DJ Udstyr | KT Radio

DJ Udstyr

DJ Udstyr

Disc jockeyen er den centrale person når der skal holdes fest. Hans håndværk styrer stemningen og sætter tempoet for festen.
Af allerstørste vigtighed er derfor, at DJen har det helt rigtige udstyr til sin rådighed

Hos os finder du alt hvad du behøver for at fuldføre din DJ-opsætning. Vi har et bredt udvalg af DJ-afspillere, -mixere, -controllere, -samplere og andet. Dette udstyr understøttes af professionelt DJ-software som Rekordbox, Serato og Traktor.

Pioneer DJ - DDJ-200

DJ controller fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

Begynd som DJ med Pioneers brugervenlige DDJ-200 smart DJ-controller. Den er let og kompakt med et professionelt layout, der hjælper dig med at lære at mixe. Sæt dit eget twist på musikken, mens du mixer til venner og til fester. Afspil numre via din smartphone eller PC/Mac ved hjælp af en række forskellige DJ-apps og software.

Denne controller er velegnet for nybegyndere og letøvede. DDJ-200 er det perfekte udgangspunkt for enhver, der ønsker at begive sig ind i DJ-verdenen, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Controllerens mixersektion er udstyret med en 3-bånds EQ, på hver af de to kanaler, der giver dig mulighed for at mixe mellem musiknumre problemfrit. Derudover er den også udstyret med 16 pads, der kan indstilles som det passer dig. 
Kort sagt vil denne controller give dig alle nødvendige redskaber for at blive en dygtig DJ.

 
1.299,00 DKK

Pioneer DJ - DDJ-SP1

Sub DJ controller fra Pioneer.

Bemærk prisen er pr. stk.

Føj DDJ-SP1 til en DJ-opsætning der understøtter mixing og scratching med Serato DJ Pro. Ekempelvis en bærbar computer eller en CDJ afspiller med en DJM-S3 mixer, og brug de forudindstillede knapper og skiver til at udløse 6 samples, 8 Hot Cues og mere end 30 FX, uden at det bliver nødvendigt at røre ved et tastatur eller en mus.

 
1.599,00 DKK

Pioneer DJ - DDJ-SB3

DJ controller fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

Pioneer har kombineret de populære funktioner i DDJ-SB2 controlleren med deres førende Serato DJ-controllere for at gøre det nemmere og mere tilgængeligt at øve sig som DJ. Det ideelle værktøj til begyndere, der ønsker at finpudse deres evner. Denne 2-kanals controller er let at navigere med et professionelt layout inspireret af Pioneers top DDJ-S-serie. Lær at mestre Serato DJ Lite, og når du er klar, kan du købe Serato DJ Pro for at komme videre på den selv samme controller. 

 
1.999,00 DKK

Pioneer DJ - DDJ-400

DJ controller fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

At øve sig som DJ har aldrig været lettere end med Pioneers DDJ-400 2-kanals DJ-controller til rekordbox. Den er pakket med funktioner, der hjælper dig med bekvemt at udvikle dine evner. Denne controller afspejler layoutet fra Pioneers flagskibs NXS2-pulte, med delte elementer som dedikerede cue-knapper, Beat FX, CDJ identiske looping-knapper og meget mere. Som et resultat vil deres avancerede DJ-udstyr føles naturligt at bruge, når du er klar til at komme videre.

 
2.195,00 DKK

Pioneer DJ - DDJ-XP2

Sub DJ controller fra Pioneer.

Bemærk prisen er pr. stk.

Udvid din DJ-opsætning med DDJ-XP2 add-on DJ-controlleren til rekordbox og Serato DJ Pro. Uanset hvilken DJ-applikation du er vant til, vil denne DJ-hardware give dig mulighed for at få mere ud af det end nogensinde før. Denne DDJ-XP1-udvikling tilføjer originalens funktionalitet uden at gå på kompromis med det intuitive layout og solide byggekvalitet. Dens robuste konstruktion og skridsikre gummi-surround betyder, at du kan ramme den så hårdt som du vil.

