DJ Udstyr

DJ Udstyr

Disc jockeyen er den centrale person når der skal holdes fest. Hans håndværk styrer stemningen og sætter tempoet for festen.
Af allerstørste vigtighed er derfor, at DJen har det helt rigtige udstyr til sin rådighed

Hos os finder du alt hvad du behøver for at fuldføre din DJ-opsætning. Vi har et bredt udvalg af DJ-afspillere, -mixere, -controllere, -samplere og andet. Dette udstyr understøttes af professionelt DJ-software som Rekordbox, Serato og Traktor.

Pioneer DJ - DDJ-200

Bemærk, der er leveringsproblemer på Pioneer DJ i øjeblikket!

Kontakt butikken for at høre nærmere!

Begynd som DJ med Pioneers brugervenlige DDJ-200 smart DJ-controller. Den er let og kompakt med et professionelt layout, der hjælper dig med at lære at mixe. Sæt dit eget twist på musikken, mens du mixer til venner og til fester. Afspil numre via din smartphone eller PC/Mac ved hjælp af en række forskellige DJ-apps og software.

Denne controller er velegnet for nybegyndere og letøvede. DDJ-200 er det perfekte udgangspunkt for enhver, der ønsker at begive sig ind i DJ-verdenen, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Controllerens mixersektion er udstyret med en 3-bånds EQ, på hver af de to kanaler, der giver dig mulighed for at mixe mellem musiknumre problemfrit. Derudover er den også udstyret med 16 pads, der kan indstilles som det passer dig. 
Kort sagt vil denne controller give dig alle nødvendige redskaber for at blive en dygtig DJ.

 
1.400,00 DKK

Pioneer DJ - DDJ-XP2

Bemærk, der er leveringsproblemer på Pioneer DJ i øjeblikket!

Kontakt butikken for at høre nærmere!

Udvid din DJ-opsætning med DDJ-XP2 add-on DJ-controlleren til rekordbox og Serato DJ Pro. Uanset hvilken DJ-applikation du er vant til, vil denne DJ-hardware give dig mulighed for at få mere ud af det end nogensinde før. Denne DDJ-XP1-udvikling tilføjer originalens funktionalitet uden at gå på kompromis med det intuitive layout og solide byggekvalitet. Dens robuste konstruktion og skridsikre gummi-surround betyder, at du kan ramme den så hårdt som du vil.

 
2.800,00 DKK

Pioneer DJ - DDJ-FLX4

Bemærk, der er store leveringsproblemer på Pioneer DJ i øjeblikket!

Kontakt butikken for at høre nærmere!

At øve sig som DJ har aldrig været lettere end med Pioneers DDJ-FLX4 2-kanals DJ-controller til rekordbox. Den er pakket med funktioner, der hjælper dig med bekvemt at udvikle dine evner. Denne controller afspejler layoutet fra Pioneers flagskibs NXS2-pulte, med delte elementer som dedikerede cue-knapper, Beat FX, CDJ identiske looping-knapper og meget mere. Som et resultat vil deres avancerede DJ-udstyr føles naturligt at bruge, når du er klar til at komme videre.

 
2.999,00 DKK

Pioneer DJ - DJM-250MK2

DJ mixer fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

Pioneers DJM-250MK2 mixer har arvet nogle af de professionelle funktioner der sidder i den populære DJM-900NXS2, såsom en Magvel crossfader og Sound Color FX filter. Teknologien på denne mixer resulterer i en varm lyd i høj kvalitet fra både analoge og digitale kilder. Plus det indbyggede lydkort lader dig tilslutte mixeren til din PC/Mac så du kan bruge rekordbox i samspil med CDJ afspillere. Eller tilslut DJM-250MK2 mixeren til pladespillere, og brug rekordbox til at scratche og mixe med digitale filer, der er gemt på din computer.

