Højttaler PA

Daisy o­n the Ohoopee

Højttaler PA 


Skal du bruge nye højttalere til dit diskotek, bar eller cafe? Så findes der mange typer af aktive højttalere. At have forstærker og højttaler samlet et sted gør det en del nemmere at have med at gøre. Hos KT Radio har vi både LD Systems, JBL og Yamaha alt afhængigt af hvor højt og præcist det skal spille. Kom ind og hør nærmere om vores udvalg af PA-højttalere. Vi har højttalere til enhver opgave.

LD Systems - ICOA 12

PA højttaler fra LD Systems.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket LD Systems ejes af den tyske koncern Adam Hall Group. På under et årti har de etableret sig som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres ICOA serie er specielt designet til mobile opsætninger, hvor der er brug for et letvægts højttalersystem der leverer kvalitetslyd. 12 er den mindste model i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed og en 1" hornladet driver. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 123dB (peak). 

 
2.495,00 DKK

JBL PRO - IRX 108 BT

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres IRX100 serie er specielt designet til små opsætninger, hvor der er brug for et alt-i-et højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 108 BT er den mindste model i serien. Den er bestykket med en 8" basenhed, en 1" hornladet driver og en Bluetooth modtager. Med en indbygget forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 124dB (peak).

 
2.595,00 DKK

LD Systems - STINGER 10 G3

PA højttaler fra LD Systems.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket LD Systems ejes af den tyske koncern Adam Hall Group. På under et årti har de etableret sig som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres Stinger serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer kvalitetslyd. 10 G3 er den næst mindste model i serien. Den bestykket med en 10" basenhed og en 1" hornladet BMS driver. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 121dB (peak). 

 
2.895,00 DKK

LD Systems - ICOA 15

PA højttaler fra LD Systems. Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket LD Systems ejes af den tyske koncern Adam Hall Group. På under et årti har de etableret sig som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres ICOA serie er specielt designet til mobile opsætninger, hvor der er brug for et letvægts højttalersystem der leverer kvalitetslyd. 15 er den største model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed og en 1" hornladet driver. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 125dB (peak).  

 
2.995,00 DKK

JBL PRO - IRX 112 BT

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres IRX100 serie er specielt designet til små opsætninger, hvor der er brug for et alt-i-et højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 112 BT er den største model i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed, en 1" hornladet driver og en Bluetooth modtager. Med en indbygget forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 127dB (peak). 

 
3.095,00 DKK

LD Systems - ICOA 12 A

PA højttaler fra LD Systems.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket LD Systems ejes af den tyske koncern Adam Hall Group. På under et årti har de etableret sig som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres ICOA serie er specielt designet til mobile opsætninger, hvor der er brug for et letvægts højttalersystem der leverer kvalitetslyd. 12 A er den mindste model i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed og en 1" hornladet driver. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 126dB (peak).

 
3.295,00 DKK

Yamaha Pro - CBR 10

PA højttaler fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket Yamaha Pro Audio er en afdeling i den japanske koncern Yamaha Corporation. Igennem deres lange historie som producent af professionelt lydudstyr har de opnået stor anerkendelse, og deres produkterserier har fået flere nomineringer end nogen andre. Deres CBR serie er specielt designet til live opsætninger, hvor der er brug for et allround højttalersystem der leverer exceptionel lydkvalitet. 10 er den mindste model i serien. Den er bestykket med en 10" basenhed og en 1" hornladet driver. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 123dB (peak).

 
3.299,00 DKK

LD Systems - STINGER 12 G3

PA højttaler fra LD Systems.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket LD Systems ejes af den tyske koncern Adam Hall Group. På under et årti har de etableret sig som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres Stinger serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer kvalitetslyd. 12 G3 er den mest moderate model i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed og en 1" hornladet BMS driver. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 125dB (peak). 

 
3.595,00 DKK

LD Systems - ICOA 15 A

PA højttaler fra LD Systems.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket LD Systems ejes af den tyske koncern Adam Hall Group. På under et årti har de etableret sig som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres ICOA serie er specielt designet til mobile opsætninger, hvor der er brug for et letvægts højttalersystem der leverer kvalitetslyd. 15 A er den største model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed og en 1" hornladet driver. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 128dB (peak).

