IsoTek

IsoTek - The Ultimate System Set-Up Disc

20 tracks der hjælper dig med at teste, og fintune dit system.

  • Channel evaluation.
  • Phase test.
  • Speaker position and soundstage tests.
  • Stereo image depth tests.
  • Frequency range tests.
  • Six music tracks from Opus3 music label to test your system after calibration.

 
400,00 DKK

IsoTek - 24CT GOLD AUDIOPHILE GRADE CONNECTORS

IsoTeks seneste EVO3 stik tilbydes i C7 (figure of 8), C15 (standard for det meste udstyr), C19 (horisontal pin, high current), Europæisk Shuko og US 3-Pin. Alle stik er i audiophil kvalitet, og belagt med 24 karat guld.

Hver enkelt stik er fremstillet med tanke på kvalitet, og er derfor lavet med dele af højeste kaliber. Alle forbindelsesoverflader er fremstillet i rent kobber, belagt med 24 karat guld.

Alle stik accepterer kabler med ekstern diameter mellem 4-16mm, og ledere op til 4.1mm (6 AWG.)

.

 
600,00 DKK

Isotek - EVO3 Initium 1.5 m.

Et højkvalitetskabel fra IsoTek.

Initium kablet er entrylevel fra IsoTek, men har samme høje kvalitet som resten af serien.

Et high performance powerkabel med RFI og EMI skærm, der er bygget specefikt til at forbedre lyd og billede kvalitet af audio og AV komponenter.

 
950,00 DKK

Isotek - Evo3 Isoplug

Strømfilter der er lavet til at blive placeret ved siden af "støjende" enheder.

Alt med en strømforsyning, så som PC'er, køleskabe, mikrobølgeovne osv. er med til at skabe "støj" på dit anlæg. IsoPlug skal blog stikkes i stikkontaken ved siden af disse apparater, for øjeblikkelig virkning.

 
1.000,00 DKK

Isotek - Evo3 Premier

Super allround strømkabel fra IsoTek.

IsoTek Premier er det første af de nye EVO3 (Evolution Three) strømkabler fra IsoTek.
Det byder på en markant forbedring med hensyn til de valgte materialer og repræsenterer, tidligere uset, kvalitet og er et af de bedste kabler i prisklassen.
Premier har været to år under udvikling og kun de bedste materialer bruges, blandt andet IsoTek’s egne, unikke kobberkontakter belagt med 24 karat guld.

 
1.500,00 DKK

IsoTek - EVO 3 Sequel

EVO3 Sequel strømkabel.

EVO3 Sequel strømkabel giver dig endnu bedre performance i forhold til det prisvindende IsoTek Premier. Her benyttes en optimeret ledergeometri og aktiv skærm.

Leveres i 2 meter.

 
2.400,00 DKK

Isotek - Evo3 Mini Mira

Super strømfilter specielt lavet til TV og projekter.

Mini Mira er specielt designet til visuelle produkter som CRT, LCD, LED & plasma skærme – hvor den ved hjælp af et smart “Triple Resonance Filter©” forbedrer billedet – simpelthen ved at fungere som et effektivt filter på de kredsløb som forstyrres af for meget støj. Mini Mira er også en stor forbedring på en projektor.

 
2.800,00 DKK

Isotek - V5 Gemini

Høj kvalitets stikdåse med plads til 2 udtag. Klar forbedring til dit hi-fi system. 

V5 Gemini er den nye og opdaterede version af Isotek's prisvindende EVO3 Polaris. Den er bestykket med 2 stk. 10A udgange, og reducerer uønsket RFI støj med 35 dB. En enkel og elegant løsning som forbedrer ydelsen fra dit musikanlæg.

 
3.200,00 DKK

Isotek - Evo3 Elite

Super strømkabel fra IsoTek.

Elite giver dig et strømkabel med exceptionel performance, smæk for skillingerne og sikrer, at du får det bedste ud af dit anlæg, uden at du behøver at bruge alle dine penge på strømkabler. Elite er termineret med IsoTek’s 24 karat guldbelagte kobberstik.

 
4.900,00 DKK

Isotek - V5 Polaris inkl. Initium C13 strømkabel

Høj kvalitets stikdåse med 6 udtag. Klar forbedring til dit hi-fi system. 

Den nye V5 Polaris er forbedret på en række punkter, herunder ni gange mere effektiv Differentiel tilstandsfiltrering, forøget strømstyrke med reduceret modstand samt 60% forbedret Jævnstrømsmodstand. Beskyttelsen er også forbedret, og designet er blevet mere elegant. V5 Polaris giver den bedste ydelse til prisen.

 
5.400,00 DKK

Isotek - V5 Corvus inkl. Intium C13 strømkabel

Høj kvalitets stikdåse med 9 udtag. Klar forbedring til dit hi-fi system.

Den nye V5 Corvus er forbedret på en række punkter, herunder ni gange mere effektiv Differentiel tilstandsfiltrering, forøget strømstyrke med reduceret modstand samt 60% forbedret Jævnstrømsmodstand. Beskyttelsen er også forbedret, og designet er blevet mere elegant. V5 Corvus giver den bedste ydelse til prisen.

 
7.200,00 DKK

Isotek - V5 Sirius inkl. Premier C19 kabel

Stærk strømrenser fra Isotek

V5 Sirius er den nye og opdaterede version af Isotek's prisvindende EVO3 Sirius. Den er bestykket med 6 stk. 16A udgange, og reducerer uønsket RFI støj med op til 45 dB. En enkel og elegant løsning som forbedrer ydelsen fra dit musikanlæg.

 
8.200,00 DKK

Isotek - Evo3 Optimum

Fantastisk vellydende kabel fra IsoTek.

