Naim

Naim - StageLine

Super ekstern Riaa fra Naim!

Hvis du ikke har en Riaa i din forstærker, og du gerne vil høre de gamle vinyl plader igen, så er Naim StageLine et godt valg. Med denne eksterne Riaa får du god detalje, mere åbenhed og dynamik. Kan enten fås i MC eller MM phono stage. StageLine skal strømfødes og dette kan gøres via. en af Naims forforstærkere, i form af SuperNait, Naitxs, Naim Uniti. Du kan også vælge at investere i en ekstern strømforsyning til din StageLine, i form af en FlatCap, H-Cap eller SuperCap.

 
5.490,00 DKK

Naim - MuSo QB 2 nd. Gen.

Muso QB i ny 2 generation

Naim Mu-So Qb er et særdeles velbygget og vellydende kompakt lydsystem med indbygget streamer via UPnP til dit netværk, Spotify Connect, TIDAL, Quboz, Airplay 2, Bluetooth®/aptX®, USB og Optisk indgang, internet radio, 4 x 50 W forstærker til diskanter og mellemtone og 1 x 100 til den aktive basenhed som også “driver” de 2 passive basenheder. Det hele styres ved hjælp af DSP kontrolleret aktiv deling, og de 5 aktive enheder kvitterer derfor med præcist den lyd, de skal gengive og ikke mere. Naim Mu-So Qb kan nemt indgå i et multi rums set-up med den store Mu-So eller andre Naim enheder, og hele herligheden styres nemt via gratis apps til både Apple og Android platformen.

Der er mulighed for at personificere din Mu-So Qb med frontstof i flere forskellige farver.

 
6.490,00 DKK

Naim - MuSo 2nd Generation

Ny 2nd Generation med nyudviklet DSP samt HDMI ARC.

Den helt nye Naim Muso 2nd Generation har intet mindre end 450 Watt inbygget forstærker kraft. Dette gør denne diskrete højttaler istand til at yde et imponerende lydbillede! Mu-so tilbyder musik via Apple Airplay, Bluetooth, USB, UpNP, Spotify, Tidal, Quboz samt Net radio. Ydermere kan Mu-so benyttes som soundbar til dit TV via HDMI eller optiske indgang. Mu-so er så smukt udført at den skal opleves i virkeligheden! Kom forbi vores forretning på Vesterbrogade 181 og se og hør Naim Mu-so, det er køreturen værd!

 
8.490,00 DKK

Naim - CD5si

Den mindste CD afspiller i Naims serie.

Det kan godt være Naim CD5si er den mindste i Naims serie af CD afspillere, men ikke destro mindre så sætter den helt nye standarder for, hvordan en CD afspiller i den klasse skal lyde. Det er en funklene stjerne og med dens tidsløse design, er det svært for konkurrenterne at følge med. Sæt den sammen med den integreret forstærker Nait 5si også har du et af de bedste musikalske sæt til pengene. 

 
15.900,00 DKK

Naim - Nait 5 SI

Naims mindste integreret forstærker.

Naim er meget kendte for deres for-og effekttrin og streamere, men ej at forglemme, så laver de også integrerede forstærkere. NAIT 5si er dem mindste i dens klasse, men er simpelthen så musikalsk, at det halve kunne være nok. Opgraderingsmuligheder er der rigeligt af hos Naim. Vi anbefaler varmt at du sammesætter CD5si CD afspilleren til NAIT 5SI.

 
15.900,00 DKK

Naim - Uniti Core

Ny reference harddisk-server fra Naim.

Med den splinter nye Uniti Core, gør Naim det endnu lettere at rippe din CD samling i bedste kvalitet. Du kan rippe op til 100.000 numre og derefter tilslutte den til din eksisterende Naim streamer. Uniti Core agerer derfor, som en slags NAS server, men udelukkende til din musik samling. Du afspiller musikken via. Naim appen, som styrer din Naim forforstærker eller streamer. Dette må siges at være en af de letteste måder at rippe, lagrer og afspille din musiksamling på.

 
21.900,00 DKK

Naim - Uniti Atom

Ny fantastisk alt-i-én forstærker med HDMI fra Naim.

