Forst. Integreret/receiver

Daisy o­n the Ohoopee


Integrerede forstærkere findes i mange former og prisklasser.

De sidste mange år har mange tyet til integrerede forstærkere for at få for-og effekt delen samlet et sted. Så hvis man kigger på kvalitet og pris, så får du selvfølgelig rigtig meget for pengene i en integreret forstærker. Så er spørgsmålet jo bare hvilken en man skal vælge. De forskellige firmaer har hver deres vision om hvordan deres forstærkere skal formidle lydsignalet og tit bunder det ud i hvidt forskellige måder at spille musik på. Hos KT-Radio har vi et ekstra stort udvalg i integrerede forstærkere. Om du kigger på noget i 2.000 kroners klassen eller i 90.000 kroners klassen, så har vi det. Så hvis har pladespiller eller en streame der hjemme, så laves der forstærkere til begge typer af behov. Så kom forbi butikken og få demonstreret en eller flere af de forskellige integrerede forstærkere.

Yamaha - A-S201

Prisstærk forstærker fra Yamaha

Med A-S201 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag…. AS-201 byder på en super musikalsk gengivelse til en stærk pris!

 
2.390,00 DKK

Yamaha - R-S202D m. DAB+ tuner

Receiver med indbygget DAB+

Velspillende receiver fra Yamaha med indbygget DAB+ tuner. R-S200D er en super god lille forstærker hvor der er tænkt på det hele, 4 analoge indgange, Bluetooth, fuld tonekontrol samt A+B højttalere

 
2.590,00 DKK

Yamaha - A-S301

Kontakt butikken for at høre nærmere.

Med A-S301 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag…. AS-301 byder på noget af den mest avancerede forstærker teknologi i dag, og med sin fulstændig symetriske opbygning er den sikker på at tilfredsstille selv det mest kritiske øre.

 
3.690,00 DKK

Rotel - A10 MKII

A-10 MKII er en fantastisk velspillende forstærker fra Rotel. Byggekvaliteten er som altid høj med en kraftig ringkerne trafo samt kabinet i alluminium. A-11 byder på 2 x 50 Watt i 8 ohm og på tilslutningssiden finder du ud over 3 analoge indgange, også tilslutning til pladespiller (MM).

 
4.500,00 DKK

Rega - IO

Lille fantastisk musikalsk forstærker fra Rega

IO kan bedst beskrives som en lille BRIO, den byder på mange af de samme dyder som har gjort dens storerbror så populær. Til trods for sin utroligt beskedne størrelse, så byder IO på en imponerende lydkvalitet. Som altid med Rega's forstærkere, har IO indbygget RIAA for tilslutning af din pladespiller.

 
4.595,00 DKK

Marantz - PM6007

Stærk forstærker, med indbygget DAC.

Marantz PM-6007 er en super musikalsk forstærker. Udgangseffekten lyder på 2 x 45 watt i 8 ohm og designet er elegant og matcher naturligvis de andre produkter i Marantz sortiment. På indgangssiden finder du både tilslutning til pladespiller, samt digitale indgange til brug med f.eks. fladskærm. En super velspillende forstærker, til en stærk pris!

 
3.250,00 DKK

Yamaha - A-S501

Med A-S501 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag…. AS-501 byder på noget af den mest avancerede forstærker teknologi i dag, og med sin fulstændig symetriske opbygning er den sikker på at tilfredsstille selv det mest kritiske øre. Den nye 501 variant er blevet udstyret med indbygget D/A konverter, og har både optisk samt digital coaxial indgang!

 
4.790,00 DKK

Rotel - A11 MKII

Integreret forstærker med Indgang til pladespiller samt Bluetooth

A-11 er en fantastisk velspillende forstærker fra Rotel. Byggekvaliteten er som altid høj med en kraftig ringkerne trafo samt kabinet i alluminium. A-11 byder på 2 x 50 Watt i 8 ohm og på tilslutningssiden finder du både pladespiller indgang (MM) samt aptX Bluetooth.

 
6.000,00 DKK

Yamaha - R-N600A

Stærk receiver med MusicCast

Yamaha R-N600A er en utroligt velspillende receiver med indbygget MusicCast streamer og FM radio. Denne fleksible perle yder 80 + 80 Watt (8 ohms, 20 Hz - 20 kHz, 0,07 THD) og har et væld af tilslutningsmuligheder, Bluetooth samt mulighed for pladespiller. Med MusicCast netværk kan R-N600A streame musik fra TIDAL, Spotify, AirPlay, netradio m.m. Alle disse muligheder gør R-N600A til en utrolig fleksibel løsning som kan imødekomme et hvert behov, og dette med en kompromisløs lydkvalitet.

 
6.195,00 DKK

Arcam - SoloUno

Super kompakt streamer med forstærker.

SoloUno fra Arcam kan bedst beskrives som en musikalsk streamer med indbygget forstærker. Arcam's kompromisløse byggekvalitet forenes med AirPlay 2, Google Cast samt uPnP streaming understøttelse. Forstærkerdelen i SoloUno yder 2 x 40 Watt, du kan tilslutte en ekstern kilde via AUX samt benytte en aktiv subwoofer via sub-out. En perle af en lille forstærker til den kræsne bruger.  

 
3.699,00 DKK

Elac - Element EA101EQ-G

Aldeles fremragende og alsidig forstærker fra tyske Elac.

Stor lyd og fleksibilitet er afgørende for et produkt kan få lov til at bære Elac navnet. Ingeniørerne startede helt forfra, de havde fået nogle opgaver som produktet skulle indeholde, som fx. deres BASH Tracking forstærker, som anvender en moduleret switched mode strømforsyning sammen med en konventionel klasse AB forstærker. Designet er fremragende og har en fantastisk god brugeroplevelse, uden at der gås på kompromis med lyden.

 
6.500,00 DKK

Rega - Brio

Ny opdateret udgave af den meget roste Rega Brio R forstærker.

I mange år har Rega Brio R huseret på hi-fi markedet, som værende den mest vellydende forstærker til under 7000 kroner. Nu er den nye Rega Brio 2017 landet på markedet og den bygger videre på den store succes. Der er lavet et helt nyt kabinetdesign, som nu er helt i aluminium, så varmebortledningen og pålideligheden øges. Designet er stadig enkelt og minimalistisk, hvilket vi kender Rega for. Der er nu kommet hovedtelefon udgang, så du bl.a. kan nye dine LP plader, igennem dine hovedtelefoner. Til sidst er både phono og linje indgangene blevet lavet med højere specifikationer.

