Forstærkere Integreret

Daisy o­n the Ohoopee


Integrerede forstærkere findes i mange former og prisklasser.

De sidste mange år har mange tyet til integrerede forstærkere for at få for-og effekt delen samlet et sted. Så hvis man kigger på kvalitet og pris, så får du selvfølgelig rigtig meget for pengene i en integreret forstærker. Så er spørgsmålet jo bare hvilken en man skal vælge. De forskellige firmaer har hver deres vision om hvordan deres forstærkere skal formidle lydsignalet og tit bunder det ud i hvidt forskellige måder at spille musik på. Hos KT-Radio har vi et ekstra stort udvalg i integrerede forstærkere. Om du kigger på noget i 2.000 kroners klassen eller i 90.000 kroners klassen, så har vi det. Så hvis har pladespiller eller en streame der hjemme, så laves der forstærkere til begge typer af behov. Så kom forbi butikken og få demonstreret en eller flere af de forskellige integrerede forstærkere.

Yamaha - A670

Elegant integreret forstærker fra Yamaha

A670 er en super elegant og velspillende forstærker fra Yamaha. Til trods for sin beskedne størrelse, yder A670 2 x 60 Watt (6 Ohm) hvilket er nok til de flestes behov. På bagsiden finder du analog RCA indgang samt subwoofer udgang.

 
1.790,00 DKK

Pioneer - A-10

Super forstærker til prisen fra Pioneer.

A-10 er en klassisk lille forstærker fra Pioneer på 2 x 50 Watt. Selve konstruktionen benytter Pioneer's egen udviklede Direct Energy-design samt symmetrisk konstruktion, hvilket giver en fantastisk lydkvalitet til en absolut overkommelig pris.

 
1.590,00 DKK

Yamaha - A-S201

Stærk lille integreret forstærker fra Yamaha

Med A-S201 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag…. AS-201 byder på en super musikalsk gengivelse til en stærk pris!

 
1.699,00 DKK

Onkyo - A-9110

Prisstærk forstærker fra Onkyo

A-9110 er en meget velspillende integreret forstærker fra Onkyo. Denne solide forstærker byder på 2 x 50 Watt, og ud over analoge input finder du Phono, line out samt subwoofer out. En super velspillende og prisstærk forstærker fra Onkyo.

 
1.999,00 DKK

Project - Stereo Box S

Integreret forstærker fra Project.

Stereo Box fra Project giver betegnelsen lille integreret forstærker helt ny mening! Denne lille perle af en forstærker byder på 2 x 20 Watt og en varm og engagerende lyd.

 
2.095,00 DKK

Pioneer - A-20

Klassisk forstærker fra Pioneer, med alluminiums front.

A-20 er en klassisk lille forstærker fra Pioneer på 2 x 50 Watt. Selve konstruktionen benytter Pioneer's egen udviklede Direct Energy-design samt symmetrisk konstruktion, hvilket giver en fantastisk lydkvalitet til en absolut overkommelig pris

 
1.899,00 DKK

Yamaha - A-S301

Prisstærk forstærker fra Yamaha.

Med A-S301 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag…. AS-301 byder på noget af den mest avancerede forstærker teknologi i dag, og med sin fulstændig symetriske opbygning er den sikker på at tilfredsstille selv det mest kritiske øre.

 
2.399,00 DKK

Yamaha - AU670

Elegant og kompakt forstærker fra Yamaha

AU670 er en super elegant og velspillende forstærker fra Yamaha. Til trods for sin beskedne størrelse, yder AU670 2 x 70 Watt (6 Ohm) hvilket er nok til de flestes behov. På bagsiden finder du analog RCA indgang, USB samt subwoofer udgang.

 
2.990,00 DKK

Onkyo - A-9130

Super velspillende forstærker fra Onkyo

A-9130 er en meget velspillende integreret forstærker fra Onkyo. Denne solide forstærker byder på 2 x 60 Watt, og ud over analoge input finder du Phono, line out, Digital optisk & Coaxial samt pre-out til subwoofer. Denne forstærker kan uden tvivl imødekomme de fleste behov.

 
2.990,00 DKK

Pioneer - A-40AE

Super integreret forstærker fra Pioneer

Pioneer A-40AE er den helt nye forstærker fra Pioneer. Der er tale om en ganske kraftig model på 2 x 60 Watt som er blevet udstyret med pladespiller indgang, samt DAC med optisk samt digital coaxial indgang. Selve konstruktionen benytter Pioneer's egen udviklede Direct Energy forstærker som sikrer en utrolig klar gengivelse. En imponerende forstærker til en absolut overkommelig pris!

 
3.195,00 DKK

Yamaha - A-S501

Super integreret forstærker fra Yamaha.

