Brugt/Demo | KT Radio

Brugt/Demo

Daisy on the Ohoopee

Demonstrations og brugte hi-fi produkter til formidable priser.

KT Radio er en butik fyldt med demonstrations varer, da vi gerne vil give kunden en oplevelse af produkterne inden de køber dem. Derfor hænder det at vi har demo produkter vi kan lave til en bedre pris end helt nye. 

Derudover kan det forekomme at vi har brugte produkter på hylderne. Disse produkter kommer som regel fra kunder, som vi tidligere har handlet med. Derfor er det altid specielt udvalgte top produkter, som efter 5-10 år forsat har meget at tilbyde. Vi får stadig et sug i maven når vi ser nogle af de klassiske produkter og hvis vi kan sælge dem til gode priser, så gør vi det!

Q Acoustics - QTV2 - Kun 1 stk. - Spar 28%

Elegant lydsystem til montering på bagsiden af TV

Q Acoustics TV højttaler, kan nemt monteres på bagsiden af dit TV. Den elegante flade subwoofer skjules fuldstændig, og de 2 satellit højttalere kan nemt placeres afhængig af TV'ets bredde. Systemet tilsluttes nemt via optisk eller analog indgang, og byder på en utrolig klar og dynamisk gengivelse.

 
2.499,00 DKK

MK Sound - M7 LCR Center - Demomodel - Spar 30%

Elegant center højttaler fra MK sound.

Bemærk prisen er pr. stk.

M7 er en fremragende centerhøjttaler, med en klar og tydelig talegengivelse og en sprød klang! M7 er den perfekte højttaler til dig der ønsker en rigtig hjemmebio lyd, men som ikke har budgettet til de store THX godkendte systemer. Kom ind og hør M7 i butikken, du bliver ikke skuffet!

Vores demomodel i sort!

 
2.450,00 DKK

Marantz - NA6006 - Demomodel - Spar 16%

Streamer med Marantz HEOS

NA6006 er en 1. klasses streamer som benytter Marantz særlige HEOS netværksafspiller. HEOS understøtter både TIDAL, Spotify, Netradio samt AirPlay2. Alle digitale signaler bliver behandlet via 1. klasses 24 bit/192 kHz DAC (ESS9006) som giver dine digitale musikfiler den bedst tænkelige behandling. Ydermere kan du benytte NA6006 med eksterne digitale kilder via den optiske indgang. En super streamer til en stærk pris.

 
4.100,00 DKK

REL - HT/1003 - Demomodel - Spar 17%

Hjemmebiograf subwoofer fra Engelske REL

REL's nye HT (Home Theater) serie af subwoofere er dedikeret til brug i hjemmebiograf miljøer. HT/1003 er bestykket med en kraftig 10" basenhed og en kraftig 300 Watt forstærker, hvilket gør den velegnet til brug i små til mellemstore rum. HT/1003 byder på en imponerende gengivelse til prisen, med stor præcision og et enormt overskud.

Vores demomodel.

 
4.900,00 DKK

KCS - C-218-H - Brugt

Passiv subwoofer med 2 x 18" enheder

KCS C-218-H er en professionel biograf subwoofer, som er designet til at levere højt lydtryk med stor præcision i store sale. Denne subwooer er ganske enkelt uhyggelig! Hvis du har pladsen, så kan C-218-H levere en bas du aldrig har oplevet fra traditionelle subwoofere. En subwoofer til den ultimative hjemmbiograf entusiast.

Har en del brugsmærker, men fungerer 100%

 
6.900,00 DKK

MK Sound - M7 LCR Front - Demosæt - Spar 30%

Elegante fronthøjttalere fra MK Sound.

Bemærk prisen er pr. sæt.

M7 er en fremragende fronthøjttaler, med en klar og tydelig talegengivelse og en sprød klang! M7 er den perfekte højttaler til dig der ønsker en rigtig hjemmebio lyd, men som ikke har budgettet til de store THX godkendte systemer. Kom ind og hør M7 i butikken, du bliver ikke skuffet.

Vores demosæt i sort!

 
4.890,00 DKK

Quality Screen - Frame Vision 16:9 (200 x 113 cm.) - Demo - Spar 65%

Rammelærred fra Quality Screen

Frame Vision er et velkonstrueret rammelærred fra Quality Screen. Lærredet leveres med deres mat hvide gain 1.0 dug, som giver et farveneutralt billede og understøtter 4K opløsning. Vi har 1 stk. af disse til en ekstra nedsat pris!