 
5.295,00 DKK

Arcam - Radia A5

Elegant forstærker fra Arcam

ARCAM A5 er til de intime lytteoplevelser med din yndlingsmusik. "A"et i ARCAM står for Amplification - dette er Arcams kerne kompetence.
A5 er den mindste forstærker i Arcams nyeste serie af forstærkere. F
orstærker design og fremstilling, er noget Arcam har gjort siden 1976.
Nye 
komponenter og materialer er blevet grundigt analyseret og gennemgået strenge test for at sikre strålende lydkvalitet.
Med Arcam A5 kan spille musik lige ud af æsken, forstærkeren omfatter en Bluetooth-løsning med Qualcomm AptX Adaptive teknologi. Dette giver op til 24-bit HD-lyd for det optimal lydkvalitet fra din telefon eller tablet, uanset hvad du spiller. Den kan også oprette forbindelse til Bluetooth-hovedtelefoner så din lytteoplevelse kan fortsætte uden at genere omgivelserne. Som enhver god ARCAM integreret forstærker er der lagt særligt vægt på den indbyggede phono indgang, for at sikre dine plader lyder så åbne og engagerende som muligt.

 
6.995,00 DKK

Yamaha - A-S701

Yamaha forstærkere i bedste kvalitet.

Med A-S700 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag…. A-S700 byder på noget af den mest avancerede forstærker teknologi i dag, og med sin fulstændig symetriske opbygning er den sikker på at tilfredsstille selv det mest kritiske øre.

 
7.390,00 DKK

Marantz - Stereo 70s

Stereo 70s er en receiver med indbygget DAB+ tuner samt HEOS netværk. Denne fleksible perle af en receiver yder 2 x 75 Watt i 8 ohm, og har et væld af tilslutningsmuligheder, herunder HDMI med 8K, Bluetooth samt mulighed for pladespiller. Med HEOS netværk kan Stereo 70s streame musik fra TIDAL, Spotify, AirPlay, netradio m.m. Alle disse muligheder gør Stereo 70s til en utrolig fleksibel løsning som kan imødekomme et hvert behov.

 
7.699,00 DKK

Arcam - HDA SA10 - Demomodel - Spar 25%

Fleksibel forstærker fra Arcam

HDA SA10 bruger kun de bedste komponenter, så du kan få den bedste musikalske ydelse. Der er tale om en ringkerne baseret strømforsyning, akustisk dæmpet chassis, parallelle transistorer i udgangstrinet, samt usædvanligt lav forvrængning og støjniveau. Alle disse faktorer gør at SA10 er i stand til at gengive din musik i den bedste opløsning. SA10 yder 50 Watt pr. kanal i 8 Ohm og har indbygget DAC samt streaming.

 
5.990,00 DKK

Musical Fidelity - M2si

Prisstærk integreret forstærker fra Musical Fidelity

M2si er en super velspillende integreret forstærker fra Musical Fidelity. Det er en model som sætter musikalitet i højsædet og som byder på en åben og luftig gengivelse. Forstærker sektionen yder 2 x 72 Watt i 8 ohm. En super forstærker til en stærk pris.

 
8.495,00 DKK

Rotel - A12 MKII

Ny opdateret version af A12 fra Rotel

A-12 er en fantastisk velspillende forstærker fra Rotel. Byggekvaliteten er som altid høj med en kraftig ringkerne trafo samt kabinet i alluminium. A-12 byder på 2 x 60 Watt i 8 ohm og på tilslutningssiden finder du både pladespiller indgang (MM) samt aptX Bluetooth. Den helt nye MKII version er blevet udstyret med en ny og bedre 32 bit DAC, som markant øger lydkvaliteten på alle digitale indgange, samt Bluetooth.

 
8.500,00 DKK

Yamaha - R-N800A

Stærk receiver med MusicCast og YPAO rumkorrektion

Yamaha R-N800A er en 1. klasses receiver med indbygget MusicCast streamer og YPAO rum korrektion. Denne fleksible perle yder 100 + 100 Watt (8 ohms, 20 Hz - 20 kHz, 0,07 THD) og har et væld af tilslutningsmuligheder, Bluetooth samt mulighed for pladespiller. Med MusicCast netværk kan R-N800A streame musik fra TIDAL, Spotify, AirPlay, netradio m.m. Alle disse muligheder gør R-N800A til en utrolig fleksibel løsning som kan imødekomme et hvert behov, og dette med en kompromisløs lydkvalitet.

 
8.990,00 DKK

Primare - I15

Kompakt forstærker på 6 x 60 Watt

i15 fra Primare er en super velludende og kompakt forstærker fra Primare. Til trods for sin beskedne størrelse, leverer i15 2 x 60 Watt i 8 Ohm. Denne imponerende styrke opnåes via de særlige højeffektive HYPEX forstærkermoduler. På indgangssiden finder du 5 analoge tilslutninger, med mulighed for udvidelse med tilslutning for pladespiller (købes separat).

 
9.750,00 DKK

Arcam - Radia A15

Stærk forstærker fra Arcam

ARCAM A15 er kraftværket af en forstærker med 80 watt output pr. kanal. Den er perfekt til at lytte med gulvhøjttalere, i større rum, også ved høj lydstyrke. "A"et i ARCAM står for Amplification - dette er uden tvivl Arcams kernekompetence. A15 er deres seneste forstærkerdesign. Nye komponenter og materialer er blevet grundigt analyseret og gennemgået for at sikre en strålende lydgengivelse. ARCAM A15 inkluderer en Bluetooth-løsning med Qualcomm AptX Adaptive-teknologi. Dette giver op til 24-bit HD-lyd for den bedste lydkvalitet fra din telefon eller tablet. A15 kan også oprette forbindelse til Bluetooth-hovedtelefoner, så din lytteoplevelse kan fortsætte uden at genere omgivelserne. Som enhver ARCAM integreret forstærker, er der lagt særlig vægt på den indbyggede phono indgang, for at sikre at dine plader lyder så åbne og engagerende som muligt.