 
2.899,00 DKK

Pioneer DJ - DJM-250MK2

DJ mixer fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

Pioneers DJM-250MK2 mixer har arvet nogle af de professionelle funktioner der sidder i den populære DJM-900NXS2, såsom en Magvel crossfader og Sound Color FX filter. Teknologien på denne mixer resulterer i en varm lyd i høj kvalitet fra både analoge og digitale kilder. Plus det indbyggede lydkort lader dig tilslutte mixeren til din PC/Mac så du kan bruge rekordbox i samspil med CDJ afspillere. Eller tilslut DJM-250MK2 mixeren til pladespillere, og brug rekordbox til at scratche og mixe med digitale filer, der er gemt på din computer.

 
2.999,00 DKK

Pioneer DJ - RMX-500

Remix station fra Pioneer.

Bemærk prisen er pr. stk.

Den lette RMX-500 er den mest intuitive multi-FX-enhed på markedet. Der kombinerer alle de bedste funktioner fra klub-standarden RMX-1000, med et forenklet layout, indbygget tilpasning og let adgang til et væld af FX, der kan tilpasses fra hardwaren på farten.

 
3.249,00 DKK

Pioneer DJ - DJM-S3

DJ mixer fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

Takket være det indbyggede lydkort er denne 2-kanals mixer klar til Serato DJ Pro, så snart du pakker den ud. Med en meget holdbar Magvel crossfader, arvet fra DJM-900NXS2 mixeren, leverer DJM-S3 mixeren en jævn og præcis respons. Det scratchvenlige layout skaber mere plads til, at du kan være kreativ når du spiller. Ingen grund til at være forsigtig, DJM-S3 er bygget til at modstå intense bevægelser. Og for at bringe endnu mere kreativitet til dine forestilinger kan du tilslutte DDJ-SP1-controlleren og bruge dens store Performance Pads til kontrol af mange Serato DJ Pro-funktioner, herunder dens FX.

Takket være det indbyggede lydkort er denne 2-kanals mixer Serato DJ Pro aktiveret, så snart du pakker det ud. Med en meget holdbar Magvel crossfader, arvet fra DJM-900NXS2, leverer DJM-S3 en jævn og præcis respons.
Det ridsevenlige layout skaber mere plads til, at du kan være kreativ i kabinen. Ingen grund til at gå let, DJM-S3 er bygget til at modstå intense præstationer. Og for at bringe endnu mere kreativitet til dine præstationer kan du tilslutte DDJ-SP1-controlleren og bruge dens store Performance Pads til taktil styring af mange Serato DJ Pro-funktioner, herunder dens FX.

 
4.085,00 DKK

Pioneer DJ - TORAIZ AS-1

Analog synthesizer fra Pioneer.

Bemærk prisen er pr. stk.

AS-1 er det andet musikinstrument i Pioneers TORAIZ-serie, en monofonisk analog synthesizer, der bringer nye kreative muligheder til studiet og scenen. Dens intuitive betjening inkluderer parameterknapper, der lader dig foretage både subtile og dramatiske ændringer i tonen i din musik for at skabe din egen personlige lyd. Plus du kan bruge tastaturet og skyderen i touchpad-stil til at manipulere lyde under forestillinger.

 
4.099,00 DKK

Pioneer DJ - TORAIZ SQUID

Dynamisk sequencer fra Pioneer.

Bemærk prisen er pr. stk.

Lås op for ubegrænset kreativitet med SQUID multitrack sequenceren. En del af Pioneers TORAIZ-serie med musikinstrumenter og produktionsudstyr. Dette inspirationsværktøj vil være hjerteslaget i dit studie og live-opsætninger. SQUID styrer din arbejdsgang og giver dig chancen for at udvikle nye musikstilarter, når du skaber unikke sekvensmønstre med ét tryk på en knap. Tilslut, synkroniser og styr samtidigt op til 16 instrumenter via dets flere input/output. Terminalerne er kompatible med forskelligt udstyr, lige fra dine hardware instrumenter til modulære synths, vintage synthesizere og trommemaskiner.

 
4.499,00 DKK

Pioneer DJ - DDJ-FLX6

DJ controller fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

Fang dit publikum med DDJ-FLX6 controlleren. Denne 4-kanals enhed er pakket med et væld af helt nye funktioner og gør det let at hype publikum og optimere dine forestillinger med professinelt lydende scratcheffekter. Tilføj spænding til dine sets, og mix let forskellige stilarter af musik sammen. Uanset hvilken BPM eller tone dit næste nummer er, kan du oprette en spændende overgang. Bare tryk på Merge FX knappen og drej den så hurtigt eller så langsomt, som du vil, for at begynde at opbygge spændingen i musikken.

