Neutrik

Neutrik - NL-4mx

Neutrik speakon 4 til chassis montering, leveres i stk.

Neutrix Speakon 4 NL-4mX er et højttaler stik til chassis eller stikplade montering, er uden mulighed for at kunne kortslutte stikket udevendigt. Speakon 4 kan også benyttes aktivt til top og bund da der er 4 ledere i stikket som standard.

 
25,00 DKK

Neutrik - NC-2p

Neutrik jack stik til kabel montering i mono, leveres i stk.

 
30,00 DKK

Neutrik - NP-3C

Neutrik jack stik til kabel montering i stereo, leveres i stk.

Neutrik stereo han jack stik, med utrolig god trækaflastning og super at montere. Det gælder på alle neutrik stik. Kan monteres flere gange uden at stikket går i stykker, som alle deres kopi konkurrenter.

 
35,00 DKK

Neutrik - MX-3M

Neutrik XLR han stik til kabel montering, leveres i stk.

 
40,00 DKK

Neutrik - FX-3

Neutrik XLR hun stik til kabel montering, leveres i stk.

 
40,00 DKK

Neutrik - NL-4 FX

Neutrik speakon 4 stik til kabel montering, leveres i stk.

Neutrik Speakon NL-4 FX er deres sidste udgave af det mest benyttede professionelle højtaler stik. NL-4 FX er et 4 polet højttaler stik der monteres med skruetrækker og med deres fortsat super optimale trækaflastning. Neutrik producerer i en lang række udgaver af Speakon, chassis stik, 4 polet eller 8 polet, vinkel stik, samle add.

 
45,00 DKK

Neutrik - Firewire stik IEEE 1394-6

Med baggrund i den store succes som Neutrik har med deres XLR stik i den kendte D-serie har de nu besluttet at lancere to nye stik i denne serie. Begge stik er unikke idet de gør det muligt at integrere de kendte computerstik, USB og Firewire, i samme rack/udstyr som audio/video applikationer. De kan begge leveres i henholdsvis i en sort eller blank udgave.

 
125,00 DKK

Neutrik - USB

Med baggrund i den store succes som Neutrik har med deres XLR stik i den kendte D-serie har de nu besluttet at lancere to nye stik i denne serie. Begge stik er unikke idet de gør det muligt at integrere de kendte computerstik, USB og Firewire, i samme rack/udstyr som audio/video applikationer. De kan begge leveres i henholdsvis i en sort eller blank udgave. USB stikket er af typen "gendercharger" (USB A og USB B) som er et gennemgående stik hvor det er muligt at vende stikket således man enten har USB A eller USB B på fronten.

 
125,00 DKK

Neutrik - RCA-Profi

Neutrik RCA stik til kabel montering, leveres kun i sæt, prisen kr.199,- pr. sæt.

 
199,00 DKK