Elac

Elac - Debut Reference DCR52

Stærk centerhøjttaler fra Elac

Debut Reference DCR52 er en utrolig velspillende centerhøjttaler fra Elac. Der er tale om en 2 vejs konstruktion, som er bestykket med en 1"5 diskant og 2 kraftige 5.25" basenheder. Tilsammen giver disse DCR52 en imponerende og åben gengivelse til prisen. Dette er uden tvivl en af de bedste centerhøjttalere i prisklassen.

 
3.800,00 DKK

Elac - Miracord 50

Prisstærk pladespiller fra Elac

Miracord 50 er en super fleksibel og velspillende pladespiller fra Elac. Der er tale om en remdrevet pladespiller, med automatisk omskiftning fra 33 - 45 omdrejninger. Pladespilleren leveres med Audio Technica AT91 MM pickup og har indbygget RIAA forstærker, hvilket betyder at du kan benytte Miracord 50 på en helt almindelig AUX indgang. En super pladespiller til en stærk pris!

 
3.995,00 DKK

Elac - Connex DCB41

Bemærk, prisen er pr. sæt.

ConneX er en fuldt aktiv trådløs bluetooth højttaler fra Elac. Modellen byder på en imponerende lydkvalitet til prisen og kan ud over Bluetooth, også benyttes med pladespiller, analog kilde, USB, optisk eller dit TV via HDMI (ARC). Den indbyggede forstærker yder 2 x 50 Watt, hvilket giver en imponerende ren gengivelse. Endnu en perle fra Elac.

 
3.999,00 DKK

Elac - Debut SUB 3010

Imponerende subwoofer fra Elac

Debut SUB 3010 er en mildest talt imponerende subwoofer fra Elac. Denne perle byder på en utrolig præcis gengivelse med et utroligt stort lydtryk. Selve subwooferen er bestykket med en 10" basenhed som bliver drevet af en 400 Watt forstærker. SUB 3010 kan tilmed styres trådløst via bluetooth og den indbyggede EQ sørger for optimal tilpasning til dit rum.

 
4.900,00 DKK

Elac - Debut Reference DBR62

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Debut Reference DBR62 er en utrolig musikalsk reolhøjttaler fra Elac. Der er tale om en 2 vejs konstruktion, som er bestykket med en 1" diskant og en kraftig 6.5" basenhed. Tilsammen giver disse DBR62 en imponerende og åben gengivelse til prisen. Dette er uden tvivl en af de bedste reolhøjttalere i prisklassen.

 
5.000,00 DKK

Elac - Varro Premium PS250

Imponerende subwoofer fra Elac

Elac's nye Premium PS250 subwoofer, leverer en imponerende ydelse, med høj styrke, i et modernet elegant design. Avanceret teknologi, såsom integrationen af en kraftig BASH forstærker på 250 Watt, 10" basenhed, styring via avanceret App, samt ELAC's revolutionerende Auto EQ system, gør ELAC's PS250 subwoofer til den perfekte partner til din hjemmebiograf eller hifi system.

 
5.995,00 DKK

Elac - Element EA101EQ-G

Aldeles fremragende og alsidig forstærker fra tyske Elac.

Stor lyd og fleksibilitet er afgørende for et produkt kan få lov til at bære Elac navnet. Ingeniørerne startede helt forfra, de havde fået nogle opgaver som produktet skulle indeholde, som fx. deres BASH Tracking forstærker, som anvender en moduleret switched mode strømforsyning sammen med en konventionel klasse AB forstærker. Designet er fremragende og har en fantastisk god brugeroplevelse, uden at der gås på kompromis med lyden.

 
6.500,00 DKK

Elac - Varro Premium PS350

Stærk subwoofer fra Elac

Elac's nye Premium PS350 subwoofer, leverer en imponerende ydelse, med høj styrke, i et modernet elegant design. Avanceret teknologi, såsom integrationen af en kraftig BASH forstærker på 350 Watt, 12" basenhed, styring via avanceret App, samt ELAC's revolutionerende Auto EQ system, gør ELAC's PS350 subwoofer til den perfekte partner til din hjemmebiograf eller hifi system.