 
3.595,00 DKK

LD Systems - ICOA 12 A BT

PA højttaler fra LD Systems.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket LD Systems ejes af den tyske koncern Adam Hall Group. På under et årti har de etableret sig som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres ICOA serie er specielt designet til mobile opsætninger, hvor der er brug for et letvægts højttalersystem der leverer kvalitetslyd. 12 A BT er den mindste model i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed, en 1" hornladet driver og en Bluetooth modtager. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 126dB (peak). 

 
3.895,00 DKK

Yamaha Pro - CBR 12

PA højttaler fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket Yamaha Pro Audio er en afdeling i den japanske koncern Yamaha Corporation. Igennem deres lange historie som producent af professionelt lydudstyr har de opnået stor anerkendelse, og deres produkterserier har fået flere nomineringer end nogen andre. Deres CBR serie er specielt designet til live opsætninger, hvor der er brug for et allround højttalersystem der leverer exceptionel lydkvalitet. 12 er den næst største model i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed og en 1" hornladet driver. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 125dB (peak).

 
3.899,00 DKK

Yamaha Pro - DBR 10

PA højttaler fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket Yamaha Pro Audio er en afdeling i den japanske koncern Yamaha Corporation. Igennem deres lange historie som producent af professionelt lydudstyr har de opnået stor anerkendelse, og deres produkterserier har fået flere nomineringer end nogen andre. Deres DBR serie er specielt designet til mobile opsætninger, hvor der er brug for et letvægts højttalersystem der leverer exceptionel lydkvalitet. 10 er den mindste model i serien. Den er bestykket med en 10" basenhed og en 1" hornladet driver. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 129dB (peak). 

 
3.999,00 DKK

JBL PRO - PRX 412 M

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX400 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 412 M er den mindste model i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed og en 1" hornladet driver. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 126dB (peak). 

 
4.100,00 DKK

LD Systems - STINGER 10 A G3

PA højttaler fra LD Systems.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket LD Systems ejes af den tyske koncern Adam Hall Group. På under et årti har de etableret sig som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres Stinger serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer kvalitetslyd. 10 A G3 er den næst mindste model i serien. Den er bestykket med en 10” basenhed og en 1" hornladet BMS driver. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 127dB (peak).

 
4.395,00 DKK

Yamaha Pro - CBR 15

PA højttaler fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket Yamaha Pro Audio er en afdeling i den japanske koncern Yamaha Corporation. Igennem deres lange historie som producent af professionelt lydudstyr har de opnået stor anerkendelse, og deres produkterserier har fået flere nomineringer end nogen andre. Deres CBR serie er specielt designet til live opsætninger, hvor der er brug for et allround højttalersystem der leverer exceptionel lydkvalitet. 15 er den største model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed og en 1" hornladet driver. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 126dB (peak).

 
4.399,00 DKK

LD Systems - ICOA 15 A BT

Aktiv PA højttaler fra LD Systems. Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket LD Systems ejes af den tyske koncern Adam Hall Group. På under et årti har de etableret sig som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres ICOA serie er specielt designet til mobile opsætninger, hvor der er brug for et letvægts højttalersystem der leverer kvalitetslyd. 15 A BT er den største model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed, en 1" hornladet driver og en Bluetooth modtager. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 128dB (peak).

 
4.495,00 DKK

Yamaha Pro - DBR 12

PA højttaler fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket Yamaha Pro Audio er en afdeling i den japanske koncern Yamaha Corporation. Igennem deres lange historie som producent af professionelt lydudstyr har de opnået stor anerkendelse, og deres produkterserier har fået flere nomineringer end nogen andre. Deres DBR serie er specielt designet til mobile opsætninger, hvor der er brug for et letvægts højttalersystem der leverer exceptionel lydkvalitet. 12 er den næst største model i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed og en 1" hornladet driver. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 131dB (peak). 

 
4.499,00 DKK

JBL PRO - PRX 415 M

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX400 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 415 M er den næst største model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed og en 1" hornladet driver. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 129dB (peak). 

 
4.550,00 DKK

Yamaha Pro - DBR 15

PA højttaler fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket Yamaha Pro Audio er en afdeling i den japanske koncern Yamaha Corporation. Igennem deres lange historie som producent af professionelt lydudstyr har de opnået stor anerkendelse, og deres produkterserier har fået flere nomineringer end nogen andre. Deres DBR serie er specielt designet til mobile opsætninger, hvor der er brug for et letvægts højttalersystem der leverer exceptionel lydkvalitet. 15 er den største model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed og en 1" hornladet driver. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 132dB (peak). 

