Arcam

Arcam - SoloUno

Super kompakt streamer med forstærker.

SoloUno fra Arcam kan bedst beskrives som en musikalsk streamer med indbygget forstærker. Arcam's kompromisløse byggekvalitet forenes med AirPlay 2, Google Cast samt uPnP streaming understøttelse. Forstærkerdelen i SoloUno yder 2 x 40 Watt, du kan tilslutte en ekstern kilde via AUX samt benytte en aktiv subwoofer via sub-out. En perle af en lille forstærker til den kræsne bruger.  

 
3.699,00 DKK

Arcam - Radia CD5

Elegant CD afspiller fra Arcam

Arcam har lavet 1. klasses CD afspillere siden 1986. Med CD5 introducerer Arcam endnu en super velspillende og elegant CD afspiller. Ud over CD, understøtter CD5 også afspilning af high-res filer via FLAC eller WAV fra USB eller CD. Der er tale om en utrolig velkonstrueret maskine som byder på en super musikalsk og åben gengivelse.

 
6.595,00 DKK

Arcam - Radia A5

Elegant forstærker fra Arcam

ARCAM A5 er til de intime lytteoplevelser med din yndlingsmusik. "A"et i ARCAM står for Amplification - dette er Arcams kerne kompetence.
A5 er den mindste forstærker i Arcams nyeste serie af forstærkere. F
orstærker design og fremstilling, er noget Arcam har gjort siden 1976.
Nye 
komponenter og materialer er blevet grundigt analyseret og gennemgået strenge test for at sikre strålende lydkvalitet.
Med Arcam A5 kan spille musik lige ud af æsken, forstærkeren omfatter en Bluetooth-løsning med Qualcomm AptX Adaptive teknologi. Dette giver op til 24-bit HD-lyd for det optimal lydkvalitet fra din telefon eller tablet, uanset hvad du spiller. Den kan også oprette forbindelse til Bluetooth-hovedtelefoner så din lytteoplevelse kan fortsætte uden at genere omgivelserne. Som enhver god ARCAM integreret forstærker er der lagt særligt vægt på den indbyggede phono indgang, for at sikre dine plader lyder så åbne og engagerende som muligt.

 
6.995,00 DKK

Arcam - Radia ST5

Elegant streamer fra Arcam

ST5 er en fantastisk velspillende streamer fra Engelske Arcam. ST5 byder på en bred understøttelse, herunder Tidal, Spotify, AirPlay2, ChromeCast, UPnP streaming samt MQA. Hjertet i ST5 er en 1. klasses 24 bit Sabre ESS ES9018 digital til analog konverter, som sikrer en utrolig præcission i håndteringen af de digitale signaler. På udgangssiden finder du både RCA samt Coaxial digital og optisk tilslutninger. ST5 er en imponerende streamer, som sætter nye standarder til prisen.

 
7.795,00 DKK

Arcam - HDA SA10 - Demomodel - Spar 25%

Fleksibel forstærker fra Arcam

HDA SA10 bruger kun de bedste komponenter, så du kan få den bedste musikalske ydelse. Der er tale om en ringkerne baseret strømforsyning, akustisk dæmpet chassis, parallelle transistorer i udgangstrinet, samt usædvanligt lav forvrængning og støjniveau. Alle disse faktorer gør at SA10 er i stand til at gengive din musik i den bedste opløsning. SA10 yder 50 Watt pr. kanal i 8 Ohm og har indbygget DAC samt streaming.

 
5.990,00 DKK

Arcam - HDA CDS50 - Spar 37%

SACD afspiller fra Arcam med streaming.

Super velspillende CD afspiller fra Engelske Arcam. Ud over CD understøtter CDS50 også det audiophile SACD format samt streaming. Der er tale om en utrolig velkonstrueret maskine som byder på en super musikalsk og åben gengivelse, samt et elegant design.

