Forforstærkere

Daisy o­n the Ohoopee

Forforstærkere er altid af anbefale hvis du kun vil have det bedste.

Ideen med en forforstærker er at skille den fine signalbehandling i forforstærkerdelen fra effektdelen, dermed opnåes en endnu bedre opløsning samt kanalseperation. En god forforstærker kan løfte musikoplevelsen op til nye højder, og give din pladesamling den lyd den fortjener. Ved at have en separat strømforsyning til både for-og effektforstærker giver en endnu bedre støjbehandling, samt endnu mere overskud og dynamik i lyden. F.eks. løses dette problem, i integrerede forstærkere, ved at lave aluminiums vægge mellem de to strømforsyninger. Forforstærkere findes i mange typer af prisklasser og mærker som Rotel, Naim, Primare, Bel Canto, GamuT, McIntosh og Mark Levinson foretrækker da også dette, da du kan få nogle af de mest vellydende anlæg med netop for-og effektforstærkere.

ProJect - Pre Box DS

Kompakt og velspillende lille forforstærker fra Project. Pre Box DS har 4 indgange, pre-out samt separat subwoofer tilslutning. En super lille forforstærker til dig som ønsker en velspillende men kompakt løsning.

 
2.999,00 DKK

Rotel - RC-1572

Super for-forstærker fra Rotel.

RC-1572 er den helt nye forforstærker fra Rotel. Med sine helt nye runde kurver fremstår Rotel's nye 15 serie elegant og tidløs. Lyden er utroligt nok blevet endnu bedre end før, og lyden kan bedst beskrives som åben og musikalsk. RC-1570 er opbygget efter Rotel's balanced design koncept, som sikrer en fuldstændig symetrisk opbygning af de to kanaler. Ydermere har den nye model indbygget DAC med både optisk, coax samt USB indgang.

 
7.999,00 DKK

Project - Streambox RS

Stream Box med rør!

Rør baseret High end 24bit/192 khz stream box fra Project. Lad stream Box RS styre alle dine digitale musikfiler, enten via kabel eller via Wifi. Stream Box RS byder på en fantastisk god lydkvalitet, koblet sammen med en enkel og elegant betjening. Ydermere kan RS modellen fungere som D/A konverter for andre kilder. Du finder nemlig både optisk, Coaxial samt USB indgang på enheden.

 
11.995,00 DKK

Rotel - RC-1590

Reference forforstærker fra Rotel.

RC-1590 er Rotel's reference forforstærker. Med sine helt nye runde kurver fremstår Rotel's 1590 serie elegant og tidløs. Lyden er utroligt nok blevet endnu bedre end før, og lyden kan bedst beskrives som åben og musikalsk md en fantastisk detaljegrad. RC-1590 er opbygget efter Rotel's balanced design koncept, som sikrer en fuldstændig symetrisk opbygning af de to kanaler. Ydermere har den nye model XLR ind og udgange samt indbygget DAC med både optisk, coax og USB.

 
14.999,00 DKK

Bel Canto - e.One DAC1.7

Lækker for forstærker fra Bel Canto!

Bel Cantos DAC 1.7 konverterer dine digitale filer til musik og giver dig fuld kontrol over dit system. Den giver en naturlig forbindelse mellem musik og forstærker. DAC 1.7 leverer en fremragende dynamik til din musik samling.

 
15.500,00 DKK

Hegel - P20

Balanceret forforstærker fra Hegel.

P20 er en super åben og musikalsk forforstærker fra Norske Hegel. P20 NG byder på en kompromisløs opbygning samt fuldt balanceret drift!

 
18.995,00 DKK

Naim - NAC 202

Super god for-forstærker fra Naim.

NAC202 er der, hvor mange første gang bliver betaget af en Naim forforstærker - oftest sammen med en NAP200. Grundlæggende er NAP200 baseret på NAC152 XS, men med forbedringer på alle de vigtige steder. NAC202 kan opgraderes på en række punkter med eksterne strømforsyninger - f.eks. med den lille NAPSC, som så overtager strømforsyningen til alle interne kontrolkredsløb. En NAP202 fungerer let som kontrolcenter for alle dine kilder og kan samtidig fungere som strømkilde for en StageLine riaa til din pladespiller. Mange af dem, som har købt denne vellydende forstærker, ender dog også med at tilføje den fantastiske Hi-Cap strømforsyning, simpelthen fordi alt det, der i forvejen var godt, bliver endnu bedre.

 
21.800,00 DKK

Bel Canto - e.One DAC2.7

Stærk for-forstærker med indbygget D/A konverter fra Bel Canto.

