DJ Pult/Controller

Disse DJ pulte/controllere er til dig der vil tage skridtet videre mod en DJ karriere.

Før i tiden bestod en DJ pult af to pladespillere og en mixer. I dag er musikken digital og ligger som regel på USB stik når DJs spiller op på diverse diskoteker ude i byen. Hos KT Radio har vi især fokus på Pioneer, da de er de førende inden for faget. Tag et kig på vores udvalg af DJ pulte/controllere, hvor professionelt DJ-software som Serato, Tractor og Rekordbox medfølger.
Controllerne er med performance-pads og dobbelt-deck-kontrol, men skal være tilsluttet en computer med DJ-software installeret, for at virke optimalt. Dette skyldes at controllerne ikke kommer med selvstændige skærme, dog er der enkelte undtagelser. Pultene derimod, har både egne skærme, cd- og usb-indgange, og fungerer derfor selvstændigt. Alt i alt giver disse produkter rigtig mange fede muligheder for at lave fede mixes.

Pioneer Pro - DDJ-200

Prisstræk DJ Controller fra Pioneer.

 

Denne controller er velegnet for nybegyndere og letøvede. DDJ-200 er det perfekte udgangspunkt for enhver, der ønsker at begive sig ind i DJ-verdenen, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Controllerens mixersektion er udstyret med en 3-bånds EQ, på hver af de to kanaler, der giver dig mulighed for at mixe mellem musiknumre problemfrit. Derudover er den også udstyret med 16 pads, der kan indstilles som det passer dig. 
Kort sagt vil denne controller give dig alle nødvendige redskaber for at blive en dygtig DJ.

Denne controller er velegnet for nybegyndere og letøvede. DDJ-200 er det perfekte udgangspunkt for enhver, der ønsker at begive sig ind i DJ-verdenen, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Controllerens mixersektion er udstyret med en 3-bånds EQ, på hver af de to kanaler, der giver dig mulighed for at mixe mellem musiknumre problemfrit. Derudover er den også udstyret med 16 touchpads, der kan indstilles som det passer dig i Rekordbox DJ-software. 
Kort sagt vil denne controller give dig alle nødvendige redskaber for at blive en dygtig DJ.

 

 
1.299,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-SB3

Super controller til prisen

Denne controller er velegnet for nybegyndere og letøvede. Den er blevet opgraderet med 4-deck kontrol og dedikerede knapper til at skifte mellem kanalerne uden besvær. Kort sagt så vil denne controller give dig mulighed for at blive en dygtig DJ.

 
1.999,00 DKK

Pioneer - DDJ-400

Prisstræk DJ Controller fra Pioneer.

Denne controller er velegnet for nybegyndere og letøvede. DDJ-400 er det perfekte udgangspunkt for enhver, der ønsker at begive sig ind i DJ-verdenen, uden at gå på kompromis med kvaliteten eller tilgængelige funktioner. Controllerens mixersektion er udstyret med en 3-bånds EQ, på hver af de to kanaler, der giver dig mulighed for at mixe mellem musiknumre problemfrit. Derudover er den også udstyret med 16 touchpads, der kan indstilles som det passer dig i Rekordbox DJ-software. Hertil er DDJ-400 controlleren udstyret med en effekt- og loopsektion, akkurat som på de berømte CDJ/DJM pulte.  
Kort sagt vil denne controller give dig alle nødvendige redskaber for at blive en dygtig DJ.

 
2.195,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-WeGO4

Kompakt DJ-software-controller i flere farver.

Tag dine første skridt ind i DJ-verden med den kompakte DDJ-WeGO4. Den har alt hvad du skal bruge inden for både hot cues, sampler og PAD FX. Det eneste du skal gøre for, at komme i gang er, at tilslutte din computer, tablet eller smartphone. Udover en fremragende DJ controller, så medfølger der en licensnøgle til Recordbox DJ softwaren.

 
2.695,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-FLX6

4-kanals USB / computer controller fra Pioneer Pro.

Denne 4-kanals DJ controller er helt perfekt til den ambitiøse DJ der enten bruger Recordbox eller Serato DJ's aller nyeste og forbedrede funktioner. Her får du en controller hvor kun fantasien sætter grænser. Den er opbygget ligesom et klassisk CDJ/DJM system og giver derfor en af de mest professionele oplevelser til dato.  

 
4.600,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-SR2

Super DJ controller med dedikerede key controls til Serato DJ.

DDJ-SR2 er en dedikeret Serato DJ controller. Dette 2-kanals vidunder er udstyret med flerfarvede performance pads. En fantastisk Controller til den ambitiøse Serato-DJ, der gerne vil have en lækker, kompakt og brugervenlig løsning. 

 
5.195,00 DKK

Denon - MC-2000

Denon MC-2000 DJ controller.