 
4.600,00 DKK

Pioneer DJ - XDJ-700

DJ afspiller fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

XDJ-700 afspilleren kommer med en stor touchskærm, et velkendt klublayout, og den arver en lang række funktioner fra sin storebror, XDJ-1000. Dens kompakte størrelse og aftagelige stativ giver gode opsætningsmuligheder for selv den mindste opsætning. Med understøttelse af Pioneers DJ-software kan du forberede og administrere dit musik på en pc eller Mac, inden du skal ud og spille.

XDJ-700 kommer med en stor berøringsskærm, et velkendt klublayout, og den arver en lang række funktioner fra sin storebror, XDJ-1000. Dens kompakte størrelse og aftagelige stativ giver gode opsætningsmuligheder for selv den mindste bod eller hjemmeopstilling.
Med understøttelse af vores gratis rekordbox ™ -software kan du forberede og administrere dine spor på en pc eller Mac, inden du ram

 
4.799,00 DKK

Pioneer DJ - CDJ-350

DJ afspiller fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

CDJ-350 afspilleren arver mange funktioner fra Pioneers professionelle DJ-afspillere, hvilket gør det til et perfekt springbræt til det professionelle udstyr. Afspil musik fra cd'er og USB-enheder, eller tilslut din PC/Mac for plug-and-play-kontrol af det kompatible DJ-software. CDJ-350 leveres sammen med rekordbox DJ-software til analyse af BPM på dine numre, mens funktioner som Beat Lock gør det lettere at mixe.

 
4.999,00 DKK

Pioneer DJ - DDJ-SR2

DJ controller fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

DDJ-SR2 controlleren har dedikerede knapper til Serato DJ Pro, så du kan styre softwarefunktionerne med fysiske knapper. Denne 2-kanals controller arver mange funktioner efter Pioneers professionelle DJ-udstyr, med flerfarvede Performance Pads og et rummeligt layout. Da den er kompakt og 18% lettere end DDJ-SR controlleren, er DDJ-SR2 let at transportere til enhver koncert. Nyd den nyeste version af Serato DJ Pro samt Pitch ’n Time DJ-udvidelsespakken, som lader dig blive kreativ med dit musik.

DDJ-SR2 har dedikerede nøglekontroller til Serato DJ Pro, så du kan styre softwarefunktionerne med et tryk på en knap. Denne 2-kanals controller tager efter vores professionelle DJ-gear med flerfarvede Performance Pads og et rummeligt layout. Da den er kompakt og 18% lettere end DDJ-SR, er DDJ-SR2 let at transportere til enhver koncert.
Nyd en komplet pakke inklusive den nyeste version af Serato DJ Pro samt Pitch ’n Time DJ -udvidelsespakken, som lader dig blive kreativ med dit nummer og BPM, selv i ekstreme tempo

 
5.195,00 DKK

Denon - MC-2000

Denon MC-2000 DJ controller.

Denon har afsløret en helt ny DJ Controller, som er kompatibel med Traktor Pro 2. Den nye overkommelige controller, døbt MC2000 er optimeret til Native Instrument populære Traktor 2-software og er også udstyret med Traktor LE 2, et snit ned udgave, i boksen.
Ud over dette, er controlleren også fuldt optimeret til Virtual DJ. Den nye controller kan prale af en række Traktor venlige funktioner, herunder fire dæk-kontrol, en browsersession drejeknap samt en dedikeret prøve dæk, og alle hardware-kontroller er lagt ud til at afspejle brugergrænsefladen i Traktor Pro 2.

 
5.195,00 DKK

Pioneer DJ - DJM-450

DJ mixer fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

Med funktioner og design, der er nedarvet fra DJM-900NXS2, er denne 2-kanals mixer ideel til at samarbejde med nogen af Pioneers DJ-afspillere eller pladespillere. Magvel-faderen kombineret med en 3-bånds EQ giver dig en sikker fornemmelse når du mixer. Soundcolor FX og Beat FX med parameterstyring åbner for nye kreative muligheder. Og takket være den 64-bit digitale signalprocessor kan du nyde varm lyd i høj kvalitet fra både analoge og digitale lydkilder. DJM-450 er kompatibel med rekordbox, så du kan afspille musik gemt på din PC/Mac.