Dac2.7 D/A konverteren fra Bel Canto giver et løft til alle dine digitale musik kilder. Hjertet i Dac2.7 er den såkaldte Ultra Clock. Denne unike teknologi sikrer 50 gange større præcission end andre løsninger. Dette gør Dac2.7 istand til at formidle musikken med uhørt høj dynamisk formåen samt åbenhed. Blandt de mange ind og udgange finder vi bl.a. XLR og RCA samt en USB ingang til computer baserede løsninger.

 
23.500,00 DKK

Naim - NAC-N 272 XS

Forforstærker med indbygget streaming.

Naim NAC-N 272XS samler at hav af funktioner og muligheder i en enkelt velspillende elegant enhed. Denne forforstærker indeholder bl.a. DAB/FM radio, internet radio og den kan tage imod 24bit/192kHz digitale signaler via dens 5 digitale indgange. Ydermere tilbyder 272XS streaming via NAS, bluetooth samt Spotify, Tidal Connect. 272XS byder på en fantastisk lydkvalitet, og en utrolig enkel og elegant betjening.

 
36.200,00 DKK

Luxman - CL38U

CL38U fra Luxmans Classic serie er en modernet forforstærker i retro design. Ud over en fremragende forforstærker del, så er hjertet i CL38U en 1. klasses RIAA del som understøtter både MM og MC pickuper.

 
36.900,00 DKK

Naim - NAC-N 272 XS DAB

Forforstærker med indbygget streaming og DAB+ radio.

Naim NAC-N 272XS samler at hav af funktioner og muligheder i en enkelt velspillende elegant enhed. Denne forforstærker indeholder bl.a. DAB/FM radio, internet radio og den kan tage imod 24bit/192kHz digitale signaler via dens 5 digitale indgange. Ydermere tilbyder 272XS streaming via NAS, bluetooth samt Spotify, Tidal Connect. 272XS byder på en fantastisk lydkvalitet, og en utrolig enkel og elegant betjening.

 
39.500,00 DKK

McIntosh - C47

Fantastisk for-forstærker fra McIntosh.

Mcintosh C-47 er en utrolig fleksibel pre-amp, der omdefinerer hvad en forforstærker skal kunne. MM og MC Phono sektion kombineret med addreserbare digitale indgange i den perfekte harmoni af traditionel og moderne funktionalitet. Dedikeret USB-indgang giver mulighed for tilslutning til PC med understøttelse for DSD. Fem bånds programmerbar tonekontroller åbner for personlig musik korrektion.

 
40.000,00 DKK

Hegel - P30

Kult forforstærker fra Hegel.

P30 er en ultimativ forforstærker fra Hegel. Kun de bedste komponenter er at finde i dette high-end produkt og lyden er mildest talt imponerende.

 
41.995,00 DKK

Bel Canto - e.One DAC3.7

Fremragende for-forstærker med indbygget D/A Konverter.

Dac3.7 konverteren fra Bel Canto giver et løft til alle dine digitale musik kilder. Hjertet i Dac3.7 er den såkaldte Ultra Clock. Denne unike teknologi sikrer 50 gange større præcission end andre løsninger. Dette gør Dac3.7 istand til at formidle musikken med uhørt høj dynamisk formåen samt åbenhed. Blandt de mange ind og udgange finder vi bl.a. XLR og RCA samt en USB ingang til computer baserede løsninger. 

 
42.000,00 DKK

McIntosh - MEN220

Rum korrektion fra McIntosh

Fantastisk rum korrektion fra McIntosh. Med MEN220 opnåes en endnu bedre integration af dine højttalere i dit rum. Gennem avancerede filtre korrigerer MEN220 gengivelsen så der opnåes et mere balanceret lydbillede. Hjertet i MEN220 er et Lyngdorf Room Perfect system som kan korrigere op til 8 "fokus" placeringer, samt fungere som et fuldt aktivt delefilter i et system som benytter flere forstærkere eller subwoofer.

Kom ind i KT-Radio og hør mere om hvad MEN220 kan gøre for dig!

 
50.000,00 DKK

Naim - NAC 282 inkl. NAPSC

Fantastisk forforstærker med muligheder for opgraderinger!

NAC 282 er en fantastisk opgradering hvis man i forevejen er glad for sin NAC 202. Den leveres med NAPSC strømforsyning, som går ind og fodrer det digitale kredsløb, samtidig med at den giver strøm til alle kontrol kredløbene. De følsomme audio kredsløb bliver derfor fodret af en ekstren strømforsyning, hvilket giver en mere ren og dynamisk lyd. NAP 250 eller NAP 300 er de to effektforstærkere, som passer bedst til NAC 282. Hvis man søger endnu bedre opgraderinger kan der også investeres i eksterne strømforsynger, såsom FlatCap XS, Hi Cap eller SuperCap, da dette er med til at forebdre musikaliteten. 

