Dynaudio | KT Radio

Dynaudio

Dynaudio - Remote

Remote til Dynaudio XD

Fjernbetjening til brug med Dynaudios XD serie.

 
399,00 DKK

Dynaudio - XEO 2 vægbeslag

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Vægbeslag til brug med Dynaudio XEO 2 højttalere. Kan leveres i sort og silver

 
899,00 DKK

Dynaudio - Væg Beslag

Vægbeslag fra Dynaudio

Bemærk, prisen er pr. sæt!

Vægbeslaget er specielt udviklet til brug med Dynaudio's små monitor højtalere, men det kan også bruges sammen med andre fabrikater. Beslaget tillader vinkling af højtaleren i både det lodrette og det vandrette plan.

 
950,00 DKK

Dynaudio - WSB-1 Black

Dynaudio WSB-1 Black

 
1.899,00 DKK

Dynaudio - WSB-1 White

Dynaudio Vægbeslag WSB-1 i hvid

 
1.899,00 DKK

Dynaudio - Stand 10

Elegant stand fra Dynaudio

Stand 10 er en Elegant højttaler stand fra Dynaudio. Ideen bag gik ud på at skabe en effektiv afkobling for dine kompakte højttalere. Denne stand har en elegant top- og bundplade, integreret kabelskjuler og byder på en kraftig lydforbedring. Stand 10 er intet mindre end en moderne højttaler stand, som optimerer dine komptakte højttaleres lyd. 

 
2.495,00 DKK

Dyanaudio - XEO Connect

Connect boks med bluetooth.

Den nye connect boks er en opdateret trådløs sender til XEO og Focus XD. Her er der mulighed for at streame fra NAS server med tredieparts app som

Plugplayer eller Bubble UPNP. Dette op til 24/192 Khz på XD serien. Eller du kan spille via bluetooth eller Spotify Connect.

 
2.799,00 DKK

Dynaudio - S4-C65

Bemærk, prisen er pr. stk.

S4-C65 er den mindste højttaler i Dynaudio's Architectural Studio serie. Den er bestykket med en 17 cm. mid/bas enhed som trækker på de samme egenskaber som findes i Dynaudio's High-End højttalere. Som diskant benytter S4-C65 en 28 mm. Precision Coated soft dome, som kan roteres for at give en mere præcis fokusering. Ligesom de øvrige modeller i Studio serien er S4-C65 let at installere.

 
3.999,00 DKK

Dynaudio - Stand 20

Ultimativ stand fra Dynaudio

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Stand 20 er en fremragende højttaler stand fra Dynaudio. Ideen bag gik ud på at skabe den ultimative afkobling for dine kompakte højttalere. Denne stand har en elegant top- og bundplade, integreret kabelskjuler og byder samtidig på en kraftig lydforbedring. Stand 20 er intet mindre end en moderne højttaler stand, som optimerer dine komptakte højttaleres lyd.

 
4.100,00 DKK

Dynaudio - Emit-M10

Super lille reol højttaler fra danske Dynaudio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Emit serien er Dynaudio's "lille" serie. Ikke at man kan se eller høre det! Emit højttalerne byder på en fantastisk god gengivelse, og finishen er 1. klasses. Emit M10 er den mindste reol højttaler, til trods byder den på en utrolig dynamisk gengivelse. Emit serien er tilgængelig i både sort og hvid.

 
4.490,00 DKK

Dynaudio - S4-DVC65

Bemærk, prisen er pr. stk.

S4-DVC65 kan bedst beskrives som en 2 kanals højttaler i én. Den er bestykket med en 20 cm. mid/bas enhed som trækker på de samme egenskaber som findes i Dynaudio's High-End højttalere. Som diskant benytter S4-DVC65 2 stk. 28 mm. Precision Coated soft domes, som kan roteres for at give en mere præcis fokusering. Denne konfiguration gør DVC65 i stand til at blive benyttet som 2 kanals højttaler.

 
4.499,00 DKK

Dynaudio - S4-LCR65W low freq woofer

Bemærk, prisen er pr. stk.

