Brugt/Demo | KT Radio

Brugt/Demo

Daisy on the Ohoopee

Demonstrations og brugte hi-fi produkter til formidable priser.

KT Radio er en butik fyldt med demonstrations varer, da vi gerne vil give kunden en oplevelse af produkterne inden de køber dem. Derfor hænder det at vi har demo produkter vi kan lave til en bedre pris end helt nye. 

Derudover kan det forekomme at vi har brugte produkter på hylderne. Disse produkter kommer som regel fra kunder, som vi tidligere har handlet med. Derfor er det altid specielt udvalgte top produkter, som efter 5-10 år forsat har meget at tilbyde. Vi får stadig et sug i maven når vi ser nogle af de klassiske produkter og hvis vi kan sælge dem til gode priser, så gør vi det!

Q Acoustics - QTV2 - Kun 1 stk. - Spar 28%

Elegant lydsystem til montering på bagsiden af TV

Q Acoustics TV højttaler, kan nemt monteres på bagsiden af dit TV. Den elegante flade subwoofer skjules fuldstændig, og de 2 satellit højttalere kan nemt placeres afhængig af TV'ets bredde. Systemet tilsluttes nemt via optisk eller analog indgang, og byder på en utrolig klar og dynamisk gengivelse.

 
2.499,00 DKK

MK Sound - M7 LCR Center - Demomodel - Spar 30%

Elegant center højttaler fra MK sound.

Bemærk prisen er pr. stk.

M7 er en fremragende centerhøjttaler, med en klar og tydelig talegengivelse og en sprød klang! M7 er den perfekte højttaler til dig der ønsker en rigtig hjemmebio lyd, men som ikke har budgettet til de store THX godkendte systemer. Kom ind og hør M7 i butikken, du bliver ikke skuffet!

Vores demomodel i sort!

 
2.450,00 DKK

JBL - Subwoofer 15 - Brugt

2 stk. JBL 136HS 15" passive subwoofere fra hæderkronede JBL

En tro kopi af JBL Synthesis' vilde subwoofere, leverer disse kasser bas, der når hele vejen ned i kælderen, og ryster fundamentet.

Med originale JBL 136HS 15" basenheder med lærredskantophæng, monteret i en stor kasse sikrer dig masser af uforvrænget bas.

 

OBS! Disse er passive og kræver ekstern forstærkning, for eksempel en Crown XLS 2502 med indbygget dsp-modul og delfilter. 

SAMLET PRIS Kr. 9.000,-

 
4.000,00 DKK

Focal - Chora 806 - Demosæt - Spar 20%

Super reolhøjttaler fra Focal.

Bemærk, prisen er pr. sæt og ekskl. standere.

Chora 806 er en super velspillende reolhøjttaler. Med sin dynamiske og levende bas, samt åbne mellemtone og diskant bydes der på gode lytteoplevelser til en stærk pris. Chorus 806 er et 2 vejs design bestykket med Focals særlige TNF Aluminium/Magnesium diskant og en 6,5" bas enhed i deres nyudviklede "slatefiber" materiale.

 
4.720,00 DKK

KCS - C-218-H - Brugt

Passiv subwoofer med 2 x 18" enheder

KCS C-218-H er en professionel biograf subwoofer, som er designet til at levere højt lydtryk med stor præcision i store sale. Denne subwooer er ganske enkelt uhyggelig! Hvis du har pladsen, så kan C-218-H levere en bas du aldrig har oplevet fra traditionelle subwoofere. En subwoofer til den ultimative hjemmbiograf entusiast.

Har en del brugsmærker, men fungerer 100%

 
6.900,00 DKK

Primare - A31.2 - Brugt

Dual Mono Effektforstærker

Utrolig musikalsk og velspillende effektforstærker fra Svenske Primare.

2 x 120 Watt i 8 Ohm rammer lige der, hvor det gør godt.

 
6.900,00 DKK

MK Sound - M7 LCR Front - Demosæt - Spar 30%

Elegante fronthøjttalere fra MK Sound.

Bemærk prisen er pr. sæt.

M7 er en fremragende fronthøjttaler, med en klar og tydelig talegengivelse og en sprød klang! M7 er den perfekte højttaler til dig der ønsker en rigtig hjemmebio lyd, men som ikke har budgettet til de store THX godkendte systemer. Kom ind og hør M7 i butikken, du bliver ikke skuffet.

