Sennheiser

Sennheiser - HD 100

Elegant og transportvenlig hovedtelefon fra Tyske Sennheiser.

Den legendariske Sennheiser-kvalitet har aldrig set bedre ud. Den nye HD 100 serie har et elegant, minimalistisk design og er alligevel skabt til et liv i bevægelse. Med en lyd, som lader din mobile enhed, dvs. din musik, komme til sin ret, uanset hvor du er. HD 100 er elegante, lette og robuste, sammenfoldelige hovedtelefoner, med ægte Sennheiser lyd, som er både klar og detaljeret, samt har en kraftfuld bas.

 
299,00 DKK

Sennheiser - CX 1.00

Den mindste in-ear hovedtelefon i Sennheisers CX serie.

Fås både til iPhone og Android.

Sennheisers CX 1.00 in-ear hovedtelefoner tilbyder en super lydoplevelse med en dyb bas. Det nye ultra enkle design garanterer fremragende komfort. Der medføres derudover forskellige sæt øre-adaptere (XS, S, M, L), som sikre effektiv støj blokering.

 
299,00 DKK

Sennheiser - CX 300S

Super in-ear hovedtelefon fra Sennheiser.

Sennheisers CX 300S in-ear hovedtelefoner tilbyder en super lydoplevelse med en dyb bas. Det nye ultra enkle design garanterer fremragende komfort. Der medføres derudover forskellige sæt øre-adaptere (XS, S, M, L), som sikre effektiv støj blokering.

 
375,00 DKK

Sennheiser - HD 300

Super hovedtelefon til en stærk pris.

HD 300 er et robust konstruktion med en sammenfoldelig hovedbøjle til nem opbevaring og med en lyd, som lader din mobile enhed, dvs. din musik, komme til sin ret, uanset hvor du er.

 
375,00 DKK

Sennheiser - CX 2.00

Super in-ear hovedtelefon fra Sennheiser.

Fås både til iPhone og Android.

CX 2.00i er en in-ear hovedtefon som byder på en fantastisk lydkvalitet, samt høj komfort. Tilslut CX 2.00i til din iPhone, og du kan nemt svare opkald samt styre volumen via den vedhængte fjernbetjening.

 
399,00 DKK

Sennheiser - HD 400S

Elegant og transportvenlig hovedtelefon fra Tyske Sennheiser.

HD 400S er et robust konstruktion med en sammenfoldelig hovedbøjle til nem opbevaring og med en lyd, som lader din mobile enhed, dvs. din musik, komme til sin ret. Den har mikrofon og den ægte Sennheiser lyd, som er både klar og detaljeret, med en kraftfuld bas.

 
529,00 DKK

Sennheiser - CX 5.00

Den aller bedste in-ear hovedtelefon fra Sennheisers CX serie.

Fås både til iPhone og Android.

Sennheiser CX 5.00 giver dig det bedste fra begge verdener. Den leverer et imponerende lydbillede, som både huserer detaljer og en fyldig bas. Derudover har den indbygget fjernbetjening med integreret mikrofon, så du både kan skifte musik, samt tale i telefon.

 
599,00 DKK

Sennheiser - RS 120 II

Trådløs hovedtelefon fra tyske Sennheiser.

Lyt til din yndlingsmusik trådløst selv ved en afstand på 90 m. Denne RF transmitter og den genopladelige trådløse hovedtelefon gengiver lyd detaljerigt fra næsten alle kilder og har en auto on/off-funktion.

 
699,00 DKK

Sennheiser - GSP 300

Perfekt match med GSX-1000 forstærker til Gaming

Sennheisers GSP 300 er den ultimative opgradering til gamere, der vil løfte deres spil et niveau højere op: Ultrakomfortable ørepuder af hukommelsesskum garanterer den bedste akustiske lukning i sin klasse, mens støjundertrykkelsesmikrofonen i tv-udsendelseskvalitet minimerer baggrundsstøjen, så du fortsat kan fordybe dig i spillet.

 
749,00 DKK

Sennheiser - Momentum In-Ear

In-ear version af Sennheiser momentum.

Fås både til iPhone og Android.

In-ear er det nyeste medlem af Momentum familien. Nu kan du nyde den kompromisløse lydkvalitet, som har gjort Momentum serien så populær, i et kompakt in-ear design. Hovedtelefonerne leveres eksklusivt i rød og sort.

 
749,00 DKK

Sennheiser - HD-559

Super musikalsk hovedtelefon fra Sennheiser.