 
3.500,00 DKK

Piega - C3 - Brugt

Super elegante højttalere fra Piega

Disse fantastiske 3 vejs gulvhøjttalere fra schweiziske Piega, byder på en imponerende lydkvalitet. Højttalerne fremstår i elegant alluminiums kabinet og er bestykket med Piega's berømte LDR bånddiskant, 18 cm. LDB mellemtone samt kraftig 18 cm. LDB basenhed. Disse perler byder på en utrolig åben gengivelse, med en imponerende luftig diskant samt en imponerende bas. Vi har et sæt i flot stand til denne unikke pris.

 
10.800,00 DKK

Audiovector - QR Wall - Demosæt - Spar 55%

Bemærk, demosæt med en ridse. Kan ikke ses med frontstof.

Elegant væghøjttaler fra Audiovector

Bemærk, prisen er pr. sæt!

QR Wall en vægmonterbar højttaler i Audiovectors Q serie, der er tale om en velkonstrueret væghøjttaler som er bestykket med en 5" basenhed, "Gold leaf" Air motion diskant samt 2 stk. klassiske diskanter som kan aktiveres for et mere difust lydbillede. Tilsammen giver dette en imponerende luftig og musikalsk højttaler, som er den perfekte bagkanal til Audiovectors øvrige Q højttalere.

 
4.999,00 DKK

Chord - Qutest - Demomodel - Spar 31%

Imponerende DAC fra Chord

Vores demomodel

Qutest er en 1. klasses D/A konverter fra Chord. Giv dine digitale kilder den bedst tænkelige behandling med denne kompromisløse DAC. Qutest benytter Chord's prisvindende FPGA teknologi, og du kan manuelt vælge imellem forskellige digitale filtre for optimal gengivelse. En fantastisk DAC til en stærk pris! 

 
8.800,00 DKK

Focal - Chora 826 - Demosæt - Spar 22%

Vores demosæt i valnød

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Chora 826 er den ideelle gulvhøjttaler til en stor stue. Med sin dynamiske og levende bas, samt åbne mellemtone og diskant bydes der på gode lytteoplevelser til en stærk pris. Chorus 826 er et 3 vejs design bestykket med Focals særlige TNF Aluminium/Magnesium diskant, 1 stk. 6 1/2" mellemtone og 2 stk. 6,5" basenheder i deres nyudviklede "slatefiber" materiale.

 
10.000,00 DKK

KEF - Q950 - Brugt - Spar 38%

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Q950 er den største af gulvhøjttalerne i Q-serien. Ikke desto mindre, så lyder den dyrere end hvad den egentlig koster. Q950 er en ny og opgraderet version af forgængeren Q900. Den er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nye kabinetter og helt nyt design. Q950 er klar til at tage udfordringen op mod dets konkurrenter, om at være den bedst vellydende højttaler til under 13.000 kroner.

Vi har 1 brugt sæt, i meget flot stand, inkl. fronter.

 
7.995,00 DKK

Piega - Classic 5.0 - Demosæt - Spar 35%

Vores demosæt i hvid!

Bemærk prisen er pr. sæt.

Piega Classic serien er alternativet til den populære Premium serie, bare en tand billigere, større og så i træ. Classic serien er en hyldest til Piegas oprindelse og er skabt til musik og film-elskeren, der ikke vil gå på kompris. Classic serien levere en ufatteligt høj ydelse i prisklassen, takket være en kombination, af den sublime AMT-1 (Air Motion Transformer) diskant og Piegas special udviklede bas/mellemtone enheder, der samlet set, sikrer en ekstraordinær og transparant lydgengivelse. Classic serien er i øvrigt den eneste serie fra Piega der er lavet i et træ kabinet, hvilket giver mulighed for at nyde den unikke og førende PIEGA lyd, i et mere traditionelt højttalerdesign.

 
8.999,00 DKK

Audiovector - QR3 - Demosæt - Spar 28%

Bemærk, prisen er pr. sæt.