S4-LCR65W er et basmodul, specielt udviklet til at blive benyttet sammen med S4-LCRMT højttaleren. Der kan tilføjes 1-2 moduler til hver enkel LCRMT alt afhængig af hvor stort lydtryk der ønskes fra fronten. Med LCR65W bliver mulighederne for at skrædersy størrelsen på dine fronthøjttalere næsten ubegrænset.

 
4.799,00 DKK

Dynaudio - S4-W65

Bemærk, prisen er pr. stk.

S4-W65 er den mindste højttaler i Dynaudio's Architectural Studio serie. Den er bestykket med en 17 cm. mid/bas enhed som trækker på de samme egenskaber som findes i Dynaudio's High-End højttalere. Som diskant benytter S4-W65 en 28 mm. Precision Coated soft dome. W serien er specielt udviklet til indbygning i væg og ligesom de øvrige modeller i Studio serien er S4-W65 let at installere.

 
4.999,00 DKK

Dynaudio - Emit 25C

Super velspillende centerhøjttaler fra Dynaudio

Dynaudios helt nye Emit serie er udviklet af de samme dygtige folk, som stod bag den nye Confidence linje. Serien er testet og fintunet i Dynaudios helt nye Jupiter test facilitet, som huser et komplet lyddødt rum med en robotarm som indeholder 31 mikrofoner, der opfanger alle aspekter af højttalerens ydelse. Resultatet er en ny reference i prisklassen. Emit 25C er den perfekte centerhøjttaler, når du ønsker en komplat hjemmebiograf med Dynaudio's Emit serie af højttalere.

 
5.299,00 DKK

Dynaudio - IC 17

Bemærk prisen er pr. styk

IC 17 er en indbygnings højttaler fra Dynaudio som er specielt designet til loftmontering. Med Dynaudio's installations linie er det nu blevet muligt at få den berømte Dynaudio lyd i et næsten usynligt setup!

 
5.398,00 DKK

Dynaudio - IW 17

Bemærk prisen er pr. styk

IW 17 er en indbygnings højttaler fra Dynaudio som er specielt designet til vægmontering. Med Dynaudio's installations linie er det nu blevet muligt at få den berømte Dynaudio lyd i et næsten usynligt setup!

 
5.398,00 DKK

Dynaudio - S4-C80

Bemærk, prisen er pr. stk.

S4-C80 er den største højttaler i Dynaudio's Architectural Studio serie. Den er bestykket med en 20 cm. mid/bas enhed som trækker på de samme egenskaber som findes i Dynaudio's High-End højttalere. Som diskant benytter S4-C80 en 28 mm. Precision Coated soft dome, som kan roteres for at give en mere præcis fokusering. Ligesom de øvrige modeller i Studio serien er S4-C80 let at installere.

 
5.499,00 DKK

Dynaudio - Emit 10

Ny Emit serie fra Dynaudio

Bemærk, prisen er pr. sæt

Dynaudios helt nye Emit serie er udviklet af de samme dygtige folk, som stod bag den nye Confidence linje. Serien er testet og fintunet i Dynaudios helt nye Jupiter test facilitet, som huser et komplet lyddødt rum med en robotarm som indeholder 31 mikrofoner, der opfanger alle aspekter af højttalerens ydelse. Resultatet er en ny reference i prisklassen. Emit 10 er den mindste model i den nye serie - selve højttaleren er bestykket med en 14 cm. MSP basenhed og en nyudviklet Cerotar softdome diskant. En super kompakt og musikalsk højttaler.

 
5.699,00 DKK

Dynaudio - Music 5

Vi har 1 stk. til denne pris!

Music 5 er en utroligt velspillende streaminghøjttaler fra Danske Dynaudio. Tilgå Tidal musikstreaming via Dynaudios brugervenlige app, eller afspil dine favoritnumre via Apple AirPlay eller Bluetooth. Music 5 er en fantastisk løsning til dig som ønsker en god lyd, med let og funktionel styring.

 
4.499,00 DKK

Dynaudio - S4-W80

Bemærk, prisen er pr. stk.