 
6.995,00 DKK

Elac - Carina CC 241.4

Elegant center højttaler fra Elac

Elac's Carina serie er utroligt smuk, og byder på noget af den mest avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Carina serien benytter naturligvis Elac's særlige JET diskant, som giver en utrolig luftig og ren gengivelse. CC 241.4 modellen er en 3 vejs Centerhøjttaler, som er bestykket med 2 kraftige 5 1/4" basenheder. Carina CC 241.4 er den perfekte match til dig som ønsker at bygge en hjemmebiograf med Elac's Carina serie af højttalere. 

 
7.100,00 DKK

Elac - Miracord 60 u. Pickup

Bemærk, prisen er ekskl. pickup

Elac Miracord 60

I 2016 blev det prestigefyldte navn Miracord genoptaget af Elac og etablerede sig igen som et navn, der skal huskes i high-end Hi-fi-industrien. Efter 3 år og 3 modeller senere er Miracord 60 nu klar, til at fortsætte den unikke ELAC audiophile saga.
Miracord 60 er inspireret af den verdenskendte og meget iøjnefaldende Miracord 90. Miracord 60 er født med det formål at bringe det fantastiske design til en ny klasse af ELAC-pladespillere, hvor flere kan være med. Resultatet er en pladespiller, der er helt i tråd med sine rødder, men stadig har sin egen unikke profil. Sammenlignet med Miracord 90, så har denne pladespiller et lidt mere elegant design og er knap så kraftigt udført. Der er dog ikke gået på kompromis med finish, og det er tydeligt, at der er lagt mange timer i designet.
Med Miracord 60 får du altså fornemmelsen af næsten at have at gøre med en lille topmodel men til en pris, der er til at betale.
Elac modellen har også en stærk plinth i MDF, som dog også benytter sig af aluminiumsforstærkninger, der hjælper med at udligne og eliminere vibrationer, så pick-uppens arbejde kan få lov at udfolde sig uden forstyrrende elementer.
Den indbyggede pladespillerforstærker betyder også, at du er klar til at bruge pladespilleren lige ud af boksen, når du har valgt den rette pick-up.
Miracord 60 kommer uden en medfølgende pick-up, men hvis du har brug for hjælp til at finde den rette, så står vi altid klar til at hjælpe.
Den nye Miracord 60 udtrykker altså betydningen af vinyl til perfektion og i et tidløst, elegant design inspirereret af den velrenommerede Miracord 90, men i en anden klasse af pladespillere. Til dig der gerne vil kunne få lidt mere for pengene.

Elac Miracord 60I 2016 blev det prestigefyldte navn Miracord genoptaget af Elac og etablerede sig igen som et navn, der skal huskes i high-end Hi-fi-industrien. Efter 3 år og 3 modeller senere er Miracord 60 nu klar, til at fortsætte den unikke ELAC audiophile saga.Miracord 60 er inspireret af den verdenskendte og meget iøjnefaldende Miracord 90. Miracord 60 er født med det formål at bringe det fantastiske design til en ny klasse af ELAC-pladespillere, hvor flere kan være med. Resultatet er en pladespiller, der er helt i tråd med sine rødder, men stadig har sin egen unikke profil. Sammenlignet med Miracord 90, så har denne pladespiller et lidt mere elegant design og er knap så kraftigt udført. Der er dog ikke gået på kompromis med finish, og det er tydeligt, at der er lagt mange timer i designet.Med Miracord 60 får du altså fornemmelsen af næsten at have at gøre med en lille topmodel men til en pris, der er til at betale.Elac modellen har også en stærk plinth i MDF, som dog også benytter sig af aluminiumsforstærkninger, der hjælper med at udligne og eliminere vibrationer, så pick-uppens arbejde kan få lov at udfolde sig uden forstyrrende elementer.Den indbyggede pladespillerforstærker betyder også, at du er klar til at bruge pladespilleren lige ud af boksen, når du har valgt den rette pick-up.Miracord 60 kommer uden en medfølgende pick-up, men hvis du har brug for hjælp til at finde den rette, så står vi altid klar til at hjælpe.Den nye Miracord 60 udtrykker altså betydningen af vinyl til perfektion og i et tidløst, elegant design inspirereret af den velrenommerede Miracord 90, men i en anden klasse af pladespillere. Til dig der gerne vil kunne få lidt mere for pengene.

