Pickup MM

Daisy o­n the Ohoopee

Enhver vinyl entusiast kender vigtigheden af en god pickup.

Det er denne som først og fremmest skal fortolke rillerne i pladen og omdanne dem til musik. Her i KT-Radio har vi mærker som Ortofon, Rega, Van Den Hul og Dynavector at tilbyde. Vi har derfor et bredt udvalg, som burde kunne tilfredstille både entusiaster samt alm. brugere. Lad os være din guide igennem pick-up junglen, så du blot kan læne dig tilbage og nyde den gode musik.

Audio Technica - AT81CP

Pickup med T4P fatning

Mange ældre pladespillere benytter T4P fatning til montering af pickup. Audio Technica AT81CP er specielt udviklet til disse pladespillere. Det er en MM pickup som byder på en super lydkvalitet til en stærk pris.

 
249,00 DKK

Rega - Carbon

Prisbillig pick-up med høj ydelse.

Rega Carbon pickuppen byder på lav pris rigtig hifi lyd og passer på næsten alle pladespillere. Rega har arbejdet på at kunne leverer en pick-up der er en reel forbedring til mange af de standardmonterede pickupper, der findes på de prisbillige pladespiller. Resultatet er Rega Carbon pickuppen, der er af MM typen og passer til langt de fleste pladespillere og pladespillerindgange på de fleste anlæg. Rega Carbon byder på ordentlig lyd til en meget rimelig pris. Rega Carbon pickuppen er som standard monteret på de prisbelønnede Rega Planar 1 og Planar 2

 
275,00 DKK

Audio Technica - AT85EP

Pickup med T4P fatning

Mange ældre pladespillere benytter T4P fatning til montering af pickup. Audio Technica AT81CP er specielt udviklet til disse pladespillere. Det er en MM pickup som byder på en ekstra fin slibning af nålen, hvilket resulterer i en ekstra detaljeret gengivelse.

 
349,00 DKK

Ortofon - OM 5E

Klassisk Ortofon Pickup.

Ortofon's mindste pickup. OM5E byder på en god og dynamisk gengivelse med en god åbenhed i prisklassen.

 
449,00 DKK

Rega - Bias 2

Super pick-up til prisen.

Rega Bias 2 hvor kroppen er i et stykke, Porcan Parallevundne spoler med High-Tech cantilvergummi. Rega benytter MU-metal afskærmning, 0,33 mm ml. spole/magnet. Nåle slibning er Elliptisk og monteres med 2 skruer.

 
795,00 DKK

Ortofon - 2M Red

Velspillende og dynamiske pick-up 2M Red fra Ortofon.

Ortofon's sidste skud på stammen er deres nye serie 2M hvor Blue og Red gjorde en fantastisk entre på markedet, hvor derefter Bronze og Black fuldte med. 2M Red er en super flot og yderst velspillende pick-up og har vores varmeste anbefalinger. Er velegnet til en hver, som er entusiastisk omkring sine plader og hvordan det skal lyde.

 
795,00 DKK

Ortofon - 2M 78

Spherisk mono pickup fra Ortofon.

2M Mono er noget så sjældent som en ren Mono pickup. Kvaliteten er 1. klasses og lyden ligeså.

 
855,00 DKK

Ortofon - 2M Red Verso

Velspillende og dynamisk pick-up fra Ortofon, men anderledes ophæng.

Ortofon's sidste skud på stammen er deres nye serie 2M hvor Blue og Red gjorde en fantastisk entre på markedet, hvor derefter Bronze og Black fuldte med. 2M Red er en super flot og yderst velspillende pick-up og har vores varmeste anbefalinger. Er velegnet til en hver, som er entusiastisk omkring sine plader og hvordan det skal lyde. Verso udgaven har indbygget skruer, hvilket gør det nemmere at skrue den fast på en tonearm.

 
870,00 DKK

Ortofon - 2M 78 Verso

Super pick-up der har mulighed for afspilning af 78" plader.

2M Mono er noget så sjældent som en ren Mono pickup. Kvaliteten er 1. klasses og lyden ligeså. Verso udgaven har indbygget skruer, hvilket gør det nemmere at skrue den fast på en tonearm.

 
930,00 DKK

Ortofon - 2M Red PNP

Den populærer 2M Red PNP med Headshell, så den kan bruges til DJ-pulte, fx. Technics 1210.

Den nye 2M Red PNP er en super flot og yderst velspillende pick´up. Den har vores varmeste anbefalinger. Nu kan den også fås med Headshell så den også kan bruges til DJ brug. Du kan derfor også få det dynamiske og naturlige lydbillede til din DJ pladespiller.

 
1.165,00 DKK

Rega - Elys 2

Vellydende pick-up fra engelske Rega!