IsoTek EVO3 Optimum strømkabel er et kabel bygget efter helt nye principper – 3 FIRKANTEDE sølvbelagte solid core kobber ledere løber parallelt snoet igennem kablet, som benytter en fyldning af bomuld og en isolation af teflon. Leveres som standard i 2 m – men kan bestilles i større længder – tal med din IsoTek forhandler om dette.

 
8.900,00 DKK

Isotek - V5 Elektra inkl. Initium C13 strømkabel

1. klasses strømrenser fra Isotek

Isotek V5 Elektra benytter individuel strømrensning på hver enkelt udtag. Den har forbedret strømbeskyttelse, Den er bestykket med 6 stk. 10A udgange, og reducerer uønsket RFI støj med imponerende 55 dB. In mildest talt imponerende strømrenser til en stærk pris.

 
13.500,00 DKK

Isotek - Evo3 Syncro Special Edition

Det absolut bedste strømkabel fra IsoTek og måske også i sin klasse.

Det mest sofistikerede strømkabel tilgængeligt på markedet i dag. Der benyttes IsoTek’s velansete 2.5mm OFC ledere, lederne er aktivt skærmet og strømkablet inkorporerer unik jævnstrømsblokerende elektronik, der synkroniserer strømmens sinuskurve. EVO3 SYNCRO Special Edition er en af de mest effektive løsninger mod DC støj på strømnettet, og fjerner i 95% af alle tilfælde transformerbrum på store effektforstærkere og strømforsyninger med store ringkerne trafoer.
Hvert kabel er termineret med højkvalitets kontakter i 24 karat guld.

 
15.800,00 DKK

Isotek - V5 Aquarius inkl. Premier C19 strømkabel

Strømrenser med 6 udtag

Den oprindelige Aquarius blev hyldet som en af de bedste strømrensere til prisen. Den nye V5 model tager ydelsen til et nyt niveau. Der er større kraftresourcer at hente via et 35% kraftigere konstrueret kobber kredsløb, jævnstrømsmodstanden er forbedret med 25% og tættere på idealet på 0 Ohm. Beskyttelseskredsen er også forbedret og øget til 81.000A. Hver udgang har sit eget strømrensningskredsløb, så du finder i alt 6 kredsløb i Aquarius.

 
19.900,00 DKK

Isotek - Ascension 2 m.

High-end powerkabel fra Isotek

Dette unikke powerkabel består af kryogenisk behandlede sølvbelagte kobberledere, pakket ind i et dielektrikum af luft, før en yderligere ekstruderet FEP-muffe forsegler konstruktionen. Hver af disse individuelle ledersamlinger er pakket ind i Mylar med et yderligere OFC-skjold, før de får et let rotationsvrid med FEP-rør. Ascension sænker støjgulvet til et blækfarvet sortniveau, åbner lydbilledet med luft og rum og uovertruffen mikrodynamik.

 
24.500,00 DKK

Isotek - V5 Sigmas inkl. Premier C19 kabel

Stærk strømrenser fra Isotek

Isotek V5 Sigmas er en af de mest effektive metoder at opgradere dit anlæg med. Den nye V5 version er en markent opgradering over den gamle EVO3 Sigmas. Den nye version byder på 7 udtag som giver en reduktion i RFI på op til 80dB. En imponerende strømrenser fra Isotek.

 
34.900,00 DKK

Isotek - V5 Titan inkl. Premier C19 strømkabel

High-end strømrenser fra Isotek

Da den oprindelige Titan blev lanceret i 2004, satte den ny standard for high-end strømrensning, og vandt prisen som bedste strømrenser i Hi-Fi News. Den nye V5 model er udvidet et tredje udtag, samt et 'system link' udtag, som muliggør sammenkoblingen af flere Isotek enheder at blive forbundet. Der er større kraftresourcer at hente via et 50% kraftigere konstrueret kobber kredsløb, jævnstrømsmodstanden er forbedret og tættere på idealet 0 Ohm. Beskyttelseskredsen er også forbedret og øget til 153.000A. Dette er uden tvivl en af de mest robuste strømrensere på markedet.

 
37.800,00 DKK

Isotek - Evo3 Mosaic Genesis

Reference strømfilter fra IsoTek.

IsoTek Mosaic Genesis repræsentere en Hybrid af IsoTeks to statement teknologier fra Genesis og SuperTitan i ét og samme produkt – med 5 output, hvoraf 2 er dedikeret til High Power produkter som effektforstærkere og de øvrige 3 er dedikeret til forforstærkere, CD’afspillere, streamere etc.

 
70.400,00 DKK

Isotek - Evo3 Super Titan 32 amp

Ultimativ strømfilter med 32 ampere.

Leveres med EVO3 Premier strømkabel.

Super Titan er det ultimative statement indenfor High Power strøm rensning. Super Titan er fremstillet med henblik på at kunne forsyne selv de mest strømkrævende effektforstærkere og kan levere 7.360 W kontinuerligt og helt op til 35.500 W i peak.

SUPER TITAN kan også leveres i en 20 amperes udgave, hvis man ikke har brug helt så meget strøm

 
144.000,00 DKK

Isotek - Evo3 Genesis

En milepæl inden for strømrensere.

Leveres med EVO3 Premier strømkabel.

Med Genesis har IsoTek sat en milepæl indenfor strømrensning og et revolutionerende produkt med 100 fokus på ren strøm og ultra lav forvrængning – Genesis sigter specifikt på anvendelse med forforstærkere og kilder som CD, streamere og pladespillere. Genesis stabiliserer din strømforbindelse til 230 volt +/- 2 %.

 
198.000,00 DKK