Med A-S501 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag…. AS-501 byder på noget af den mest avancerede forstærker teknologi i dag, og med sin fulstændig symetriske opbygning er den sikker på at tilfredsstille selv det mest kritiske øre. Den nye 501 variant er blevet udstyret med indbygget D/A konverter, og har både optisk samt digital coaxial indgang!

 
2.999,00 DKK

Rotel - A10

Helt ny 2016 serie fra Rotel!

Rotel A-10 integreret forstærker. Så gøres det bare ikke bedre! A-10 er en af de bedst lydende forstærkere til prisen. A-10 yder 2 x 40 watt (8 Ohm RMS), hvilket gør den velegnet til mindre rum, eller et par let drevne højttalere.

 
3.950,00 DKK

Yamaha - WXA-50

Integreret forstærker med indbygget MusicCast fra Yamaha.

Yamaha har efterhånden fået sat sig hårdt på streaming markedet med deres løsning kaldet MusicCast. Her tilbydes der en interface som er let at bruge, hvor flere produkter kan styres fra og hvor du har et utal af muligheder for musikafspilning. Heriblandt DLNA, Spotify Connect, Bluetooth og Apple AirPlay. Det er også muligt at spille ex. analog lyd fra ex. pladespiller og distribuere lyd til alle Musiccast enheder. WX-A050 er det seneste skud på stammen, hvor du får en lille kompatibel forstærker med 2 x 70, som sagtens kan drive selv de større højttalere. Og ikke nok med at appen er utrolig nem at betjene, så har Yamaha også fået lavet et super lækkert design, som appelere til de flestes smag. 

 
3.950,00 DKK

Onkyo - R-N855

Super streaminganlæg fra Onkyo

Komplet anlæg med indbygget forstærker på 2 x 70 Watt, DAB+ radio, Bluetooth samt netværk med Tidal og Spotify. Tilslut R-N855 til et par velspillende højttalere og du har en moderne og kompetent løsning. R-N855 har tilmed indbygget RIAA modul til brug med pladespiller.

 
4.199,00 DKK

Onkyo - A-9150

Forstærker med indbygget 32 Bit DAC

A-9150 fra Onkyo er en utroligt velspillende integreret forstærker med indbygget 1. klasses 32 bit D/A konverter. Denne velkonstruerede og strømstærke forstærker byder på 2 x 60 Watt, og er udstyret med analoge input, Phono, line out, pre out, 2 digitale coaxiale samt 2 optiske indgange. Denne forstærker kan uden tvivl imødekomme langt de fleste behov.

 
3.799,00 DKK

Elac - Element EA101EQ-G

Aldeles fremragende og alsidig forstærker fra tyske Elac.

Stor lyd og fleksibilitet er afgørende for et produkt kan få lov til at bære Elac navnet. Ingeniørerne startede helt forfra, de havde fået nogle opgaver som produktet skulle indeholde, som fx. deres BASH Tracking forstærker, som anvender en moduleret switched mode strømforsyning sammen med en konventionel klasse AB forstærker. Designet er fremragende og har en fantastisk god brugeroplevelse, uden at der gås på kompromis med lyden.

 
5.295,00 DKK

Yamaha - A-S701

Kraftig integreret forstærker fra Yamaha.

Med A-S700 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag…. A-S700 byder på noget af den mest avancerede forstærker teknologi i dag, og med sin fulstændig symetriske opbygning er den sikker på at tilfredsstille selv det mest kritiske øre.

 
4.799,00 DKK

Rega - Brio 2017

Ny opdateret udgave af den meget roste Rega Brio R forstærker.

I mange år har Rega Brio R huseret på hi-fi markedet, som værende den mest vellydende forstærker til under 6000 kroner. Nu er den nye Rega Brio 2017 landet på markedet og den bygger videre på den store succes. Der er lavet et helt nyt kabinetdesign, som nu er helt i aluminium, så varmebortledningen og pålideligheden øges. Designet er stadig enkelt og minimalistisk, hvilket vi kender Rega for. Der er nu kommet hovedtelefon udgang, så du bl.a. kan nye dine LP plader, igennem dine hovedtelefoner. Til sidst er både phono og linje indgangene blevet lavet med højere specifikationer.

 
5.495,00 DKK

Rotel - A11

Integreret forstærker med Indgang til pladespiller samt Bluetooth

A-11 er en fantastisk velspillende forstærker fra Rotel. Byggekvaliteten er som altid høj med en kraftig ringkerne trafo samt kabinet i alluminium. A-11 byder på 2 x 50 Watt i 8 ohm og på tilslutningssiden finder du både pladespiller indgang (MM) samt aptX Bluetooth.

