Pro Systemer | KT Radio

Pro Systemer

Pro Systemer. 

Mangler du et komplet system, med både højttalere, subwoofer og mixer, til dit diskotek, bar eller cafe? Tag et kig på vores udvalg af pro systemer nedenunder, og find ud af om det er løsningen for dig. 

LD Systems - Dave 8xs

Kompakt og imponerende lydsystem fra LD systems.

Bemærk prisen er uden kabler og stativer.

DAVE 8XS er et kompakt og fuldt system bestående af en 8" subwoofer med indbygget 3 kanals forstærker på 1 x 150 Watt, samt 2 x 100 Watt til at drive de to medfølgende tophøjttalere. KTRadio foreslår DAVE8XS lydsystemet til eksempelvis bands, eller mindre events, hvor der er brug for et overskueligt og kompakt, men samtidig kraftfuldt system.

 
3.299,00 DKK

JBL PRO - EON ONE Compact

Alt-i-et batteridrevet PA speaker med 4-kanals mixer og Bluetooth kontrol fra JBL PRO.

Bestillingsvare: Forventet leveringstid 4-6 hverdage. 

JBL EON ONE Compact er en professionel bærbar højttaler, med en komplet 4-kanals mixer og Bluetooth-kontrol indbygget i JBL's mest kompakte batteridrevne PA, der kun vejer lige under 8kg. Batteriet er udskifteligt og holder i op til 12 timer. Opsæt og indstil på få sekunder med dbx-inspirerede effekter og forudindstillinger, som du kan tilpasse direkte på din telefon eller tablet ved hjælp af JBL EON ONE Compact Control-appen - ingen ingeniør er nødvendig.
Rygsæk til JBL EON ONE Compact kan også tilkøbes.

 
3.799,00 DKK

Yamaha Pro - STAGEPAS 400BT

Alt-i-et Bluetooth PA-system inkl. 8-kanals mixer fra Yamaha PRO.

Bestillingsvare: Forventet leveringstid 4-6 hverdage. 

YAMAHA PRO STAGEPAS 400BT er et bærbart PA-system der inkluderer en 8-kanals mixer. Hertil medfølger yderligere to 8" tophøjttalere der kan tilsluttes trådløst via Bluetooth®. Alt dette bliver drevet af en indbygget forstærker der yder 2 x 200Watt.
Når det kommer til bærbare live-lydløsninger, er YAMAHA PRO STAGEPAS-serien blandt de bedste. Med imponerende kraft- og lydkvalitet, intuitiv kontrol og et omfattende udvalg af fleksible funktioner, bygger dette alt-i-et PA-system på STAGEPAS-arven med at levere alt hvad du behøver for at transformere ethvert miljø til din egen personlige scene.

Soft cover case, dolly og stativer til YAMAHA PRO STAGEPAS 400BT bærbart PA system kan også tilkøbes hos KTRadio.

1000W, bærbart PA-system med 5-kanals digital mixer, 12 ”subwoofer, 1,5” x10 line array-højttaler, en Bluetooth-indgang, SPX digital reverb og 1 knap EQ og multibåndskomp for masteroutput.

 
4.295,00 DKK

LD Systems - Dave 10G3

Kompakt og kraftfuldt lydsystem fra LD systems.

Bemærk prisen er inkl. kabler op til 2x10 meter speakon kabler samt RCA til minijack.

DAVE 10 G3 er et fuldt system bestående af en 10" subwoofer med indbygget 3 kanals forstærker på 1 x 150 Watt, samt 2 x 100 Watt til at drive de to medfølgende tophøjttalere. KTRadio foreslår Dave 10 G3 lydsystemet til eksempelvis bands, eller mindre events, hvor der er brug for et overskueligt og kompakt, men samtidig kraftfuldt system. Hos KT Radio medfølger alle kabler for tilslutning.

 
4.245,00 DKK

JBL PRO - EON 208P

Alt-i-et bærbart PA-system med 8-kanals mixer, Bluetooth-lyd og inkluderet AKG-mikrofon.

Bestillingsvare: Forventet leveringstid 4-6 hverdage.

JBL PRO EON 208P er et alt-i-et bærbart PA-system der indeholder en AKG-mikrofon, 8-kanals mixer og trådløs Bluetooth tilslutning. Alt dette bliver drevet af den indbyggede Klasse D forstærker, der yder 2 x 150Watt.

 
5.245,00 DKK

JBL PRO - EON ONE

Alt-i-et batteridrevet bærbart linear-array PA system med 6-kanals mixer og Bluetooth tilslutning fra JBL PRO. 

Bestillingsvare: Forventet leveringstid 4-6 hverdage. 

JBL PRO EON ONE er et alt-i-et bærbart linear-array PA-system inkl. en 6-kanals mixer. EON ONE bringer den legendariske JBL Professional-lyd til din næste forestilling, konference eller møde, og vi garanterer at hele dit publikum vil opleve kraftig og nøjagtig lyd, takket være den patentanmeldte højttalerkonfiguration og uhindrede 10” basrefleks subwoofer. Dertil er systemet nemt at tilgå, enten via. Bluetooth eller direkte via. kabel, og med et ægte alt-i-et-design, som du kan bære med den ene hånd, er JBL PRO EON ONE ubesværet at opsætte og transportere.

