Forforstærkere

Daisy o­n the Ohoopee

 

Forforstærkere er altid af anbefale hvis du kun vil have det bedste.

Ideen med en forforstærker er at skille den fine signalbehandling i forforstærkerdelen fra effektdelen, dermed opnåes en endnu bedre opløsning samt kanalseperation. En god forforstærker kan løfte musikoplevelsen op til nye højder, og give din pladesamling den lyd den fortjener. Ved at have en separat strømforsyning til både for-og effektforstærker giver en endnu bedre støjbehandling, samt endnu mere overskud og dynamik i lyden. F.eks. løses dette problem, i integrerede forstærkere, ved at lave aluminiums vægge mellem de to strømforsyninger. Forforstærkere findes i mange typer af prisklasser og mærker som Rotel, Naim, Primare, og McIntosh foretrækker da også dette, da du kan få nogle af de mest vellydende anlæg med netop for-og effektforstærkere.

ProJect - Pre Box DS

Kompakt og velspillende lille forforstærker fra Project. Pre Box DS har 4 indgange, pre-out samt separat subwoofer tilslutning. En super lille forforstærker til dig som ønsker en velspillende men kompakt løsning.

 
2.999,00 DKK

Rotel - RC-1572

Super for-forstærker fra Rotel.

RC-1572 er den helt nye forforstærker fra Rotel. Med sine helt nye runde kurver fremstår Rotel's nye 15 serie elegant og tidløs. Lyden er utroligt nok blevet endnu bedre end før, og lyden kan bedst beskrives som åben og musikalsk. RC-1570 er opbygget efter Rotel's balanced design koncept, som sikrer en fuldstændig symetrisk opbygning af de to kanaler. Ydermere har den nye model indbygget DAC med både optisk, coax samt USB indgang.

 
7.999,00 DKK

Project - Streambox RS

Stream Box med rør!

Rør baseret High end 24bit/192 khz stream box fra Project. Lad stream Box RS styre alle dine digitale musikfiler, enten via kabel eller via Wifi. Stream Box RS byder på en fantastisk god lydkvalitet, koblet sammen med en enkel og elegant betjening. Ydermere kan RS modellen fungere som D/A konverter for andre kilder. Du finder nemlig både optisk, Coaxial samt USB indgang på enheden.

 
11.995,00 DKK

Rotel - RC-1590

Reference forforstærker fra Rotel.

RC-1590 er Rotel's reference forforstærker. Med sine helt nye runde kurver fremstår Rotel's 1590 serie elegant og tidløs. Lyden er utroligt nok blevet endnu bedre end før, og lyden kan bedst beskrives som åben og musikalsk md en fantastisk detaljegrad. RC-1590 er opbygget efter Rotel's balanced design koncept, som sikrer en fuldstændig symetrisk opbygning af de to kanaler. Ydermere har den nye model XLR ind og udgange samt indbygget DAC med både optisk, coax og USB.

 
14.999,00 DKK

Bel Canto - e.One DAC1.7

Lækker for forstærker fra Bel Canto!

Bel Cantos DAC 1.7 konverterer dine digitale filer til musik og giver dig fuld kontrol over dit system. Den giver en naturlig forbindelse mellem musik og forstærker. DAC 1.7 leverer en fremragende dynamik til din musik samling.

 
15.500,00 DKK

Hegel - P20

Balanceret forforstærker fra Hegel.

P20 er en super åben og musikalsk forforstærker fra Norske Hegel. P20 NG byder på en kompromisløs opbygning samt fuldt balanceret drift!

 
18.995,00 DKK

Naim - NAC 202

Super god for-forstærker fra Naim.

NAC202 er der, hvor mange første gang bliver betaget af en Naim forforstærker - oftest sammen med en NAP200. Grundlæggende er NAP200 baseret på NAC152 XS, men med forbedringer på alle de vigtige steder. NAC202 kan opgraderes på en række punkter med eksterne strømforsyninger - f.eks. med den lille NAPSC, som så overtager strømforsyningen til alle interne kontrolkredsløb. En NAP202 fungerer let som kontrolcenter for alle dine kilder og kan samtidig fungere som strømkilde for en StageLine riaa til din pladespiller. Mange af dem, som har købt denne vellydende forstærker, ender dog også med at tilføje den fantastiske Hi-Cap strømforsyning, simpelthen fordi alt det, der i forvejen var godt, bliver endnu bedre.

 
21.800,00 DKK

Bel Canto - e.One DAC2.7

Stærk for-forstærker med indbygget D/A konverter fra Bel Canto.

Dac2.7 D/A konverteren fra Bel Canto giver et løft til alle dine digitale musik kilder. Hjertet i Dac2.7 er den såkaldte Ultra Clock. Denne unike teknologi sikrer 50 gange større præcission end andre løsninger. Dette gør Dac2.7 istand til at formidle musikken med uhørt høj dynamisk formåen samt åbenhed. Blandt de mange ind og udgange finder vi bl.a. XLR og RCA samt en USB ingang til computer baserede løsninger.