Med deres særlige interne Surround Reflector, er Sennheiser HD-559 åbne, circumaural hovedtelefoner i stand til at generere en udvidet rumlig lydfelt, hvilket gør dem ideelle til at lytte til hjemmebiografen såvel som musik. De er også udstyret med Sennheiser's innovative EAR teknologi, der sikrer nøjagtig kanalisering af lydsignaler i ørerne, samt avancerede Duofol membraner, der reducerer uønskede resonanser til et absolut minimum. HD 559 kommer med hud kærtegner velour ørepuder og hovedbøjle pude, som giver fremragende bærekomfort, selv for længe lytte sessioner.

 
750,00 DKK

Sennheiser - HD 569

Dynamisk og velspillende hovedtelefon.

Den lukkede HD 569 med Around-Ear design er en fleksibel tilføjelse til hjemmeanlægget. Den leverer fyldig og klar bas og tilføjer yderligere fleksibilitet, fordi du kan nyde lydoplevelsen fuldt ud uden at forstyrre andre.

 
999,00 DKK

Sennheiser - GSP 350

Super gamer hovedtelefon fra tyske Sennheiser.

De mest fantastiske spil bringer dig allerede til en spændende verden af eventyr, men hvis du er parat til at tage skridtet videre i spillet, må du have Sennheiser GSP 350. PC gamere vil få et helt nyt oplevelsesniveau af realisme i spillet takket være den ultra-fordybende Sennheisers high-end akustiske teknologi og den helt utrolige Dolby 7.1 Surround Sound.

 
1.049,00 DKK

Sennheiser - HD 4.40 BT

uden noise cancellation

Det nye Sennheiser HD 4.40 Wireless headset leverer trådløs lyd i topkvalitet til dig, der ofte er undervejs. Det lukkede Around-Ear-design med Bluetooth 4.0- og aptX-understøttelse garanterer ægte Hi-fi-lyd med dynamisk bas. Det elegante, minimalistiske ydre er skabt af robuste kvalitetsmaterialer, der kan modstå et liv på farten.

 
1.150,00 DKK

Sennheiser - Urbanite

Lækker hovedtelefon fra Sennheiser.

Fås både til iPhone og Android.

Elsk dine ører: Sennheisers nye hovedtelefoner Urbanite leverer en unik stil og en intens natklub lyd på farten - hovedtelefonen byder på en massiv basgengivelse men med Sennheisers kompromisløse lydkvalitet hvilket sikrer en fantastisk lydoplevelse igennem hele frekvensområdet.

 
1.349,00 DKK

Sennheiser - RS 165

Super trådløs hovedtelefon med op til 30 meters modtagelse.

RS 165 er en kvalitets trådløs hovedtelefon med støjfri digital lydkvalitet. Her får du friheden til at nyde din musik uden at være hæmmet af irriterende kabler. Komforten er også i top med bløde, omsluttende ørepuder. 

 
1.399,00 DKK

Sennheiser - HD 4.50BT

Trådløs hovedtelefon med NoiseGard.

Det nye Sennheiser HD 4.40 Wireless headset leverer trådløs lyd i topkvalitet til dig, der ofte er undervejs. Det lukkede Around-Ear-design med Bluetooth 4.0- og aptX-understøttelse garanterer ægte Hi-fi-lyd med dynamisk bas. Det elegante, minimalistiske ydre er skabt af robuste kvalitetsmaterialer, der kan modstå et liv på farten. HD 4.50 er ydermere udstyret med Sennheisers særlige NoiseGard system, som udelukker uønsket støj fra omgivelserne.

 
1.399,00 DKK

Sennheiser - Momentum In-Ear Wireless

Momentum seriens seneste skud på stammen.

Momentum In-Ear Wireless kombinerer elegant design, et fantastisk lydbillede, samt mobilitet. I nakkebøjlen er Sennheisers unikke trådløse teknologi indbygget, som gør det muligt at streame via Bluetooth apt-X fra din telefon. Derudover er der integreret mikrofon, one touch parring og 10 timers batterilevetid. Hvad mere kan man forvente? 

 
1.499,00 DKK

Sennheiser - CH-650S

High-end kabel kompatibel til Sennheiser HD-600 og HD-650.

Hvis du er en perfektionist omkring dine hovedtelefoner, så vil du elske dette kabel. Med et XLR stik bygget for enden for du en mere stabil og støjfri forbindelse, hvilket kun giver et løft i lyden.

