Musical Fidelity

Musical Fidelity - V90 LPS

Prisstærk RIAA fra Musical Fidelity

V90 LPS er en utrolig velspillende RIAA forstærker fra Musical Fidelity. Modellen understøtter både MM og MC pickup, hvilket sikrer en bred understøttelse af pickuper.

 
1.995,00 DKK

Musical Fidelity - V90 DAC

Prisstærk D/A konverter fra Musical Fidelity

V90 DAC er en velbygget og super musikalsk lille D/A konverter fra Musical Fidelity. Tilslut dine digitale kilder via optisk, coax eller USB og oplev ubetinget vellyd fra dit TV, streamer eller anden digital kilde. V90 DAC benytter en 32 Bit 192 kHz konverter og kan håndtere digitale signaler i op til 24 bit.

 
2.395,00 DKK

Musical Fidelity - V90 BHA

Prisstærk balanceret hovedtelefonforstærker fra Musical Fidelity

MX HPA er en fantastisk velspillende hovedtelefonforstærker fra Musical Fidelity. Modellen byder på en lav forvrængning på kun 0.005% fra 20 Hz - 20 kHz og har et signal/støj forhold på 109 db. V90 BHA er en perfekt partner til dine hovedtelefoner.

 
2.395,00 DKK

Musical Fidelity - LX2 HPA

Super velspillende hovedtelefonforstærker fra Musical Fidelity

En hovedtelefonforstærker kan bedst beskrives som en lille forstærker. Det er de samme dyder der gør sig gældende, god kanal separation, lav forvrængning og højt signal/støj forhold. Med LX2 HPA fra Musical Fidelity får du alle disse dyder. Denne lille perle af en forstærker kan løfte gengivelsen fra dine favorit hovedtelefoner til nye højder.

 
2.695,00 DKK

Musical Fidelity - LX2 LPS

MM & MC RIAA fra Musical fidelity

LX2 LPS er en utrolig velspillende RIAA forstærker fra Musical Fidelity. Modellen understøtter både MM og MC pickup, hvilket gør den til en perfekt løsning uanset pickup type.

 
2.695,00 DKK

Musical Fidelity - V90 BLU

1. klasses Bluetooth modtager

Lav dit klassiske hifi system om til et trådløst anlæg, med denne velspillende Bluetooth modtager, fra Musical Fidelity. V90 BLU giver den bedst tænkelige Bluetooth gengivelse og har ydermere indbygget D/A konverter som du kan benytte med andre digitale kilder. Tilslut f.eks. dit TV via den optiske indgang. En super lille løsning til en stærk pris.

 
2.995,00 DKK

Musical Fidelity - The Round Table S

Stærk pladespiller fra Musical Fidelity

Round Table S er en utroligt velspillende pladespiller fra Musical Fidelity. Pladespilleren er med 9" arm og kommer monteret med Ortofon 2M Red pickup. En super musikalsk remdrevet pladespiller som byder på en fantastisk ydelse til prisen. 

 
5.995,00 DKK

Musical Fidelity - MX VYNL

"The most detailed, refined and articulate phono stage that we ever heard at this price"
WHAT HI-FI 10/2019

MX VYNL er en utrolig velspillende og fleksibel RIAA forstærker fra Musical Fidelity. Modellen byder på et væld af indstillingsmuligheder, hvilket sikrer optimal tilpasning til benyttede pickup. På udgangssiden finder du både RCA samt XLR udgange. 

 
6.995,00 DKK

Musical Fidelity - MX HPA

Balanceret hovedtelefonforstærker fra Musical Fidelity

MX HPA er en fantastisk velspillende hovedtelefonforstærker fra Musical Fidelity. Modellen byder på en imponerende lav forvrængning på kun 0.005% fra 20 Hz - 40 kHz og har et signal/støj forhold på hele 120 db. MX HPA er en værdig partner til markedets fineste hovedtelefoner.

 
6.995,00 DKK

Musical Fidelity - MX Stream

Stærk streamer fra Musical Fidelity.

MX Stream er udviklet med det samme mål som alle andre Musical Fidelity produkter, et teknisk perfekt design, som ikke bare måler perfekt, men som også byder på en fantastsik lydkvalitet.  MX Stream leverer på alle disse punkter, og byder på en bred understøttelse, herunder, Tidal, Spotify Connect og Qobuz samt UPNP. Alt håndteres via den indbyggede 32 bit/352.8 kHz konverter, inkl. DSD256. En imponerende streamer til en stærk pris.