Uniti Atom, er ligesom sine store brødre Star og Nova, udstyret med et hav af muligheder for musik afspilning. Udover at kunne afspille og forstærke dine højttalere, så kan du også streame stort set alle musiktjenester via. deres app. Du kan streame musik via. Google Cast, Apple AirPlay, Tidal, Spotify Connect, Bluetooth, Internet Radio og UPnP. Du har også mulighed for at lytte til musik med din hovedtelefoner, da der er indbygget hovedtelefonforstærker. Endnu en genistreg fra engelske Naim Audio. Med indbygget HDMI board.

 
21.900,00 DKK

Naim - Uniti Atom Headphone Edition

1. klasses hovedtelefon/forforstærker fra Naim

Uniti Atom headphone edition, er ligesom den klassiske Atom, udstyret med et hav af muligheder for musik afspilning. Udover at kunne fungere som hovedtelefon forstærker, så kan du også streame stort set alle musiktjenester via. Naims app. Du kan streame musik via. Google Cast, Apple AirPlay, Tidal, Spotify Connect, Bluetooth, Internet Radio og UPnP. Du har også mulighed for at benytte Atom som forforstærker da der er både balanceret og rca pre-out. Endnu en genistreg fra engelske Naim Audio.

 
21.900,00 DKK

Naim - Nait XS 3

Stærk integreret forstærker fra Engelske Naim

Naim er meget kendt for deres for-og effekttrin og streamere, men ej at forglemme, så laver de også integrerede forstærkere. NAIT XS 3 er musikalsk i sin måde at spille på, og fleksibel i forhold til de opgraderinger der kan laves. Hvis man ønsker endnu mere ud af sin NAIT XS 3, så kan du vælge at tilføje en ekstern strømforsyning, i form af Naim FlatCap eller Hi-Cap, for at give din forstærker endnu mere kontrol, åbenhed og dynamik. Opgraderingsmuligheder er der rigeligt af hos Naim. Vi anbefaler varmt at du sammesætter ND5xs streameren og CD5xs CD afspilleren til NAIT XS 3.

 
23.900,00 DKK

Naim - ND5 XS 2

Naims entry-level netværksafspiller er den perfekte introduktion til musikstreaming.

ND5 XS 2 er den mindste rene streamer fra Naim. Men tag ikke fejl, ND5 XS 2 byder på de nyeste avancerede løsninger fra Naim og understøtter op til 32 bit/384 Khz opløsning samt DSD128!

Den avancerede processering håndteres af den særlige SHARC processor, som har intet mindre end 40 bits præcision. ND5 XS 2 er en førsteklasses streamer til den kompromisløse bruger.

Det er KT Radios yndling.

 
23.900,00 DKK

Naim - SuperLine

High-End Riaa forstærker fra Naim!

Naim SuperLine er en ægte high-end Riaa forstærker til MC pick-upper. SuperLine kan fungere med stort set alle typer MC pick-upper som er på markedet. Grundet dette er pga. af de mere end 20 indstillings muligheder der er på den. SuperLine skal også, ligesom sin lillebror StageLine, strømfødes af en forforstærker eller en ekstern strømforsyning. De eneste to forsærker den ikke kan parres med er NAC172 og NAIT5si. Du kan også vælge at strømføde den med en ekstern strømforsyning i form af FlatCap, Hi-Cap eller SuperCap. 

 
27.900,00 DKK

Naim - Uniti Star

Ny integreret forstærker med indbygget streamer fra engelske Naim.

Naim Uniti Star er vel den forstærker på markedet, som kan aller mest. Udover at kunne rippe, afspille og forstærke dine højttalere, så kan du også streame stort set alle musiktjenester via. deres app. Du kan streame musik via. Google Cast, Apple AirPlay, Tidal, Spotify Connect, Bluetooth, Internet Radio og UPnP. Derudover er der både indbygget DAC, HDMI board, hovedtelefonforstærker og mulighed for at lagrer din CD samling. Dette er måske en af Naims absolut mest ambitiøse produkter til dato.

