Naim | KT Radio

Naim

Naim - Mu-So Frontstof

Frontstof til Naim Mu-So!

Hvis du syntes den sorte front på Naim Mu-So er en smule kedelig, så kan du vælge at pifte den op med en af de andre farver der tilbydes. Orange, rød eller blå kan nu tilbydes, så din Mu-So kan blive endnu mere bemærkelses værdig, i forhold til hvad den er i forvejen.

 
550,00 DKK

Naim - StageLine

Super ekstern Riaa fra Naim!

Hvis du ikke har en Riaa i din forstærker, og du gerne vil høre de gamle vinyl plader igen, så er Naim StageLine et godt valg. Med denne eksterne Riaa får du god detalje, mere åbenhed og dynamik. Kan enten fås i MC eller MM phono stage. StageLine skal strømfødes og dette kan gøres via. en af Naims forforstærkere, i form af SuperNait, Naitxs, Naim Uniti. Du kan også vælge at investere i en ekstern strømforsyning til din StageLine, i form af en FlatCap, H-Cap eller SuperCap.

 
4.190,00 DKK

Naim - NAPSC

Fremragende lille opgradering fra Naim.

NAPSC er den mindste strømforsyning i Naim's sortiment, men man skal ikke lade sig narre af størrelsen. Det er en rigtig god opgradering til NAC 202 og den bruges til at tage sig af strøm på de operative dele. Den kan også bruges som strømforsyning til Naims Headline hovedtelefonforstærker, for en endnu renere, bestemt og dynamisk lyd. Udover dette kan den også bruges til at forbedre lyden fra din NAC282 og er også et veloplagt valg til din HeadLine.

 
4.900,00 DKK

Naim - HeadLine 2

Super hovedtelefonforstærker fra engelske Naim.

Hovedtelefoner kan fås i mange forskellige prisklasser og især high-end hovedtelefoner, har brug for en ekstern forstærker for ultimativ udnyttelse. Naims HeadLine 2 er en hovedtelefonforstærker, som virkelig appellerer til high-end hovedtelefoner. Den kan strømfødes ved enten af bruge NAPSC, Hi-Cap, FlatCap eller for en ultimativ oplevelse, SuperCap. Med denne "lille" sag, vil lyden i dine hovedtelefoner være åbent og dynamisk, samtidig med at timingen er spot on!

 
5.900,00 DKK

Naim - MuSo QB 2 nd. Gen.

Muso QB i ny 2 generation

Naim Mu-So Qb er et særdeles velbygget og vellydende kompakt lydsystem med indbygget streamer via UPnP til dit netværk, Spotify Connect, TIDAL, Airplay 2, Bluetooth®/aptX®, USB og Optisk indgang, internet radio, 4 x 50 W forstærker til diskanter og mellemtone og 1 x 100 til den aktive basenhed som også “driver” de 2 passive basenheder. Det hele styres ved hjælp af DSP kontrolleret aktiv deling, og de 5 aktive enheder kvitterer derfor med præcist den lyd, de skal gengive og ikke mere. Naim Mu-So Qb kan nemt indgå i et multi rums set-up med den store Mu-So eller andre Naim enheder, og hele herligheden styres nemt via gratis apps til både Apple og Android platformen.

Der er mulighed for at personificere din Mu-So Qb med frontstof i flere forskellige farver.

 
6.900,00 DKK

Naim - NAP 100

Super lille effekt forstærker fra engelske Naim.

Mens NAP200 var den første effektforstærker i Classic serien, så er NAP100 den mindste, men IGEN skal man ikke lade sig narre af størrelsen og den fleksibilitet, der er i en NAP100.

Sæt en NAP100 sammen med DAC-V1, og du har et stærkt alternativ til stort set alle andre “mini anlæg”. Sætter du så yderligere sættet sammen med en UnitiServe, har du et fuldt kompetent Hi-Fi system, der nemt kontrolleres via den gratis n-Serve IOS app.

Vi har set ejere af NAP100 bruge den med højttalere op i 20.000 – 30.000 klassen, simpelthen fordi pladsen i stuen ikke tillod større forstærkere – og der var ikke på noget tidspunkt mangel på kontrol, engagement og musikalitet – NAP100 er en lille genistreg fra Naim’s udviklingsafdeling.