QR3 er den mellemste højttaler i Audiovectors QR serie, der er tale om en velkonstrueret gulvhøjttaler som er bestykket med 2 stk. 6" basenheder, samt deres berømte "Gold leaf" Air motion diskant. Tilsammen giver dette en imponerende luftig og musikalsk gengivelse, hvilket placerer Audiovector QR3 blandt de absolut bedste højttalere i sin prisklasse.

Vores demosæt i sort!

 
13.999,00 DKK

KEF - R7 - Demosæt - Spar 24%

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Dette er den mellemste gulvhøjttaler i KEF´s nye R serie. R serien har mange af de samme fordele som vi kender fra den dyrere reference serie, blot til en langt mere overkommelig pris. Med KEF R7 tale om en fuldt 3 vejs konstruktion. R7 er bestykket med en 1" diskant, 5" mellemtone samt 2 kraftige 6.5" basenheder. R7 byder på en utroligt tempofyldt gengivelse samt åbenhed, R7 har desuden en utrolig punktformighed i lyden takket været UniQ teknikken. En fantastisk gulvhøjttaler til en stærk pris.

Vores demosæt i sort.

 
19.000,00 DKK

Audiovector - QR5 - Demosæt - Spar 25%

Imponerende gulvhøjttaler fra Audiovector

Bemærk, prisen er pr. sæt!

QR5 er den største højttaler i Audiovectors QR serie, der er tale om en imponerende gulvhøjttaler som er bestykket med 3 stk. 6" basenheder, samt deres berømte "Gold leaf" Air motion diskant. Tilsammen giver dette en imponerende luftig og musikalsk gengivelse, hvilket placerer Audiovector QR5 blandt de absolut bedste højttalere i sin prisklasse.

Vores demosæt i hvid!

 
22.999,00 DKK

System Audio - Legend 40.2 Silverb. m. HUB - Spar 36%

Vores demosæt i Valnød!

Bemærk, prisen er pr sæt.

Sammen med et godt musikanlæg leverer SA legend 40.2 fantastiske oplevelser af enhver form form musik. Den er skabt i kærlighed til musikken. Det hører du tydeligt, når du oplever SA legend 40.2 med dine egne ører. Lyden har en varme og et nærvær, der gør alle musikformer fascinerende at lytte til. Højttalerens utrolige lyd hænger sammen med de nye teknologier, der viser sig alle steder i højttaleren. De specialbyggede bashøjttalere kan f.eks. bevæge 40 % mere luft end alminelige bashøjttalere af samme størrelse. Det gør lyden fyldig og bassen utroligt dyb.

Silverback versionen af Legend 40.2 er fuldt aktiv, og har indbygget 4 x 75 Watt (i alt 300 Watt) i hver højttaler. Silverback modellen kan ydermere benyttes trådløst via den særlige WiSA standard i op til 7.1 kanaler!

I denne pakke medfølger HUB til brug i 2 kanals setup. Den særlige HUB understøtter Apple Airplay, Google Chrome Cast, Bluetooth og har intet mindre end 4 digitale, 1 USB, 2 analoge samt HDMI indgang. 

 
24.800,00 DKK

JBL - 4367 - Demosæt - Spar 35%

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Vores demosæt i cherry

JBL 4367 er nyeste højtaler fra JBL’s high-end division. Med en 15" bas enhed, kæmpe HDI horn med D2430K compressions driver og look fra 80’ernes er der her tale om en nymodens klassiker. JBL 4367 skiller sig lidt ud fra JBL’s High-end sortiment da den benytter samme compressionsdriver som sidder i de store VTX line arrays, som bliver brugt til kæmpe indendørs og udendørs arenaer. D2430K compressions driveren er unik og meget kompliceret, den er med dobbelt membran og dobbelt svingspole og går fra 700Hz til 40kHz, samtidig med den har en følsomhed på 104dB! Det er fuldstændig overkill at bruge denne enhed i en High-end stuehøjtaler….men til gengæld rigtig sjovt og med en knusende dynamik. Hvis man er til Live lyd og elsker at gå til koncerter og høre hvordan musikerne rigtig lyder, så vil du elske denne højtaler. 15” Bass enheden med neodynium magnetsystem er konstrueret til at spille stramt og hurtigt og JBL 4367 kan formidle musikken med en energi, præcission og live feeling som ingen andre kan.

 
89.990,00 DKK