Med funktioner og design, der er nedarvet fra DJM-900NXS2, er denne 2-kanals mixer ideel til at samarbejde med nogen af vores multiplayers eller pladespillere. Magvel -faderen kombineret med glatte EQ- og kanalfader -kurver giver en sikker fornemmelse af blanding. Lydfarve FX og Beat FX med parameterstyring åbner for nye kreative muligheder. Og takket være den 64-bit digitale signalprocessor kan du nyde varm lyd i høj kvalitet fra både analoge og digitale lydkilder.
DJM-450 er kompatibel med rekordbox, så du kan DJ med spor gemt på din PC/Mac, når du bruger pladespillere og vores kontrolvinyl (fås separat

 
5.399,00 DKK

Pioneer DJ - RMX-1000

Remix station fra Pioneer.

Bemærk prisen er pr. stk.

Den omfattende RMX-1000 tilføjer en helt ny retning til effektorer og samplere og leverer et 3-i-1 system med innovativt hardware. RMX-1000 giver dig intuitiv kontrol over flere parametre, plus du kan bruge Pioneers omfattende remixbox redigeringssoftware til at tilpasse hardwaren fuldstændigt og indlæse den med dine egne samples.

 
5.649,00 DKK

Pioneer DJ - DDJ-800

DJ controller fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

DDJ-800 er en 2-kanals DJ-controller, der er beregnet til at tage med dig på farten. Denne bærbare enhed arver layout i klubstil og populære funktioner fra DDJ-1000 controlleren, herunder Jog Displays, og pakker det hele ned i en mindre enhed. Resultatet er en professionel performance controller, som du ikke har problemer med at transportere mellem koncerter til bryllupper, fester og andre steder du spiller.

 
6.699,00 DKK

Denon - DNMC-6000

Denon controller.

Denon er en af de førende producenter af premium DJ udstyr, nu introducerer Denon DN-MC6000 mixer og MIDI controller, en 4 kanals/8 indgange standalone digital DJ-mixer med MIDI-interface og interne lydkort. Med en forbløffende mængde af funktioner, real-time kanal matrix operation, slank bordplade design, state-of-the-art stål chassis konstruktion og den legendarisk Denon lyd. DN-MC6000 er ​​Denon´s flagskib indenfor controllere. Der også fungerer som et lyd interface (med en 2 ind/2 ud stereo inkluderet lydkort), DN-MC6000, når parret med brugerens software valg, er en turnkey-kontrol løsning til mobile DJs og fest DJs, og et klart omdrejningspunkt for enhver DJ rig.

 
4.299,00 DKK

Pioneer DJ - XDJ-RR

DJ system fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

Tag dine forestillinger til det næste niveau med XDJ-RR alt-i-et DJ-system til rekordbox. Denne 2-kanals DJ-løsning arver designtræk og væsentlige funktioner fra Pioneers professionelle NXS2 afspiller og mixer og pakker det hele i et let, bærbart system. Som resultat hjælper XDJ-RR dig med at blive fortrolig med klub-standardudstyr, når du overgår fra at være DJ derhjemme til at være DJ til fester på barer og klubber.

 
8.499,00 DKK

Pioneer DJ - DDJ-1000

DJ controller fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

Få mest muligt ud af rekordbox's forbedrede nye funktioner med Pioneers dedikerede 4-kanals DJ-controller. Med det professionelle layout, der er nedarvet fra flagskibets NXS2-modeller, er dette den bærbare, kompakte løsning til at optræde til fester og arrangementer. DDJ-1000 har helt nye high definition LCD-skærme på hvert joghjul, så du kan holde øjnene intuitivt på dækket.

 
8.949,00 DKK

Pioneer DJ - DJM-750MK2

DJ mixer fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

Tag skridtet videre med DJM-750MK2. En 4-kanals mixer, som arver nøglefunktioner og designelementer fra DJM-900NXS2 mixeren. Takket være 3-bånds EQ'erne og kanalfaderne kan du udføre problemfrie mixes, og med Magvel crossfaderen får du en præcis og sikker føling under selv de mest komplicerede scratchteknikker. Med den 64-bit digitale signalprocessor kan du nyde din musik i høj kvalitet fra både analoge og digitale lydkilder. 

