Pro Hovedtelefoner | KT Radio

Pro Hovedtelefoner

Hovedtelefoner til profesionelt brug. 

Hos KT-radio bestræber vi os på at have et bredt udvalg af hovedtelefoner. Alt lige fra små in-ears, til store lukkede modeller, Hi-Fi eller studie brug. Forbruget af hovedtelefoner er anderledes fra person til person og vi bestræber os i at have et bredt sortiment. Vi har da også forskellige mærker at tilbyde såsom Sennheiser, Audio Technica, Yamaha og Focal, så lad os være din guide igennem junglen af hovedtelefoner.

Yamaha Pro - HPH-MT5

Studiehovedtelefoner fra Yamaha.

Højkvalitetshovedtelefoner som leverer en balanceret lyd der er tro mod kilden. Perfekt til studiet, musikproduktion derhjemme eller til personlig lytning. Komfortabel monitorering selv over længere stræk, takket være den lave vægt på kun 250g. Med uovertruffen troskab i et robust, men alligevel stilfuldt design, tilbyder Yamahas MT-serie hovedtelefoner et niveau af komfort, du vil være taknemmelig for efter lange timer i et kritisk lydmiljø.

 
949,00 DKK

Pioneer Pro - DJE-2000

DJ hovedtelefoner fra Pioneer.

DJE-2000 in-ear-hovedtelefoner giver dig en professionel mulighed for at monitorere og forberede sæt på din smartphone eller tablet. Hovedtelefonerne kan prale af en kraftfuld lyd på tværs af frekvenserne, overlegen støjdæmpning og sikker over-øret-position for maksimal komfort-så du kan auditionere spor på farten og høre alle detaljer.

 
1.549,00 DKK

Yamaha Pro - HPH-MT7

Studiehovedtelefoner fra Yamaha.

HPH-MT7-hovedtelefoner er designet til at levere lyd i høj opløsning med et præcist stereobillede på ethvert lydtrykniveau og til trofast at gengive enhver nuance i kildesignalet med den højest mulige nøjagtighed. Yamaha har brugt årtier med opbygget viden og ekspertise inden for professionel og avanceret fremstilling af lydudstyr til designet af hver eneste akustiske komponent i disse hovedtelefoner. Med uovertruffen troskab i et robust, men alligevel stilfuldt design, tilbyder Yamahas MT-serie hovedtelefoner et niveau af komfort, du vil være taknemmelig for efter lange timer i et kritisk lydmiljø.

 
1.574,00 DKK

Yamaha Pro - HPH-MT8

Studiehovedtelefoner fra Yamaha.

HPH-MT8 er designet til at levere præcis respons og højopløsningslyd med et solidt stereoperspektiv, så hver en lille nuance i lydbilledet kommer med. Yamaha har anvendt sine mange årtiers akkumuleret know-how og erfaring med at lave professionelle high-end studieudstyr i fremstillingen af hver eneste komponent i disse hovedtelefoner. Med uovertruffen troskab i et robust, men alligevel stilfuldt design, tilbyder Yamahas MT-serie hovedtelefoner et niveau af komfort, du vil være taknemmelig for efter lange timer i et kritisk lydmiljø.

 
1.949,00 DKK