 
5.500,00 DKK

Klipsch - Power Gate

Streamer med DTS Play Fi og indbygget forstærker

Med Klipsch Power Gate kan du forvandle dine gamle højttalere til et fuldblods streamanlæg. Tilslut Klipsch Power Gate og få musik fra DLNA, Spotify, Tidal m.m. Selve enheden styres enten via DTS Play-Fi appen eller via Klipsch egen Stream App. Ud over streaming har Power Gate indbygget 2 x 100 Watt forstærker, og den har både optisk, analog samt indgang for pladespiller.

 
5.499,00 DKK

Pioneer - NC-50DAB

En enkelt kasse med det hele indbygget.

NC-50DAB fra Pioneer er en fremtidsikret forstærker når det gælder streaming. Den har både CD, DAB, Bluetooth, WiFi, Spotify Connect, Google Cast Audio, Tidal og TuneIn. Derudover kan den tilsluttes multi-room ECO-systemet, kaldet FireConnect, der gør det muligt at tale med andre Pioneer, samt Onkyo produkter. Til sidst er der også en pladespiller indgang, så vinylen stadig kan blive spillet i hjemmet.

 
5.499,00 DKK

Arcam - HDA SA10

Fleksibel forstærker fra Arcam

HDA SA10 bruger kun de bedste komponenter, så du kan få den bedste musikalske ydelse. Der er tale om en ringkerne baseret strømforsyning, akustisk dæmpet chassis, parallelle transistorer i udgangstrinet, samt usædvanligt lav forvrængning og støjniveau. Alle disse faktorer gør at SA10 er i stand til at gengive din musik i den bedste opløsning. SA10 yder 50 Watt pr. kanal i 8 Ohm og har indbygget DAC samt streaming.

 
6.995,00 DKK

Rotel - A12

Nyhed fra Rotel

A-12 er afløseren for Rotel's kritikker roste RA-11. Det var ikke nogen nem opgave at forbedre på et design, som allerede har sat standard for hvad man kan forvente sig i prisklassen! Men med A-12 er det lykkedes for Rotel! Denne forstærker er kraftig, super musikalsk, og spiller med stor detaljerigdom samt engagement. A-12 har ligesom sin forgænger indbygget D/A konverter. Du kan nu tilslutte dine digitale musikkilder og opleve en endnu bedre lyd fra f.eks. Apple Airport Express eller TV.

 
6.999,00 DKK

Yamaha - A-S801

Kraftfuld forstærker fra Yamaha.

Med A-S801 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag…. A-S801 byder på noget af den mest avancerede forstærker teknologi i dag, den er udstyret med digitale indgange (USB, Optisk, Coax), og med sin fulstændig symetriske opbygning er den sikker på at tilfredsstille selv det mest kritiske øre.

 
6.895,00 DKK

Pioneer - A-50DA

Ny forbedret forstærker fra Pioneer.

Pioneer A-50DA er den nye og forbedret forstærker fra Pioneer. Faktisk kan den nye A-50DA sammenlignes med den gamle A-70. Dog har den nye forstærker Pioneer's nye DAC i hvor du får en bedre konvertering af din digitale musik, plus du får en optisk indgang. Selve konstruktionen benytter Pioneer's egen udviklede klasse D forstærker samt symmetrisk konstruktion, hvilket giver en fantastisk lydkvalitet til en absolut overkommelig pris!

 
6.499,00 DKK

Rega - Elex R

Endnu en super forstærker fra Rega med en verdensklasse Riaa.

Elex-R er den perfekte blanding imellem Brio-R og den større Elicit. Elex-R udskiller sig fra Brio-R ved at have en kraftigere forstærker sektion på 2 x 73 Watt, samtidig er der fundet plads til den samme højkvalitets RIAA som benyttes i Elicit. Elex-R byder på utroligt levende og varmt lydbillede, og designet er tidløst og elegant.

 
8.495,00 DKK

Arcam - HDA SA20

Super forstærker fra Arcam

HDA SA20 bruger kun de bedste komponenter, så du kan få den bedste musikalske ydelse. SA20 benytter Arcams særlige klasse G forstærker teknik. Der er tale om en ringkerne baseret strømforsyning, akustisk dæmpet chassis, parallelle transistorer i udgangstrinet, samt usædvanligt lav forvrængning og støjniveau. Alle disse faktorer gør at SA20 er i stand til at gengive din musik i den bedste opløsning. SA20 yder 80 Watt pr. kanal i 8 Ohm og har indbygget DAC samt streaming.

 
9.495,00 DKK

Rotel - A-14

Ny forstærker fra Rotel

A-14 er afløseren for Rotel's kritikker roste RA-12. Det var ikke nogen nem opgave at forbedre på et design, som allerede har sat standard for hvad man kan forvente sig i prisklassen! Men med A-14 er det lykkedes for Rotel! Denne forstærker er kraftig, super musikalsk, og spiller med stor detaljerigdom samt engagement. A-14 har ligesom sin forgænger indbygget D/A konverter. Du kan nu tilslutte dine digitale musikkilder og opleve en endnu bedre lyd fra f.eks. Apple Airport Express eller TV.