 
53.000,00 DKK

Luxman - C-700U

1. klasses forforstærker fra Luxman

Lyden fra et Luxman produkt er – dengang, som nu – smør for øregangene. Stort og klangfuldt – og utroligt lyttevenligt – her er der ingen betoninger og elektrisk lyd, der generer din oplevelse af musikken. C700-U lever til fulde op til denne beskrivelse, og med 5 RCA samt 2 XLR indgange, skulle der være tilslutninger nok.

 
59.900,00 DKK

Naim - NAC 252

Fremragende forforstærker!

Den nye NAC 252 er efterkommer af den legendariske forforstærker NAC 52, som stadig bliver betraget som en af de fineste forforstærkere i klassen, da den blev produceret. Den største forbedring ved NAC 252 er helt klart den seperate strømforsyning, kaldet SuperCap, som sikrer en fuldstændig enestående klarhed, dynamik og indlevelse i musikken. Den ideelle partner til NAC 252 er enten NAP 250 eller NAP 300.

 
65.000,00 DKK

Mcintosh - C50

Forforstærker fra McIntosh med indbygget DAC!

Bemærk dette er vores sidste.

C50 er den første McIntosh forforstærker til at kombinere stereo analoge kilder med fire addreserbare digitale indgange. Musik gemt på computer er tilgængelige via den dedikerede USB-indgang. Programmerbar Otte bånds tone kontrol giver mulighed for personlig lyd. C-50 kan kombineres med et multi-kanals sytem ved hjælp af Home Theater Pass Through funktionen.

 
51.999,00 DKK

Mcintosh - C52

Den absolut mest ambitiøse forforstærker fra McIntosh til dato.

McIntosh har efterhånden et verdenskendt navn på hi-fi plan og de fleste ved også hvad de kan når de gælder forforstærkere. C52 er ikke nogen undtagelse. Med et fantastisk lavt signal støj forhold, et hav af indgange og selvfølgelig en robusthed af højeste kaliber, så har du en verdensklasse forforstærker.

 
70.000,00 DKK

Mcintosh - C2600

Flot og velspillende rør for-forstærker fra McIntosh.

McIntosh C-2600 er en klassisk rør for-forstærker som er spækket med moderne teknologi. C-2600 har intet mindre end 15 indgange! Ud over de klassiske analoge input finder du bl.a. 2 Phono (en MC samt en MM) samt indbygget 32 bit/192 Khz digital konverter. Af digitale indgange findes 2 optiske, 2 coaxiale samt USB. Denne for-forstærker er enhver lydentusiasts drøm, den byder på de bedste klassiske audio dyder samt alle de moderne muligheder man kunne drømme om!

 
70.000,00 DKK

Luxman - C-900U

Kompromisløs forforstærker fra Luxman

C900U er den ultimative forforstærker fra Luxman. Når noget lyder naturligt, gør det noget ved os. Fantasien får frit råderum og barrieren mellem lytter og kunstner nedbrydes og en intim dialog opstår – mellem dig og det kunstværk du oplever. Med C900U kommer du tættere på musikken end nogensinde før, dette er en imponerende forforstærker.

 
109.900,00 DKK

Naim - NAC 252 inkl. SuperCap

Fremragende forforstærker!

Leveres med 1 stk. Naim SuperCap strømforsyning.

Den nye NAC 252 er efterkommer af den legendariske forforstærker NAC 52, som stadig bliver betraget som en af de fineste forforstærkere i klassen, da den blev produceret. Den største forbedring ved NAC 252 er helt klart den seperate strømforsyning, kaldet SuperCap, som sikrer en fuldstændig enestående klarhed, dynamik og indlevelse i musikken. Den ideelle partner til NAC 252 er enten NAP 250 eller NAP 300.

 
110.000,00 DKK

Naim - NAC 552

Forforstærker i topklassen!

NAC 552 er en af de serier som har sat nye standarder i Hi-Fi verdenen. Denne forforstærker er alt hvad Naim står for. Siden 1974, da NAC 12 kom ud, har Naim udviklet forforstærkeren til at blive en af klassens bedste, kun lige overgået af Statement serien. Med sin to boks konfiguration, og det tidsløse design, understreger NAC 552 hvor meget fokus der er på musikalitet og renhed. NAC 552 passer uden tvivl helt perfekt til NAP 500 effektforstærkeren.

 
199.000,00 DKK

Naim - NAC S1 Statement

Kompromisløs reference forforstærker!

Ideen bag Naim's statement serie blev først udtænkt af deres ingeniører for over et årti siden. Formålet med denne serie var, at sætte en helt ny standard for High-End lyd og gengivelse. Statement serien er håndbygget og der er kun brugt de bedste komponenter til det. Det er derfor et kæmpe spring fremad i forhold til teknologi og design. NAC S1 passer sammen med effektrinet NAP S1 og denne duo udgør et fantastisk makkerpar i Hi-Fi verdenen.

 
615.000,00 DKK