 
23.500,00 DKK

Naim - NAC-N 272 XS

Forforstærker med indbygget streaming.

Naim NAC-N 272XS samler at hav af funktioner og muligheder i en enkelt velspillende elegant enhed. Denne forforstærker indeholder bl.a. DAB/FM radio, internet radio og den kan tage imod 24bit/192kHz digitale signaler via dens 5 digitale indgange. Ydermere tilbyder 272XS streaming via NAS, bluetooth samt Spotify, Tidal Connect. 272XS byder på en fantastisk lydkvalitet, og en utrolig enkel og elegant betjening.

 
36.200,00 DKK

Naim - NAC-N 272 XS DAB

Forforstærker med indbygget streaming og DAB+ radio.

Naim NAC-N 272XS samler at hav af funktioner og muligheder i en enkelt velspillende elegant enhed. Denne forforstærker indeholder bl.a. DAB/FM radio, internet radio og den kan tage imod 24bit/192kHz digitale signaler via dens 5 digitale indgange. Ydermere tilbyder 272XS streaming via NAS, bluetooth samt Spotify, Tidal Connect. 272XS byder på en fantastisk lydkvalitet, og en utrolig enkel og elegant betjening.

 
39.500,00 DKK

Hegel - P30

Kult forforstærker fra Hegel.

P30 er en ultimativ forforstærker fra Hegel. Kun de bedste komponenter er at finde i dette high-end produkt og lyden er mildest talt imponerende.

 
41.995,00 DKK

Bel Canto - e.One DAC3.7

Fremragende for-forstærker med indbygget D/A Konverter.

Dac3.7 konverteren fra Bel Canto giver et løft til alle dine digitale musik kilder. Hjertet i Dac3.7 er den såkaldte Ultra Clock. Denne unike teknologi sikrer 50 gange større præcission end andre løsninger. Dette gør Dac3.7 istand til at formidle musikken med uhørt høj dynamisk formåen samt åbenhed. Blandt de mange ind og udgange finder vi bl.a. XLR og RCA samt en USB ingang til computer baserede løsninger. 

 
42.000,00 DKK

McIntosh - C47

Fantastisk for-forstærker fra McIntosh.

Mcintosh C-47 er en utrolig fleksibel pre-amp, der omdefinerer hvad en forforstærker skal kunne. MM og MC Phono sektion kombineret med addreserbare digitale indgange i den perfekte harmoni af traditionel og moderne funktionalitet. Dedikeret USB-indgang giver mulighed for tilslutning til PC med understøttelse for DSD. Fem bånds programmerbar tonekontroller åbner for personlig musik korrektion.

 
45.000,00 DKK

Naim - NAC 282 inkl. NAPSC

Fantastisk forforstærker med muligheder for opgraderinger!

NAC 282 er en fantastisk opgradering hvis man i forevejen er glad for sin NAC 202. Den leveres med NAPSC strømforsyning, som går ind og fodrer det digitale kredsløb, samtidig med at den giver strøm til alle kontrol kredløbene. De følsomme audio kredsløb bliver derfor fodret af en ekstren strømforsyning, hvilket giver en mere ren og dynamisk lyd. NAP 250 eller NAP 300 er de to effektforstærkere, som passer bedst til NAC 282. Hvis man søger endnu bedre opgraderinger kan der også investeres i eksterne strømforsynger, såsom FlatCap XS, Hi Cap eller SuperCap, da dette er med til at forebdre musikaliteten. 

 
53.000,00 DKK

Accuphase - C-2150

Velspillende forforstærker fra Accuphase

Accuphase C-2150 kombinerer deres nyeste ANCC teknologi sammen med deres AAVA volumen styring. Tilsammen giver dette en imponerende musikalsk gengivelse med en lydkvalitet som ligger utroligt tæt på deres reference forforstærkere. C-2150 er den perfekte partner med selv den mest komplicerede musik.

 
63.000,00 DKK

Naim - NAC 252

Fremragende forforstærker!

Den nye NAC 252 er efterkommer af den legendariske forforstærker NAC 52, som stadig bliver betraget som en af de fineste forforstærkere i klassen, da den blev produceret. Den største forbedring ved NAC 252 er helt klart den seperate strømforsyning, kaldet SuperCap, som sikrer en fuldstændig enestående klarhed, dynamik og indlevelse i musikken. Den ideelle partner til NAC 252 er enten NAP 250 eller NAP 300.

 
65.000,00 DKK

Mcintosh - C50

Forforstærker fra McIntosh med indbygget DAC!

Bemærk dette er vores sidste.

C50 er den første McIntosh forforstærker til at kombinere stereo analoge kilder med fire addreserbare digitale indgange. Musik gemt på computer er tilgængelige via den dedikerede USB-indgang. Programmerbar Otte bånds tone kontrol giver mulighed for personlig lyd. C-50 kan kombineres med et multi-kanals sytem ved hjælp af Home Theater Pass Through funktionen.

 
49.990,00 DKK

Mcintosh - C2600

Flot og velspillende rør for-forstærker fra McIntosh.

