Medarbejdere

Daisy on the Ohoopee

Flemming Christensen, Radiohandler siden 1982

I de over 50 år butikken har ligget på Vesterbrogade, har der kun været 3 ejere. Flemming er den seneste og har ejet KT Radio siden 1998. Han startede KT eventyret i start 80erne, hvor han samtidig passede sit job som ejer af baren Freuds. Flemming har altid haft det bedst med, at være på gulvet og hjælpe kunder. Det er jo trods alt også det der er hele humlen ved at arbejde i butik. Flemming har altid været butikkens all-rounder. Han er til alt lige fra streaming og vinyl, til stereo og surround. Fællesnævneren for det hele er, at der skal være rigeligt bas. FC har det med at anbefale subwoofere til de fleste opsætninger, og hans eget anlæg derhjemme byder da også på en massiv subwoofer.


Daisy on the Ohoopee

Peter Sejersen, Radiohandler siden 1979

Hr. Sejersen er butikkens absolut mest tålmodige herre. Peter og Flemming har efterhånden holdt hinanden ud i over 35 år, and still counting. Kunderne flokkes om ham grundet hans flotte hår, gode humor og selvfølgelig hans ekstremt brede viden. Hans præferencer hælder klart mod god gammeldags stereo. Hos Peter har musikken altid været i centrum, med fokus på tonal balance fremfor det pompøse lydbillede. Derudover er hans fascination for kabler og strømrensere udover det sædvanlige, og han har tit debatter med Kenneth omkring dette.

 

Daisy on the Ohoopee

Kenneth Malmborg, Radiohandler siden 1999

Kenneth har været i radiobranchen siden 1999, hvad Kenneth ikke ved om surroundanlæg, projektorer, skærme, 4K, HDR og Blu-ray er simpelthen ikke værd at vide. Han må eftersigende være en af branchens absolut dygtigste eksperter netop inden for førnævnte områder. Kenneth er meget dedikeret til sit arbejde; han møder altid først ind, selvom han bor længst væk. Kenneth har en meget praktisk tilgang til tingene og holder altid et skarpt fokus på dokumenterbare forbedringer ved valg af det rigtige udstyr samt vigtigheden af korrekt kalibrering/indstilling.


Daisy on the Ohoopee

Boris Ørnstrup, Radiohandler siden 1996

Boris er butikkens seneste skud på stammen. Med tidligere jobs hos Hi-Fi Klubben, TopSound og Hi-Fi Forum har han over 20 års erfaring i branchen og kan derfor ikke betegnes som en nybegynder. Man kan roligt sige, at KT har erhvervet sig en af branchens absolut mest kompetente mennesker. Boris har sine specialer i streaming, pladespillere og det gode stereo anlæg, men Boris er også meget kompetent indenfor surround og billede. Du kan kende Boris på hans konstante latter, store skæg og positive person. Vi er ret sikre på, at hvis han bliver mere gråhåret i fremtiden, så kan han få et arbejde på Hogwarts.

 

Daisy on the Ohoopee

Lucas Hoffmann Christensen

Lucas er Flemmings ældste søn, hvilket navnet måske hurtigt afslører. Lucas har efterhånden overtaget udlejningsafdelingen i weekenden, som Andreas plejede at styre med hård hånd. Han er ikke lige så nørdet omkring  hi-fi som sin far, men han kan absolut godt høre hvad der er god lyd. Han overrasker os tit og viser at sælgergenet er arveligt. Han hjælper tit med kørsler og udlejningsopgaver.


Daisy on the Ohoopee

Jes Johansen

Jes er butikkens ubetingede største ekspert når det kommer til selvbyg og optimering af højttalere. Jes ved alt hvad der er værd at vide om komponenter, design af delefiltre, kabinetter m.m. Ud over dette er Jes også meget kompetent når det kommer til stereo og surroundanlæg. Jes er deltidsansat og er normalt at finde i butikken om lørdagen, hvor selvbyg kunder ofte flokkes om ham for at plukke hans hjerne for ny viden og indsigt.