Audio Technica

Audio Technica - ATH-CKR30iS

Prisstærk in-ear hovedtelefon fra Audio Technica

Audio Technica CKR30 byder på en imponerende lydkvalitet til prisen. Hovedtelefonerne leveres med 4 forskellige størrelse puder til ørerne samt bæretaske. CKR30 kan også benyttes til at besvare opkald på din smartphone.

 
329,00 DKK

Audio Technica - CKR-70iS

In-ear hovedtelefon fra Audio Technica

CKR70 er en in-ear hovedtelefon med medfølgende mikrofon til brug med din smartphone. Denne perle af en hovedtelefon byder ved hjælp fra sin 11.8 mm. driver på en fantastisk lydkvalitet samt høj komfort. CKR70 leveres med 4 forskellige størrelser puder til ørerne.

 
799,00 DKK

Audio Technica - ATH-CKR55BT

Super velspillende Bluetooth hovedtelefon fra Audio Technica

CKR55BT er et sæt utroligt velspillende trådløse hovedtelefoner fra Audio Technica. Disse fleksible hovedtelefoner sikrer en høj lydkvalitet via Bluetooth aptX, sættet har også indbygget mikrofon som gør det muligt at besvare opkald.

 
869,00 DKK

Audio Technica - ATH-ANC100BT

Trådløs hovedtelefon med QUIETPOINT.

ANC100BT er et sæt utroligt velspillende trådløse hovedtelefoner fra Audio Technica. Disse fleksible hovedtelefoner sikrer en høj lydkvalitet via Bluetooth aptX, de har indbygget QUIETPOINT støjreduktion, som fjerner uønsket støj fra dine omgivelser. Sættet har også indbygget mikrofon som gør det muligt at besvare opkald.

 
949,00 DKK

Audio Technica - ATH-PDG1

Stærk gamer hovedtelefon fra Audio Technica.

Audio Technica PDG1 er den ultimative opgradering til gamere, der vil løfte deres spil et niveau højere op: Ultrakomfortable ørepuder garanterer den bedste akustiske lukning i sin klasse, mens en nyudviklet "gooseneck" mikrofon sikrer høj taleforståelse når du kommunikerer med dine venner i spillet.

 
1.499,00 DKK

Audio Technica - ATH-SR5BT

Trådløs hovedtelefon fra Audio Technica

SR5BT er en trådløs on-ear hovedtelefon med Bluetooth og NFC. Hjertet i SR5BT er Audio Technicas særlige 45 mm. True Motion Driver, som byder på en imponerende lydkvalitet, med stor åbenhed og dynamisk formåen.

 
1.649,00 DKK

Audio Technica - ATH-ANC700BT

ATH-ANC700BT er en trådløs Around-ear hovedtelefon med Bluetooth og Audio Technicas særlige Quietpoint støjreduktion. Hjertet i ANC700BT er Audio Technicas særlige 40 mm. Driver, som byder på en imponerende lydkvalitet, med stor åbenhed og dynamisk formåen. En fantastisk velspillende hovedtelefon.

 
1.899,00 DKK

Audio Technica - ATH-MSR7

Højtydende hovedtelefon fra Audio Technica

Audio Technica's MSR7 hovedtelefon har vundet en masse priser! Dette skyldes at du med MSR7 får en imponerende velspillende løsning med utrolig høj byggekvalitet og komfort. Hjertet i MSR7 er Audio Technicas særlige 45 mm. True Motion Driver, som byder på en imponerende lydkvalitet, med stor åbenhed og dynamisk formåen.

 
2.095,00 DKK

Audio Technica - ATH-A990Z

1. klasses hovedtelefon fra Audio Technica

Hos Audio Technica bliver alle enheder håndsamlet i Japan, hvilket sikrer høj stabilitet samt ydelse. Hjertet i A990Z er en 53 mm. driver som byder på en fantastisk åben og luftig gengivelse. Byggekvaliteten er som altid 1. klasses og komforten er naturligvis i top.

 
2.199,00 DKK

Audio Technica - ATH-DSR7BT

1. klasses trådløs hovedtelefon fra Audio Technica

Audio Technica's DSR7BT er en fantastisk trådløs hovedtelefon! Dette skyldes at du med DSR7BT får en imponerende velspillende løsning med BLuetooth,NFC, utrolig høj byggekvalitet, samt komfort. Hjertet i DSR7BT er Audio Technicas særlige 45 mm. True Motion Driver, som byder på en imponerende lydkvalitet, med stor åbenhed og dynamisk formåen.

 
2.799,00 DKK

Audio Technica - ATH-SR9

High-end hovedtelefon fra Audio Technica

ATH-SR9 er en højtydende hovedtelefon fra Audio Technica. Hjertet i SR9 er den særlige 45 mm. True motion driver med Audio Technica's særlige OFC-7N svingspole. Dette kompromisløse lukkede design giver en lytteoplevelse i absolut særklasse! Alt er sat ind på at gøre SR9 så komfortabel som muligt, således at du næsten glemmer at du har hovedtelefoner på.

 
3.999,00 DKK

Audio Technica - ATH-AD2000X

Reference hovedtelefon fra Audio Technica

ATH-AD2000X er Audio Technica's bud på den ultimative hovedtelefon. Hjertet i AD2000X er den særlige 53 mm. driver med Audio Technica's særlige OFC-7N svingspole. Dette kompromisløse åbne design giver en lytteoplevelse i absolut særklasse! Alt er sat ind på at gøre ATH-AD2000X så let som mulig, hvilket giver en imponerende høj komfort hvor du næsten glemmer at du har hovedtelefoner på.

 
7.599,00 DKK