Transporter taske og dolly til JBL EON ONE bærbart PA system kan også tilkøbes.

 
5.299,00 DKK

LD Systems - Dave 12G3

Elegant og imponerende system fra LD systems med 12" subwoofer. 

Bemærk prisen er inkl. kabler op til 2x10 meter speakon kabler samt RCA til minijack.

DAVE 12 G3 er et elegant og imponerende fuldt system, bestående af en 12" subwoofer med indbygget 3 kanals forstærker på 1 x 300 Watt, samt 2 x 120 Watt til at drive de to medfølgende tophøjttalere. KTRadio foreslår Dave 12 G3 lydsystemet til eksempelvis bands, eller mellemstore events, hvor der er brug for et overskueligt og kompakt, men samtidig kraftfuldt system. Hos KT Radio med følger alle kabler for tilslutning.

 
6.095,00 DKK

Yamaha Pro - STAGEPAS 600BT

Alt-i-et Bluetooth PA-system inkl. 10-kanals mixer fra Yamaha PRO.

Bestillingsvare: Forventet leveringstid 4-6 hverdage. 

YAMAHA PRO STAGEPAS 600BT er et bærbart PA-system der inkluderer en 10-kanals mixer. Hertil medfølger yderligere to 10" tophøjttalere der kan tilsluttes trådløst via Bluetooth®. Alt dette bliver drevet af en indbygget forstærker der yder 2 x 340Watt.
Når det kommer til bærbare live-lydløsninger, er YAMAHA PRO STAGEPAS-serien blandt de bedste. Med imponerende kraft- og lydkvalitet, intuitiv kontrol og et omfattende udvalg af fleksible funktioner, bygger dette alt-i-et PA-system på STAGEPAS-arven med at levere alt hvad du behøver, og lidt til, for at transformere ethvert miljø til din egen personlige scene.

Soft cover case, dolly og stativer til YAMAHA PRO STAGEPAS 600BT bærbart PA system kan også tilkøbes hos KTRadio.

 
6.699,00 DKK

Yamaha Pro - STAGEPAS 1K

Alt-i-et Bluetooth PA-system inkl. 5-kanals digital mixer, 12" subwoofer og en 1,5" x10 linear-array højttaler fra Yamaha PRO.

Bestillingsvare: Forventet leveringstid 4-6 hverdage. 

YAMAHA PRO STAGEPAS 1K er et PA-system der inkluderer en 5-kanals digital mixer. Hertil medfølger en 1,5" x10 linear-array højttaler og en 12" subwoofer der kan tilsluttes trådløst via Bluetooth®. Alt dette bliver drevet af den indbygget forstærker der yder utrolige 1000Watt. Når det kommer til bærbare live-lydløsninger, er YAMAHA PRO STAGEPAS-serien blandt de bedste.
STAGEPAS 1K overgår andre bærbare PA'er med den højeste standard for lydkvalitet og lydtryk, let kabinetdesign, professionelle miksefunktioner og enkel betjening. Ved at bruge en mixer og højttaler af koncertkvalitet har Yamaha PRO defineret en ny standard for bærbare PA-systemer ved at udnytte deres unikke erfaring og know-how, der er udviklet gennem årtier med at producere innovativt, professionelt lydudstyr fra alle faser af musikteknik og produktion.

Soft cover case, dolly og stativer til YAMAHA PRO STAGEPAS 1K bærbart PA system kan også tilkøbes hos KTRadio.

 
7.199,00 DKK

JBL PRO - EON ONE PRO

Alt-i-et batteridrevet bærbart linear-array PA-system med 7-kanals mixer og Bluetooth tilslutning fra JBL PRO.

Bestillingsvare: Forventet leveringstid 4-6 hverdage. 

JBL PRO EON ONE PRO er et alt-i-et batteridrevet bærbart linear-array PA-system inkl. en 7-kanals mixer. EON ONE PRO bringer den verdenskendte og legendariske JBL Professional-lyd til din næste forestilling, konference eller møde. Med et lettere og mere kompakt design kan du spille overalt med den nye JBL EON ONE PRO. 
Kombiner dette med op til seks timers spilletid leveret af et genopladeligt lithium-ion-batteri, kan du nu tage dine forestillinger til steder, du kun har drømt om. Bring bandet sammen og få uberørt JBL-lydkvalitet gennem systemets 8" subwoofer og sin syv-kanals analoge mixer med integrerede effekter. Og hold publikum engageret mellem sæt ved at streame Bluetooth®-lyd fra din mobile enhed og med et ægte alt-i-et-design, kan du bære systemet med den ene hånd.

Transporter taske og dolly til JBL EON ONE PRO bærbart PA system kan også tilkøbes.

 
8.275,00 DKK

LD systems - Dave 15G3

Stort og kraftfuldt system fra LD systems med 15" subwoofer.

Bemærk prisen er inkl. kabler op til 2x10 meter speakon kabler samt RCA til minijack.

DAVE 15 G3 er et fuldt system bestående af en 15" subwoofer og to 10" tophøjttalere. I subwooferkabinettet er der en indbygget 3 kanals forstærker på 1 x 400 Watt til subwooferen samt 2 x 150 Watt til at drive de to medfølgende satellitter. Hos KT Radio medfølger alle kabler for tilslutning.

 
7.899,00 DKK