Højttaler Bagkanal | KT Radio

Højttaler Bagkanal

Daisy o­n the Ohoopee

 Baghøjttalerens fornemeste opgave er at placere lytteren direkte i filmens handling.

En god baghøjttaler har en god balance imellem at virke omsluttende (diffus), samtidig med at den præcis kan placere de enkelte effekter i rummet! Det er også vigtigt at baghøjttaleren klangmæssigt matcher fronterne så man opnår et ens lydbillede hele vejen rundt. Så vi anbefaler altid at vælge baghøjttalere af samme kvalitet og mærker, som fronthøjttalerne, da det stemmer bedst overens i lyden.

Harman Kardon - Citation Surr

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Harman Kardon Citation Surround er en trådløs næste-generations surround-højttaler, som er let at sætte op og bruge. Den kombinerer lydtekniske nyskabelser med et sofistikeret design med sans for de mindste detaljer. Nyd surroundlyd med medrivende film- og musikoplevelser, når højttalerne parres med Citation Bar og Citation Sub og/eller Citation Tower. Du får ægte 5.1 surroundlyd i din hjemmebiograf - uden kablerne. Automatiske softwareopdateringer sikrer, at Citation Surround altid er opdateret til at yde sit bedste.

 
3.499,00 DKK

KEF - Q50A

Elegant baghøjttaler fra Engelske KEF

Bemærk, prisen er pr. sæt.

KEF Q50a er en vinklet baghøjttaler fra KEF som både kan benyttes på væggen, eller som up-firing højttaler i en Atmos opsætning. Den unikke fleksibilitet gør Q50a velegnet til en lang række installationer, og klangen matcher naturligvis de øvrige modeller i KEFs R serie af højttalere. 

 
3.990,00 DKK

MK Sound - M40T

Tri-pol baghøjttaler fra MK Sound

Bemærk, prisen er pr. sæt

M40T er en fremragende baghøjttaler, som giver et stort og åbent lydbillede. Takket være MK sounds særlige tri-pol højttaler teknologi, lyder M40T langt større end den i virkeligheden er. M40T spiller nemilig både direkte til lytteren og langs væggene i begge retninger. Dette gør M40T istand til at levere meget præcise lydeffekter, og samtidig give et stort og difust lydbillede når det kræves.

 
5.995,00 DKK

JBL - Studio S610

Bemærk, prisen er pr sæt.

Den nye S610 er en super velspillende baghøjttaler i JBLs nye Studio serie. Hjertet i S610 er implementeringen af JBLs berømte 25 mm. kompressions driver med HDI waveguide. Dette gør S610 i stand til at spille med stort overskud, selv ved høj lydstyrke. Kombiner dette med implementeringen af en kraftig 5,25" bas, og du har en imponerende bagkanal.

 
6.495,00 DKK

Focal - Chora Surround

Baghøjttaler fra Focal

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Chora Surround er den perfekte baghøjttaler i en komplet Chora bio opsætning. Der er tale om en elegant flad model, som nemt monteres på side eller bagvæggen. Selve højttaleren er bestykket med Aluminium/magnesium diskant samt en 6.5" basenhed med Focals særlige slatefiber membran.

 
6.980,00 DKK

KEF - R8A

Vinklet baghøjttaler fra KEF

Bemærk, prisen er pr. sæt.

KEF R8a er en vinklet baghøjttaler fra KEF som både kan benyttes på væggen, eller som up-firing højttaler i en Atmos opsætning. Den unikke fleksibilitet gør R8a velegnet til en lang række installationer, og klangen matcher naturligvis de øvrige modeller i KEFs R serie af højttalere. 

 
7.590,00 DKK

MK Sound - SUR 55T

Tripol bagkanal fra MK Sound.

Bemærk prisen er pr. sæt.

MK Sound's 750 system byder på en fantastisk gengivelse. SUR 55T surround højttalerne er hurtige dynamiske og utroligt åbne. Deres tripole konstruktion sikrer et bredt lydbillede, samtidig med at de direkte effekter bliver gengivet nøjagtigt. SUR 55T højttalerne kan gengive dine film lydspor ved reference niveau, uden at forvrænge eller rasle. Et utroligt velspillende sæt baghøjttalere!