 
10.295,00 DKK

Marantz - PM 7000N

Integreret forstærker med HEOS netværk

Marantz PM7000N er en super musikalsk forstærker. Udgangseffekten lyder på 2 x 60 watt i 8 ohm og designet er elegant og matcher naturligvis de andre produkter i Marantz sortiment. På indgangssiden finder du både tilslutning til pladespiller, samt digitale indgange til brug med f.eks. fladskærm. PM7000N er udstyret med Marantz særlige HEOS netværksafspiller, som understøtter både TIDAL, Spotify, Netradio samt AirPlay2. Alle digitale signaler bliver behandlet via 1. klasses 24 bit/192 kHz DAC som også understøtter DSD. En super fleksibel forstærker.

 
7.450,00 DKK

Rotel - A-14MKII

Ny forstærker fra Rotel

A-14MKII er afløseren for Rotel's kritikker roste A-14. Det var ikke nogen nem opgave at forbedre på et design, som allerede har sat standard for hvad man kan forvente sig i prisklassen! Men med A-14MKII er det lykkedes for Rotel! Denne forstærker er kraftig, super musikalsk, og spiller med stor detaljerigdom samt engagement. A-14MKII har ligesom sin forgænger indbygget D/A konverter. Du kan nu tilslutte dine digitale musikkilder og opleve en endnu bedre lyd bl.a. med understøttelse for MQA via USB.

 
10.500,00 DKK

Rega - Elex MK4

Stærk integreret forstærker fra Rega.

Elex MK4 er en højtydende integreret stereoforstærker som er designet til at levere den højest tænkelige musikalske ydelse. Designet er blevet opdateret til at passe med Rega's nye serie af produkter, og er en videreudvikling af Rega's prisvindende Elex R forstærker. Den velkonstruerede forstærker sektion leverer 2 x 72 Watt i 8 ohm, og tilslutningerne er blevet udvidet med optisk samt coaxial digital indgang. Som altid er der indbygget højkvalitets RIAA for tilslutning til pladespiller, samt en 1. klasses hovedtelefonudgang. Endnu en vinder fra Engelske Rega.

 
10.995,00 DKK

Musical Fidelity - M3si

Velspillende integreret forstærker fra Musical Fidelity

M3si er en super velspillende integreret forstærker fra Musical Fidelity. Det er en model som sætter musikalitet i højsædet og som byder på en åben og luftig gengivelse. på indgangssiden finder vi både USB, Phono samt analoge indgange og forstærker sektionen yder 2 x 85 Watt i 8 ohm. En super forstærker til en stærk pris.

 
10.995,00 DKK

Technics - SU-C700EG

Ny integreret forstærker fra Technics!

SU-C700 er en fuldt digital forstærker, som leverer digitale signaler i høj opløsning, uden nogen som helst forvrængning. Technics har udviklet en original jitter reduktions kredsløb, som gør at lyden undgår kvalitetsforringelse. Technics nye forstærker giver en fantastisk lyd til din digitale musiksamling. 

 
10.999,00 DKK

Yamaha - R-N1000A

Receiver med indbygget MusicCast

Yamaha R-N1000A er en 1. klasses receiver med indbygget MusicCast streamer og rum korrektion. Denne fleksible perle yder 100 + 100 Watt (8 ohms, 20 Hz - 20 kHz, 0,07 THD) og har et væld af tilslutningsmuligheder, herunder HDMI, Bluetooth samt mulighed for pladespiller. Med MusicCast netværk kan R-N1000A streame musik fra TIDAL, Spotify, AirPlay, netradio m.m. Alle disse muligheder gør R-N1000A til en utrolig fleksibel løsning som kan imødekomme et hvert behov, og dette med en kompromisløs lydkvalitet.

 
11.989,00 DKK

Musical Fidelity - A1

Jubilæumsforstærker fra Musical Fidelity

Den føste A1 forstærker blev lanceret tilbage i 1985. Den blev dengang kendt som en af de bedste forstærkere på markedet, og blev hyldet af en enig fagpresse. Nu genintroducerer Musical Fidelity A1 i en helt ny 2023 udgave, med forbedret teknologi, men fortsat en ren klasse A forstærker i ånd med dens forgænger. Musical Fidelity yder 2 x 25 Watt i ren klasse A, hvilket giver en utrolig åben gengivelse, med imponerende lav forvrængning. Musical Fidelity A1 er en fantastisk velspillende og musikalsk forstærker, til den kræsne entusiast.

 
11.995,00 DKK

Primare - I15 MM

I15 med indbygget RIAA til MM pickup.

i15 MM fra Primare er en super velludende og kompakt forstærker fra Primare. Til trods for sin beskedne størrelse, leverer i15 2 x 60 Watt i 8 Ohm. Denne imponerende styrke opnåes via de særlige højeffektive HYPEX forstærkermoduler. På indgangssiden finder du 5 analoge tilslutninger heruner tilslutning for pladespiller (MM).

 
12.000,00 DKK

Primare - I15 mk.2 Prisma

1. klasses integreret forstærker fra Primare

Styring af Primare Prisma modul kræver iPad/Tablet

I15 Prisma fra Primare byder på en fantastisk lydkvalitet kombineret med modernet funktionalitet. Tilslut dine digitale lydkilder via optisk, coaxial eller USB eller stream din yndlings musik via Bluetooth, Spotify, Airplay eller Chromecast, I15 Prisma kan det hele. Forstærkeren lyder på 2 x 60 Watt i 8 Ohm.

 
13.875,00 DKK

Arcam - Radia A25

ARCAM A25 er den bedste lydende og mest funktionelle af Arcams Radia forstærkere. De visuelle, elegante linjer antyder den mere luksuriøse musikalske oplevelse, den tilbyder. Dette opnås med et 5. generations Klasse G-forstærkerdesign. Du kan forvente den bedste lydkvalitet og dynamik fra, hvad der altid har været en bedre lydende og mere effektiv klasse forstærker. Nye komponenter og materialer er blevet grundigt analyseret og gennemgået for at sikre kompromisløs lyd. Det rige funktionssæt inkluderer en USB-C-indgang til din bærbare computer, hvad enten det er pc, MAC eller Raspberry Pie! Dette supplerer en Bluetooth-løsning, der inkluderer Qualcomm AptX Adaptive-teknologi med 24-bit HD-lyd for at sikre den bedste lydkvalitet, uanset hvad du spiller. A25 kan også oprette forbindelse til Bluetooth-hovedtelefoner, så din lytteoplevelse ikke generer omgivelserne. Som enhver ARCAM integreret forstærker lægges der særlig vægt på den indbyggede phono-indgang for at sikre, at dine plader lyder så åbne og engagerende som muligt.