 
1.499,00 DKK

Sennheiser - KBL-HD800

Erstatningskabel Kabel til HD800 samt HD800S. Længde 3 m.

 
1.595,00 DKK

Sennheiser - Urbanite XL

Super hovedtelefon fra Sennheiser.

Fås både til iPhone og Android.

Elsk dine ører: Sennheisers nye hovedtelefoner Urbanite XL leverer en unik stil og en intens natklub lyd på farten - hovedtelefonen byder på en massiv basgengivelse men med Sennheisers kompromisløse lydkvalitet hvilket sikrer en fantastisk lydoplevelse igennem hele frekvensområdet.

 
1.725,00 DKK

Sennheiser - GXS 1000

Hovedtelefonforstærker til Gaming

Audioforstærker GSX 1000 har en Sennheiser Binaural Rendering Engine og er hovedsageligt udviklet til spil. Den banebrydende 7.1 Virtual Surround Algorithm blev oprindeligt udviklet til professionelle spilleres behov. Oplev en helt ny dimension af surround sound. Den er kompatibel med både PC og Mac.

 
1.725,00 DKK

Sennheiser - G4ME One

Fremragende gamer hovedtelefon fra Sennheiser.

Et af de mest foretrukne headsets til professionelle gamere, er denne G4ME One fra Sennheiser. Tysk lavet højttalerteknologi og en fortrindelig støjreducering, giver en fabelagtig hi-fi ydeevne. Det hjælper altså til at fokusere 100 % på spillet.

 
1.549,00 DKK

Sennheiser - CXC-700

In-ear hovedtelefon med noise reduction!

Dette er den perfekte hovedtelefon til dig der ofte befinder sig i larmende miljøer, men ønsker total ro i musikken. CXC-700 bort-filtrerer uønsket støj og efterlader kun det rene musik signal for dig at nyde. 

 
1.795,00 DKK

Sennheiser - GSX 1200 Pro

Ultimativ positionering af lyd i spil.

GSX 1200 PRO lydforstærkeren, som er udviklet til eSports arenaen på konkurrenceplan, har det banebrydende 7.1. Virtual Surround Algorithm. Oplev en helt ny dimension af surround sound. Præcis styring af både spil- og kommunikationslyd er mulig i kraft af den separate indstilling af - og skift mellem - hovedtelefoner og højtalere uden at skulle tage kabler ud. Bliv klar til turneringen og tilslut dig til 8 GSX 1200 PROs sammen med dine medspillere til team-kommunikation uden forsinkelse og styring af interne såvel som eksterne chats. Den er kompatibel med både PC og Mac.

 
1.875,00 DKK

Sennheiser - G4ME Zero

Ægte gamer hovedtelefon!

Med Sennheisers "Ergonomic Acoustic Refinement" teknologi. G4ME ZERO leverer det ultimative inden for præcision og klarhed. Det opdaterede lukkede design og dens måde at blive fremstillet på, gør selv de små detaljer store.

 
1.649,00 DKK

Sennheiser - HD 599

Ny model fra Sennheiser

Med HD 599 går du ind i en verden af audiofil lyd. Her vil du opleve et fremragende, naturtro og rumlig lydbillede, leveret af avancerede, specielle Sennheiser transducere. Måske har du tidligere lyttet til hovedtelefoner, der var temmelig gode. HD 599 viser dig, hvad der findes ud over det. Advarsel: Der er ingen vej tilbage.

 
1.499,00 DKK

Sennheiser - CH-700S

High-end hovedtelefon kabel kompatibel til Sennheiser HD-700.

Hvis du er en perfektionist omkring dine hovedtelefoner, så vil du elske dette kabel. Med et XLR stik bygget for enden for du en mere stabil og støjfri forbindelse, hvilket kun giver et løft i lyden.

 
1.899,00 DKK

Sennheiser - RS 175

Kvalitets trådløs hovedtelefon fra Sennheiser.

RS 175 er en lækker trådløs hovedtelefon med meget høj digital lydkvalitet. Her får du friheden til at nyde din musik uden at være hæmmet af irriterende kabler. Komforten er også i top med bløde, omsluttende ørepuder.

 
1.899,00 DKK

Sennheiser - Urbanite XL Wireless

Bluetooth hovedtelefon fra Sennheiser.

Urbanite Wireless er en trådløs Bluetooth hovedtelefon som byder på høj komfort og en fantastisk lydkvalitet! Urbanite Wireless fungerer via Bluetooth eller NFC og benytter samme enhed som Momentum Wireless, dog uden Noise Guard. Urbanite Wireless skal opleves!