 
8.999,00 DKK

Pioneer DJ - XDJ-1000MK2

DJ afspiller fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

Baseret på sin forgænger forbedrer XDJ-1000MK2 brugervenligheden gennem forbedret track-browsing og understøttelse af FLAC- og ALAC-lydfiler i høj opløsning. Den arver det store jog-hjul og 7-tommer, touchskærm i fuld farve fra CDJ-2000NXS2, samt funktioner som 8 Hot Cues og Quantize.

 
9.899,00 DKK

Pioneer DJ - DJS-1000

DJ sampler fra Pioneer.

Bemærk prisen er pr. stk.

Tilføj DJS-1000 til din DJ-opsætning for intuitivt at oprette unikke lyde. Brug den DJ-venlige grænseflade til at sekvensere og loope dine samples, som du ønsker. Med en 7-tommer fuldfarve-touchskærm, 16 flerfarvede performance pads, et væld af ind- og udgange, Live Sampling og forskellige andre intuitive funktioner, vil den der har DJS-1000 i sit DJ-setup, udvikle sig til det næste niveau.

Tilføj DJS-1000 til din DJ-opsætning for intuitivt at oprette unikke lyde og sætninger forud for dit sæt eller på farten. Brug den DJ-venlige grænseflade til at sekvensere og loop dine prøver, som du ønsker.
Med en 7-tommer fuldfarve-berøringsskærm, 16 flerfarvede trinindgangstaster, flerfarvede præstationspuder, et væld af ind- og udgange, Live Sampling og forskellige andre præstationsfunktioner, der har DJS-1000 i kabinen, driver dine sæt til næste nivea

 
9.999,00 DKK

Pioneer DJ - CDJ-900NXS

DJ afspiller fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

CDJ-900NXS bygger på succesen fra sin forgænger, CDJ-900, plus den er spækket med ny teknologi, herunder en fuld farve LCD-skærm, Beat Divide, firedæk Beat Sync og evnen til at spille musik trådløst fra en smartphone. CDJ-900NXS kan prale af en skærm med høj opløsning, hvilket giver DJs muligheden for at se og redigere rekordbox beatgrids.

 
10.999,00 DKK

Pioneer DJ - TORAIZ SP-16

Track production sampler fra Pioneer.

Bemærk prisen er pr. stk.

Pioneers TORAIZ SP-16 sampler og step sequencer er den første i deres line-up af musikproduktionsværktøjer til DJs og producenter. De har indgået et samarbejde med den legendariske synth-skaber Dave Smith for at tilføje sine Prophet-6 analoge filtre, så du kan give dine kreationer en rig, analog varme og nærvær. Brug TORAIZ SP-16's enkle layout og store touchskærm til musikproduktion, eller som en stand-alone enhed i DJ-kabinen for at forbedre dine forestillinger. Du kan indlæse eller optage levende samples, oprette mønstre, tilføje FX, sløjfer og manipulere deres parametre for at gøre musikken til din egen.

 
11.899,00 DKK

Pioneer DJ - XDJ-RX2

DJ system fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

XDJ-RX2 er en opgradering af den populære XDJ-RX, kombineret med funktioner og egenskaber fra flagskibs NXS2-serien. Dette 2-dækkede, 2-kanals alt-i-et-system giver en professionel DJ-oplevelse, uanset om du slutter det til rekordbox via din bærbare computer, eller spiller musik der er gemt på en USB-stik.
XDJ-RX2 kan prale af en stor, 7-tommer touchskærm med QWERTY-søgning plus funktioner nedarvet fra CDJ-2000NXS2 og DJM-9000NXS2, herunder Sound Color FX og Beat FX. De 8 store, flerfarvede Performance Pads giver dig jævn kontrol over Hot Cues, Beat Loop, Slip Loop og Beat Jump. Tag din forestillinger til det næste niveau, mens du nyder den lethed og bærbarhed, der tilbydes af en alt-i-en-løsning.

 
12.795,00 DKK

Pioneer DJ - DJM-S9

DJ mixer fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

Mød DJM-S9, Pioneers første to-kanals battlemixer til Serato DJ Pro. Den fuldt tilpassede Magvel Pro crossfader, performance pads og FX knapper lader dig skræddersy mixeren efter dine præferencer. DJM-S9 arver sit lydkort i høj kvalitet fra Pioneers flagskibs 4-kanals digitale mixer, DJM-2000NXS. Strømindløbet er designet til at reducere modstand og leverer den stabile lyd, du har brug for i larmenede klubmiljøer.