 
9.950,00 DKK

Naim - NAIT 5si

Lillebroderen i Naims integreret forstærker serie.

Naim er meget kendte for deres for-og effekttrin og streamere, men ej at forglemme, så laver de også integrerede forstærkere. NAIT 5si er dem mindste i dens klasse, men er simpelthen så musikalsk, at det halve kunne være nok. Opgraderingsmuligheder er der rigeligt af hos Naim. Vi anbefaler varmt at du sammesætter CD5si CD afspilleren til NAIT 5si.

 
10.400,00 DKK

Hegel - H90

Fantastisk forstærker fra Hegel

H90 er den længe ventede afløser for H80. Det bliver mere og mere almindeligt at have alt sin musik liggende på sin harddisk eller sin iPod, derfor er Hegel H90 udstyret med både Netværk, USB samt digitale indgange. Dette gør H90 istand til at løfte kvaliteten betydeligt fra vores digitale musik bibliotek. Da de fleste PC'er samt iPod's har temmelig ringe D/A konvertere indbygget og derfor i sig selv præsterer en ringe lydgengivelse! Har man først hørt en digital musikfil håndteret via Hegel's indbyggede D/A konverter er man ikke i tvivl! Samtidig byder H90 på en temmelig kraftig forstærker sektion på intet mindre end 2 x 60 Watt i 8 ohm.

 
10.995,00 DKK

Technics - SU-C700EG

Ny integreret forstærker fra Technics!

SU-C700 er en fuldt digital forstærker, som leverer digitale signaler i høj opløsning, uden nogen som helst forvrængning. Technics har udviklet en original jitter reduktions kredsløb, som gør at lyden undgår kvalitetsforringelse. Technics nye forstærker giver en fantastisk lyd til din digitale musiksamling. 

 
10.999,00 DKK

Project - Streambox DSA

Streambox med indbygget forstærker.

High end 24bit/192 khz stream box fra Project. Lad strem Box DS styre alle dine digitale musikfiler, enten via kabel eller via Wifi. Stream Box DS byder på en fantastisk god lydkvalitet, koblet sammen med en enkel og elegant betjening. DSA versionen har tilmed indbygget forstærker på 2 x 40 Watt i 8 ohm. En elegant løsning til din digitale musiksamling.

 
8.495,00 DKK

Yamaha - A-S1100

Tung forstærker fra Yamaha.

Med A-S1100 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag! A-S1100 byder på noget af den mest avancerede forstærker teknologi i dag, og den er sikker på at tilfredsstille selv det mest kritiske øre.

 
12.695,00 DKK

Rotel - RA-1572

Stærk integreret forstærker fra Rotel

RA1572 kombinerer Rotels klassiske analoge design, med første klasses digitale komponenter. Tilsammen giver dette en af de mest spændende forstærkere vi har set i nyere tid. RA1572 er en solid konstruktion, som byder på intet mindre end 2 x 120 Watt i 8 Ohm. På indgangssiden finder vi ud over de klassiske analoge RCA indgange, også XLR analog, samt optisk og coaxial digital og USB. USB indgangen understøtter både MP3, WMA og Wav filer, og der er indbygget blue-tooth til trådløs overførsel af musik.

 
12.990,00 DKK

Primare - I15 Prisma

1. klasses integreret forstærker fra Primare

Styring af Primare Prisma modul kræver iPad/Tablet

I15 Prisma fra Primare byder på en fantastisk lydkvalitet kombineret med modernet funktionalitet. Tilslut dine digitale lydkilder via optisk, coaxial eller USB eller stream din yndlings musik via Bluetooth, Spotify, Airplay eller Chromecast, I15 Prisma kan det hele. Forstærkeren lyder på 2 x 60 Watt i 8 Ohm.

 
12.995,00 DKK

Pioneer - A-70DA

Kraftfuld og bomstærk forstærker fra Pioneer.

Tidligere har Pioneer leget med i 8000 kroners klassen når det gjaldt integreret forstærkere. Nu er de klar med deres nye A-70DA, som skal op og konkurrere i et helt andet prisniveau. Med Pionee's egen klasse D forstærker teknologi og en ny forbedret strømforsyning, så er overskud og kraft to nøgleord i den nye forstærker. A-70DA tilbyder også en balanceret for-forstærker, da du skal kunne få det maksimale ud af din musik. Derudover får du også Pioneer's nye forbedret DAC og oven i hatten kan du nu også tilslutte din gramofon med en MC pick-up, da A-70DA har MC phono indgang!

 
9.999,00 DKK

Rega - Elicit R

Rega forstærker med top Riaa og lang holdbarhed.