 
34.900,00 DKK

Naim - Supernait 3

Kompromisløs integreret forstærker fra Naim

Naim er meget kendt for deres for-og effekttrin og streamere, men ej at forglemme, så laver de også integrerede forstærkere. SuperNait 3 er i sandhed en musikalsk perle. Hvis man ønsker endnu mere ud af sin SuperNait 3, så kan du vælge at tilføre en ekstern strømforsyning, i form af Naim Hi-Cap eller SuperCap, for at give din forstærker endnu mere kontrol, åbenhed og dynamik. Opgraderingsmuligheder er der rigeligt af hos Naim. Vi anbefaler varmt at du sammesætter NDX streameren fra Naim med SuperNait 3.

 
37.900,00 DKK

Naim - Uniti Nova

Ny alt-i-én forstærker fra engelske Naim.

 

Naim Uniti Nova er vel den forstærker på markedet, som kan allermest.
Udover at være forstærker, så kan du også streame stort set alle musiktjenester. Du kan streame musik via ChromeCast, AirPlay, Tidal, Spotify Connect, Qobus, Bluetooth, Internet Radio og UPnP.
Derudover er der både indbygget DAC, HDMI board og hovedtelefonforstærker.
I forhold til lillebroderen Uniti Star, så er der kælet endnu mere om forforstærker delen på Uniti Nova, hvilket selvfølgelig giver bedre lyd.

 
42.900,00 DKK

Naim - NDX-2

Super stærk streamer fra Engelske Naim

NDX 2 leverer en 1.klasses lydkvalitet, den er alsidig og kan opgraderes med separat strømforsyning for endnu højere ydelse. Hjertet i NDX 2 er en ny og forbedret DAC som sammen med Naims optmerede analoge kredse giver en fantastisk lydkvalitet. NDX 2 er en fantastisk streamer til den kræsne bruger.

Kan opgraderes med en XPS eller 555 PS strømforsyning.

 
54.900,00 DKK

Naim - NAP 250 New Classic

Imponerende effektforstærker fra Engelske Naim

NAP 250 er den perfekte effektforstærker til Naim NSC 222 forforstærkeren, den yder 2 x 100 strømstærke Watt i 8 ohm og byder på en mildest talt imponerende lydkvalitet. Byggekvaliteten er ekstremt høj, og kun de bedste komponenter benyttes. 

 
58.500,00 DKK

Naim - NSC 222 New Classic

Forforstærker med indbygget streamer.

NSC222 er forforstærker og 1 klasses streamer samlet i et, den leverer en imponerende lydkvalitet, den er alsidig og kan opgraderes med separat strømforsyning for endnu højere ydelse. Hjertet i NSC222 er en ny og forbedret 32bit/284 kHz DAC som sammen med Naims optmerede digitale og analoge kredse giver en kompromisløs lydkvalitet. NSC222 er samtidig en fantastisk streamer til den kræsne bruger, med understøttelse for Spotify, Tidal, ChromeCast samt AirPlay2.

Kan opgraderes med NPX300 strømforsyning.

 
58.500,00 DKK

Naim - NPX 300 New Classic

High-End strømforsyning til Naim NSC 222

Naim NPX 300 er den ultimative strømforsyning fra Naim. Med dette produkt understreger Naim, at det er nødvendigt med en stabil og stærk strømforsyning, til ens forforstærker/streamer. NPX 300 giver nemlig den optimale udnyttelse af din NSC 222 og sørger for at strøm er det sidste du behøver at tænke på. Naim NPX 300 skal ses som et topprodukt fra Naim og en fantastisk opgraderingsmulighed til NCS 222 enheden.

 
58.500,00 DKK

Naim - NSS 333

High End streamer fra Naim

Med NSS 333 kan du afspille de nyeste streamingplatforme (Spotify Connect, Apple Music, TIDAL og Qobuz) samt lytte til dine foretrukne internetradiostationer. Takket være de integrerede AirPlay2-, Chromecast-, UPnP™-, Roon Ready- og Bluetooth® AptX-teknologier er det enkelt og kompromisløst at streame dit indhold fra din smartphone eller tablet.
NSS 333 er multirumskompatibel med alle andre Naim-streamingprodukter. Under ledelse af Naim's tekniske direktør har deres ingeniører udviklet nye innovative elektroniske kredsløb. Kun de bedste komponenter benyttes, for at sikre den ultimative lytteoplevelse.
NSS 333 har en høj opløsning 40-bit floating point SHARC DSP for utrolig digital præcision.
Naims produkter er designet til at være både moderne og tidløse. Deres konstruktion giver afkald på enhver unødvendig udsmykning, der ville forringe ydeevne og lydkvalitet. Designet af NSS 333 kombinerer et slankt design, førsteklasses materialer, en 5,5” farveskærm og justerbar logolysstyrke.