 
5.799,00 DKK

Yamaha Pro - DXR 8 mkII

PA højttaler fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket Yamaha Pro Audio er en afdeling i den japanske koncern Yamaha Corporation. Igennem deres lange historie som producent af professionelt lydudstyr har de opnået stor anerkendelse, og deres produkterserier har fået flere nomineringer end nogen andre. Deres DXR serie er specielt designet til små opsætninger, hvor der er brug for et alt-i-et højttalersystem der leverer exceptionel lydkvalitet. 8 mkII er den mindste model i serien. Den er bestykket med en 8" basenhed og en 1" hornladet driver. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 130dB (peak). 

 
6.399,00 DKK

Yamaha Pro - DXR 10 mkII

PA højttaler fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket Yamaha Pro Audio er en afdeling i den japanske koncern Yamaha Corporation. Igennem deres lange historie som producent af professionelt lydudstyr har de opnået stor anerkendelse, og deres produkterserier har fået flere nomineringer end nogen andre. Deres DXR serie er specielt designet til små opsætninger, hvor der er brug for et alt-i-et højttalersystem der leverer exceptionel lydkvalitet. 10 mkII er den næst mindste model i serien. Den er bestykket med en 10" basenhed og en 1" hornladet driver. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 132dB (peak). 

 
6.999,00 DKK

Yamaha Pro - DXR 12 mkII

PA højttaler fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket Yamaha Pro Audio er en afdeling i den japanske koncern Yamaha Corporation. Igennem deres lange historie som producent af professionelt lydudstyr har de opnået stor anerkendelse, og deres produkterserier har fået flere nomineringer end nogen andre. Deres DXR serie er specielt designet til små opsætninger, hvor der er brug for et alt-i-et højttalersystem der leverer exceptionel lydkvalitet. 12 mkII er den næst største model i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed og en 1" hornladet driver. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 134dB (peak). 

 
7.399,00 DKK

JBL PRO - PRX 812 W

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX800 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 812 W er den mindste model i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed, en 1,5" hornladet driver og Wi-Fi kontrol. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 135dB (peak). 

 
7.895,00 DKK

Yamaha Pro - CZR 10

PA højttaler fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket Yamaha Pro Audio er en afdeling i den japanske koncern Yamaha Corporation. Igennem deres lange historie som producent af professionelt lydudstyr har de opnået stor anerkendelse, og deres produkterserier har fået flere nomineringer end nogen andre. Deres CZR / CXS XLF serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer exceptionel lydkvalitet. 10 er den mindste model i serien. Den er bestykket med en 10" basenhed og en 1" hornladet driver. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 127dB (peak).

 
8.199,00 DKK

Yamaha Pro - DXR 15 mkII

PA højttaler fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket Yamaha Pro Audio er en afdeling i den japanske koncern Yamaha Corporation. Igennem deres lange historie som producent af professionelt lydudstyr har de opnået stor anerkendelse, og deres produkterserier har fået flere nomineringer end nogen andre. Deres DXR serie er specielt designet til små opsætninger, hvor der er brug for et alt-i-et højttalersystem med høj pålidelighed og exceptionel lydkvalitet. 15 mkII er den største model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed og en 1" hornladet driver. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 134dB (peak). 

 
8.499,00 DKK

JBL PRO - PRX 815 W

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX800 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 815 W er den næst mindste model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed, en 1,5" hornladet driver og Wi-Fi kontrol. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 137dB (peak). 

 
8.695,00 DKK

JBL PRO - PRX 425 M

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX400 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 425 M er den største model i serien. Den er bestykket med to 15" basenheder og en 1" hornladet driver. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 134dB (peak). 

 
9.095,00 DKK

Yamaha Pro - CZR 12

PA højttaler fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket Yamaha Pro Audio er en afdeling i den japanske koncern Yamaha Corporation. Igennem deres lange historie som producent af professionelt lydudstyr har de opnået stor anerkendelse, og deres produkterserier har fået flere nomineringer end nogen andre. Deres CZR / CXS XLF serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer exceptionel lydkvalitet. 12 er den næst største model i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed og en 1" hornladet driver. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 129dB (peak).