McIntosh C-2600 er en klassisk rør for-forstærker som er spækket med moderne teknologi. C-2600 har intet mindre end 15 indgange! Ud over de klassiske analoge input finder du bl.a. 2 Phono (en MC samt en MM) samt indbygget 32 bit/192 Khz digital konverter. Af digitale indgange findes 2 optiske, 2 coaxiale samt USB. Denne for-forstærker er enhver lydentusiasts drøm, den byder på de bedste klassiske audio dyder samt alle de moderne muligheder man kunne drømme om!

 
75.000,00 DKK

Mcintosh - C52

Den absolut mest ambitiøse forforstærker fra McIntosh til dato.

McIntosh har efterhånden et verdenskendt navn på hi-fi plan og de fleste ved også hvad de kan når de gælder forforstærkere. C52 er ikke nogen undtagelse. Med et fantastisk lavt signal støj forhold, et hav af indgange og selvfølgelig en robusthed af højeste kaliber, så har du en verdensklasse forforstærker.

 
75.000,00 DKK

Accuphase - C-2450

Fantastisk forforstærker fra Accuphase

Accuphase C-2450 er en utroligt velspillende forforstærker. Konstruktionen bygger over de erfaringer Accuphase har gjort sig over deres lange historie. C-2450 benytter deres særlige "Balanced AAVA" kredsløb. AAVA fungerer ikke som en normal volumenkontrol, i stedet ændrer den det direkte forstærker gain hvorved det ønskede niveau opnås. Med Accuphase C-2450 er du et stort skridt nærmere drømmen om det ultimative lyd nirvana.

 
95.000,00 DKK

Naim - NAC 252 inkl. SuperCap

Fremragende forforstærker!

Leveres med 1 stk. Naim SuperCap strømforsyning.

Den nye NAC 252 er efterkommer af den legendariske forforstærker NAC 52, som stadig bliver betraget som en af de fineste forforstærkere i klassen, da den blev produceret. Den største forbedring ved NAC 252 er helt klart den seperate strømforsyning, kaldet SuperCap, som sikrer en fuldstændig enestående klarhed, dynamik og indlevelse i musikken. Den ideelle partner til NAC 252 er enten NAP 250 eller NAP 300.

 
110.000,00 DKK

McIntosh - C1100

Ultimativ rør-forforstærker fra McIntosh

C1100 er en 2-delt rør-forforstærker fra Amerikanske McIntosh. Dette er uden tvivl en af de mest præcise og vellydende rør-forforstærkere på markedet. Dette helt unikke produkt benytter nogle af markedets bedste komponenter i en kompromisløs konstruktion som bringer dig tættere på det rene lyd nirvana.

 
140.000,00 DKK

Accuphase - C-2850

Imponerende forforstærker fra Accuphase

Accuphase C-2850 er den ultimative forforstærker. Konstruktionen bygger over de erfaringer Accuphase har gjort sig over deres lange historie. C-2850 benytter en videreudviklet version af deres særlige "Balanced AAVA" kredsløb. AAVA fungerer ikke som en normal volumenkontrol, i stedet ændrer den det direkte forstærker gain hvorved det ønskede niveau opnås. Alle signal veje er fuldt balancerede, og signal integriteten sikres yderligere via det kompromisløse valg af komponenter.

 
178.000,00 DKK

Naim - NAC 552

Forforstærker i topklassen!

NAC 552 er en af de serier som har sat nye standarder i Hi-Fi verdenen. Denne forforstærker er alt hvad Naim står for. Siden 1974, da NAC 12 kom ud, har Naim udviklet forforstærkeren til at blive en af klassens bedste, kun lige overgået af Statement serien. Med sin to boks konfiguration, og det tidsløse design, understreger NAC 552 hvor meget fokus der er på musikalitet og renhed. NAC 552 passer uden tvivl helt perfekt til NAP 500 effektforstærkeren.

 
199.000,00 DKK

Accuphase - C-3850

Ultimativ for-forstærker fra Accuphase

Accuphase C-3850 er den ultimative forforstærker. Konstruktionen bygger over de erfaringer Accuphase har gjort sig over deres lange historie med high-end hifi. C-3850 benytter en videreudviklet version af deres særlige "Balanced AAVA" kredsløb. AAVA fungerer ikke som en normal volumenkontrol, i stedet ændrer den det direkte forstærker gain hvorved det ønskede niveau opnås. Alle signal veje er fuldt balancerede, og signal integriteten sikres yderligere via det kompromisløse valg af komponenter.

 
241.000,00 DKK

Naim - NAC S1 Statement

Kompromisløs reference forforstærker!

Ideen bag Naim's statement serie blev først udtænkt af deres ingeniører for over et årti siden. Formålet med denne serie var, at sætte en helt ny standard for High-End lyd og gengivelse. Statement serien er håndbygget og der er kun brugt de bedste komponenter til det. Det er derfor et kæmpe spring fremad i forhold til teknologi og design. NAC S1 passer sammen med effektrinet NAP S1 og denne duo udgør et fantastisk makkerpar i Hi-Fi verdenen.

 
615.000,00 DKK