Forforstærkere | KT Radio

Forforstærkere

Daisy o­n the Ohoopee

 

Forforstærkere er altid af anbefale hvis du kun vil have det bedste.

Ideen med en forforstærker er at skille den fine signalbehandling i forforstærkerdelen fra effektdelen, dermed opnåes en endnu bedre opløsning samt kanalseperation. En god forforstærker kan løfte musikoplevelsen op til nye højder, og give din pladesamling den lyd den fortjener. Ved at have en separat strømforsyning til både for-og effektforstærker giver en endnu bedre støjbehandling, samt endnu mere overskud og dynamik i lyden. F.eks. løses dette problem, i integrerede forstærkere, ved at lave aluminiums vægge mellem de to strømforsyninger. Forforstærkere findes i mange typer af prisklasser og mærker som Rotel, Naim, Primare, og McIntosh foretrækker da også dette, da du kan få nogle af de mest vellydende anlæg med netop for-og effektforstærkere.

Rotel - RC-1572

Super for-forstærker fra Rotel.

RC-1572 er den helt nye forforstærker fra Rotel. Med sine helt nye runde kurver fremstår Rotel's nye 15 serie elegant og tidløs. Lyden er utroligt nok blevet endnu bedre end før, og lyden kan bedst beskrives som åben og musikalsk. RC-1570 er opbygget efter Rotel's balanced design koncept, som sikrer en fuldstændig symetrisk opbygning af de to kanaler. Ydermere har den nye model indbygget DAC med både optisk, coax samt USB indgang.

 
7.999,00 DKK

Primare - SC15 Prisma

Forforstærker med indbygget streamer!

Styring af Prisma modul kræver iPad/tablet

SC15 Prisma fra Primare byder på en fantastisk lydkvalitet kombineret med moderne funktionalitet. Tilslut dine digitale lydkilder via optisk, coaxial eller USB eller stream din yndlings musik via Bluetooth, Spotify, Airplay eller Chromecast, SC15 Prisma kan det hele. Med hele 3 optiske, 1 coax, 1 USB, 1 x LAN samt en analog indgang kan SC15 fungere som samlepunkt for alle dine digitale kilder.

 
10.995,00 DKK

Musical Fidelity - M6 PRE

Stærk forforstærker fra Musical Fidelity

M6 PRE er en 1. klasses forforstærker som byder på en imponerende lydkvalitet med stor åbenhed og detaljerigdom. M6 PRE er udstyret med både RCA samt XLR indgange og har indbygget MM og MC RIAA til brug med din pladespiller. M6 PRE er den perfekte partner til M6 PRX effektforstærkeren fra Musical Fidelity. 

 
11.995,00 DKK

Rotel - RC-1590

Reference forforstærker fra Rotel.

RC-1590 er Rotel's reference forforstærker. Med sine helt nye runde kurver fremstår Rotel's 1590 serie elegant og tidløs. Lyden er utroligt nok blevet endnu bedre end før, og lyden kan bedst beskrives som åben og musikalsk md en fantastisk detaljegrad. RC-1590 er opbygget efter Rotel's balanced design koncept, som sikrer en fuldstændig symetrisk opbygning af de to kanaler. Ydermere har den nye model XLR ind og udgange samt indbygget DAC med både optisk, coax og USB.

 
14.999,00 DKK

Primare - PRE35

1. klasses forforstærker fra Primare

PRE35 fra Primare byder på en fantastisk lydkvalitet kombineret med balancerede tilslutninger. Den kompromisløse forforstærker del, sikrer en høj signal integritet samt 1. klasses gengivelse. PRE35 kan ydermere opgraderes med DAC modul eller Prisma streamer.

 
21.999,00 DKK

Naim - NAC 202

Super god for-forstærker fra Naim.