 
7.995,00 DKK

Musical Fidelity - MX DAC

MX DAC er en fantastisk fleksibel og velspillende D/A konverter. Hjertet i konverteren er en PCM1795 32 Bit 192 kHz Multi bit, Sigma Delta DAC som byder på en helt utrolig præcission samt understøttelse for DSD64 samt DSD128. Denne konverter er så god at den blev udråbt til Editors Choice af Engelske Hifi Choice. 

 
7.995,00 DKK

Musical Fidelity - M2si

Prisstærk integreret forstærker fra Musical Fidelity

M2si er en super velspillende integreret forstærker fra Musical Fidelity. Det er en model som sætter musikalitet i højsædet og som byder på en åben og luftig gengivelse. Forstærker sektionen yder 2 x 72 Watt i 8 ohm. En super forstærker til en stærk pris.

 
8.495,00 DKK

Musical Fidelity - M2SCD

Stærk CD afspiller fra Musical Fidelity

M2SCD er den mindste CD afspiller fra Musical Fidelity. Kvalitetmæssigt byder den dog på en imponerende god gengivelse. Hjertet i M2SCD er den 1. klasses 24 Bit Delta Sigma konverter som sørger for at dine CD'er får den mest præcise behandling i prisklassen. Denne afspiller er både åben og musikalsk, og byggekvaliteten er som altid af højeste klasse.

 
8.495,00 DKK

Musical Fidelity - M3si

Velspillende integreret forstærker fra Musical Fidelity

M3si er en super velspillende integreret forstærker fra Musical Fidelity. Det er en model som sætter musikalitet i højsædet og som byder på en åben og luftig gengivelse. på indgangssiden finder vi både USB, Phono samt analoge indgange og forstærker sektionen yder 2 x 85 Watt i 8 ohm. En super forstærker til en stærk pris.

 
10.995,00 DKK

Musical Fidelity - M3SCD

Velspillende CD afspiller med indbygget DAC

M3SCD er en super velkonstrueret CD afspiller fra Musical Fidelity. Hjertet i afspilleren er den særlige 24 bit Delta Sigma konverter, som sørger for at alt bliver gengivet med størst mulig nøjagtighed. Musical Fidelity M3SCD afspilleren er tilmed udstyret med digitale indgange, således at du kan benytte dens 1. klasses processering med dine andre digitale kilder. 

 
10.995,00 DKK

Musical Fidelity - A1

Jubilæumsforstærker fra Musical Fidelity

Den føste A1 forstærker blev lanceret tilbage i 1985. Den blev dengang kendt som en af de bedste forstærkere på markedet, og blev hyldet af en enig fagpresse. Nu genintroducerer Musical Fidelity A1 i en helt ny 2023 udgave, med forbedret teknologi, men fortsat en ren klasse A forstærker i ånd med dens forgænger. Musical Fidelity yder 2 x 25 Watt i ren klasse A, hvilket giver en utrolig åben gengivelse, med imponerende lav forvrængning. Musical Fidelity A1 er en fantastisk velspillende og musikalsk forstærker, til den kræsne entusiast.

 
11.995,00 DKK

Musical Fidelity - M6 PRE

Stærk forforstærker fra Musical Fidelity

M6 PRE er en 1. klasses forforstærker som byder på en imponerende lydkvalitet med stor åbenhed og detaljerigdom. M6 PRE er udstyret med både RCA samt XLR indgange og har indbygget MM og MC RIAA til brug med din pladespiller. M6 PRE er den perfekte partner til M6 PRX effektforstærkeren fra Musical Fidelity. 

 
13.995,00 DKK

Musical Fidelity - M6x Vinyl

Velkonstrueret RIAA fra Musical Fidelity

M6x Vinyl er en utrolig velspillende og fleksibel RIAA forstærker fra Musical Fidelity. Modellen byder på et væld af indstillingsmuligheder, hvilket sikrer optimal tilpasning til benyttede pickup. På udgangssiden finder du både RCA samt XLR udgange. 

 
14.995,00 DKK

Musical Fidelity - M5si

Stærk integreret forstærker

Musical Fidelity er berømte for deres velkonstruerede forstærkere som byder på en utrolig høj ydelse til prisen. M5si er ingen undtagelse, og med strømstærke 2 x 150 Watt i 8 ohm er denne forstærker klar til det meste. Kombiner denne styrke med høj musikalitet og åbenhed og du har en af de mest konkurrencedygtige forstærkere på markedet.