Vores demosæt i sort!

 
4.890,00 DKK

Siala - SAGA - Vores demomodel - Spar 28%

Dansk produceret Bluetooth højttaler

Siala er en højtydende Bluetooth højttaler som er designet og bygget i Danmark. Modellen byder på en fantastisk god lydkvalitet i et tidsløst design, som kan tilpasses ethvert hjem. Hjertet i Siala er en 200 Watt, klasse D forstærker, der i samarbejde med en kraftfuld DSP driver 2 kraftige 4" basenheder og 2 silkemembran diskanter. Resultatet er en utrolig velspillende enhed, som både kan benyttes tilsluttet lysnettet, eller helt trådløst via det indbyggede batteri.

 
5.000,00 DKK

Dynaudio - Excite X28C - Demomodel - Spar 33%

Fantastisk center højttaler fra Dynaudio

Dynaudio Excite 28C er en utroligt velspillende centerhøjttaler fra Dynaudio. Excite serien byder på en fantastisk varm, åben og detaljeret gengivelse, med imponerende klar tale. Esotec+ basenheder samt Esotec+ diskantenheder. Excite 28C er en 2,5 vejs konstruktion, bestykket med 28 mm. diskant, samt 2 kraftige basenheder.

 
4.995,00 DKK

MK Sound - IW95 In Wall - Demosæt - Spar 35%

Prisen er pr. stk.

IW95 er en super potent In-Wall højttaler som byder på en fantastisk lydkvalitet samt et diskret udseende. IW95 kan effektivt benyttes både som front, baghøjttaler eller som lofthøjttaler i et Atmos/DTS-X opsætning.

 
5.000,00 DKK

Piega - C3 - Brugt

Super elegante højttalere fra Piega

Disse fantastiske 3 vejs gulvhøjttalere fra schweiziske Piega, byder på en imponerende lydkvalitet. Højttalerne fremstår i elegant alluminiums kabinet og er bestykket med Piega's berømte LDR bånddiskant, 18 cm. LDB mellemtone samt kraftig 18 cm. LDB basenhed. Disse perler byder på en utrolig åben gengivelse, med en imponerende luftig diskant samt en imponerende bas. Vi har et sæt i flot stand til denne unikke pris.

 
7.900,00 DKK

Quality Screen - Frame Vision 16:9 (200 x 113 cm.) - Demo - Spar 65%

Rammelærred fra Quality Screen

Frame Vision er et velkonstrueret rammelærred fra Quality Screen. Lærredet leveres med deres mat hvide gain 1.0 dug, som giver et farveneutralt billede og understøtter 4K opløsning. Vi har 1 stk. af disse til en ekstra nedsat pris!

 
3.500,00 DKK

Piega - Classic 5.0 - Demosæt - Spar 35%

Vores demosæt i hvid!

Bemærk prisen er pr. sæt.

Piega Classic serien er alternativet til den populære Premium serie, bare en tand billigere, større og så i træ. Classic serien er en hyldest til Piegas oprindelse og er skabt til musik og film-elskeren, der ikke vil gå på kompris. Classic serien levere en ufatteligt høj ydelse i prisklassen, takket være en kombination, af den sublime AMT-1 (Air Motion Transformer) diskant og Piegas special udviklede bas/mellemtone enheder, der samlet set, sikrer en ekstraordinær og transparant lydgengivelse. Classic serien er i øvrigt den eneste serie fra Piega der er lavet i et træ kabinet, hvilket giver mulighed for at nyde den unikke og førende PIEGA lyd, i et mere traditionelt højttalerdesign.

 
8.999,00 DKK

Dynaudio - Excite 34 SPAR 46%

Fantastisk højttaler, til en pris hvor alle kan være med.

Dynaudio har fundet to sæt højttalere på deres andensorteringslager. Det er højttalere der har været brugt til photo-shoot, messer eller andet.

Det betyder at vi nu kan sælge disse elegante og slanke højttalere til kun kr. 7.999,- Det er næsten halv pris!

OBS - Kun hvide.