 
12.999,00 DKK

Pioneer DJ - DJM-S11

DJ mixer fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

Udvikl dine evner med DJM-S11. Denne nye professionelle 2-kanals battlemixer forbedrer forskellige elementer fra sin forgænger, DJM-S9, og tilbyder et væld af helt nye funktioner, der hjælper dig med at spille intuitivt og mere frit med Serato DJ Pro eller rekordbox. En 4,3 tommer brugerdefinerbar touchskærm giver alle de oplysninger, du har brug for. Analyser sange, tjek bølgeformer, og skift teksturen i musikken med TOUCH FX. Med Touch MIDI kan du styre funktioner i din DJ -software direkte uden at røre din bærbare computer.

 
15.360,00 DKK

Pioneer DJ - DDJ-RZ

DJ controller fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

DDJ-RZ er den første 4-kanals professionelle, dedikerede controller til rekordbox, der giver dig fleksibiliteten til at forberede dit musik i rekordbox og derefter få plug-and-play-ydelse direkte fra din bærbare computer. Controlleren afspejler DJ -softwarens layout præcist for at muliggøre intuitive forestillinger. Udstyret med en magnetisk crossfader i klubkvalitet, to USB-lydkort og den nye Oscillator Sampler.

Top-flight DDJ-RZ er den første professionelle, native controller til rekordbox, der giver dig fleksibiliteten til at forberede dine spor i rekordbox ™ og derefter få plug-and-play-ydelse direkte fra din bærbare computer.
Controlleren afspejler DJ -softwarens layout præcist for at muliggøre intuitive forestillinger. Udstyret med en magnetisk crossfader i klubkvalitet, to USB-lydkort og den nye Oscillator Sampler-hvilket gør den til en seriøs udøver for den professionelle stand

 
16.249,00 DKK

Pioneer DJ - DDJ-SZ2

DJ controller fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

DDJ-SZ2 bygger på det stærke fundament fra forgængeren DDJ-SZ. Denne opgradering til Pioneers flagskibs Serato DJ Pro controller, giver dig mulighed for at få styr på de nyeste tilføjelser til Serato DJ Pro, herunder key shift, key sync, pitchplay og Serato Flip. Joghjulets reaktionstid er blevet forbedret for at gøre scratching mere præcist, og de flerfarvede performance pads giver dig øjeblikkelig feedback. DDJ-SZ2 leveres sammen med den nyeste version af Serato DJ Pro, Pitch n ’Time og Serato Flip-udvidelsespakkerne, så du kan bruge de nyeste funktioner lige så snart du pakker den ud.

DDJ-SZ2 bygger på det stærke fundament for forgængeren, vores flagskib DDJ-SZ-controller. Denne opgradering til vores flagskib Serato DJ Pro -controller giver dig mulighed for at få styr på de nyeste tilføjelser til Serato DJ Pro, herunder tasteskift, nøglesynkronisering, tonehøjde og Serato Flip. Vi har forbedret joghjulets latens for at gøre ridser mere lydhøre og præcise, og de flerfarvede ydeevne giver dig øjeblikkelig feedback om afspilningsstatus og pad-tilstande.
DDJ-SZ2 leveres sammen med den nyeste version af Serato DJ Pro, Pitch n ’Time og Serato Flip-udvidelsespakkerne er også inkluderet, så du kan bruge de nye funktioner lige ud af kassen

 
16.350,00 DKK

Pioneer DJ - XDJ-XZ

DJ system fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

XDJ-XZ er et professionelt alt-i-et DJ-system, der er perfekt til events på enten barer eller klubber. Uanset hvor du bruger det, giver XDJ-XZ dig alle de funktioner, du har brug for. Dette 4-kanals system har et professionelt layout, der afspejler Pioneers klub-standard NXS2-opsætning. Animer dine sæt med 14 professionelle Beat FX og 6 Sound Color FX, og udløs softwarespecifikke funktioner ved hjælp af de 16 flerfarvede Performance Pads. Overlegen klub-klar lyd og et væld af avancerede funktioner, der til enhver tid er lige ved hånden med denne robust og enkelt byggede enhed.

