Yamaha

Yamaha - WS-B1A

Elegant Bluetooth højttaler fra yamaha.

Denne lille perle af en højttaler byder på en imponerende lydkvalitet, især når man tager dens kompakte størrelse i betragtning. WS-B1A måler kun 10x8x8 cm. og kan nemt medbringes overalt. Det indbyggede batteri giver op til 12 timers vellyd, og med indbygget Bluetooth kan alle nemt tilgå den lille højtaller med deres smartphone.

 
989,00 DKK

Yamaha Pro - HPH-MT7

Studiehovedtelefoner fra Yamaha.

HPH-MT7-hovedtelefoner er designet til at levere lyd i høj opløsning med et præcist stereobillede på ethvert lydtrykniveau og til trofast at gengive enhver nuance i kildesignalet med den højest mulige nøjagtighed. Yamaha har brugt årtier med opbygget viden og ekspertise inden for professionel og avanceret fremstilling af lydudstyr til designet af hver eneste akustiske komponent i disse hovedtelefoner. Med uovertruffen troskab i et robust, men alligevel stilfuldt design, tilbyder Yamahas MT-serie hovedtelefoner et niveau af komfort, du vil være taknemmelig for efter lange timer i et kritisk lydmiljø.

 
1.699,00 DKK

Yamaha - MusicCast 20 WX-021

Elegant streamhøjttaler fra Yamaha

Skru op for lyden. Lad dig ikke narre af det diskrete design. MusicCast 20 er bygget til at sætte gang i festen med en lyd, der fylder rummet og trodser dens størrelse. Med en bred understøttelse af streaming tjenester, herunder TIDAL og Spotify samt AirPlay byder MusicCast 20 på en enkel brugerflade og kan arbejde sammen med de andre MusicCast produkter fra Yamaha.

 
1.990,00 DKK

Yamaha - A-S201

Prisstærk forstærker fra Yamaha

Med A-S201 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag…. AS-201 byder på en super musikalsk gengivelse til en stærk pris!

 
2.390,00 DKK

Yamaha - R-S202D m. DAB+ tuner

Receiver med indbygget DAB+

Velspillende receiver fra Yamaha med indbygget DAB+ tuner. R-S200D er en super god lille forstærker hvor der er tænkt på det hele, 4 analoge indgange, Bluetooth, fuld tonekontrol samt A+B højttalere

 
2.590,00 DKK

Yamaha - SR-C30A

Soundbar med trådløs subwoofer

Den originale teknologi i SR-C30A rækker ud over den traditionelle højttalerretning for at skabe et betagende lydfelt, der synes at komme fra ovenover selve soundbaren, fra midten af TV-skærmen.
Hvor fed er en eksplosion eller en superheltekamp uden den bragende bas? Kraftfuld bas er det, der gør at du mærker handlingen. SR-C30A omfatter en trådløs subwoofer med et kompakt format, så du får en bas, du kan mærke og tilpasse, som du vil.

 
1.990,00 DKK

Yamaha - CD-S303

Stærk CD afspiller fra Yamaha

CD-S303 er en fantastisk velspillende CD afspiller fra Yamaha. Til trods for sin stærke pris, har Yamaha virkelig gjort sig umage med CD-S303. Signalvejen er lavet så kort som muligt, der benyttes højkvalitets komponenter, 24 bit/192 kHz DAC samt flydende mekanisme for at minimere uønskede vibrationer. CD-S303 byder på en fantastisk ydelse i sin prisklasse, og har tilmed USB indgang på fronten for afspilning af digitale musikfiler.

 
3.185,00 DKK

Yamaha - A-S301

Kontakt butikken for at høre nærmere.

Med A-S301 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag…. AS-301 byder på noget af den mest avancerede forstærker teknologi i dag, og med sin fulstændig symetriske opbygning er den sikker på at tilfredsstille selv det mest kritiske øre.

 
3.690,00 DKK

Yamaha - YAS-209

Stærk soundbar fra Yamaha med MusicCast

Løft din Home Cinema oplevelse til nye højder med lyd, der kommer både ovenfra og hele vejen rundt omkring dig. YAS-209 har DTS Virtual:X, som overvælder dig med dramatisk 3D-surroundlyd fra en enkelt, diskret soundbar-løsning. Et trådløst subwoofer-system gør løsningen endnu bedre ved at tilbyde større fleksibilitet i placering. Oplev eksplosiv bas, mens du nyder den fleksibilitet, at du kan stille subwooferen næsten hvor som helst i rummet.

 
3.690,00 DKK

Yamaha - MusicCast 50 WX-051

MusicCast højttaler fra Yamaha

Skru op for lyden. Lad dig ikke narre af det diskrete design. MusicCast 50 er bygget til at sætte gang i festen med en lyd, der fylder rummet og trodser dens størrelse.Til film blæser MusicCast 50 dig omkuld med eksplosiv lyd, der er den seneste action-blockbuster værdig.

