JBL Pro

JBL PRO - IRX 108 BT

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres IRX100 serie er specielt designet til små opsætninger, hvor der er brug for et alt-i-et højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 108 BT er den mindste model i serien. Den er bestykket med en 8" basenhed, en 1" hornladet driver og en Bluetooth modtager. Med en indbygget forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 124dB (peak).

 
2.595,00 DKK

JBL PRO - IRX 112 BT

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres IRX100 serie er specielt designet til små opsætninger, hvor der er brug for et alt-i-et højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 112 BT er den største model i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed, en 1" hornladet driver og en Bluetooth modtager. Med en indbygget forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 127dB (peak). 

 
3.095,00 DKK

JBL PRO - PRX 412 M

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX400 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 412 M er den mindste model i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed og en 1" hornladet driver. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 126dB (peak). 

 
4.100,00 DKK

JBL PRO - PRX 415 M

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX400 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 415 M er den næst største model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed og en 1" hornladet driver. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 129dB (peak). 

 
4.550,00 DKK

JBL PRO - EON ONE Compact

PA lydsystem fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Dagene hvor man ofrede lydsystemets kraft og ydeevne for bærbarhed er forbi. JBL EON ONE Compact pakker en professionel højttaler, en fuldt udstyret 4-kanals mixer og Bluetooth-kontrol i en af de mest kompakte batteridrevne musiksystemer på markedet. Oplægsholdere, fitnessinstruktører og DJs vil sætte pris på EON ONE Compacts duckfunktion, som sænker lydstyrken på baggrundsmusikken, når taleinput registreres. Peer-to-peer Bluetooth lader dig trådløst afspille musik, og JBL EON ONE Compact Control-appen lader dig tilpasse effekter og equalizer fra din telefon eller tablet - ingen ingeniør er nødvendig. Med EON ONE Compacts værktøjsfrie, udskiftelige 12-timers batteri holder du festen i gang, længe efter solen går ned. 

 
4.795,00 DKK

JBL PRO - AWC62

Udendørs højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

JBL PRO AWC62 er et kompakt, 6,5", koaksialt drevet, 2-vejs, meget vejrbestandigt højttalersystem med fuld rækkevidde, der er ideelt til tale og musik-udfyldning i en lang række applikationer, herunder sportsfaciliteter, racerbaner, stadioner, tivoli, rodeoer , skøjtebaner, temaunderholdningssteder, krydstogtskibe, vandlande, udendørs baggrundsmusik / personsøgningssystemer, swimmingpools og en bred vifte af andre typer udendørs installationer.

 
5.395,00 DKK

JBL PRO - PRX 418 S

PA subwoofer fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX400 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 418 S er den eneste subwoofer i serien. Den er bestykket med en 18" basenhed. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 130dB (peak).

 
6.100,00 DKK

JBL PRO - IRX 115 S

PA Subwoofer fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres IRX100 serie er specielt designet til små opsætninger, hvor der er brug for et alt-i-et højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 115 S er den eneste subwoofer i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed. Med en indbygget forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 128dB (peak). 

 
6.295,00 DKK

JBL PRO - AWC82

Udendørs højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

JBL PRO Control® 23-1 er en 2-vejs 3” højttaler med rig lydkvalitet, bred dækning, ensartet spredning, nem montering og et moderne design i højt kvalitet, der passer ind i en lang række indretninger. Dette gør Control 23-1 til et fremragende valg til en lang række applikationer, herunder butikker, restauranter, helseklubber, forlystelsesparker, uddannelsesfaciliteter, musikcaféer, fritidssteder og hvor som helst, hvor en kompakt udendørs højttaler i topkvalitet kræves.

 
7.395,00 DKK

JBL PRO - PRX 812 W

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX800 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 812 W er den mindste model i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed, en 1,5" hornladet driver og Wi-Fi kontrol. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 135dB (peak). 

 
7.895,00 DKK

JBL PRO - EON 208P

PA lydsystem fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Få legendarisk lydkvalitet med EON208P alt-i-et bærbart PA-system, komplet med en 8-kanals mixer, Bluetooth-lyd og inkluderet AKG-mikrofon. Med et praktisk design i kuffertstil gør EON208P det let at få god lyd til forestillinger, møder og begivenheder. Den 8-kanals aftagelige mixer giver professionelle forbindelser til mikrofoner, instrumenter og kilder på linjeniveau, mens de 8” tovejs stereohøjttalere leverer den bedste publikumsdækning. Bluetooth-forbindelse giver dig også mulighed for at streame lyd fra din mobilenhed. Med 300 watt har du mere end nok volumen til at blive hørt. Desuden betyder den kompakte og lette form, at du kan bære hele systemet med én hånd.

 
8.195,00 DKK

JBL PRO - PRX 815 W

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX800 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 815 W er den næst mindste model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed, en 1,5" hornladet driver og Wi-Fi kontrol. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 137dB (peak). 

 
8.695,00 DKK

JBL PRO - PRX 425 M

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX400 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 425 M er den største model i serien. Den er bestykket med to 15" basenheder og en 1" hornladet driver. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 134dB (peak). 

