Transportabelt/DAB Radio

Daisy o­n the Ohoopee

Radioer og transportable musikanlæg er stadig værd at lytte på.

De er en fast bestanddel af mange menneskers hverdag og derfor er der stor fokus på at lave nogle ordenlige maskiner. Lyden i radioerne og de transportable musikanlæg er blevet vigtigere og vigtigere de seneste par år, og derfor er der også et stort udvalg fra prisklassen 799 kroner til 6000 kroner

Panasonic - RF-D10

Elegant lille DAB radio fra Panasonic.

Smart lille batteridrevet DAB+ radio fra Panasonic. RF-D10 byder på en god lyd koblet sammen med en nem og enkel betjening. Et elegant og let læseligt LCD display giver nemt og hurtigt overblik.

 
799,00 DKK

Tivoli Audio - Andiamo

Transportabel Bluetooth højttaler fra Tivoli Audio

Andiamo er en super velspillende bluetooth højttaler fra Tivoli Audio. Med sit indbyggede batteri med en levetid på op til 20 timer, er Andiamo din perfekte partner på farten. Tilslut din smartphone trådløst via Bluetooth og nyd vellyden i haven, på stranden eller hvorend du medbringer Andiamo.

 
1.599,00 DKK

Tivoli Audio - Model ONE BT

Den kan næsten ikke blive mere simpelt med Model One Bluetooth.

Man behøver ikke at være designer for at se, at den nye og anderledes Henry Kloss Model o­ne fra Tivoli Audio ser godt ud. Man behøver heller ikke være radiofreak for at høre, at den samtidig lyder godt. Ja, faktisk langt bedre end de fleste andre radioer. Nu er den tilmed blevet opdateret med Bluetooth.

 
1.799,00 DKK

Panasonic - SC-HC402EG

Elegant anlæg fra Panasonic.

Du ønsker klar og dynamisk lyd kombineret med et elegant look? Så lad os præsentere det nye HC402 micro-system i smart hvid finish. Klare linjer og et slankt design skaber et indbydende udseende. Denne lydkunstner passer ind i din indretning blandt andet ved udsøgt materiale valg, og muligheden for at hænge anlægget op på væggen. Nyd musik fra adskillige kilder og den fremragende lydkvalitet.

 
1.999,00 DKK

Tivoli Audio - PAL+ BT

DAB/DAB+ samt Bluetooth. 

PAL+ BT er seneste model i Tivoli Audios prisbelønnede PAL familie, modellen er af Lyd & Billede kåret som årets bedste Radio! Tivoli har taget den utroligt populære PAL radio og lavet den om til en fremtidssikret DAB+ radio med trådløs Bluetooth-teknologi.

 
1.999,00 DKK

Tivoli Audio - Model One Digital

Ny Model One fra Tivoli Audio

Med en afbalancering mellem stilfuld teknologi og lyd i høj kvalitet er Model One Digital en radio til den moderne tid. Den indeholder nye funktioner i forhold til den originale Model One ved at tilbyde DAB/DAB+, FM, Wi-Fi og Bluetooth. Den forener de forenklede elementer og brugervenlige funktioner, som den klassiske Tivoli Audio-serie er kendt for, men med en teknologisk opdatering.

 
2.299,00 DKK

Tivoli Audio - Music System Three +

Prisstærk stereo radio fra Tivoli Audio med Bluetooth.

Music System Three er i bund og grund en stereo version af Tivoli Audios Albergo model. Selve anlægget indeholder både FM samt DAB+ radio, med mulighed for streaming via Bluetooth samt Clock-radio funktion. Betjeningen er naturligvis ligeså intuitiv og enkel som Albergo.

 
2.499,00 DKK

Pioneer Pro - XDP-30R

High-Res afspiller fra Pioneer.

Pioneer XDP-30R er en 1. klasses bærbar afspiller, til dig som stiller høje krav til lydkvaliteten når du er på farten. XDP-30R benytter højtydende D/A konverter samt forstærker og byder på en fantastisk lydkvalitet. Det interne lager er på 16 GB og kan udvides via SDXC kort til 200 GB. XDP-30R understøtter ydermere afspilning fra TIDAL samt Onkyo Music.

 
3.695,00 DKK

Tivoli Audio - Music System +

Tivoli Audio Music System + med DAB+/FM/CD og Bluetooth.

Komplet musiksystem fra Tivoli Audio. Dette lille anlæg byder på en overraskende stor og varm lyd og med et væld af features, som bl.a. Bluetooth samt DAB+ skulle de fleste behov være dækket.

 
5.499,00 DKK