 

 
7.900,00 DKK

Elac - Varro Premium PS500

15" Subwoofer fra ELAC

Elac's nye Premium PS500 subwoofer, leverer en imponerende ydelse, med høj styrke, i et modernet elegant design. Avanceret teknologi, såsom integrationen af en kraftig BASH forstærker på 500 Watt, 15" basenhed, styring via avanceret App, samt ELAC's revolutionerende Auto EQ system, gør ELAC's PS500 subwoofer til den perfekte partner til din hjemmebiograf eller hifi system.

 
8.995,00 DKK

Elac - Carina BS 243.4

Elegant serie fra Elac

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Elac Carina BS243.4

Elac's Carina serie er utrolig smuk og med et klassisk look, der passer ind i alle hjem. Carinas 200-serie er velrenommeret og modellen BS243.4 er en videreførelse af seriens navn, som bestemt ikke skuffer. 
De nye modeller af Carina seriens højtalere byder på noget af den mest avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Du går selvfølgelig ikke glip af Elac’s særlige JET diskant, som er blevet kendt for at give en utrolig luftig og ren gengivelse. Derudover er BS243.4 modellen blevet udstyret med en helt ny aluminiums-membran, som er med til at løfte højtaleren. 
Højtaleren er også blevet bestykket med en ny og kraftig 5 1/4" basenhed med støbt chassis og aluminiumsmembranen. Bassporten er desuden placeret i bunden af højtaleren, hvilket gør den lettere at placere i et rum.
BS 243.4 modellen er Carina-seriens reolmodel, så hvis du leder efter en elegant og diskret Carina højtaler, som kan give en god lyd uden at optage alt for meget plads, så er BS 243.4 modellen nok det rette valg.
Elac Carina BS243.4 modellens elegante design passer perfekt ind i ethvert hjem. Højttalerne er lavet af højkvalitets materialer, såsom kabinettet, der er lavet af MDF med en høj densitet, og den har en sort pianoagtig finish, der giver den et luksuriøst udseende. Den står desuden på en smuk fod og standere kan tilkøbes alt efter behov.
Alt i alt er Carina BS 243.4 i sandhed en højttaler som imponerer. Det er en velspillende højtaler, som har lagt fokusset alle de rigtige steder, hvilket betyder, at selv i den konkurrenceprægede prisklasse bliver konkurrenterne udfordrede af det smukke design og gode klang. 
Hvis du leder efter en reolhøjtaler, er denne BS 243.4 model et uovertruffet valg til prisen.

Elac Carina BS243.4 Elac's Carina serie er utrolig smuk og med et klassisk look, der passer ind i alle hjem.

Carinas 200-serie er velrenommeret og modellen BS243.4 er en videreførelse af seriens navn, som bestemt ikke skuffer. De nye modeller af Carina seriens højttalere byder på noget af den mest avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Du går selvfølgelig ikke glip af Elac’s særlige JET diskant, som er blevet kendt for at give en utrolig luftig og ren gengivelse. Derudover er BS243.4 modellen blevet udstyret med en helt ny aluminiumsmembran, som er med til at løfte højtaleren. 

Højttaleren er også blevet bestykket med en ny og kraftig 5 1/4" basenhed med støbt chassis og aluminiumsmembran. Basporten er desuden placeret i bunden af højtaleren, hvilket gør den lettere at placere i et rum.

BS 243.4 modellen er Carina seriens reolmodel, så hvis du leder efter en elegant og diskret reol højtaler, som kan give en god lyd uden at optage alt for meget plads, så er BS 243.4 modellen nok det rette valg.

Elac Carina BS243.4 modellens elegante design passer perfekt ind i ethvert hjem. Højttalerne er lavet af højkvalitets materialer, såsom kabinettet, der er lavet af MDF med en høj densitet, og den har en sort piano finish, der giver den et luksuriøst udseende. Den står desuden på en smuk fod og standere kan tilkøbes alt efter behov.

Alt i alt er Carina BS 243.4 i sandhed en højttaler som imponerer. Det er en velspillende højttaler, som har lagt fokusset alle de rigtige steder, hvilket betyder, at selv i den konkurrenceprægede prisklasse bliver konkurrenterne udfordrede af det smukke design og gode klang. Hvis du leder efter en reolhøjtaler, er denne BS 243.4 model et uovertruffet valg til prisen.

