Minianlæg/transp./DAB Radio

Daisy o­n the Ohoopee

Radioer og transportable musikanlæg er stadig værd at lytte på.

De er en fast bestanddel af mange menneskers hverdag og derfor er der stor fokus på at lave nogle ordenlige maskiner. Lyden i radioerne og de transportable musikanlæg er blevet vigtigere og vigtigere de seneste par år, og derfor er der også et stort udvalg.

Panasonic - RF-D15EG-K

Super kompakt DAB+ radio fra Panasonic

Panasonics RF-D15 bærbare radio leverer langt mere, end man skulle tro ud fra det kompakte design. Med et stort og letlæseligt farvedisplay og mulighed for at bruge enten batteri eller netstrøm er denne radio utrolig praktisk. Du kan vælge mellem DAB+ eller FM-radio, og med forudindstillede knapper for 4 stationer er det nemt at vælge din foretrukne udsendelse. Du kan også oprette trådløs forbindelse til din mobil via Bluetooth for at høre podcasts og afspilningslister mere tydeligt. 

 
999,00 DKK

Panasonic - RF-D30BT

DAB+ radio med indbygget Bluetooth

Smart lille batteridrevet DAB+ radio fra Panasonic. RF-D30 byder på en god lyd koblet sammen med en nem og enkel betjening. Et elegant og let læseligt LCD display giver nemt og hurtigt overblik. Med indbygget Bluetooth modtager, kan du afspille din favoritmusik via smartphone eller tablet.

 
999,00 DKK

Panasonic - RX-D70BTEG

Prisstærk DAB radio med CD afspiller fra Panasonic

Denne radio ser ikke kun godt ud, men afspiller udover det mange foskellige kilder. Den har et kompakt og moderne design med et nemt knap-layout, et stort display og understøtter alle gængse lydkilder, herunder DAB+, cd-afspiller og Bluetooth.

 
1.299,00 DKK

Panasonic - SC-PM250

Elegant mini-anlæg fra Panasonic

Panasonic microanlæg med DAB+. Kraftfuld bas og klar lyd. CD-mikrosystem med fleksibel gengivelse og Bluetooth-understøttelse. Med en dyb bas og klar tale, kan du fordybe dig i de fleste toner uden at skulle anstrenge dig og med den simple betjening, er systemet lige til at gå til.

 
1.399,00 DKK

Panasonic - SC-PM602

Elegant mini-anlæg fra Panasonic

PM602 er et lille,  men yderst kompetent mikro-anlæg der passer ind i mindre stuer, køkkener eller sommerhuse osv. Med den kompakte størrelse, er det nemt at finde pladsen og stadig få glæde af din yndlingsmusik på CD, USB, DAB+/FM radio eller streames fra f.eks. din smartphone via Bluetooth.

Digitale lydfiler er tilbøjelige til at miste en del af det højfrekvente signal, når de komprimeres til MP3-data eller overføres via Bluetooth®. Re-Master-funktionen i PM602 kompenserer for det mistede lydsignal for at opnå kvalitetslyd.

 
1.799,00 DKK

Panasonic - SC-DM202E-K

SC-DM202 er til dig, der sætter pris på musik og lydunderholdning af høj kvalitet, men ikke vil bekymre sig om ekstra ledninger eller højttalere. I det elegante trækabinet findes et par stereohøjttalere, en DAB+- og FM-radio samt en CD-afspiller.
Med SC-DM202E-K får du følgende funktioner:

DAB+ og FM-radio
Kraftfuld lyd 24 W(2x12 W) med basrefleks
Bluetooth-forbindelse
CD-afspiller
Stort 2,4”/6 cm farvedisplay
Vækkeur og søvntimer

Endnu en perle fra Panasonic.

 
1.799,00 DKK

Tivoli Audio - Model ONE BT

Den kan næsten ikke blive mere simpelt med Model One Bluetooth.

Man behøver ikke at være designer for at se, at den nye og anderledes Henry Kloss Model o­ne fra Tivoli Audio ser godt ud. Man behøver heller ikke være radiofreak for at høre, at den samtidig lyder godt. Ja, faktisk langt bedre end de fleste andre radioer. Nu er den tilmed blevet opdateret med Bluetooth.

