JBL Pro | KT Radio

JBL Pro

JBL PRO - C1 PRO

Udendørs højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er for et sæt.

JBL PRO Control 1 Pro repræsenterer den næste generation i professionelle, højtydende, kompakte højttalersystemer og bygger på sin stolte arv, mens den inkorporerer de nyeste innovationer i JBL Professional højttalersystemdesign. Dette gør Control 1 til et fremragende valg til en lang række applikationer, herunder butikker, restauranter, helseklubber, forlystelsesparker, uddannelsesfaciliteter, musikcaféer, fritidssteder og hvor som helst, hvor en kompakt udendørs højttaler i topkvalitet kræves.

 
999,00 DKK

JBL PRO - 104BT

Studie monitor fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Med One Seriens 104 studiemonitors startede JBL missionen om at give content creators muligheden for at høre alle detaljer for bedre resultater under mixing og redigering. Med udgangspunkt i syv årtiers JBL Professional-teknik repræsenterer 104'en et innovativt nyt sæt højttalere, designet fra bunden til at give den mest nøjagtige soniske præsentation af alle monitors i deres klasse.

 
1.445,00 DKK

JBL PRO - JRX 212

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres JRX200 serie er specielt designet til live opsætninger, hvor der er brug for et allround højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 212 er den mindste model i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed og en 1" hornladet driver. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 128dB (peak). 

 
1.495,00 DKK

JBL PRO - JRX 215

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries.  I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres JRX200 serie er specielt designet til live opsætninger, hvor der er brug for et allround højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 215 er den næst største model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed og en 1" hornladet driver. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 129dB (peak).

 
2.095,00 DKK

JBL PRO - IRX 108 BT

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres IRX100 serie er specielt designet til små opsætninger, hvor der er brug for et alt-i-et højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 108 BT er den mindste model i serien. Den er bestykket med en 8" basenhed, en 1" hornladet driver og en Bluetooth modtager. Med en indbygget forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 124dB (peak).

 
2.345,00 DKK

JBL PRO - C23-1

Udendørs højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

JBL PRO Control® 23-1 er en 2-vejs 3” højttaler med rig lydkvalitet, bred dækning, ensartet spredning, nem montering og et moderne design i højt kvalitet, der passer ind i en lang række indretninger. Dette gør Control 23-1 til et fremragende valg til en lang række applikationer, herunder butikker, restauranter, helseklubber, forlystelsesparker, uddannelsesfaciliteter, musikcaféer, fritidssteder og hvor som helst, hvor en kompakt udendørs højttaler i topkvalitet kræves.

 
2.699,00 DKK

JBL PRO - JRX 218 S

PA subwoofer fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres JRX200 serie er specielt designet til live opsætninger, hvor der er brug for et allround højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 218 S er den eneste subwoofer i serien. Den er bestykket med en 18" basenhed. Med den rette forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 133dB (peak).

 
2.795,00 DKK

JBL PRO - IRX 112 BT

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres IRX100 serie er specielt designet til små opsætninger, hvor der er brug for et alt-i-et højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 112 BT er den største model i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed, en 1" hornladet driver og en Bluetooth modtager. Med en indbygget forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 127dB (peak). 

 
2.945,00 DKK

JBL Pro - EON 610

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres EON600 serie er specielt designet til mobile opsætninger, hvor der er brug for et letvægts højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 610 er den mindste model i serien. Den er bestykket med en 10" basenhed, en 1" hornladet driver og en Bluetooth modtager. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 124dB (peak). 

 
2.995,00 DKK

JBL PRO - PRX 412 M

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX400 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 412 M er den mindste model i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed og en 1" hornladet driver. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 126dB (peak). 

 
3.345,00 DKK

JBL Pro - EON 612

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres EON600 serie er specielt designet til mobile opsætninger, hvor der er brug for et letvægts højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 612 er den næst største model i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed, en 1" hornladet driver og en Bluetooth modtager. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 126dB (peak). 

 
3.495,00 DKK

JBL PRO - JRX 225

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres JRX200 serie er specielt designet til live opsætninger, hvor der er brug for et allround højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 225 er den største model i serien. Den er bestykket med to 15" basenheder og en 1" hornladet driver. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 133dB (peak). 

 
3.495,00 DKK

JBL PRO - C25-1

Udendørs højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

JBL PRO Control® 25-1 er en 2-vejs 5” højttaler med rig lydkvalitet, bred dækning, ensartet spredning, nem montering og et moderne design i højt kvalitet, der passer ind i en lang række indretninger. Dette gør Control 25-1 til et fremragende valg til en lang række applikationer, herunder butikker, restauranter, helseklubber, forlystelsesparker, uddannelsesfaciliteter, musikcaféer, fritidssteder og hvor som helst, hvor en high-output udendørs højttaler i topkvalitet kræves.