 
14.995,00 DKK

Musical Fidelity - M5si

Stærk integreret forstærker

Musical Fidelity er berømte for deres velkonstruerede forstærkere som byder på en utrolig høj ydelse til prisen. M5si er ingen undtagelse, og med strømstærke 2 x 150 Watt i 8 ohm er denne forstærker klar til det meste. Kombiner denne styrke med høj musikalitet og åbenhed og du har en af de mest konkurrencedygtige forstærkere på markedet.

 
14.995,00 DKK

Rotel - RA-1572 MKII

Stærk integreret forstærker fra Rotel

RA1572 kombinerer Rotels klassiske analoge design, med første klasses digitale komponenter. Tilsammen giver dette en af de mest spændende forstærkere vi har set i nyere tid. RA1572 er en solid konstruktion, som byder på intet mindre end 2 x 120 Watt i 8 Ohm. På indgangssiden finder vi ud over de klassiske analoge RCA indgange, også XLR analog, samt optisk og coaxial digital og USB. USB indgangen understøtter både MP3, WMA og Wav filer, og der er indbygget blue-tooth til trådløs overførsel af musik.

 
15.000,00 DKK

Naim - Nait 5 SI

Naims mindste integreret forstærker.

Naim er meget kendte for deres for-og effekttrin og streamere, men ej at forglemme, så laver de også integrerede forstærkere. NAIT 5si er dem mindste i dens klasse, men er simpelthen så musikalsk, at det halve kunne være nok. Opgraderingsmuligheder er der rigeligt af hos Naim. Vi anbefaler varmt at du sammesætter CD5si CD afspilleren til NAIT 5SI.

 
15.900,00 DKK

JBL - Classic SA550

Forstærker med DAC og Bluetooth fra JBL

JBL SA550 bruger kun de bedste komponenter, så du kan få den bedste musikalske ydelse. SA550 benytter en særlig klasse G forstærker teknik, som benytter 2 separate strømforsyninger, den ene driver de første 10 Watt i ren klasse A, hvilket sikrer en utrolig lav forvrængning. Når der skal bruges ekstra kræfter, skifter den over til en større strømforsyning, som leverer op til 150 Watt (4 ohm) i klasse A/B drift.
Ud over en fantastisk god forstærker sektion, har SA550 indbygget DAC samt Bluetooth, for trådløs afspilning af din favoritmusik.

 
16.995,00 DKK

Yamaha - A-S1200

Imponerende forstærker fra yamaha

Med A-S1200 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag…. A-S1200 byder på noget af den mest avancerede forstærker teknologi i dag, den benytter en stor ringkerne-transformator og alle kabler og print er af højeste karrat. Med A-S1200 har Yamaha endnu engang flyttet grænsen for pris/kvalitet.  

 
15.990,00 DKK

Rotel - S14

Forstærker med indbygget streaming fra Rotel

S14 er en imponerende streaming forstærker fra Rotel. Et kraftigt konstrueret forstærkertrin på 2 x 150 Watt leverer en imponerende styrke og kontrol. Den indbyggede streamer byder på en bred understøttelse, herunder AirPlay 2, ChromeCast, TIDAL MQA samt Qobuz, og alt styres nemt via din smartphone eller tablet. Endnu en imponerende løsning fra Rotel. 

 
14.990,00 DKK

Technics - SU-G700 M2

SU-G700 M2 fra Technics er en utrolig velspillende integreret forstærker fra Technics. Hjertet i SU-G700 M2 er den særlige JENO teknologi, som elliminerer jitter og sikrer en perfekt gengivelse uden forvrængning. Selve forstærker sektionen lyder på 70 Watt (8 Ohm, 1 kHz, 0.5% THD), hvilket er nok til at drive de fleste højttalere. På indgangssiden finder du både USB, optisk, digital coaxial, analoge samt Phono (MM) indgange, hvilket gør SU-G700M2 i stand til at være centralen for alle dine analoge og digitale kilder. 

 
19.699,00 DKK

Musical Fidelity - M6si

Super velspillende forstærker fra Musical Fidelity

Musical Fidelity er berømte for deres utroligt veldimensionerede forstærkere. M6si er ingen undtagelse, med intet strømstærke 2 x 220 Watt i 8 ohm er denne forstærker klar til det meste. Kombiner denne styrke med en utrolig musikalitet og åbenhed og du har en af de mest konkurrencedygtige forstærkere på markedet.

 
19.995,00 DKK

Rega - Elicit MK5

Integreret forstærker med indbygget DAC

Rega's Elicit har længe været hyldet som en af de mest musikalske forstærkere i sin prisklasse. Med den nye MK5 udgave, har Rega optimeret konstruktionen for en endnu bedre ydelse, samt tilføjet en D/A konverter til brug med digitale kilder. Effektdelen leverer 2 x 105 strømstærke watt i 8 Ohm, hvilket er rigeligt til næsten alle højttaler konstruktioner. Som altid finder du en 1. klasses phono indgang, samt 5 analoge indgange og pre-out. Endnu en vinder fra Engelske Rega.

 
19.995,00 DKK

Marantz - Model 40n

Integreret forstærker med HEOS netværk

Model 40 fortsætter Marantz berømte historie med at konstruere 1. klasses forstærkere. Model 40 er specielt udviklet og lydtunet af deres egen lydmester som har lagt årevis af erfaring og passion i projektet. Resultatet er en utrolig musikalsk forstærker, som samtidig leverer en utrolig åben gengivelse. Byggekvaliteten er som altid kompromisløs og på indgangssiden finder du både tilslutning for pladespiller, HDMI, Coax, Optisk samt RCA for for øvrige kilder. Model 40n har indbygget HEOS netværk, med understøttelse for Spotify, Tidal, netradio samt AirPlay2. En hel unik forstærker fra Marantz.