NAC202 er der, hvor mange første gang bliver betaget af en Naim forforstærker - oftest sammen med en NAP200. Grundlæggende er NAP200 baseret på NAC152 XS, men med forbedringer på alle de vigtige steder. NAC202 kan opgraderes på en række punkter med eksterne strømforsyninger - f.eks. med den lille NAPSC, som så overtager strømforsyningen til alle interne kontrolkredsløb. En NAP202 fungerer let som kontrolcenter for alle dine kilder og kan samtidig fungere som strømkilde for en StageLine riaa til din pladespiller. Mange af dem, som har købt denne vellydende forstærker, ender dog også med at tilføje den fantastiske Hi-Cap strømforsyning, simpelthen fordi alt det, der i forvejen var godt, bliver endnu bedre.

 
23.900,00 DKK

Primare - PRE35 DAC

Forforstærker fra Primare med indbygget DAC

PRE35 DAC fra Primare byder på en fantastisk lydkvalitet kombineret med modernet funktionalitet. Tilslut dine digitale lydkilder via optisk, coaxial eller USB, PRE35 DAC kan det hele. Den kompromisløse forforstærker del, sikrer en høj signal integritet samt 1. klasses gengivelse. En 32 bit DAC giver samtidig alle dine digitale kilder den bedst tænkelige behandling.

 
25.999,00 DKK

Primare - PRE35 Prisma

Forforstærker med streaming fra Primare

PRE35 Prisma fra Primare byder på en fantastisk lydkvalitet kombineret med modernet funktionalitet. Tilslut dine digitale lydkilder via optisk, coaxial eller USB eller stream din yndlings musik via Bluetooth, Spotify, Airplay eller Chromecast, PRE35 Prisma kan det hele. Den kompromisløse forforstærker del, sikrer en høj signal integritet samt 1. klasses gengivelse. En 32 bit DAC giver samtidig alle dine digitale kilder den bedst tænkelige behandling

 
28.999,00 DKK

Musical Fidelity - M8PRE

1. klasses forforstærker

M8PRE er en kompromisløs forforstærker som byder på en imponerende lydkvalitet med stor åbenhed og detaljerigdom. M8PRE er udstyret med både RCA samt XLR indgange og har indbygget MM og MC RIAA til brug med din pladespiller. M8PRE er den perfekte partner til M8-500s stereoblok eller M8-700m monoblok fra Musical Fidelity. 

 
29.995,00 DKK

McIntosh - C8

Rør forforstærker fra McIntosh

McIntosh C8 er både en 1. klasses rør-forforstærker, og hovedtelefonforstærker i ét. Den utrolig velspillende forforstærker del, benytter 4 stk. 12AX7a rør, og byder på en imponerende varm og engagerende gengivelse. Som noget helt unikt har C8 indbygget McIntosh "High Drive" hovedtelefon forstærker del, som gør C8 til den perfekte partner for dine high-end hovedtelefoner. På indgangssiden finder du både XLR, RCA, samt Phono MM og MC indgange.

 
35.000,00 DKK

Naim - NAC-N 272 XS

Forforstærker med indbygget streaming. Vores demo model.

Naim NAC-N 272XS samler at hav af funktioner og muligheder i en enkelt velspillende elegant enhed. Denne forforstærker indeholder bl.a. DAB/FM radio, internet radio og den kan tage imod 24bit/192kHz digitale signaler via dens 5 digitale indgange. Ydermere tilbyder 272XS streaming via NAS, bluetooth samt Spotify, Tidal Connect. 272XS byder på en fantastisk lydkvalitet, og en utrolig enkel og elegant betjening.

 
39.900,00 DKK

Naim - NAC-N 272 XS DAB

Forforstærker med indbygget streaming og DAB+ radio.

Naim NAC-N 272XS samler at hav af funktioner og muligheder i en enkelt velspillende elegant enhed. Denne forforstærker indeholder bl.a. DAB/FM radio, internet radio og den kan tage imod 24bit/192kHz digitale signaler via dens 5 digitale indgange. Ydermere tilbyder 272XS streaming via NAS, bluetooth samt Spotify, Tidal Connect. 272XS byder på en fantastisk lydkvalitet, og en utrolig enkel og elegant betjening.

 
44.900,00 DKK

McIntosh - C49

Fantastisk for-forstærker fra McIntosh.