Vi er stolte af at kunne præsentere Rega's helt nye Elicit-R forstærker. Elicit-R kan bedst beskrives som en Brio-R på steroider.Lyden er intet mindre end imponerende, med Brio-R's sans for musikalitet, men med en langt større kontrol! Især fremstår bassen mere defineret og nuanceret. Elicit-R byder på en 1. klasses byggekvalitet, og med den indbyggede super MM Riaa er Elicit-R den perfekte forstærker til vinyl entusiasten.

 
15.995,00 DKK

Hegel - Röst

Hegels nye skud på stammen, som er baseret på deres H360.

Hegels integrerede forstærkere har haft et stærk ry på markedet. På trods af den beskedne størrelse, som alt i alt minder om en H80, så har den fået samme DAC som H160 og udgangstrinnet er baseret på samme sound engine kredsløb som er at finde i H360. De 2 x 75 watt som den så fint har fået tildelt, lyder derfor af meget mere end man tror. Dertil kan du afspille musik via. Apple AirPlay og DLNA, samt at du stadig kan tilslutte en ekstern streamer via. de digitale indgange. Röst er kort sagt en hyldende musikalsk forstærker, som giver dig mere end man lige kan læse sig til. 

 
16.995,00 DKK

Yamaha - A-S2100

Fantastisk forstærker fra Yamaha.

Med A-S2100 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag…. A-S2100 byder på noget af den mest avancerede forstærker teknologi i dag, og med sin fuldt balancerede konstruktion er den sikker på at tilfredsstille selv det mest kritiske øre.

 
16.998,00 DKK

Primare - I25

Integreret forstærker fra Primare

I25 fra Primare byder på en fantastisk lydkvalitet. kraftige forstærker sektion lyder på 2 x 100 Watt i 8 Ohm og designet er som altid tidløst og elegant.  I25 byder på en fantastisk lydkvalitet, med stor åbenhed og musikalitet.

 
18.595,00 DKK

Bel Canto - e.One C5i

Integreret forstærker med indbygget D/A konverter.

C5i løfter (med rette) forventningerne til en integreret forstærker. Til trods for sin beskedne størrelse yder denne lille sag nemlig 2 x 120 Watt! Dette lader sig gøre via Bel Canto's avancerede digitale forstærker teknologi som giver en utrolig magtfuld gengivelse, med stor åbenhed og varme.Denne helt nye udgave er ydermere udstyret med indbygget D/A konverter, så du kan tilslutte dine digitale kilder direkte. Tilslut f.eks. din PC og oplev helt nye sider af din musiksamling.

 
19.000,00 DKK

Rotel - RA-1592

Super stærk nyhed fra Rotel.

RA-1592 kan bedst beskrives som Rotels RC-1590 forforstærker og RB-1582 MKII effektforstærker bygget sammen i ét kabinet. RA-1592 kombinerer Rotels klassiske analoge design, med første klasses digitale komponenter. Til sammen giver dette en af de mest spændende forstærkere vi har set i nyere tid. RA1592 er en solid konstruktion, som byder på intet mindre end 2 x 200 Watt i 8 Ohm. På indgangssiden finder vi ud over de klassiske analoge RCA indgange, også XLR analog, samt optisk og coaxial digital, LAN, Bluetooth, og 2 x USB (1 front, 1 bag).

 
19.750,00 DKK

Naim - NAIT XS 2

Fremragende forstærker med muligheder for opgradering.

Naim er meget kendt for deres for-og effekttrin og streamere, men ej at forglemme, så laver de også integrerede forstærkere. NAIT XS 2 er musikalsk i sin måde at spille på, og fleksibel i forhold til de opgraderinger der kan laves. Hvis man ønsker endnu mere ud af sin NAIT XS 2, så kan du vælge at tilføje en ekstern strømforsyning, i form af Naim FlatCap eller Hi-Cap, for at give din forstærker endnu mere kontrol, åbenhed og dynamik. Opgraderingsmuligheder er der rigeligt af hos Naim. Vi anbefaler varmt at du sammesætter ND5xs streameren og CD5xs CD afspilleren til NAIT XS 2.

 
20.500,00 DKK

Naim - Uniti Atom HDMI

Ny fantastisk alt-i-én forstærker med HDMI fra Naim.

Uniti Atom, er ligesom sine store brødre Star og Nova, udstyret med et hav af muligheder for musik afspilning. Udover at kunne afspille og forstærke dine højttalere, så kan du også streame stort set alle musiktjenester via. deres app. Du kan streame musik via. Google Cast, Apple AirPlay, Tidal, Spotify Connect, Bluetooth, Internet Radio og UPnP. Du har også mulighed for at lytte til musik med din hovedtelefoner, da der er indbygget hovedtelefonforstærker. Endnu en genistreg fra engelske Naim Audio. Med indbygget HDMI board.