 
9.900,00 DKK

Naim - MuSo 2nd Generation

Ny 2nd Generation med nyudviklet DSP samt HDMI

Den helt nye Naim Muso 2nd Generation har intet mindre end 450 Watt inbygget forstærker kraft. Dette gør denne diskrete højttaler istand til at yde et imponerende lydbillede! Mu-so tilbyder musik via Apple Airplay, Bluetooth, USB, UpNP, Spotify, Tidal samt Net radio. Ydermere kan Mu-so benyttes som soundbar til dit TV via HDMI eller optiske indgang. Mu-so er så smukt udført at den skal opleves i virkeligheden! Kom forbi vores forretning på Vesterbrogade 181 og se og hør Naim Mu-so, det er køreturen værd!

 
11.900,00 DKK

Naim - NAIT 5si

Lillebroderen i Naims integreret forstærker serie.

Naim er meget kendte for deres for-og effekttrin og streamere, men ej at forglemme, så laver de også integrerede forstærkere. NAIT 5si er dem mindste i dens klasse, men er simpelthen så musikalsk, at det halve kunne være nok. Opgraderingsmuligheder er der rigeligt af hos Naim. Vi anbefaler varmt at du sammesætter CD5si CD afspilleren til NAIT 5si.

 
11.900,00 DKK

Naim - CD5si

Den mindste CD afspiller i Naims serie.

Det kan godt være Naim CD5si er den mindste i Naims serie af CD afspillere, men ikke destro mindre så sætter den helt nye standarder for, hvordan en CD afspiller i den klasse skal lyde. Det er en funklene stjerne og med dens tidsløse design, er det svært for konkurrenterne at følge med. Sæt den sammen med den integreret forstærker Nait 5si også har du et af de bedste musikalske sæt til pengene. 

 
12.900,00 DKK

Naim - MuSo 2nd. Generation - Wood Edition

Speciel udgave af Naim MuSo

Den helt nye Naim Muso 2nd Generation har intet mindre end 450 Watt inbygget forstærker kraft. Dette gør denne diskrete højttaler istand til at yde et imponerende lydbillede! Mu-so tilbyder musik via Apple Airplay, Bluetooth, USB, UpNP, Spotify, Tidal samt Net radio. Ydermere kan Mu-so benyttes som soundbar til dit TV via HDMI eller optiske indgang. Mu-so er så smukt udført at den skal opleves i virkeligheden! Kom forbi vores forretning på Vesterbrogade 181 og se og hør Naim Mu-so, det er køreturen værd!

 
13.900,00 DKK

Naim - HI-CAP DR

Strømforsynings Klassiker i ny opdateret vesion. 

Det kan godt være at Hi-Cap DR ser lille ud, men derfor skal den absolut ikke udelukkes. Denne søde lille strømforsyning kan bruges lige fra en NAC 152 til NAC 282. Den fungerer også rigtig godt sammen med SuperNait, Stageline Riaa og SuperLine.

 
14.900,00 DKK

Naim - MuSo 2nd. Generation - Bentley Edition

Naim MuSo i Bentley Edition

Den helt nye Naim Muso 2nd Generation har intet mindre end 450 Watt inbygget forstærker kraft. Dette gør denne diskrete højttaler istand til at yde et imponerende lydbillede! Mu-so tilbyder musik via Apple Airplay, Bluetooth, USB, UpNP, Spotify, Tidal samt Net radio. Ydermere kan Mu-so benyttes som soundbar til dit TV via HDMI eller optiske indgang. Mu-so er så smukt udført at den skal opleves i virkeligheden! Bentley udgaven er specielt designet som en hyldest til det hæderkronede Engelske bilmærke.

 
15.900,00 DKK

Naim - DAC-V1

Super D/A konverter med masser af muligheder.

Denne "lille" D/A konverter fra Naim er i absolut særklasse. Med sine digitale indgange, vil dit digitale musik bibliotek få et kæmpe løft. DAC-V1 definere ikke musikken udfra de begrænsninger du har på computeren, men derimod på hvor gode dataerne er på dine lydfiler. Størrelsen skal ikke undervurderes på DAC-V1, da det i sandhed er en D/A konverter der er værd at bruge sine tid og penge på. DAC-V1 er fleksibel og alsidig, hvilket gør at den kan bruges i et traditionelt stereo anlæg. Den kan også opgraderes med en Naim UnitiServe, som vil give et fuldstændig fantastisk set-up. 

 
16.900,00 DKK

Naim - Uniti Core

Ny reference harddisk-server fra Naim.

