Handelsbetingelser

Betaling

Sådan handler du i Netbutikken

Du handler de varer du ønsker ved at benytte "Tilføj kurv" symbolet. Når du lægger en vare i kurven fremkommer en indkøbsvogn i højre menu, der viser dit varekøb i kroner. Når du er færdig med at handle/lægge varer i kurven - klikker du på "Gå til kasse" og følger vejledningen.

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. moms. Ordrer pålægges et håndteringsgebyr på 75,- kr. Ved køb over 5.000,- er det gebyrfrit (gælder dog ikke ved køb af TV).
Ved køb af TV beregnes håndteringsgebyr ud fra størrelse på TV samt lokalitet (kontakt butikken for at høre nærmere).
Priser på fragt gælder kun indenfor Danmarks grænser (dog ikke Færøerne, Island og Grønland). Ved bestilling til udland beregnes fragt særskilt (kontakt butikken for at høre nærmere).

Vi tilbyder finansiering i butikken via Santander Consumer Bank (låneansøgning kan udfyldes i butikken). Kontakt KT Radio for at høre nærmere.

Ved salg til Grønland og Færøerne skal varen altid forudbetales. Kontakt ktradio@ktradio.dk for nærmere information.

Sikker online betaling via DIBS (Dansk Internet Betalingssystem). Betalingen med kreditkort i KT Radio Online er derfor sikker og certificeret af PBS. Korttyper du kan betale med er følgende: Dankort, Mastercard eller Visa.

Vi hæver beløbet, når vi afsender din ordre (med mindre andet er aftalt).

Leveringsbetingelser

Online ordre leveres af Post Nord til oplyst adresse (med mindre andet er aftalt).
Forventet leveringstid på online ordrer er 3-5 hverdage.
Ved længere leveringstid kontakter vi dig via telefon eller e-mail.

Privatlivspolitik

I forbindelse med online køb hos KT Radio beder vi dig indtaste en række personoplysninger

Dit navn og adresse, e-mailadresse, telefonnummer, samt betalingsoplysninger

Disse oplysninger benytter vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb.
Alle data håndteres via bogføringssystem (e-conomic) som overholder gældende regler.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive videregivet til vores fragtfirma (PostNord), med mindre andet er aftalt.

Retur- ombytningsret

I KT Radios butikker er der ikke retur- og ombytningsret pr. automatik. Vi vil nemlig allerhelst sælge nye ubrugte varer til alle vores kunder. Vi er dog altid til at snakke med, og aftaler gerne skriftligt retur- og ombytningsret i særlige tilfælde.

Returbetingelser for Online handel:

- Der er 14 dages returret på varer købt i KT Radios Netbutik (Pengene tilbage eller ombytning til anden vare).

- Returneres varen skal den være komplet, ubeskadiget, med alt tilbehør og i original emballage. Eventuelle skader og mangler som medfører tab af gensalgsværdien modregnes.

- Pick-Up, kabel i afklippede længder og udstyr til montering kan ikke returneres, såfremt varen har været udpakket af originalemballagen.

- Du har selv det fulde ansvar for fragten & returfragten såvel som dens betaling. Vi modtager ikke forsendelser pr. efterkrav. Varer der returneres skal sendes direkte til:

KT Radio, Vesterbrogade 181, 1800 Frederiksberg C.

Vedlæg altid en kort kommentar om årsagen til returneringen. Det letter og fremskynder ekspeditionen.

Tilbagebetaling af købet sker direkte til dig via DIBS (hvis du har betalt med kort online), fremsendelse af check - eller beløbet overføres til din bank konto (hvis du oplyser denne), umiddelbart efter modtagelse af returvaren.

Hvis du har mulighed for det, vil vi anbefale at du gemmer papkasserne til dit nye udstyr. Hvis du senere får brug for at flytte apparaterne, er du sikker på at de ikke bliver ridsede eller på anden måde tager skade. Naturligvis bør du også gemme garantibeviset - men ikke sammen med apparaterne (i tilfælde af tyveri).

Hvis der er noget galt med varen (Reklamationsret)

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb hos os
Når du handler hos os har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Ved reklamation skal varen afleveres/sendes til os. Vi vil herefter informere dig om det videre forløb.
Hvis du ikke er enig i vores afgørelse kan du klage til Center for Klageløsning.

Hvis du fortryder dit køb (Fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på vores hjemmeside.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) Har modtaget din vare

b) Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varer uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder bl.a. for: Hårde hvidevarer, større TV o. lign.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 1500,- DKK.
Du kan også altid vælge selv at aflevere varen direkte i butikken.

Varer undtaget fortrydelsesretten

1. Udførte ikke finansielle tjenesteydelser, hvis leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.

2. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

3. Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om.

4. Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på.
Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling enten via bankoverførsel eller med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet skal varen sendes til butikken.
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere varen personligt hos KT Radio.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, da dette fremmer ekspeditionen.
Fremsendes varen ikke i original emballage med tilhørende betjeningsanvisninger, evt. fjernbetjening og andet medfølgende tilbehør, anses dette som en værdiforringelse af varen, som du hæfter for.
Bemærk! Vi modtager ikke forsendelser sendt pr. efterkrav.

KT Radio
Vesterbrogade 181
1800 Frederiksberg
CVR: 20475870

Tlf. 33 31 14 40

Selskabsform: Anpartsselskab
Etableringsår: 1966
Nuværende selskabsform, stiftet: 1998