Transportabelt/DAB Radio | KT Radio

Transportabelt/DAB Radio

Daisy o­n the Ohoopee

Radioer og transportable musikanlæg er stadig værd at lytte på.

De er en fast bestanddel af mange menneskers hverdag og derfor er der stor fokus på at lave nogle ordenlige maskiner. Lyden i radioerne og de transportable musikanlæg er blevet vigtigere og vigtigere de seneste par år, og derfor er der også et stort udvalg fra prisklassen 799 kroner til 6000 kroner

Panasonic - RF-D30BT

DAB+ radio med indbygget Bluetooth

Smart lille batteridrevet DAB+ radio fra Panasonic. RF-D30 byder på en god lyd koblet sammen med en nem og enkel betjening. Et elegant og let læseligt LCD display giver nemt og hurtigt overblik. Med indbygget Bluetooth modtager, kan du afspille din favoritmusik via smartphone eller tablet.

 
999,00 DKK

Panasonic - RX-D70BTEG

Prisstærk DAB radio med CD afspiller fra Panasonic

Denne radio ser ikke kun godt ud, men afspiller udover det mange foskellige kilder. Den har et kompakt og moderne design med et nemt knap-layout, et stort display og understøtter alle gængse lydkilder, herunder DAB+, cd-afspiller og Bluetooth.

 
1.299,00 DKK

Tivoli Audio - Model ONE BT

Den kan næsten ikke blive mere simpelt med Model One Bluetooth.

Man behøver ikke at være designer for at se, at den nye og anderledes Henry Kloss Model o­ne fra Tivoli Audio ser godt ud. Man behøver heller ikke være radiofreak for at høre, at den samtidig lyder godt. Ja, faktisk langt bedre end de fleste andre radioer. Nu er den tilmed blevet opdateret med Bluetooth.

 
1.799,00 DKK

Tivoli Audio - Model One+

DAB+ Radio med indbygget Bluetooth.

Stil ind på DAB/DAB+-stationer, som radiobørt være, med følelsen af ​​en analog drejeknap og lyden fra Tivolis verdensberømte Model One-radio. Nyd det bedste, som DAB har at tilbyde i dit hjem. Det enkle og klassiske design af Model One+ skaber en balance mellem de digitale funktioner i DAB/DAB+ og det de nemme kontroller fra en traditionel radio samt Bluetooth.

 
2.299,00 DKK

Panasonic - SC-DM502E

Kompakt radio med DAB+ CD og Bluetooth.

Førsteklasses stereoanlæg med nem betjening. DM502 giver klar lyd, med fyldig bas og en ren diskant med en fantastisk kabinet opbygning. Den er kompatibel med forskellige kilder og det ergonomiske baserede design opfylder alle dine behagelige lyttebehov. DM502 har indbygget DAB+ radio, har indbygget CD afspiller samt Bluetooth. Et super fleksibelt system til en stærk pris.

 
2.499,00 DKK

Tivoli Audio - Model One Digital Gen. II

Helt ny Model, Digital One fra Tivoli Audio. Kan leveres Slut Oktober 2020.

Med en afbalancering mellem stilfuld teknologi og lyd i høj kvalitet er Model One Digital en radio til den moderne tid. Den indeholder nye funktioner i forhold til den originale Model One ved at tilbyde DAB/DAB+, FM, Wi-Fi og Bluetooth. Den forener de forenklede elementer og brugervenlige funktioner, som den klassiske Tivoli Audio-serie er kendt for, men med en teknologisk opdatering.

 
2.699,00 DKK

Revo - SuperSignal

DAB+ Radio med Bluetooth

Supersignal fra Engelske Revo, er en utroligt velspillende DAB+ radio som byder på en imponerende byggekvalitet og et elegant design. Ud over DAB+ kan Supersignal også afspille trådløs musik via Bluetooth i den høje aptX standard. Styringen håndteres via et særligt joystick på toppen af enheden, og et stort OLED display viser klokken samt information om stationer eller musiknumre.

 
2.800,00 DKK

Rotel - T-11 DAB+ tuner

Rotel T-11 tuner med DAB+

T-11 er den helt nye tuner fra Rotel. Denn lille perle af en radio byder på FM samt DAB og DAB+ modtagelse. Lyden er klassisk Rotel, med en god varme samt åbenhed. Alt dette til kun 2.950,-

 
3.500,00 DKK

Revo - SuperConnect

DAB+ radio med Bluetooth og netværk

SupeConnect fra Engelske Revo, er en utroligt velspillende DAB+ radio som byder på en imponerende byggekvalitet og et elegant design. Ud over DAB+ kan SuperConnect også afspille trådløs musik via Bluetooth (i den høje aptX standard) eller via netværk. Styringen håndteres via et særligt joystick på siden af enheden, og et stort OLED display viser klokken samt information om stationer eller musiknumre.

 
4.000,00 DKK

Revo - SuperTone

DAB+ stereo radio med Bluetooth

SuperTone fra Engelske Revo, er en utroligt velspillende DAB+ radio som byder på en imponerende byggekvalitet og et elegant design. Ud over DAB+ kan SuperTone også afspille trådløs musik via Bluetooth i den høje aptX standard. Den imponerende lydkvalitet håndteres af 2 stk. 3.5" BMR enheder, en 6" subenhed drevet af en 80 Watt forstærker. Styringen håndteres via et særligt joystick på toppen af enheden, og et stort OLED display viser klokken samt information om stationer samt musiknumre.

 
4.500,00 DKK

Tivoli Audio - Music System +

Tivoli Audio Music System + med DAB+/FM/CD og Bluetooth.

Komplet musiksystem fra Tivoli Audio. Dette lille anlæg byder på en overraskende stor og varm lyd og med et væld af features, som bl.a. Bluetooth samt DAB+ skulle de fleste behov være dækket.

 
5.499,00 DKK

Revo - SuperSystem

DAB+ radio med Bluetooth og netværk

SuperSystem fra Engelske Revo, er en utroligt velspillende DAB+ radio som byder på en imponerende byggekvalitet og et elegant design. Ud over DAB+ kan SuperSystem også afspille trådløs musik via Bluetooth (i den høje aptX standard) eller via netværk. Den imponerende lydkvalitet håndteres af 2 stk. 3.5" BMR enheder, en 5,25" subenhed drevet af en 80 Watt forstærker. Styringen håndteres via et særligt joystick på siden af enheden, og et stort OLED display viser klokken samt information om stationer samt musiknumre.

 
6.000,00 DKK

Tivoli Audio - Music System Home

Retro radio fra Tivoli Audio

Music System Home komplimenterer enhver stue med sin strømlinede stil fra 1950’erne. Music System Homes medrivende lyd fylder alle rum med en klar, afbalanceret nøjagtighed og dyb, fyldig bas, uanset lydformatet. Alle Music System Homes funktioner kan justeres via kontrollerne på enheden eller igennem Tivoli Audio Wireless-app, som tilbyder afspilning af din gemte musik eller fra populære streamingtjenester som Spotify og Tidal.

 
6.199,00 DKK