 
3.200,00 DKK

Pioneer DJ - TORAIZ AS-1

Bemærk, der er store leveringsproblemer på Pioneer DJ i øjeblikket!

Kontakt butikken for at høre nærmere!

AS-1 er det andet musikinstrument i Pioneers TORAIZ-serie, en monofonisk analog synthesizer, der bringer nye kreative muligheder til studiet og scenen. Dens intuitive betjening inkluderer parameterknapper, der lader dig foretage både subtile og dramatiske ændringer i tonen i din musik for at skabe din egen personlige lyd. Plus du kan bruge tastaturet og skyderen i touchpad-stil til at manipulere lyde under forestillinger.

 
4.250,00 DKK

Pioneer DJ - TORAIZ SQUID

Bemærk, der er store leveringsproblemer på Pioneer DJ i øjeblikket!

Kontakt butikken for at høre nærmere!

Lås op for ubegrænset kreativitet med SQUID multitrack sequenceren. En del af Pioneers TORAIZ-serie med musikinstrumenter og produktionsudstyr. Dette inspirationsværktøj vil være hjerteslaget i dit studie og live-opsætninger. SQUID styrer din arbejdsgang og giver dig chancen for at udvikle nye musikstilarter, når du skaber unikke sekvensmønstre med ét tryk på en knap. Tilslut, synkroniser og styr samtidigt op til 16 instrumenter via dets flere input/output. Terminalerne er kompatible med forskelligt udstyr, lige fra dine hardware instrumenter til modulære synths, vintage synthesizere og trommemaskiner.

 
4.500,00 DKK

Pioneer DJ - DDJ-FLX6

Bemærk, der er leveringsproblemer på Pioneer DJ i øjeblikket!

Kontakt butikken for at høre nærmere!

Fang dit publikum med DDJ-FLX6 controlleren. Denne 4-kanals enhed er pakket med et væld af helt nye funktioner og gør det let at hype publikum og optimere dine forestillinger med professinelt lydende scratcheffekter. Tilføj spænding til dine sets, og mix let forskellige stilarter af musik sammen. Uanset hvilken BPM eller tone dit næste nummer er, kan du oprette en spændende overgang. Bare tryk på Merge FX knappen og drej den så hurtigt eller så langsomt, som du vil, for at begynde at opbygge spændingen i musikken.

 
5.000,00 DKK

Denon - MC-2000

Denon MC-2000 DJ controller.

Denon har afsløret en helt ny DJ Controller, som er kompatibel med Traktor Pro 2. Den nye overkommelige controller, døbt MC2000 er optimeret til Native Instrument populære Traktor 2-software og er også udstyret med Traktor LE 2, et snit ned udgave, i boksen.
Ud over dette, er controlleren også fuldt optimeret til Virtual DJ. Den nye controller kan prale af en række Traktor venlige funktioner, herunder fire dæk-kontrol, en browsersession drejeknap samt en dedikeret prøve dæk, og alle hardware-kontroller er lagt ud til at afspejle brugergrænsefladen i Traktor Pro 2.

 
5.195,00 DKK

Pioneer DJ - RMX-500

Bemærk, der er leveringsproblemer på Pioneer DJ i øjeblikket!

Kontakt butikken for at høre nærmere!

Den lette RMX-500 er den mest intuitive multi-FX-enhed på markedet. Der kombinerer alle de bedste funktioner fra klub-standarden RMX-1000, med et forenklet layout, indbygget tilpasning og let adgang til et væld af FX, der kan tilpasses fra hardwaren på farten.

 
5.600,00 DKK

Pioneer DJ - RMX-1000

Bemærk, der er store leveringsproblemer på Pioneer DJ i øjeblikket!

Kontakt butikken for at høre nærmere!

Den omfattende RMX-1000 tilføjer en helt ny retning til effektorer og samplere og leverer et 3-i-1 system med innovativt hardware. RMX-1000 giver dig intuitiv kontrol over flere parametre, plus du kan bruge Pioneers omfattende remixbox redigeringssoftware til at tilpasse hardwaren fuldstændigt og indlæse den med dine egne samples.

