Surround Processor

Daisy o­n the OhoopeeHvis man skal gøre sin hjemmebiograf helt perfekt, så skal du have en rigtig surround processor.

Med en dedikeret surround processor har vi skilt den fintfølende processeringsdel fra forstærkersektionen, dette gør at signalbehandlingen bliver endnu bedre. Samtidig sikrer vi at strømforsyningen kun benyttes til det aller vigtigste. En hjemmebio med en seperat processor løfter oplevelsen op på et endnu højere plan. Kom ind til os og få en demonstration.

Yamaha - CX-A5200

11.2 kanals processor med Dolby Atmos og DTS-X.

Dette er den helt nye surround processor fra Yamaha. Samlet er der tale om to nye flagskibs komponenter på den absolutte top af AVENTAGE serien. Disse udtrykker til fuldt AVENTAGE konceptet, der kombinerer traditionelle håndværk, fremragende lydkvalitet, uovertruffen lyd, innovativ AI teknologi og fleksibel kontrol. Bygget med det samme kompromisløse design og teknisk integritet som Yamahas legendariske CXA-5100. På lydsiden tager CX-A5200 dig til et helt nyt niveau, og har mere fleksibilitet end før, hvilket gør den meget velegnet til brug i moderne netværksmiljøer. Den har evnen til at levere den bedst mulige lydkvalitet og ydeevne uanset hvilken kilde du afspiller. Denne processor sætter en ny standard for din hjemmebiograf!

 
19.990,00 DKK

Onkyo - PR-RZ5100

Super surround processor forforstærker fra Onkyo!

THX Ultra2 Plus godkendt surround processor fra Onkyo. RZ5100 byder på en fantastisk god surround lyd med understøttelse for de nye 3D lydsystemer Dolby Atmos og DTS-X. Ydermere tilbyder processoren automatisk rum korrektion via AccuEQ, samt opskalering til 4K opløsning via den indbyggede billedprocessor. Med netværkstilslutning, Deezer, Spotify, samt 8 HDMI indgange og 3 ud skulle der være tilslutninger nok til de fleste.

 
22.980,00 DKK

Rotel - RSP-1582

Surround processor fra Rotel.

RSP-1582 er en velspillende surroundprocessor fra Rotel. Modellen understøtter alle de nyeste formater, og byder på en fantastisk lydkvalitet også i stereo. Tilslut alle dine lydkilder via HDMI og oplev en verden af vellyd!

 
29.999,00 DKK

Anthem - AVM 60

High-End Processor med ARC rumkorrektion!

Canadiske Anthem står for tiden bag nogle af de mest roste surround processorer i branchen, AVM 60 er den "lille" model, men lad dig ikke narre! Denne processor byder på noget af den bedste lyd vi længe har hørt i prisklassen, og med 8 HDMI indgange skulle der være tilslutninger nok til de fleste. Lyden fra Anthem's produkter kan bedst beskrives som åben og engagerende, og til Anthem AVM-60 medfølger deres særlige ARC (Anthem Room Correction) system, som er en af de bedste rum korrektions systemer på markedet! Med i pakken følger software til PC og MAC, samt proffesionel mikrofon som er kalibreret til hver enkel receiver, og trefod så målinger kan foretages i korrekt lyttehøjde, væk for forstyrrende flader! Kom ind i KT-Radio og oplev disse unikke produkter

 
35.500,00 DKK

McIntosh - MX122

Imponerende surround processor fra McIntosh

MX122 byder på en fantastisk god surround samt stereo lyd med understøttelse for alle de nye HD lydformater, herunder Atmos og DTS-X. Ydermere tilbyder processoren automatisk rum korrektion via Audyssey MultEQ XT32 som hører til blandt markedets allerbedste. Du kan streame lyd og fotos direkte via den indbyggede netværksforbindelse som også understøtter Apple Airplay. Med 7 HDMI indgange skulle der være tilslutninger nok til de fleste. En helt unik surroundprocessor fra McIntosh.

 
75.000,00 DKK

Acurus - ACT-4

Ultimativ processor fra Amerikanske Acurus

Acurus ACT-4 hører til blandt de bedste surround processorer på markedet. Med ACT-4 kan du opbygge en fuldblods Atmos eller DTS-X biograf i op til 13 kanaler, med op til 3 subwoofere i en komplet 7.3.4 opsætning! Processoren kan nemt konfigureres via den store berøringsfølsomme skærm eller via app. på din smartphone. Lyden fra ACT-4 er utrolig åben og luftig, med en helt fantastisk evne til at placere de enkelte effekter i lydbilledet. Dette er en processor der skal opleves!

 
87.995,00 DKK

Anthem - D2v3D

Fantastisk surround processor fra Anthem.

Canadiske Anthem står for tiden bag nogle af de mest roste surround processorer i branchen, D2v er deres reference model. Denne processor byder på noget af den bedste lyd vi længe har hørt, og med 8 HDMI indgange skulle der være tilslutninger nok til de fleste. Lyden fra Anthem's produkter kan bedst beskrives som åben og engagerende, og til Anthem D2v medfølger deres særlige ARC (Anthem Room Correction) system, som er en af de bedste rum korrektions systemer på markedet! Med i pakken følger software til PC og MAC, samt proffesionel mikrofon som er kalibreret til hver enkel receiver, og trefod så målinger kan foretages i korrekt lyttehøjde, væk fra forstyrrende flader!

 
89.000,00 DKK

Lexicon - MC-14

High-end surround processor fra Lexicon.

Lexicon MC-14 er den perfekte processor til dig som ønsker en fantastisk surround gengivelse, med en rigitig analogt opbygget stereosektion. MC-14 forener det bedste fra begge verdener i en enhed!

 
94.995,00 DKK

McIntosh - MX160

Ultimativ surround processor fra McIntosh

MX160 er en imponerende 16 kanals surround processor fra McIntosh. MX160 understøtter alle de nyeste lydsystemer, herunder Dolby Atmos samt DTS-X i fuld 11.1 kanals opsætning. Denne processor byder på en mildest talt imponerende gengivelse, og med Room Perfect EQ system kan MX160 tilpasses ethvert miljø.

 
145.000,00 DKK