Brugt/Demo | KT Radio

Brugt/Demo

Daisy on the Ohoopee

Demonstrations og brugte hi-fi produkter til formidable priser.

KT Radio er en butik fyldt med demonstrations varer, da vi gerne vil give kunden en oplevelse af produkterne inden de køber dem. Derfor hænder det at vi har demo produkter vi kan lave til en bedre pris end helt nye. 

Derudover kan det forekomme at vi har brugte produkter på hylderne. Disse produkter kommer som regel fra kunder, som vi tidligere har handlet med. Derfor er det altid specielt udvalgte top produkter, som efter 5-10 år forsat har meget at tilbyde. Vi får stadig et sug i maven når vi ser nogle af de klassiske produkter og hvis vi kan sælge dem til gode priser, så gør vi det!

Primare - R32 - Brugt

1. klasses RIAA fra Primare

Vi har 1 stk. brug i silver!

R32 er en 1.klasses RIAA forstærker fra Svenske Primare. Denne unikke RIAA kan med fordel benyttes uanset om du benytter MM eller MC pickup på din pladespiller. De mange indstillingsmuligheder på R32 er altid med til at sikre at du opnår det optimale signal/støj forhold på dine vinylplader. En fantastisk løsning til den kræsne lytter.

 
3.800,00 DKK

Dynaudio - Excite Focus 210C - Demomodel

Fantastisk centerhøjttaler fra Danske Dynaudio

Bemærk, sælges uden centerbase (fod)!

Focus 210C er en 1. klasses center højttaler fra Danske Dynaudio. Den er bestykket med en højkvalitets softdome diskant og 2 kraftige MSP bas/mellemtone enheder. Byggekvaliteten er af utrolig høj kvalitet, og lyden er åben, dynamisk og detaljeret.

 
3.995,00 DKK

Dynaudio - Special 40

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Dynaudio fejrer 40 år i hi-fi branchen med en sand skønhed, som både emmer af Dynaudio design-og lydmæssigt. Både diskant og bas mellemtone er lavet specifikt til denne højttalere. Lyden er homogen og har en fantastisk sammenhæng i lyden. Den henter mange af de samme dyder, som du finder i Confidence serien, uden at overgå Contours fremragende serie. Special Forty er en fantastisk måde for Dynaudio, at hejse flaget og sige tillykke til dem selv, samt resten af hi-fi verden.

 
24.500,00 DKK

Dynaudio - Contour 20i - Demosæt - Spar 23%

Demosæt i Grey Oak

Dynaudios helt nye opdaterede Contour serie er blevet udstyret med deres allernyeste Esotar 2i diskant. Dette kombineret med en nyudviklet og væsentligt kraftigere 8" basenhed samt et nyudviklet filter gør Contour 20i til noget ganske særligt. Kabinettet er afrundet og vægten er intet mindre end 14 kg. pr. stk! Disse højttalere lyder som et sæt potente gulvhøjttalere, og har en åbenhed og dynamisk formåen som er svær at finde i prisklassen!

 
29.900,00 DKK