 
14.995,00 DKK

Musical Fidelity - M6x DAC

D/A konverter fra Musical Fidelity

M6x DAC er en 1. klasses D/A konverter fra Musical Fidelity. Som altid er byggekvaliteten af højeste karakter, og lyden er åben og defineret. Hjertet i M6x DAC er den særlige 32 bit Hyperstream II konverter som er hurtig nok til at upsample selv DSD signaler for den ultimative lytteoplevelse. På tilslutningssiden finder du 2 optiske, USB samt coaxial/XLR digital indgange, samt både RCA samt XLR udgange.

 
17.995,00 DKK

Musical Fidelity - M6SCD

CD afspiller med indbygget DAC

M6SCD er en super velkonstrueret CD afspiller fra Musical Fidelity. Hjertet i afspilleren er den særlige 32 bit 192 kHz konverter, som sørger for at alt bliver gengivet med størst mulig nøjagtighed. Musical Fidelity M6SCD afspilleren er tilmed udstyret med digitale indgange, således at du kan benytte dens 1. klasses processering med dine andre digitale kilder. 

 
19.995,00 DKK

Musical Fidelity - M6 PRX

Super velspillende effektforstærker fra Musical Fidelity

M6 PRX er en strømstærk og utroligt velspillende effektforstærker fra Musical Fidelity. Selve forstærkeren er opbygget i et dual mono design med Musical Fidelitys særlige CRPS strømforsyning. Dette kompetente design giver en ydeevne på intet mindre end 2 x 230 Watt i 8 ohm.

 
19.995,00 DKK

Musical Fidelity - M6si

Super velspillende forstærker fra Musical Fidelity

Musical Fidelity er berømte for deres utroligt veldimensionerede forstærkere. M6si er ingen undtagelse, med intet strømstærke 2 x 220 Watt i 8 ohm er denne forstærker klar til det meste. Kombiner denne styrke med en utrolig musikalitet og åbenhed og du har en af de mest konkurrencedygtige forstærkere på markedet.

 
19.995,00 DKK

Musical Fidelity - NuVista Vinyl

Ultimativ RIAA fra Musical Fidelity

NuVista er den ultimative Phono Pre-amp fra Musical Fidelity. Målet med NuVista var at lave en RIAA helt uden begrænsninger, uden at gå på kompromis med klarhed, detaljerigdom og signal/støj forhold. NuVista Vinyl lever op til alle disse dyder! Med NuVista Vinyl er du sikret den bedste gengivelse din pladespiller kan præstere.

 
26.995,00 DKK

Musical Fidelity - M8-700m

Monoblok fra Musical Fidelity

Bemærk, prisen er pr. stk.

M-700m er en massiv mono-blok fra Musical Fidelity. Denne kompromisløse forstærker kan drive selv de vanskelligste højttalere til deres fulde potentiale. M-700m er den perfekte partner til M8SPRE forforstærkeren fra Musical Fidelity og forstærkerdelen yder intet mindre end 700 Watt i 8 ohm!

 
29.995,00 DKK

Musical Fidelity - M8SPRE

1. klasses forforstærker

M8PRE er en kompromisløs forforstærker som byder på en imponerende lydkvalitet med stor åbenhed og detaljerigdom. M8PRE er udstyret med både RCA samt XLR indgange og har indbygget MM og MC RIAA til brug med din pladespiller. M8PRE er den perfekte partner til M8-500s stereoblok eller M8-700m monoblok fra Musical Fidelity. 

 
33.995,00 DKK

Musical Fidelity - M6-500i

Imponerende forstærker fra Musical Fidelity

Musical Fidelity er berømte for deres utroligt kraftige forstærkere. M6-500i er ingen undtagelse, med intet mindre end 2 x 500 Watt i 8 ohm hører denne forstærker til blandt klassens aller kraftigste. Dette massive overskud gør M6-500i til den perfekte partner på selv tungt drevne højttalere. Kombiner denne styrke med en utrolig musikalitet og åbenhed og du har en af de mest konkurrencedygtige forstærkere på markedet.

 
34.995,00 DKK

Musical Fidelity - M8-500S

Imponerende effektforstærker fra Musical Fidelity

M8-700 har modtaget fremragende anmeldelser og en entusiastisk modtagelse fra kyndige audiofile. Kombinationen af ​​høj effekt og banebrydende teknisk ydeevne har vist sig at være en overbevisende kombination. Nogle kunder har dog ikke plads til to store monoblokke og behøver ikke nødvendigvis så meget strøm. Til dem har Musical Fidelity designet M8-500s. 

