DJ Mixere

 

 Enhver DJ kender vigtigheden af en god Mixer!

Hos KT Radio har vi et bredt udvalg af de bedste mixere på markedet. Om det skal være en normal 3 kanals mixer til en 16 kanals mixer der skal bruges til live bands, så kan vi skaffe det. Tjek vores udvalg ud her på vores hjemmeside.

Yamaha Pro - AG03

Alsidig 3-kanals mixer med USB Audio-interface.

Transformér din PC, Mac eller tilmed din iPad om til en komplet radiostation og spred dit budskab til verden. AG-mixerne gør det overraskende let at producere online indhold i høj kvalitet, hvad enten det er til real-time broadcast, via streaming-platforme som USTREAM eller YouTube Live eller til on-demand podcasts eller videoer. Din AG-mixer vil give dine produktioner et løft med baggrundsmusik, lydeffekter og en lydkvalitet, der ikke kan matches med den konventionelle computer/headset kombination.

 
999,00 DKK

Yamaha Pro - MG06

6 kanals mixer fra Yamaha.

Kompakt mixer med intern effektmaskine, 6 kanaler, inklusive 2 mikrofon/6 line ( 2 mono + 2 stereo). Yamaha MG mixere i 3. generation, er en serie kompakte professionelle mixere med bl.a. high-end klasse-A D-pre mikrofonpreamps, der leverer overlegen lydkvalitet med et stort frekvensområde. Mono indgange er udstyret med Phanom power, high pass filter, -26dB dæmpning, samt kvalitets balancerede Neutrix combo stik med XLR indgang til mikrofon, og jack til line niveau. Alle modeller er fremstillet i kraftigt pulverlakeret stål-chassis og knappernes placering over chassis overfladen, beskytter de interne komponenter ved at absorbere slag og tryk.

 
1.149,00 DKK

Yamaha Pro - AG06

Alsidig 6 kanals mixer med USB Audio-interface.

Transformér din PC, Mac eller tilmed din iPad om til en komplet radiostation og spred dit budskab til verden. AG-mixerne gør det overraskende let at producere online indhold i høj kvalitet, hvad enten det er til real-time broadcast, via streaming-platforme som USTREAM eller YouTube Live eller til on-demand podcasts eller videoer. Din AG-mixer vil give dine produktioner et løft med baggrundsmusik, lydeffekter og en lydkvalitet, der ikke kan matches med den konventionelle computer/headset kombination.

 
1.249,00 DKK

Yamaha Pro - MG12

Kompakt mixer med 12 kanaler, inklusive 6 mikrofon/12 line (4 mono + 4 stereo), compressor, AUX og 2 gruppe busser. Yamaha MG mixere i 3. generation, er en serie kompakte professionelle mixere med bl.a. high-end klasse-A D-PRE mikrofonpreamps, der leverer overlegen lydkvalitet med et stort frekvensområde. Mono indgange er udstyret med Phanom power, high pass filter, -26dB dæmpning, samt kvalitets balancerede Neutrik combo stik med XLR indgang til mikrofon, og jack til line niveau. Alle modeller er fremstillet i kraftigt pulverlakeret stål-chassis og knappernes placering over chassis overfladen, beskytter de interne komponenter ved at absorbere slag og tryk.  

 
2.199,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-250 mk2

Den mindste mixer i den legendariske DJM-serie fra Pioneer.

DJM-250 MK2 mixeren har arvet en række funktioner fra den populære DJM-900 NXS2, som f.eks. Magvel crossfaders og Sound Color FX filter. Derudover er maskinen ligetil, har et simpelt design og der er rig mulighed for at scratche og mixe ligesom på førnævnte storebror. Lyden er varm og detaljerig, samt med det indbyggede lydkort, så er der mulighed for at forbinde mixeren til din PC og/eller MAC.   

 
2.999,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-S3

Super simpel 2-kanals mixer fra Pioneer.

Takket være det indbyggede lydkort, så er DJM-s3 mixeren kampklar så snart du pakker den ud. Den arver derudover Magvel crossfaderen fra DJM-900 NXS2, hvilket giver et mere smooth og præcist mix. Med det simple og robuste design, så er DJM-S3 mixeren den perfekte løsning. Derudover kan den tilsluttes til en computer og arbejde sammen med Serato DJ softwaren.

 
4.085,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-350

2-kanals effektmixer med fremragende ydeevne.

Med funktioner, der ellers findes på vores high-end klubprodukter, som f.eks. kraftfulde kreative effekter og nye unikke ditto som f.eks. optagelse til USB, er DLM-350 den perfekte DJ-mixer for begyndere. Effekterne omfatter Echo, Jet, Noise og et høj-/lavpasfilter. Med den intuitive styring kan du ændre lyde, så du kan tilføje personlige og originale arrangementer til dine mix. Med den 3-bånds equalizer (isolatortype) får du en bred og kanaluafhængig styring i HI, MID og LOW. Det betyder, at du kan styre lyden individuelt for hver kanal.