S4-W80 er den mindste højttaler i Dynaudio's Architectural Studio serie. Den er bestykket med en 20 cm. mid/bas enhed som trækker på de samme egenskaber som findes i Dynaudio's High-End højttalere. Som diskant benytter S4-W80 en 28 mm. Precision Coated soft dome. W serien er specielt udviklet til indbygning i væg og ligesom de øvrige modeller i Studio serien er S4-W80 let at installere.

 
6.499,00 DKK

Dynaudio - S4-LCRMT

Bemærk, prisen er pr. stk.

S4-LCRMT er den mindste LCR højttaler i Dynaudio's Architectural Studio serie. Den er bestykket med en 10 cm. mid/bas enhed som trækker på de samme egenskaber som findes i Dynaudio's High-End højttalere. Som diskant benytter S4-W65 en 28 mm. Precision Coated soft dome. LCR serien er specielt udviklet som front LCR i et surroundsystem og ligesom de øvrige modeller i Studio serien er S4-LCRMT let at installere.

 
6.499,00 DKK

Dynaudio - Focus 210C - Kun 1 stk. - Spar 50%

Vi har 1 stk. til denne pris!

Dynaudio Focus 210C er en fantastisk velspillende centerhøjttaler. Højttaleren er bestykket med 1. klasses enhedr og byder på et utroligt åbent og levende lydbillede. Især stemmer lyder utroligt klart, med en imponerende opløsning. En fantastisk centerhøjttaler til din hjemmebiograf.

 
3.499,00 DKK

Dynaudio - Emit 20

Ny stærk serie fra Dynaudio

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Dynaudios helt nye Emit serie er udviklet af de samme dygtige folk, som stod bag den nye Confidence linje. Serien er testet og fintunet i Dynaudios helt nye Jupiter test facilitet, som huser et komplet lyddødt rum med en robotarm som indeholder 31 mikrofoner, der opfanger alle aspekter af højttalerens ydelse. Resultatet er en ny reference i prisklassen. Emit 20 er den største reol model i den nye serie - selve højttaleren er bestykket med en 18 cm. MSP basenhed og en nyudviklet Cerotar softdome diskant. En super kompakt og musikalsk højttaler.

 
7.499,00 DKK

Dynaudio - IP 17

Bemærk prisen er pr. styk

IP 17 fra Dynaudio er den perfekte kombination af fantastisk lydkvalitet i et usynligt design. Her forenes nogle af dynaudio's bedste enheder i en elegant og enkel løsning. En ægte High-end højttaler til indbygning i væg!

 
7.998,00 DKK

Dynaudio - Evoke 25C

Super centerhøjttaler fra Dynaudio

Dynaudio Evoke 25C er en utrolig velspillende centerhøjttaler fra Dynaudio. Evoke serien af højttalere erstatter den hæderkronede Excite linje og byder på en række store forbedringer, bl.a. helt nyudviklede Esotec+ basenheder samt Cerotar diskantenheder. Evoke 25C er en 2.5 vejs konstruktion, bestykket med 28 mm. diskant, samt 2 kraftige 14 cm. basenheder. Tilsammen giver dette en imponerende åben og klar centerhøjttaler, med en fantastisk stemmegengivelse.

 
10.000,00 DKK

Dynaudio - XEO 2

Vi har 2 .sæt tilbage i hvid!

Xeo 2 er et sæt fuldt aktive højttalere fra Dynaudio. Den indbyggede digitale forstærker på 2 x 65 Watt sikrer en detaljeret lyd med en fantastisk dybbas samt lavt strømforbrug og den nye elegante fjernbetjening gør daglig brug til en leg. Med indbygget Bluetooth kan du afspille musikken direkte fra din smartphone eller tablet med det samme.

 
10.995,00 DKK

Dynaudio - Emit 30

Stærk gulvhøjttaler fra Dynaudio

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Dynaudios helt nye Emit serie er udviklet af de samme dygtige folk, som stod bag den nye Confidence linje. Serien er testet og fintunet i Dynaudios helt nye Jupiter test facilitet, som huser et komplet lyddødt rum med en robotarm som indeholder 31 mikrofoner, der opfanger alle aspekter af højttalerens ydelse. Resultatet er en ny reference i prisklassen. Emit 30 er den mindste gulv model i den nye serie - selve højttaleren er bestykket med 2 stk. 14 cm. MSP basenheder og en nyudviklet Cerotar softdome diskant. En super elegant og musikalsk højttaler.