Denon har afsløret en helt ny DJ Controller, som er kompatibel med Traktor Pro 2. Den nye overkommelige controller, døbt MC2000 er optimeret til Native Instrument populære Traktor 2-software og er også udstyret med Traktor LE 2, et snit ned udgave, i boksen.
Ud over dette, er controlleren også fuldt optimeret til Virtual DJ. Den nye controller kan prale af en række Traktor venlige funktioner, herunder fire dæk-kontrol, en browsersession drejeknap samt en dedikeret prøve dæk, og alle hardware-kontroller er lagt ud til at afspejle brugergrænsefladen i Traktor Pro 2.

 
5.195,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-800

Professionelt DJ set-up to-go fra Pioneer Pro. 

DDJ-800 er en alt-i-én controller med mange af de kendte funktioner fra flagskibsserien CDJ/DJM. Denne pult klarer uden problemer langt de fleste opgaver såsom natklub, cocktailbar, mobiljobs, og den er et kompakt og attraktivt alternativ til en komplet pult, uden at gå på kompromis med kvaliteten og valgmulighederne. Den nye DDJ-800 kommer med modificerbart Jog Display, så al information en DJ behøver om sit nusiknummer kan blive vist i midten af hver Jog Wheel. Dertil er der de 8 store multifarvede Performance Pads der sikrer suveræn kontrol over Hot Cues, Beat Loop, Slip Loop og Beat Jump. Funktioner der alle sammen er med til at gøre dit DJ sæt unikt.

 
6.699,00 DKK

Denon - DNMC-6000

Denon controller.

Denon er en af de førende producenter af premium DJ udstyr, nu introducerer Denon DN-MC6000 mixer og MIDI controller, en 4 kanals/8 indgange standalone digital DJ-mixer med MIDI-interface og interne lydkort. Med en forbløffende mængde af funktioner, real-time kanal matrix operation, slank bordplade design, state-of-the-art stål chassis konstruktion og den legendarisk Denon lyd. DN-MC6000 er ​​Denon´s flagskib indenfor controllere. Der også fungerer som et lyd interface (med en 2 ind/2 ud stereo inkluderet lydkort), DN-MC6000, når parret med brugerens software valg, er en turnkey-kontrol løsning til mobile DJs og fest DJs, og et klart omdrejningspunkt for enhver DJ rig.

 
4.299,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-SX3

Pioneer DJ controller med Serato DJ i sort finish.

DDJ-SX3 er en 4 kanals Controller til Serato DJ med dedikerede knapper til Serato flip. DDJ-SX3 kan bl.a. benyttes med 3 mikrofoner, og tillader samtidig tilslutning af 2 computere, for maksimal fleksibilitet.

 
7.999,00 DKK

Pioneer Pro - XDJ-RR

Rekordbox combo-controller med netværksfunktioner og remotebox.

XDJ-RR er en alt-i-en 2 kanals DJ controller fra Pioneer. Controlleren kan fungere fuldstændig selvstændigt. XDJ-RR leveres med Pioneers Rekordbox software, du skal blot aktivere din konto, og straks er du igang som fuldblods DJ. Udseende samt mange af funktionaliteterne er nedarvet direkte fra den professionelle NXS2 serie.

 
8.499,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-1000

En af de mest dedikerede DJ controllere Pioneer nogensinde har lavet.

Denne DJ controller er helt perfekt til den ambitiøse DJ. Med Recordbox DJ's aller nyeste og forbedrede funktioner, får du en controller hvor kun fantasien sætter grænser. Den er opbygget ligesom et klassisk CDJ-DJM system og giver derfor en af de mest professionele oplevelser til dato. Modsat DDJ-800 controlleren har denne DJ controller 4-kanaler, hvilket lader dig tænke mere kreativt og løfte dine DJ-sets til næste niveau. 

 
8.949,00 DKK

Pioneer Pro - XDJ-RX2

USB / computer controller fra Pioneer.

XDJ-RX2 er en alt-i-én pult med mange af de kendte funktioner fra flagskibsserien CDJ-2000NXS2/DJM-900NXS2. Denne pult klarer uden problemer langt de fleste opgaver såsom natklub, cocktailbar og til mobiljobs, og den er et kompakt og attraktivt alternativ til en komplet flagskibspult uden at gå på kompromis med kvaliteten og valgmulighederne. Den nye XDJ-RX2 kommer med en stor 7" touch skærm med QWERTY keyboard, browse-drejeknappen, Needle Search, track filter, short cuts, Sound Colour FX og Beat FX. De 8 store multifarvede Performance Pads sikrer suveræn kontrol over Hot Cues, Beat Loop, Slip Loop og Beat Jump. Funktioner der alle sammen er med til at gøre dit DJ sæt unikt.

 
12.795,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-RZ

4-kanals Pioneer DJ controller af helt ekstra-ordinær kvalitet.