 
1.899,00 DKK

Sennheiser - CH-800S

High-end hovedtelefon kabel kompatibel til Sennheiser HD-800 og HD-800S.

Hvis du er en perfektionist omkring dine hovedtelefoner, så vil du elske dette kabel. Med et XLR stik bygget for enden for du en mere stabil og støjfri forbindelse, hvilket kun giver et løft i lyden.

 
2.249,00 DKK

Sennheiser - PXC-480

Super hovedtelefon med Noise Guard!

NoiseGard ™ er et aktivt støjkompensations system, som Sennheiser oprindeligt udviklede til brug for piloter. Systemet sikrer en god lydkvalitet og effektiv beskyttelse mod støj, selv i meget larmende miljøer.
Brugere af en PXC 450, som ønsker at kommunikere med deres naboer kan gøre det uden at tage ud hovedtelefonerne af: Når TalkThrough funktionen er aktiveret. Professionelle kvalitets mikrofoner er monteret på ydersiden af ​​hovedtelefonerne til at opfange alle akustiske signaler i umiddelbar nærhed. Uønsket baggrundsstøj, som f.eks lyden af ​​motorerne på et fly, bliver filtreret ud elektronisk, således at kun naboens stemme er videregivet gennem hovedtelefonerne ind til brugerens øre i top lydkvalitet.

 
2.250,00 DKK

Sennheiser - Momentum AE 2 Around-Ear

Vinder af EISA Award årets "Hovedtelefon" prisen 2015/2016. En af Sennheisers absolut bedste hovedtelefoner til prisen.

Sennheiser Momentum er blevet berømt for dens gode lydkvalitet og design. Nu er version 2.0 kommet af den populære hovedtelefon. Ligesom før er den afspejlet i materialevalget, hvor der er brugt læder i hovedbøjlen og hvor kopperne stråler af god stil. De største forandringer ved Momentum Version 2.0 er at den har fået større kopper og at den kan slås sammen. 

 
1.499,00 DKK

Sennheiser - IE 8i

Eksklusiv in-ear hovedtelefon fra Sennheiser.

IE8i giver en unik lydoplevelse, hvori deres unikke teknologi gør det muligt for brugeren, at justere bassen. Lyden er enestående, præcis og klar, og derudover så har den mikrofon indbygget. Dette kombineret med et flot ydre, samt en robust byggelse, giver dig en af markedets bedste in-ear hovedtelefoner.

 
2.399,00 DKK

Sennheiser - RS-185

Super trådløs hovedtelefon fra Sennheiser.

Med alle musikelskerne i tankerne har Sennheiser formået, med deres nye trådløse hovedtelefon serie, at gengive dynamik og detaljer i særklasse. Disse hovedtelefoner levere et stilrigt design og utrolig præcis lydgengivelse. Dette kombineret med at du ikke behøver besværet med ledninger gør at det er en super løsning til dit stereo anlæg. 

 
2.549,00 DKK

Sennheiser - PXC 550

Sennheiser PXC-550 wireless med Noise cancellation.

Du har rejst meget på alle klasser, men der er ikke noget, der kan sammenlignes med den oplevelse du får, når du har PXC 550 Wireless med på rejsen. Du får det hele med, selv om du er på farten. PXC 550 Wireless er din perfekte rejsepartner, så du altid kan følge helt afslappet med.

 
2.399,00 DKK

Sennheiser - RS-195

Trådløs hovedtelefon fra tyske Sennheiser.

Vores hørelse udvikler sig med tiden. Skønt dette er normalt, kan udviklingen ændre kvaliteten af de lyde, vi oplever, for eksempel når vi ser fjernsyn eller lytter til musik. De nye trådløse RS 195 hovedtelefoner tager højde for denne udvikling ved at lyden kan tilpasses helt individuelt ift. din hørelse.

Sennheiser har udbygget sin teknologi for at kunne tilbyde intuitive indstillinger, som forbedrer taleforståelse og gengiver selv de mindste detaljer af din yndlingsmusik. Genopdag den subtile intensitet af din yndlingsmusik med RS 195.

 
2.999,00 DKK

Sennheiser - HD-600

Lækker dynamisk hovedtelefon fra Sennheiser

HD-600 er en af Sennheiser's mest populære high-end hovedtelefoner, og det er ikke uden grund. Lyden er klar og veldefineret og den dynamiske formåen er imponerende. HD-600 spiller med lethed et bredt spektrum af musikgenrer, og er yderst behagelige at have på hovedet.