Mcintosh C-49 er en utrolig fleksibel pre-amp, der omdefinerer hvad en forforstærker skal kunne. MM og MC Phono sektion kombineret med addreserbare digitale indgange i den perfekte harmoni af traditionel og moderne funktionalitet. Dedikeret USB-indgang giver mulighed for tilslutning til PC. Avanceret 32 Bit D/A konverter sikrer understøttelse for DSD256. Endnu en fantastisk forforstærker fra McIntosh. 

 
48.550,00 DKK

Naim - NAC 282 inkl. NAPSC

Fantastisk forforstærker med muligheder for opgraderinger!

NAC 282 er en fantastisk opgradering hvis man i forevejen er glad for sin NAC 202. Den leveres med NAPSC strømforsyning, som går ind og fodrer det digitale kredsløb, samtidig med at den giver strøm til alle kontrol kredløbene. De følsomme audio kredsløb bliver derfor fodret af en ekstren strømforsyning, hvilket giver en mere ren og dynamisk lyd. NAP 250 eller NAP 300 er de to effektforstærkere, som passer bedst til NAC 282. Hvis man søger endnu bedre opgraderinger kan der også investeres i eksterne strømforsynger, såsom FlatCap XS, Hi Cap eller SuperCap, da dette er med til at forebdre musikaliteten. 

 
48.900,00 DKK

McIntosh - C22 MKV

Rør forforstærker fra McIntosh

C22 MKV er en 1. klasses rør forforstærker fra McIntosh. C22 benytter et 12AT7 samt 5 stk 12AX7A rør, som elegant kan betragtes igennem et glaspanel på toppen ef enheden. Lyden fra C22 er varm og engagerende og på indgangssiden finder du både balancerede, rca, samt phono MM & MC indgange. 

 
60.000,00 DKK

Accuphase - C-2150

Velspillende forforstærker fra Accuphase

Accuphase C-2150 kombinerer deres nyeste ANCC teknologi sammen med deres AAVA volumen styring. Tilsammen giver dette en imponerende musikalsk gengivelse med en lydkvalitet som ligger utroligt tæt på deres reference forforstærkere. C-2150 er den perfekte partner med selv den mest komplicerede musik.

 
63.000,00 DKK

McIntosh - C70

70 års jubilæums rør forforstærker fra McIntosh

C70 er en  70 års jubilæums rør forforstærker fra McIntosh. C70 benytter et 12AT7 samt 5 stk 12AX7A rør, som elegant kan betragtes igennem et glaspanel på toppen ef enheden. Lyden fra C70 er varm og engagerende og på indgangssiden finder du både balancerede, rca, samt phono MM & MC indgange. 

 
68.785,00 DKK

Naim - NAC 252

Fremragende forforstærker!

Den nye NAC 252 er efterkommer af den legendariske forforstærker NAC 52, som stadig bliver betraget som en af de fineste forforstærkere i klassen, da den blev produceret. Den største forbedring ved NAC 252 er helt klart den seperate strømforsyning, kaldet SuperCap, som sikrer en fuldstændig enestående klarhed, dynamik og indlevelse i musikken. Den ideelle partner til NAC 252 er enten NAP 250 eller NAP 300.

 
68.900,00 DKK

Mcintosh - C53

Den absolut mest ambitiøse forforstærker fra McIntosh til dato.

McIntosh har efterhånden et verdenskendt navn på hi-fi plan og de fleste ved også hvad de kan når de gælder forforstærkere. C53 er ikke nogen undtagelse. Med et fantastisk lavt signal støj forhold, et hav af indgange og selvfølgelig en robusthed af højeste kaliber, så har du en verdensklasse forforstærker.

 
78.995,00 DKK

McIntosh - C2700

Rør-forforstærker fra McIntosh

C2700 er en 1. klasses rør-forforstærker fra McIntosh. C2700 benytter et 12AT7 samt 5 stk 12AX7A rør, som elegant kan betragtes igennem et glaspanel på toppen ef enheden. Lyden fra C2700 er varm og engagerende og på indgangssiden finder du intet mindre end 3 XLR, 4 RCA, Phono MM & MC, samt 2 optisk, 2 Coax, USB og HDMI indgang. Tilsammen gør dette C2700 til en af de mest alsidige og fleksible forforstærkere på markedet. 