 
9.299,00 DKK

Yamaha Pro - CZR 15

PA højttaler fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket Yamaha Pro Audio er en afdeling i den japanske koncern Yamaha Corporation. Igennem deres lange historie som producent af professionelt lydudstyr har de opnået stor anerkendelse, og deres produkterserier har fået flere nomineringer end nogen andre. Deres CZR / CXS XLF serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer exceptionel lydkvalitet. 15 er den største model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed og en 1" hornladet driver. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 129dB (peak).

 
10.299,00 DKK

JBL PRO - PRX 825 W

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX800 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 825 W er den næst største model i serien. Den er bestykket med to 15" basenheder, en 1,5" hornladet driver og Wi-Fi kontrol. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 138dB (peak). 

 
11.295,00 DKK

Yamaha Pro - DZR 10

PA højttaler fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket Yamaha Pro Audio er en afdeling i den japanske koncern Yamaha Corporation. Igennem deres lange historie som producent af professionelt lydudstyr har de opnået stor anerkendelse, og deres produkterserier har fået flere nomineringer end nogen andre. Deres DZR / DXS XLF serie er specielt designet til de mest krævende opsætninger, hvor der er brug for et højtydende højttalersystem der leverer exceptionel lydkvalitet. 10 er den mindste model i serien. Den er bestykket med en 10" basenhed og en 1" hornladet driver. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 137dB (peak). 

 
11.399,00 DKK

Yamaha Pro - DZR 12

PA højttaler fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket Yamaha Pro Audio er en afdeling i den japanske koncern Yamaha Corporation. Igennem deres lange historie som producent af professionelt lydudstyr har de opnået stor anerkendelse, og deres produkterserier har fået flere nomineringer end nogen andre. Deres DZR / DXS XLF serie er specielt designet til de mest krævende opsætninger, hvor der er brug for et højtydende højttalersystem der leverer exceptionel lydkvalitet. 12 er den næst mindste model i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed og en 1" hornladet driver. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 139dB (peak). 

 
12.499,00 DKK

JBL PRO - PRX 835 W

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX800 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 835 W er den største model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed, en 6,5" mellemtone, en 1,5" hornladet driver og Wi-Fi kontrol. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 138dB (peak). 

 
12.995,00 DKK

Yamaha Pro - DZR 15

PA højttaler fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket Yamaha Pro Audio er en afdeling i den japanske koncern Yamaha Corporation. Igennem deres lange historie som producent af professionelt lydudstyr har de opnået stor anerkendelse, og deres produkterserier har fået flere nomineringer end nogen andre. Deres DZR / DXS XLF serie er specielt designet til de mest krævende opsætninger, hvor der er brug for et højtydende højttalersystem der leverer exceptionel lydkvalitet. 15 er den næst største model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed og en 1" hornladet driver. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 139dB (peak). 

 
13.999,00 DKK

Yamaha Pro - DZR 315

PA højttaler fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket Yamaha Pro Audio er en afdeling i den japanske koncern Yamaha Corporation. Igennem deres lange historie som producent af professionelt lydudstyr har de opnået stor anerkendelse, og deres produkterserier har fået flere nomineringer end nogen andre. Deres DZR / DXS XLF serie er specielt designet til de mest krævende opsætninger, hvor der er brug for et højtydende højttalersystem der leverer exceptionel lydkvalitet. 315 er den største model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed, en 8" mellemtone og en 1" hornladet driver. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 143dB (peak). 

 
17.299,00 DKK

JBL PRO - SRX 812 P

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres SRX800 serie er specielt designet til de mest krævende opsætninger, hvor der er brug for et højtydende højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 812 P er den mindste model i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed og en 1,5" hornladet driver. Med en indbygget Crown klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 136dB (peak). 

 
19.195,00 DKK

JBL PRO - SRX 815 P

PA højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres SRX800 serie er specielt designet til de mest krævende opsætninger, hvor der er brug for et højtydende højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 815 P er den næst mindste model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed og en 1,5" hornladet driver. Med en indbygget Crown klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 137dB (peak). 

 
20.995,00 DKK

JBL PRO - SRX 835 P

PA højttaler fra JBL. (inkl. juli prisstigning)

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres SRX800 serie er specielt designet til de mest krævende opsætninger, hvor der er brug for et højtydende højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 835 P er den største model i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed, en 6" mellemtone og en 1,5" hornladet driver. Med en indbygget Crown klasse D forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 137dB (peak). 

 
26.900,00 DKK