 
9.000,00 DKK

Elac - Solano CC281

Stærk centerhøjttaler fra Elac

Elac's Solano serie fremstår utrolig elegant, og byder på avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Solano serien benytter naturligvis Elac's særlige JET5 diskant, som giver en utrolig luftig og ren gengivelse. CC281 modellen er en 2 1/2 vejs centerhøjttaler, som er bestykket med en JET5 diskant, samt 2 kraftige 150 mm. basenheder. En super velspillende centerhøjttaler i et elegant design. 

 
9.500,00 DKK

Elac - Varro Reference RS500

Imponerende subwoofer fra ELAC

Elac's nye Reference RS500 subwoofer, leverer en imponerende ydelse, med høj styrke, i et modernet elegant design. Avanceret teknologi, såsom integrationen af en kraftig BASH forstærker på 500 Watt, 10" basenhed med HEX ophæng, styring via avanceret App, samt ELAC's revolutionerende Auto EQ system, gør ELAC's RS500 subwoofer til den perfekte partner til din hjemmebiograf eller hifi system.

 
10.200,00 DKK

Elac - Varro Reference RS700

Stærk subwoofer fra ELAC

Elac's nye Reference RS700 subwoofer, leverer en imponerende ydelse, med høj styrke, i et modernet elegant design. Avanceret teknologi, såsom integrationen af en kraftig BASH forstærker på 700 Watt, 12" basenhed med HEX ophæng, styring via avanceret App, samt ELAC's revolutionerende Auto EQ system, gør ELAC's RS700 subwoofer til den perfekte partner til din hjemmebiograf eller hifi system.

 
11.800,00 DKK

Elac - Debut Reference DFR52

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Debut Reference DRF52 er en utrolig musikalsk gulvhøjttaler fra Elac. Der er tale om en 3 vejs konstruktion, som er bestykket med en 1" diskant, 5,25" mellemtone og 2 kraftige 5.25" basenheder. Tilsammen giver disse DBRF52 en imponerende og åben gengivelse til prisen. Dette er uden tvivl en af de bedste gulvhøjttalere i prisklassen.

 
12.000,00 DKK

Elac - Solano BS283

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Elac's Solano serie fremstår utrolig elegant, og byder på avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Solano serien benytter naturligvis Elac's særlige JET5 diskant, som giver en utrolig luftig og ren gengivelse. BS283 modellen er en 2 vejs reolhøjttaler, som er bestykket med en JET5 diskant, samt en kraftig 150 mm. basenhed. En super musikalsk højttaler i et elegant design. 

 
12.600,00 DKK

Elac - Navis ARB-51

Aktiv/trådløs højttaler fra Elac

Bemærk, prisen er pr. sæt!

Elacs nye Navis serie af højttalere kombinerer minimalistisk design med høj ydelse. Alle modeller i Navis serien er fuldt aktive konstruktioner, med højt ydende enheder i tidløst design som vil pynte i enhver stue. ARB-51 er en 3 vejs reolmodel med indbygget forstærker på samlet 300 Watt. Lyden fra disse højttalere er ganske enkelt fremragende, med stort overskud og en luftig gengivelse.

Trådløs brug kræver Elac AirX2 DS-C101W transmitter til 2.995,-

 
14.000,00 DKK

Elac - Vela CC 401

Centerhøjttaler i Elacs Vela serie

Elac's nye Vela serie fremstår utrolig elegant, og byder på noget af den mest avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Elac serien benytter naturligvis Elac's særlige JET diskant, som giver en utrolig luftig og ren gengivelse. CC 401 modellen er en 2 1/2 vejs centerhøjttaler, som er bestykket med 2 kraftige 150 mm. basenheder. Den perfekte centerhøjttaler til en fuldblods Elac Vela hjemmebiograf.

 
15.890,00 DKK

Elac - Vela BS 403

Stærk reolhøjttaler fra Elac prisen er inkl. fronter

Prisen er pr sæt

Elac's nye Vela serie fremstår utrolig elegant, og byder på noget af den mest avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Elac serien benytter naturligvis Elac's særlige JET diskant, som giver en utrolig luftig og ren gengivelse. BS 403 modellen er en 2 vejs reolhøjttaler, som er bestykket med en kraftig 150 mm. basenhed. En super musikalsk højttaler i et tidløst design.