Med den splinter nye Uniti Core, gør Naim det endnu lettere at rippe din CD samling i bedste kvalitet. Du kan rippe op til 100.000 numre og derefter tilslutte den til din eksisterende Naim streamer. Uniti Core agerer derfor, som en slags NAS server, men udelukkende til din musik samling. Du afspiller musikken via. Naim appen, som styrer din Naim forforstærker eller streamer. Dette må siges at være en af de letteste måder at rippe, lagrer og afspille din musiksamling på.

 
18.900,00 DKK

Naim - Nait XS 3

Stærk integreret forstærker fra Engelske Naim

Naim er meget kendt for deres for-og effekttrin og streamere, men ej at forglemme, så laver de også integrerede forstærkere. NAIT XS 3 er musikalsk i sin måde at spille på, og fleksibel i forhold til de opgraderinger der kan laves. Hvis man ønsker endnu mere ud af sin NAIT XS 3, så kan du vælge at tilføje en ekstern strømforsyning, i form af Naim FlatCap eller Hi-Cap, for at give din forstærker endnu mere kontrol, åbenhed og dynamik. Opgraderingsmuligheder er der rigeligt af hos Naim. Vi anbefaler varmt at du sammesætter ND5xs streameren og CD5xs CD afspilleren til NAIT XS 3.

 
22.900,00 DKK

Naim - Uniti Atom

Ny fantastisk alt-i-én forstærker med HDMI fra Naim.

Uniti Atom, er ligesom sine store brødre Star og Nova, udstyret med et hav af muligheder for musik afspilning. Udover at kunne afspille og forstærke dine højttalere, så kan du også streame stort set alle musiktjenester via. deres app. Du kan streame musik via. Google Cast, Apple AirPlay, Tidal, Spotify Connect, Bluetooth, Internet Radio og UPnP. Du har også mulighed for at lytte til musik med din hovedtelefoner, da der er indbygget hovedtelefonforstærker. Endnu en genistreg fra engelske Naim Audio. Med indbygget HDMI board.

 
23.900,00 DKK

Naim - NAP 200 DR

Effektforstærker på 2 x 70 Watt i 8 Ohm.

NAP 200 er en super velspillende effektforstærker og den perfekte partner til f.eks. Naim NAC-152 XS for-forstærkeren. Effektdelen yder 2 x 70 solide Watt i 8 Ohm og designet passer perfekt til de øvrige produkter fra Naim.

 
23.900,00 DKK

Naim - NAC 202

Super god for-forstærker fra Naim.

NAC202 er der, hvor mange første gang bliver betaget af en Naim forforstærker - oftest sammen med en NAP200. Grundlæggende er NAP200 baseret på NAC152 XS, men med forbedringer på alle de vigtige steder. NAC202 kan opgraderes på en række punkter med eksterne strømforsyninger - f.eks. med den lille NAPSC, som så overtager strømforsyningen til alle interne kontrolkredsløb. En NAP202 fungerer let som kontrolcenter for alle dine kilder og kan samtidig fungere som strømkilde for en StageLine riaa til din pladespiller. Mange af dem, som har købt denne vellydende forstærker, ender dog også med at tilføje den fantastiske Hi-Cap strømforsyning, simpelthen fordi alt det, der i forvejen var godt, bliver endnu bedre.

 
23.900,00 DKK

Naim - ND5 XS 2

Naims entry-level netværksafspiller er den perfekte introduktion til musikstreaming.

ND5 XS 2 er den mindste rene streamer fra Naim. Men tag ikke fejl, ND5 XS 2 byder på de nyeste avancerede løsninger fra Naim og understøtter op til 32 bit/384 Khz opløsning samt DSD128!

Den avancerede processering håndteres af den særlige SHARC processor, som har intet mindre end 40 bits præcision. ND5 XS 2 er en førsteklasses streamer til den kompromisløse bruger.

Det er KT Radios yndling.

 
23.900,00 DKK

Naim - SuperLine

High-End Riaa forstærker fra Naim!

Naim SuperLine er en ægte high-end Riaa forstærker til MC pick-upper. SuperLine kan fungere med stort set alle typer MC pick-upper som er på markedet. Grundet dette er pga. af de mere end 20 indstillings muligheder der er på den. SuperLine skal også, ligesom sin lillebror StageLine, strømfødes af en forforstærker eller en ekstern strømforsyning. De eneste to forsærker den ikke kan parres med er NAC172 og NAIT5si. Du kan også vælge at strømføde den med en ekstern strømforsyning i form af FlatCap, Hi-Cap eller SuperCap. 