 
74.500,00 DKK

Naim - 555PS

Reference strømforsyning fra Naim!

Naim 555PS er den ultimative strømforsyning fra Naim. Med dette produkt understreger Naim, at det er nødvendigt med en stabil og stærk strømforsyning, til ens forforstærker, streamer eller CD afspiller. 555PS giver nemlig den optimale udnyttelse af dine produkter og sørger for at strøm er det sidste du behøver at tænke på. 555PS blev oprindeligt lavet til at samarbejde med CD555, men efterfølgende finder vi det også naturligt, at den skal samarbejde med NDS streameren. Naim 555PS skal ses som et topprodukt fra Naim og en fantastisk opgraderingsmulighed til produkter som NDX streameren, Naim DAC og HDX serveren.

 
82.900,00 DKK

Naim - NAP 500 DR inkl. 500 PS

High-End effekttrin med ekstern strømforsyning.

Leveres med 1 stk. Naim 555 PS strømforsyning.

NAP 500 har været igennem 6 års udvikling på fabrikken før den blev sendt på markedet, da den skulle være så optimal som muligt. Naim's grundlægger, Julian Vereker, har været chef udvikler på dette produkt. NAP 500 er et kraftværk uden lige, med den eksterne strømforsyning, 555 PS, så er du garanteret en uforglemmelig lydoplevelse. Dette sæt kan stort set drive alle typer højttalere.

 
249.000,00 DKK

Naim - NAC 552 inkl. 552 PS

Forforstærker i topklassen!

NAC 552 er en af de serier som har sat nye standarder i Hi-Fi verdenen. Denne forforstærker er alt hvad Naim står for. Siden 1974, da NAC 12 kom ud, har Naim udviklet forforstærkeren til at blive en af klassens bedste, kun lige overgået af Statement serien. Med sin to boks konfiguration, og det tidsløse design, understreger NAC 552 hvor meget fokus der er på musikalitet og renhed. NAC 552 passer uden tvivl helt perfekt til NAP 500 effektforstærkeren.

 
249.000,00 DKK

Naim - ND 555 inkl. 555PS

Ultimativ streamer fra Naim

ND 555 er ganske enkelt den bedste streamer Naim nogensinde har produceret. Udviklingen af ND 555 trækker på årtiers erfaring med udvikling af digitale og analoge kredse. Hjetet i ND 555 er en 40-bit SHARC processor, som ved hjælp fra avanceret signal processering samt 1. klasses komponenter giver en kompromisløs lydgengivelse. Hvad end din musik genre er, så leverer ND 555 altid musikken perfekt som den var ment til at blive hørt.

Skal bruge 555PS som strømforsyning!

 
249.000,00 DKK

Naim - NAC S1 Statement

Kompromisløs reference forforstærker!

Ideen bag Naim's statement serie blev først udtænkt af deres ingeniører for over et årti siden. Formålet med denne serie var, at sætte en helt ny standard for High-End lyd og gengivelse. Statement serien er håndbygget og der er kun brugt de bedste komponenter til det. Det er derfor et kæmpe spring fremad i forhold til teknologi og design. NAC S1 passer sammen med effektrinet NAP S1 og denne duo udgør et fantastisk makkerpar i Hi-Fi verdenen.

 
749.000,00 DKK

Naim - NAP S1 Statement Monotrin

Kompromisløs effektforstærkere fra Naim!

Bemærk prisen er pr. sæt.

Ideen bag Naim's statement serie blev først udtænkt af deres ingeniører for over et årti siden. Formålet med denne serie var, at sætte en helt ny standard for High-End lyd og gengivelse. Statement serien er håndbygget og der er kun brugt de bedste komponenter til det. Det er derfor et kæmpe spring fremad i forhold til teknologi og design. NAP S1 passer sammen med forforstærkeren NAC S1 og denne duo udgør et fantastisk makkerpar i Hi-Fi verdenen.

 
1.358.000,00 DKK