Dynaudio PRO

Dynaudio PRO - LYD 5

Pro monitor fra Dynaudio

Bemærk prisen er pr. sæt.

LYD 5 er en 1. klasses nærfelts monitor fra Dynaudio. Hjertet i LYD 5 er de 2 indbyggede klasse D forstærkere med 24 bit/96 Khz DSP, som varetager de indkommende signaler og sender dem til de enkelte enheder for et utroligt præcist lydbillede. LYD 5 er perfekt til det lille studie, eller til brug i et hifi system. 

 
6.000,00 DKK

Dynaudio Pro - 9S

Aktiv pro subwoofer fra Dynaudio.

Bemærk prisen er pr. stk.

9S er en kompakt subwoofer med en 9,5" basenhed, som er ideel til masterings processen. Ydeevnen er helt fantastisk og giver dig en nøjagtig indikation af bassen fra dine indspilninger. Den spiller helt ned til 22Hz, men er bedst fokuseret i frekvensområdet 50-150Hz. Med en indbygget 300 Watts klasse D forstærker, får du en kraftfuld subwoofer.

 
6.700,00 DKK

Dynaudio Pro - BM5 MkIII

Vellydende aktiv monitor fra Dynaudio. Bemærk prisen er pr. sæt.

BM5 modellen har efterhånden mange års udvikling, samt succes på markedet. MkIII versionen er ingen undtagelse. Den giver en bredere frekvenskurve, et ultrahøjt dynamisk område, samt håndlavet drivere der giver en overlegen præsentation. Forvent en højttaler der er hurtig til at reagere, præcis i lyden og har en uovertruffen nøjagtighed. 

 
5.789,00 DKK

Dynaudio PRO - LYD 7

Pro Monitor fra Dynaudio

Bemærk prisen er pr. sæt.

LYD 7 er en 1. klasses nærfelts monitor fra Dynaudio. Hjertet i LYD 7 er de 2 indbyggede klasse D forstærkere med 24 bit/96 Khz DSP, som varetager de indkommende signaler og sender dem til de enkelte enheder for et utroligt præcist lydbillede. LYD 7 er perfekt til det lille studie, eller til brug i et hifi system. 

 
7.400,00 DKK

Dynaudio PRO - LYD 8

1. klasses monitor fra Dynaudio

Bemærk prisen er pr. sæt.

LYD 8 er en 1. klasses nærfelts monitor fra Dynaudio. Hjertet i LYD 8 er de 2 indbyggede klasse D forstærkere med 24 bit/96 Khz DSP, som varetager de indkommende signaler og sender dem til de enkelte enheder for et utroligt præcist lydbillede. LYD 8 er perfekt til det lille studie, eller til brug i et hifi system. 

 
10.500,00 DKK

Dynaudio Pro - 18S

Fremragende subwoofer med en verdensklasse timing.

Bemærk prisen er pr. stk.

Til Dynaudios ambitiøse subwoofer, 18S, er der anvendt det avanceret DSP-modelling teknologi, der akustisk kan få 18S til at matche enhver Dynaudio Pro monitor. Dette gør at du nemt kan gå fra et to vejs aktivt system til et tre vejs, hvor højttalerne ikke spiller bas. Med to helt nye MSP + Hybrid Drive enheder og en 500 Watts klasse D forstærker, så giver det 18S en slagkraft og timing som ingen anden. 

 
12.000,00 DKK

Dynaudio Pro - BM6A

Ambitiøs aktiv monitor fra Dynaudio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

BM6A har et elektronisk phase-aligned crossover-punkt ved 2,2 KhZ, der føder to højeffektive MOSFET forstærkere der leverer 100 Watt til hver enhed. Dette drives af en lavfrekvent equalizer der tilbyder brugeren et valg mellem udvidet, kritisk dæmpet respons eller mere konventionelt højere QT-respons for mere niveau. Dynaudio har tænkt på lyden ned til mindste detalje, f.eks. med hvordan designet af front bafflen kan give de sidste par procenter i llyden.

 
13.420,00 DKK

Dynaudio PRO - LYD 48

Imponerende aktiv monitor fra Dynaudio

Bemærk prisen er pr. sæt.

LYD 48 er en 1. klasses nærfelts monitor fra Dynaudio. Hjertet i LYD 48 er de 3 indbyggede klasse D forstærkere med 24 bit/96 Khz DSP, som varetager de indkommende signaler og sender dem til de enkelte enheder for et utroligt præcist lydbillede. LYD 48 er perfekt til det lille studie, eller til brug i et hifi system.

 
15.000,00 DKK

Dynaudio Pro - BM15A

En legendarisk monitor inden for pro verdenen.

Bemærk prisen er pr. sæt.

BM15A er en lidt atypisk konstruktion, da det er en kompakt reol monitor med en 10" basenhed. Derudover finder du den special lavet Dynaudio ESOTEC soft dome tweeter samt et elektronisk fasejusteret delefilter. Til sidst er de kraftige MOSFET forstærkere til at finde i monitoren. Der er fuldstændig styr på det elektroniske ned til mindste detalje. Som bruger kan der derfor forventes en nøjagtig og meget præcis gengivelse af lyd. Om de skal benyttes til producer arbejde, masterering eller filmlyd, så er BM15A et ualmindeligt skarpt værktøj.

 
19.380,00 DKK

Dynaudio Pro - Core 47

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Core 47 er en imponerende studiemonitor fra Danske Dynaudio. Lyden fra disse perler skal opleves! Der er tale om et fuldt aktivt 3 vejs design, som både kan konfigureres stående eller liggende. Højttaleren er bestykket med en 1" Esotar PRO diskant, en 4" mellemtone og en kraftig 7" basenhed. Hele herligheden drives af en indbygget kraftig 3 kanals forstærker på ialt 1.150 Watt!

 
32.900,00 DKK

Dynaudio Pro - Core 59

Ultimativ studiomonitor fra Dynaudio

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Core 59 er en fuldstændig fantastisk studiemonitor fra Danske Dynaudio. Lyden fra disse perler skal opleves! Der er tale om et fuldt aktivt 3 vejs design, som både kan konfigureres stående eller liggende. Højttaleren er bestykket med en 1" Esotar PRO diskant, en 5" mellemtone og en kraftig 9" basenhed. Hele herligheden drives af en indbygget kraftig 3 kanals forstærker på ialt 1.150 Watt!

 
44.780,00 DKK