 
25.900,00 DKK

Naim - Supernait 3

Kompromisløs integreret forstærker fra Naim

Naim er meget kendt for deres for-og effekttrin og streamere, men ej at forglemme, så laver de også integrerede forstærkere. SuperNait 3 er i sandhed en musikalsk perle. Hvis man ønsker endnu mere ud af sin SuperNait 3, så kan du vælge at tilføre en ekstern strømforsyning, i form af Naim Hi-Cap eller SuperCap, for at give din forstærker endnu mere kontrol, åbenhed og dynamik. Opgraderingsmuligheder er der rigeligt af hos Naim. Vi anbefaler varmt at du sammesætter NDX streameren fra Naim med SuperNait 3.

 
35.900,00 DKK

Naim - Uniti Star

Ny integreret forstærker med indbygget streamer fra engelske Naim.

Naim Uniti Star er vel den forstærker på markedet, som kan aller mest. Udover at kunne rippe, afspille og forstærke dine højttalere, så kan du også streame stort set alle musiktjenester via. deres app. Du kan streame musik via. Google Cast, Apple AirPlay, Tidal, Spotify Connect, Bluetooth, Internet Radio og UPnP. Derudover er der både indbygget DAC, HDMI board, hovedtelefonforstærker og mulighed for at lagrer din CD samling. Dette er måske en af Naims absolut mest ambitiøse produkter til dato.

 
35.900,00 DKK

Naim - Uniti Star DAB

Ny integreret forstærker med indbygget streamer fra engelske Naim.

Naim Uniti Star er vel den forstærker på markedet, som kan aller mest. Udover at kunne rippe, afspille og forstærke dine højttalere, så kan du også streame stort set alle musiktjenester via. deres app. Du kan streame musik via. Google Cast, Apple AirPlay, Tidal, Spotify Connect, Bluetooth, Internet Radio og UPnP. Derudover er der både indbygget DAC, HDMI board, hovedtelefonforstærker og mulighed for at lagrer din CD samling. Dette er måske en af Naims absolut mest ambitiøse produkter til dato. FM og DAB+ er indbygget.

 
37.900,00 DKK

Naim - NAC-N 272 XS

Forforstærker med indbygget streaming. Vores demo model.

Naim NAC-N 272XS samler at hav af funktioner og muligheder i en enkelt velspillende elegant enhed. Denne forforstærker indeholder bl.a. DAB/FM radio, internet radio og den kan tage imod 24bit/192kHz digitale signaler via dens 5 digitale indgange. Ydermere tilbyder 272XS streaming via NAS, bluetooth samt Spotify, Tidal Connect. 272XS byder på en fantastisk lydkvalitet, og en utrolig enkel og elegant betjening.

 
39.900,00 DKK

Naim - NAP 250 DR

Effektforstærker legenden fra Naim

NAP 250 er en legende indenfor effektforstærkere. Denne super velspillende effektforstærker yder 2 x 80 solide Watt i 8 Ohm og designet passer perfekt til de øvrige produkter fra Naim. NAP 250 er utrolig musikalsk og åben, og har en fantastisk kontrol.

 
41.900,00 DKK

Naim - XPS DR

Fleksibel strømforsyning fra Naim!

XPS DR er en fremragende strømforsyning og passer perfekt sammen med Naim DAC, NDX, CDX2, NDS og ND5 XS. Med sin store ringkerne trafo, så kan XPS DR strømføde langt de fleste produkter fra Naim's sortiment. Støjsvag og stabil er to nøgleord Naim's ingeniøre har i tanke, når de laver strømforsyninger og det må vi sige at de formår at få igennem i dette produkt. Den store ringkerne trafo føder 6 separate DR regulatorer, og XPS sørger på den måde for en støjsvag og stabil strømforsyning til dine Naim produkter.

 
41.900,00 DKK

Naim - Uniti Nova

Ny alt-i-én forstærker fra engelske Naim.

Naim Uniti Star er vel den forstærker på markedet, som kan aller mest. Udover at kunne afspille og forstærke dine højttalere, så kan du også streame stort set alle musiktjenester via. deres app. Du kan streame musik via. Google Cast, Apple AirPlay, Tidal, Spotify Connect, Bluetooth, Internet Radio og UPnP. Derudover er der både indbygget DAC, HDMI board, hovedtelefonforstærker og mulighed for at lagrer din CD samling. I forhold til lillebroderen Uniti Star, så er der kælet endnu mere om forforstærker delen på Uniti Nova, hvilket selvfølgelig giver bedre lyd.

