Goldring | KT Radio

Goldring

Goldring - 1006

Denne håndbyggede pickup, har en elliptisk nål som giver den en mere præcis sporing af pladens rille - især i de højeste frekvenser. Letvægtshuset er med til at give pickuppen en lavere masse, hvilket giver bedre transienter. 1006 er en fantastisk velspillende pickup til prisen.

 
1.790,00 DKK

Goldring - 2200

Moving Iron pickup fra Goldring

Alle pickupper i 2000 serien, benytter den unikke "Moving Iron" teknologi. Dette løfter deres gengivelse til en højere detaljerigdom, som typisk forbindes med de langt dyrere MC pickupper. Dette gøres uden at kompromitere det høje output, som ellers kendetegner de klassiske MM pickupper. 2200 byder derfor på en utrolig åben gengivelse, med fokus på de små detaljer.

 
1.790,00 DKK

Goldring - 1012GX

Pickup med Gyger II diamant

Denne håndbyggede pickup, benytter Goldrings roste "Gyger II" diamant, en fin-elliptisk nål som giver den en mere præcis sporing af pladens rille - især i de højeste frekvenser, samt en mere dynamisk gengivelse. Letvægtshuset er med til at give pickuppen en lavere masse, hvilket giver bedre transienter. 1012GX er en fantastisk velspillende pickup til prisen.

 
2.490,00 DKK

Goldring - 1022GX

Super pickup fra Goldring

Goldring 1022GX anbefales til den kræsne lytter. Pickuppen benytter Goldrings "Vital shank, nude diamond stylus" som giver en meget præcis aflæsning af selv de fineste informationer i rillen. Dette giver en imponerende åben og dynamisk gengivelse.

 
2.690,00 DKK

Goldring - 2300

Moving Iron pickup fra Goldring

Alle pickupper i 2000 serien, benytter den unikke "Moving Iron" teknologi. Dette løfter deres gengivelse til en højere detaljerigdom, som typisk forbindes med de langt dyrere MC pickupper. Dette gøres uden at kompromitere det høje output, som ellers kendetegner de klassiske MM pickupper. 2300 benytter en såkaldt "Elliptical Nude Diamond" Stylus, som præcist løfter alle informationer fra rillen, og som resultat giver en utrolig detaljeret gengivelse.

 
2.690,00 DKK

Goldring - 1042

Goldrings bedste MM pickup

Denne håndbyggede pickup, benytter Goldrings roste, Natural Diamond Stylus med en Gyger S profil. Denne revolutionerende nål, giver en uhørt præcission i sporingen af pladens rille - resultatet er en utrolig detaljeret og varm gengivelse. Letvægtshuset er med til at give pickuppen en lavere masse, hvilket giver bedre transienter. 1042GX er en imponerende pickup til prisen.

 
2.950,00 DKK