Brugt/Demo

Daisy on the Ohoopee

Demonstrations og brugte hi-fi produkter til formidable priser.

KT Radio er en butik fyldt med demonstrations varer, da vi gerne vil give kunden en oplevelse af produkterne inden de køber dem. Derfor hænder det at vi har demo produkter vi kan lave til en bedre pris end helt nye. 

Derudover kan det forekomme at vi har brugte produkter på hylderne. Disse produkter kommer som regel fra kunder, som vi tidligere har handlet med. Derfor er det altid specielt udvalgte top produkter, som efter 5-10 år forsat har meget at tilbyde. Vi får stadig et sug i maven når vi ser nogle af de klassiske produkter og hvis vi kan sælge dem til gode priser, så gør vi det!

Panasonic - SC-ALL9 hvid (demo model)

Vores demo model i hvid!

Panasonics nye multiroom-systemer med Allplay gør det nemt at installere et multiroom set up baseret på dit eksisterende WiFi-netværk. Fra din smartphone eller tablet (iOS eller Android) kan du med en abonnementstjeneste til musik eller internetradio afspille din yndlingsmusik trådløst i husets mange rum. De nye ALL-produkter er også kompatible med Spotify Connect, så du kan streame musikken fra Spotify og styre den fra din smartphone eller tablet med Spotify App’en. Systemerne tilbyder to forskellige funktioner til afspilning af musik. Enten kan du spille den samme musik i flere rum ad gangen, eller du kan streame forskellig musik på hver højtaler.

 
2.499,00 DKK

Yamaha - CD-N301 (demo model)

Vores demo model i silver

Yamaha CD-N301 er noget så sjældent som en CD afspiller med indbygget streaming! Afspil dine CD'er, afspil musik via USB eller spil hele din digitale musiksamling via DLNA netværk. CD-N301 er en sand multiafspiller, som dækker alle tidens behov!

 
2.490,00 DKK

KEF - Ventura 6 (demosæt)

Super højttaler der kan benyttes til udendørsbrug.

Kun 1 sæt tilbage i hvid!

Ventura 6 er IP65 certificeret hvilket gør at den kan klare at blive installeret udenfor. Derfor kan den benyttes til udendørsbrug hvis der mangler lyd i haven eller ved poolen.

 
2.999,00 DKK

Klipsch - R-110SW (demo)

10" Reference subwoofer fra Klipsch

Vores demo model

Klipsch Reference serie af subwoofer byder på en imponerende gengivelse til prisen. R-110SW er ingen undtagelse! Bestykket med en massiv 10" basenhed og med Klipsch særlige 200 Watt (450 Watt peak) digitale forstærker, yder R-110SW et imponerende lydtryk! Dette er den perfekte subwoofer til musik såvel som film.

 
3.999,00 DKK

Xetac - DAC 3 (demo model)

High-end DAC fra Danske Ole Lund Christensen.

Fantastisk velspillende D/A konverter som er udviklet af Danske Ole Lund Christensen. Der er tale om en 24 Bit/192 Khz DAC som benytter en high-end konverter fra Analog Devices. Selve enheden er udstyret med Digital Coax, optisk samt USB indgang og har forgyldte RCA udgange. En fantastisk konverter til en stærk pris.

 
3.800,00 DKK

Q Acoustics - Q-3050 (demosæt)

Vores demosæt i sort.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Q Acoustics har i de seneste par år haft stor succes med deres 2000 serie og concept serie. Nu er de tilbage med den nye 3000 serie, som allerede nu har overbevidst os. 3050 er gulv storebroderen til 3020 og giver en lidt mere fyldig og dynamisk lyd. 3050 er en fantastisk nem løsning til dig der gerne vil have større lyd i stuen. 3050 er den super velspillende højttaler fra Q acoustics.

 
4.499,00 DKK

DLS - Flatbox stereo-one Bluetooth 2.1 (demosæt)

Aktivt højttalersystem med Bluetooth modtager. Leveret med Midi satelitter.

Flatbox stereo-one er et elegant højttalersystem til montering på væggen. Systemet består af en aktiv subwoofer med 80 Watt indbygget forstærker, samt 2 x 35 Watt til de 2 medfølgende satellitter. Med til systemet medfølger også Bluetooth adator til trådløs modtagelse af musik. Et elegant og velspillende system, som klæder ethvert hjem.