 
17.400,00 DKK

Elac - Carina FS 247.4

Elegant serie fra Elac

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Elac's Carina serie er utroligt smuk, og byder på noget af den mest avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Carina serien benytter naturligvis Elac's særlige JET diskant, som giver en utrolig luftig og ren gengivelse. FS 247.4 modellen er en 2 1/2 vejs gulvhøjttaler, som er bestykket med 2 kraftige 5 1/4" basenheder. Carina FS 247.4 er i sandhed en højttaler som imponerer til en utrolig stærk pris! 

 
17.400,00 DKK

Elac - Varro Dual Reference DS1000

Reference subwoofer fra ELAC

Elac's nye Dual Reference DS1000 subwoofer, leverer en imponerende ydelse, med høj styrke, i et modernet elegant design. Avanceret teknologi, såsom integrationen af en kraftig BASH forstærker på 1000 Watt, 2 x 10" basenheder med HEX ophæng i push-pull, styring via avanceret App, samt ELAC's revolutionerende Auto EQ system, gør ELAC's DS1000 subwoofer til den perfekte partner til din hjemmebiograf eller hifi system.

 
18.995,00 DKK

Elac - Varro Dual Reference DS1200

Ultimativ subwoofer fra ELAC

Elac's nye Dual Reference DS1200 subwoofer, leverer en imponerende ydelse, med høj styrke, i et modernet elegant design. Avanceret teknologi, såsom integrationen af en kraftig BASH forstærker på 1200 Watt, 2 x 12" basenheder med HEX ophæng i push-pull, styring via avanceret App, samt ELAC's revolutionerende Auto EQ system, gør ELAC's DS1200 subwoofer til den perfekte partner til din hjemmebiograf eller hifi system.

 
21.995,00 DKK

Elac - AIR-X403

Trådløs højttaler fra Elac. Prisen er pr. sæt.

AIR-X403 er et sæt fuldt aktive højttalere fra Elac. Den indbyggede analoge klasse A/B forstærker på 225 Watt sikrer en detaljeret lyd med en fantastisk dybbas og den medfølgende fjernbetjening gør daglig brug til en leg. Den medfølgende transmitter gør AIR-X403 trådløs, og giver oven i købet mulighed for lyd i op til 3 rum.

 
21.999,00 DKK

Elac - Solano FS287

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Elac's Solano serie fremstår utrolig elegant, og byder på avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Solano serien benytter naturligvis Elac's særlige JET5 diskant, som giver en utrolig luftig og ren gengivelse. FS287 modellen er en 2 1/2 vejs gulvhøjttaler, som er bestykket med en JET5 diskant, samt 2 kraftige 150 mm. basenheder. En super musikalsk højttaler i et elegant design. 

 
23.500,00 DKK

Elac - Navis ARF-51

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Elacs nye Navis serie af højttalere kombinerer minimalistisk design med høj ydelse. Alle modeller i Navis serien er fuldt aktive konstruktioner, med højt ydende enheder i tidløst design som vil pynte i enhver stue. ARF-51 er en 3 vejs gulvmodel med indbygget forstærker på samlet 300 Watt. Lyden fra disse højttalere er ganske enkelt fremragende, med stort overskud og en luftig gengivelse.