 
5.760,00 DKK

Denon - DNMC-6000

Denon controller.

Denon er en af de førende producenter af premium DJ udstyr, nu introducerer Denon DN-MC6000 mixer og MIDI controller, en 4 kanals/8 indgange standalone digital DJ-mixer med MIDI-interface og interne lydkort. Med en forbløffende mængde af funktioner, real-time kanal matrix operation, slank bordplade design, state-of-the-art stål chassis konstruktion og den legendarisk Denon lyd. DN-MC6000 er ​​Denon´s flagskib indenfor controllere. Der også fungerer som et lyd interface (med en 2 ind/2 ud stereo inkluderet lydkort), DN-MC6000, når parret med brugerens software valg, er en turnkey-kontrol løsning til mobile DJs og fest DJs, og et klart omdrejningspunkt for enhver DJ rig.

 
5.895,00 DKK

Pioneer DJ - DJM-450

Bemærk, der er store leveringsproblemer på Pioneer DJ i øjeblikket!

Kontakt butikken for at høre nærmere!

Med funktioner og design, der er nedarvet fra DJM-900NXS2, er denne 2-kanals mixer ideel til at samarbejde med nogen af Pioneers DJ-afspillere eller pladespillere. Magvel-faderen kombineret med en 3-bånds EQ giver dig en sikker fornemmelse når du mixer. Soundcolor FX og Beat FX med parameterstyring åbner for nye kreative muligheder. Og takket være den 64-bit digitale signalprocessor kan du nyde varm lyd i høj kvalitet fra både analoge og digitale lydkilder. DJM-450 er kompatibel med rekordbox, så du kan afspille musik gemt på din PC/Mac.

Med funktioner og design, der er nedarvet fra DJM-900NXS2, er denne 2-kanals mixer ideel til at samarbejde med nogen af vores multiplayers eller pladespillere. Magvel -faderen kombineret med glatte EQ- og kanalfader -kurver giver en sikker fornemmelse af blanding. Lydfarve FX og Beat FX med parameterstyring åbner for nye kreative muligheder. Og takket være den 64-bit digitale signalprocessor kan du nyde varm lyd i høj kvalitet fra både analoge og digitale lydkilder.
DJM-450 er kompatibel med rekordbox, så du kan DJ med spor gemt på din PC/Mac, når du bruger pladespillere og vores kontrolvinyl (fås separat

 
5.910,00 DKK

Pioneer DJ - XDJ-700

Bemærk, der er store leveringsproblemer på Pioneer DJ i øjeblikket!

Kontakt butikken for at høre nærmere!

XDJ-700 afspilleren kommer med en stor touchskærm, et velkendt klublayout, og den arver en lang række funktioner fra sin storebror, XDJ-1000. Dens kompakte størrelse og aftagelige stativ giver gode opsætningsmuligheder for selv den mindste opsætning. Med understøttelse af Pioneers DJ-software kan du forberede og administrere dit musik på en pc eller Mac, inden du skal ud og spille.

XDJ-700 kommer med en stor berøringsskærm, et velkendt klublayout, og den arver en lang række funktioner fra sin storebror, XDJ-1000. Dens kompakte størrelse og aftagelige stativ giver gode opsætningsmuligheder for selv den mindste bod eller hjemmeopstilling.
Med understøttelse af vores gratis rekordbox ™ -software kan du forberede og administrere dine spor på en pc eller Mac, inden du ram

 
5.980,00 DKK

Pioneer DJ - DDJ-SR2

Bemærk, der er store leveringsproblemer på Pioneer DJ i øjeblikket!

Kontakt butikken for at høre nærmere!