 
3.699,00 DKK

JBL Pro - EON 615

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres EON600 serie er specielt designet til mobile opsætninger, hvor der er brug for et letvægts højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 615 er den største model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed, en 1" hornladet driver og en Bluetooth modtager. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 127dB (peak). 

 
3.745,00 DKK

JBL PRO - EON ONE Compact

PA lydsystem fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Dagene hvor man ofrede lydsystemets kraft og ydeevne for bærbarhed er forbi. JBL EON ONE Compact pakker en professionel højttaler, en fuldt udstyret 4-kanals mixer og Bluetooth-kontrol i en af de mest kompakte batteridrevne musiksystemer på markedet. Oplægsholdere, fitnessinstruktører og DJs vil sætte pris på EON ONE Compacts duckfunktion, som sænker lydstyrken på baggrundsmusikken, når taleinput registreres. Peer-to-peer Bluetooth lader dig trådløst afspille musik, og JBL EON ONE Compact Control-appen lader dig tilpasse effekter og equalizer fra din telefon eller tablet - ingen ingeniør er nødvendig. Med EON ONE Compacts værktøjsfrie, udskiftelige 12-timers batteri holder du festen i gang, længe efter solen går ned. 

 
3.795,00 DKK

JBL PRO - AWC62

Udendørs højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

JBL PRO AWC62 er et kompakt, 6,5", koaksialt drevet, 2-vejs, meget vejrbestandigt højttalersystem med fuld rækkevidde, der er ideelt til tale og musik-udfyldning i en lang række applikationer, herunder sportsfaciliteter, racerbaner, stadioner, tivoli, rodeoer , skøjtebaner, temaunderholdningssteder, krydstogtskibe, vandlande, udendørs baggrundsmusik / personsøgningssystemer, swimmingpools og en bred vifte af andre typer udendørs installationer.

 
3.799,00 DKK

JBL PRO - PRX 415 M

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX400 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 415 M er den næst største model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed og en 1" hornladet driver. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 129dB (peak). 

 
3.945,00 DKK

JBL Pro - EON 618 S

PA subwoofer fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres EON600 serie er specielt designet til mobile opsætninger, hvor der er brug for et letvægts højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 618 S er den eneste subwoofer i serien. Den er bestykket med en 18" basenhed. Med en indbygget forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 134dB (peak). 

 
4.995,00 DKK

JBL PRO - AWC82

Udendørs højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

JBL PRO Control® 23-1 er en 2-vejs 3” højttaler med rig lydkvalitet, bred dækning, ensartet spredning, nem montering og et moderne design i højt kvalitet, der passer ind i en lang række indretninger. Dette gør Control 23-1 til et fremragende valg til en lang række applikationer, herunder butikker, restauranter, helseklubber, forlystelsesparker, uddannelsesfaciliteter, musikcaféer, fritidssteder og hvor som helst, hvor en kompakt udendørs højttaler i topkvalitet kræves.

 
5.099,00 DKK

JBL PRO - EON 208P

PA lydsystem fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Få legendarisk lydkvalitet med EON208P alt-i-et bærbart PA-system, komplet med en 8-kanals mixer, Bluetooth-lyd og inkluderet AKG-mikrofon. Med et praktisk design i kuffertstil gør EON208P det let at få god lyd til forestillinger, møder og begivenheder. Den 8-kanals aftagelige mixer giver professionelle forbindelser til mikrofoner, instrumenter og kilder på linjeniveau, mens de 8” tovejs stereohøjttalere leverer den bedste publikumsdækning. Bluetooth-forbindelse giver dig også mulighed for at streame lyd fra din mobilenhed. Med 300 watt har du mere end nok volumen til at blive hørt. Desuden betyder den kompakte og lette form, at du kan bære hele systemet med én hånd.

 
5.245,00 DKK

JBL PRO - EON ONE

PA lydsystem fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

EON ONE lineær-array PA systemet bringer den legendariske JBL-lyd til din næste forestilling, konference eller møde. Hele dit publikum vil opleve kraftfuld, præcis lyd takket være den patentanmeldte højttalerkonfiguration og en uhindret 10” basrefleks-subwoofer. Den indbyggede 6-kanals mixer med EQ gør det let at få fantastisk lyd med det samme - bare tilslut dine mikrofoner og instrumenter, eller stream Bluetooth-lyd fra din mobilenhed. Med et ægte alt-i-et-design, som du kan bære med en hånd, er EON ONE ubesværet at opsætte og transportere.