Trådløs brug kræver Elac AirX2 DS-C101W transmitter til 2.995,-

 
31.500,00 DKK

Elac - Vela FS 407 - Demosæt - Spar 30 %

Elegant højttaler fra Elac

Prisen er pr sæt

Elac Vela FS 407

OBS. Prisen er for et sæt Elac Vela FS 407 højtalere.
Elac's nye Vela serie står nu klar efter 7 år. Den forrige model skabte stor interesse, da den udfordrede grænserne for, hvad en smal gulvhøjtaler kunne præstere. Efter 7 års venten er Elac nu klar med efterfølgeren til den anerkendte og anmelderroste Vela FS 407.
FS 407 modellen er en 2,5-vejs gulvhøjttaler, og som du kender det fra Elac, så byder den nye Vela-serie også på noget af den mest avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Vela FS 407 modellen benytter naturligvis Elac's særlige JET diskant, som giver en utrolig luftig og ren gengivelse. Højtaleren er også blevet bestykket med 2 kraftige 150 mm basenheder og et helt nyt delefilter, hvilket betyder, at højtaleren går i forgængernes fodspor, og giver dig en nærmest usammenlignelig god lydoplevelse og dybde til prisen. 
Komponentkvaliteten er også forbedret, og terminalerne matcher en hvilken som helst form for tilslutning, så du er sikker på at få dig en fremtidssikret model.
På designfronten har FS 407 højtaleren fået sig en overhaling og fremstår utrolig elegant. Højtaleren byder stadig på den velkendte lille og slanke profil og verdensklasse finish. Kabinettet har dog fået sig et nyt design med rundede sider og naturlige former, som giver 407 et tidløst design, så højtaleren kan vise sig frem i din bolig de næste mange år. Højtaleren fås desuden i farverne Black High Gloss, White High Gloss eller Walnut High Gloss, så uanset hvilken stil du foretrækker, så kan du finde en farve, der passer til lige netop dit hjem.
Elacs Vela FS 407 er en utrolig musikalsk højtaler med et stort og dynamisk lydbillede i et tidløst design til en skarp pris, der hurtigt for mange af de andre konkurrenter til at blegne.

Elac Vela FS 407 OBS. Prisen er for et sæt Elac Vela FS 407 højttalere.Elac's nye Vela serie står nu klar efter 7 år. Den forrige model skabte stor interesse, da den udfordrede grænserne for, hvad en smal gulvhøjtaler kunne præstere. Efter 7 års venten er Elac nu klar med efterfølgeren til den anerkendte og anmelderroste Vela FS 407.FS 407 modellen er en 2,5-vejs gulvhøjttaler, og som du kender det fra Elac, så byder den nye Vela-serie også på noget af den mest avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Vela FS 407 modellen benytter naturligvis Elac's særlige JET diskant, som giver en utrolig luftig og ren gengivelse. Højtaleren er også blevet bestykket med 2 kraftige 150 mm basenheder og et helt nyt delefilter, hvilket betyder, at højtaleren går i forgængernes fodspor, og giver dig en nærmest usammenlignelig god lydoplevelse og dybde til prisen. Komponentkvaliteten er også forbedret, og terminalerne matcher en hvilken som helst form for tilslutning, så du er sikker på at få dig en fremtidssikret model.På designfronten har FS 407 højtaleren fået sig en overhaling og fremstår utrolig elegant. Højtaleren byder stadig på den velkendte lille og slanke profil og verdensklasse finish. Kabinettet har dog fået sig et nyt design med rundede sider og naturlige former, som giver 407 et tidløst design, så højtaleren kan vise sig frem i din bolig de næste mange år. Højtaleren fås desuden i farverne Black High Gloss, White High Gloss eller Walnut High Gloss, så uanset hvilken stil du foretrækker, så kan du finde en farve, der passer til lige netop dit hjem.Elacs Vela FS 407 er en utrolig musikalsk højtaler med et stort og dynamisk lydbillede i et tidløst design til en skarp pris, der hurtigt for mange af de andre konkurrenter til at blegne.

 
23.800,00 DKK

Elac - Vela FS 409 - Demomodel - Spar 30%

Imponerende gulvhøjttaler fra Elac

Prisen er pr sæt

Elac's nye Vela serie fremstår utrolig elegant, og byder på noget af den mest avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Elac serien benytter naturligvis Elac's særlige JET diskant, som giver en utrolig luftig og ren gengivelse. FS 409 modellen er en 3 1/2 vejs gulvhøjttaler, som er bestykket med en 150 mm. mellemtone samt 2 kraftige 180 mm. basenheder. En super musikalsk højttaler i et tidløst design. 

 
37.500,00 DKK

ELAC - Concentro S 503

Forbløffende god lyd

Uforskammet dejlig højttaler fra Tyske Elac.

Concentro serien er Elacs fineste serie og det kan nemt høres. 

En mellemtone med Elacs egen AMT (Air Motion Transformer) diskant, der sidder lige i midten af en mellemtone. Det hele afsluttes af en 6.5" basenhed.