 
16.499,00 DKK

Pioneer DJ - DJM-900NXS2

DJ mixer fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

Tag din evner til nye højder med DJM-900NXS2, der har Pioneers 64-bit mixerprocessor til at levere en varm, naturlig analog lyd. Analog støj reduceres også gennem forbedrede præ-amp og output kredsløb. EQ- og fader-kurverne er blevet finjusteret og FX-kontrollen er forbedret for at give dig flere kreative muligheder. Plus DJM-900NXS2 mixeren har en uafhængig Send/Return, 4 phono-indgange og 2 USB-porte, hvilket giver dig fleksibilitet til at konfigurere den på din egen måde. 

 
17.449,00 DKK

Pioneer DJ - CDJ-2000NXS2

DJ afspiller fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

CDJ-2000NXS2 arver alle de bedste funktioner fra sin forgænger CDJ-2000NXS, og tager et kæmpe spring fremad. Pioneer har tilføjet en større, flerfarvet touchskærm med et Qwerty -tastatur og søgefiltre, der hjælper dig med at vælge numre hurtigere. 2 rækker med 4 Hot Cues giver dig mere kreativ frihed, mens et 96 kHz/24-bit lydkort og understøttelse af FLAC/Apple Lossless Audio (ALAC) betyder, at du kan spille med formater med højere opløsning.

 
17.590,00 DKK

Pioneer DJ - CDJ-3000

DJ afspiller fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

Forøg din kreative frihed med Pioneers nyudviklede flagskibsmulti-afspiller, CDJ-3000. Denne robuste enhed drives af en ny MPU og er pakket med specialudviklede komponenter af høj kvalitet og innovative funktioner. MPU (mikrobehandlingsenheden) er den første der nogensinde er inkorpereret i en CDJ. Den driver enheden, leverer en stabil ydeevne og muliggør avancerede nye funktioner og skaber en bedre samlet DJ-oplevelse. Afspil rekordbox-analyseret musik fra et USB-drev, tilslut en bærbar computer med USB-HID-kontrol eller tilslut din iPhone til CDJ-3000 afspilleren via et USB-kabel med en Lightning til USB3 adapter og mix fra rekordbox iOS appen.

 
18.399,00 DKK

Pioneer DJ - DDJ-RZX

DJ controller fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

Visualiser dine forestillinger med DDJ-RZX-controlleren til rekordbox. Designet til DJs på farten, den leveres med tre 7-tommer touchskærme, der lader dig lukke din bærbare computer og få intuitiv kontrol over lyd- og videofunktioner i rekordbox direkte fra hardwaren. DDJ-RZX arver funktioner fra CDJ-2000NXS2 afspilleren- og DJM-mixerserien som store joghjul, flerfarvede Performance Pads og lyd af høj kvalitet. Plus en omfattende FX-enhed lader dig udløse Mic FX, Combo FX, Sampler Repeat og Release FX samt Soundcolor FX.

Visualiser dine sæt med DDJ-RZX-controlleren til rekordbox. Designet til DJs på farten, den leveres med tre 7-tommer berøringsskærme, der lader dig lukke din bærbare computer og få intuitiv kontrol over lyd- og videofunktioner i rekordbox direkte fra hardwaren.
DDJ-RZX arver træk fra CDJ-2000NXS2 multiplayer- og DJM-mixerserien inklusive store joghjul, flerfarvede Performance Pads og lyd af høj kvalitet. Plus en omfattende FX-enhed lader dig udløse Mic FX, Combo FX, Sampler Repeat og Release FX-samt lydfarve FX fra studiokvalitet fra DJM-900NXS2

 
22.899,00 DKK

Pioneer DJ - DJM-V10

DJ mixer fra Pioneer. 

Bemærk prisen er pr. stk.

Skab en ny lyd med DJM-V10. Den er bygget til at give de mest kreative DJs mulighed for at lave originale lydbilleder. Denne 6-kanals enhed er fyldt med unikke funktioner og producerer varm lyd fuld af energi og nærvær. Så tag fuld kontrol over dit mix og gør dig klar til at skabe noget, som publikum aldrig har hørt før, enten solo eller back-to-back med en anden DJ.

Smid en ny lyd med DJM-V10; en ny blandemaskine, født af frisk tankegang. Det er bygget til at give de mest kreative DJ'er mulighed for at lave originale lydbilleder.
Denne 6-kanals enhed-fyldt med unikke funktioner-producerer varm lyd fuld af energi og nærvær. Så tag fuld kontrol over dit mix og gør dig klar til at skabe noget, som publikum aldrig har hørt før-enten optræder solo eller back-to-back med en anden DJ

 
25.399,00 DKK