Systemer PA

Systemer PA


Med et professionelt PA system får du en kompakt og bærbar lydløsning til eksempelvis live optrædener, fester, konferencer eller andre mobile arrangementer. Der kan tilsluttes mikrofoner, musikinstrumenter, DJ pulte, computere, telefoner og tablets, både kablet og trådløst. Hos KT Radio har vi især fokus på JBL, Yamaha og LD Systems da de er førende producenter af professionelt lydudstyr. Tag et kig på vores brede udvalg af PA systemer hvor både højttalere, subwoofere og mixere følger med.

LD Systems - Dave 8 XS

PA lydsystem fra LD systems.

Det nye LD Systems DAVE 8 XS er et bærbart 2.1-multimediesystem med en højtydende 8" subwoofer og to satellithøjttalere (med to 4" mellemtoner og en 1" diskant i hver). Systemet giver krystalklar lyd og er specielt designet til multimedieapplikationer såsom hjemmeopsætninger eller gamingopsætninger; det er også velegnet som monitor til DJs eller musikere, eller som musiksystem til mindre spillesteder som barer og caféer. Den højtydende A/B-forstærker indbygget i subwooferen sørger for både subwooferen og satellitterne. LD DAVE 8 XS har linjeindgange i XLR- og RCA -format og er udstyret med alle standardbeskyttelser. Den indbyggede begrænser holder systemet sikkert mod overbelastning og sikrer en lang levetid. På siden af ​​subwooferen er der ud over en ON/OFF-kontakt og en faseomskifter (180°), en separat subwoofer lydstyrkeknap, der giver dig mulighed for at finde den perfekte blanding af diskant, mellemtone og bas.

 
3.895,00 DKK

JBL PRO - EON ONE Compact

PA lydsystem fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Dagene hvor man ofrede lydsystemets kraft og ydeevne for bærbarhed er forbi. JBL EON ONE Compact pakker en professionel højttaler, en fuldt udstyret 4-kanals mixer og Bluetooth-kontrol i en af de mest kompakte batteridrevne musiksystemer på markedet. Oplægsholdere, fitnessinstruktører og DJs vil sætte pris på EON ONE Compacts duckfunktion, som sænker lydstyrken på baggrundsmusikken, når taleinput registreres. Peer-to-peer Bluetooth lader dig trådløst afspille musik, og JBL EON ONE Compact Control-appen lader dig tilpasse effekter og equalizer fra din telefon eller tablet - ingen ingeniør er nødvendig. Med EON ONE Compacts værktøjsfrie, udskiftelige 12-timers batteri holder du festen i gang, længe efter solen går ned. 

 
4.795,00 DKK

LD Systems - Dave 10 G3

PA lydsystem fra LD systems.

Bemærk prisen er uden kabler og stativer.

Det nye LD Systems DAVE 10 G3 er det perfekte aktive PA-system til kraftfulde live-koncerter, multimediepræsentationer og permanente installationer i barer og klubber. En 10" basrefleks subwoofer og satellitterne med 5.25" drivere og HF -horn sikrer en god lyd med defineret bas, naturlige mellemtoner og klar diskant. 2.1-forstærkerfasen er indbygget i subwooferen og giver systemkomponenterne 1400W Peak-effekt. 

 
5.295,00 DKK

Yamaha Pro - STAGEPAS 400BT

PA lydsystem fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. system.

Når det kommer til bærbare live-lydløsninger, bliver det ikke bedre end STAGEPAS. Med imponerende kraft og lydkvalitet, intuitiv kontrol og et omfattende udvalg af fleksible funktioner, herunder en ny Bluetooth trådløs lydstreamingfunktion, bygger dette alt-i-et PA-system på STAGEPAS-arven om at levere alt, hvad du har brug for til at transformere ethvert miljø til din egen personlige scene. STAGEPAS 400BT er et 400 watts, bærbart PA-system med en 8-kanals mixer, to 8" højttalere, en indbygget feedback-suppressor og en alsidig EQ.

1000W, bærbart PA-system med 5-kanals digital mixer, 12 ”subwoofer, 1,5” x10 line array-højttaler, en Bluetooth-indgang, SPX digital reverb og 1 knap EQ og multibåndskomp for masteroutput.

 
6.499,00 DKK

LD Systems - Dave 12 G3

PA lydsystem fra LD systems.

Bemærk prisen er uden kabler og stativer.