 
5.499,00 DKK

TP Tube - TP200 (demo model)

All in One lydsystem fra TP Tube!

Konceptet bag TP Tube's nye all in one system er taget fra de erfaringer de har haft med deres high-end udtyr. De har derefter tilført helt ny viden og teknologi, som giver en fantastisk lyd til dette lille lyd-møbel. Musik kan afspille trådløst via Bluetooth, hvor den sidste nye aptX teknologi er i brug, for endnu bedre overførelse af lyd. TP200 kan også bruges som soundbar, hvor du via. optisk eller jack indgang kan få en kæmpe forbedring i din lydoplevelse, når du f.eks. ser film.

 
5.895,00 DKK

KEF - Q800ds kirsebær (demosæt) u. stoffront

Vores demosæt i kirsebær, uden fronter!

Bemærk prisen er pr. sæt.

Dipol bagkanal i KEF's nye Q serie. Denne fantastiske velspillende bagkanal fra KEF benytter, 2 stk uniQ drivere monteret ryg mod ryg, i en dipol konfiguration. Dette giver en stor og rummelig surround oplevelse. Q800ds passer naturligvis klangmæssigt til de øvrige højttalere i Q serien.

 
2.995,00 DKK

Pioneer - N-70A sort (demo model)

Vores demo model i sort!

Pioneer's netværks-audioafspiller er beregnet til at udnytte de store muligheder, der findes i dag inden for digital lyd – uanset hvor den er gemt. Den understøtter en bred vifte af musikfiler og har adskillige lydforbedrende funktioner samt mulighed for trådløs opkobling til dit hjemmenetværk. N-70A har indbygget understøttelse for Spotify og Apple Airplay. Alle komponenter i N70A er 1. klasses, som D/A konverter benyttes 32 konvertere i et fuldt balanceret design. N70A er den ultimative streamer til den kræsne bruger.

 
6.900,00 DKK

Van Den Hul - The Nova 2 x 2 m. (demo)

En af de mest præcise og musikalske kabler til prisen.

Bemærk dette er vores demo model.

The Nova er lillebroder versionen af Super Nova. Den indeholder fire separate AWG 8 ledere og er bygget med en ekstra dobbelt afskærmning for at undgå eksterne signal interferens. Kablet er designet til at fungere perfekt i selv de tungeste hi-fi kombinationer, så hvis pengepungen ikke rækker til kabler i en højere prisklasse, så er dette kabel lige noget for dig.

 
6.770,00 DKK

Panasonic - TX-55DX650E (demo model)

4K skærm fra Panasonic

Vores demo model!

Enestående 4K HDR billeder og elegant design kendetegner DX650 serien. Dette elegante TV imødekommer de flestes behov med naturlige billeder, nemt og funktionelt smart TV samt et elegant ydre. Et super TV til dig som kræver et godt billede til en stærk pris.

 
4.900,00 DKK

Bel Canto - DAC 1.5 (Demo model)

Super DAC fra Bel Canto, som også kan fungere som for-forstærker.

Bel Cantos DAC 1.5 konverterer dine digitale filer til musik og giver dig fuld kontrol over dit system. Den giver en naturlig forbindelse mellem musik og forstærker. DAC 1.5 leverer en fremragende dynamik til din musik samling.

 
7.799,00 DKK

KEF - Q700 (demosæt)

Kun 1 sæt tilbage i sort!

Hvis du ønsker en velspillende og elegant gulv højttaler, til en pris alle har råd til, så bør du kigge nærmere på KEF's nye Q700 højttalere. Disse højttalere er spækket med KEF teknologier såsom UniQ enheder der sørger for en fantastisk spredning i rummet, samt et lækkert design. Q700 byder på et mere dynamisk lydbillede end sin lillebroder Q500. 

 
7.500,00 DKK

Dynaudio - Excite X34 (Demosæt)

Vores demosæt i hvid!

Bemærk prisen er pr. sæt.

Selv de mindste nuancer gengives utroligt detaljeret og med en fantastisk musikalitet på Dynaudio's nye Excite serie. Med et helt nyudviklet filter samt basenheder er X34 samtidig utroligt neme at drive. Faktisk er den nye excite serie de første 8 Ohms højttalere fra Dynaudio. Dette betyder at selv små forstærkere kan få disse perler af nogle højttalere til at yde deres allerbedste! Kom ind i KT-Radio og oplev disse fantastisk elegante gulv højttalere.

