Jern

Jern - Tripod

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Jern Tripod er en elegant trefod specielt designet til brug sammen med Danske Jern højttalere. Foden er med til at give Jern højttalerne et æstetisk udseende, samtidig med at den løfter højttaleren op fra fladen og sikrer en mere ideel placering.

 
2.998,00 DKK

Jern - 11

Dansk højttaler i støbejern.

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Jern 11 er en massiv højttaler støbt ud af et enkelt stykke jern. Denne unikke teknik giver et helt dødt kabinet som samtidig bringer den "lille" højttaler op på en egenvægt på hele 12,4 kg! Jern's højttalere benytter nogle af markedets bedste enheder, og resultatet er en imponerende musikalsk gengivelse med stor åbenhed. Jern 11 er bestykket med en Bespoke Wavecor diskant og bas enhed.

 
12.990,00 DKK

Jern - 11S

Dansk højttaler i støbejern.

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Jern 11S er en massiv højttaler støbt ud af et enkelt stykke jern. Denne unikke teknik giver et helt dødt kabinet som samtidig bringer den "lille" højttaler op på en egenvægt på hele 12,4 kg! Jern's højttalere benytter nogle af markedets bedste enheder, og resultatet er en imponerende musikalsk gengivelse med stor åbenhed. Jern 11S er bestykket med en Bespoke Wavecor diskant og bas enhed som er dæmpet med lamme uld.

 
15.490,00 DKK

Jern - 12 XF

Dansk højttaler i støbejern.

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Jern 12 XF er en massiv højttaler støbt ud af et enkelt stykke jern. Denne unikke teknik giver et helt dødt kabinet som samtidig bringer den "lille" højttaler op på en egenvægt på hele 12,4 kg! Jern's højttalere benytter nogle af markedets bedste enheder, og resultatet er en imponerende musikalsk gengivelse med stor åbenhed. Jern 12 XF er bestykket med en Seas diskant og en Bespoke Wavecor bas enhed.

 
19.790,00 DKK

Jern - 12 WS

Dansk højttaler i støbejern.

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Jern 12 WS er en massiv højttaler støbt ud af et enkelt stykke jern. Denne unikke teknik giver et helt dødt kabinet som samtidig bringer den "lille" højttaler op på en egenvægt på hele 12,5 kg! Jern's højttalere benytter nogle af markedets bedste enheder, og resultatet er en imponerende musikalsk gengivelse med stor åbenhed. Jern 12 WS er bestykket med en Scanspeak diskant og en Bespoke Wavecor bas enhed.

 
23.990,00 DKK

Jern - 14 DS

Dansk højttaler i støbejern.

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Jern 14 DS er en massiv højttaler støbt ud af et enkelt stykke jern. Denne unikke teknik giver et helt dødt kabinet som samtidig bringer den "lille" højttaler op på en egenvægt på hele 15 kg! Jern's højttalere benytter nogle af markedets bedste enheder, og resultatet er en imponerende musikalsk gengivelse med stor åbenhed. Jern 14 DS er bestykket med Scanspeak diskant og bas enhed.

 
25.790,00 DKK

Jern - 15

Dansk højttaler i støbejern.

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Jern 15 er en massiv højttaler støbt ud af et enkelt stykke jern. Denne unikke teknik giver et helt dødt kabinet som samtidig bringer den "lille" højttaler op på en egenvægt på hele 15 kg! Jern's højttalere benytter nogle af markedets bedste enheder, og resultatet er en imponerende musikalsk gengivelse med stor åbenhed. Jern 15 er bestykket med en Bespoke Wavecor diskant og en særlig SEAS Bespoke longthrow bas enhed. Dette gør Jern 15 til den mest basstærke Jern højttaler.

 
28.390,00 DKK

Jern - 14 EH

Dansk højttaler i støbejern.

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Jern 14 EH er en massiv højttaler støbt ud af et enkelt stykke jern. Denne unikke teknik giver et helt dødt kabinet som samtidig bringer den "lille" højttaler op på en egenvægt på hele 15 kg! Jern's højttalere benytter nogle af markedets bedste enheder, og resultatet er en imponerende musikalsk gengivelse med stor åbenhed. Jern 14 EH er bestykket med helt unik Bespoke Hequphon diskant og en Scanspeak bas enhed. Der er benyttes Mundorf EVO Silver kondesator i filtret, og kabinettet er dæmpet med får uld.

 
39.990,00 DKK