Pickup MM | KT Radio

Pickup MM

Daisy o­n the Ohoopee

Enhver vinyl entusiast kender vigtigheden af en god pickup.

Det er denne som først og fremmest skal fortolke rillerne i pladen og omdanne dem til musik. Her i KT-Radio har vi mærker som Ortofon, Rega, Van Den Hul og Dynavector at tilbyde. Vi har derfor et bredt udvalg, som burde kunne tilfredstille både entusiaster samt alm. brugere. Lad os være din guide igennem pick-up junglen, så du blot kan læne dig tilbage og nyde den gode musik.

Audio Technica - AT81CP

Pickup med T4P fatning

Mange ældre pladespillere benytter T4P fatning til montering af pickup. Audio Technica AT81CP er specielt udviklet til disse pladespillere. Det er en MM pickup som byder på en super lydkvalitet til en stærk pris.

 
249,00 DKK

Audio Technica - AT85EP

Pickup med T4P fatning

Mange ældre pladespillere benytter T4P fatning til montering af pickup. Audio Technica AT81CP er specielt udviklet til disse pladespillere. Det er en MM pickup som byder på en ekstra fin slibning af nålen, hvilket resulterer i en ekstra detaljeret gengivelse.

 
349,00 DKK

Ortofon - OM 5E

Klassisk Ortofon Pickup.

Ortofon's mindste pickup. OM5E byder på en god og dynamisk gengivelse med en god åbenhed i prisklassen.

 
369,00 DKK

Rega - Carbon

Prisbillig pick-up med høj ydelse.

Rega Carbon pickuppen byder på lav pris rigtig hifi lyd og passer på næsten alle pladespillere. Rega har arbejdet på at kunne leverer en pick-up der er en reel forbedring til mange af de standardmonterede pickupper, der findes på de prisbillige pladespiller. Resultatet er Rega Carbon pickuppen, der er af MM typen og passer til langt de fleste pladespillere og pladespillerindgange på de fleste anlæg. Rega Carbon byder på ordentlig lyd til en meget rimelig pris. Rega Carbon pickuppen er som standard monteret på de prisbelønnede Rega Planar 1 og Planar 2

 
375,00 DKK

Audio Technica - AT-VM95E

Legendarisk pick up, med smæk for skillingen

VM95E passer de fleste pladespillere.

Pick uppens specielle spole design giver dig et kraftigt output på 4.0mV.

God kanalseparation og lav forvrængning.

 
389,00 DKK

Ortofon - Stylus 78

Til dine 78ere

Spil dine 78ere og vær glad.

 
469,00 DKK

Ortofon - 2M Red

Velspillende og dynamiske pick-up 2M Red fra Ortofon.

Ortofon's sidste skud på stammen er deres nye serie 2M hvor Blue og Red gjorde en fantastisk entre på markedet, hvor derefter Bronze og Black fuldte med. 2M Red er en super flot og yderst velspillende pick-up og har vores varmeste anbefalinger. Er velegnet til en hver, som er entusiastisk omkring sine plader og hvordan det skal lyde.

 
739,00 DKK

Ortofon - 2M 78

Spherisk mono pickup fra Ortofon.

2M Mono er noget så sjældent som en ren Mono pickup. Kvaliteten er 1. klasses og lyden ligeså.

 
859,00 DKK

Audio Technica - AT-VM95EN

Nøgen Diamant...!

VM95EN passer de fleste pladespillere.

God kanalseparation og lav forvrængning.

 
899,00 DKK

Ortofon - 2M Red Verso

Velspillende og dynamisk pick-up fra Ortofon, men anderledes ophæng.

Ortofon's sidste skud på stammen er deres nye serie 2M hvor Blue og Red gjorde en fantastisk entre på markedet, hvor derefter Bronze og Black fuldte med. 2M Red er en super flot og yderst velspillende pick-up og har vores varmeste anbefalinger. Er velegnet til en hver, som er entusiastisk omkring sine plader og hvordan det skal lyde. Verso udgaven har indbygget skruer, hvilket gør det nemmere at skrue den fast på en tonearm.

 
939,00 DKK

Ortofon - 2M 78 Verso

Super pick-up der har mulighed for afspilning af 78" plader.

2M Mono er noget så sjældent som en ren Mono pickup. Kvaliteten er 1. klasses og lyden ligeså. Verso udgaven har indbygget skruer, hvilket gør det nemmere at skrue den fast på en tonearm.

 
1.009,00 DKK

Audio Technica - AT-95ML

Letvægts aluminium nålerør.

VM95ML passer de fleste pladespillere.

God kanalseparation og lav forvrængning.

 
1.299,00 DKK

Ortofon - 2M Blue

2M Blue i Verso udgave, med mere fleksibelt ophæng.

Bemærk, der er ekstra leveringstid på denne. Kontakt butikken for at høre nærmere.