DDJ-SR2 controlleren har dedikerede knapper til Serato DJ Pro, så du kan styre softwarefunktionerne med fysiske knapper. Denne 2-kanals controller arver mange funktioner efter Pioneers professionelle DJ-udstyr, med flerfarvede Performance Pads og et rummeligt layout. Da den er kompakt og 18% lettere end DDJ-SR controlleren, er DDJ-SR2 let at transportere til enhver koncert. Nyd den nyeste version af Serato DJ Pro samt Pitch ’n Time DJ-udvidelsespakken, som lader dig blive kreativ med dit musik.

DDJ-SR2 har dedikerede nøglekontroller til Serato DJ Pro, så du kan styre softwarefunktionerne med et tryk på en knap. Denne 2-kanals controller tager efter vores professionelle DJ-gear med flerfarvede Performance Pads og et rummeligt layout. Da den er kompakt og 18% lettere end DDJ-SR, er DDJ-SR2 let at transportere til enhver koncert.
Nyd en komplet pakke inklusive den nyeste version af Serato DJ Pro samt Pitch ’n Time DJ -udvidelsespakken, som lader dig blive kreativ med dit nummer og BPM, selv i ekstreme tempo

 
6.300,00 DKK

Pioneer DJ - DDJ-800

Bemærk, der er store leveringsproblemer på Pioneer DJ i øjeblikket!

Kontakt butikken for at høre nærmere!

DDJ-800 er en 2-kanals DJ-controller, der er beregnet til at tage med dig på farten. Denne bærbare enhed arver layout i klubstil og populære funktioner fra DDJ-1000 controlleren, herunder Jog Displays, og pakker det hele ned i en mindre enhed. Resultatet er en professionel performance controller, som du ikke har problemer med at transportere mellem koncerter til bryllupper, fester og andre steder du spiller.

 
7.500,00 DKK

Pioneer DJ - XDJ-RR

Bemærk, der er store leveringsproblemer på Pioneer DJ i øjeblikket!

Kontakt butikken for at høre nærmere!

Tag dine forestillinger til det næste niveau med XDJ-RR alt-i-et DJ-system til rekordbox. Denne 2-kanals DJ-løsning arver designtræk og væsentlige funktioner fra Pioneers professionelle NXS2 afspiller og mixer og pakker det hele i et let, bærbart system. Som resultat hjælper XDJ-RR dig med at blive fortrolig med klub-standardudstyr, når du overgår fra at være DJ derhjemme til at være DJ til fester på barer og klubber.

 
9.400,00 DKK

Pioneer DJ - DJS-1000

Bemærk, der er store leveringsproblemer på Pioneer DJ i øjeblikket!

Kontakt butikken for at høre nærmere!

Tilføj DJS-1000 til din DJ-opsætning for intuitivt at oprette unikke lyde. Brug den DJ-venlige grænseflade til at sekvensere og loope dine samples, som du ønsker. Med en 7-tommer fuldfarve-touchskærm, 16 flerfarvede performance pads, et væld af ind- og udgange, Live Sampling og forskellige andre intuitive funktioner, vil den der har DJS-1000 i sit DJ-setup, udvikle sig til det næste niveau.

Tilføj DJS-1000 til din DJ-opsætning for intuitivt at oprette unikke lyde og sætninger forud for dit sæt eller på farten. Brug den DJ-venlige grænseflade til at sekvensere og loop dine prøver, som du ønsker.
Med en 7-tommer fuldfarve-berøringsskærm, 16 flerfarvede trinindgangstaster, flerfarvede præstationspuder, et væld af ind- og udgange, Live Sampling og forskellige andre præstationsfunktioner, der har DJS-1000 i kabinen, driver dine sæt til næste nivea

 
10.200,00 DKK

Pioneer DJ - DJM-750MK2

Bemærk, der er leveringsproblemer på Pioneer DJ i øjeblikket!

Kontakt butikken for at høre nærmere!

