Soundbar

Daisy o­n the Ohoopee

En film kan hurtig blive kedelig med almindelig "TV lyd".


Derfor er der stor fokus på Soundbars, da man ikke skal undervurdere god lyd til en action film. De findes i forskellige størrelse og priser, men er oftest en aflang højttaler med en ekstern subwoofer. Få piftet din lyd i TV'et op!

Panasonic - SC-HTB100EGK

Elegant soundbar fra Panasonic

En slank, stilfuld soundbar, der er designet til at passe perfekt under dit TV. I det blanke, sorte kabinet, der er trimmet med højttalergitter af metal, er der 45 W stereoeffekt til imponerende lyd og bas. Tilslut nemt TV'et via HDMI, eller tilslut telefonen via Bluetooth.

 
999,00 DKK

Panasonic - SC-HTB250

Kompakt soundbar fra Panasonic

SC-HTB250 er en super kompakt og velspillende soundbar fra Panasonic. Systemet består af en elegant soundbar som nemt kan placeres foran TV'et, samt en trådløs subwoofer som sikrer optimal bas gengivelse.

 
1.799,00 DKK

Panasonic - SC-HTB490EGK

Stærk soundbar fra Panasonic.

HTB490 leveres med en kraftfuld trådløs subwoofer til dyb og klar bas. Den slanke soundbar-enhed passer nydeligt ind under dit tv. Med Bluetooth® til streaming fra smartenheder og HDMI ARC til hurtig tv-forbindelse med bekvem betjening med én fjernbetjening. Du vil høre det hele og føle det hele.

 
2.199,00 DKK

Panasonic - SC-HTB400

Elegant soundbar fra Panasonic med HDMI ARC

Alt-i-én soundbar til biografoplevelse. HTB400 leverer kraftfuld bas med dobbelt indbyggede subwoofere integreret i kabinettet. Det stilfulde design er forenklet i størst mulig udstrækning for at matche TV'et og passer ind i enhver indretning.

 
2.299,00 DKK

Yamaha - SR-C30A

Soundbar med trådløs subwoofer

Den originale teknologi i SR-C30A rækker ud over den traditionelle højttalerretning for at skabe et betagende lydfelt, der synes at komme fra ovenover selve soundbaren, fra midten af TV-skærmen.
Hvor fed er en eksplosion eller en superheltekamp uden den bragende bas? Kraftfuld bas er det, der gør at du mærker handlingen. SR-C30A omfatter en trådløs subwoofer med et kompakt format, så du får en bas, du kan mærke og tilpasse, som du vil.

 
1.990,00 DKK

Yamaha - YAS-209

Stærk soundbar fra Yamaha med MusicCast

Løft din Home Cinema oplevelse til nye højder med lyd, der kommer både ovenfra og hele vejen rundt omkring dig. YAS-209 har DTS Virtual:X, som overvælder dig med dramatisk 3D-surroundlyd fra en enkelt, diskret soundbar-løsning. Et trådløst subwoofer-system gør løsningen endnu bedre ved at tilbyde større fleksibilitet i placering. Oplev eksplosiv bas, mens du nyder den fleksibilitet, at du kan stille subwooferen næsten hvor som helst i rummet.

 
3.690,00 DKK

Panasonic - SC-HTB600

Imponerende soundbar fra Panasonic

Biograflignende oplevelse med Dolby Atmos. HTB600 understøtter ud over Dolby Atmos også DTS:X, hvilket giver en medrivende surround-lyd. Den store subwoofer giver høj effekt og kraftfuld bas. Med en højttalerenhed med stor kapacitet producerer HTB600 fyldigere vokallyd. Du kan nyde 4K HDR i høj opløsning, herunder Dolby Vision indhold uden tab af billedkvalitet takket være de indbyggede pass through-funktioner. Det er også kompatibelt med eARC, så lydkodning med høj bithastighed kan nu sendes via TV.

 
3.999,00 DKK

Panasonic - SC-HTB700EGK

Soundbar med Dolby Atmos

Med ny understøttelse af de nyeste lydformater Dolby Atmos og DTS:X, strømmer lyden ind fra alle retninger, herunder over hovedet. Kraftfuld dynamisk lyd bevæger sig i 3D-rum for at give dig en fordybende biografoplevelse. HTB-serien bruger trådløs subwoofer, der ikke kræver nogen generende tilslutningsledninger. Med subwooferen vendt mod gulvet opnås kraftfuld bas ved den nedadgående frigivelse af lyd fra højttalerenheden og porten. Enheden opnår også klar lyd takket være et solidt kabinet, der reducerer vibrationernes påvirkning.

 
4.999,00 DKK

System Audio - Silverbar

Stærk soundbar fra Danske System Audio

Silverbar er en 1 klasses soundbar til dit fjernsyn. Ud over 1. klasses TV lyd, har Silverbar indbygget Apple AirPlay 2 samt ChromeCast, så du kan spille din favoritmusik trådløst fra din smartphone eller tablet. Som en ekstra feature, kan Silverback optimeres til dit rum via den indbyggede rumkorrektion. Oplev System Audio Silverbar hor KT Radio.

 
11.995,00 DKK