Rega Elys 2 er lyden blevet mere åben, klar og hurig dog stadig varmklingende med masser af detaljer. Stort rummeligt lydbillede der placerer musikken spredt ud foran dig, sammenhængende og engagerende. Kroppen er forsat i et stykke af Porcan med parallelvundene spoler. High-Tech centileveraummi, MU-metal afskærmning, 0,29mm ml. spole/megnet. Pickúp nålen er Elliptisk slibning og justerede for kanalbalance, monteres med 3 skruer.

 
1.195,00 DKK

Ortofon - 2M 78 PNP

Den flotte 2M 78 PNP med Headshell, så den kan bruges til DJ-pulte, fx. Technics 1210.

Den nye 2M 78 PNP er en super flot og yderst velspillende pick´up. Den har vores varmeste anbefalinger. Nu kan den også fås med Headshell så den også kan bruges til DJ brug. Du kan derfor også få det dynamiske og naturlige lydbillede til din DJ pladespiller.

 
1.225,00 DKK

Ortofon - 2M Blue

2M Blue i Verso udgave, med mere fleksibelt ophæng.

Ortofon senestee skud på stammen er deres nye serie 2M hvor Blå & Rød er kommet på markédet NU, men senere vil der blive intoduceret flere pick´uper i serien for at imødekomme ønskede om bedre mm pick´uper i Ortofon´s produktprogram. Den nye 2m Blå er en super flot og yderst velspillende pick´up som får vores varmeste anbefalinger, kom forbi og lyt

 
1.595,00 DKK

Clearaudio - Concept V2

Clearaudios mindste pick-up i deres MM sortiment.

Ombytningspris til ny: 1200 kroner.

Med de omhyggelige målte og analyserede magnet patroner får man fire ydelsesniveauer i Concept pick-uppen. Der opnås en fantastisk matching i stereo perspektiv med minium fasefejl, mindre forvrængning, en flad frekvensgang og et højt dynamikområde. Super sammenhæng i diskant, mellemtone og bas hvilket giver en levende måde at spille musik på.  

 
1.600,00 DKK

Ortofon - 2M Blue Verso

2M Blue i Verso udgave med mere fleksibelt ophæng.

Ortofon seneste skud på stammen er deres nye serie 2M hvor Blå & Rød er kommet på markédet NU, men senere vil der blive intoduceret flere pick´uper i serien for at imødekomme ønskede om bedre mm pick´uper i Ortofon´s produktprogram. Den nye 2m Blå er en super flot og yderst velspillende pick´up som får vores varmeste anbefalinger. Verso udgaven har indbygget skruer, hvilket gør det nemmere at skrue den fast på en tonearm.

 
1.670,00 DKK

Ortofon - 2M Blue PNP

Den populærer 2M Bronze PNP med Headshell, så den kan bruges til DJ-pulte, fx.

Den nye 2M Blue PNP er en super flot og yderst velspillende pick´up. Den har vores varmeste anbefalinger. Nu kan den også fås med Headshell så den også kan bruges til DJ brug. Du kan derfor også få det dynamiske og naturlige lydbillede til din DJ pladespiller.


 
1.965,00 DKK

Ortofon - 2M Mono

Super mono pick-up.

2M Mono er noget så sjældent som en ren Mono pickup. Kvaliteten er 1. klasses og lyden ligeså.

 
2.385,00 DKK

Ortofon - 2M Mono Verso

2M Mono i Verso variant, med mere fleksibelt ophæng.

2M Mono er noget så sjældent som en ren Mono pickup. Kvaliteten er 1. klasses og lyden ligeså.

 
2.460,00 DKK

Clearaudio - Performer V2

Fremragende MM pick-up.

Ombytningspris til ny: 1750 kroner.

Med de omhyggelige målte og analyserede magnet patroner får man fire ydelsesniveauer i Concept pick-uppen. Der opnås en fantastisk matching i stereo perspektiv med minium fasefejl, mindre forvrængning, en flad frekvensgang og et højt dynamikområde. Super sammenhæng i diskant, mellemtone og bas hvilket giver en levende måde at spille musik på. Endnu mere detalje føring er at finde i denne pick-up i forhold til lillebroderen Concept V2.

 
2.550,00 DKK

Ortofon - 2M Bronze

2M Bronze pickup fra Ortofon

Ortofon 2M Bronze er deres mm pick´uper i mellem prisklassen hvor den Rød er billigst dkr. 745,- og den Blå koster dkr.1495,- og Bronze koster dkr. 2595,-toppen af serien Black koster dkr.4475,-. Hele 2M serien er bygget med sidste nye teknologi omkring spoler, slipning af nål, ophæng af nålerør mm. hvilket klart høres som en meget kraftig forbedring. Ortofon 2M bronze indtager pladsen som markedets bedste mm pick´up i klassen.

 
2.695,00 DKK

Ortofon - 2M Bronze Verso

2M Bronze i Verso udgave med mere fleksibelt ophæng.