Tag skridtet videre med DJM-750MK2. En 4-kanals mixer, som arver nøglefunktioner og designelementer fra DJM-900NXS2 mixeren. Takket være 3-bånds EQ'erne og kanalfaderne kan du udføre problemfrie mixes, og med Magvel crossfaderen får du en præcis og sikker føling under selv de mest komplicerede scratchteknikker. Med den 64-bit digitale signalprocessor kan du nyde din musik i høj kvalitet fra både analoge og digitale lydkilder. 

 
10.300,00 DKK

Pioneer DJ - XDJ-1000MK2

Bemærk, der er leveringsproblemer på Pioneer DJ i øjeblikket!

Kontakt butikken for at høre nærmere!

Baseret på sin forgænger forbedrer XDJ-1000MK2 brugervenligheden gennem forbedret track-browsing og understøttelse af FLAC- og ALAC-lydfiler i høj opløsning. Den arver det store jog-hjul og 7-tommer, touchskærm i fuld farve fra CDJ-2000NXS2, samt funktioner som 8 Hot Cues og Quantize.

 
11.000,00 DKK

Pioneer DJ - DDJ-1000

Bemærk, der er leveringsproblemer på Pioneer DJ i øjeblikket!

Kontakt butikken for at høre nærmere!

Få mest muligt ud af rekordbox's forbedrede nye funktioner med Pioneers dedikerede 4-kanals DJ-controller. Med det professionelle layout, der er nedarvet fra flagskibets NXS2-modeller, er dette den bærbare, kompakte løsning til at optræde til fester og arrangementer. DDJ-1000 har helt nye high definition LCD-skærme på hvert joghjul, så du kan holde øjnene intuitivt på dækket.

 
11.000,00 DKK

Pioneer DJ - XDJ-RX3

Pioneer XDJ-RX3

XDJ-RX3 er en opgradering af den populære XDJ-RX, kombineret med funktioner og egenskaber fra flagskibs NXS2-serien. Dette 2-dækkede, 2-kanals alt-i-et-system giver en professionel DJ-oplevelse, uanset om du slutter det til rekordbox via din bærbare computer, eller spiller musik der er gemt på en USB-stik.
XDJ-RX3 kan prale af en stor, 7-tommer touchskærm med QWERTY-søgning plus funktioner nedarvet fra CDJ-2000NXS2 og DJM-9000NXS2, herunder Sound Color FX og Beat FX. De 8 store, flerfarvede Performance Pads giver dig jævn kontrol over Hot Cues, Beat Loop, Slip Loop og Beat Jump. Tag din forestillinger til det næste niveau, mens du nyder den lethed og bærbarhed, der tilbydes af en alt-i-en-løsning.

 
15.800,00 DKK

Pioneer DJ - DJM-S11

Bemærk, der er leveringsproblemer på Pioneer DJ i øjeblikket!

Kontakt butikken for at høre nærmere!

Udvikl dine evner med DJM-S11. Denne nye professionelle 2-kanals battlemixer forbedrer forskellige elementer fra sin forgænger, DJM-S9, og tilbyder et væld af helt nye funktioner, der hjælper dig med at spille intuitivt og mere frit med Serato DJ Pro eller rekordbox. En 4,3 tommer brugerdefinerbar touchskærm giver alle de oplysninger, du har brug for. Analyser sange, tjek bølgeformer, og skift teksturen i musikken med TOUCH FX. Med Touch MIDI kan du styre funktioner i din DJ -software direkte uden at røre din bærbare computer.

 
16.500,00 DKK

Pioneer DJ - DJM-900NXS2

Bemærk, der er store leveringsproblemer på Pioneer DJ i øjeblikket!

Kontakt butikken for at høre nærmere!

Tag din evner til nye højder med DJM-900NXS2, der har Pioneers 64-bit mixerprocessor til at levere en varm, naturlig analog lyd. Analog støj reduceres også gennem forbedrede præ-amp og output kredsløb. EQ- og fader-kurverne er blevet finjusteret og FX-kontrollen er forbedret for at give dig flere kreative muligheder. Plus DJM-900NXS2 mixeren har en uafhængig Send/Return, 4 phono-indgange og 2 USB-porte, hvilket giver dig fleksibilitet til at konfigurere den på din egen måde. 