 
11.499,00 DKK

Dynaudio - Evoke 10

Elegant reolhøjttaler fra Dynaudio

Bemærk, prisen er pr. sæt

Dynaudio Evoke 10 er en utrolig velspillende reolhøjttaler fra Dynaudio. Evoke serien af højttalere erstatter den hæderkronede Excite linje og byder på en række store forbedringer, bl.a. helt nyudviklede Esotec+ basenheder samt Cerotar diskantenheder. Evoke 10 er en 2 vejs konstruktion, bestykket med 28 mm. diskant, samt en kraftig 14 cm. basenhed. Tilsammen giver dette en imponerende åben og dynamisk gengivelse.

 
11.500,00 DKK

Dynaudio - Emit 50

Stærk gulvhøjttaler fra Dynaudio

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Dynaudios helt nye Emit serie er udviklet af de samme dygtige folk, som stod bag den nye Confidence linje. Serien er testet og fintunet i Dynaudios helt nye Jupiter test facilitet, som huser et komplet lyddødt rum med en robotarm som indeholder 31 mikrofoner, der opfanger alle aspekter af højttalerens ydelse. Resultatet er en ny reference i prisklassen. Emit 50 er den største model i den nye serie - selve højttaleren er bestykket med 2 stk. 18 cm. MSP basenheder, 1 stk. 15 cm MSP mellemtone og en nyudviklet Cerotar softdome diskant. En super dynamisk og musikalsk højttaler.

 
15.499,00 DKK

Dynaudio - Evoke 20

Super velspillende reolhøjttaler fra Dynaudio

Bemærk, prisen er pr. sæt

Dynaudio Evoke 20 er en utrolig velspillende reolhøjttaler fra Dynaudio. Evoke serien af højttalere erstatter den hæderkronede Excite linje og byder på en række store forbedringer, bl.a. helt nyudviklede Esotec+ basenheder samt Cerotar diskantenheder. Evoke 20 er en 2 vejs konstruktion, bestykket med 28 mm. diskant, samt en kraftig 18 cm. basenhed. Tilsammen giver dette en imponerende åben og dynamisk gengivelse.

 
16.500,00 DKK

Dynaudio - Contour 25C

Imponerende centerhøjttaler fra Dynaudio

Dynaudio's Contour serie er blevet udstykket med deres prisvindende Esotar 2 diskant. Dette kombineret med forbedrede  og kraftige 8" basenheder gør Contour 25C til en ganske fantastisk centerhøjttaler. Kabinettet er afrundet og vægten er imponerende 23 kg. Centeren er helt fantastisk til stemmeførelse, da den har en åbenhed og dynamisk formåen som er svær at hamle op med i prisklassen.

 
18.999,00 DKK

Dynaudio - Special Forty

40 års jubilæum højttaler fra Dynaudio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Dynaudio fejrer 40 år i hi-fi branchen med en sand skønhed, som både emmer af Dynaudio design-og lydmæssigt. Både diskant og bas mellemtone er lavet specifikt til denne højttalere. Lyden er homogen og har en fantastisk sammenhæng i lyden. Den henter mange af de samme dyder, som du finder i Confidence serien, uden at overgå Contours fremragende serie. Special Forty er en fantastisk måde for Dynaudio, at hejse flaget og sige tillykke til dem selv, samt resten af hi-fi verden.

 
24.500,00 DKK

Dynaudio - XEO 30 (Demosæt) - Spar 28%

Ny XEO model fra Dynaudio

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Vi er stolte af at kunne præsentere Dynaudio's helt nye XEO højttalere. XEO 30 som afløser den roste XEO 6 model, byder på et helt nyt udseende kombineret med en række tekniske forbedringer. Lydtuningen i den nye XEO 30 er baseret på Dynaudio's professionelle LYD serie af højttalere, som benyttes i utroligt mange studier rundt omkring i verden. Ud over en forbedret lydgengivelse byder XEO 30 på direkte tilslutning af dine kilder via optisk eller analog, samt indbygget modtagelse af Bluetooth. XEO 30 kan også trådløst modtage 24 bit/96 Khz Hi-res musik via Dynaudio's særlige Connect boks (Connect boks koster 2.799,-).