 
3.899,00 DKK

Yamaha - RX-V4A

Stærk receiver fra Yamaha

Yamaha's RX-V4A er et givet valg for dig som vil have en total oplevelse i HD-kvalitet til rimelige penge. RX-V4A har en letanvendelig bruger menu, og kan styres via smartphone, hvilket gør daglig betjening til en leg! Samtidig er den udstyret med 4 HDMI indgange med understøttelse for 8K. Ydermere tilbyder RX-V4A streaming via MusicCast, AirPlay2, Bluetooth audio, wi-fi, og automatisk rumkorrektion samt højttaler indstilling via YPAO.

 
3.990,00 DKK

Yamaha - A-S501

Med A-S501 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag…. AS-501 byder på noget af den mest avancerede forstærker teknologi i dag, og med sin fulstændig symetriske opbygning er den sikker på at tilfredsstille selv det mest kritiske øre. Den nye 501 variant er blevet udstyret med indbygget D/A konverter, og har både optisk samt digital coaxial indgang!

 
4.790,00 DKK

Yamaha - MusicCast TT-N503

Pladespiller Vinyl 500 med MusicCast i hvid

Et skridt ind i fremtiden med en hyldest til fortiden. Mød Yamahas nytænkende, trådløse pladespiller, der er skabt til en ny generation af musikelskere. Med MusicCast multirum-funktionalitet, så du kan nyde din pladesamling i alle rum.
Forlad rummet, og lad musikken følge efter dig. Med MusicCast multirum-teknologi kan du dele og lytte til din pladesamling i hele huset.
Stream din pladesamling til forskellige MusicCast-enheder – alt fra højttalere til soundbars. MusicCast VINYL 500 er spækket med avanceret teknologi og avancerede funktioner, der løfter musiklytning til et nyt niveau.

 
5.890,00 DKK

Yamaha - RX-V6A

Stærk receiver fra Yamaha med Atmos og DTS-X

Yamaha's RX-V6A er et givet valg for dig som vil have en total oplevelse med 3D lyd til en stærk pris. RX-V6A har en letanvendelig bruger menu, og kan styres via smartphone, hvilket gør daglig betjening til en leg! Samtidig er den udstyret med 7 HDMI indgange med understøttelse for 8K. Ydermere tilbyder RX-V6A streaming via MusicCast, AirPlay2, Bluetooth audio, wi-fi, og automatisk rumkorrektion samt højttaler indstilling via YPAO.

 
4.980,00 DKK

Yamaha - R-N600A

Stærk receiver med MusicCast

Yamaha R-N600A er en utroligt velspillende receiver med indbygget MusicCast streamer og FM radio. Denne fleksible perle yder 80 + 80 Watt (8 ohms, 20 Hz - 20 kHz, 0,07 THD) og har et væld af tilslutningsmuligheder, Bluetooth samt mulighed for pladespiller. Med MusicCast netværk kan R-N600A streame musik fra TIDAL, Spotify, AirPlay, netradio m.m. Alle disse muligheder gør R-N600A til en utrolig fleksibel løsning som kan imødekomme et hvert behov, og dette med en kompromisløs lydkvalitet.

 
6.195,00 DKK

Yamaha - A-S701

Yamaha forstærkere i bedste kvalitet.

Med A-S700 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag…. A-S700 byder på noget af den mest avancerede forstærker teknologi i dag, og med sin fulstændig symetriske opbygning er den sikker på at tilfredsstille selv det mest kritiske øre.

 
7.390,00 DKK

Yamaha - RX-A2A

Stærk receiver fra Yamaha

Yamaha RX-A2A er en super velspillende surround receiver i Yamaha's Aventage serie. RX-A2A understøtter naturligvis de nyeste lyd og billedformater herunder Dolby Atmos, DTS-X, 8K, Dolby Vision, HDR10 samt HLG. Alle Aventage modeller er naturligvis udstyret med Yamahas MusicCast streaming, som understøtter Spotify, TIDAL, DLNA samt netværks radio. MusicCast kan udvides med flere rum, og alt styres nemt og elegant på din tablet eller smartphone. 

 
7.590,00 DKK

Yamaha - R-N800A

Stærk receiver med MusicCast og YPAO rumkorrektion

Yamaha R-N800A er en 1. klasses receiver med indbygget MusicCast streamer og YPAO rum korrektion. Denne fleksible perle yder 100 + 100 Watt (8 ohms, 20 Hz - 20 kHz, 0,07 THD) og har et væld af tilslutningsmuligheder, Bluetooth samt mulighed for pladespiller. Med MusicCast netværk kan R-N800A streame musik fra TIDAL, Spotify, AirPlay, netradio m.m. Alle disse muligheder gør R-N800A til en utrolig fleksibel løsning som kan imødekomme et hvert behov, og dette med en kompromisløs lydkvalitet.