 
20.000,00 DKK

Primare - I25

Integreret forstærker fra Primare

I25 fra Primare byder på en fantastisk lydkvalitet. kraftige forstærker sektion lyder på 2 x 100 Watt i 8 Ohm og designet er som altid tidløst og elegant.  I25 byder på en fantastisk lydkvalitet, med stor åbenhed og musikalitet.

 
21.000,00 DKK

Rotel - RA-1592 mk.2

Super stærk nyhed fra Rotel.

RA-1592 kan bedst beskrives som Rotels RC-1590 forforstærker og RB-1582 MKII effektforstærker bygget sammen i ét kabinet. RA-1592 kombinerer Rotels klassiske analoge design, med første klasses digitale komponenter. Til sammen giver dette en af de mest spændende forstærkere vi har set i nyere tid. RA1592 er en solid konstruktion, som byder på intet mindre end 2 x 200 Watt i 8 Ohm. På indgangssiden finder vi ud over de klassiske analoge RCA indgange, også XLR analog, samt optisk og coaxial digital, LAN, Bluetooth, og 2 x USB (1 front, 1 bag).

 
21.000,00 DKK

Naim - Uniti Atom

Ny fantastisk alt-i-én forstærker med HDMI fra Naim.

Uniti Atom, er ligesom sine store brødre Star og Nova, udstyret med et hav af muligheder for musik afspilning. Udover at kunne afspille og forstærke dine højttalere, så kan du også streame stort set alle musiktjenester via. deres app. Du kan streame musik via. Google Cast, Apple AirPlay, Tidal, Spotify Connect, Bluetooth, Internet Radio og UPnP. Du har også mulighed for at lytte til musik med din hovedtelefoner, da der er indbygget hovedtelefonforstærker. Endnu en genistreg fra engelske Naim Audio. Med indbygget HDMI board.

 
21.900,00 DKK

Rotel - RAS-5000

Integreret forstærker med streaming.

Enkelt betjening mødes med høj ydeevne i Rotel RAS-5000. Rotel's nye inegrrede forstærker med indbygget streamer er designet at passe ind i din livsstil og løfte din lytteoplevelse. Stream din yndlingsmusik fra Spotify Connect, Tidal Connect, internetradio eller enhver tjeneste tilgængelig på din computer, tablet eller mobilenhed via Airplay 2, Google Cast, Roon eller aptX™ HD Bluetooth.
HDMI ARC (Audio Return Channel) forbindelse sikrer dynamisk højopløsningslyd til dine foretrukne livesportsgrene, tv-shows, film og spil direkte fra dit tv.
I hjertet af RAS-5000 finder du en 220 watt klasse AB forstærker (4 ohm), hvilket er rigeligt til at trække selv store højttalere.
Maksimer din hjemmeunderholdningsoplevelse uden at gå på kompromis med Rotel RAS-5000.

 
22.995,00 DKK

Marantz - Model 30

Imponerende forstærker fra Marantz

Model 30 fortsætter Marantz berømte historie med at konstruere 1. klasses forstærkere. Model 30 er specielt udviklet og lydtunet af deres egen lydmester som har lagt årevis af erfaring og passion i projektet. Resultatet er en utrolig musikalsk forstærker, som samtidig leverer en utrolig åben gengivelse. Byggekvaliteten er som altid kompromisløs og på indgangssiden finder du både MM samt MC Phono tilslutning samt RCA for for øvrige kilder. En hel unik forstærker fra Marantz. 

 
23.500,00 DKK

Naim - Nait XS 3

Stærk integreret forstærker fra Engelske Naim

Naim er meget kendt for deres for-og effekttrin og streamere, men ej at forglemme, så laver de også integrerede forstærkere. NAIT XS 3 er musikalsk i sin måde at spille på, og fleksibel i forhold til de opgraderinger der kan laves. Hvis man ønsker endnu mere ud af sin NAIT XS 3, så kan du vælge at tilføje en ekstern strømforsyning, i form af Naim FlatCap eller Hi-Cap, for at give din forstærker endnu mere kontrol, åbenhed og dynamik. Opgraderingsmuligheder er der rigeligt af hos Naim. Vi anbefaler varmt at du sammesætter ND5xs streameren og CD5xs CD afspilleren til NAIT XS 3.

 
23.900,00 DKK

JBL - SA750

Imponerende forstærker fra JBL.

JBL SA750 bruger kun de bedste komponenter, så du kan få den bedste musikalske ydelse. SA750 benytter en særlig klasse G forstærker teknik. Der er tale om en ringkerne baseret strømforsyning, akustisk dæmpet chassis, parallelle transistorer i udgangstrinet, samt usædvanligt lav forvrængning og støjniveau. Alle disse faktorer gør at SA750 i stand til at gengive din musik i den bedste opløsning. SA750 yder imponerende 120 Watt pr. kanal i 8 Ohm og har indbygget DAC samt streaming med understøttelse for MQA, AirPlay 2 samt Google Cast. Ydermere kan SA750 tilpasses dit rums akustik via den avancerede DIRAC rumkorrektion.

 
24.995,00 DKK

Marantz - PM-12SE

PM-12 i Special Edition

PM-12SE er en 1. klasses forstærker fra Marantz. Hjertet i PM-12SE er den særlige HDAM forstærker kreds, som bl.a. byder på en opbygning af 1. klasses diskrete komponenter, som har perfekt spejlet højre og venstre kanal. Resultatet er en mere præcis, dynamisk og detaljeret gengivelse. På indgangssiden finder vi tilslutning til pladespiller, samt 5 analoge RCA indgange samt udtag til optagelse, eller pre-out. PM-12SE er mildest talt en imponerende forstærker.

 
26.500,00 DKK

Primare - I25 DAC DM36

I25 med ny og forbedret DAC

I25 fra Primare, kombineret med deres helt nye DM36 D/A konverter, byder på en fantastisk ydelse til prisen. Udover analoge forbindelser, kan du tilslutte dine digitale lydkilder via optisk, coaxial eller USB. Den kraftige forstærker sektion lyder på 2 x 100 Watt i 8 Ohm, og byder på en detaljeret og dynamisk gengivelse med stor kontrol. DM36 udgaven benytter en nyudviklet og forbedret DAC, som bl.a. understøtter MQA, PCM384 og DSD256. Endnu en fantastisk løsning fra Primare.  