 
19.210,00 DKK

Denon - Prime 4 +

Denon Prime 4+ helt ny model levering NU.

Command every gig, audience, genre, event and location! The multicore processor powered PRIME 4 makes your entire music collection available, with no laptop needed, transparently connecting you into your performance. With 4-deck hardware control and advanced touchscreen workflow, you’re all set to handle any DJ set, anywhere, anytime.

The PRIME 4, can also be used as a controller to control both Serato DJ Pro and Virtual DJ. Sideline the laptop and navigate your music library, view waveforms and select decks via PRIME 4’s 10.1” Touchscreen. Control and sculpt powerful FX directly from PRIME 4 and add multi-function performance pads to further spice up the mix.

 
18.999,00 DKK

Pioneer DJ - CDJ-3000

Bemærk, der er leveringsproblemer på Pioneer DJ i øjeblikket!

Kontakt butikken for at høre nærmere!

Forøg din kreative frihed med Pioneers nyudviklede flagskibsmulti-afspiller, CDJ-3000. Denne robuste enhed drives af en ny MPU og er pakket med specialudviklede komponenter af høj kvalitet og innovative funktioner. MPU (mikrobehandlingsenheden) er den første der nogensinde er inkorpereret i en CDJ. Den driver enheden, leverer en stabil ydeevne og muliggør avancerede nye funktioner og skaber en bedre samlet DJ-oplevelse. Afspil rekordbox-analyseret musik fra et USB-drev, tilslut en bærbar computer med USB-HID-kontrol eller tilslut din iPhone til CDJ-3000 afspilleren via et USB-kabel med en Lightning til USB3 adapter og mix fra rekordbox iOS appen.

 
19.900,00 DKK

Pioneer DJ - XDJ-XZ

Bemærk, der er leveringsproblemer på Pioneer DJ i øjeblikket!

Kontakt butikken for at høre nærmere!

XDJ-XZ er et professionelt alt-i-et DJ-system, der er perfekt til events på enten barer eller klubber. Uanset hvor du bruger det, giver XDJ-XZ dig alle de funktioner, du har brug for. Dette 4-kanals system har et professionelt layout, der afspejler Pioneers klub-standard NXS2-opsætning. Animer dine sæt med 14 professionelle Beat FX og 6 Sound Color FX, og udløs softwarespecifikke funktioner ved hjælp af de 16 flerfarvede Performance Pads. Overlegen klub-klar lyd og et væld af avancerede funktioner, der til enhver tid er lige ved hånden med denne robust og enkelt byggede enhed.

 
21.000,00 DKK

Pioneer DJ - DJM-V10

Bemærk, der er store leveringsproblemer på Pioneer DJ i øjeblikket!

Kontakt butikken for at høre nærmere!

Skab en ny lyd med DJM-V10. Den er bygget til at give de mest kreative DJs mulighed for at lave originale lydbilleder. Denne 6-kanals enhed er fyldt med unikke funktioner og producerer varm lyd fuld af energi og nærvær. Så tag fuld kontrol over dit mix og gør dig klar til at skabe noget, som publikum aldrig har hørt før, enten solo eller back-to-back med en anden DJ.

Smid en ny lyd med DJM-V10; en ny blandemaskine, født af frisk tankegang. Det er bygget til at give de mest kreative DJ'er mulighed for at lave originale lydbilleder.
Denne 6-kanals enhed-fyldt med unikke funktioner-producerer varm lyd fuld af energi og nærvær. Så tag fuld kontrol over dit mix og gør dig klar til at skabe noget, som publikum aldrig har hørt før-enten optræder solo eller back-to-back med en anden DJ

 
27.500,00 DKK