 
5.990,00 DKK

Arcam - Radia A15

Stærk forstærker fra Arcam

ARCAM A15 er kraftværket af en forstærker med 80 watt output pr. kanal. Den er perfekt til at lytte med gulvhøjttalere, i større rum, også ved høj lydstyrke. "A"et i ARCAM står for Amplification - dette er uden tvivl Arcams kernekompetence. A15 er deres seneste forstærkerdesign. Nye komponenter og materialer er blevet grundigt analyseret og gennemgået for at sikre en strålende lydgengivelse. ARCAM A15 inkluderer en Bluetooth-løsning med Qualcomm AptX Adaptive-teknologi. Dette giver op til 24-bit HD-lyd for den bedste lydkvalitet fra din telefon eller tablet. A15 kan også oprette forbindelse til Bluetooth-hovedtelefoner, så din lytteoplevelse kan fortsætte uden at genere omgivelserne. Som enhver ARCAM integreret forstærker, er der lagt særlig vægt på den indbyggede phono indgang, for at sikre at dine plader lyder så åbne og engagerende som muligt.

 
10.295,00 DKK

Arcam - HDA ST60 - Spar 30%

Streamer med AirPlay2 og ChromeCast og MQA

ST60 er en fantastisk velspillende streamer fra Engelske Arcam. ST60 byder på en bred understøttelse, herunder Tidal, Spotify, AirPlay2, ChromeCast, UPnP streaming samt MQA. Hjertet i ST60 er en 1. klasses 32 bit Sabre ESS9038K2M digital til analog konverter, som sikrer en utrolig præcission i håndteringen af de digitale signaler. På udgangssiden finder du både XLR samt RCA tilslutninger. ST60 er en imponerende streamer, som sætter nye standarder til prisen.

 
9.790,00 DKK

Arcam - PA410

4 kanals effektforstærker fra Arcam

Mangler du forstærkning til de sidste 4 loftkanaler i dit Atmos setup? Så er Arcam PA410 løsningen. Kompromisløs konstruktion, med 1 klasses komponenter går sammen får at give dig en prisstærk og højtydende 4 kanals forstærker som nemt kan drive lofthøjttalerne i et 3D lydsystem, eller som multirumsforstærker hvor flere rum er påkrevet.

 
13.995,00 DKK

Arcam - Radia A25

ARCAM A25 er den bedste lydende og mest funktionelle af Arcams Radia forstærkere. De visuelle, elegante linjer antyder den mere luksuriøse musikalske oplevelse, den tilbyder. Dette opnås med et 5. generations Klasse G-forstærkerdesign. Du kan forvente den bedste lydkvalitet og dynamik fra, hvad der altid har været en bedre lydende og mere effektiv klasse forstærker. Nye komponenter og materialer er blevet grundigt analyseret og gennemgået for at sikre kompromisløs lyd. Det rige funktionssæt inkluderer en USB-C-indgang til din bærbare computer, hvad enten det er pc, MAC eller Raspberry Pie! Dette supplerer en Bluetooth-løsning, der inkluderer Qualcomm AptX Adaptive-teknologi med 24-bit HD-lyd for at sikre den bedste lydkvalitet, uanset hvad du spiller. A25 kan også oprette forbindelse til Bluetooth-hovedtelefoner, så din lytteoplevelse ikke generer omgivelserne. Som enhver ARCAM integreret forstærker lægges der særlig vægt på den indbyggede phono-indgang for at sikre, at dine plader lyder så åbne og engagerende som muligt.

 
14.995,00 DKK

Arcam - AVR5

Imponerende receiver fra Arcam

Arcam's nye AVR serie byder på et endnu højere niveau af lydkvalitet end hørt før. Om du hører lyden fra din blu-ray eller bare spiller musik i stereo, så er der en fantastisk realisme i lydbilledet. Ud over lydprocessering i op til 11 kanaler, understøtter AVR5 også rumkorrektion via DIRAC Live (kræver tilkøb af licens). Dirac Live giver dig mulighed for at tune receiveren fuldstændig ind til det rum den er i, hvilket sikrer at du altid får den bedste oplevelse.
Du kan købe en brugerlicens til benyttelse med AVR5 på DIRAC's hjemmeside. Kontakt KT Radio for at høre nærmere angående dette.

 
19.995,00 DKK

Arcam - PA240

Imponerende klasse G forstærker fra Arcam

Arcam går altid efter at bygge slidstærke produkter der kan tåle alle typer af opgaver. P240 er et tegn på netop dette hvor du både får en effektforstærker der er bygget som en tank, men samtidig giver dig en fantastisk musikalsk oplevelse. Med klasse G teknologi, som også ses i deres integrerede forstærkere, ringkerne baseret strømforsyning, akustisk dæmpet chassis, parallel transistor udgangstrin og ekstrem lav forvrængning gør at P240 er i stand til at gengive lyden med dens oprindelige detaljer og akustik. P240 leverer imponerende 2 x 225 Watt i 8 ohm.