 
19.500,00 DKK

Dynaudio - Evoke 30

Elegant gulvhøjttaler fra Dynaudio

Bemærk, prisen er pr. sæt

Dynaudio Evoke 30 er en utrolig velspillende gulvhøjttaler fra Dynaudio. Evoke serien af højttalere erstatter den hæderkronede Excite linje og byder på en række store forbedringer, bl.a. helt nyudviklede Esotec+ basenheder samt Cerotar diskantenheder. Evoke 30 er en 2.5 vejs konstruktion, bestykket med 28 mm. diskant samt 2 stk. kraftige 14 cm. basenheder. Tilsammen giver dette en imponerende åben og levende gengivelse.

 
27.000,00 DKK

Dynaudio - Contour 25Ci

Imponerende Center højttaler fra Dynaudio

Dynaudio's helt nye opdaterede Contour i serie er blevet udstykket med deres nyudviklede Esotar 2i diskant. Dette kombineret med forbedrede  og kraftige 8" basenheder gør Contour 25C til en ganske fantastisk centerhøjttaler. Kabinettet er afrundet og vægten er imponerende 24 kg. Centeren er helt fantastisk til stemmeførelse, da den har en åbenhed og dynamisk formåen som er svær at hamle op med i prisklassen.

 
27.000,00 DKK

Dynaudio - Evoke 50

Imponerende gulvhøjttaler fra Dynaudio

Bemærk, prisen er pr. sæt

Dynaudio Evoke 50 er en utrolig velspillende gulvhøjttaler fra Dynaudio. Evoke serien af højttalere erstatter den hæderkronede Excite linje og byder på en række store forbedringer, bl.a. helt nyudviklede Esotec+ basenheder samt Cerotar diskantenheder. Evoke 50 er en 3 vejs konstruktion, bestykket med 28 mm. diskant, 15 cm. mellemtone samt 2 stk. kraftige 18 cm. basenheder. Tilsammen giver dette en imponerende åben og dynamisk gengivelse.

 
37.000,00 DKK

Dynaudio - Contour 20i

Ny contour i serie fra Dynaudio

Bemærk, prisen er pr sæt.

Dynaudios helt nye opdaterede Contour serie er blevet udstyret med deres allernyeste Esotar 2i diskant. Dette kombineret med en nyudviklet og væsentligt kraftigere 8" basenhed samt et nyudviklet filter gør Contour 20i til noget ganske særligt. Kabinettet er afrundet og vægten er intet mindre end 14 kg. pr. stk! Disse højttalere lyder som et sæt potente gulvhøjttalere, og har en åbenhed og dynamisk formåen som er svær at finde i prisklassen!

 
39.000,00 DKK

Dynaudio - Heritage Special

Imponerende højttaler fra Dynaudio

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Heritage Special kan bedst beskrives som en hyldest til Dynaudio's mest berømte højttalerkonstruktioner. Designet bringer derfor tydelige minder om Contour 1 samt Special 25. Til trods for det klassiske udseende, er Heritage Special fyldt med den nyeste højttalerteknologi fra Dynaudio. Herunder den nyester Esotar T330D diskant, som benyttes i den helt nye Confidence serie, samt 18W75 XL MSP basenhed, som stammer fra Dynaudio's Evidence linje. Resultatet er en kompromisløs reolhøjttaler som byder på en fantastisk klar, dynamisk og detaljeret gengivelse. Disse højttalere skal opleves!

 
44.995,00 DKK

Dynaudio - Contour 30i

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Dynaudios helt nye opdaterede Contour serie er blevet udstyret med deres allernyeste Esotar 2i diskant. Dette kombineret med en nyudviklet og væsentligt kraftigere 8" basenheder samt et nyudviklet filter gør Contour 30i til noget ganske særligt. Kabinettet er afrundet og vægten er intet mindre end 31,4 kg. pr. stk! Disse højttalere byder på et imponerende lydbillede, og har en åbenhed og dynamisk formåen som er svær at finde i prisklassen!