Ortofon senestee skud på stammen er deres nye serie 2M hvor Blå & Rød er kommet på markédet NU, men senere vil der blive intoduceret flere pick´uper i serien for at imødekomme ønskede om bedre mm pick´uper i Ortofon´s produktprogram. Den nye 2m Blå er en super flot og yderst velspillende pick´up som får vores varmeste anbefalinger, kom forbi og lyt

 
1.489,00 DKK

Clearaudio - Concept V2

Clearaudios mindste pick-up i deres MM sortiment.

Ombytningspris til ny: 1200 kroner.

Med de omhyggelige målte og analyserede magnet patroner får man fire ydelsesniveauer i Concept pick-uppen. Der opnås en fantastisk matching i stereo perspektiv med minium fasefejl, mindre forvrængning, en flad frekvensgang og et højt dynamikområde. Super sammenhæng i diskant, mellemtone og bas hvilket giver en levende måde at spille musik på.  

 
1.600,00 DKK

Ortofon - 2M Blue Verso

2M Blue i Verso udgave med mere fleksibelt ophæng.

Bemærk, der er ekstra leveringstid på denne. Kontakt butikken for at høre nærmere.

Ortofon seneste skud på stammen er deres nye serie 2M hvor Blå & Rød er kommet på markédet NU, men senere vil der blive intoduceret flere pick´uper i serien for at imødekomme ønskede om bedre mm pick´uper i Ortofon´s produktprogram. Den nye 2m Blå er en super flot og yderst velspillende pick´up som får vores varmeste anbefalinger. Verso udgaven har indbygget skruer, hvilket gør det nemmere at skrue den fast på en tonearm.

 
1.709,00 DKK

Goldring - 1006

Denne håndbyggede pickup, har en elliptisk nål som giver den en mere præcis sporing af pladens rille - især i de højeste frekvenser. Letvægtshuset er med til at give pickuppen en lavere masse, hvilket giver bedre transienter. 1006 er en fantastisk velspillende pickup til prisen.

 
1.790,00 DKK

Goldring - 2200

Moving Iron pickup fra Goldring

Alle pickupper i 2000 serien, benytter den unikke "Moving Iron" teknologi. Dette løfter deres gengivelse til en højere detaljerigdom, som typisk forbindes med de langt dyrere MC pickupper. Dette gøres uden at kompromitere det høje output, som ellers kendetegner de klassiske MM pickupper. 2200 byder derfor på en utrolig åben gengivelse, med fokus på de små detaljer.

 
1.790,00 DKK

Ortofon - 2M Mono

Super mono pick-up.

2M Mono er noget så sjældent som en ren Mono pickup. Kvaliteten er 1. klasses og lyden ligeså.

 
2.349,00 DKK

Ortofon - 2M Mono Verso

2M Mono i Verso variant, med mere fleksibelt ophæng.

2M Mono er noget så sjældent som en ren Mono pickup. Kvaliteten er 1. klasses og lyden ligeså.

 
2.429,00 DKK

Goldring - 1012GX

Pickup med Gyger II diamant

Denne håndbyggede pickup, benytter Goldrings roste "Gyger II" diamant, en fin-elliptisk nål som giver den en mere præcis sporing af pladens rille - især i de højeste frekvenser, samt en mere dynamisk gengivelse. Letvægtshuset er med til at give pickuppen en lavere masse, hvilket giver bedre transienter. 1012GX er en fantastisk velspillende pickup til prisen.

 
2.490,00 DKK

Clearaudio - Performer V2

Fremragende MM pick-up.

Ombytningspris til ny: 1750 kroner.

Med de omhyggelige målte og analyserede magnet patroner får man fire ydelsesniveauer i Concept pick-uppen. Der opnås en fantastisk matching i stereo perspektiv med minium fasefejl, mindre forvrængning, en flad frekvensgang og et højt dynamikområde. Super sammenhæng i diskant, mellemtone og bas hvilket giver en levende måde at spille musik på. Endnu mere detalje føring er at finde i denne pick-up i forhold til lillebroderen Concept V2.

 
2.550,00 DKK

Ortofon - 2M Bronze

2M Bronze pickup fra Ortofon

Ortofon 2M Bronze er deres mm pick´uper i mellem prisklassen hvor den Rød er billigst dkr. 745,- og den Blå koster dkr.1495,- og Bronze koster dkr. 2595,-toppen af serien Black koster dkr.4475,-. Hele 2M serien er bygget med sidste nye teknologi omkring spoler, slipning af nål, ophæng af nålerør mm. hvilket klart høres som en meget kraftig forbedring. Ortofon 2M bronze indtager pladsen som markedets bedste mm pick´up i klassen.

 
2.609,00 DKK

Goldring - 1022GX

Super pickup fra Goldring

Goldring 1022GX anbefales til den kræsne lytter. Pickuppen benytter Goldrings "Vital shank, nude diamond stylus" som giver en meget præcis aflæsning af selv de fineste informationer i rillen. Dette giver en imponerende åben og dynamisk gengivelse.