 
2.999,00 DKK

Sennheiser - Momentum AEBT Wireless Around-Ear

Fantastiske trådløse hovedtelefoner fra Sennheiser.

Momentum Wireless er en trådløs Bluetooth hovedtelefon som byder på høj komfort og en fantastisk lydkvalitet! Momentum Wireless fungerer via Bluetooth eller NFC og den benytter Sennheisers særlige Noise Guard teknologi som fjerner alt uønsket støj. Momentum Wireless skal opleves! Den leverer en krystalklar oplevelse af lyden uden at være fastgjort til et kabel. Designet er ekslusivt, da der er brugt materialer som fx. rustfrit stål og ægte læder. 

 
2.599,00 DKK

Sennheiser - HD-650

High-End hovedtelefon fra Sennheiser.

HD-650 er efterhånden nærmest en legende. Med sin enorme musikalitet samt store åbenhed, byder denne hovedtelefon på en lydkvalitet ud over det sædvanlige. Med HD-650 er du sikret vellyd i aller højeste klasse!

 
3.295,00 DKK

Sennheiser - HD-660S

Dynamisk hovedtelefon fra Sennheiser.

Med den nye HD 660 S kan du nyde sofistikeret audiofil lyd i endnu flere situationer. Efterfølgeren til den legendariske HD 650 brillerer med forbedret performance fra et nyt transducer-design. Takket være den lavere impedans leverer den også sin referenceklasse-lyd sammen med mobile kvalitetsafspillere og er dermed langt mere fleksibel. HD 660 S er en elegant hovedtelefon i høj kvalitet, som forkæler den kræsne lytter med præcisionslyd og høj komfort.

 
3.499,00 DKK

Sennheiser - HD 650 Apogee

High-end USB hovedetelefon

Det nye sæt fra Sennheiser består af HD 650, der er Sennheisers topmodel blandt de åbne, dynamiske hovedtelefoner, og Apogee Groove, der er en USB DAC- og hovedtelefonforstærker. Denne kombination giver brugerne af pc'en eller Mac'en mulighed for at nyde det komplette dynamiske område og de ultra lave forvrængningsniveauer ved et par af Sennheisers bedste hovedtelefoner nogensinde

 
4.399,00 DKK

Sennheiser - IE800

High-end in ear hovedtelefon fra Sennheiser.

Hjertet i IE-800 er en helt ny XWB transducer, som giver et ekstra stort dynamikområde, samt en meget lav forvrængning. Dette er med til at gøre IE800 til en af de mest velspillende in ear hovedtelefoner på markedet!

 
5.249,00 DKK

Sennheiser - HD-820

En af Sennheisers mest ambitiøse hovedtelefoner til dato.

Rigtige lydentusiaster har aldrig været i tvivl: når det gjaldt circumaurale (øreomsluttende) hovedtelefoner, fandtes den bedste lyd i åbne hovedtelefoner. Denne grundsætning er nu gjort til skamme af det nyeste medlem af Sennheisers Audiophile Range: De lukkede, dynamiske HD 820 hovedtelefoner anvender en innovativ teknologi, som får dem til at lyde imponerende transparent og naturligt. Levende, åben, transparent, naturlig. Lyden i HD 820 er nærmest uden grænser. Hvilket du næppe ville forvente af et par lukkede, øreomsluttende hovedtelefoner. Med HD 820 kan du udforske og genopdage din musik i absolut refencekvalitet uden at trænge ind på andres lyd-enemærker. Således åbner HD 820 ikke blot lydbilledet, men også for nye steder og muligheder for at nyde din musik.

 
17.899,00 DKK

Sennheiser - HDV-820

Ultimativ hovedtelefon forstærker fra Sennheiser.

HDV-820 er Sennheisers bud på den ultimative hovedtelefon forstærker. Den komplet symetriske opbygning, samt fuldt balancerede konstruktion er med til at HDV-820 til noget nær den ultimative lytteoplevelse. På input siden finder vi både analoge indgange, samt optisk coaxial og USB. Den indbyggede 32 bit 384 Khz digitale konverter, giver dine digitale kilder en 1. klasses behandling, og det dobbelte hovedtelefon udtag på fronten, sikrer at både du og din partner kan få glæde af lyden samtidig.

Kombiner evt. HDV-820 med Sennheiser HD-800 eller HD-820 hovedtelefoner, vi garanterer at du aldrig har oplevet noget lignende!

 
17.899,00 DKK