 
8.990,00 DKK

Yamaha - R-N1000A

Receiver med indbygget MusicCast

Yamaha R-N1000A er en 1. klasses receiver med indbygget MusicCast streamer og rum korrektion. Denne fleksible perle yder 100 + 100 Watt (8 ohms, 20 Hz - 20 kHz, 0,07 THD) og har et væld af tilslutningsmuligheder, herunder HDMI, Bluetooth samt mulighed for pladespiller. Med MusicCast netværk kan R-N1000A streame musik fra TIDAL, Spotify, AirPlay, netradio m.m. Alle disse muligheder gør R-N1000A til en utrolig fleksibel løsning som kan imødekomme et hvert behov, og dette med en kompromisløs lydkvalitet.

 
11.989,00 DKK

Yamaha - RX-A4A

Stærk surround receiver fra Yamaha

RX-A4A er Yamaha's bud på en fuldblods surroundreceiver. Hjertet i RX-A4A er en velkonstrueret 7 kanals forstærker på 110 Watt (20 Hz - 20 kHz, 8 Ohm, 2 kanaler drevet). RX-A4A håndterer naturligvis alle de nyeste surround formater, herunder Dolby Atmos, DTS-X, samt 8K og 4K i 120 Hz. Lyden tilpasses nemt til dit rum via Yamaha's YPAO rum korrektion. En imponerende surround receiver til den kvalitetsbevidste hjemmebio entusiast.

 
11.490,00 DKK

Yamaha - A-S1200

Imponerende forstærker fra yamaha

Med A-S1200 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag…. A-S1200 byder på noget af den mest avancerede forstærker teknologi i dag, den benytter en stor ringkerne-transformator og alle kabler og print er af højeste karrat. Med A-S1200 har Yamaha endnu engang flyttet grænsen for pris/kvalitet.  

 
15.990,00 DKK

Yamaha - RX-A6A

Imponerende surround receiver fra Yamaha

RX-A6A er Yamaha's bud på en fuldblods surroundreceiver. Hjertet i RX-A6A er en velkonstrueret 9 kanals forstærker på 150 Watt (20 Hz - 20 kHz, 8 Ohm, 2 kanaler drevet). RX-A6A håndterer naturligvis alle de nyeste surround formater, herunder Dolby Atmos, DTS-X, samt 8K og 4K i 120 Hz. Lyden tilpasses nemt til dit rum via Yamaha's YPAO rum korrektion. En imponerende surround receiver til den kvalitetsbevidste hjemmebio entusiast.

 
19.999,00 DKK

Yamaha - XDA-QS5400RK

Multirumsforstærker fra Yamaha med MusicCast

QS5400RK er en super fleksibel multirumsforstærker fra Yamaha. Med QS5400RK kan du styre fire zoner uafhængigt af hinanden via MusicCast, således at du kan høre forskellig musik i 4 forskellige rum. Selve forstærker delen kan drive op til 8 højttalere, og leverer 50 Watt i 8 ohm (1 kHz, 0,9% THD, 2 kanaler drevet). QS5400 er den perfekte løsning til dig der ønsker en fleksibel løsning på lyd i hele huset.

 
20.990,00 DKK

Yamaha - R-N2000A

Imponerende receiver fra yamaha

Yamaha R-N2000A er en 1. klasses receiver med indbygget MusicCast streamer og rum korrektion. Denne fleksible perle yder 120 + 120 Watt (8 ohms, 1 kHz, 10% THD) og har et væld af tilslutningsmuligheder, herunder HDMI, Bluetooth samt mulighed for pladespiller. Med MusicCast netværk kan R-N2000A streame musik fra TIDAL, Spotify, AirPlay, netradio m.m. Alle disse muligheder gør R-N2000A til en utrolig fleksibel løsning som kan imødekomme et hvert behov, og dette med en kompromisløs lydkvalitet.

 
27.490,00 DKK

Yamaha - A-S2200

Der er ekstra leveringstid på Yamaha forstærkere i øjeblikket!
Kontakt butikken for at høre nærmere.

Med A-S2200 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag…. A-S2200 byder på noget af den mest avancerede forstærker teknologi i dag, den benytter en stor ringkerne-transformator og alle kabler og print er af højeste karrat. På indgangssiden finder vi både XLR, RCA samt Phono (MM/MC). Med A-S2200 har Yamaha endnu engang flyttet grænsen for pris/kvalitet.  

 
24.490,00 DKK

Yamaha - RX-A8A

Reference receiver fra Yamaha

RX-A8A er Yamaha's bud på den ultimative surroundreceiver. Hjertet i RX-A8A er en velkonstrueret 11 kanals forstærker på 150 Watt (20 Hz - 20 kHz, 8 Ohm, 2 kanaler drevet). RX-A8A håndterer naturligvis alle de nyeste surround formater, herunder Dolby Atmos, DTS-X og Auro 3D, samt 8K og 4K i 120 Hz. Lyden tilpasses nemt til dit rum via Yamaha's YPAO rum korrektion. En imponerende surround receiver til den kompromisløse hjemmebio entusiast.

 
27.490,00 DKK