Top-flight DDJ-RZ er den første professionelle, indbyggede controller til Rekordbox DJ, som giver dig fleksibiliteten til at forberede dine spor i Rekordbox ™ og derefter få plug-and-play-ydeevne direkte fra din bærbare computer. Controlleren spejler DJ-programmets layout præcist for at muliggøre intuitive præstationer. Udstyret med en magnetisk crossfader i klubkvalitet, to USB-lydkort og den nye Oscillator-sampler - hvilket gør det til en seriøs performer til den professionelle kabine. Du får en gratis rekordbox dj licensnøgle bundtet med denne controller.

 
16.249,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-SZ2

En af de mest ambitiøse DJ controllere på markedet.

DDJ-SZ2 er med de seneste opgraderinger fra Serato DJ softwaren, fuldstændig kampklar til både key sinc, pitch play og serato flip. Den bygger derfor på mange af forgængerens fundamentale funktioner. En super controller til den erfarne Serato-DJ.

 
16.350,00 DKK

Pioneer Pro - XDJ-XZ

Alt-i-et bærbart DJ system med 4 kanaler fra Pioneer Pro. 

Dette 4-kanals alt-i-et DJ system er helt perfekt til den ambitiøse DJ. Med Recordbox DJ's aller nyeste og forbedrede funktioner, får du en pult hvor kun fantasien sætter grænser. Den er opbygget ligesom et klassisk CDJ-DJM system og giver derfor en af de mest professionele oplevelser til dato.  

 
16.499,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-RZX

En af de bedste DJ controllere Pioneer nogensinde har lavet.

DDJ-RZX er den første controller hvor du kan mixe videoer og lyd sammen. Der er blevet taget de bedste features fra CDJ/DJM serien hvor Pioneer virkelig har formået at skabe et fantastisk produkt. Der er indbygget 3 touchskærme, så du både kan vælge mellem sange utrolig let, men også loope sangene bedre. Derudover får du en gratis licensnøgle til Recordbox Video.

 
22.899,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-750 & CDJ-850

Samlet Pioneer pult.

Bestående af 1 stk. DJM-750 og 2 stks. CDJ-850.

Hvis man kender til Pioneers professionele udstyr, så har man helt sikkert også stødt på den ældre DJM-700 mixer. Afløseren har efterhånden været på markedet i noget tid, men vi kan så godt lide at skrive hvor meget bedre den egentlig er.

I forhold til sin forgænger CDJ-800MK2 byder CDJ-850 på væsentlige forbedringer. Dette deck er designet til at føles og fungere som et CDJ-900 eller CDJ-2000 og er kompatibelt med rekordbox, samtidig med at prisen stadig er overkommelig. Uanset kilde – CD, USB (flash-drev eller disk) eller direkte fra PC eller Mac – passer dette deck til din arbejdsform. Det understøtter MP3-, AAC-, AIFF- og WAV-filer (op til en professionel 24-bit WAV).

 
24.397,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-850 & CDJ-850

Fantastisk DJ pult fra Pioneer

Bestående af 1 stk. DJM-850 og 2 stks. CDJ-850

DJM-850 kombinerer fremtidssikret teknologi med DJ'ens foretrukne funktioner. Mixeren byder på et utal af kreative muligheder og en DJ-oplevelse uden sidestykke med sin plug-and-play-funktion og sine prækonfigurerede effekter i studiokvalitet, der er tilgængelige ved et tryk på en knap.

I forhold til sin forgænger CDJ-800MK2 byder CDJ-850 på væsentlige forbedringer. Dette deck er designet til at føles og fungere som et CDJ-900 eller CDJ-2000 og er kompatibelt med rekordbox, samtidig med at prisen stadig er overkommelig. Uanset kilde – CD, USB (flash-drev eller disk) eller direkte fra PC eller Mac – passer dette deck til din arbejdsform. Det understøtter MP3-, AAC-, AIFF- og WAV-filer (op til en professionel 24-bit WAV).

 
27.999,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-900 NSX og CDJ-2000 NXS mkII

DJ pult fra Pioneer, komplet 2 stk. CDJ-2000Nexus mkll & 1 stk. DJM-900 Nexus

Pioneer DJM-900 Nexus mixer er legenden af mixer til den kompromisløse DJ. Den byder på nyeste teknik som fader, sound EFFEKT modul på alle kanaler for det ultimative mix. Blandt DJM-900's andre goder kan fast nævnes, balanceret out-put, Out-put odB, -6dB, -12db, bas, mid, diskant regulering. En sand multimixer til entusiasten.

Pioneer introducerer et stort spring fremad for den CDJ-serie, der er standard i klubberne: CDJ-2000 Nexus – Deres nye professionelle afspiller til den digitale tidsalder. CDJ-2000 bruser med frisk DNA og kan spille musik fra flere kilder, bl.a. CD, DVD, USB-lagerenheder og SD-hukommelseskort. Den har også den revolutionerende, nye DJ-software til styring af musikdatabaser: rekordbox™. Baseret på deres ‘Prepare & Perform’-koncept fungerer rekordbox (til både Mac og PC) ligesom den førende software til styring af musikdatabaser, men den er mere kreativ og mere DJ-venlig.

 
49.999,00 DKK