 
79.995,00 DKK

Accuphase - C-2450

Fantastisk forforstærker fra Accuphase

Accuphase C-2450 er en utroligt velspillende forforstærker. Konstruktionen bygger over de erfaringer Accuphase har gjort sig over deres lange historie. C-2450 benytter deres særlige "Balanced AAVA" kredsløb. AAVA fungerer ikke som en normal volumenkontrol, i stedet ændrer den det direkte forstærker gain hvorved det ønskede niveau opnås. Med Accuphase C-2450 er du et stort skridt nærmere drømmen om det ultimative lyd nirvana.

 
95.000,00 DKK

Naim - NAC 252 inkl. SuperCap

Fremragende forforstærker!

Leveres med 1 stk. Naim SuperCap strømforsyning.

Den nye NAC 252 er efterkommer af den legendariske forforstærker NAC 52, som stadig bliver betraget som en af de fineste forforstærkere i klassen, da den blev produceret. Den største forbedring ved NAC 252 er helt klart den seperate strømforsyning, kaldet SuperCap, som sikrer en fuldstændig enestående klarhed, dynamik og indlevelse i musikken. Den ideelle partner til NAC 252 er enten NAP 250 eller NAP 300.

 
113.900,00 DKK

McIntosh - C1100

Ultimativ rør-forforstærker fra McIntosh

C1100 er en 2-delt rør-forforstærker fra Amerikanske McIntosh. Dette er uden tvivl en af de mest præcise og vellydende rør-forforstærkere på markedet. Dette helt unikke produkt benytter nogle af markedets bedste komponenter i en kompromisløs konstruktion som bringer dig tættere på det rene lyd nirvana.

 
140.000,00 DKK

Accuphase - C-2850

Imponerende forforstærker fra Accuphase

Accuphase C-2850 er den ultimative forforstærker. Konstruktionen bygger over de erfaringer Accuphase har gjort sig over deres lange historie. C-2850 benytter en videreudviklet version af deres særlige "Balanced AAVA" kredsløb. AAVA fungerer ikke som en normal volumenkontrol, i stedet ændrer den det direkte forstærker gain hvorved det ønskede niveau opnås. Alle signal veje er fuldt balancerede, og signal integriteten sikres yderligere via det kompromisløse valg af komponenter.

 
178.000,00 DKK

Naim - NAC 552

Forforstærker i topklassen!

NAC 552 er en af de serier som har sat nye standarder i Hi-Fi verdenen. Denne forforstærker er alt hvad Naim står for. Siden 1974, da NAC 12 kom ud, har Naim udviklet forforstærkeren til at blive en af klassens bedste, kun lige overgået af Statement serien. Med sin to boks konfiguration, og det tidsløse design, understreger NAC 552 hvor meget fokus der er på musikalitet og renhed. NAC 552 passer uden tvivl helt perfekt til NAP 500 effektforstærkeren.

 
209.900,00 DKK

Accuphase - C-3850

Ultimativ for-forstærker fra Accuphase

Accuphase C-3850 er den ultimative forforstærker. Konstruktionen bygger over de erfaringer Accuphase har gjort sig over deres lange historie med high-end hifi. C-3850 benytter en videreudviklet version af deres særlige "Balanced AAVA" kredsløb. AAVA fungerer ikke som en normal volumenkontrol, i stedet ændrer den det direkte forstærker gain hvorved det ønskede niveau opnås. Alle signal veje er fuldt balancerede, og signal integriteten sikres yderligere via det kompromisløse valg af komponenter.

 
241.000,00 DKK

Naim - NAC S1 Statement

Kompromisløs reference forforstærker!

Ideen bag Naim's statement serie blev først udtænkt af deres ingeniører for over et årti siden. Formålet med denne serie var, at sætte en helt ny standard for High-End lyd og gengivelse. Statement serien er håndbygget og der er kun brugt de bedste komponenter til det. Det er derfor et kæmpe spring fremad i forhold til teknologi og design. NAC S1 passer sammen med effektrinet NAP S1 og denne duo udgør et fantastisk makkerpar i Hi-Fi verdenen.

 
640.000,00 DKK