Højttaler Bagkanal

Daisy o­n the Ohoopee

 Baghøjttalerens fornemeste opgave er at placere lytteren direkte i filmens handling.

En god baghøjttaler har en god balance imellem at virke omsluttende (diffus), samtidig med at den præcis kan placere de enkelte effekter i rummet! Det er også vigtigt at baghøjttaleren klangmæssigt matcher fronterne så man opnår et ens lydbillede hele vejen rundt. Så vi anbefaler altid at vælge baghøjttalere af samme kvalitet og mærker, som fronthøjttalerne, da det stemmer bedst overens i lyden.

Klipsch - R-41SA

Atmos upfiring højttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

R-41SA er en højttaler der er udviklet specielt til brug sammen med de nye 3D lydsystemer Dolby Atmos og DTS-X. Ideen er at du placerer R-41SA oven på dine eksisterende fronter, hvorefter R-41SA vil simulere en lofthøjttaler ved at reflektere lyden fra loftet. Kvaliteten på R-41SA lever selvfølgelig op til den samme høje standard som de øvrige højttalere i Klipsch Reference Premium serie med 3/4" Linear Travel Suspension Aluminum diskant, samt kraftig 4" basenhed.

 
3.499,00 DKK

MK Sound - M4T

Ægte tri-pol baghøjttaler fra MK Sound. 

Bemærk prisen er pr. sæt.

M4T er en fremragende baghøjttaler, som giver et stort og åbent lydbillede. Takket være MK sounds særlige tri-pol højttaler teknologi, lyder M4T langt større end den i virkeligheden er. M4T spiller nemilig både direkte til lytteren og langs væggene i begge retninger. Dette gør M4T istand til at levere meget præcise lydeffekter, og samtidig give et stort og difust lydbillede når det kræves.

 
5.495,00 DKK

Focal - Chorus SR700

Baghøjttaler i Focals Chorus serie.

Bemærk prisen er pr. sæt.

SR700 er den perfekte baghøjttaler i en komplet Aria bio opsætning. Der er tale om et retningsbestemt design som er elegant og hvor dybden er minimeret, for at sikre en elegant vægmontering. Selve højttaleren er bestykket med 1 stk. inverted dome diskant samt 1 stk. 6,5" basenhed.

 
5.499,00 DKK

Klipsch - RP-500SA

Atmos højttaler fra Klipsch

RP-500SA er en højttaler der er udviklet specielt til brug sammen med de nye 3D lydsystemer Dolby Atmos og DTS-X. Ideen er at du placerer RP-500SA oven på dine eksisterende fronter, hvorefter RP-500SA vil simulere en lofthøjttaler ved at reflektere lyden fra loftet. Kvaliteten på RP-500SA lever selvfølgelig op til den samme høje standard som de øvrige højttalere i Klipsch Reference Premium serie med 1" Titanium diskant, samt kraftig 5,25" basenhed.

 
5.499,00 DKK

Klipsch - RP-402S

Dipol baghøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt

RP-402S er en dipol bagkanal bestykket med 2 stk. 1" Titanium diskanter med Klipsch helt nye "computer modeled phase plug" samt 2 stk. 4" basenheder. RP-402S er en kraftig baghøjttaler som perfekt matcher de øvrige modeller i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Den dipole konfiguration giver et stort og omsluttende lydbillede!

 
5.799,00 DKK

Elac - WS 1445

On-wall højttaler som også kan monteres i loftet.

Prisen er pr. sæt.

Elac WS 1445 er en super velspillende og elegant højttaler, som nemt kan integreres i et surroundsystem. Højttaleren monteres enkelt på væggen, eller du kan tilkøbe det særlige loftbeslag for 998,- kr.

 
5.998,00 DKK

KEF - R8A

Vinklet baghøjttaler fra KEF

Bemærk, prisen er pr. sæt.

KEF R8a er en vinklet baghøjttaler fra KEF som både kan benyttes på væggen, eller som up-firing højttaler i en Atmos opsætning. Den unikke fleksibilitet gør R8a velegnet til en lang række installationer, og klangen matcher naturligvis de øvrige modeller i KEFs R serie af højttalere. 

 
7.590,00 DKK

MK Sound - SUR 55T

Tripol bagkanal fra MK Sound.

Bemærk prisen er pr. sæt.

MK Sound's 750 system byder på en fantastisk gengivelse. SUR 55T surround højttalerne er hurtige dynamiske og utroligt åbne. Deres tripole konstruktion sikrer et bredt lydbillede, samtidig med at de direkte effekter bliver gengivet nøjagtigt. SUR 55T højttalerne kan gengive dine film lydspor ved reference niveau, uden at forvrænge eller rasle. Et utroligt velspillende sæt baghøjttalere!

