Hovedtelefoner

Hovedtelefoner til profesionelt brug. 

Hos KT-radio bestræber vi os på at have et bredt udvalg af hovedtelefoner. Alt lige fra små in-ears, til store lukkede modeller, Hi-Fi eller studie brug. Forbruget af hovedtelefoner er anderledes fra person til person og vi bestræber os i at have et bredt sortiment. Vi har da også forskellige mærker at tilbyde såsom Sennheiser, Audio Technica, Yamaha og Focal, så lad os være din guide igennem junglen af hovedtelefoner.

Audio Technica - ATH-S220BT

Trådløs hovedtelefon fra Audio Technica.

ATH-S220BT er en trådløs on-ear hovedtelefon med Bluetooth og indbygget mikrofon. Hjertet i S220BT er Audio Technicas særlige 40 mm. True Motion Driver, som byder på en imponerende lydkvalitet. Med multipoint pairing funktionen kan du tilsutte hovedtelefonen til din computer, telefon og tablet, samtidig, og undgå afrbydelser under musikafspilningen. 

 
645,00 DKK

Yamaha Pro - HPH-MT5

Studiehovedtelefoner fra Yamaha.

Højkvalitetshovedtelefoner som leverer en balanceret lyd der er tro mod kilden. Perfekt til studiet, musikproduktion derhjemme eller til personlig lytning. Komfortabel monitorering selv over længere stræk, takket være den lave vægt på kun 250g. Med uovertruffen troskab i et robust, men alligevel stilfuldt design, tilbyder Yamahas MT-serie hovedtelefoner et niveau af komfort, du vil være taknemmelig for efter lange timer i et kritisk lydmiljø.

 
1.199,00 DKK

Technics - EAH-DJ1200

Stærk hovedtelefon fra Technics

Klar, detaljeret lyd, selv i omgivelser med høj lydstyrke Nyudviklet 40 mm driver. Den nyudviklede driver bruger CCAW stemmespole. Det opnår klar, detaljeret lyd og input med høj holdbarhed (2.500 mW) uden forvrængning, selv ikke ved store mængder. Fordi lyden er godt afbalanceret fra lave til høje intervaller, er DJ-afspilning i omgivelser med høj lydstyrke ikke begravet i støj, og aflytning er behagelig. EAH-DJ1200 er et let design på øretypen. Indkapslingen er udstyret med aflåselige drejningsmekanismer, så hovedtelefonerne kan bruges til aflytning med det ene øre. Det tilpasser sig alle former for aflytning for DJs. Hovedtelefonerne kan foldes kompakt for nem transport og opbevaring.

 
1.499,00 DKK

Yamaha Pro - HPH-MT7

Studiehovedtelefoner fra Yamaha.

HPH-MT7-hovedtelefoner er designet til at levere lyd i høj opløsning med et præcist stereobillede på ethvert lydtrykniveau og til trofast at gengive enhver nuance i kildesignalet med den højest mulige nøjagtighed. Yamaha har brugt årtier med opbygget viden og ekspertise inden for professionel og avanceret fremstilling af lydudstyr til designet af hver eneste akustiske komponent i disse hovedtelefoner. Med uovertruffen troskab i et robust, men alligevel stilfuldt design, tilbyder Yamahas MT-serie hovedtelefoner et niveau af komfort, du vil være taknemmelig for efter lange timer i et kritisk lydmiljø.

 
1.699,00 DKK

Yamaha Pro - HPH-MT8

Studiehovedtelefoner fra Yamaha.

HPH-MT8 er designet til at levere præcis respons og højopløsningslyd med et solidt stereoperspektiv, så hver en lille nuance i lydbilledet kommer med. Yamaha har anvendt sine mange årtiers akkumuleret know-how og erfaring med at lave professionelle high-end studieudstyr i fremstillingen af hver eneste komponent i disse hovedtelefoner. Med uovertruffen troskab i et robust, men alligevel stilfuldt design, tilbyder Yamahas MT-serie hovedtelefoner et niveau af komfort, du vil være taknemmelig for efter lange timer i et kritisk lydmiljø.

 
2.299,00 DKK