Surround Processor | KT Radio

Surround Processor

Daisy o­n the OhoopeeHvis man skal gøre sin hjemmebiograf helt perfekt, så skal du have en rigtig surround processor.

Med en dedikeret surround processor har vi skilt den fintfølende processeringsdel fra forstærkersektionen, dette gør at signalbehandlingen bliver endnu bedre. Samtidig sikrer vi at strømforsyningen kun benyttes til det aller vigtigste. En hjemmebio med en seperat processor løfter oplevelsen op på et endnu højere plan. Kom ind til os og få en demonstration.

Yamaha - CX-A5200

11.2 kanals processor med Dolby Atmos og DTS-X.

Dette er den helt nye surround processor fra Yamaha. Samlet er der tale om to nye flagskibs komponenter på den absolutte top af AVENTAGE serien. Disse udtrykker til fuldt AVENTAGE konceptet, der kombinerer traditionelle håndværk, fremragende lydkvalitet, uovertruffen lyd, innovativ AI teknologi og fleksibel kontrol. Bygget med det samme kompromisløse design og teknisk integritet som Yamahas legendariske CXA-5100. På lydsiden tager CX-A5200 dig til et helt nyt niveau, og har mere fleksibilitet end før, hvilket gør den meget velegnet til brug i moderne netværksmiljøer. Den har evnen til at levere den bedst mulige lydkvalitet og ydeevne uanset hvilken kilde du afspiller. Denne processor sætter en ny standard for din hjemmebiograf!

 
19.990,00 DKK

Marantz - AV7706

Processor med understøttelse for 8K og 4K 120Hz.

AV7706 er en fuldblods 11.2 kanals surround processor fra Marantz. AV7706 understøtter alle de nyeste surroundformater, herunder, Dolby Atmos, DTS-X samt Auro 3D. Processoren byder på en imponerende lydkvalitet og kan nøjagtig tilpasses dit rum via Audyssey MultEQ XT32 rumkorrektion. AV7706 benytter den nyeste 32 bit DSP teknologi og har et væld af tilslutninger, herunder 8 HDMI indgange og 3 udgange, samt RCA og XLR tilslutninger til forstærkere eller aktive højttalere. En imponerende surroundprocessor til en stærk pris.

 
20.250,00 DKK

Rotel - RSP-1582

Surround processor fra Rotel.

RSP-1582 er en velspillende surroundprocessor fra Rotel. Modellen understøtter alle de nyeste formater, og byder på en fantastisk lydkvalitet også i stereo. Tilslut alle dine lydkilder via HDMI og oplev en verden af vellyd!

 
29.999,00 DKK

Marantz - AV8805

13.2 kanals processor fra Marantz

AV8805 er en fuldblods 13.2 kanals surround processor fra Marantz. AV8805 understøtter alle de nyeste surroundformater, herunder, Dolby Atmos, DTS-X samt Auro 3D. Processoren byder på en imponerende lydkvalitet og kan nøjagtig tilpasses dit rum via Audyssey MultEQ XT32 rumkorrektion. AV8805 benytter den nyeste 32 bit DSP teknologi og har et væld af tilslutninger, herunder 8 HDMI indgange og 3 udgange, samt RCA og XLR tilslutninger til forstærkere eller aktive højttalere. En surroundprocessor til den kompromisløse hjemmebiograf entusiast.

 
32.000,00 DKK

Arcam - AV40

Ultimativ surround processor fra Arcam

Arcam's nye AV processor byder på et endnu højere niveau af lydkvalitet end hørt før. Om du hører lyden fra din blu-ray eller bare spiller musik i stereo, så er der en fantastisk realisme i lydbilledet. Ud over lydprocessering i op til 16 kanaler, har den også forbedret rum korrektion med den nyeste version af Dirac. Dirac Live giver dig mulighed for at tune processoren fuldstændig ind til det rum den er i, hvilket sikrer at du altid får den bedste oplevelse. AV40 benytter de bedste komponenter og har bl.a. XLR udtag til brug med balancerede forstærkere.

 
34.995,00 DKK

JBL - Synthesis SDP-55

Den helt nye JBL Synthesis processor byder på et endnu højere niveau af lydkvalitet end hørt før. Om du hører lyden fra din blu-ray eller bare spiller musik i stereo, så er der en fantastisk realisme i lydbilledet. Ud over lydprocessering i op til 16 kanaler, har den også forbedret rum korrektion med den nyeste version af Dirac. Dirac Live giver dig mulighed for at tune processoren fuldstændig ind til det rum den er i, hvilket sikrer at du altid får den bedste oplevelse. SDP-55 benytter de bedste komponenter og har bl.a. XLR udtag til brug med balancerede forstærkere, samt JBL's særlige DANTE teknologi, som tillader tilslutning af effektforstærkere via LAN kabler. JBL's unikke LOGIC16 processering giver et større og mere omsluttende lydbillede end nogensinde før.

 
48.500,00 DKK

McIntosh - MX100

11.2 kanals ren HDMI surroundprocessor fra McIntosh.

Det er mere og mere almindeligt kun at benytte HDMI tilslutninger i hjemmebiografen. MX100 er en højtydende surroundprocessor fra McIntosh, hvor man har skåret helt ind til benet, og kun fokuseret på HDMI ind og udgange. Resultatet er en højtydende processor som understøtter alle de nyeste 3D lydsystemer (Dolby Atmos, DTS-X), 4K video og har indbygget Audyssey XT32 rum EQ til en imponerende stærk pris.

 
50.000,00 DKK

McIntosh - MX123

15 kanals surroundprocessor fra McIntosh

MX123 byder på en fantastisk god surround samt stereo lyd med understøttelse for alle de nye HD lydformater, herunder Atmos og DTS-X. Ydermere tilbyder processoren automatisk rum korrektion via Audyssey MultEQ XT32 som hører til blandt markedets allerbedste. Du kan streame lyd og fotos direkte via den indbyggede netværksforbindelse som også understøtter Apple Airplay. Med 7 HDMI indgange skulle der være tilslutninger nok til de fleste. En helt unik surroundprocessor fra McIntosh.

 
78.995,00 DKK

Lexicon - MC-14

High-end surround processor fra Lexicon.

Lexicon MC-14 er den perfekte processor til dig som ønsker en fantastisk surround gengivelse, med en rigitig analogt opbygget stereosektion. MC-14 forener det bedste fra begge verdener i en enhed!

 
94.995,00 DKK

McIntosh - MX170

MX160 er en imponerende 16 kanals surround processor fra McIntosh. MX160 understøtter alle de nyeste lydsystemer, herunder Dolby Atmos samt DTS-X i komplet 16 kanals opsætning. Denne processor byder på en mildest talt imponerende gengivelse, og med Room Perfect EQ system kan MX170 tilpasses ethvert miljø.

 
153.785,00 DKK