 
5.295,00 DKK

JBL PRO - PRX 418 S

PA subwoofer fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX400 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 418 S er den eneste subwoofer i serien. Den er bestykket med en 18" basenhed. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 130dB (peak).

 
5.395,00 DKK

JBL PRO - PRX 812 W

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX800 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 812 W er den mindste model i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed, en 1,5" hornladet driver og Wi-Fi kontrol. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 135dB (peak). 

 
5.595,00 DKK

JBL PRO - C28-1

Udendørs højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

JBL PRO Control® 28-1 er en 2-vejs 8” højttaler med rig lydkvalitet, bred dækning, ensartet spredning, nem montering og et moderne design i højt kvalitet, der passer ind i en lang række indretninger. Dette gør Control 28-1 til et fremragende valg til en lang række applikationer, herunder butikker, restauranter, helseklubber, forlystelsesparker, uddannelsesfaciliteter, musikcaféer, fritidssteder og hvor som helst, hvor en førsteklasses udendørs højttaler i topkvalitet kræves.

 
5.899,00 DKK

JBL PRO - C31

Udendørs højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

JBL PRO Control® 31 er en 2-vejs 10” højttaler med rig lydkvalitet, bred dækning, ensartet spredning, nem montering og et moderne design i højt kvalitet, der passer ind i en lang række indretninger. Dette gør Control 31 til et fremragende valg til en lang række applikationer, herunder butikker, restauranter, helseklubber, forlystelsesparker, uddannelsesfaciliteter, musikcaféer, fritidssteder og hvor som helst, hvor en fremragende udendørs højttaler i topkvalitet kræves.

 
6.099,00 DKK

JBL PRO - IRX 115 S

PA Subwoofer fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres IRX100 serie er specielt designet til små opsætninger, hvor der er brug for et alt-i-et højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 115 S er den eneste subwoofer i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed. Med en indbygget forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 128dB (peak). 

 
6.195,00 DKK

JBL PRO - PRX 815 W

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX800 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 815 W er den næst mindste model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed, en 1,5" hornladet driver og Wi-Fi kontrol. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 137dB (peak). 

 
6.195,00 DKK

JBL PRO - PRX 815 XLF W

PA subwoofer fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX800 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 815 XLF W er den mindste subwoofer i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed og Wi-Fi kontrol. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 131dB (peak). 

 
7.195,00 DKK

JBL PRO - PRX 818 XLF W

PA subwoofer fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX800 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 818 XLF W er den største subwoofer i serien. Den er bestykket med en 18" basenhed og Wi-Fi kontrol. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 134dB (peak). 

 
7.595,00 DKK

JBL PRO - SB 2210

Udendørs subwoofer fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

JBL PRO Control SB2210 leverer forstærkning med lav frekvens til en bred vifte af lydsystemapplikationer. Den kompakte størrelse, det høje output og det udvendige design gør det til en af ​​de mest bedste subwoofere på installationsmarkedet. Dette gør Control SB2210 til et fremragende valg til en lang række applikationer, herunder butikker, restauranter, helseklubber, forlystelsesparker, uddannelsesfaciliteter, musikcaféer, fritidssteder og hvor som helst, hvor en kompakt, 10",  udendørs subwoofer i topkvalitet kræves.

 
7.599,00 DKK

JBL PRO - EON ONE PRO

PA lydsystem fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

EON ONE PRO er det første bærbare, batteridrevne, lineær-array PA-system i sin klasse. Med et lettere, mere kompakt design og op til seks timers spilletid fra et genopladeligt litium-ion-batteri, kan du nu bringe den legendariske JBL-lyd til dine forestillinger, konferencer eller møder, uanset hvor du befinder dig. Hele dit publikum vil opleve kraftfuld, præcis lyd takket være den patentanmeldte højttalerkonfiguration og en uhindret 8" basrefleks-subwoofer. Den indbyggede 7-kanals analoge mixer med integrerede effekter gør det let at få fantastisk lyd med det samme - bare tilslut dine mikrofoner og instrumenter, eller stream Bluetooth-lyd fra din mobilenhed. Med et ægte alt-i-et design, som du kan bære med en hånd, kan du spille overalt med den nye JBL EON ONE PRO.