 
7.995,00 DKK

Klipsch - RP-502S

Dipol baghøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt

RP-502S er en dipol bagkanal bestykket med 2 stk. 1" Titanium diskanter med Klipsch helt nye "computer modeled phase plug" samt 2 stk. 5,25" basenheder. RP-502S er en kraftig baghøjttaler som perfekt matcher de øvrige modeller i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Den dipole konfiguration giver et stort og omsluttende lydbillede!

 
7.999,00 DKK

Focal - Aria SR900

Dipol baghøjttaler fra Focal. Bemærk prisen er pr. sæt.

SR900 er den perfekte baghøjttaler i en komplet Aria bio opsætning. Der er tale om et bi-polar design som sikrer en stor spredning i rummet. Selve højttaleren er bestykket med 2 stk. inverted dome diskanter samt 2 stk. 5" basenheder med Focals særlige FLAX membran.

 
7.999,00 DKK

MK Sound - SUR 95T

Tripol bagkanal fra MK sound.

Bemærk prisen er pr. sæt.

MK Sound's 950 system byder på en fantastisk gengivelse. SUR 95T surround højttalerne er hurtige dynamiske og utroligt åbne. Deres tripole konstruktion sikrer et bredt lydbillede, samtidig med at de direkte effekter bliver gengivet nøjagtigt. SUR 95T højttalerne kan i mindre rum gengive dine film lydspor ved reference niveau, uden at forvrænge eller rasle. Et utroligt velspillende sæt baghøjttalere

 
9.995,00 DKK

Klipsch - KS-525 THX

THX godkendt bagkanal fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

KS-525 THX er en dipol bagkanal bestykket med 2 stk. Tractrix horndiskanter samt 2 stk. 5,25" basenheder. KS-525 er en kraftig baghøjttaler som perfekt matcher de øvrige modeller i Klipsch THX serie af højttalere.

 
9.999,00 DKK

Elac - WS 1645

On-wall højttaler som også kan monteres i loftet.

Prisen er pr. sæt.

Elac WS 1645 er en super velspillende og elegant højttaler, som nemt kan integreres i et surroundsystem. I WS 1645 benytter Elac deres særlige "ribbon" diskant som giver en utroligt luftig gengivelse. Højttaleren monteres enkelt på væggen, eller du kan tilkøbe det særlige loftbeslag for 998,- kr.

 
11.998,00 DKK

MK Sound - S-150T MKIII

THX Ultra2 godkendt bagkanal.

Bemærk prisen er pr. sæt.

S-150T Surround kræver ingen nærmere introduktion. Denne legendariske baghøjttaler bliver stadig benyttet i et hav af studier verden over bl.a. hos Lucas Film. Det særlige tripole design sikrer at S-150T giver et bredt lydbillede, samtidig med at direkte effekter bliver leveret overbevisende. Med S-150T er du et skridt nærmere bio himlen, selv ved reference styrke i store rum spiller disse perler u-anstrengt, åbent og luftigt og med et enormt "attack

 
15.495,00 DKK

MK Sound - S300T THX Ultra2

Ny reference tri-pol baghøjttaler fra MK Sound.

Bemærk prisen er pr. sæt.

S-300T bygger over den legendariske S-150T som ikke kræver nogen nærmere introduktion. Denne legendariske baghøjttaler bliver stadig benyttet i et hav af studier verden over bl.a. hos Lucas Film. Det særlige tripole design sikrer at S-300T giver et bredt lydbillede, samtidig med at direkte effekter bliver leveret overbevisende. Med S-300T er du et skridt nærmere bio himlen, selv ved reference styrke i store rum spiller disse perler u-anstrengt, åbent og luftigt og med et enormt "attack".

 
31.995,00 DKK

Focal - SR1000 BE

High-end bagkanal fra Focal.

Bemærk prisen er pr. sæt.

SR1000 BE er den perfekte baghøjttaler i en komplet Electra bio opsætning. Denne fleksible bagkanal kan både benyttes bi-polar samt retningsbestemt. Dette ændres nemt via en lille kontakt på bagsiden af højttaleren. SR1000 BE er bestykket med 2 stk. inverted dome beryllium diskanter samt 2 stk. 6,5" basenheder med Focals særlige 3 generation "W" cone membran.

 
34.999,00 DKK

Focal - Sopra Surround

Den verdenskendte Sopra serie, nu som surround baghøjttalere.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Focals hæderkronede Sopra linje er igennem ganske få år blevet hyldet af en enig fagpresse for deres enestående egenskaber. Højttaleren er naturligvis bestykket med Focals bedste enheder, bl.a. Beryllium diskant samt deres særlige "power Flower" enhed. I sandhed en unik højttaler! Focal har taget skridtet videre og lavet et sæt baghøjttalere i Sopra serien. Du kan nu lave en samlet Focal Sopra biograf med både front, center, sub og bagøhøjttalere. Kan både købes som bipol eller dobbelt mono højttaler.

 
36.500,00 DKK