Det nye LD Systems DAVE 12 G3 er det perfekte aktive PA-system til kraftfulde live-koncerter, multimediepræsentationer og permanente installationer i barer og klubber. En 12" basrefleks subwoofer og satellitterne med 6.5" drivere og HF -horn sikrer en god lyd med defineret bas, naturlige mellemtoner og klar diskant. 2.1-forstærkerfasen er indbygget i subwooferen og giver systemkomponenterne 2000 W Peak-effekt. 

 
7.395,00 DKK

JBL PRO - EON 208P

PA lydsystem fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Få legendarisk lydkvalitet med EON208P alt-i-et bærbart PA-system, komplet med en 8-kanals mixer, Bluetooth-lyd og inkluderet AKG-mikrofon. Med et praktisk design i kuffertstil gør EON208P det let at få god lyd til forestillinger, møder og begivenheder. Den 8-kanals aftagelige mixer giver professionelle forbindelser til mikrofoner, instrumenter og kilder på linjeniveau, mens de 8” tovejs stereohøjttalere leverer den bedste publikumsdækning. Bluetooth-forbindelse giver dig også mulighed for at streame lyd fra din mobilenhed. Med 300 watt har du mere end nok volumen til at blive hørt. Desuden betyder den kompakte og lette form, at du kan bære hele systemet med én hånd.

 
8.195,00 DKK

LD systems - Dave 15 G3

PA lydsystem fra LD systems.

Bemærk prisen er uden kabler og stativer.

Det nye LD Systems DAVE 15 G3 er det perfekte aktive PA-system til kraftfulde live-koncerter, multimediepræsentationer og permanente installationer i barer og klubber. En 15" basrefleks subwoofer og satellitterne med 8" drivere og HF -horn sikrer en god lyd med defineret bas, naturlige mellemtoner og klar diskant. 2.1-forstærkerfasen er indbygget i subwooferen og giver systemkomponenterne 2800 W Peak-effekt. 

 
9.395,00 DKK

Yamaha Pro - STAGEPAS 600BT

PA lydsystem fra Yamaha. Bemærk prisen er pr. sæt.

Når det kommer til bærbare live-lydløsninger, bliver det ikke bedre end STAGEPAS. Med imponerende kraft og lydkvalitet, intuitiv kontrol og et omfattende udvalg af fleksible funktioner, herunder en ny Bluetooth trådløs lydstreamingfunktion, bygger dette alt-i-et PA-system på STAGEPAS-arven om at levere alt, hvad du har brug for til at transformere ethvert miljø til din egen personlige scene. STAGEPAS 600BT er et 680 watts, bærbart PA-system med en 10-kanals mixer, to 10" højttalere, en indbygget feedback-suppressor og en alsidig EQ.

 
9.999,00 DKK

Yamaha Pro - STAGEPAS 1K

PA lydsystem fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

STAGEPAS 1K er et alt-i-et bærbart PA-system, der giver dig mulighed for hurtigt og nemt at omdanne ethvert miljø til din egen personlige scene. Det leverer professionel lydpræsentation med et så enkelt setup, at aspirerende kunstnere sætter fokus på deres musik og får mest muligt ud af deres forestillinger. STAGEPAS 1K overgår andre bærbare PA'er med den højeste standard for lydkvalitet og lydtryk, letvægts kabinedesign, professionelle blandingsfunktioner og enkel betjening. Ved at anvende en mixer og højttaler i koncertkvalitet har Yamaha defineret en ny standard for bærbart PA ved at udnytte deres unikke erfaring og knowhow, der er udviklet gennem årtier med at producere innovativt, professionelt lydudstyr fra alle stadier inden for musikteknik og produktion.

 
10.999,00 DKK

JBL PRO - EON ONE MKII

PA lydsystem fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

EON ONE lineær-array PA systemet bringer den legendariske JBL-lyd til din næste forestilling, konference eller møde. Hele dit publikum vil opleve kraftfuld, præcis lyd takket være den patentanmeldte højttalerkonfiguration og en uhindret 10” basrefleks-subwoofer. Den indbyggede 6-kanals mixer med EQ gør det let at få fantastisk lyd med det samme - bare tilslut dine mikrofoner og instrumenter, eller stream Bluetooth-lyd fra din mobilenhed. Med et ægte alt-i-et-design, som du kan bære med en hånd, er EON ONE ubesværet at opsætte og transportere.

 
11.595,00 DKK