Få den verdenskendte JBL Professional-lyd, når som helst og hvor som helst med den nye JBL EON ONE PRO, det første, bærbare, batteridrevne, lineære array-PA-system i sin klasse. Med et lettere, mere kompakt design og op til seks timers spilletid fra et genopladeligt litium-ion-batteri kan du nu tage dine forestillinger til steder, du kun har drømt om. Tag bandet med og få uberørt lydkvalitet gennem sin syv-kanals analoge mixer med integrerede effekter. Og hold mængden engageret mellem sæt ved at streame Bluetooth® -lyd fra din mobilenhed.
Bær din PA med kun en hånd. Konfigurer og få den legendariske JBL -lyd på få sekunder. Klip snoren og giv dine fans kraftfulde, unikke oplevelser-pop-up forestillinger, fjerntliggende bryllupper, metrostationer, strandbål, hustage, gadehjørner og mere-den eneste begrænsning er din fantasi. SPIL OVERALT med den nye JBL EON ONE PFå den verdenskendte JBL Professional-lyd, når som helst og hvor som helst med den nye JBL EON ONE PRO, det første, bærbare, batteridrevne, lineære array-PA-system i sin klasse. Med et lettere, mere kompakt design og op til seks timers spilletid fra et genopladeligt litium-ion-batteri kan du nu tage dine forestillinger til steder, du kun har drømt om. Tag bandet med og få uberørt lydkvalitet gennem sin syv-kanals analoge mixer med integrerede effekter. Og hold mængden engageret mellem sæt ved at streame Bluetooth-lyd fra din mobilenhed. Bær din PA med kun en hånd. Konfigurer og få den legendariske JBL-lyd på få sekunder. Spil overalt med den nye JBL EON ONE PRO.

 
8.275,00 DKK

JBL PRO - PRX 425 M

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX400 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 425 M er den største model i serien. Den er bestykket med to 15" basenheder og en 1" hornladet driver. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 134dB (peak). 

 
8.395,00 DKK

JBL PRO - PRX 825 W

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX800 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 825 W er den næst største model i serien. Den er bestykket med to 15" basenheder, en 1,5" hornladet driver og Wi-Fi kontrol. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 138dB (peak). 

 
8.395,00 DKK

JBL PRO - AWC129

Udendørs højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

JBL PRO AWC129 er et kompakt, 12", koaksial drevet, 2-vejs, meget vejrbestandigt højttalersystem med fuld rækkevidde, som er ideel til tale og musik i en lang række applikationer, herunder sportsfaciliteter, racerbaner, stadioner, tivoli, rodeo, skøjtebaner, temaunderholdningssteder, krydstogtskibe, vandlande, udendørs baggrundsmusik / personsøgningssystemer, svømmebassiner og en bred vifte af andre typer udendørs installationer.

 
9.599,00 DKK

JBL PRO - SRX 812 P

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres SRX800 serie er specielt designet til de mest krævende opsætninger, hvor der er brug for et højtydende højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 812 P er den mindste model i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed og en 1,5" hornladet driver. Med en indbygget Crown klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 136dB (peak). 

 
9.795,00 DKK

JBL PRO - PRX 835 W

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX800 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 835 W er den største model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed, en 6,5" mellemtone, en 1,5" hornladet driver og Wi-Fi kontrol. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 138dB (peak). 

 
9.895,00 DKK

JBL PRO - SRX 815 P

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres SRX800 serie er specielt designet til de mest krævende opsætninger, hvor der er brug for et højtydende højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 815 P er den næst mindste model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed og en 1,5" hornladet driver. Med en indbygget Crown klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 137dB (peak). 

 
10.875,00 DKK

JBL PRO - SRX 818 S P

PA subwoofer fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres SRX800 serie er specielt designet til de mest krævende opsætninger, hvor der er brug for et højtydende højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 818 S P er den mindste subwoofer i serien. Den er bestykket med en 18" basenhed. Med en indbygget Crown klasse D forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 135dB (peak). 

 
10.895,00 DKK

JBL PRO - SRX 835 P

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres SRX800 serie er specielt designet til de mest krævende opsætninger, hvor der er brug for et højtydende højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 835 P er den største model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed, en 6" mellemtone og en 1,5" hornladet driver. Med en indbygget Crown klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 137dB (peak). 

 
11.445,00 DKK

JBL PRO - AWC159

Udendørs højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

AWC159 er et kompakt, 15", koaksialt drevet, 2-vejs, meget vejrbestandigt højttalersystem med fuld rækkevidde, som er ideel til tale og musik i en lang række applikationer, herunder sportsfaciliteter, racerbaner, stadioner, tivoli, rodeoer, skøjteløb, temaunderholdningssteder, krydstogtskibe, vandlande, udendørs baggrundsmusik / personsøgningssystemer, svømmebassiner og en bred vifte af andre typer udendørs installationer.

 
14.399,00 DKK

JBL PRO - SRX 828 S P

PA subwoofer fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres SRX800 serie er specielt designet til de mest krævende opsætninger, hvor der er brug for et højtydende højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 828 S P er den største subwoofer i serien. Den er bestykket med to 18" basenheder. Med en indbygget Crown klasse D forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 141dB (peak). 

 
16.695,00 DKK