 
62.000,00 DKK

Dynaudio - Contour 60i

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Dynaudios helt nye opdaterede Contour serie er blevet udstyret med deres allernyeste Esotar 2i diskant. Dette kombineret med en 1. klasses mellemtoneenhed, kraftige 10" basenheder samt et nyudviklet filter, gør Contour 60i til noget ganske særligt. Kabinettet er afrundet og vægten er intet mindre end 54,3 kg. pr. stk! Disse højttalere byder på et imponerende lydbillede, og har en åbenhed og dynamisk formåen som er svær at finde i prisklassen!

 
78.000,00 DKK

Dynaudio - Confidence 20 inkl. stands

Reol højttaler i Dynaudios nye Confidence serie.

Bemærk, prisen er pr. sæt og inkl. standere.

Med den helt nye Confidence serie cementerer Dynaudio igen sin position blandt verdens dygtigste højttalerproducenter. Avanceret computersimulation og præcise målinger i Dynaudios kompromisløse "Jupiter" måle facilitet, har ledt til en af de mest avancerede og velspillende højttalerserie på markedet. Den "lille" Confidence 20 er bestykket med en helt nyudviklet 28 mm. Esotar 3 diskant samt en kraftig 18 cm. Neo Tec MSP basenhed. Tilsammen giver dette en utrolig detaljeret gengivelse, med en imponerende dynamisk formåen. Grundet den særlige nedadrettede basreflex teknologi tilbydes Dynaudio Confidence 20 kun inkl. stande.

 
85.000,00 DKK

Dynaudio - Confidence 30

Gulvmodel i Dynaudios Confidence serie

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Med den helt nye Confidence serie cementerer Dynaudio igen sin position blandt verdens dygtigste højttalerproducenter. Avanceret computersimulation og præcise målinger i Dynaudios kompromisløse "Jupiter" måle facilitet, har ledt til en af de mest avancerede og velspillende højttalerserie på markedet. Den "lille" gulvmodel Confidence 30 er bestykket med en helt nyudviklet 28 mm. Esotar 3 diskant, en nyudviklet 15 cm. mellemtone med Dynaudios særlige airflow-correcting ophæng, samt 2 stk. kraftige 18 cm. Neo Tec MSP basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig detaljeret gengivelse, med en imponerende dynamisk formåen. En mildest talt imponerende højttaler.

 
155.000,00 DKK

Dynaudio - Confidence 50

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Med den helt nye Confidence serie cementerer Dynaudio igen sin position blandt verdens dygtigste højttalerproducenter. Avanceret computersimulation og præcise målinger i Dynaudios kompromisløse "Jupiter" måle facilitet, har ledt til en af de mest avancerede og velspillende højttalerserie på markedet. Den mellemste gulvmodel Confidence 50 er bestykket med en helt nyudviklet 28 mm. Esotar 3 diskant, 2 stk. 15 cm. mellemtoner med Dynaudios særlige airflow-correcting ophæng, samt 2 kraftige 18 cm. Neo Tec MSP basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig detaljeret gengivelse, med en imponerende dynamisk formåen. En mildest talt imponerende højttaler.

 
217.000,00 DKK

Dynaudio - Confidence 60

Ultimativ reference højttaler fra Dynaudio

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Med den helt nye Confidence serie cementerer Dynaudio igen sin position blandt verdens dygtigste højttalerproducenter. Avanceret computersimulation og præcise målinger i Dynaudios kompromisløse "Jupiter" måle facilitet, har ledt til en af de mest avancerede og velspillende højttalerserie på markedet. Den største gulvmodel Confidence 60 er bestykket med en helt nyudviklet 28 mm. Esotar 3 diskant, 2 stk. 15 cm. mellemtoner med Dynaudios særlige airflow-correcting ophæng, samt 2 kraftige 23 cm. Neo Tec MSP basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig detaljeret gengivelse, med en imponerende dynamisk formåen. En mildest talt imponerende højttaler.

 
325.000,00 DKK