 
27.000,00 DKK

Yamaha - R-N2000A

Imponerende receiver fra yamaha

Yamaha R-N2000A er en 1. klasses receiver med indbygget MusicCast streamer og rum korrektion. Denne fleksible perle yder 120 + 120 Watt (8 ohms, 1 kHz, 10% THD) og har et væld af tilslutningsmuligheder, herunder HDMI, Bluetooth samt mulighed for pladespiller. Med MusicCast netværk kan R-N2000A streame musik fra TIDAL, Spotify, AirPlay, netradio m.m. Alle disse muligheder gør R-N2000A til en utrolig fleksibel løsning som kan imødekomme et hvert behov, og dette med en kompromisløs lydkvalitet.

 
27.490,00 DKK

Yamaha - A-S2200

Der er ekstra leveringstid på Yamaha forstærkere i øjeblikket!
Kontakt butikken for at høre nærmere.

Med A-S2200 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag…. A-S2200 byder på noget af den mest avancerede forstærker teknologi i dag, den benytter en stor ringkerne-transformator og alle kabler og print er af højeste karrat. På indgangssiden finder vi både XLR, RCA samt Phono (MM/MC). Med A-S2200 har Yamaha endnu engang flyttet grænsen for pris/kvalitet.  

 
24.490,00 DKK

Primare - I35

Nyhed fra Primare

I35 fra Primare byder på en fantastisk lydkvalitet. kraftige forstærker sektion lyder på 2 x 150 Watt i 8 Ohm, og med både XLR samt klassisk analog RCA tilslutning kan I35 imødekomme de fleste behov. I35 byder på en fantastisk lydkvalitet, med stor åbenhed og musikalitet.

 
28.500,00 DKK

Primare - I25 Prisma

Super produkt fra Primare

I25 Prisma fra Primare byder på en fantastisk lydkvalitet kombineret med modernet funktionalitet. Tilslut dine digitale lydkilder via optisk, coaxial eller USB eller stream din yndlings musik via Bluetooth, Spotify, Airplay eller Chromecast, I25 Prisma kan det hele. Den kraftige forstærker sektion lyder på 2 x 100 Watt i 8 Ohm, og med både digital samt klassisk analog RCA tilslutning kan I25 Prisma imødekomme ethvert behov.

 
30.000,00 DKK

Rega - Aethos

Imponerende forstærker fra Engelske Rega

Denne integrerede forstærker på 2 x 125 watt er en toptunet analog forstærker til de der vil have højeste analoge lydkvalitet. Kabinettet, 1 cm alu, minder mest om Osiris, men er ”lettere” i udtrykket og nok mere elegant. Projektet ”Atheos” har været på bordet i nogle år, hvor Rega har arbejdet med et nyt kredsløbsdesign der matcher Riaa delen Aura og P10 pladespilleren

 
32.995,00 DKK

Acurus - Aries

Integreret forstærker på 2 x 200 Watt

Acurus Aries er noget så unikt som en 2.1 kanals stereo forstærker, med avanceret indstillingsmuligheder. Acurus Aries har en imponerende åben og musikalsk gengivelse og kan via de avancerede indstillingsmuligheder med fordel benyttes sammen med en subwoofer.

 
33.995,00 DKK

Primare - I35 DAC

Nyhed fra Primare

I35 DAC fra Primare byder på en fantastisk lydkvalitet kombineret med D/A konverter. Tilslut dine digitale lydkilder via optisk, coaxial eller USB. Den kraftige forstærker sektion lyder på 2 x 150 Watt i 8 Ohm, og med både XLR samt klassisk analog RCA tilslutning kan I35 DAC imødekomme de fleste behov.

 
34.500,00 DKK

Naim - Uniti Star

Ny integreret forstærker med indbygget streamer fra engelske Naim.

Naim Uniti Star er vel den forstærker på markedet, som kan aller mest. Udover at kunne rippe, afspille og forstærke dine højttalere, så kan du også streame stort set alle musiktjenester via. deres app. Du kan streame musik via. Google Cast, Apple AirPlay, Tidal, Spotify Connect, Bluetooth, Internet Radio og UPnP. Derudover er der både indbygget DAC, HDMI board, hovedtelefonforstærker og mulighed for at lagrer din CD samling. Dette er måske en af Naims absolut mest ambitiøse produkter til dato.

 
34.900,00 DKK

Musical Fidelity - M6-500i

Imponerende forstærker fra Musical Fidelity

Musical Fidelity er berømte for deres utroligt kraftige forstærkere. M6-500i er ingen undtagelse, med intet mindre end 2 x 500 Watt i 8 ohm hører denne forstærker til blandt klassens aller kraftigste. Dette massive overskud gør M6-500i til den perfekte partner på selv tungt drevne højttalere. Kombiner denne styrke med en utrolig musikalitet og åbenhed og du har en af de mest konkurrencedygtige forstærkere på markedet.

 
34.995,00 DKK

Rotel - RA-6000 Diamond

1. klasses forstærker fra Rotel

RA-6000 er en imponerende kraftig og velspillende forstærker i Rotels nye Diamond serie. Selve forstærkeren leverer 200 stærke Watt i 8 ohm, og på indgangssiden finder du både XLR, RCA, optisk, digital coaxial, USB samt tilslutning for pladespiller. RA-6000 byder på en super musikalsk gengivelse, og kan drive stort set alle højttalere. Endnu en diamant fra Rotel!

 
35.000,00 DKK

Primare - I35 Prisma

Top integreret fra Primare

I35 Prisma fra Primare byder på en fantastisk lydkvalitet kombineret med modernet funktionalitet. Tilslut dine digitale lydkilder via optisk, coaxial eller USB eller stream din yndlings musik via Bluetooth, Spotify, Airplay eller Chromecast, I35 Prisma kan det hele. Den kraftige forstærker sektion lyder på 2 x 150 Watt i 8 Ohm, og med både XLR samt klassisk analog RCA tilslutning kan I35 Prisma imødekomme ethvert behov.