Ortofon 2M Bronze er en fantastisk pick-up i sin prisklasse. Hele 2M serien er bygget med sidste nye teknologi omkring spoler, slipning af nål, ophæng af nålerør mm. hvilket klart høres som en meget kraftig forbedring. Ortofon 2M bronze indtager pladsen som markedets bedste mm pick´up i klassen. Verso udgaven har indbygget skruer, hvilket gør det nemmere at skrue den fast på en tonearm.

 
2.770,00 DKK

Rega - Exact

Hånd bygget mm pick-up med topklasse lyd.

Rega Exact er lyden helt åben og klar, uden nogen form for gardineffekt. Dynamikken er spektakulær og der er intet der kommer mellem dig og musikken, specielt fornemmelsen af at være tilstede er på denne pick´up helt i særklasse, takket være ulastelig neutralitet og musikalitet. Kroppen er forsat i et stykke Porcan med parallevundne spoler og High-Tech cantilevergummi, MU-metal afskærmning, 0,24 mm ml. spole/magnet, pickúp nål er fine line micro-ground rectangular diamond billet justerede for kanalbalance, monteres med 3 skruer.

 
2.795,00 DKK

Ortofon - 2M Bronze PNP

Den lækre 2M Bronze PNP med Headshell, så den kan bruges til DJ-pulte, fx. Technics 1210.

2M Bronze PNP er en super flot og yderst velspillende pick´up. Den har vores varmeste anbefalinger. Nu kan den også fås med Headshell så den også kan bruges til DJ brug. Du kan derfor også få det dynamiske og naturlige lydbillede til din DJ pladespiller.

 
3.065,00 DKK

Clearaudio - Artist V2

Endnu en fantastisk MM pick-up fra tyske Clearaudio.

Ombytningspris til ny: 2800 kroner.

Med de omhyggelige målte og analyserede magnet patroner får man fire ydelsesniveauer i Concept pick-uppen. Der opnås en fantastisk matching i stereo perspektiv med minium fasefejl, mindre forvrængning, en flad frekvensgang og et højt dynamikområde. Super sammenhæng i diskant, mellemtone og bas hvilket giver en levende måde at spille musik på. Fantastisk luftig og varm pick-up som kan give enhver plade liv igen.

 
4.450,00 DKK

Ortofon - 2M Black

Top modellen fra Ortofons 2M-serie. Meget livlig og åben gengivelese.

Ortofon´s bedste MM pick´up nogen sinde 2M Black. Ortofon har introduceret flere nye mm pick´uper hvor Black er deres bedste. Den er med den sidste nye teknologi omkring spoler, slibning af nål, ophæng af nålerør mm. hvilket vi klart kan høre meget forskel på. Ortofon 2M black er en klart bedre en overbygning til den gamle OM-40 pickup som var i programmet i rigtig mange år.

 
4.475,00 DKK

Ortofon - 2M Black Verso

Top modellen fra Ortofons 2M-serie. Meget livlig og åben gengivelese.

Ortofon´s bedste MM pick´up nogen sinde 2M Black. Ortofon har introduceret flere nye mm pick´uper hvor Black er deres bedste. Den er med den sidste nye teknologi omkring spoler, slibning af nål, ophæng af nålerør mm. hvilket vi klart kan høre meget forskel på. Ortofon 2M black er en klart bedre en overbygning til den gamle OM-40 pickup som var i programmet i rigtig mange år. Verso udgaven har indbygget skruer, hvilket gør det nemmere at skrue den fast på en tonearm.

 
4.549,00 DKK

Ortofon - 2M Black PNP

High-end cartridge 2M Black PNP pick-up med Headshell, så den kan bruges til DJ-pulte, fx. Technics 1210.

2M Black PNP giver en naturlig og meget dynamisk lyd. Den har vores varmeste anbefalinger. Nu kan den også fås med Headshell så den også kan bruges til DJ brug. Du kan derfor også få det dynamiske og naturlige lydbillede til din DJ pladespiller.

 
4.845,00 DKK

Clearaudio - Maestro V2

Den bedste MM pick-up i Clearaudios sortiment. 

Ombytningspris til ny: 5550 kroner.

Med de omhyggelige målte og analyserede magnet patroner får man fire ydelsesniveauer i Concept pick-uppen. Der opnås en fantastisk matching i stereo perspektiv med minium fasefejl, mindre forvrængning, en flad frekvensgang og et højt dynamikområde. Super sammenhæng i diskant, mellemtone og bas hvilket giver en levende måde at spille musik på. Helt klart den bedste MM pick-up Clearaudio laver. 

 
7.650,00 DKK

Clearaudio - Charisma V2

Clearaudios nye high end MM pickup.

Reperations pris: 8300 kroner

Efter en lang række fantastiske opgraderinger på MC pickupperne, så blev det tid til at rette fokuset mod MM pickupperne. Clearaudios materialevalg er unikt, hvilket resulterer i en en af de bedst lydende MM pickupper der kan findes på markedet. 

 
12.500,00 DKK