 
21.900,00 DKK

Primare - I25 DAC

Integreret forstærker med indbygget DAC

I25 DAC fra Primare byder på en fantastisk lydkvalitet kombineret med D/A konverter. Tilslut dine digitale lydkilder via optisk, coaxial eller USB. Den kraftige forstærker sektion lyder på 2 x 100 Watt i 8 Ohm, og med både digital samt klassisk analog RCA tilslutning kan I25 DAC imødekomme de fleste behov.

 
22.995,00 DKK

Hegel - H190

Fantastisk integreret forstærker med indbygget DAC samt streamer.

Arvetageren fra den velkendte Hegel H160 er nu endelig kommet. H190 er navnet og selv vi har haft svært ved at sætte en finger på den. Som altid, så er den indbygget DAC i absolut top klasse. Den er i samme kvalitet som H360, men samtidig, har de også valgt at tage streaming funktioner endnu mere seriøst. Mange af de grundlæggende egenskaber, som Hegel Röst kom med i sin tid, som f.eks. OLED-display, hovedtelefonsudgangen samt forforstærker modulet, er selvfølgelig også bragt med til H190. SoundEngine kredsløbet er bibeholdt og Hegel har også valgt opgradere teknologien. Dette gør at den vil yde 50 procent mere strøm end sin forgænger, samt at musikgengivelsen er endnu mere klar og nøjagtig.

 
24.995,00 DKK

Primare - I25 Prisma

Ny serie fra Primare

I25 Prisma fra Primare byder på en fantastisk lydkvalitet kombineret med modernet funktionalitet. Tilslut dine digitale lydkilder via optisk, coaxial eller USB eller stream din yndlings musik via Bluetooth, Spotify, Airplay eller Chromecast, I25 Prisma kan det hele. Den kraftige forstærker sektion lyder på 2 x 100 Watt i 8 Ohm, og med både digital samt klassisk analog RCA tilslutning kan I25 Prisma imødekomme ethvert behov.

 
25.995,00 DKK

Primare - I35

Nyhed fra Primare

I35 fra Primare byder på en fantastisk lydkvalitet. kraftige forstærker sektion lyder på 2 x 150 Watt i 8 Ohm, og med både XLR samt klassisk analog RCA tilslutning kan I35 imødekomme de fleste behov. I35 byder på en fantastisk lydkvalitet, med stor åbenhed og musikalitet.

 
25.995,00 DKK

Bel Canto - e.One C7R

Integreret forstærker med indbygget D/A konverter og FM tuner.

C7R løfter forventningerne til en integreret forstærker. Til trods for sin beskedne størrelse yder denne lille sag nemlig 2 x 75 Watt! Dette lader sig gøre via. Bel Canto's avancerede digitale forstærker teknologi som giver en utrolig magtfuld gengivelse, med stor åbenhed og varme.Denne helt nye udgave er ydermere udstyret med indbygget D/A konverter, så du kan tilslutte dine digitale kilder direkte. Tilslut f.eks. din PC og oplev helt nye sider af din musiksamling.

 
29.699,00 DKK

Primare - I35 DAC

Nyhed fra Primare

I35 DAC fra Primare byder på en fantastisk lydkvalitet kombineret med D/A konverter. Tilslut dine digitale lydkilder via optisk, coaxial eller USB. Den kraftige forstærker sektion lyder på 2 x 150 Watt i 8 Ohm, og med både XLR samt klassisk analog RCA tilslutning kan I35 DAC imødekomme de fleste behov.

 
30.995,00 DKK

Naim - SuperNait 2

Super integreret forstærker fra Naim!

Naim er meget kendt for deres for-og effekttrin og streamere, men ej at forglemme, så laver de også integrerede forstærkere. SuperNait 2 er i sandhed en musikalsk perle. Hvis man ønsker endnu mere ud af sin SuperNait 2, så kan du vælge at tilføre en ekstern strømforsyning, i form af Naim Hi-Cap eller SuperCap, for at give din forstærker endnu mere kontrol, åbenhed og dynamik. Opgraderingsmuligheder er der rigeligt af hos Naim. Vi anbefaler varmt at du sammesætter NDX streameren fra Naim med SuperNait 2.

 
32.500,00 DKK

Naim - Uniti Star

Ny integreret forstærker med indbygget streamer fra engelske Naim.

Naim Uniti Star er vel den forstærker på markedet, som kan aller mest. Udover at kunne rippe, afspille og forstærke dine højttalere, så kan du også streame stort set alle musiktjenester via. deres app. Du kan streame musik via. Google Cast, Apple AirPlay, Tidal, Spotify Connect, Bluetooth, Internet Radio og UPnP. Derudover er der både indbygget DAC, HDMI board, hovedtelefonforstærker og mulighed for at lagrer din CD samling. Dette er måske en af Naims absolut mest ambitiøse produkter til dato.