M8-500s er en fuldt afbalanceret stereo effektforstærker, som leverer 500 watt pr. kanal (8 ohm), hvilket næsten fordobles i 4ohm. M8-500s er konstrueret til høj ydelse, med utrolig lav forvrængning, typisk mindre end 0,001% ved 1 kHz og under 0,005 % ved 20 kHz. Selv på det latterlige niveau af 50 kHz er forvrængningen kun 0,02% krybende op til omkring 0,06% ved det endnu mere urimelige tal på 100 kHz. M8s-500s har betydeligt mindre forvrængning end konkurrerende designs.

Ligesom M8-700m har M8-500s meget lav støj. Dens kombination af enorme kraftreserver, lav forvrængning og lav støj bidrager til dens ubesværede ydeevne. Den leverer alt fra sarte detaljer til massiv dynamisk slam med utrolig hastighed og præcision.

Uanset hvilken musikstil du lytter til, serverer M8s-500s den i en rummelig lydscene med enestående realisme.

 
34.995,00 DKK

Musical Fidelity - NuVista 600

High-end forstærker fra Musical Fidelity

NuVista serien kombinerer Musical Fidelitys særlige NuVistor teknologi med 1. klasses byggekvalitet. NuVista 600 er resultatet af mange års passioneret udvikling og resultatet er en utrolig musikalsk forstærker, som byder på en utrolig åbenhed og stort overskud. Den massive forstærker sektion leverer imponerende 2 x 220 Watt i 8 ohm og har både RCA og XLR indgange.

 
44.995,00 DKK

Musical Fidelity - M8-xi

Super kraftig forstærker med indbygget DAC

M8-xi er uden tvivl den kraftigste integrerede forstærker fra Musical Fidelity. M8-xi er opbygget som en separat for-forstærker med 2 monoblokke i samme kabinet.Resultatet er en utrolig musikalsk forstærker, som byder på stort overskud. Den massive forstærker sektion leverer imponerende 2 x 550 Watt i 8 ohm og har både RCA og XLR indgange samt indbygget DAC.

 
53.995,00 DKK

Musical Fidelity - NuVista CD

Ultimativ CD afspiller med indbygget DAC

NuVista fra Musical Fidelity er en kompromisløs CD afspiller som byder på en tidligere uhørt høj lydkvalitet fra din CD samling. Hjertet i afspilleren er den særlige 32 bit Delta Sigma konverter, som sørger for at alt bliver gengivet med størst mulig præcission. Musical Fidelity Nuvista CD afspiller er tilmed udstyret med digitale indgange, således at du kan benytte dens 1. klasses processering med dine andre digitale kilder. 

 
67.500,00 DKK

Musical Fidelity - M8xTT

High-end pladespiller fra Musical Fidelity

Antony Michaelsons idé om musik var storstilet, varm og med stor detaljerigdom. Hans forstærkerkreationer er et sjældent udtryk for denne lydkarakter. I 2002 bad Antony HR. Lichtenegger ham om at hjælpe med en konstruktion med alle disse egenskaber. Designet var også meget vigtigt og skulle matche de kompromisløse forstærkere. Musical Fidelity M1 blev født med stor succes. Grundideen var at kombinere den inerte masse af metallegeringer med resonansfri akryl. Motoren blev effektivt afkoblet fra tonearmen og pladen med den dobbelte chassiskonstruktion. Den nye M8xTT følger de samme designfilosofier med endnu mere udtryksfulde tekniske funktioner.
Tonearmen er et komplet nyt design med ultralav resonans, gennemsigtig akryl lejering, og et konisk aluminiums tonearmsrør. Tonearmen er fuldt VTA og azimut justerbar og leveres med to modvægte til at benytte den med pickupper fra 6 til 20g. Modvægtene er TPE-dæmpede for at forhindre resonanser.
På bagsiden finder du standard phono RCA-udgange, samt balancerede XLR-stik, som giver dig ultimativ fleksibilitet til dit valg af phono-forforstærker.

 
68.995,00 DKK

Musical Fidelity - NuVista 800

Ultimativ forstærker fra Musical Fidelity

NuVista serien kombinerer Musical Fidelitys særlige NuVistor teknologi med 1. klasses byggekvalitet. NuVista 800 er resultatet af mange års passioneret udvikling og resultatet er en utrolig musikalsk forstærker, som byder på en utrolig åbenhed og stort overskud. Den massive forstærker sektion leverer imponerende 2 x 330 Watt i 8 ohm og har både RCA og XLR indgange.

 
74.995,00 DKK