 
21.495,00 DKK

Arcam - PA720

7 kanals klasse G forstærker fra Arcam

Arcam går altid efter at bygge slidstærke produkter der kan tåle alle typer af opgaver. P720 er et tegn på netop dette hvor du både får en effektforstærker der er bygget som en tank, men samtidig giver dig en fantastisk musikalsk oplevelse. Med klasse G teknologi, som også ses i deres integrerede forstærkere, ringkerne baseret strømforsyning, akustisk dæmpet chassis, parallel transistor udgangstrin og ekstrem lav forvrængning gør at P720 er i stand til at gengive lyden med dens oprindelige detaljer og akustik. P720 leverer imponerende 7 x 100 Watt i 8 ohm.

 
28.495,00 DKK

Arcam - AVR11

Receiver med 8K understøttelse.

Arcam's nye AVR serie byder på et endnu højere niveau af lydkvalitet end hørt før. Om du hører lyden fra din blu-ray eller bare spiller musik i stereo, så er der en fantastisk realisme i lydbilledet. Ud over lydprocessering i op til 11 kanaler, har de også forbedret rum korrektion med den nyeste version fra Dirac Research. Dirac Live giver dig mulighed for at tune receiveren fuldstændig ind til det rum den er i, hvilket sikrer at du altid får den bedste oplevelse. Med understøttelse for de nyeste HDMI formater, herunder 8K og 4K/120 Hz er du med Arcam AVR11 godt klædt på til fremtiden.

 
29.995,00 DKK

Arcam - AVR21

Receiver med 8K understøttelse.

Arcam's nye AVR serie byder på et endnu højere niveau af lydkvalitet end hørt før. Om du hører lyden fra din blu-ray eller bare spiller musik i stereo, så er der en fantastisk realisme i lydbilledet. Ud over lydprocessering i op til 16 kanaler, har de også forbedret rum korrektion med den nyeste version fra Dirac Research. Dirac Live giver dig mulighed for at tune receiveren fuldstændig ind til det rum den er i, hvilket sikrer at du altid får den bedste oplevelse. AVR21 byder på mange af de samme dyder som storebroderen AVR31, dog med en lidt mindre klassisk A/B forstærker, i stedet for Arcams særlige G klasse.
Med understøttelse for de nyeste HDMI formater, herunder 8K og 4K/120 Hz er du med Arcam AVR21 godt klædt på til fremtiden.

 
39.995,00 DKK

Arcam - AV41

Processor med 8K understøttelse.

Arcam's nye AV processor byder på et endnu højere niveau af lydkvalitet end hørt før. Om du hører lyden fra din blu-ray eller bare spiller musik i stereo, så er der en fantastisk realisme i lydbilledet. Ud over lydprocessering i op til 16 kanaler, har den også forbedret rum korrektion med den nyeste version af Dirac. Dirac Live giver dig mulighed for at tune processoren fuldstændig ind til det rum den er i, hvilket sikrer at du altid får den bedste oplevelse. AV41 benytter de bedste komponenter og har bl.a. XLR udtag til brug med balancerede forstærkere.
Med understøttelse for de nyeste HDMI formater, herunder 8K og 4K/120 Hz er du med Arcam AV41 godt klædt på til fremtiden.

 
47.995,00 DKK

Arcam - AVR31

Receiver med 8k understøttelse.

Arcam's nye AVR serie byder på et endnu højere niveau af lydkvalitet end hørt før. Om du hører lyden fra din blu-ray eller bare spiller musik i stereo, så er der en fantastisk realisme i lydbilledet. Ud over lydprocessering i op til 16 kanaler, har de også forbedret rum korrektion med den nyeste version fra Dirac Research. Dirac Live giver dig mulighed for at tune receiveren fuldstændig ind til det rum den er i, hvilket sikrer at du altid får den bedste oplevelse. AVR31 benytter tilmed Arcams særlige klasse G forstærker på hele 7 x 100 Watt! Dette er den ultimative surroundreceiver til den kompromisløse hjemmebiograf entusiast.
Med understøttelse for de nyeste HDMI formater, herunder 8K og 4K/120 Hz er du med Arcam AVR31 godt klædt på til fremtiden.

 
59.995,00 DKK