 
4.249,00 DKK

Yamaha Pro - MG20

20 kanals mixer fra Yamaha.

Kompakt mixer med 20 kanaler, inklusive 16 mikrofon/20 line (12 mono + 4 stereo), compressor, AUX og 4 gruppe busser. Yamaha MG mixere i 3. generation, er en serie kompakte professionelle mixere med bl.a. high-end klasse-A D-PRE mikrofonpreamps, der leverer overlegen lydkvalitet med et stort frekvensområde. Mono indgange er udstyret med Phanom power, high pass filter, -26dB dæmpning, samt kvalitets balancerede Neutrik combo stik med XLR indgang til mikrofon, og jack til line niveau. Alle modeller er fremstillet i kraftigt pulverlakeret stål-chassis og knappernes placering over chassis overfladen, beskytter de interne komponenter ved at absorbere slag og tryk. 

 
4.649,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-450

En klassiker i DJ verden.

DJM-450 præsenterer dig med et intuitivt og ergonomisk design, baseret på den oprindelige layout af DJM-900NXS2 professionel mixer. Dette lægger ud alle kontrolelementerne for dig, i den optimale position til at sikre, at du kan access alle funktioner og parametre med lethed, mens i blandingen. DJM-450 har en indbygget 64-bit digital signalprocessor, som udnytter dithering teknologi for at sikre optimal lydkvalitet i hele. Uanset om du & rsquo; re spiller fra en analog eller digital, DJM-450 vil give dig med et varmt og høj kvalitet lyd.

 
5.399,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-750mk2

Mk2 udgaven af den legendariske DJM-750 mixer.

Den Pioneer DJM-750 MK2 Mixer er designet med den professionelle DJ i tankerne. Den Pioneer DJM sortiment nu kommer med 64-bit mix forarbejdning og 32-bit AD/DA konvertering som standard, hvilket betyder uden tab i lydkvalitet. DJM 750 MK2 udnytter Pioneer's genkendelige og yderst funktionelt layoutdesign. EQs inkluderer funktionen isolation, som giver mulighed for komplet skæring af frekvenser, hvilket betyder, at selv mere control når du blander. Mærkevare Magvel crossfaderen giver ud for ingen forsinkelse når skrabe eller skifte mellem kanaler. DJM-750 MK2 nu giver mulighed for fuld rekordbox DVS control. Pioneer har sikret denne mixer er klar til enhver dancefloor ved at inkludere de sunde farve og slå FX kontrol. For endnu flere effekter, 750 MK2 har en intern sende og returnere control som kan knyttet til en iOS-enhed.

 
8.999,00 DKK

Pioneer Pro - Toraiz Sp-16

Professionel sampler fra Pioneer Pro.

TORAIZ SP-16 sampler og trin sequencer er den første i vores line-up af musik produktionsværktøjer til DJs og producenter. Vi har indgået et samarbejde med den legendariske synth skaberen Dave Smith for at tilføje sine profet-6 analoge filtre, så du kan give dine kreationer en rig analog varme og nærvær. Brug TORAIZ SP-16 enkle layout og store touch screen til produktion, eller bruge den som en selvstændig enhed i DJ booth at forbedre præstationer. Bare indlæse prøv at skabe mønstre, tilføje FX, sløjfer, og manipulere deres parametre til at gøre din musik til din egen.

 
11.899,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-S9

Fremragende pioneer mixer med pads.

Pioneer DJM-S9 er en 2 scratch Kanal Mixer til Serato DJ. Enheden er udstyret med to USB-lydkort (lader to DJ's spiller back-to-back problemfrit) plus indgange til analoge udstyr som pladespillere, CDJ's (RCA udgang) og en mikrofon. Bygge kvaliteten af DJM-S9 er fremragende og har pionerer nyeste kontaktløse, magnetiske crossfader. På frontpanelet har du masser af kontrol over crossfader kurve, kanal kurve og omvendt for både kanaler og crossfader.

 
12.999,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-900 NXS2

Den almægtige og legendariske mixer fra Pioneer i nexus 2 udgave.

Som dygtig DJ skal du have udstyret i orden. Med den nye Nexus 2 version, af den legendariske DJM-900, får du en mixer med en ydeevne der bringer musikken til nye højder. For det første, så indeholder den Pioneer's 32-bit mixer, som giver en nuanceret, detaljerig og varm lyd. De har finjusteret EQ- og faderkurverne, samt forbedret FX-kontrollerne for, at give dig endnu flere valgmuligheder. Kombiner denne mixer med CDJ-2000 NXS2 og du har verdens bedste DJ opsætning.

 
17.449,00 DKK