 
1.799,00 DKK

Panasonic - SC-PM702E

Elegant minianlæg fra Panasonic

Panasonic PM702 er et stilfuldt mikrosystem med CD-afspiller, radio og trådløs Bluetooth-afspilning. Takket være teknologien til at lave en ny master af lyden, lyder musikken fantastisk – uanset hvor den kommer fra. Med 80 watt kraftfuld og klar lyd udsendt gennem et par stereohøjttalere vil du snart være fordybet i musikken. Et tidløst design, der vil se fantastisk ud på enhver boghylde eller i et skab – med højttalere, som du kan placere, hvor det passer dig bedst. Alt overflødigt rod er blevet fjernet, så kun det nødvendige er tilbage. Det giver en enkel og intuitiv betjeningsflade – med en behagelig fornemmelse af høj kvalitet.

 
2.199,00 DKK

Tivoli Audio - Model One+

DAB+ Radio med indbygget Bluetooth.

Stil ind på DAB/DAB+-stationer, som radiobørt være, med følelsen af ​​en analog drejeknap og lyden fra Tivolis verdensberømte Model One-radio. Nyd det bedste, som DAB har at tilbyde i dit hjem. Det enkle og klassiske design af Model One+ skaber en balance mellem de digitale funktioner i DAB/DAB+ og det de nemme kontroller fra en traditionel radio samt Bluetooth.

 
2.299,00 DKK

Panasonic - SC-DM502E

Kompakt radio med DAB+ CD og Bluetooth.

Førsteklasses stereoanlæg med nem betjening. DM502 giver klar lyd, med fyldig bas og en ren diskant med en fantastisk kabinet opbygning. Den er kompatibel med forskellige kilder og det ergonomiske baserede design opfylder alle dine behagelige lyttebehov. DM502 har indbygget DAB+ radio, har indbygget CD afspiller samt Bluetooth. Et super fleksibelt system til en stærk pris.

 
2.499,00 DKK

Tivoli Audio - Model One Digital Gen. II

Helt ny Model, Digital One fra Tivoli Audio. Kan leveres Slut Oktober 2020.

Med en afbalancering mellem stilfuld teknologi og lyd i høj kvalitet er Model One Digital en radio til den moderne tid. Den indeholder nye funktioner i forhold til den originale Model One ved at tilbyde DAB/DAB+, FM, Wi-Fi og Bluetooth. Den forener de forenklede elementer og brugervenlige funktioner, som den klassiske Tivoli Audio-serie er kendt for, men med en teknologisk opdatering.

 
2.699,00 DKK

Revo - SuperSignal

DAB+ Radio med Bluetooth

Supersignal fra Engelske Revo, er en utroligt velspillende DAB+ radio som byder på en imponerende byggekvalitet og et elegant design. Ud over DAB+ kan Supersignal også afspille trådløs musik via Bluetooth i den høje aptX standard. Styringen håndteres via et særligt joystick på toppen af enheden, og et stort OLED display viser klokken samt information om stationer eller musiknumre.

 
2.800,00 DKK

Panasonic - SC-PMX92

Velspillende minianlæg fra Panasonic

Ægte højopløselig lydkvalitet med LincsD-Amp og 3-vejs højttalere med Silk Dome Tweeters, der producerer en fyldig lyd fra forskellige musikkilder såsom CD, DAB+/FM og Bluetooth.

 
2.999,00 DKK

Rotel - T-11 DAB+ tuner

Rotel T-11 tuner med DAB+

T-11 er den helt nye tuner fra Rotel. Denn lille perle af en radio byder på FM samt DAB og DAB+ modtagelse. Lyden er klassisk Rotel, med en god varme samt åbenhed. Alt dette til kun 2.950,-

 
3.500,00 DKK

Revo - SuperConnect

DAB+ radio med Bluetooth og netværk

SupeConnect fra Engelske Revo, er en utroligt velspillende DAB+ radio som byder på en imponerende byggekvalitet og et elegant design. Ud over DAB+ kan SuperConnect også afspille trådløs musik via Bluetooth (i den høje aptX standard) eller via netværk. Styringen håndteres via et særligt joystick på siden af enheden, og et stort OLED display viser klokken samt information om stationer eller musiknumre.