 
2.690,00 DKK

Goldring - 2300

Moving Iron pickup fra Goldring

Alle pickupper i 2000 serien, benytter den unikke "Moving Iron" teknologi. Dette løfter deres gengivelse til en højere detaljerigdom, som typisk forbindes med de langt dyrere MC pickupper. Dette gøres uden at kompromitere det høje output, som ellers kendetegner de klassiske MM pickupper. 2300 benytter en såkaldt "Elliptical Nude Diamond" Stylus, som præcist løfter alle informationer fra rillen, og som resultat giver en utrolig detaljeret gengivelse.

 
2.690,00 DKK

Rega - Exact

Hånd bygget mm pick-up med topklasse lyd.

Rega Exact er lyden helt åben og klar, uden nogen form for gardineffekt. Dynamikken er spektakulær og der er intet der kommer mellem dig og musikken, specielt fornemmelsen af at være tilstede er på denne pick´up helt i særklasse, takket være ulastelig neutralitet og musikalitet. Kroppen er forsat i et stykke Porcan med parallevundne spoler og High-Tech cantilevergummi, MU-metal afskærmning, 0,24 mm ml. spole/magnet, pickúp nål er fine line micro-ground rectangular diamond billet justerede for kanalbalance, monteres med 3 skruer.

 
2.695,00 DKK

Ortofon - 2M Bronze Verso

2M Bronze i Verso udgave med mere fleksibelt ophæng.

Ortofon 2M Bronze er en fantastisk pick-up i sin prisklasse. Hele 2M serien er bygget med sidste nye teknologi omkring spoler, slipning af nål, ophæng af nålerør mm. hvilket klart høres som en meget kraftig forbedring. Ortofon 2M bronze indtager pladsen som markedets bedste mm pick´up i klassen. Verso udgaven har indbygget skruer, hvilket gør det nemmere at skrue den fast på en tonearm.

 
2.829,00 DKK

Goldring - 1042

Goldrings bedste MM pickup

Denne håndbyggede pickup, benytter Goldrings roste, Natural Diamond Stylus med en Gyger S profil. Denne revolutionerende nål, giver en uhørt præcission i sporingen af pladens rille - resultatet er en utrolig detaljeret og varm gengivelse. Letvægtshuset er med til at give pickuppen en lavere masse, hvilket giver bedre transienter. 1042GX er en imponerende pickup til prisen.

 
2.950,00 DKK

Ortofon - 2M Black

Top modellen fra Ortofons 2M-serie. Meget livlig og åben gengivelese.

Ortofon´s bedste MM pick´up nogen sinde 2M Black. Ortofon har introduceret flere nye mm pick´uper hvor Black er deres bedste. Den er med den sidste nye teknologi omkring spoler, slibning af nål, ophæng af nålerør mm. hvilket vi klart kan høre meget forskel på. Ortofon 2M black er en klart bedre en overbygning til den gamle OM-40 pickup som var i programmet i rigtig mange år.

 
4.319,00 DKK

Clearaudio - Artist V2

Endnu en fantastisk MM pick-up fra tyske Clearaudio.

Ombytningspris til ny: 2800 kroner.

Med de omhyggelige målte og analyserede magnet patroner får man fire ydelsesniveauer i Concept pick-uppen. Der opnås en fantastisk matching i stereo perspektiv med minium fasefejl, mindre forvrængning, en flad frekvensgang og et højt dynamikområde. Super sammenhæng i diskant, mellemtone og bas hvilket giver en levende måde at spille musik på. Fantastisk luftig og varm pick-up som kan give enhver plade liv igen.

 
4.450,00 DKK

Ortofon - 2M Black Verso

Top modellen fra Ortofons 2M-serie. Meget livlig og åben gengivelese.

Ortofon´s bedste MM pick´up nogen sinde 2M Black. Ortofon har introduceret flere nye mm pick´uper hvor Black er deres bedste. Den er med den sidste nye teknologi omkring spoler, slibning af nål, ophæng af nålerør mm. hvilket vi klart kan høre meget forskel på. Ortofon 2M black er en klart bedre en overbygning til den gamle OM-40 pickup som var i programmet i rigtig mange år. Verso udgaven har indbygget skruer, hvilket gør det nemmere at skrue den fast på en tonearm.

 
4.619,00 DKK

Clearaudio - Maestro V2

Den bedste MM pick-up i Clearaudios sortiment. 

Ombytningspris til ny: 5550 kroner.

Med de omhyggelige målte og analyserede magnet patroner får man fire ydelsesniveauer i Concept pick-uppen. Der opnås en fantastisk matching i stereo perspektiv med minium fasefejl, mindre forvrængning, en flad frekvensgang og et højt dynamikområde. Super sammenhæng i diskant, mellemtone og bas hvilket giver en levende måde at spille musik på. Helt klart den bedste MM pick-up Clearaudio laver. 

 
7.650,00 DKK

Clearaudio - Charisma V2

Clearaudios nye high end MM pickup.

Reperations pris: 8300 kroner

Efter en lang række fantastiske opgraderinger på MC pickupperne, så blev det tid til at rette fokuset mod MM pickupperne. Clearaudios materialevalg er unikt, hvilket resulterer i en en af de bedst lydende MM pickupper der kan findes på markedet. 

 
12.500,00 DKK