 
55.000,00 DKK

Elac - Concentro S 507

Imponerende højttaler fra Elac

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Elac's nye Concentro højttaler er utrolig elegant, og byder på noget af den mest avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Concentro benytter en nyudviklet X-JET enhed hvor ELAC har placeret deres unikke JET diskant concentrisk i en alluminium mellemtone, tilsammen giver dette en utrolig luftig og ren gengivelse, med optimal spredning i rummet. Modellen er noget så unikt som en 4 vejs konstruktion, som er bestykket med en "lav mellemtone" AS-XR enhed samt 4 kraftige 150 mm. AS-Cone basenheder. En super musikalsk højttaler i et tidløst design. 

 
95.000,00 DKK

Elac - Concentro S 509

High-end højttaler fra Elac

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Elac's nye Concentro højttaler er utrolig elegant, og byder på noget af den mest avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Concentro benytter en nyudviklet X-JET enhed hvor ELAC har placeret deres unikke JET diskant concentrisk i en alluminium mellemtone, tilsammen giver dette en utrolig luftig og ren gengivelse, med optimal spredning i rummet. Modellen er noget så unikt som en 4 vejs konstruktion, som er bestykket med en "lav mellemtone" AS-XR enhed samt 4 kraftige 180 mm. AS-Cone basenheder. En super musikalsk højttaler i et tidløst design.

 
126.000,00 DKK

Elac - Concentro M

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Concentro M viser alle de karakteristiske Concentro-dyder fra sin storebror, men skaber sin egen unikke soniske og visuelle effekt. På trods af dens lidt mere kompakte dimensioner er alle aspekter af dens ydeevne i stor skala.

Baseret på ELACs Aluminium-Sandwich AS-teknologi. Den ligner overfladen af ​​en stor krystal, og aluminiumsfoliestemplingen afstivner aluminiumskuplen, mindsker resonanser og minimerer farvning, samtidig med at opløsningen og dynamikken forbedres. Enhedernes svingspole-design resulterer i et udvidet frekvensområde, og ophænget giver mulighed for længere vandring for maksimal lydstyrke med lav forvrængning, en unik ingeniørmæssig præstation for en enhed i den størrelse.

ELACs JET 5 diskanthøjttaler leverer ægte højopløsningslyd og betager med sin lynhurtige respons og brede dynamiske område, der tilbyder minimal forvrængning, masser af frihøjde og et tydeligt bredere frekvensområde end konventionelle dome diskanthøjttalere. ELAC JET diskanthøjttaleren er en af ​​de mest legendariske diskanthøjttalere i branchen og har vundet international ros for sit gennemsigtige og ubesværede lydbillede.

 
345.000,00 DKK

Elac - Concentro

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Helheden er større end summen af ​​dens dele. ELAC Concentro demonstrerer dette overbevisende. Det er den ultimative ELAC-højttaler i enhver henseende.

Med en højde på mere end 1,6 m. og en vægt på mere end 130 kg. påtvinger Concentro opmærksomhed. Dens elliptiske kabinet er udformet i den fineste møbelkvalitet og udført i højglans hvid eller sort epoxy.

Concentro er en sand reference-højttaler designet til at hylde ELAC's 90 årige historie, og som svar på en højttaler, der konkurrerer med – og overgår – de mest ambitiøse designs i nutidens audiofile landskab.

Med glatte, stive aluminium-sandwich-membraner, der affyres i en push-push/pull-pull-konfiguration, leverer Concentro maksimal energi og nøjagtighed ned til den laveste oktav. En kompleks base fremstillet af en enkelt blok af aluminium og vejer mere end 24 kg. understøtter de integrerede ovale sidepaneler af ædeltræ, kulfiber eller læder. I siden af kabinettet findes et par sideskydende 250 mm bashøjttalere.

Det sofistikerede kabinet fra Concentro eliminerer stående bølger og resonanser, ikke kun gennem dens rene masse og det tætte MDF-materiale, men fordi der ikke eksisterer nogen parallelle overflader til at fremkalde den slags forvrængning. Derudover er mellemtone/tweeter-, mellembas- og basdrivere adskilt akustisk fra hinanden med interne bafler, der isolerer de individuelle transducere, samtidig med at de hjælper med at styrke kabinettet.

En imponerende højttaler til den kompromisløse entusiast.

 
580.000,00 DKK