 
9.095,00 DKK

JBL PRO - PRX 815 XLF W

PA subwoofer fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX800 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 815 XLF W er den mindste subwoofer i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed og Wi-Fi kontrol. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 131dB (peak). 

 
9.595,00 DKK

JBL PRO - SB 2210

Udendørs subwoofer fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

JBL PRO Control SB2210 leverer forstærkning med lav frekvens til en bred vifte af lydsystemapplikationer. Den kompakte størrelse, det høje output og det udvendige design gør det til en af ​​de mest bedste subwoofere på installationsmarkedet. Dette gør Control SB2210 til et fremragende valg til en lang række applikationer, herunder butikker, restauranter, helseklubber, forlystelsesparker, uddannelsesfaciliteter, musikcaféer, fritidssteder og hvor som helst, hvor en kompakt, 10",  udendørs subwoofer i topkvalitet kræves.

 
10.095,00 DKK

JBL PRO - PRX 818 XLF W

PA subwoofer fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX800 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 818 XLF W er den største subwoofer i serien. Den er bestykket med en 18" basenhed og Wi-Fi kontrol. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 134dB (peak). 

 
10.495,00 DKK

JBL PRO - PRX 825 W

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX800 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 825 W er den næst største model i serien. Den er bestykket med to 15" basenheder, en 1,5" hornladet driver og Wi-Fi kontrol. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 138dB (peak). 

 
11.295,00 DKK

JBL PRO - EON ONE MKII

PA lydsystem fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

EON ONE lineær-array PA systemet bringer den legendariske JBL-lyd til din næste forestilling, konference eller møde. Hele dit publikum vil opleve kraftfuld, præcis lyd takket være den patentanmeldte højttalerkonfiguration og en uhindret 10” basrefleks-subwoofer. Den indbyggede 6-kanals mixer med EQ gør det let at få fantastisk lyd med det samme - bare tilslut dine mikrofoner og instrumenter, eller stream Bluetooth-lyd fra din mobilenhed. Med et ægte alt-i-et-design, som du kan bære med en hånd, er EON ONE ubesværet at opsætte og transportere.

 
11.595,00 DKK

JBL PRO - PRX 835 W

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX800 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 835 W er den største model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed, en 6,5" mellemtone, en 1,5" hornladet driver og Wi-Fi kontrol. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 138dB (peak). 

 
12.995,00 DKK

JBL PRO - AWC129

Udendørs højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

JBL PRO AWC129 er et kompakt, 12", koaksial drevet, 2-vejs, meget vejrbestandigt højttalersystem med fuld rækkevidde, som er ideel til tale og musik i en lang række applikationer, herunder sportsfaciliteter, racerbaner, stadioner, tivoli, rodeo, skøjtebaner, temaunderholdningssteder, krydstogtskibe, vandlande, udendørs baggrundsmusik / personsøgningssystemer, svømmebassiner og en bred vifte af andre typer udendørs installationer.

 
13.695,00 DKK

JBL PRO - SRX 812 P

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres SRX800 serie er specielt designet til de mest krævende opsætninger, hvor der er brug for et højtydende højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 812 P er den mindste model i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed og en 1,5" hornladet driver. Med en indbygget Crown klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 136dB (peak). 

 
19.195,00 DKK

JBL PRO - AWC159

Udendørs højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

AWC159 er et kompakt, 15", koaksialt drevet, 2-vejs, meget vejrbestandigt højttalersystem med fuld rækkevidde, som er ideel til tale og musik i en lang række applikationer, herunder sportsfaciliteter, racerbaner, stadioner, tivoli, rodeoer, skøjteløb, temaunderholdningssteder, krydstogtskibe, vandlande, udendørs baggrundsmusik / personsøgningssystemer, svømmebassiner og en bred vifte af andre typer udendørs installationer.

 
20.395,00 DKK

JBL PRO - SRX 815 P

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres SRX800 serie er specielt designet til de mest krævende opsætninger, hvor der er brug for et højtydende højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 815 P er den næst mindste model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed og en 1,5" hornladet driver. Med en indbygget Crown klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 137dB (peak). 

 
20.995,00 DKK

JBL PRO - SRX 818 S P

PA subwoofer fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres SRX800 serie er specielt designet til de mest krævende opsætninger, hvor der er brug for et højtydende højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 818 S P er den mindste subwoofer i serien. Den er bestykket med en 18" basenhed. Med en indbygget Crown klasse D forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 135dB (peak). 

 
23.695,00 DKK

JBL PRO - SRX 835 P

PA højttaler fra JBL. (inkl. juli prisstigning)

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres SRX800 serie er specielt designet til de mest krævende opsætninger, hvor der er brug for et højtydende højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 835 P er den største model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed, en 6" mellemtone og en 1,5" hornladet driver. Med en indbygget Crown klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 137dB (peak). 

 
26.900,00 DKK

JBL PRO - SRX 828 S P

PA subwoofer fra JBL. (inkl. juli prisstigning)

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres SRX800 serie er specielt designet til de mest krævende opsætninger, hvor der er brug for et højtydende højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 828 S P er den største subwoofer i serien. Den er bestykket med to 18" basenheder. Med en indbygget Crown klasse D forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 141dB (peak). 

 
32.900,00 DKK