Transportabelt/DAB Radio | KT Radio

Transportabelt/DAB Radio

Daisy o­n the Ohoopee

Radioer og transportable musikanlæg er stadig værd at lytte på.

De er en fast bestanddel af mange menneskers hverdag og derfor er der stor fokus på at lave nogle ordenlige maskiner. Lyden i radioerne og de transportable musikanlæg er blevet vigtigere og vigtigere de seneste par år, og derfor er der også et stort udvalg fra prisklassen 799 kroner til 6000 kroner

Panasonic - RF-D30BT

DAB+ radio med indbygget Bluetooth

Smart lille batteridrevet DAB+ radio fra Panasonic. RF-D30 byder på en god lyd koblet sammen med en nem og enkel betjening. Et elegant og let læseligt LCD display giver nemt og hurtigt overblik. Med indbygget Bluetooth modtager, kan du afspille din favoritmusik via smartphone eller tablet.

 
999,00 DKK

Panasonic - RX-D70BTEG

Prisstærk DAB radio med CD afspiller fra Panasonic

Denne radio ser ikke kun godt ud, men afspiller udover det mange foskellige kilder. Den har et kompakt og moderne design med et nemt knap-layout, et stort display og understøtter alle gængse lydkilder, herunder DAB+, cd-afspiller og Bluetooth.

 
1.299,00 DKK

Tivoli Audio - Model ONE BT

Den kan næsten ikke blive mere simpelt med Model One Bluetooth.

Man behøver ikke at være designer for at se, at den nye og anderledes Henry Kloss Model o­ne fra Tivoli Audio ser godt ud. Man behøver heller ikke være radiofreak for at høre, at den samtidig lyder godt. Ja, faktisk langt bedre end de fleste andre radioer. Nu er den tilmed blevet opdateret med Bluetooth.

 
1.799,00 DKK

Tivoli Audio - Model One+

DAB+ Radio med indbygget Bluetooth.

Stil ind på DAB/DAB+-stationer, som radiobørt være, med følelsen af ​​en analog drejeknap og lyden fra Tivolis verdensberømte Model One-radio. Nyd det bedste, som DAB har at tilbyde i dit hjem. Det enkle og klassiske design af Model One+ skaber en balance mellem de digitale funktioner i DAB/DAB+ og det de nemme kontroller fra en traditionel radio samt Bluetooth.

 
1.899,00 DKK

Panasonic - SC-DM502E

Kompakt radio med DAB+ CD og Bluetooth.

Førsteklasses stereoanlæg med nem betjening. DM502 giver klar lyd, med fyldig bas og en ren diskant med en fantastisk kabinet opbygning. Den er kompatibel med forskellige kilder og det ergonomiske baserede design opfylder alle dine behagelige lyttebehov. DM502 har indbygget DAB+ radio, har indbygget CD afspiller samt Bluetooth. Et super fleksibelt system til en stærk pris.

 
1.999,00 DKK

Tivoli Audio - Music System Three +

Prisstærk stereo radio fra Tivoli Audio med Bluetooth.

Music System Three er i bund og grund en stereo version af Tivoli Audios Albergo model. Selve anlægget indeholder både FM samt DAB+ radio, med mulighed for streaming via Bluetooth samt Clock-radio funktion. Betjeningen er naturligvis ligeså intuitiv og enkel som Albergo.

 
2.499,00 DKK

Tivoli Audio - Model One Digital Gen. II

Helt ny Model, Digital One fra Tivoli Audio. Kan leveres Slut Oktober 2020.

Med en afbalancering mellem stilfuld teknologi og lyd i høj kvalitet er Model One Digital en radio til den moderne tid. Den indeholder nye funktioner i forhold til den originale Model One ved at tilbyde DAB/DAB+, FM, Wi-Fi og Bluetooth. Den forener de forenklede elementer og brugervenlige funktioner, som den klassiske Tivoli Audio-serie er kendt for, men med en teknologisk opdatering.

 
2.699,00 DKK

Tivoli Audio - Music System +

Tivoli Audio Music System + med DAB+/FM/CD og Bluetooth.

Komplet musiksystem fra Tivoli Audio. Dette lille anlæg byder på en overraskende stor og varm lyd og med et væld af features, som bl.a. Bluetooth samt DAB+ skulle de fleste behov være dækket.

 
5.499,00 DKK

Tivoli Audio - Music System Home

Retro radio fra Tivoli Audio

Music System Home komplimenterer enhver stue med sin strømlinede stil fra 1950’erne. Music System Homes medrivende lyd fylder alle rum med en klar, afbalanceret nøjagtighed og dyb, fyldig bas, uanset lydformatet. Alle Music System Homes funktioner kan justeres via kontrollerne på enheden eller igennem Tivoli Audio Wireless-app, som tilbyder afspilning af din gemte musik eller fra populære streamingtjenester som Spotify og Tidal.

 
6.199,00 DKK