900,00 DKK

JL Audio - Fathom F110v2

Aldrig før har du hørt en 10" bas enhed være så overlegen.

Der er som regel mange udfordringer når man designer en subwoofer i mere kompakte størrelser. Der går dog intet til spilde pga. JL Audio basenheder. Disse drivere gør det muligt at få et meget højt output, samtidig med at forvrængning bliver holdt under det der er hørebart. Forstærkeren er bygget til at kunne tåle så mange tæsk, at du aldrig nogensinde kommer til at mangle power i din hjemmebiograf og/eller stereo system. Derudover er det en flot højttaler, som stadig har et forholdsvist kompakt design der ikke skræmmer for mange væk. Der er bygget JL Audios eksklusive Digital Automatic Room Optimization kredsløb inden i, så det bliver gjor muligt at justere din sub fuldstændig ind til dit rum. Kort sagt Fathom serien er for dem der kun vil havde det bedste.

 
25.800,00 DKK

REL - 212 SE

Brutal subwoofer fra REL

212/SE ER topmodellen i den nyeste S-serie og leveres i Piano sort…..og når vi skriver topmodel, så er det alvorligt ment. Den er udstyret med en 1000W forstærker som driver 2 aktive 12″ enheder og 2 passive 12″ enheder.
De 4 enheder skaber i fællesskab en fantastisk kobling til luften i lytterummet og har derved lettere ved at undgå udfasninger i store områder af lytterummet. Et fænomen som ellers altid er et emne, når talen falder på subwoofere.
212/SE er den kraftigste subwoofer som REL nogensinde har konstrueret og den er lige velegnet til at blive kombineret med selv store stereo systemer, såvel som seriøse hjemmebiografer.

Bemærk trådløs transmitter er tilbehør og koster 2.875,-

 
29.800,00 DKK

Focal - SW1000 BE

High-end subwoofer fra Focal.

SW1000 BE er en brutal subwoofer! Hjertet i denne kompromisløse konstruktion er en kraftig 13" basenhed samt 600 Watt BASH forstærker. SW1000 BE har den egenskab at den kan flytte enorme mængder energi når det kræves, og samtidig kan den spille nuanceret og roligt, når f.eks. skal lyttes til kompliceret musik. En fantastisk subwoofer fra Focal.

 
30.999,00 DKK

JL Audio - Fathom F112v2

Kraftfuld subwoofer fra amerikanske JL Audio.

Der er som regel mange udfordringer når man designer en subwoofer i mere kompakte størrelser. Der går dog intet til spilde pga. JL Audio basenheder. Disse drivere gør det muligt at få et meget højt output, samtidig med at forvrængning bliver holdt under det der er hørebart. Forstærkeren er bygget til at kunne tåle så mange tæsk, at du aldrig nogensinde kommer til at mangle power i din hjemmebiograf og/eller stereo system. Derudover er det en flot højttaler, som stadig har et forholdsvist kompakt design der ikke skræmmer for mange væk. Der er bygget JL Audios eksklusive Digital Automatic Room Optimization kredsløb inden i, så det bliver gjor muligt at justere din sub fuldstændig ind til dit rum. Kort sagt Fathom serien er for dem der kun vil havde det bedste.

 
34.850,00 DKK

REL - Gibraltar G1

Ultimativ sub fra REL!

Gibraltar er REL's bud på de ultimative subwoofere. Disse modeller går DYBT, og har samtidig en hurtighed og nøjagtighed som er helt unik. G1 er bestykket med en massiv 12" basenhed i kulfiber, og en massiv 600 Watt forstærker leverer strømmen. G1 er udstyret med et særligt 4 ordens filter sat til Dolby's særlige .1 120 Hz deling, med separat volumen for denne. Dette giver en unik kontrol når G1 benyttes i en hjemmebiograf.

 
38.500,00 DKK

JL Audio - Fathom F113v2

Absurd kraftig subwoofer fra JL Audio.

Der er som regel mange udfordringer når man designer en subwoofer i mere kompakte størrelser. Der går dog intet til spilde pga. JL Audio basenheder. Disse drivere gør det muligt at få et meget højt output, samtidig med at forvrængning bliver holdt under det der er hørebart. Forstærkeren er bygget til at kunne tåle så mange tæsk, at du aldrig nogensinde kommer til at mangle power i din hjemmebiograf og/eller stereo system. Derudover er det en flot højttaler, som stadig har et forholdsvist kompakt design der ikke skræmmer for mange væk. Der er bygget JL Audios eksklusive Digital Automatic Room Optimization kredsløb inden i, så det bliver gjor muligt at justere din sub fuldstændig ind til dit rum. Kort sagt Fathom serien er for dem der kun vil havde det bedste.

 
39.590,00 DKK

KEF - Reference 8b Sub

Fantastisk subwoofer fra engelske KEF.

Hvis du mangler lidt ekstra bund til dine højttalere, som f.eks. Reference højttalere, så er 8b subwooferen værd at kigge på. Bygget efter samme dyder som resten af Reference serien. Den er indbygget med 2 x 500 W class D forstærker og to 9" basenheder, hvilket giver dig en mægtig og tight bas til resten af dit system.

 
47.995,00 DKK

REL - No. 25

Reference subwoofer fra REL.

REL fejrer 25 års jubilæum med deres mest ambitiøse subwoofer nogensinde. No. 25 kombinere en 1000 watts forstærker, med en perfekt afbalanceret 15" basenhed. Disse ting er styret af deres fjernbetjening, hvor der kan equalizeres der hvor det behøves. Denne subwoofer garanterer dig intet mindre end et fantastisk dybdeniveau, samt en præcision som ikke er hørt før. 

 
59.000,00 DKK

JL Audio - Fathom F212v2

Fuldstændig outstanding subwoofer fra en af USAs største subwoofer firmaer.

Der er som regel mange udfordringer når man designer en subwoofer i mere kompakte størrelser. Der går dog intet til spilde pga. JL Audio basenheder. Disse drivere gør det muligt at få et meget højt output, samtidig med at forvrængning bliver holdt under det der er hørebart. Forstærkeren er bygget til at kunne tåle så mange tæsk, at du aldrig nogensinde kommer til at mangle power i din hjemmebiograf og/eller stereo system. Derudover er det en flot højttaler, som stadig har et forholdsvist kompakt design der ikke skræmmer for mange væk. Der er bygget JL Audios eksklusive Digital Automatic Room Optimization kredsløb inden i, så det bliver gjor muligt at justere din sub fuldstændig ind til dit rum. Kort sagt Fathom serien er for dem der kun vil havde det bedste.

 
63.950,00 DKK

JL Audio - Gotham G213v2

En af verdens absolut bedste subwoofere!

Fra aller første gang du kigger på JL Audio Gotham, så ved du at den er noget helt særligt. Alt lige fra det stilrige design, til det ekstraordinære håndværk der er lagt i enhederne og til det første lyt af den, som simpelthen ikke kan beskrives med ord. Dette er en subwoofer som rykker alle grænser når det gælder kontrol, dybde, perspektiv og meget mere. Alt er håndlavet af JL Audios specialister i Arizona, så du ved at det er en subwoofer af aller højeste kvalitet. Med to 13,5 tommer basenheder og en forstærker der levere 4500 uhøre watt, så kan denne subwoofer spille en hal op uden problemer. Som JL Audio selv beskriver det, så afslører Gotham subwooferen en helt ny dimension af bas ydeevne, hvor andre subwoofere simpelthen kun vil være et kompromis.

 
99.950,00 DKK