DJ Controller

Daisy o­n the Ohoopee

En samlet DJ pult til dig der vil tage skridtet videre.

Professionelt med Serato eller Tractor DJ-software medfølger. Nogen med performance-pads og dobbelt-deck-kontrol. Rigtig mange fede muligheder for at lave fede mixes.

Pioneer Pro - DDJ-SP1

Add-on Serato DJ-controller.

Tilføj helt enkelt DigitalDJ-SP1 til et system, som understøtter mixing og scratching med Serato DJ, og anvend de forudindstillede knapper og regulatorer til at sætte gang i seks samples, otte hot cues og mere end 30 FX, der er drevet af iZotope; uden at du behøver røre et tastatur eller en mus.

 
1.599,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-SB3

Super controller til prisen

Denne controller er velegnet for nybegyndere og letøvede. Den er blevet opgraderet med 4-deck kontrol og dedikerede knapper til at skifte mellem kanalerne uden besvær. Kort sagt så vil denne controller give dig mulighed for at blive en dygtig DJ.

 
1.999,00 DKK

Pioneer - DDJ-400

Prisstræk DJ Controller fra Pioneer.

Denne controller er velegnet for nybegyndere og letøvede. DDJ-400 er det perfekte udgangspunkt for enhver, der ønsker at begive sig ind i DJ-verdenen, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Controllerens mixersektion er udstyret med en 3-bånds EQ, på hver af de to kanaler, der giver dig mulighed for at mixe mellem musiknumre problemfrit. Derudover er den også udstyret med 16 pads, der kan indstilles som det passer dig. 

Kort sagt vil denne controller give dig alle nødvendige redskaber for at blive en dygtig DJ.

 
2.195,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-WeGO4

Kompakt DJ-software-controller i flere farver.

Tag dine første skridt ind i DJ-verden med den kompakte DDj-WeGO4. Den har alt hvad du skal bruge inden for både hot cues, sampler og PAD FX. Det eneste du skal gøre for, at komme i gang er, at tilslutte din computer, tablet eller smartphone. Udover en fremragende DJ controller, så medfølger der en licensnøgle til Recordbox DJ softwaren.

 
2.695,00 DKK

Denon - MC-2000

Denon MC-2000 DJ controller.

Denon har afsløret en helt ny DJ Controller, som er kompatibel med Traktor Pro 2. Den nye overkommelige controller, døbt MC2000 er optimeret til Native Instrument populære Traktor 2-software og er også udstyret med Traktor LE 2, et snit ned udgave, i boksen.
Ud over dette, er controlleren også fuldt optimeret til Virtual DJ. Den nye controller kan prale af en række Traktor venlige funktioner, herunder fire dæk-kontrol, en browsersession drejeknap samt en dedikeret prøve dæk, og alle hardware-kontroller er lagt ud til at afspejle brugergrænsefladen i Traktor Pro 2.

 
5.195,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-SR2

Super DJ controller med dedikerede key controls til Serato DJ.

DDJ-SR2 er en dedikeret Serato DJ controller. Dette 2-kanals vidunder er udstyret med flerfarvede performance pads. En fantastisk Controller til den ambitiøse DJ, der gerne vil have en lækker, kompakt og brugervenlig løsning. 

 
5.195,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-SX3

Pioneer DJ controller med Serato DJ i sort finish.

DDJ-SX3 er en 4 kanals Controller til Serato DJ med dedikerede knapper til Serato flip. DDJ-SX3 kan bl.a. benyttes med 3 mikrofoner, og tillader samtidig tilslutning af 2 computere, for maksimal fleksibilitet.

 
7.999,00 DKK

Pioneer Pro - XDJ-RR

Rekordbox combo-controller med netværksfunktioner og remotebox.

XDJ-RR er en alt-i-en 2 kanals DJ controller fra Pioneer. Controlleren kan fungere fuldstændig selvstændigt. XDJ-RR leveres med Pioneers Rekordbox software, du skal blot aktivere din konto, og straks er du igang som fuldblods DJ. Udseende samt mange af funktionaliteterne er nedarvet direkte fra den professionelle NXS2 serie.

 
8.499,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-1000

En af de mest dedikerede DJ controllere Pioneer nogensinde har lavet.

Denne 4-kanals DJ controller er helt perfekt til den ambitiøse DJ. Med Recordbox DJ's aller nyeste og forbedrede funktioner, får du en controller hvor kun fantasien sætter grænser. Den er opbygget ligesom et klassisk CDJ-DJM system og giver derfor en af de mest professionele oplevelser til dato.  

 
8.949,00 DKK

Pioneer Pro - XDJ-RX2

USB / computer controller fra Pioneer.

XDJ-RX2 er en alt-i-én pult med mange af de kendte funktioner fra flagskibsserien CDJ-2000NXS2/DJM-900NXS2. Denne pult klarer uden problemer langt de fleste opgaver såsom natklub, cocktailbar og til mobiljobs, og den er et kompakt og attraktivt alternativ til en komplet flagskibspult uden at gå på kompromis med kvaliteten og valgmulighederne. Den nye XDJ-RX2 kommer med en stor 7" touch skærm med QWERTY keyboard, browse-drejeknappen, Needle Search, track filter, short cuts, Sound Colour FX og Beat FX. De 8 store multifarvede Performance Pads sikrer suveræn kontrol over Hot Cues, Beat Loop, Slip Loop og Beat Jump. Funktioner der alle sammen er med til at gøre dit DJ sæt unikt.

 
12.795,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-RZ

4-kanals Pioneer DJ controller af helt ekstra ordinær kvalitet.

Top-flight DDJ-RZ er den første professionelle, indbyggede controller til rekordbox dj, som giver dig fleksibiliteten til at forberede dine spor i rekordbox ™ og derefter få plug-and-play-ydeevne direkte fra din bærbare computer. Controlleren spejler DJ-programmets layout præcist for at muliggøre intuitive præstationer. Udstyret med en magnetisk krydsfader i klubkvalitet, to USB-lydkort og den nye Oscillator-sampler - hvilket gør det til en seriøs performer til den professionelle kabine. Du får en gratis rekordbox dj licensnøgle bundtet med denne controller.

 
16.249,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-SZ2

En af de mest ambitiøse DJ controllere på markedet.

DDJ-SZ2 er med de seneste opgraderinger fra Serato DJ softwaren, fuldstændig kampklar til både key sinc, pitch play og serato flip. Den bygger derfor på mange af forgængerens fundamentale funktioner. En super controller til den erfarne DJ.

 
16.350,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-RZX

En af de bedste DJ controllere Pioneer nogensinde har lavet.

DDJ-RZX er den første controller hvor du kan mixe videoer og lyd sammen. Der er blevet taget de bedste features fra CDJ og DJM serien hvor Pioneer virkelig har formået at skabe et fantastisk produkt. Der er indbygget 3 touchskærme, så du både kan vælge mellem sange utrolig let, men også kan loope sangene bedre. Derudover får du en gratis licensnøgle til Recordbox Video.

 
22.899,00 DKK