 
37.500,00 DKK

Naim - Supernait 3

Kompromisløs integreret forstærker fra Naim

Naim er meget kendt for deres for-og effekttrin og streamere, men ej at forglemme, så laver de også integrerede forstærkere. SuperNait 3 er i sandhed en musikalsk perle. Hvis man ønsker endnu mere ud af sin SuperNait 3, så kan du vælge at tilføre en ekstern strømforsyning, i form af Naim Hi-Cap eller SuperCap, for at give din forstærker endnu mere kontrol, åbenhed og dynamik. Opgraderingsmuligheder er der rigeligt af hos Naim. Vi anbefaler varmt at du sammesætter NDX streameren fra Naim med SuperNait 3.

 
37.900,00 DKK

Naim - Uniti Nova

Ny alt-i-én forstærker fra engelske Naim.

 

Naim Uniti Nova er vel den forstærker på markedet, som kan allermest.
Udover at være forstærker, så kan du også streame stort set alle musiktjenester. Du kan streame musik via ChromeCast, AirPlay, Tidal, Spotify Connect, Qobus, Bluetooth, Internet Radio og UPnP.
Derudover er der både indbygget DAC, HDMI board og hovedtelefonforstærker.
I forhold til lillebroderen Uniti Star, så er der kælet endnu mere om forforstærker delen på Uniti Nova, hvilket selvfølgelig giver bedre lyd.

 
42.900,00 DKK

Musical Fidelity - NuVista 600

High-end forstærker fra Musical Fidelity

NuVista serien kombinerer Musical Fidelitys særlige NuVistor teknologi med 1. klasses byggekvalitet. NuVista 600 er resultatet af mange års passioneret udvikling og resultatet er en utrolig musikalsk forstærker, som byder på en utrolig åbenhed og stort overskud. Den massive forstærker sektion leverer imponerende 2 x 220 Watt i 8 ohm og har både RCA og XLR indgange.

 
44.995,00 DKK

Accuphase - E-280

Stærk integreret forstærker fra Accuphase.

E-280 bygger over de samme teknologier som benyttes i de større 650 og 480 modeller. I hjertet af forstærkeren finder du den hæderkronede AAVA volumen kontrol, samt en fuldt balanceret konstruktion. E-280 er en fantastisk forstærker til prisen, og kan ydermere opgraderes med DAC eller RIAA forstærker.

 
45.000,00 DKK

McIntosh - MA252

Hybridforstærker fra McIntosh

MA252 er den første integrerede hybridforstærker fra McIntosh. MA252 har fået samme retro design som deres legendariske MC272 rør effektforstærker, den kombinerer de bedste egenskaber fra rør-lyden med en klassisk McIntosh forstærker sektion. I for-forstærker delen benytter McIntosh 2 stk. 12AX7a samt 2 stk. 12AT7 rør, og udgangstrinnet er et klassisk McIntosh design som giver 2 x 100 massive Watt i 8 Ohm. MA252 er en utroligt musikalsk integreret forstærker, som byder på det bedste af begge verdener.

 
50.995,00 DKK

Musical Fidelity - M8-xi

Super kraftig forstærker med indbygget DAC

M8-xi er uden tvivl den kraftigste integrerede forstærker fra Musical Fidelity. M8-xi er opbygget som en separat for-forstærker med 2 monoblokke i samme kabinet.Resultatet er en utrolig musikalsk forstærker, som byder på stort overskud. Den massive forstærker sektion leverer imponerende 2 x 550 Watt i 8 ohm og har både RCA og XLR indgange samt indbygget DAC.

 
53.995,00 DKK

Accuphase - E-380

Stærk integreret forstærker fra Accuphase 

E-380 bygger over de samme teknologier som benyttes i de større 650 og 480 modeller. I hjertet af forstærkeren finder du den hæderkronede AAVA volumen kontrol, samt en fuldt balanceret konstruktion. E-380 byder på en uhørt høj lydkvalitet til prisen.

 
60.000,00 DKK

Technics - SU-R1000

High-end forstærker fra Technics

SU-R1000 fra Technics er en ægte High-End integreret forstærker fra Technics. Hjertet i SU-R1000 er den særlige JENO teknologi, som elliminerer jitter og sikrer en perfekt gengivelse uden forvrængning. Selve forstærker sektionen lyder på 150 Watt (8 Ohm, 1 kHz, 0.5% THD), hvilket er nok til at drive de fleste højttalere. På indgangssiden finder du både USB, optisk, digital coaxial, XLR samt RCA analoge samt Phono (MM) indgange, hvilket gør SU-R1000 i stand til at være centralen for alle dine analoge og digitale kilder. 

 
60.995,00 DKK

McIntosh - MA5300

Elegant integreret forstærker fra McIntosh.

MA5300 leverer den fulde McIntosh lyd, tiltrods for sin beskedne størrelse. Forstærkeren yder 2 x 100 Watt, hvilket er rigeligt til de fleste stuer. På bagsiden finder du hele 9 indgange, inkl. 1 Phono MM samt 3 digitale input som håndterer digital musik i op til 32 bit, 192 Khz opløsning. MA5200 er i sandhed en forstærker til det moderne hjem, hvor lydkvalitet er i højsædet.

 
65.995,00 DKK

Rega - Osiris

Kompromisløs forstærker fra Rega!

Osiris er kulminationen af 32 års udvikling. Dette er en kompromisløs forstærker fra Rega, som byder på bl.a. en fuldt symetrisk opbygning og en massiv strømformåen. Med 2 x 162 Watt (8 ohm, RMS) æder Osiris sig igennem selv de mest krævende højttalere og lyden er fantastisk åben og engagerende. Sjældent har vi hørt musikken formidlet med så stor lethed og uhørt stor detaljegrad. kom ind og oplev Rega's ultimative hifi system, du bliver ikke skuffet!

 
74.995,00 DKK

Musical Fidelity - NuVista 800

Ultimativ forstærker fra Musical Fidelity

NuVista serien kombinerer Musical Fidelitys særlige NuVistor teknologi med 1. klasses byggekvalitet. NuVista 800 er resultatet af mange års passioneret udvikling og resultatet er en utrolig musikalsk forstærker, som byder på en utrolig åbenhed og stort overskud. Den massive forstærker sektion leverer imponerende 2 x 330 Watt i 8 ohm og har både RCA og XLR indgange.