 
4.000,00 DKK

Marantz - M-CR612

Minianlæg med DAB+ tuner, HEOS og A+B højttalertilslutning.

M-CR612 er et super velspillende lille anlæg fra Marantz. Systemet har DAB+ radio samt CD-afspiller og den indbyggede forstærker yder 2 x 60 Watt i 6 ohm, hvilket må siges at være imponerende af så kompakt et anlæg. Med HEOS netværk kan M-CR612 streame musik fra TIDAL, Spotify, AirPlay 2, netradio m.m. Designet oser af kvalitet og du kan tilslutte både A og B højttalere, samt dit TV via de optiske indgange. 

 
4.180,00 DKK

Revo - SuperTone

DAB+ stereo radio med Bluetooth

SuperTone fra Engelske Revo, er en utroligt velspillende DAB+ radio som byder på en imponerende byggekvalitet og et elegant design. Ud over DAB+ kan SuperTone også afspille trådløs musik via Bluetooth i den høje aptX standard. Den imponerende lydkvalitet håndteres af 2 stk. 3.5" BMR enheder, en 6" subenhed drevet af en 80 Watt forstærker. Styringen håndteres via et særligt joystick på toppen af enheden, og et stort OLED display viser klokken samt information om stationer samt musiknumre.

 
4.500,00 DKK

Tivoli Audio - Music System +

Tivoli Audio Music System + med DAB+/FM/CD og Bluetooth.

Komplet musiksystem fra Tivoli Audio. Dette lille anlæg byder på en overraskende stor og varm lyd og med et væld af features, som bl.a. Bluetooth samt DAB+ skulle de fleste behov være dækket.

 
5.499,00 DKK

Revo - SuperSystem

DAB+ radio med Bluetooth og netværk

SuperSystem fra Engelske Revo, er en utroligt velspillende DAB+ radio som byder på en imponerende byggekvalitet og et elegant design. Ud over DAB+ kan SuperSystem også afspille trådløs musik via Bluetooth (i den høje aptX standard) eller via netværk. Den imponerende lydkvalitet håndteres af 2 stk. 3.5" BMR enheder, en 5,25" subenhed drevet af en 80 Watt forstærker. Styringen håndteres via et særligt joystick på siden af enheden, og et stort OLED display viser klokken samt information om stationer samt musiknumre.

 
6.000,00 DKK

Tivoli Audio - Music System Home

Retro radio fra Tivoli Audio

Music System Home komplimenterer enhver stue med sin strømlinede stil fra 1950’erne. Music System Homes medrivende lyd fylder alle rum med en klar, afbalanceret nøjagtighed og dyb, fyldig bas, uanset lydformatet. Alle Music System Homes funktioner kan justeres via kontrollerne på enheden eller igennem Tivoli Audio Wireless-app, som tilbyder afspilning af din gemte musik eller fra populære streamingtjenester som Spotify og Tidal.

 
6.199,00 DKK

Technics - SA-C600

Førsteklasses netværks-CD-receiver

Netværks-CD-receiveren SA-C600 giver dig et væld af musikindhold med en enkelt enhed - alt fra optagelser, CD'er og radio til streaming af musik og meget mere - med et luksuriøst lydmiljø takket være Technics' fremragende lydteknik.

 
7.999,00 DKK

Rega - System One

Komplet hifi system fra Engelske Rega

System One er et komplet anlæg bestående af Rega's lille IO forstærker, den roste Planar 1 pladespiller, samt deres velspillende Kyte reol højttalere. Denne samlede pakke byder på en imponerende musikalsk gengivelse, i et elegant og enkelt udseende. En fantastisk løsning fra Engelske Rega.

 
9.995,00 DKK

McIntosh - MXA80

Ultimativt minianlæg fra McIntosh

Hvis du har høje krav til lyd og byggekvalitet, men samtidig ikke ønsker et anlæg som fylder hele stuen, så er MXA80 fra McIntosh løsningen. Med MXA80 får du et kompromisløst lydsystem som inkluderer en ægte McIntosh forstærker på 2 x 50 Watt, samt 2 kompakte men kraftige højttalere. Alt i McIntosh klassiske design med VU metre og 1. klasses materialer.

 
78.995,00 DKK