 
33.800,00 DKK

Primare - I35 Prisma

Ny serie fra Primare

Styring af Primare Prisma modul kræver iPad/Tablet

I35 Prisma fra Primare byder på en fantastisk lydkvalitet kombineret med modernet funktionalitet. Tilslut dine digitale lydkilder via optisk, coaxial eller USB eller stream din yndlings musik via Bluetooth, Spotify, Airplay eller Chromecast, I35 Prisma kan det hele. Den kraftige forstærker sektion lyder på 2 x 150 Watt i 8 Ohm, og med både XLR samt klassisk analog RCA tilslutning kan I35 Prisma imødekomme ethvert behov.

 
33.995,00 DKK

Acurus - Aries

Integreret forstærker på 2 x 200 Watt

Acurus Aries er noget så unikt som en 2.1 kanals stereo forstærker, med avanceret indstillingsmuligheder. Acurus Aries har en imponerende åben og musikalsk gengivelse og kan via de avancerede indstillingsmuligheder med fordel benyttes sammen med en subwoofer.

 
33.995,00 DKK

Yamaha - A-S3000

High-end forstærker fra Yamaha.

A-S3000 er en utrolig flot og overdådig kvalitetskonstruktion. Yamaha's bedste integrerede forstærker leverer en åben og ren lyd med fantastisk sans for detaljer, mens du virkelig kan føle og opleve kraften i musikken. Under hjelmen finder du bl.a. Stor ringkernetransformer, solidt monteret med selvstændig tredimensionel inderramme, Flydende og Balanceret effektforstærker med MOSFETs og alt leveres i Robust og stabil chassis som forhindrer vibrationer og giver kortere signalveje. En mildest talt imponerende konstruktion!

 
37.999,00 DKK

Accuphase - A-270

Integreret forstærker fra Accuphase

E-270 bygger over de samme teknologier som benyttes i de større 650 og 480 modeller. I hjertet af forstærkeren finder du den hæderkronede AAVA volumen kontrol, samt en fuldt balanceret konstruktion. E-270 er en fantastisk forstærker til prisen, og kan ydermere opgraderes med DAC eller RIAA forstærker.

 
39.000,00 DKK

McIntosh - MA252

Hybridforstærker fra McIntosh

MA252 er den første integrerede hybridforstærker fra McIntosh. MA252 har fået samme retro design som deres legendariske MC272 rør effektforstærker, den kombinerer de bedste egenskaber fra rør-lyden med en klassisk McIntosh forstærker sektion. I for-forstærker delen benytter McIntosh 2 stk. 12AX7a samt 2 stk. 12AT7 rør, og udgangstrinnet er et klassisk McIntosh design som giver 2 x 100 massive Watt i 8 Ohm. MA252 er en utroligt musikalsk integreret forstærker, som byder på det bedste af begge verdener.

 
40.000,00 DKK

Naim - Uniti Nova

Ny alt-i-én forstærker fra engelske Naim.

Naim Uniti Star er vel den forstærker på markedet, som kan aller mest. Udover at kunne afspille og forstærke dine højttalere, så kan du også streame stort set alle musiktjenester via. deres app. Du kan streame musik via. Google Cast, Apple AirPlay, Tidal, Spotify Connect, Bluetooth, Internet Radio og UPnP. Derudover er der både indbygget DAC, HDMI board, hovedtelefonforstærker og mulighed for at lagrer din CD samling. I forhold til lillebroderen Uniti Star, så er der kælet endnu mere om forforstærker delen på Uniti Nova, hvilket selvfølgelig giver bedre lyd.

 
41.000,00 DKK

Hegel - H390

Imponerende integreret forstærker fra Hegel

Afløseren for den velkendte Hegel H360 er nu endelig kommet. H390 er navnet og vi må sige at den mere end lever op til sin forgænger. Som altid, så er den indbyggede DAC i absolut topklasse. Den er i endnu højere kvalitet end H360 med de-kodning af både DSD-256 og MQA, samtidig med at den understøtter streaming funktioner såsom AirPlay2 og Spotify Connect. Mange af de grundlæggende egenskaber som Hegel Röst kom med i sin tid, som f.eks. OLED-display samt forbedret forforstærkersektion, er selvfølgelig også bragt med til H390. Faktisk er H390 så god, at den tog et enigt EISA panel med storm og er blevet udvalgt til årets forstærker 2019-2020.

 
41.995,00 DKK

Accuphase - E-370

Stærk integreret forstærker fra Accuphase 

E-370 bygger over de samme teknologier som benyttes i de større 650 og 480 modeller. I hjertet af forstærkeren finder du den hæderkronede AAVA volumen kontrol, samt en fuldt balanceret konstruktion. E-370 byder på en uhørt høj lydkvalitet til prisen.

 
51.000,00 DKK

McIntosh - MA5300

Elegant integreret forstærker fra McIntosh.