 
7.999,00 DKK

Dynaudio - Evoke 20 - Demosæt - Spar 20%

Vores demosæt i valnød

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Dynaudio Evoke 20 er en utrolig velspillende reolhøjttaler fra Dynaudio. Evoke serien af højttalere erstatter den hæderkronede Excite linje og byder på en række store forbedringer, bl.a. helt nyudviklede Esotec+ basenheder samt Cerotar diskantenheder. Evoke 20 er en 2 vejs konstruktion, bestykket med 28 mm. diskant, samt en kraftig 18 cm. basenhed. Tilsammen giver dette en imponerende åben og dynamisk gengivelse.

 
13.200,00 DKK

KEF - R5 - Demosæt - Spar 25%

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Dette er den mindste gulvhøjttaler i KEF´s R serie. R serien har mange af de samme fordele som vi kender fra den dyrere reference serie, blot til en langt mere overkommelig pris. Til trods for sin beskedne størrelse, er der med KEF R5 tale om en fuldt 3 vejs konstruktion bestykket med en 1" diskant, 5" mellemtone samt 2 stk. 5,25" basenheder. R5 byder på en utroligt tempofyldt gengivelse samt åbenhed, R5 har desuden en utrolig punktformighed i lyden takket været UniQ teknikken. En fantastisk gulvhøjttaler til en stærk pris.

Vores demosæt i hvidt.

 
14.899,00 DKK

Audiovector - QR5 - Demosæt - Spar 25%

Imponerende gulvhøjttaler fra Audiovector

Bemærk, prisen er pr. sæt!

QR5 er den største højttaler i Audiovectors QR serie, der er tale om en imponerende gulvhøjttaler som er bestykket med 3 stk. 6" basenheder, samt deres berømte "Gold leaf" Air motion diskant. Tilsammen giver dette en imponerende luftig og musikalsk gengivelse, hvilket placerer Audiovector QR5 blandt de absolut bedste højttalere i sin prisklasse.

Vores demosæt i hvid!

 
22.699,00 DKK

System Audio - Legend 40.2 Silverb. m. HUB - Spar 36%

Vores demosæt i Valnød!

Bemærk, prisen er pr sæt.

Sammen med et godt musikanlæg leverer SA legend 40.2 fantastiske oplevelser af enhver form form musik. Den er skabt i kærlighed til musikken. Det hører du tydeligt, når du oplever SA legend 40.2 med dine egne ører. Lyden har en varme og et nærvær, der gør alle musikformer fascinerende at lytte til. Højttalerens utrolige lyd hænger sammen med de nye teknologier, der viser sig alle steder i højttaleren. De specialbyggede bashøjttalere kan f.eks. bevæge 40 % mere luft end alminelige bashøjttalere af samme størrelse. Det gør lyden fyldig og bassen utroligt dyb.

Silverback versionen af Legend 40.2 er fuldt aktiv, og har indbygget 4 x 75 Watt (i alt 300 Watt) i hver højttaler. Silverback modellen kan ydermere benyttes trådløst via den særlige WiSA standard i op til 7.1 kanaler!

I denne pakke medfølger HUB til brug i 2 kanals setup. Den særlige HUB understøtter Apple Airplay, Google Chrome Cast, Bluetooth og har intet mindre end 4 digitale, 1 USB, 2 analoge samt HDMI indgang. 

 
24.800,00 DKK

JBL - 4367 - Demosæt - Spar 35%

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Vores demosæt i cherry

JBL 4367 er nyeste højtaler fra JBL’s high-end division. Med en 15" bas enhed, kæmpe HDI horn med D2430K compressions driver og look fra 80’ernes er der her tale om en nymodens klassiker. JBL 4367 skiller sig lidt ud fra JBL’s High-end sortiment da den benytter samme compressionsdriver som sidder i de store VTX line arrays, som bliver brugt til kæmpe indendørs og udendørs arenaer. D2430K compressions driveren er unik og meget kompliceret, den er med dobbelt membran og dobbelt svingspole og går fra 700Hz til 40kHz, samtidig med den har en følsomhed på 104dB! Det er fuldstændig overkill at bruge denne enhed i en High-end stuehøjtaler….men til gengæld rigtig sjovt og med en knusende dynamik. Hvis man er til Live lyd og elsker at gå til koncerter og høre hvordan musikerne rigtig lyder, så vil du elske denne højtaler. 15” Bass enheden med neodynium magnetsystem er konstrueret til at spille stramt og hurtigt og JBL 4367 kan formidle musikken med en energi, præcision og live feeling som ingen andre kan.

 
89.990,00 DKK