 
42.900,00 DKK

Naim - Uniti Nova DAB

Ny alt-i-én forstærker fra engelske Naim.

Naim Uniti Star er vel den forstærker på markedet, som kan aller mest. Udover at kunne afspille og forstærke dine højttalere, så kan du også streame stort set alle musiktjenester via. deres app. Du kan streame musik via. Google Cast, Apple AirPlay, Tidal, Spotify Connect, Bluetooth, Internet Radio og UPnP. Derudover er der både indbygget DAC, HDMI board, hovedtelefonforstærker og mulighed for at lagrer din CD samling. I forhold til lillebroderen Uniti Star, så er der kælet endnu mere om forforstærker delen på Uniti Nova, hvilket selvfølgelig giver bedre lyd. Med indbygget FM og DAB +.

 
44.900,00 DKK

Naim - NAC-N 272 XS DAB

Forforstærker med indbygget streaming og DAB+ radio.

Naim NAC-N 272XS samler at hav af funktioner og muligheder i en enkelt velspillende elegant enhed. Denne forforstærker indeholder bl.a. DAB/FM radio, internet radio og den kan tage imod 24bit/192kHz digitale signaler via dens 5 digitale indgange. Ydermere tilbyder 272XS streaming via NAS, bluetooth samt Spotify, Tidal Connect. 272XS byder på en fantastisk lydkvalitet, og en utrolig enkel og elegant betjening.

 
44.900,00 DKK

Naim - NAC 282 inkl. NAPSC

Fantastisk forforstærker med muligheder for opgraderinger!

NAC 282 er en fantastisk opgradering hvis man i forevejen er glad for sin NAC 202. Den leveres med NAPSC strømforsyning, som går ind og fodrer det digitale kredsløb, samtidig med at den giver strøm til alle kontrol kredløbene. De følsomme audio kredsløb bliver derfor fodret af en ekstren strømforsyning, hvilket giver en mere ren og dynamisk lyd. NAP 250 eller NAP 300 er de to effektforstærkere, som passer bedst til NAC 282. Hvis man søger endnu bedre opgraderinger kan der også investeres i eksterne strømforsynger, såsom FlatCap XS, Hi Cap eller SuperCap, da dette er med til at forebdre musikaliteten. 

 
48.900,00 DKK

Naim - SuperCap DR

Suveræn opgraderings mulighed fra Naim!

SuperCap er det oplagte valg til dem, der gerne vil opgradere performance på deres Naim forforstærker - den forbedrer lyden fra alle forforstærkere op til NAC282 - NAC172 undtaget - og er det eneste valg til en NAC252. SuperCap er med sine 13 x 24V DR regulatorer et veritabelt kraftværk, som ubesværet sørger for at levere strøm stabilt og støjsvagt. SuperCap kan også bruges som ekstern strømforsyning til SNAXO delefilter og SuperLine riaa'en.

 
48.900,00 DKK

Naim - NDX-2

Super stærk streamer fra Engelske Naim

NDX 2 leverer en 1.klasses lydkvalitet, den er alsidig og kan opgraderes med separat strømforsyning for endnu højere ydelse. Hjertet i NDX 2 er en ny og forbedret DAC som sammen med Naims optmerede analoge kredse giver en fantastisk lydkvalitet. NDX 2 er en fantastisk streamer til den kræsne bruger.

Kan opgraderes med en XPS eller 555 PS strømforsyning.

 
51.900,00 DKK

Naim - NAC 252

Fremragende forforstærker!

Den nye NAC 252 er efterkommer af den legendariske forforstærker NAC 52, som stadig bliver betraget som en af de fineste forforstærkere i klassen, da den blev produceret. Den største forbedring ved NAC 252 er helt klart den seperate strømforsyning, kaldet SuperCap, som sikrer en fuldstændig enestående klarhed, dynamik og indlevelse i musikken. Den ideelle partner til NAC 252 er enten NAP 250 eller NAP 300.

 
68.900,00 DKK

Naim - 555PS

Reference strømforsyning fra Naim!