MA5300 leverer den fulde McIntosh lyd, tiltrods for sin beskedne størrelse. Forstærkeren yder 2 x 100 Watt, hvilket er rigeligt til de fleste stuer. På bagsiden finder du hele 9 indgange, inkl. 1 Phono MM samt 3 digitale input som håndterer digital musik i op til 32 bit, 192 Khz opløsning. MA5200 er i sandhed en forstærker til det moderne hjem, hvor lydkvalitet er i højsædet.

 
55.000,00 DKK

Rega - Osiris

Kompromisløs forstærker fra Rega!

Osiris er kulminationen af 32 års udvikling. Dette er en kompromisløs forstærker fra Rega, som byder på bl.a. en fuldt symetrisk opbygning og en massiv strømformåen. Med 2 x 162 Watt (8 ohm, RMS) æder Osiris sig igennem selv de mest krævende højttalere og lyden er fantastisk åben og engagerende. Sjældent har vi hørt musikken formidlet med så stor lethed og uhørt stor detaljegrad. kom ind og oplev Rega's ultimative hifi system, du bliver ikke skuffet!

 
61.495,00 DKK

Accuphase - E-480

Ultimativ integreret forstærker fra Accuphase

Accuphase E-480 er en fantastisk velspillende forstærker som yder 2 x 180 Watt i 8 ohm. E-480 benytter ydermere Accuphase særlige AAVA volumenkontrol. AAVA fungerer ikke som en normal volumenkontrol, i stedet ændrer den det direkte forstærker gain hvilket sikrer det ønskede niveau. Alle signal veje er fuldt balancerede, og signal integriteten sikres yderligere via det kompromisløse valg af komponenter.

 
68.000,00 DKK

McIntosh - MAC7200

Receiver fra McIntosh

MAC7200 er noget så sjældent som en fuldblods McIntosh forstærker med indbygget AM/FM radio, samt DAC. MAC7200 yder imponerende 2 x 200 Watt i 8,4 og 2 Ohm. Konverteren er en 32 bit 192 Khz model, som byder på en absolut 1. klasses behandling af dine digitale kilder, og forstærkeren er klassisk McIntosh med en imponerende kontrol og stor åbenhed.

 
75.000,00 DKK

Hegel - H590

Imponerende forstærker fra Hegel

H590 er Hegels reference forstærker. Alt i H590 er konstrueret til de højeste standarder. Den massive forstærker sektion leverer intet mindre end 2 x 300 Watt (8 Ohm) i en fuldt balanceret dual mono opbygning. Ydermere byder H590 på en af markedets bedste D/A konvertere med understøttelse for MQA samt Upnp streaming. En mildest talt imponerende forstærker til den kompromisløse lytter.

 
79.950,00 DKK

CIntosh - MA8900

Imponerende forstærker fra McIntosh

En monumental ydelse, det er hvad du kan forvente fra McIntosh MA8900. Denne massive integrerede forstærker giver hele 2 x 200 Watt, og byder på intet mindre end 12 indgange, inkl. phono mm og mc, hvor 5 er digitale input som kan håndterer 32 bit, 192 Khz opløsning. Tilsammen giver dette den ultimative lytteoplevelse fra en integreret løsning.

 
80.000,00 DKK

Accuphase - E-650

Klasse A integreret forstærker fra Accuphase

Accuphase E-650 er en ægte klasse A forstærker som yder 2 x 30 Watt i 8 ohm. Ud over den unikke klasse a drift, benytter E-650 Accuphase særlige AAVA volumenkontrol. AAVA fungerer ikke som en normal volumenkontrol, i stedet ændrer den det direkte forstærker gain hvorved det ønskede niveau opnås. Alle signal veje er fuldt balancerede, og signal integriteten sikres yderligere via det kompromisløse valg af komponenter.

 
90.000,00 DKK

Mark Levinson - No. 585

1. klasses forstærker fra Mark Levinson

Mark Levinson hører til blandt hifi verdenens mest respekterede mærker. No. 585 er med til at holde Mark Levinson i hifi verdenens elite. Dette er en mildets talt imponerende velspillende integreret forstærker, og med indbygget 1. klasses digital konverter sikrer No. 585 alle dine kilder en 1. klasses behandling. Dette er en forstærker som bør opleves.

 
105.000,00 DKK

Mcintosh - MA9000

Den kraftigste og mest vellydende integreret forstærker fra McIntosh til dags dato.

Dette er absolut den største og mest kraftfulde integrerede forstærker McIntosh nogensinde har bygget. Effekten er skruet op, samt størrelsen. Ikke nok med dette, så har MA9000 også alle tænkelige indgange som du behøver for at spille musik. Med 10 analoge, 5 digitale, XLR og Riaa indgang, så er du godt dækket ind til et hvert stykke musik. Denne forstærker viser virkelig essensen af McIntosh og hvad de er aller bedst til.

 
99.900,00 DKK