 
7.995,00 DKK

Audiovector - QR Wall

Elegant væghøjttaler fra Audiovector

Bemærk, prisen er pr. sæt!

QR Wall en vægmonterbar højttaler i Audiovectors Q serie, der er tale om en velkonstrueret væghøjttaler som er bestykket med en 5" basenhed, "Gold leaf" Air motion diskant samt 2 stk. klassiske diskanter som kan aktiveres for et mere difust lydbillede. Tilsammen giver dette en imponerende luftig og musikalsk højttaler, som er den perfekte bagkanal til Audiovectors øvrige Q højttalere.

 
8.100,00 DKK

Focal - Aria SR900

Dipol baghøjttaler fra Focal. Bemærk prisen er pr. sæt.

SR900 er den perfekte baghøjttaler i en komplet Aria bio opsætning. Der er tale om et bi-polar design som sikrer en stor spredning i rummet. Selve højttaleren er bestykket med 2 stk. inverted dome diskanter samt 2 stk. 5" basenheder med Focals særlige FLAX membran.

 
9.380,00 DKK

Elac - WS 1645

On-wall højttaler som også kan monteres i loftet.

Prisen er pr. sæt.

Elac WS 1645 er en super velspillende og elegant højttaler, som nemt kan integreres i et surroundsystem. I WS 1645 benytter Elac deres særlige "ribbon" diskant som giver en utroligt luftig gengivelse. Højttaleren monteres enkelt på væggen, eller du kan tilkøbe det særlige loftbeslag for 998,- kr.

 
11.998,00 DKK

MK Sound - S-150T MKIII

THX Ultra2 godkendt bagkanal.

Bemærk prisen er pr. sæt.

S-150T Surround kræver ingen nærmere introduktion. Denne legendariske baghøjttaler bliver stadig benyttet i et hav af studier verden over bl.a. hos Lucas Film. Det særlige tripole design sikrer at S-150T giver et bredt lydbillede, samtidig med at direkte effekter bliver leveret overbevisende. Med S-150T er du et skridt nærmere bio himlen, selv ved reference styrke i store rum spiller disse perler u-anstrengt, åbent og luftigt og med et enormt "attack

 
15.495,00 DKK

MK Sound - IW150T

1. klasses in-wall baghøjttaler fra M&K Sound

M&Ks 150 serie kræver ingen nærmere introduktion. Denne legendariske baghøjttaler er nu tilgængelig i en in-wall version. Det særlige tripole design sikrer at IW150T giver et bredt lydbillede, samtidig med at direkte effekter bliver leveret overbevisende. Med IW150T er du et skridt nærmere bio himlen, selv ved reference styrke i store rum spiller disse perler u-anstrengt, åbent og luftigt og med et enormt "attack

 
15.995,00 DKK

MK Sound - S300T THX Ultra2

Ny reference tri-pol baghøjttaler fra MK Sound.

Bemærk prisen er pr. sæt.

S-300T bygger over den legendariske S-150T som ikke kræver nogen nærmere introduktion. Denne legendariske baghøjttaler bliver stadig benyttet i et hav af studier verden over bl.a. hos Lucas Film. Det særlige tripole design sikrer at S-300T giver et bredt lydbillede, samtidig med at direkte effekter bliver leveret overbevisende. Med S-300T er du et skridt nærmere bio himlen, selv ved reference styrke i store rum spiller disse perler u-anstrengt, åbent og luftigt og med et enormt "attack".

 
31.995,00 DKK

Focal - Sopra Surround

Den verdenskendte Sopra serie, nu som surround baghøjttalere.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Focals hæderkronede Sopra linje er igennem ganske få år blevet hyldet af en enig fagpresse for deres enestående egenskaber. Højttaleren er naturligvis bestykket med Focals bedste enheder, bl.a. Beryllium diskant samt deres særlige "power Flower" enhed. I sandhed en unik højttaler! Focal har taget skridtet videre og lavet et sæt baghøjttalere i Sopra serien. Du kan nu lave en samlet Focal Sopra biograf med både front, center, sub og bagøhøjttalere. Kan både købes som bipol eller dobbelt mono højttaler.

 
39.800,00 DKK