Naim 555PS er den ultimative strømforsyning fra Naim. Med dette produkt understreger Naim, at det er nødvendigt med en stabil og stærk strømforsyning, til ens forforstærker, streamer eller CD afspiller. 555PS giver nemlig den optimale udnyttelse af dine produkter og sørger for at strøm er det sidste du behøver at tænke på. 555PS blev oprindeligt lavet til at samarbejde med CD555, men efterfølgende finder vi det også naturligt, at den skal samarbejde med NDS streameren. Naim 555PS skal ses som et topprodukt fra Naim og en fantastisk opgraderingsmulighed til produkter som NDX streameren, Naim DAC og HDX serveren.

 
71.900,00 DKK

Naim - NAP 300 DR

Massiv forstærker med separat strømforsyning.

Naim NAP 300 er en massiv forstærker på 2 x 90 Watt i 8 Ohm. Forstærkeres leveres med separat strømforsyning (Naim 300PS) for at minimere støj. NAP 300 spiller med en helt utrolig detaljerigdom og kontrol.

 
83.900,00 DKK

Naim - NAC 252 inkl. SuperCap

Fremragende forforstærker!

Leveres med 1 stk. Naim SuperCap strømforsyning.

Den nye NAC 252 er efterkommer af den legendariske forforstærker NAC 52, som stadig bliver betraget som en af de fineste forforstærkere i klassen, da den blev produceret. Den største forbedring ved NAC 252 er helt klart den seperate strømforsyning, kaldet SuperCap, som sikrer en fuldstændig enestående klarhed, dynamik og indlevelse i musikken. Den ideelle partner til NAC 252 er enten NAP 250 eller NAP 300.

 
113.900,00 DKK

Naim - ND 555

Ultimativ streamer fra Naim

ND 555 er ganske enkelt den bedste streamer Naim nogensinde har produceret. Udviklingen af ND 555 trækker på årtiers erfaring med udvikling af digitale og analoge kredse. Hjetet i ND 555 er en 40-bit SHARC processor, som ved hjælp fra avanceret signal processering samt 1. klasses komponenter giver en kompromisløs lydgengivelse. Hvad end din musik genre er, så leverer ND 555 altid musikken perfekt som den var ment til at blive hørt.

Skal bruge 555PS som strømforsyning!

 
136.900,00 DKK

Naim - NAC 552

Forforstærker i topklassen!

NAC 552 er en af de serier som har sat nye standarder i Hi-Fi verdenen. Denne forforstærker er alt hvad Naim står for. Siden 1974, da NAC 12 kom ud, har Naim udviklet forforstærkeren til at blive en af klassens bedste, kun lige overgået af Statement serien. Med sin to boks konfiguration, og det tidsløse design, understreger NAC 552 hvor meget fokus der er på musikalitet og renhed. NAC 552 passer uden tvivl helt perfekt til NAP 500 effektforstærkeren.

 
209.900,00 DKK

Naim - NAP 500 DR inkl. 555 PS

High-End effekttrin med ekstern strømforsyning.

Leveres med 1 stk. Naim 555 PS strømforsyning.

NAP 500 har været igennem 6 års udvikling på fabrikken før den blev sendt på markedet, da den skulle være så optimal som muligt. Naim's grundlægger, Julian Vereker, har været chef udvikler på dette produkt. NAP 500 er et kraftværk uden lige, med den eksterne strømforsyning, 555 PS, så er du garanteret en uforglemmelig lydoplevelse. Dette sæt kan stort set drive alle typer højttalere.

 
212.900,00 DKK

Naim - NAC S1 Statement

Kompromisløs reference forforstærker!

Ideen bag Naim's statement serie blev først udtænkt af deres ingeniører for over et årti siden. Formålet med denne serie var, at sætte en helt ny standard for High-End lyd og gengivelse. Statement serien er håndbygget og der er kun brugt de bedste komponenter til det. Det er derfor et kæmpe spring fremad i forhold til teknologi og design. NAC S1 passer sammen med effektrinet NAP S1 og denne duo udgør et fantastisk makkerpar i Hi-Fi verdenen.

 
640.000,00 DKK

Naim - NAP S1 Statement Monotrin

Kompromisløs effektforstærkere fra Naim!

Bemærk prisen er pr. sæt.

Ideen bag Naim's statement serie blev først udtænkt af deres ingeniører for over et årti siden. Formålet med denne serie var, at sætte en helt ny standard for High-End lyd og gengivelse. Statement serien er håndbygget og der er kun brugt de bedste komponenter til det. Det er derfor et kæmpe spring fremad i forhold til teknologi og design. NAP S1 passer sammen med forforstærkeren NAC S1 og denne duo udgør et fantastisk makkerpar i Hi-Fi verdenen.

 
1.110.000,00 DKK