 
11.999,00 DKK

Thomson - 55UA9806 (demo model)

Thomson 55" med 4K Ultra HD & 2x30 watt Harman Kardon Lydsystem.

55" fladskærms TV i Thomsons helt nye A9 serie. Dette helt unikke fjernsyn byder på 4K opløsning, Quantum dot teknologi som giver endnu dybere farver samt 1. klasses lyd fra Harman Kardon. TV'et har naturligvis indbygget DVB-C samt DVB-T2 og DVB-S2 tuner samt en masse Smart TV funktioner.

 
5.999,00 DKK

Focal - Easya hvid (demosæt)

Vores demosæt i hvid

Easya er en elegant aktiv og trådløs højttaler fra Focal. Der er tale om en utroligt veldesignet gulvmodel som har indbygget 80 Watt forstærker i hver højttaler. Med til sættet følger en trådløs transmitter, der via Focals særlige KLEER teknologi kan overføre musiksignalet i 16 bit 44 Khz uden tab.

 
10.800,00 DKK

Yamaha - CX-A5000 (brugt)

Brugt model i sort

CX-A5000 er en 1.klasses surround processor fra Yamaha. Denne processor byder på en imponerende lydkvalitet i op til 11.2 kanaler. Hjertet i CX-A5000 er den kompromisløse Cinema DSP HD3 processor som sammen med ESS 9016 D/A konverterne sikrer et præcist og åbent lydbillede. På tilslutnings siden finder du bl.a. 8 HDMI indgange samt både RCA og XLR udgange.

 
7.000,00 DKK

Dynaudio - XEO-5 - Ferrari Rød (demosæt)

Kun 5 sæt i verden!

Vi har 1 sæt af disse!

Bemærk, prisen er pr. sæt!

XEO-5 er en trådløs aktiv højttaler fra Dynaudio. Modellen byder på en imponerende gengivelse med stor åbenhed og imponerende dynamik. Sættet leveres med Dynaudio's særlige transmitter boks, som sikrer trådløs overførsel af musiksignalet. Dette unikke sæt i Ferrari rød er et ud af bare 5 sæt i verden!

 
8.999,00 DKK

Lexicon - GX-7 (demo model)

Vores demomodel i silver!

GX-7 er Lexicons "lille" effekt forstærker. Dette "lille" vild dyr byder på 7 x 125 Watt i 8 Ohm. Lyden fra denne forstærker er ren og kontrolleret, med en sprød og åben mellemtone.

 
22.000,00 DKK

Sonus Faber - Venere 3.0 - (Demosæt) i Valnød

Den populære Venere 3.0 fra Sonus Faber

Vores demosæt i valnød!

Sonus Faber Venere 3.0 er en gulv-højttaler bestykket med 4 enheder i en 3.5 vejs konstruktion. Venere 3.0 er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med kabinetform som en lyre. Enhederne består af en CURV™ mellembas, en CURV™ bas samt en silkedome fra tyske DKM. Venere 3.0 har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassen bedste gulvhøjttaler! Den skrå frontbaffle og den elegante fod giver et yderest lækkert indtryk og gør placering af højttaleren til en enkel opgave i alle miljøer.

 
24.300,00 DKK

Mcintosh - MA5200 (Demo model)

Elegant integreret forstærker fra McIntosh.

Vores demo model

MA5200 leverer den fulde McIntosh lyd, tiltrods for sin beskedne størrelse. Forstærkeren yder 2 x 100 Watt, hvilket er rigeligt til de fleste stuer. På bagsiden finder du hele 9 indgange, inkl. 1 Phono MM samt 3 digitale input som håndterer digital musik i op til 32 bit, 192 Khz opløsning. MA5200 er i sandhed en forstærker til det moderne hjem, hvor lydkvalitet er i højsædet.

 
39.990,00 DKK

YG - Carmel (brugt)

Vi har 1 sæt i butikken til denne pris

Bemærk prisen er pr. sæt

Carmel fra YG acoustics benytter Scan-Speak enheder som er specielt modificerede til højttaleren. Slutresultatet er en utroligt rafineret højttaler, som byder på en fantastisk refineret gengivelse med stor åbenhed og musikalitet. Alle YG Carmel højttalere er håndsamlet i USA! Vi har et sæt af disse perler til en fantastisk stærk pris.

 
98.800,00 DKK