 
74.995,00 DKK

Marantz - PM-10S1

Reference integreret forstærker fra Marantz

Marantz har bygget forstærkere siden 1952, PM-10S1 er derfor kulminationen af mere end 60 års udvikling. Der er tale om en fuldt balanceret forstærker i et dual mono design. Alle komponenter er af højeste kvalitet, hvilket sikrer en utrolig åben gengivelse med lav forvrængning. PM-10S1 yder 2 x 200 strømstærke watt i 8 ohm og har indbygget RIAA for brug med din pladespiller. En imponerende forstærker til den kræsne bruger.

 
75.000,00 DKK

Accuphase - E-4000

Imponerende forstærker fra Accuphase

E-4000 er en imponerende velspillende integreret forstærker fra Accuphase. Der er tale om et klasse A/B design på 2 x 180 Watt i 8 ohm. De imponerende kraftige forstærkermoduler, drives af en enorm ringkerne strømforsyning, som styres med ultra præcission af den komprosmisløse AAVA volumenkontrol. E-4000 bringer dig en uhørt høj lydkvalitet, med et imponerende lavt støjgulv, samt en imponerende detaljerigdom og rytmisk sans. En kompromisløs forstærker til den kompromisløse lytter.

 
75.000,00 DKK

McIntosh - MA352

Hybrid forstærker fra McIntosh

MA352 er storebroderen til MA252. Der er naturligvis tale om endnu en integreret hybridforstærker fra McIntosh. MA352 har fået samme retro design som deres legendariske MC272 rør effektforstærker. Den kombinerer de bedste egenskaber fra rør-lyden med en klassisk McIntosh forstærker sektion. I for-forstærker delen benytter McIntosh 2 stk. 12AX7a samt 2 stk. 12AT7 rør, og udgangstrinnet er et klassisk McIntosh design som giver imponerende 2 x 200 massive Watt i 8 Ohm. MA352 er en utroligt musikalsk integreret forstærker, som byder på det bedste af begge verdener.

 
83.995,00 DKK

McIntosh - MA7200

Kraftig integreret forstærker fra McIntosh

MA7200 er en utrolig velkonstrueret og kraftig forstærker med XLR tilslutning, samt DAC. MA7200 yder imponerende 2 x 200 Watt i 8,4 og 2 Ohm. Konverteren er en 32 bit 192 Khz model, som byder på en absolut 1. klasses behandling af dine digitale kilder, og forstærkeren er klassisk McIntosh med en imponerende kontrol og stor åbenhed.

 
87.995,00 DKK

McIntosh - MAC7200

Receiver fra McIntosh

MAC7200 er noget så sjældent som en fuldblods McIntosh forstærker med indbygget AM/FM radio, samt DAC. MAC7200 yder imponerende 2 x 200 Watt i 8,4 og 2 Ohm. Konverteren er en 32 bit 192 Khz model, som byder på en absolut 1. klasses behandling af dine digitale kilder, og forstærkeren er klassisk McIntosh med en imponerende kontrol og stor åbenhed.

 
92.995,00 DKK

Accuphase - E-650

Klasse A integreret forstærker fra Accuphase

Accuphase E-650 er en ægte klasse A forstærker som yder 2 x 30 Watt i 8 ohm. Ud over den unikke klasse a drift, benytter E-650 Accuphase særlige AAVA volumenkontrol. AAVA fungerer ikke som en normal volumenkontrol, i stedet ændrer den det direkte forstærker gain hvorved det ønskede niveau opnås. Alle signal veje er fuldt balancerede, og signal integriteten sikres yderligere via det kompromisløse valg af komponenter.

 
96.000,00 DKK

McIntosh - MA8950

Imponerende forstærker fra McIntosh

En monumental ydelse, det er hvad du kan forvente fra McIntosh MA8950. Denne massive integrerede forstærker giver hele 2 x 200 Watt, og byder på intet mindre end 12 indgange, inkl. phono mm og mc, hvor 6 er digitale input som kan håndterer 32 bit, 192 Khz opløsning, og en enkelt er HDMI (ARC). Tilsammen giver dette den ultimative lytteoplevelse fra en integreret løsning.

 
100.995,00 DKK

Accuphase - E-5000

Flagskibsforstærker fra Accuphase

E-5000 er flagskibet blandt accuphase integrerede forstærkere. Der er tale om et klasse A/B design på 2 x 240 Watt i 8 ohm. De imponerende kraftige forstærkermoduler, drives af en enorm ringkerne strømforsyning, som styres med ultra præcission af den komprosmisløse AAVA volumenkontrol. E-5000 bringer dig en uhørt høj lydkvalitet, med et imponerende lavt støjgulv, samt en imponerende detaljerigdom og rytmisk sans. En kompromisløs forstærker til den kompromisløse lytter.

 
118.000,00 DKK

McIntosh - MA9500

Imponerende integreret forstærker fra McIntosh!

Dette er absolut den største og mest kraftfulde integrerede forstærker McIntosh nogensinde har bygget. Effekten er imponerende 2 x 300 Watt. Ikke nok med dette, så har MA9500 også alle tænkelige indgange som du behøver for at spille musik. Herunder 6 RCA, 2 XLR, 2 digitale coax, 2 optiske, og som noget nyt HDMI med ARC og Riaa indgang, så er du godt dækket ind til et hvert stykke musik. Denne forstærker viser virkelig essensen af McIntosh og hvad de er bedst til.

 
131.995,00 DKK

Accuphase - E-800

Ultimativ forstærker fra Accuphase

E-800 er den helt nye flagskibsforstærker fra Accuphase. Denne imponerende forstærker yder 2 x 100 Watt i 4 ohm i ren klasse A drift. De imponerende kraftige forstærkermoduler, drives af en enorm ringkerne strømforsyning, som styres med ultra præcission af den komprosmisløse AAVA volumenkontrol. E-800 bringer dig tættere end nogensinde, på det rene audio nirvana. 

 
132.000,00 DKK

McIntosh - MA12000

Ny reference forstærker fra McIntosh

MA12000 er det nye integrerede flagskib fra McIntosh. MC12000 er et såkaldt hybrid design, med en rør forforstærker sektion, og en klassisk "solid state" effektdel. Selve forstærker sektionen leverer intet mindre end 2 x 350 Watt, og på indgangssiden finder du både Coax, optisk og USB samt hele 10 analoge indgange, herunder både Phono MC og MM. MC12000 er den ultimative integrerede forstærker, og byder på en lydkvalitet i allerhøjeste klasse. 

 
167.995,00 DKK